#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/06/2010 11:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Εγώ δεν κυβερνάω με 153 βουλευτές»Κρίσιμο τεστ για την κυβέρνησή του θεωρεί ο Πρωθυπουργός την ψήφιση του Ασφαλιστικού. Οπως όλα δείχνουν, ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα καθορίσει τις αποφάσεις του Γ. Παπανδρέου σε σχέση με τον κυβερνητικό σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος, αφού σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ μετρήσει απώλειες στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ηδη στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φθάσει μηνύματα δυσαρέσκειας από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να αντέξει» τις ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό, αλλά και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την τρόικα. Στην κυβέρνηση φοβούνται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος να επαναληφθούν «διαρροές» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το Ασφαλιστικό, που εκτιμάται ότι θα γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα. Σε πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου με αντικείμενο την ένταση που επικρατεί μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153-154 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν». Σε μία τέτοια περίπτωση, λένε συνομιλητές του κ. Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να θελήσει να προκηρύξει εκλογές ταυτόχρονα με τις περιφερειακές εκλογές που «ούτως ή άλλως έχουν πολιτικό περιεχόμενο». Οι σκέψεις του Γ. Παπανδρέου δεν φαίνεται όμως να βρίσκουν υποστηρικτές στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Ο Πρωθυπουργός έχει πει στους συνεργάτες του ότι θα ήθελε να επιβεβαιώσει την πολιτική νομιμοποίηση της κυβέρνησής του, ακριβώς επειδή αναγκάστηκε να πάρει αποφάσεις και μέτρα για τα οποία δεν προετοίμασε τους πολίτες προεκλογικά. Στον αντίποδα όμως οι συνομιλητές του αντιτείνουν ότι τα οικονομικά μέτρα ήταν μονόδρομος και ότι ουδείς μπορούσε να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην οικονομία το περασμένο φθινόπωρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Επίσης, ορισμένοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού τού έχουν πει ότι το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τελικώς να αναγκαστεί η κυβέρνηση να στήσει κάλπες χωρίς ουσιαστικά να το επιθυμεί. Πάντως, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται την πρόωρη προσφυγή σε εκλογές. Την ημέρα που ψηφίστηκε το μνημόνιο στη Βουλή, τον περασμένο Μάιο, έφθασε στο παρά πέντε από το να λάβει τη σχετική απόφαση. «Ηταν οργισμένος με τη στάση της Ν.Δ. και απογοητευμένος από την αντίδραση των τριών βουλευτών» λένε στελέχη που βίωσαν εκείνες τις κρίσιμες στιγμές των αποφάσεων. «Είχε αποφασίσει να πει από το βήμα, ψηφίζουμε για το καλό της χώρας και πάμε σε εκλογές» αναφέρουν τα ίδια στελέχη, επιβεβαιώνοντας ότι ποτέ δεν βγήκε από το μυαλό του Πρωθυπουργού η συγκεκριμένη ιδέα και για λόγους πολιτικής τάξης και για να σταματήσουν οι ψίθυροι και οι κριτικές εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ.

Τα ΝΕΑ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4580476

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος avatar
  Γιώργος 19/06/2010 11:50:07

  Δυστυχώς η ΝΔ δεν ασκεί αντιπολίτευση προσωπικά στον Παπανδρέου, σε αντίθεση με τη περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, οπόταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο κακόβουλης κριτικής.
  Έτσι νοιωθει πανίσχυρος, αναπτύσσει αυταρχική νοοτροπία σε σημείο που "οργίζεται" επειδή ΝΔ δεν στηρίζει την καταστροφική του πολιτική.
  Την ίδια στιγμή, τα ΜΜΕ κάνουν "αποκαλύψεις' για τον Σαμαρά, για τις πρσλήψεις που έκανε στο Μουσείο Ακρόπολης, με στοιχεία που προφανώς προέρχονται από την κυβέρνηση.
  Ο Παπανδρέου από την άλλη, φαίνεται πως την έβγαλε καθαρή με την υπόθεση των ομολόγων και των σπρεντς μετά την χαλαρή αντιμετώπιση του θέματος από τη ΝΔ.

