#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/02/2012 13:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εισπηδήσεις και άλλα ταξιδιωτικά ευτράπελαΗ εκτίναξη των δημοσκοπήσεων για την Δημοκρατική Αριστερά έχει ενεργοποιήσει τα περί την εξουσία εξαρτημένα ανακλαστικά όλων όσων είχαν εγκαταλείψει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο για να «ταξιδέψουν» με το καράβι του ΠΑΣΟΚ εδώ και 15 χρόνια. Τώρα που το καράβι του ΠΑΣΟΚ «μπάζει» νερά και το καρυδότσουφλο της ανανεωτικής αριστεράς βρέθηκε να ταξιδεύει πρίμα «νάτοι – νάτοι, νάτοι πετιώνται από ‘ξαρχής με το καμάκι του ήλιου» κάποιοι παλιοί γυρολόγοι «ανανέωνες» που αφού ανανέωσαν το ΠΑΣΟΚ του κ. Σημίτη, με ανταμοιβή τις αναγκαίες δημόσιες θέσεις τώρα επιστρέφουν στα «πάτρια» για να διεκδικήσουν εκ νέου με την πείρα τους δημόσια αξιώματα. Όλα αυτά για …το καλό της πατρίδας!!! Θυσιάζονται ακόμα μια φορά! Μπροστάρηδες των δημοσκοπήσεων σε έναν αγώνα «να προλάβουμε πρώτοι πριν έρθουν και άλλοι και γίνουμε πολλοί»!!!

Ιδού ο κ. Μπίστης. Περιπλανώμενος από το ΚΚΕ στο ΚΚΕ εσ  και στην ΕΑΡ. Και από εκεί ΠΑΣΟΚ του εκσυγχρονισμού και μετά στο ΠΑΣΟΚ του λιγότερου εκσυγχρονισμού. Και τώρα νάτος πίσω στη ΔΗΜΑΡ. Με όλη την παλιοπαρέα. Τον Παναγιώτου, τον Βαλντέν, τον Αθανασόπουλο. Και από κοντά ακούγεται και ο Πανταγιάς. Αυτόν είναι αλήθεια καιρό είχαμε να τον ακούσουμε.

Ιδού που το κόμμα του κ. Κουβέλη αναπαλαιώνεται με απίστευτους ρυθμούς. Και μάλιστα και επισήμως αφού για τους πρώτους περιφερόμενους πρώην ήδη έχουν πλέον ανακοινωθεί και οι προσχωρήσεις.

Διευρύνεται η ΔΗΜΑΡ! Με ότι ρετάλια είχε τα ΠΑΣΟΚ. Τα οποία τρέχουν να μπουν μπροστά για να «εισπράξουν» τους πασοκικούς ψήφους που κατευθύνονται δημοσκοπικώς στη ΔΗΜΑΡ. Και ποιος άλλος ξέρει άραγε καλύτερα από αυτούς την «εισπήδηση» από αυτούς που ήδη έχουν περιπλανηθεί σε τόσα κόμματα και αποκόμματα.

Είναι αλήθεια πως παρά τις τόσες μεταναστεύσεις οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν  περιορισμένη επιτυχία καθώς πήγαιναν πάντα τελευταίοι και μάζευαν ότι άφηναν οι πρώτοι. Αλλά και έτσι δεν πήγαν άσχημα. Για παράδειγμα οι Μπίστης και Παν-Παν κάτι ψάρεψαν από υφυπουργεία και ΕΡΤ. Τώρα όμως θεωρούν πως είναι η ώρα τους. Τώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία. Γιατί φτάνουν πρώτοι και πιάνουν πρώτο στασίδι για τη νέα Βουλή. Για να σώσουν επιτέλους και αυτοί την Ελλάδα ρε γαμώτο…

Μήπως θα έπρεπε αυτοί που απαρτίζουν τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και ο κ. Κουβέλης, να σκεφτούν μια καλύτερη ανανέωση της πολιτικής ζωής από όλους αυτούς τους πλάνητες και πλανηθέντες του παλιού και αμαρτωλού εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ;

Μήπως έχει κάτι περισσότερο να δείξει και να πει αυτή την ώρα το κόμμα του κ. Κουβέλη;

ΟΔΥΣΕ-ΒΑΧ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 09/02/2012 13:45:34

  Αναγούλα...

