05/05/2009 12:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εθνικό φρενοκομείο


___________________________________________________________________________________________
Τρέξτε…εξαντλήθηκαν οι Mercedes και οι BMW

Πολλοί πιστεύουν ότι έχουμε πλέον φθάσει στο απόλυτο αμήν όσον αφορά στο επίπεδο πολιτικής σήψης στο οποίο και έχουμε περιέλθει ως χώρα..

Η «αθώωση» του Παυλίδη είναι, λένε,  ένα είδος σταγόνας που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Μόνο που το ποτήρι αυτό προφανώς είναι τρύπιο, διότι τόσα χρόνια τώρα δεν λέει να ξεχειλίσει. Όσο και αν το γεμίζουμε...  και  όχι μόνο με σταγόνες σκανδάλων αλλά με .... κουβάδες.

Όλα μα όλα χωλαίνουν. Από τους πολιτειακούς θεσμούς μέχρι την πιο απλή μας καθημερινότητα. Δεν λειτουργεί τίποτα; 

Στο μεταξύ και  παρόλη  την οικονομική κρίση και την επιτήρηση της χώρας και...  και ... και , γράφτηκε  στις εφημερίδες ότι εξαντλήθηκαν οι Mercedes και οι  BMW της χώρας μας και ήδη οι αντιπρόσωποι παρήγγειλαν κατεπειγόντως άλλες 2.500 για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση !!!!

Είναι να απορείς μετά για το πώς και γιατί  τρελάθηκε η Θώδη;

Εμείς να δούμε πότε θα σπεύσουμε να εγκλειστούμε αυτοβούλως σε δωμάτιο με λαστιχένιους τοίχους....

Strange Attractor

ΣΧΟΛΙΑ

 1. isnogood avatar
  isnogood 05/05/2009 12:48:24

  @Strange Attractor

  Είσαι ο ίδιος που έγραφε στο e-missos;

  Υ.Γ.
  Εγώ πάντως, αγόρασα μια φρεγάτα... volvo:)

 2. isnogood avatar
  isnogood 05/05/2009 12:54:36

  @Φάκτορα

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!

  ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΠΗΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΦΥΛΑΚΗ!

  ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

  http://taxalia.blogspot.com/2009/05/blog-post_4402.html

  ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ .....ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ!

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/05/2009 12:59:35

  @1 Ποιητικό σάιτ; Όχι, δυστυχώς.

 4. nyfitsa avatar
  nyfitsa 05/05/2009 13:31:50

  Έχετε ακούσει για άλλη χώρα στον κόσμο που να ΜΗΝ ΕΧΕΙ στην φυλακή ούτε ένα πολιτικό????? Είμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ! αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,χα, χα ….. όπως λέει η νεολαία.
  Εδώ τους πήρανε «πρέφα» και όλες σατιρικές εκπομπές, που προέβλεψαν με το χιούμορ τους, αυτό το αποτέλεσμα. Δηλαδή, για γέλεια η κατάσταση!

  Ο κ.Παυλίδης, που γαντζώνεται στην καρέκλα και δεν παραιτιται, δεν παραιτιται,δεν παραιτιται. Τσίπα, φιλότιμο και ντροπή δεν έχει το άτομο??
  Και η χθεσινή ομιλία του κ. Π. ήταν το κάτι άλλο. Τέτοιο γλείψιμο και παρακάλια… - λες και θα τον στήσουν στα 2 μέτρα στον τοίχο. ….. πάλι θα γλίτωνε, αν έμπαινε «μέσα».
  (To δωμάτιο με λαστιχένιους τοίχους είναι ΤΡΕΛΑ, φακτορ!)

 5. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 05/05/2009 13:39:44

  Ψάχνω να βρω σε ποιες εφημερίδες δημοσιεύτηκε, και δεν το βρίσκω. Θέλω πραγματικά να το δω με τα μάτια μου, τόσο απίστευτο μου φαίνεται.

 6. AnonymOs avatar
  AnonymOs 05/05/2009 13:41:47

  "....στο επίπεδο πολιτικής σήψης στο οποίο και έχουμε περιέλθει ως χώρα.."

