#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/02/2010 11:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εγκληματίας δεν γεννιέσαι, γίνεσαιΤην εγκληματικότητα την διαμορφώνουν οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες κάθε εποχής και κάθε τόπου. Δεν είναι στο DNA του κάθε ανθρώπου αν θα γίνει εγκληματίας ή όχι. Αυτό διδάσκουν κορυφαίοι εγκληματολόγοι, αυτό λέει και η κοινή λογική. Εκτός αν αρχίσουμε να μιλάμε περί... αρείας φυλής που όλα τα πράττει τέλεια και άλλα κουραφέξαλα για κάποιους λαούς που δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν από το να σκοτώνουν και να ληστεύουν από τη μέρα που γεννήθηκαν.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις όπου παρατηρήθηκε έξαρση της βίας και του εγκλήματος κάθε είδους, βασική αιτία ήταν η φτώχεια. Σε συνδυασμό πάντα με την έλλειψη ηθικών φραγμών. Αυτό συμβαίνει τώρα και στην Ελλάδα.

Κι αν κάποιοι –που παρεμπιπτόντως υβρίζουν όσους έχουν αντίθετη άποψη- θέλουν να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να μας πουν ότι για την εγκληματικότητα φταίνε μόνο οι Αλβανοί, αυτοί δεν προσφέρουν καμιά υπηρεσία στην πατρίδα που δήθεν προστατεύουν.

Ακόμη κι αν αύριο το πρωί φύγουν όλοι οι Αλβανοί πάλι θα έχουμε εγκλήματα, βιασμούς, παιδοφιλίες, ληστείες μόνο από Έλληνες.

Γιατί σας πειράζει να λέμε ότι και μεταξύ των Ελλήνων υπάρχουν εγκληματίες; Τι είμαστε δηλαδή, οι Αρειοι, οι ευλογημένοι από το Θεό, οι αμνοί του;

Όπως σε κάθε λαό υπάρχουν καλοί και κακοί, έτσι και στον ελληνικό.

Και για την ιστορία –και όσους δεν έχουν παρωπίδες- όταν στη χώρα υπήρξε μεγάλη φτώχεια, υπήρξε και έξαρση του εγκλήματος, μόνο από Έλληνες. Για να μη μιλήσουμε για τους.. Γκρέκο μασκαράδες των αρχών του 20ου αιώνα στην Αμερική που ήταν βασιλιάδες της παρανομίας. Είχαν γεμίσει οι φυλακές από Έλληνες και Ιταλούς δολοφόνους και ληστές. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι όσοι έμειναν στην Αμερική, οι δουλευταράδες, οι πανέξυπνοι και καπάτσοι Έλληνες δεν διέπρεψαν, δεν κατέκτησαν τον κόσμο.

Όσο για τις στατιστικές της Αστυνομίας, αυτές δείχνουν ότι οι συλληφθέντες το 2009 ήταν μισοί Έλληνες και μισοί αλλοδαποί. Φυσικά στην αναγωγή δεν είναι ίδιο το ποσοστό, αλλά ήμαρτον, τέτοιες συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνουν. Είμαστε στη χώρα μας, έχουμε μια κουλτούρα και μια παιδεία κατά πολύ ανώτερη από όλους τους αλλοδαπούς που έρχονται στη χώρα μας.

Στο κάτω – κάτω ας φτιάξουμε το διαλυμένο κράτος και την Αστυνομία ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε κακοποιό που υπάρχει στη χώρα, Έλληνα ή Αλβανό.

 Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. μαρικα avatar
  μαρικα 21/02/2010 12:56:13

  Το σχολιο το λεει και μονο του οτι εχουμε και Ελληνες εγκληματιες,και ποιος
  ειπε οχι;αυτο ειναι γνωστο.Ομως,μας φτανουν οι δικοι μας ,αρκετα δυνα φαιρνουν στον τοπο,ειναι αναγκη δηλαδι οπωσδοιποτε να εχουμε και εισαγωμενους;Δεν το καταλαβαινω αυτο.

 2. ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ avatar
  ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ 21/02/2010 12:57:56

  Η θεωρία του Λομπροζο έχει καταρριφθεί εδώ και 100 χρόνια…… κάτι ποιο σοβαρό έλεγε ο Φιερρι !!!
  Αλλά στην Ελλάδα που ζούμε …….. όπου η φιλοσοφία των αρχαίων Σπαρτιατών μας έχει κυριεύσει ως νεοέλληνες …… τι να πεις και τι να κάνεις!!!

 3. donaE avatar
  donaE 21/02/2010 13:17:30

  Σιγουρα εχεις δικιο ψαλτη.Ομως ειναι και θεμα κουλτουρας και κυριως θρησκευτικης καθε λαου.Η ζωη και ο θανατος,η ιδιοκτησια, αντιμετωπιζονται διαφορετικα σε καθε πολιτισμο,η καθημερινη παραβατικοτητα επισης.
  Αν δεν πεινας θα μεταφερεις τις καταβολες σου σε αλλα επιπεδα συμπεριφορας.