 2. καθρέφτης avatar
  καθρέφτης 19/06/2010 11:52:02

  Άτιμο πράγμα ο εκβιασμός, πράγματι και καταλαβαίνουμε τη δεινή θέση.
  Να φανταστείτε ότι στη δική μας χώρα( και περίπτωση)
  μας λένε συνεχώς και νυχθημερόν:
  ή υποδουλώνεστε και δέχεστε αγογγύστως όλα τα μέτρα - τα πρώην, τα νυν και τα επόμενα - ή πτωχεύετε.
  Και δεν μπορούμε καν να προκηρύξουμε εκλογές.

 3. ΔΙΚΑΙΟΣ13 avatar
  ΔΙΚΑΙΟΣ13 19/06/2010 12:01:18

  όσο έχει την στήριξη απο τα ΜΜΕ θα μας κοροϊδεύει ....

 4. Factorx avatar
  Factorx 19/06/2010 12:27:32

  Απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

  Εκρηκτικό κλίμα στο ΠΑΣΟΚ για τα εργασιακά
  Aπειλές βουλευτών ότι θα καταψηφίσουν το ασφαλιστικό

  Κινήσεις αναδίπλωσης με στόχο την εκτόνωση του εκρηκτικού κλίματος που έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ οι προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις αναζητά η κυβέρνηση. Στο στόχαστρο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος αλλά και συναδέλφων του στο Υπουργικό Συμβούλιο βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος κατηγορείται από ορισμένους ότι δοκιμάζει τα όρια αντοχής της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

  Προβληματισμός και ανησυχία εκφράζεται και στο Μέγαρο Μαξίμου, που έχει γίνει δέκτης του κινδύνου να προκύψουν νέες διαρροές στην ψήφιση του ασφαλιστικού ως αντίδραση στο γεγονός ότι οι αλλαγές στα εργασιακά προωθούνται με προεδρικό διάταγμα και όχι με νομοσχέδιο.

  Ως εκ τούτου, δόθηκε εντολή στον κ. Ανδρέα Λοβέρδο να εξαντλήσει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί «εσωκομματική συναίνεση» επί των προτάσεών του, ενώ αποφασίστηκε το προεδρικό διάταγμα να συζητηθεί στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής. Οι αλλαγές που εξετάζονται αφορούν τη διαιτησία, το όριο και τον χρόνο προειδοποίησης για τις απολύσεις και το ύψος της αποζημίωσης.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Factorx 19/06/2010 15:56:04

   Μα είναι πράγματα αυτά; Έχουμε πληρώσει και φτάνουν για να πάρουμε σύνταξη 1000+ Ευρώ για να μην πω 1500 και λένε ότι θα δώσουν 250, 350, 450 κλπ. Να μας επιτρέψουν να σταματήσουμε να πληρώνουμε και όχι να μας χώνουν φυλακή αν δεν έχουμε.

 5. μαρκος avatar
  μαρκος 19/06/2010 12:32:31

  ο Παπανδρέου μαζί με την παρέα του υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα, για να μετατρέψει αμέσως μετά το πολίτευμα σε ολιγαρχικό και την κυβέρνηση του τόπου σε μια δικτατορία που αποφασίζει και πράττει ερήμην του λαού, επικαλούμενη μια άλλη λαϊκή εντολή που ποτέ δεν της εδόθη

  ΔΕΝ κυβερνά με τους βουλευτές.
  Κυβερνά με το ΔΝΤ και μια παρέα δικών τους.

 6. Factorx avatar
  Factorx 19/06/2010 12:34:31

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ψάχνει αντίβαρα για να προλάβει την καταιγίδα των αντιδράσεων
  Του ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥΖ Μετά τις αντιδράσεις που προκαλούν και στους ίδιους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και οι δυσμενείς για τους ασφαλισμένους αλλαγές, που επιφέρει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η κυβέρνηση αναζητεί τρόπους ομαλοποίησης της κατάστασης, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα γι' αυτήν και στην κοινωνία αλλά και στην ίδια την κοινοβουλευτική της ομάδα.