 2. np_complete_problems avatar
  np_complete_problems 09/02/2012 13:47:32

  Εχοντας περάσει μεγάλο μέρος της φοιτητικής μου ζωής στο χώρο του ΚΚΕ εσ και γνωρίζοντας "ανθρώπους και συμπεριφορές" μπορώ να σου πώ ότι ούτε τα παλαιά ούτε τα "νέα" στελέχη της ΔΗΜΑΡ διαφέρουν από τα "στελέχη" των άλλων κομμάτων.
  Κρατικοδίαιτοι, "μπερδεμένοι", "μπαχαλάκηδες" και ΘΑΥΜΑΣΙΟΙ άνθρωποι, όλοι μαζί ανακατεμένοι ...
  Μια μικρογραφία της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/02/2012 13:49:53

  Άλλο ένα σχήμα από μεταλλαγμένους αριστερούς, λείψανα του παλιού ΚΚΕ Εσ. Μετά την καταβύθιση του ΠΑΣΟΚ, τα εθνομηδενιστικά ρετάλια που κατάλαβαν μόλις το 1968 ότι η ΕΣΣΔ είχε και γκουλάγκ (σώπα καλέ!!!) και είχαν πλαισιώσει τον σημιτικό ψευδο-εκσυγχρονισμό και στη συνέχεια τον τρελοκαταθλιπτικό ζήτουλα-"Πρωθυπουργό", επιστρέφουν οίκαδε.
  Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, μόνο που ο δερμάτινος αγωνιστικός καναπές είναι πια φθαρμένος και δεν υπάρχουν λεφτά για αλλαγή, χαχα.

 4. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/02/2012 13:53:06

  Θα λάβει μέρος και ο Διονύσης Γουσέτης, το ρετάλι της "Αυγής" και της αλαφουζοφυλλάδας, ή θα παραμείνει στη "Δράση"; Μεταλλαγμένος αριστερός και αυτός.
  Πείτε μου σας παρακαλώ, διότι αγωνιώ.
  Για την ιστορία υπενθυμίζω ότι ο μέγιστος αυτός στοχαστής είχε δημοσιεύσει την εποχή της φοβερής και τρομερής γρίππης των χοίρων άρθρο στην "Καθημερινή" όπου ζητούσε από την Πολιτεία να απαγορεύσει διά νόμου την θεία Κοινωνία στους ορθόδοξους ναούς.
  Μιλάμε για το απόλυτο κατακάθι του αριστερισμού.

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ ΒΙΣ 09/02/2012 14:17:09

   Μα είναι το πιθανότερο, ζούμε την εποχή δόξας και των φιλομνημονιακών αριστερών σαν τον Γουσέτη ..... και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα τέτοιοι τύποι.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 09/02/2012 15:13:57

   Συντομότερα από όσο νομίζουμε, η Δράση του Μάνου και οι σαλονάτοι ψευτοαριστεροί της Κύρκαινας, θα έλθουν εις σάρκα μίαν. Η διαπλοκή ετοιμάζει πυρτετωδώς το μνημονιακό κόμμα ΠαπαδήμΙου, που στις αγκάλες του θα βρει κοινή στέγη όλος ο νεοφιλελεύθερος και εθνομηδενιστικός πόλος, από το Μάνο και τη Ντόρα μέχρι τον Φλωρίδη και τους σαλονάτους.

   Άλλος ένας λόγος που τα τελευταία λάθη της ΝΔ θα αποδειχθούν ολέθρια. Δίνει στη νεοφιλελεύθερη θηριωδία τον απαραίτητο χρόνο να συγκροτηθεί σε ομογενοποιημένη πολιτική έκφραση.

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ Αυριανιστής 09/02/2012 15:28:45

    Μπά δε νομίζω ,δεν είναι χαζή η Διαπλοκή να ποντάρει σε χαμένα άλογα! Η Ντορούλα δεν παιρνει ουτε την ψήφο του Κυριάκου, και όσο για τον άχρωμο και άοσμο Παπαδήμο ,το να τον φανταστεί κανείς στην μάχιμη πολιτική είναι ανέκδοτο!

    Και με τα ζόρια που θα τραβήξει ο κόσμος στα χρόνια που μες έρχονται, ποιός θα ψηφίσει "αντιμνημονιακό" κόμμα? Ενώ ,ενα ..."αριστερό" , είναι λογική επιλογή (του Συστήματος εννοώ).

    Μπα , η ΔΗΜΑΡ είναι το κατάληλο όχημα για τη δουλειά. Αλλωστε μην ξεχνάμε πως αντιπροσωπεύει αυτο που παλιά λέγαμε "Ευρωαριστερά".

    • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
     ΣΤΕΛΙΟΣ @ ΣΤΕΛΙΟΣ 09/02/2012 15:34:45

     ήθελα να γράψω μνημονιακό κόμμα ,όχι αντιμνημονιακό

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/02/2012 14:02:32

  Εκσυγχρονιστές με πασπάλισμα ΠΑΚ. Μόνο η ΕΟ17Ν τους λείπει, και "οχι άλλα δάκρυα... κλπ"

  Αυτός στην μέση δεν είναι που υπέγραψε την πώληση του Σκαραμαγκά στην ήδη χρεωκοπημένη HDW; Ή τον έβαλαν άλλοι; Η τζίφρα δικιά του ήταν.