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/02/2010 13:39:46

  Γιατί δεν πας να τα πεις αυτά στην Αλβανία να δούμε τι θα σου πουν?
  Αφού το πας εκεί και αφού πάλι επιχειρείται εξομοίωση μεταξύ οικοδεσπότη και φιλοξενούμενου [έχουμε Έλληνες έχουμε και Αλβανούς] θα ξαναρωτήσω:
  Μαζί με αυτούς [τους όποιους] την έχουμε τη χώρα?
  Είναι τόσο δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των νόμιμων κατοίκων και αυτών που ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ σε ένα σπίτι από τα τρύπια σύνορα και δεν είναι μόνο Αλβανοι φυσικά?
  Επίσης είναι άστοχη η σύγκριση μιας μικρής αδύναμης χώρας με την υπερδύναμη των φυσικών και των εδαφικών πόρων, με ιστορία 200 χρόνων στη διαχείριση του μεταναστευτικού και του "κακοποιού" επιπρόσθετου αλλοδαπού φορτίου.

  Κατά τα άλλα, όσον αφορά το εγκληματολογικό κομμάτι, ένας μικρός Κάρυλ Τσέσμαν μπορεί να φωλιάζει στον καθένα.
  Είναι παγίδα -μπορεί δημιουργική μπορεί καταστροφική- το πλεόνασμα αδρεναλίνης, αν δεν διοχετευθεί δημιουργικά και έγκαιρα από την προεφηβική ηλικία.
  Το πλεονέκτημα της "αξιοποίησης" της αδρεναλίνης για "καλούς σκοπούς" θεωρητικά το έχουν οι μεσαιοανώτερες και άνω τάξεις.
  Δεν συμβαίνει πάντα αυτό φυσικά.
  Οι αδικηματικές πράξεις διαχέονται οριζόντια, κάθετα και διαγώνια στην κοινωνία, αλλά σκεπάζονται πιο αποτελεσματικά όταν υπάρχουν τα μέσα να "εξαγοράσουν την τιμωρία" [αλληγορικά μιλώ, η Δικαιοσύνη είναι τυφλή!]

 5. Γιώργος avatar
  Γιώργος 21/02/2010 13:49:59

  Tα στατιστικά στοιχεία που εσύ παραθέτεις σε διαψεύδουν, αριστερέ ψάλτη.

  Αυτοαναιρείσαι στο κείμενό σου, όταν λες "Όσο για τις στατιστικές της Αστυνομίας, αυτές δείχνουν ότι οι συλληφθέντες το 2009 ήταν μισοί Έλληνες και μισοί αλλοδαποί", όταν οι αλλοδαποί αποτελούν το 15% με 20% του πληθυσμού. Οι οποίοι αλλοδαποί έχουν ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά στα βαριά εγκλήματα.
  Η δημιουργία ενοχικών συνδρόμων, του τύπου, "έχουμε φταίξει κι εμείς", "είμαστε κι εμείς εγκληματίες", έχει κουράσει και παραμορφώνουν την πραγματικότητα.

 6. netman avatar
  netman 21/02/2010 14:03:56

  Κυριακάτικος Ύμνος στον "Αλβανό"

  συγκράτησον Κύριε μου την αδρεναλίνη μου σε φυσιολογικά πλαίσια κατα το δυνατόν ( και την σεροτονίνη μου επίσης) μην κολαστω γιατί εκκλησιάστηκα πρωϊ πρωϊ

 7. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 21/02/2010 14:26:25

  Πριν τον ερχομό των μεταναστών το οργανωμένο έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου ήταν περιορισμένο στο ελάχιστο στην ελληνική επικράτεια και σχεδόν το γνωρίζαμε από τις αμερικάνικες ταινίες, όταν δε προέκυπτε η εξιχνίαση μιας σπείρας δολοφόνων π.χ. για κληρονομιές, ασχλούνταν το πανελλήνιο για εβδομάδες με το θέμα. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις διεκδικούσαν εξωθεσμικό πολιτικό ρόλο και δεν είναι της παρούσης.
  Φυσικά το οργανωμένο οικονομικό έγκλημα πάντα αποτελούσε πεδίο δόξης λαμπρό για την άρχουσα τάξη και όταν μπήκε και η μεσαία στην κουτάλα χάθηκε η μπάλα και φθάσαμε σήμερα μια ανάσα πριν την χρεωκοπία.
  Η φτώχεια που υπήρχε στον τόπο μας πριν τριάντα χρόνια δεν γεννούσε εγκληματίες, αλλά ανθρώπους του μόχθου. Ο κοινωνικός εκμαυλισμός που έφερε η αστικοποίηση των ηθών και η Αλλαγή ακύρωσε προαιώνιες κοινωνικές αξίες του ελληνικού λαού, την τιμηότητα, την αξιοπρέπεια, την λογοδοσία στην κοινωνία, το καθαρό κούτελο. Λυπάμαι πολύ Αριστερέ Ψάλτη που δεν κάνεις έστω μια νύξη γι΄ αυτές.
  Ενδιαφέρον θα είχε να είχαμε στοιχεία για την εγκληματικότητα των Αλβανών στην Ιταλία, μια χώρα στην οποία διάκεινται θετικά εν αντιθέσει με την Ελλάδα που την βλέπουν ως γελάδα και στην πλειονότητά τους την εχθρεύονται (όσοι δεν την εχθρεύονται αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό από τους ομογενείς τους, αλλά αυτά δεν έχει κανένας τα κότσια να τα βγάλει).
  Οι μουσουλμάνοι δε που έχουν έρθει στην Ελλάδα έχουν έρθει με επιθετικές διαθέσεις και το βγάζουν στην συμπεριφορά τους προς τους γηγενείς, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο που τους υποδέχεται, τους ντύνει, τους θρέφει και τους πορώνει διότι τους έχει στρατολογήσει ως τον όχλο που θα καταλάβει ωσονούπω τα ανάκτορα.