  Είναι τόσον προφανές ότι η... χώρα δέν σήπεται, καθότι αποτελείται από βουνά, νερά καί λαγκάδια.
  Εκείνο τό οποίον σήπεται είναι ο επιλεγόμενος "λαός", δηλ. τά μυαλά τών ανθρώπων, οι οποίοι κατοικούν τήν χώρα.
  Άρα, τί τό λογικώτερον, ο αρθογράφος νά έγραφε :
  "...στο επίπεδο πολιτικής σήψης στο οποίο και έχουμε περιέλθει ώς λαός."
  Άμ' δέ !!
  Όμως, πού τέτοιο πράμμα !! Δεκαετίες πλύσης από τούς μάστορες τής επικερδούς λαολειχίας, θοδωράκηδες, ρίτσους, λαζοπουλαίους κλπ. κοτερροκονομισάριους, έχουν καταστήσει τόν "λαό", a priori παντελώς ανεύθυνον, ήγουν τούβλο απελέκητο καί ξεδιάντροπον..
  Ήτανε πούτανε, τόν αθώωσε κι'ο Strange Attractor..
  Έτσι, συνεχίζει νά χάνεται καί η τελευταία μου ελπίδα, ότι κάποιος θά μιλήσει γιά τό REXONA, σ' αυτούς πού είναι οι ΜΟΝΟΙ, ίσως, πού μπορούν νά φρενάρουν τούς υπερπόνηρους....

 7. Factorx avatar
  Factorx 05/05/2009 13:54:04

  @Αυριανιστής. ετσι ακριβώς είναι. Κάπου το έχω φυλάξει και δεν το βρίσκω

 8. Helmut avatar
  Helmut 05/05/2009 14:02:23

  Ο Μπερλουσκόνι δείχνει τον δρόμο στον Καραμανλή: φύγη προς τα εμπρός με οργανωμένο σχέδιο:

  1) Nα βάλει επειγόντως ο ΚΚ στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τις Σάσα Μπάστα, Πετρούλα Κωστίδου, Τζούλια Αλεξανδράτου, και επικεφαλής τη Μπεζαντάκου (ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που έσωσε την ΝΔ τότε με τον Δαϊλάκη), αντί για την Μαριέττα Γιαννάκου.

  2) Να εκφράσει δημοσίως η Νατάσσα την δυσφορία της με καταιγισμό εμφανίσεων σε εκπομπές Ντερμπεντέρη, Χατζηνίκο, Κουίκ, Πολίτη, Παναγιωταρέα και λοιπών γλυψιματιών της Κυβέρνησης.

  3) Μετά από λίγο, να ζητήσει επισήμως διαζύγιο και να ασχολούμαστε όλοι με τα δίδυμα και ποιος θα κρατήσει το Playstation.

  Έτσι, δεν θα ασχολείται πια κανείς ούτε με τον Παυλίδη, ούτε με τη Ζήμενς, ούτε με τα μαύρα χάλια της οικονομίας μας και το κράξιμο από την Κομισιόν, ούτε θα δίνει κανείς σημασία στον Γιωργάκη που ρωτάει συνεχώς τελευταία "Που πήγαν τα λεφτά" (αλήθεια γιατί δεν ρωτάει πρώτα στο Ταμείο του ΠΑΣΟΚ που πήγαν τα 1 εκατ. του Τσουκάτου);

 9. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/05/2009 14:11:05

  @5 ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ διάβασα τόσες εφημερίδες μεσα στη βδομάδα και είδα τόση τηλεόραση (καθότι information junkie ) που ειλικρινα δεν θυμάμαι σε ποιο απ`όλα το είδα το θέμα. Πάντως διάβασα και συνεντεύξεις του αντιπροσώπου της ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ που λοιδωρούσε κάποιους που νόμιζαν ότι μπορούν να αγοράσουν ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ λόγω έκπτωσης 30.000 ευρώ (τελική τιμή 280 000 παρακαλώ.)Το ίδιο έγινε και στην ΤΡΑΙΝΤΕΝΤ (μαζεράτι)
  Η πόρσε πάντως και η Μπεεμβε ζήτησαν ειδικά για την Ελλάδα 1500 οχήματα κατ`εξαίρεσιν και 1000 ζήτησε από την μαμά εταιρεία η μερτσέντες.

 10. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 05/05/2009 14:14:01

  Και μετά σου λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτά...

