#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/01/2008 00:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είναι ο κ. Ανδριανός «πηγή» του …Θέμου;

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε χθες πώς ο Θέμος Αναστασιάδης του είπε ότι «ο Ανδριανός είναι πηγή μου…». Βέβαια, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η δήλωση αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει όσα έχουμε ήδη γράψει (βλ.εδώ) για τις επαφές Μαξίμου – ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Οι επαφές αυτές φαίνεται ότι άρχισαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, όταν ο Θέμος ήρθε σε επαφή με το γραφείου του Πρωθυπουργού, μέσω του Γιάννη Ανδριανού. Υπερφαλλαγίζοντας τον  κ. Θ. Ρουσόπουλο, ο οποίος ούτε να τον δει δεν ήθελε, λόγω των επιθέσεων για τη βίλα και τη σύζυγο του. Εξηγείται έτσι μάλλον και το παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες ο κ. Ρουσόπουλος με το όνομα του κομιστή. Δημιουργούνται όμως τρομακτικά ερωτηματικά για την προέλευση και σκοπιμότητα ορισμένων «αποκαλυπτικών» δημοσιευμάτων της εφημερίδας. Ποιοί τα έδιναν και για ποιό λόγο; Είχαν ως προέλευση ακόμα και πρόσωπα που κινούνται στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού;

Είναι προφανές ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς κορυφαίοι υπουργοί και πολλοί βουλευτές αμφισβητούν πλέον ανοικτά τους χειρισμούς του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Προκειμένου να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, «δημοσιογραφικές πηγές» διαρρέουν τώρα ότι «Ανώτατος Δικαστικός Παράγοντας» …παρέσυρε το Μαξίμου και του υπέδειξε να πάει ο κ. Ανδριανός στον ανακριτή και να δώσει το DVD. Αλλά να μην αποκαλύψει το όνομα του κομιστή, επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο. Επιρρίπτεται δηλαδή η ευθύνη για την γκάφα αλλού. Δεν εξηγείται, όμως, στην περίπτωση αυτή, ποιος έκανε το μοντάζ και αφήρεσε σκηνές.

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν, ενώ η αντιπολίτευση ζήτησε σήμερα να κληθεί ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για να καταθέσει σχετικά με τη λειτουργία του Υπουργείου Πολιτισμού επί των ημερών του. Και  ο Δημήτρης Τσοβόλας ανέλαβε να υπερασπιστεί τον Θέμο Αναστασιάδη. Να υποθέσουμε δηλαδή και ότι κάποιοι ονειρεύονται νέα Ειδικά Δικαστήρια; Α, ρε Καραμανλή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. factorx avatar
  factorx 17/01/2008 05:48:24

  Προσέξτε και τα εξής: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε χθες στον ALTER ότι ο κομιστής του DVD είναι «ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου». Ενώ, χθες, στον ΑΝΤ1, ο Θέμος Αναστασιάδης είπε ότι – σε αντίθεση με αυτά που ισχυρίζεται το Μαξίμου - «μπορεί να μην υπήρχε κομιστής» και ότι «εμείς παίρνουμε τέτοιο υλικό, δεν δίνουμε». Αν όμως «δεν υπήρχε κομιστής» τότε ποιος είναι ο «ηθικός αυτουργός»; Αυτός που παρήγγειλε το DVD, ή εκείνος που το αναζητούσε για να το έχει ως πειστήριο;

 2. anesis avatar
  anesis 17/01/2008 06:38:16

  ΚΛΟΥΖΩ !!!
  Σαράνta βιβλία γράφεις με τις υποθέσεις που στριφογυρίζουν στην κεφαλί σου!
  Πράσινα ανρωπάκια είναι απο πίσω ! Θα φανούν !
  Ο Τριανταφυλλόπουλος ο τιμητής ο υπερ άνω υποψίας ο Γιωτα 105 ο πονών και θέλων να βοηθήσει. Απο αυτόν τελικά περνά η κάθαρση στην Ελλάδα και μεις οι λακαμάδες το πιστεύουμε.

 3. factorx avatar
  factorx 17/01/2008 17:10:00

  Δεν θέλω σαράντα. Ενα, Και να καίει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.