 8. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 21/02/2010 14:34:51

  Πιστεύω οτι με τις απόψεις σας κύριε Αριστερέ Ψάλτη δεν θα συμφωνήσουν η Αμαλία Γκινάκη που δολοφονήθηκε λίγες μέρες πριν παντρευτεί μέσα στο σπίτι της,το παλικάρι απο τη Θεσσαλονίκη που σκοτώθηκε στη Λεωφορειοπειρατεία,οι τόσοι και τόσοι συμπολίτες μας που έχουν πέσει θύματα και δολοφονηθεί για 10 ευρώ.Οι Έλληνες φέρνουν την πρέζα απο την Αλβανία;Οι Έλληνες φέρνουν τα όπλα που έχουν κατακλύσει την αγορά και μπορεί ο καθένας να βρεί όπλο στην Ομόνοια;Γιατί η εγκληματικότητα έχει εκτιναχθεί μετά το 1990;Αυτές οι απόψεις οτι φταίει η οικονομική κρίση-συγνώμη κιόλας-αλλά είναι παιδικές.Και γω κύριέ μου έχω τελειώσει Πανεπιστημίο και αναγκάζομαι να δουλεύω για 550 ευρώ το μήνα!Αν δεν απολυθώ δηλαδή έτσι όπως πάει το πράγμα.Στη δική μου θέση βρίσκονται χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ κανείς όμως δεν έχει σκεφτεί να μπουκάρει σε μια τράπεζα ή να σκοτώσει για λίγα ευρώ.Οι μακελάρηδες του Βύρωνα,έκλεβαν για να ζήσουν;Με μεγαλοδικηγόρους να τους προστατεύουν και άκρες στο δικαστικό σύστημα.Επίσης στη γιάφκα των Αλβανών βρέθηκαν απίστευτος οπλισμός,10 κιλά εκρηκτικά ΤΝΤ που μπορούν να τινάξουν στον αέρα την Αθήνα και προκηρύξεις του UCK!Ο Έλληνας βιώνει το έγκλημα στο πετσί του και ξέρει ποιός είναι ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης.....

 9. Άφατος avatar
  Άφατος 21/02/2010 14:37:10

  Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Ότι επειδή έχουμε κι εμείς κάφρους και εγκληματίες (και μάλιστα όχι λίγους) θα πρέπει να νομιμοποιηθεί η παράνομη είσοδος μεταναστών στη χώρα; Αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποτρέψουν τα σοβαρά κράτη με τους αυστηρούς όρους μετανάστευσης και παροχής βίζας (βλ. ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία).

  Ναι στους μετανάστες, όχι στην παρανομία και την ανυπαρξία κανόνων.

 10. τάρας μπούλμπα avatar
  τάρας μπούλμπα 21/02/2010 14:40:11

  "Ακόμη κι αν αύριο το πρωί φύγουν όλοι οι Αλβανοί πάλι θα έχουμε εγκλήματα, βιασμούς, παιδοφιλίες, ληστείες μόνο από Έλληνες."

  σύμφωνα με τα στατιστικά της αστυνομίας θα έχουμε ακριβώς ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ανθρωποκτονίες και βιασμούς. Η ελληνική κοινωνία των 9-10 εκατομυρίων "παράγει" το ίδιο σκληρό έγκλημα με 1,5-2 εκατομύρια μετανάστες. Μια μείωση της τάξης του 50% δεν είναι καθόλου αμελητέα φίλε ΑΨ.

  Οι εποχές που οι «στατιστικές» αθροίζαν στην εγκληματικότητα τις ακάλυπτες επιταγές και την μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον "The cat is out of the bag" , όπως λένε και στην Μινεσότα..

  Οποτε ας αφήσουμε επιτέλους τα αριστερίστικα τσιτάτα και ας κοιτάξουμε το πρόβλημα καταματα.

  • Μαύρος Ιάκωβος avatar
   Μαύρος Ιάκωβος @ τάρας μπούλμπα 21/02/2010 15:03:25

   Σωστός ο Τάρας!