 11. tiramola avatar
  tiramola 05/05/2009 14:32:45

  "Η διαφθορά, μαζί με την πελατειακή αντίληψη άσκησης εξουσίας, γιγαντώνει τη σπατάλη του κράτους, τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος, της περιουσίας του Ελληνικού λαού. Μόνοι ευνοημένοι είναι οι ισχυροί, οι «ημέτεροι» και η παρασιτική οικονομία. Για τον πολίτη η διαφθορά σημαίνει ότι υπονομεύονται τα βασικά του δικαιώματα, κάνοντας τα αγαθά της υγείας, της παιδείας, της σωστής συγκοινωνίας, της εργασίας, της ανάπτυξης, της ποιότητας ζωής, αντικείμενο συναλλαγής, αγαθά δυσπρόσιτα ή ακριβότερα και χαμηλής ποιότητας. Γίνονται τα αγαθά αυτά προνόμια για τους λίγους. Η διαφθορά ενισχύει την κοινωνική ανισότητα, την κοινωνική αδικία, ενώ παραμερίζει στην πράξη κάθε έννοια αξιοκρατίας."

  "H καταπολέμηση της διαφθοράς και της πελατειακής πολιτικής είναι σήμερα εθνικό καθήκον. Δεν αφορά μόνο στη ΝΔ, αφορά στους πάντες. Η αντιμετώπιση της διαφθοράς δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μια κομματική αντιδικία. Είναι όρος εθνικής επιβίωσης. Αυτό που μας κινεί είναι η βαθειά μας πεποίθηση ότι ένας ολόκληρος κύκλος που πρόσβαλλε τον Έλληνα πολίτη πρέπει να κλείσει. Όσο και αν ματώσουμε, δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Θα βγούμε όλοι καλύτεροι απ' αυτό, πιο χρήσιμοι για τη χώρα."
  .......
  Τις απαντήσεις στις "αγωνιώδεις αναζητήσεις" του strange attractor αλλά και πολλών άλλων εδώ μέσα τις δίνει κάθε 3 και λίγο ο Παπανδρέου!
  Και για όσους αναρωτιώνται ποιος φταίει συνεχίζει...

  " Έχω επανειλημμένα ζητήσει από τον κ. Καραμανλή, να προχωρήσουμε μαζί - στην καταπολέμηση της διαφθοράς. Κατέθεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις προτάσεις μας, προτάσεις που αντλούν και από την ελληνική και από τη διεθνή εμπειρία στην καταπολέμηση αυτού του φαινόμενου. Με βαθύ αίσθημα δικαίου ζήτησα να προχωρήσει η Βουλή - να διαλευκάνουμε κάθε υπόθεση που βαραίνει τον πολιτικό κόσμο. Ζήτησα το αυτονόητο. Ζήτησα αυτό το οποίο είχατε προσωπικά υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

  Δυστυχώς, κ. Καραμανλή, το αρνηθήκατε και το αρνηθήκατε σταθερά. Είναι η δικιά σας έλλειψη αποφασιστικότητας που παρατείνει τη σκανδαλολογία, τη σεναριολογία και την αβεβαιότητα στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Όχι η ομόθυμη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για διαφάνεια και δικαιοσύνη. Είναι η δικιά σας πολιτική στάση που υπονομεύει την αξιοπιστία των θεσμών της δημοκρατίας, των θεσμών μιας ευνομούμενης πολιτείας."

 12. ataktos avatar
  ataktos 05/05/2009 15:13:13

  Tiramola- “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα” προσωπικά βαρέθηκα της οικογενειοκρατίες και στα δυο μπακάλικα ...

 13. tiramola avatar
  tiramola 05/05/2009 15:17:11

  Ποιά οικογενεικρατία ρε συ άτακτε?
  500 χιλιάδες ψήφισαν Παπανδρέου και 400 χιλιάδες ψήφισαν Βενιζέλο...

  Για την παροιμία θα συμφωνήσω...

 14. kostas avatar
  kostas 05/05/2009 15:31:48

  Και γιατί το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας ή του καναλιού πρέπει να είναι αληθινό ? Επειδή συνήθως είναι ?
  Απλά προσπαθούν να «σηκώσουν» την αγορά από εκεί που την έριξαν οι ίδιοι καλλιεργώντας τον φόβο. Όχι πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην πραγματικότητα, αλλά ο φόβος πουλάει και προφανώς τους ανέβαζε τα νούμερα.

 15. ataktos avatar
  ataktos 05/05/2009 15:41:51

  Πάντως ο σχετικός τίτλος παραμένει επίκαιρος όσο ποτέ "Εθνικό φρενοκομείο"

 16. osaperas avatar
  osaperas 05/05/2009 15:41:58

  Μπορεί να έχουμε σημαία μας και λάβαρο μας τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων μας μπορεί ο πολιτισμός μας και η ιστορία μας να μας φέρνει πολλές παρασάγγες μακριά από τους λοιπούς γείτονες μας (τούρκους,σλάβους κλπ)

  αλλά μεταξύ μας

  αν δεν ήταν το τράφικινγκ, το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών στα οποία συμπατριώτες μας έχουν μεγάλες ...διακρίσεις τότε ίσως η ζωή σε αυτή την χώρα να ήταν επιπέδου Σομαλίας.