 7. δημητρης avatar
  δημητρης 19/06/2010 12:34:55

  ιΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ (ΚΑΤΑ ΛΟΒΕΡΔΟΝ).

  ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ! ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ...ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΠΡΩΤΟΦΕΝΗΣ!!

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΚΕ.

 8. αθανασιος Ι. avatar
  αθανασιος Ι. 19/06/2010 12:47:41

  Καλά αυτό το παιδί όλο πλάκα μας κάνει ..δλδ η 15 του ΛΑΟΣ δεν είναι δική του ..οι 9 είναι δικοί μας ..δεν του φτάνουν ..μας δουλεύει κανονικά ..η ετοιμάζει τον πύραυλο για εκτοξεύσει …

 9. GreenHorses avatar
  GreenHorses 19/06/2010 12:56:11

  Τώρα που δεν κυβερνάς με 153 ξέρεις... χεστήκαμε και σε έχουμε και γραμμένο.

 10. man8os avatar
  man8os 19/06/2010 12:57:55

  Παμε για εκλογες τον Νοεμβριο 80%.
  Μπορει και να μην παμε βεβαια, αν του το απαγορεψουν οι τροικανοι.(20% δινω πιθανοτητα σε αυτο)

 11. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 19/06/2010 14:51:46

  Γουστο εχει να νομιζει οτι κυβερναει..

 12. DOC avatar
  DOC 19/06/2010 15:15:47

  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.

 13. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2010 16:19:03

  http://www.youtube.com/watch?v=sgpa7wEAz7I&feature=related

  ΠΠ

 14. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 19/06/2010 16:26:53

  Σσσσσσσσσσσστ, μην ξυπνήσει. Βλέπει ότι είναι πρωθυπουργός και βάζει κόκκινες γραμμές στην Τρόϊκα.....

 15. DOC avatar
  DOC 19/06/2010 16:35:12

  ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ? ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

 16. ΠΑΠΑΡΑΣ avatar
  ΠΑΠΑΡΑΣ 19/06/2010 16:41:49

  ''Δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153-154 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν''

  ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ?

  ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!

  ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΑΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ....... ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!!

  ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!

 17. Konstantinos avatar
  Konstantinos 19/06/2010 18:13:27

  Θα το φάει το κεφάλι του... Όσο περνάει ο καιρός, βυθίζεται στην αλαζονεία του και δεν βλέπει τη θύελλα που έρχεται...
  Αφου μας έκαναν σαν την Ρουμανία και τις άλλες βαλκανικές χώρες, απορώ αν θα ξυπνήσουν έγκαιρα...
  http://agrupnoipolites.wordpress.com/2010/06/19/1348-2/
  Η σύγκριση τα λεει όλα!

 18. Dimi avatar
  Dimi 19/06/2010 20:17:52

  Μαριτίνα Ζαφειριάδου – NewsTime.gr 11-6-2010 15:40

  Γιατί πήγε ο Παπακωνσταντίνου στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

  Στην Ισπανία και το πολυτελές θέρετρο του Sitges μετέβη τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες της 58ης συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που διήρκεσαν από τις 3 ως τις 6 Ιουνίου.

  Στην συνάντηση ήταν κατά πληροφορίες προσκεκλημένη και έτερη Ελληνίδα υπουργός, η κ.Λούκα Κατσέλη, η οποία όμως δεν συμμετείχε. Αντίθετα, το παρόν έδωσε ο Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας, πρόεδρος της Coca-Cola και μόνιμο μέλος της Λέσχης Γιώργος Δαυίδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Λουκάς Τσούκαλης.

  Μεταξύ των περίπου 130 συμμετεχόντων, βρέθηκαν ακόμα ο Γερμανός πρόεδρος της Deutche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος και προσκάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ως κεντρικό ομιλητή στη λήξη σήμερα του Συνεδρίου του Διεθνούς Συνδέσμου Τραπεζών στην Βιέννη και ο Πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ, με τον οποίο θα έχει συνάντηση σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, στο πλαίσιο γεύματος που του παραθέτει κατά την επίσκεψή του στην Αυστρία.