 11. Μιχάλης avatar
  Μιχάλης 21/02/2010 15:11:10

  Δεν είμαι ειδικός, αλλά η όλη θεωρία μου φαίνεται απλουστευτική, ίσως ταινία ελληνική του 50. Σύμφωνα με τη θεωρία λοιπόν η Ελλάδα της δεκαετίας του 50 και 60 θα έπρεπε να ήταν γεμάτη εγκληματίες λόγω φτώχειας. Οι πλούσιοι βορειοευρωπαίοι λαοί θα πρέπει να είναι σκέτα φιλανθρωπικά ιδρύματα, εξ' ου και η συμπεριφορά τους στους λαούς του νότου ή της Αφρικής. Μη μου πείτε ότι άλλο η κρατική συμπεριφορά και άλλη η ατομική, σίγουρα διαφέρουν αλλά σχετίζονται.

 12. what avatar
  what 21/02/2010 15:24:04

  Κατ'αρχάς η φιλοσοφία του κειμένου αυτού, αν ο συγγραφέας του είναι αριστερών πεποιθήσεων, αποτελεί μια από τις αιτίες που εγκατέλειψα την αριστερά και τις ιδεοληψίες της μια και καλή.

  Το κείμενο βρίθει αντιφάσεων και εύκολων υπεραπλουστεύσεων:

  - Την εγκληματικότητα την διαμορφώνουν και οι πολιτιστικές και ηθικές καταβολές ενός λαού και όχι μόνο οι "κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες". Το λέει παρακάτω και ο συγγραφέας χωρίς να το καταλαβαίνει όταν μιλάει περί ηθικών φραγμών.

  - Ποιος μιλάει περί αρείας φυλής; Δεν θέλω να απογοητεύσω τον συγγραφέα αλλά τέτοια ούτε το ΛΑΟΣ δεν αναφέρει. Τώρα αν θέλει με αυτό το γκαιμπελίστικο τρόπο να δημιουργήσει ενοχικά σύνδρομα σε όσους αντιδρούν, ας το ψάξει ο ίδιος.

  - "Γιατί σας πειράζει να λέμε ότι και μεταξύ των Ελλήνων υπάρχουν εγκληματίες;" Ποιος το λέει αυτό άνθρωπέ μου; Η πλειοψηφία λέει το εξής: δεν μας έφταναν οι δικοί μας, φορτωθήκαμε και ένα σωρό πολύ χειρότερους και αδίστακτους.

  - "Όπως σε κάθε λαό υπάρχουν καλοί και κακοί, έτσι και στον ελληνικό." Τώρα αυτό είναι επιχείρημα; Μένω speechless.

  - "όταν στη χώρα υπήρξε μεγάλη φτώχεια, υπήρξε και έξαρση του εγκλήματος, μόνο από Έλληνες." Μας λες κάτι που δεν ξέρουν και τα δεκάχρονα. Αλλά ξέρεις πολλοί λένε: υπάρχει που υπάρχει φτώχια αν μπαίνουν συνεχώς φτωχοί και απελπισμένοι στην Ελλάδα τι θα γίνει; Πώς θα ζήσουν όλοι αυτοί; Με το "λεφτά υπάρχουν";

  - "Για να μη μιλήσουμε για τους.. Γκρέκο μασκαράδες των αρχών του 20ου αιώνα στην Αμερική που ήταν βασιλιάδες της παρανομίας." Οκ. Δηλαδή τώρα σ'αυτόν το συμψηφισμό που τον ξεκίνησε ο "ιος" τι να σου πει κανείς; Πχ ότι στις ΗΠΑ μέχρι και την δεκαετία του 70 κρεμούσαν νέγρους για πλάκα; Ή ότι: "δεν πειράζει μωρέ, και κάποιοι δικοί μας το 1900 εγκλημάτησαν στις ΗΠΑ άρα δεν πειράζει να μας βιάζουν, ληστεύουν και μας σκοτώνουν εδώ. Και μιλάμε μετά για παρωπίδες;

  - "Όσο για τις στατιστικές της Αστυνομίας, αυτές δείχνουν ότι οι συλληφθέντες το 2009 ήταν μισοί Έλληνες και μισοί αλλοδαποί. Φυσικά στην αναγωγή δεν είναι ίδιο το ποσοστό, αλλά ήμαρτον, τέτοιες συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνουν." Γιατί δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες συγκρίσεις; Για να το παίξουμε ανώτεροι; Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τα ποσοστά είναι και μαγειρεμένα για να ευνοούν τους αλλοδαπούς και έχω και προσωπικά παραδείγματα. Πριν το 1990 δεν με είχε πειράξει κανείς. Μετά το 1990 μου έχουν διαρρήξει το σπίτι και το αυτοκίνητο, (μου πήραν το κινητό και όταν ζήτησα αναλυτική χρέωση για να κλείσω τη σύνδεση, είχα χρεωθεί με 12 ώρες συνομιλίας με τα Τίρανα).