  Ανακύκλωση περίεργων με φόντο το Γερμανικό κόμμα.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ archaeopteryx 09/02/2012 15:44:11

   η 17Ν? εντάξει πάνε χρόνια που διαλύθηκε η STASI ,αλλα θα υπάρχουν τίποτα συνταξιούχοι διαθέσιμοι φαντάζομαι!

 6. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 09/02/2012 14:12:21

  Ο Κουναλάκης που βρίσκεται; Ξέρει κανείς;
  Με τον Μπίστη ήταν πολύ καλό δίδυμο ως υμνητές του Σημιτισμού τα ωραία χρόνια.

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Γιάννης Φαίλτωρ 09/02/2012 14:54:02

   O Kουναλάκης?
   Nάτον πετιέται, νάτον, νάτον πετιέται ,νάτον πετιέται από 'ξαρχής......

 7. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 09/02/2012 14:16:42

  Είναι σχεδόν αυτονόητο πως η Διαπλοκή θα επενδύσει από δω και πέρα στην ΔΗΜΑΡ , και η Ν.Δ πρέπει έγκαιρα να ρυθμίσει τα σκοπευτικά της ανάλογα.

  (θα είναι απλά διασκεδαστικό να παρακολουθούμε το Βενιζέλο ,που όταν επιτέλους καταφέρει να γίνει αφεντικό στο ΠΑΣΟΚ ,θα έχει μείνει μόνος του!)

  Αυτονόητη επίσης κίνηση της Διαπλοκής θα είναι να επιχειρήσει να πλήξει τον Α.Σ και από τα (δήθεν) δεξιά, επαναλαμβάνοντας την άκρως πετυχημένη κίνηση που έκανε με το ΛΑΟΣ – που όμως έχει πιά εξαντλήσει τη χρησιμότητά του, και δε θα σωθεί με τους πανικόβλητους υποχωρητικούς ελιγμούς του Κολοτούμπα.

  Ετσι είναι λογικό να περιμένουμε εντατικό σπονσοράρισμα των , ακόμα χύμα, ΝεοΔημοκρατικής προέλευσης εκπροσώπων της «λαικής δεξιάς» και προσπάθεια να τους δέσουν σε κάποιο σχήμα που θα τραβήξει και τον κόσμο του ΛΑΟΣ.

  Η Χρυσή Αυγή , με την τρελίτσα της , δεν προσφέρεται για παιγνίδια διαπλοκής ,αλλά ο κόσμος που επιλέγει την Χ.Α λόγω αγανάκτησης για τα θέματα εγκληματικότητας και λαθρομεταναστευσης θα ήταν επίσης ένα target group για το νέο σχήμα.

  Να μην υποτιμάμε λοιπόν τον κίνδυνο που δημιουργούν οι λεγόμενοι «λαϊκοί δεξιοί» όσο και αν είναι συχνά συμπαθείς και «αίμα απ’ το αίμα μας», και να προσαρμόσουμε και προς τα εκεί τα σκοπευτικά ,χωρίς κανένα δισταγμό. Οποιος δεν είναι μαζί μας ,είναι με τη Διαπλοκή , είτε το καταλαβαίνει είτε όχι.

  (αναγκαία διευκρίνιση ,όταν λέω «μαζί μας» αναφέρομαι στη Ν.Δ του Φαήλου ,όχι στη Ν.Δ του Πάκη. Αλλιώς όλα είναι μάταια).

 8. ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ avatar
  ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ 09/02/2012 14:50:44

  πω πω όλα τα λουλούδια!
  αυτό δεν θάναι κόμμα, ανθόκηπος θα είναι με σπάνια είδη!

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ 09/02/2012 14:58:09

   Περίμενε ,θα δείς να σκάνε κι'αλλοι μύτη , Ανδρουλάκης ,Κουναλάκης...(αν δεν είναι ηδη)

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ ΣΤΕΛΙΟΣ 09/02/2012 15:01:47

    Α ,ξέχασα ,η Ρεπούση είναι ήδη εκεί βέβαια, και πρώτο τραπέζι πίστα ,Τομεάρχης Παιδείας!!!!!!!!

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ ΣΤΕΛΙΟΣ 09/02/2012 15:17:52

    Πασίγνωστο ιστολόγιο μεγάλης αναγνωσιμότητας είχε πριν από 4-5 μέρες δημοσιεύσει την πληροφορία ότι και η Διαμαντοπούλου (!) έχει προσεγγίσει κρυφίως τον Κουβέλη, διαβλέποντας ότι ως υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει ακόμα και να μην εκλεγεί στην Α΄ Αθηνών.

    • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
     ΣΤΕΛΙΟΣ @ Αυριανιστής 09/02/2012 15:32:45

     Ε αφού έχουν ήδη ...τοποθετήσει τη Ρεπούση ,λες η Διαμαντοπούλου να μην κρατάει ανοιχτή γραμμη? Απλά περιμένει όπως και οι λοιποί να δεί τι οικοσκευή θα μπορέσει να σηκώσει απ'το ΠΑΣΟΚ!

 9. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 09/02/2012 14:51:10

  Καταπληκτική η λέξη ''εισπήδηση''! Περιγράφει επακριβώς το ρόλο ορισμένων ''αγωνιστών'' στην ελληνική πολιτική, κι όχι μόνο, ιστορία...

 10. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 09/02/2012 14:54:47

  Μια τεράστια 'απάτη' είναι αυτό το μόρφωμα, καθαρά δημοσκοπικού χαρακτήρα. Οποιος θυμάται όταν είχε βγει ο τσίπρας είχε εκτιναχθεί κι αυτός στα γκάλοπ σε κάτι 15άρια-20% και τελικά πάσχισε για να μπει στη βουλή. Ιδιος είναι ο δρόμος και της δημάρ. Ολοι οι πασόκοι που ντρέπονται να πούνε πως ψηφίζουν πασόκ βρίσκουν προσωρινά αποκούμπι στον συμπαθή κυρ Φώτη που έστησε καλό ανάχωμα για να μη φύγουν αλλού οι ψήφοι.

  Και σε συνθήκες πόλωσης που πάντα υπάρχουν στις εκλογές οι περισσότεροι θα ξαναγυρίσουν στο μαντρί και ο Φωτάκλας θα μείνει με κάτι σε 4-5% και θα μπει και στη βουλή να κάνει κι αυτός το κομμάτι του, να πάρει το φτωχικό μισθό του, τις αποζημιώσεις και όλα τα καλούδια που δικαούνται τα καλόπαιδα που πασχίζουν για εμάς.

  Αλήθεια, δεν είδα πουθενά να γίνεται αναφορά. Καλά εμείς, τον τρώμε τον ψαλίδαρο. Σ' αυτούς τους λεβέντες δεν κουνιέται ρούπι ? Ολη η Βουλή, αυτή η ΔΕΚΟ ανεπάγγελτων, με τους υπαλλήλους της με τους 16, 18 δεν ξέρω κι εγώ πόσους μισθούς, μένει ανέγγιχτη ? Ούτε από τσίπα και έστω υποκριτικό φιλότιμο, δεν βρέθηκε κανένα ΤΟΜΑΡΙ να πει, 'κάτσε ρε, τι κάνουμε. Τους σκίζουμε αλλά εμείς θα είμαστε στον αφρό ; 50% μείωση κι εμείς' ;

 11. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 09/02/2012 14:55:54

  Όλα τα λουλούδια και δουλειές με ...φούντες.

 12. anna avatar
  anna 09/02/2012 16:47:10

  Πώς τα λένε μερικοί-μερικοί: "Ο αξιοπρεπής και θαυμάσιος άνθρωπος κ. Κουβέλης"! Μόνο τα μάτια του να δείτε, πώς κοιτάνε αρπακτικά δεξιά-αριστερά (στην κυριολεξία) η γερο-νυφίτσα !

 13. kapsiotis avatar
  kapsiotis 09/02/2012 18:25:04

  ΤΑ ΜΠΑΚΑΚΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...!!!!!!!!

 14. Vtheod avatar
  Vtheod 09/02/2012 21:34:55

  θέλω να δω τον αγωνιστή Ψαριανό με τη Ferrari του να ψαρεύει ψήφους στους ανέργους...

 15. Δον Κιχώτης avatar
  Δον Κιχώτης 10/02/2012 01:05:59

  Ο Κουβέλης και η ΔΗΜ.Αρ. είναι λαγός του ΠΑΣΟΚ! Όσο καταλαβαίνουν ότι το πλοίο γέρνει και μπάζει νερά ,”συνωστίζονται” στο κόμμα του Κουβέλη (το οποίο το κατεστημένο το “τρομπάρει” δημοσκοπικά) και φυσικά μόνον αριστερό (δηλ.φιλολαϊκό) κόμμα δεν είναι από τη στιγμή που στην ουσία ομνύει στο νεο-φιλελευθερισμό και σε κάθε ομιλία τους τα στελέχη του δικαιολογούν πλήρως τον Πάγκαλο (“μαζί τα φάγαμε”,”οι Έλληνες φταίμε διότι είμαστε φαύλοι” κλπ).
  Από πατριωτισμό δε…άσε καλύτερα…Δέστε τα στελέχη του και ειδικά όσους είναι καθηγητές Πανεπιστημίου…Μιλάμε για εθνομηδενιστές με βούλα!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.