  Έτεροι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι διεθνείς παράγοντες που βρέθηκαν στο Sitges της Ισπανίας για να συμμετέχουν στην ‘κλειστή’ συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ήταν ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Ζοζέ Λουίς Θαπατέρο, ο Αμερικανός Χένρυ Κίσσινγκερ, ο Ιταλός Μάριο Μόντι, ο Αμερικανός Έρικ Σμιτ, μεγαλοστέλεχος της Google κ.α.

  ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ‘ΚΛΕΙΣΤΗΣ’ ΛΕΣΧΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

  ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ, Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΕ ΚΑΙ ΗΠΑ.

  Τηρώντας το ‘πρωτόκολλο’ της Λέσχης Μπίλντελμπεργκ, περίπου το ένα τρίτο των συμμετεχόντων ήταν και φέτος πολιτικοί και μέλη κυβερνήσεων από διάφορες χώρες και τα δύο τρίτα επιχειρηματίες ή στελέχη της παγκόσμιας οικονομικής, βιομηχανικής, εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς και αυτής της διεθνούς επικοινωνίας.

  Οι συζητήσεις έγιναν -όπως πάντα- σε κλειστό κύκλο, χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη (‘off the record’), προκειμένου να ευνοηθεί η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία, και να υπάρξει έτσι καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων που τίθενται προς διαβούλευση, μια και δεν υπάρχει διαδικασία αποφάσεων, ψηφοφοριών ή πολιτικών ανακοινώσεων.
  Άλλωστε, στο πλαίσιο της πολιτικής της Λέσχης, κάθε συμμετέχων σε αυτή, παρευρίσκεται μόνο ως προσωπικότητα και όχι με την ιδιότητά του.

  Υπενθυμίζεται ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε το 1954, όταν στις 29-31 Μαΐου του ίδιου έτους συνεδρίασε μία ομάδα παγκόσμιων ηγετών, πολιτικών και τραπεζιτών στο Όοστερμπηκ της Ολλανδίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να ‘απαντήσει’ στην ανάγκη στενότερης συνεργασίας των ηγετών της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής επί των κοινών τους προβλημάτων στον μεταπολεμικό κόσμο. Το όνομά της δε, το πήρε από το ξενοδοχείο που φιλοξένησε την πρώτη σύσκεψη της παγκόσμιας αυτής ‘ελίτ’.

  **

  7/10/2009: Ενώπιον του Τουρκαλβανού Ιερώνυμου και του Κάρολου (Κάουτσκι) Παπούλια, γιά πρώτη φορά σε ορκομωσία Κυβέρνησης, «ορκίστηκε» ο Mineiko-Bilderberg. Mε το Αριστερό Χέρι!.. http://bit.ly/Rxtna
  Κάτι σαν ορκωμοσία Βenjamin Netanyahou, ένα πράγμα δηλαδή..

  Δύσμοιρη Ελλάδα, σ'έχουν ζώσει από παντού τα φαρμακερά νεοταξικά φίδια!

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:
  Jeffrey Mineiko is the name of the game.
  ή, πέφτει αυτός, ή χάνεται η Ελλάδα
  ή, Τώρα, ή, Ποτέ!

 19. πολίτης avatar
  πολίτης 20/06/2010 02:07:50

  Εκλογές από τώρα; Από τώρα ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ; Από τώρα ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ;Από τώρα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; Βρε, βρε, κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά.

 20. Orestios avatar
  Orestios 20/06/2010 02:23:30

  Ξαφνικά δεν μπορεί να κυβερνήσει? Πού είναι το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ του? Ακόμη να το εφαρμόσει. Μάλλον θα περιμένει την 2η τετραετία! χο! χο!
  Πάντα υπάρχει όμως η Μητσοτάκαινα και το συνάφι της. Λεφτά υπάρχουν άλλωστε!

 21. Στέργιος avatar
  Στέργιος 21/06/2010 10:38:03

  Τον Ιούλιο, ε;
  Πού'σαι Καραμανλή που έκλεινες τη Βουλή από την Τσικνοπέμπτη για να μην ενοχλείται ο Ριρής κι ο Βουλγαράκης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.