  Και για να σου δείξω γιατί τα στατιστικά ευνοούν τους αλλοδαπούς άκου και αυτό που έπαθε πρόσφατα πατέρας φίλου μου: Νοίκιαζε μία μονοκατοικία σε Αλβανούς, ανακάλυψε ότι την είχε μετατρέψει σε παράνομο "ξενοδοχείο" και του είπε να φύγει. Έφαγε το ξύλο της ζωής του και κατέληξε στο νοσοκομείο. Στο τέλος ο Αλβανός έφυγε αλλά έφαγε ο ιδιοκτήτης ένα βαρβάτο πρόστιμο από τη ΔΕΗ γιατί ανακάλυψε ότι ο Αλβανός έκλεβε ρεύμα. Δεν κατήγγειλε τίποτα στην αστυνομία γιατί τον απείλησε για τη ζωή του.

 13. (Α)θανάσης avatar
  (Α)θανάσης 21/02/2010 15:37:45

  Είναι μεγάλο κρίμα που για καθαρά αντιδραστικούς λόγους η Αριστερά εντάσσει στην "ιδεολογική πλατφόρμα" της την αμασητί κατάποση του αλβανικού ψευδοεθνικισμού ως "ισότητα" κλπ... Αλλά, αν δεν έχεις (πλέον) κάτι σοβαρό να πεις...

 14. Orestios avatar
  Orestios 21/02/2010 15:45:26

  Η οικονομική κρίση είναι η αφορμή, δεν είναι η αιτία.

 15. Κοντη Λιζα avatar
  Κοντη Λιζα 21/02/2010 15:45:55

  Σωστό αυτό το περί DNA αλλά μέχρι ενός ορίου. Άλλωστε τα περί καθαρότητας επιχειρήματα δεν ανήλουν ακριβώς στους Αρίους αλλά σε κάποιους άλλους που τα κρατούν ζηλότυπα μέχρι σήμερα. Χοντρικά η θέση του ΑΨ είναι ότι δυο στραβά, δεν μπορεί, θα κάνουν ένα ίσιο. Η αγγλική παροιμία όμως ως γνωστόν λέει "two wrongs do not make a right".

  Αντιγράφω από την Β.Κ.Σ.

  ...Ενδιαφέρον θα είχε να είχαμε στοιχεία για την εγκληματικότητα των Αλβανών στην Ιταλία, μια χώρα στην οποία διάκεινται θετικά εν αντιθέσει με την Ελλάδα που την βλέπουν ως γελάδα και στην πλειονότητά τους την εχθρεύονται...

  Βρέθηκα στην Γερμανία το `90. Ο τούρκος Μπεκήρ είχε γίνει τούρκος γιατί το γερμανικό κράτος έδινε από το ταμείο ανεργίας που πλήρωνε ο Μπεκήρ επίδομα στους Αλβανούς "πρόσφυγες" που δεν έκαναν τίποτα. Στην Σκωτία είχαν πάρει πάνω τους όλο το έγκλημα εκείνη την εποχή. Το ίδιο και στην Γαλλία. Μάλιστα ο Μοντ είχε συχνές αναφορές τοτε.

  Στην Ελβετία είχαν σοβαρά προβλήματα επειδή κάποιοι όπως ο Χαραντινάι χρέωναν τους μετανάστες για δημιουργία ταμείου υπερ του Τσουτσεκα και κάποιοι διώχτηκαν. Πριν 2-3 χρόνια ασιάτης φίλος που διαμένει στην Ελβετία αλλά ταξιδεύει σε όλη την Δ. Ευρώπη ήταν στο σπίτι μου και μου έλεγε ότι δεν τους συμπαθεί κανείς όχι μόνο στην Ελβετία αλλά σε όλη την Ευρώπη.

  Στην Ιταλία; Ούτε ζωγραφιστούς δεν τους θέλουν. Ποιός δεν θυμάται τους διεμβολισμούς τως πλοιαρίων από το Λιμενικό των Ιταλών ή την αποστολή πακέτο (ένας λαθρομετανάστης ένας καραμπινιέρος με χειροπέδες) και μεταφορά με την Αλιτάλια στα Τίρανα;

  Την περίοδο μετά τον βομβαρδισμό της Σερβίας κάποιοι "πρόσφυγες" βρέθηκαν στην Αυστραλία και αμέσως ένας από τους πρόσφυγες έκανε σεξουαλική επίθεση στην διερμηνέα. Δεν βρέθηκε στην μπουζού που είναι η θέση του μόνο και μόνο επειδή μεσολαβούσε για την μεταφορά των προσφύγων η ύπατη αρμοστεία.

  Τέτοια όμορφα περιστατικά που απαντώ τουλάχιστον από το 1990 μπορείτε να τα βρείτε ίσως ακόμα στο διαδίκτυο στον ιστόχωρο του TIM (Truth in Media) Bob Djurdjevic που βρίσκεται στο Φοίνιξ της Αριζόνα και είναι Σέρβος στην καταγωγή.