 17. ataktos avatar
  ataktos 05/05/2009 15:56:30

  @17-Ας κοπούν η επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ενώσει που δίνονται με τα ψεύτικα χαρτιά(προγράμματα τα λένε) και θα σου πω ...

 18. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 05/05/2009 16:21:02

  Strange Atrractor,
  γίνεται οι λαστιχέζοι τοίχοι του δωματίου όπου θα εγκλειστώ να διαθέτουν μια ντουζίνα από εξαρτήματα (έστω πλαστικά) που κσμούν τη φωτογραφία της παρούσας ανάρτησης; Έτσι, για τς στιγμές της αναπόλησης και της σχόλης...
  Πάντως στισ δικές σου ''αγωνιώδεις αναζητήσεις'' απάντησε (@.11) δια στόματος Τιραμόλα ο ΓΑΠ ή δια στόματος ΓΑΠ ο Τιραμόλα. Τυχερέ, εσύ ''καλύφθηκες'' και ηρέμησε η ψυχούλα σου από την αναπάντεχη συνδρομή των πράσινων συντρόφων μας.
  Αλίμονο από μας, που κανείς δεν έσπευσε να μας παρηγορήσει...

 19. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/05/2009 16:44:01

  Σπαντζιώτη ηδονοβλεψία της ψυχής μας! Περιμένω αυτοπρόσωπη παρέμβαση της πράσινης Εύας προκειμένου να πειστώ ολοκληρωτικά. Και ίσως μετά να κλείσω ως ψηφοφόρος.

 20. nyfitsa avatar
  nyfitsa 05/05/2009 16:47:42

  Για την υπόθεση Ζαχόπουλος έχουμε εξελίξεις? Θα μάθουμε ποτέ, γιατί ο άνθρωπος ήθελε να γίνει ΙΚΑΡΟΣ? Η θα πάει για παραγραφή, επειδή ΔΕΝ πέρασε «στην οδήγηση – πέταγμα»??

 21. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/05/2009 17:03:45

  @21 Ανέλαβε την υπόθεση η νύφη του η Στέλλα Μπ. Ετοιμάζει λέει και επιστολή προς τον Πλανητάρχη Ομπάμα για την αποκατάσταση του κύρους του ιπτάμενου πεθερού της....

 22. nyfitsa avatar
  nyfitsa 05/05/2009 17:09:46

  @22
  Καλό, χα, χα.

 23. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/05/2009 17:14:03

  Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω μπορεί να διοριστεί και στην Νέα Ολυμπιακή ως Ιπτάμενος.....συνοδός. (Από πίπες έτσι κι`αλλιώς κατέχει πολλά)

 24. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/05/2009 20:54:59

  Και ενώ εμείς ασχολούμεθα με τα της Θώδη και του Παυλίδη, τα διεθνή γεγονότα τρέχουν και η Ντόρα μάλλον κοιμάται ονειρευόμενη πρωθυπουργίες.
  Ιδού λοιπόν τι γράφει σε βιβλίο του ο διεθνολόγος νέος Υπουργός εξωτερικών της φίλης και συμμάχου Τουρκίας.
  "οι δύο βραχυπρόθεσμοι και μεσοπρόθεσμοι στόχοι της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στα Βαλκάνια είναι η ενίσχυση της Βοσνίας και της Αλβανίας, μέσα σε ένα πλαίσιο σταθερότητας, και η διαμόρφωση πλαισίου διεθνούς δικαίου για την ασφάλεια των εθνοτικών μειονοτήτων στην περιοχή. Στο νομικό αυτό πλαίσιο, η Τουρκία πρέπει να έχει συνεχώς για στόχο να εξασφαλίσει εγγυήσεις, οι οποίες θα της δώσουν τη δυνατότητα επέμβασης σε υποθέσεις που αφορούν τις μουσουλμανικές μειονότητες στα Βαλκάνια. Ως ένα εντυπωσιακό παράδειγμα στη σύγχρονη εποχή, η επέμβαση στην Κύπρο, κατέστη δυνατόν να νομιμοποιηθεί, εντός ενός τέτοιου νομικού πλαισίου»

 25. DUBUG avatar
  DUBUG 12/05/2009 01:10:03

  .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.