  Αλλά τι να σας πω; Οι μνήμες ξεθωριάζουν, υπάρχουν επαγγελματίες φιλοαλβανοί, η σοσιαλιστική διεθνής κλπ. κλπ. Όταν έχεις κοινή καταγωγή με τον Αλή πασιά των Ιαωαννίνων, δεν μπορεί κάτι θα κουβαλάς και στο DNA σου. Τίποτα δεν χάνεται σε αυτό το σύμπαν. Δείτε το παρακάτω λινκ με ρεπορταζ του Μπομπολισταν προς εμπέδωση.

  http://www.youtube.com/v/fHcbFYleHC4

 16. ΙΔ avatar
  ΙΔ 21/02/2010 16:36:08

  Προπαγάνδα δημοτικού σύριζα.Ο ελληνικόs λαόs έζησε μέρεs πείναs αλλά παρ' όλλα αυτά κοιμόμασταν τα καλοκαιρια με ανοικτέs πόρτεs και ανοικτά παράθυρα. Και ένα έγκλημα πριν εμφανισθούν οι ορδέs των λαθρομεταναστών συνετάραζε το Πανελλήνιο τουλάχιστον για ένα ολόκληρο χρόνο. Τώρα μετά την επέλαση των λάθρο στον Ελληνικό χώρο έχουμε πάνω απο 30.000 συνολικά εγκλήματα την ημέρα Πανελληνίωs και τα οποία με συντονισμένεs προσπάθειεs τηs ηγεσίαs τηs αστυνομίαs και των ΜΜΕ δεν έρχονται στο φώs .Καποιοs πού προσπαθεί να μαs εξισώσει με τουs αλοδαπύs εγκληματίεs είναι απληροφόρητοs ή χαφιέs.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΙΔ 21/02/2010 20:11:49

   Αγαπητέ φίλε,
   κληρονόμησα ένα χωραφάκι από τον παππού μου και μέσα έχει ένα σπιτάκι. το σπιτάκι είναι 2 δωμάτια και για να μη γκρεμίσει πρέπει να το φτιάξω. Το χωραφάκι έχει την ατυχία να βρίσκεται πάνω στον επαρχιακό δρόμο (άσφαλτος). Με τόσους διαόλους που μας έχουν μαζευτεί σκέφτομαι ότι αν το φτιάξω θα φοβάμαι να πάω να μείνω εκεί. Από τη μια το λυπάμαι από την άλλη αν το φτιάξω είναι πεταμένα λεφτά.

 17. Αναρμόδιος avatar
  Αναρμόδιος 21/02/2010 17:03:25

  Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους και κυρίως με τον προλαλήσανα what.

  Και θα σας παρακαλέσω ειλικρινά κύριε συντάκτη, αφήστε μακριά από μας τα περί Αρίας φυλής. Καθημερινοί φοβισμένοι άνθρωποι είμαστε και νομίζω ότι λέγοντάς το αυτό εκφράζω αρκετούς ανθρώπους. Οχι μόνο τους γνωστούς μου.

  Εγκληματίας δεν γενιέσαι, γίνεσαι. Σύμφωνοι. (κι ο Λαμπρόζο πέθανε από χρόνια). Συμφωνούμε λοιπόν: όχι σύμφυτη, επίκτητη.

  Αλλά αν θεραπεύοντας την φτώχεια, που ούτως ή άλλως πρέπει να το κάνουμε, θεραπεύουμε και την εγκληματικότητα, ε, τότε ας μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να βλέπουμε τόσα εγκλήματα και εγκλήματα, και μάλιστα ατιμώρητα, από τους έχοντες και κατέχοντες. Από την Μπομπάλ της Ινδίας και την εκμετάλλευση παιδικής εργασίας από διεθνείς "οίκους", μέχρι τις εγχώριες κάλτσες των 40.000 δραχμών, τα υποβρύχια που γέρνουν και τους γνωστούς καταχρηστικούς όρους. Κατάλογος χωρίς τέλος...

  Οχι κύριε. Θα διαφωνήσω μαζί σας. Η εγκληματικότητα είναι θέμα κουλτούρας, πως να το ειπώ, ηθών και παράδοσης. Οπως και η επιθετικότητα, η ..."ιμπεριαλιστικότητα" (συγχωρέστε μου τον νεολογισμό) και τα παρόμοια. Από την αρχαιότητα το ξέρουμε αυτό.

  Και βέβαια και ο δικός μας ο μπαξές έχει απ' όλα. Οχι μόνον οι ξένοι μπαξέδες. Αλλά τέτοιο πράμα σαν αυτό το ξενόφερτο δεν έχουμε ματαδεί...(είμαι από τους τυχερούς με αρκετές οδυνηρές προσωπικές εμπειρίες της εισαγόμενης εγκληματικότητας.)

  Δεν ξέρω αν πέρα από ήθη μας τα ούτως ή άλλως πανάρχαια και τις παραδόσεις μας, υπάρχει και κάτι άλλο που μας προφυλάσσει από τέτοιους σκοτεινούς εγκληματικούς δρόμους. Ισως και να είναι το ελληνικό φως και τα ζωντανά χρώματα της ελληνικής άνοιξης που (21 Φεβρουαρίου σήμερα) ήδη μας ζυγώνει θεραπευτικά και ετοιμάζεται να πυρπολήσει άλλη μια φορά όλο το ελληνικό σύμπαν.

  ο (όχι Αριος αλλά) Θραξ Αναρμόδιος

 18. fit for fun avatar
  fit for fun 21/02/2010 19:13:44

  Έχεις στρατό στο Αφγανιστάν; Έχεις. Είσαι μέλος του ΝΑΤΟ; Είσαι.
  Έχεις αμερικανικές βάσεις από τις οποίες εξαπολύονται επιθέσεις σε διάφορες "τριτοκοσμικές χώρες"; Έχεις.

  Άρα, είτε αμέσως είτε εμμέσως, έχεις μερίδιο ευθύνης, ανάλογο της συμμετοχής σου, για κάθε είδους συνέπειες σε κάθε χώρα που δέχεται πόλεμο από τους συμμάχους σου.

  Μετά κάνετε παράπονα γιατί οι μετανάστες δεν είναι πλούσιοι και δεν έχουν δουλειά. Δεν είναι λίγο υποκριτικό;

  • vardarskian avatar
   vardarskian @ fit for fun 21/02/2010 21:16:16

   τετάρτη δημοτικού. το πολύ.

  • Orestios avatar
   Orestios @ fit for fun 21/02/2010 21:27:35

   Είσαι γενναιόδορος vardarskian

 19. τάρας μπούλμπα avatar
  τάρας μπούλμπα 21/02/2010 19:33:18

  θύμισε μας πότε ήταν η τελευταια φορά που το ΝΑΤΟ βομβαρδισε την Αλβανία;

  εν παση περιπτώσει αν τα ενοχικά σύνδρομα για την παρουσία Μηχανικού και Υγειονομικού του ΕΣ στο Αφγανιστάν δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς, μπορείς να κάνεις χώρο στο σαλόνι σου, 2-3 θα τους χωρέσεις.

  Και καθότι ώς γνωστόν εγκληματίας δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος, παραδίπλα

 20. Beyond The Stars avatar
  Beyond The Stars 21/02/2010 19:47:27

  Είσαι απόγονος κομμουνιστοσυμμοριτών,
  και με τη κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης
  έχασες το σοσιαλιστικό σου παράδεισο
  και σου απέμεινε μονάχα το μίσος για την Ελλάδα?

  Μπορείς ακόμα να καταστρέψεις την πατρίδα σου εντασσόμενος
  αυτή τη φορά στο απέναντι μπλόκ -πέραν του Ατλαντικού-
  και να πληρώνεσαι [ξέχνα το ρούβλι] σε δολλάρια.


  ________________________________________________


  Έχεις στρατό στο Αφγανιστάν στα πλαίσια του ΝΑΤΟ?

  Και απορείς ακόμα γιατί έρχονται στη χώρα σου λαθρομετανάστες
  οι Πακιστανοί
  οι Σομαλοί
  Οι Νιγηριανοί,
  οι Γεωργιανοί,
  οι Κούρδοι,
  οι Σουδανοί
  και βέβαια
  οι γείτονές μας Αλβανοί?

  Μάθε λοιπόν πως σύμφωνα με το Νεοταξίτικο δόγμα,
  όλοι αυτοί έρχονται στη χώρα σου γιατί το ΝΑΤΟ
  έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλες τις παραπάνω χώρες...


  _____________________________________


  Ενταχθείτε σήμερα στον Στρατό Σωτηρίας του G.Soros!

  Πετάς πέντε νεοταξίτικες λαλακίες [π.χ. πολυπολιτισμός]
  και μετά απολαμβάνεις όλα τα αγαθά του καπιταλισμού!
  Καλωσήρθατε στο δολλάριο!

  Μιλάμε για χοντρό χρήμα!

 21. fit for fun avatar
  fit for fun 21/02/2010 19:49:07

  Μπα, δεν θα το ήθελα. Και εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτήν την ιστορία. Αλλά υπάρχει φτώχεια και απελπισία, εξαιτίας των επεμβάσεων της Δύσης είτε πολεμικών είτε οικονομικών, σε πολλές χώρες-θύματα της συμμαχίας των προθύμων.

  Οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι που έρχονται εδώ είναι αλήθεια ότι δημιουργούν τεράστια προβλήματα και μάλιστα σχεδόν αποκλειστικά σε βάρος των ασθενέστερων ιθαγενών.

  Να είσαι σίγουρος, όμως, κάθε άνθρωπος, ακόμη και εσύ, ίσως, θα μπορούσε να γίνει ακόμη και καννίβαλος κάτω από ορισμένες συνθήκες.

  • anonymous avatar
   anonymous @ fit for fun 21/02/2010 20:14:34

   Εγώ ξέρω ότι π0όλεμος υπάρχει μόνο σε τμήματα του Αφγανιστάν και λίγο στο Ιράκ. Στο Ιράκ κάπως έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.
   Όλοι οι άλλοι που έρχονται εδώ έρχονται για τυχοδιωκτικούς λόγους.

 22. fit for fun avatar
  fit for fun 21/02/2010 20:31:42

  Μπορεί να ακούγονται "νεοταξίτικα τσιτάτα" τα περί ΝΑΤΟ κτλ. Θεωρείς,όμως, ότι δεν έχει ευθύνη ο δυτικός κόσμος; Για παράδειγμα χρησιμοποιείς πετρέλαιο που αγοράζεις από τις γνωστές εταιρίες, δεν γίνεσαι αποδέκτης προϊόντος κλοπής;

  Οι εταιρίες δεν αρπάζουν με πόλεμο το πετρέλαιο από χώρες που το παράγουν; Καθώς και ό,τι άλλο πλούτο διαθέτουν; Δεν δημιουργούν ή στηρίζουν καθεστώτα σε βάρος των λαών που δήθεν εκπροσωπούν;

  Η Ελλάδα, βέβαια, δεν ευθύνεται άμεσα, αλλά δυστυχώς είναι πύλη εισόδου. Κάποιοι πρέπει να ξεκολλήσουν από τα σενάρια συνομωσίας, αν και υπάρχουν και τέτοια. Δηλαδή, επειδή μετανάστες δεν προσγειώνονται με αλεξίπτωτο στην Αυστρία ή στην Ελβετία, αλλά "εισβάλλουν" σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία σου φαίνεται τόσο περίεργο; Και βγάζεις το συμπέρασμα ότι τους πληρώνει ο Σόρος;

  Επίσης, γιατί με αποκαλείς απόγονο κουμμουνιστοσυμμοριτών; Τι είναι αυτό; Είναι κακοί άνθρωποι;

 23. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 21/02/2010 20:58:31

  Nα τα δουμε ολα απο την αρχη.Η εισβολη στο Αφγανισταν ειναι ΝΟΜΙΜΗ γιατι εγκριθηκε ομοφωνα απο τον ΟΗΕ επειδη θεωρηθηκε παλι ομοφωνα απο τον ΟΗΕ οτι η κυβερνηση του Αφγανισταν παρειχε καταφυγιο στη τρομοκρατικη οργανωση Αλ - Καιντα που επιτεθηκε στη Νεα Υορκη την 11/9.
  Αυτο ειναι ουτως ή αλλως αιτια πολεμου και περα απο τον ΟΗΕ,η δε Ελλαδα εχει υποχρεωση βασει του αρθρου 5 του ΝΑΤΟ να παρεχει δυναμεις.Συνεπως η απαντηση στον υποτιθεμενο Αφγανο ειναι η εξης απλη : εγω,η Ελλαδα ειμαι συμμαχος με μια αλλη χωρα,τις ΗΠΑ εναντιον της οποιας η κυβερνηση σας εστειλε ομαδες που προκαλεσαν 3000 νεκρους χωρις προηγουμενως αυτη η χωρα να εχει κανει τιποτα εναντιον σας.Η μονη σχεση για την ακριβεια που ειχαν οι ΗΠΑ με το Αφγανισταν ηταν οτι τους βοηθησαν και τους χρηματοδοτησαν επι σοβιετικης κατοχης.Απο εκει και περα ουτε ειχαν εισβαλει ποτε ουτε ειχαν ασχοληθει.
  Αναγκαστικα λοιπον λογω της συμμαχιας αυτης στειλαμε ενα αποσπασμα στο Αφγανισταν το οποιο δεν εχει σκοτωσει κανενα και απλης φτιαχνει δρομους και προσφερει ιατρικες υπηρεσιες.
  Στο Ιρακ οπου η εισβολη των ΗΠΑ ειναι αδικαιολογητη δεν στειλαμε ουτε ενα Ελληνα στρατιωτη.
  Ολα αυτα μπορει να ειναι κουραστικα αλλα ειναι απαραιτητα να ειπωθουν γιατι καποιοι προσπαθουν να δημιουργησουν στο λαο ενοχες οτι δηθεν εχει καποια υποχρεωση να δεχθει προσφυγες απο τη Μεση Ανατολη στην Ελλαδα.Δεν υπαρχει καμμια τετοια υποχρεωση.

 24. fit for fun avatar
  fit for fun 21/02/2010 21:17:56

  Οι καημένοι οι αμερικανοί! Πότε θα πιάσουν αυτόν τον κακό άνθρωπο, τον Μπιν Λάντεν, να επέλθει επιτέλους ειρήνη σε όλον τον κόσμο; Και αυτοί οι βρωμεροί οι αφγανοί όχι μόνο έβαλαν στο μάτι τις ΗΠΑ, αλλά παλιότερα ανάγκασαν και τους Ρώσους να τους κάνουν πόλεμο. Πρέπει να το έχουν στο DNA τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.