27/12/2008 21:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είναι ντροπή η επίθεση στην Κούνεβα

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στα προβλήματα που δημιουργεί στην ελληνική κοινωνία η ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Την ναρκοθετεί στην κυριολεξία και προκαλεί καταστάσεις ανεξέλεγκτες. Αυτό που συνέβη όμως στην Κωνσταντίνα Κούνεβα πρέπει να καταδικασθεί από όλους μας, επειδή μόνο σε βάρβαρες κοινωνίες ταιριάζει.

Η Κούνεβα είναι γραμματέας του Παναττικού Σωματείου Καθαριστριών και Οικιακών Εργαζομένων. Τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης η κ. Κούνεβα έβγαινε από το σπίτι της στα Άνω Πετράλωνα όταν δύο άγνωστοι που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο την περιέλουσαν το ισχυρό οξύ. Έχει χάσει ήδη το ένα της μάτι και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα κατάγεται από τη Βουλγαρία και σύμφωνα με πληροφορίες ήλθε στην Ελλάδα λόγο ιατρικών προβλημάτων του ανήλικου παιδιού της. Από το σωματείο της καταγγέλλουν ότι η επίθεση προέρχεται από κύκλους της εργοδοσίας, η οποία τρομοκρατούσε όλες τις εργαζόμενες, και ιδιαίτερα την κ. Κούνεβα επειδή είναι βουλγαρικής καταγωγής και συνεπώς πιο ευάλωτη. Η  εργολαβική εταιρία στην οποία δούλευε η κ. Κούνεβα είχε δύο μεγάλους κρατικούς πελάτες τον ΗΣΑΠ και την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΒΟ). Οι καταγγελίες του σωματείου προς τις εταιρίες για τη βαριά εκμετάλλευση των εργαζομένων από τον εργολάβο και για την καταπάτηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων έχουν πέσει μέχρι στιγμής στο κενό.

Η πολυμήχανη υπουργός Εργασίας τι κάνει;

Ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση της Κούνεβα είναι ο εξής:

5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συνδικαλιστής avatar
  Συνδικαλιστής 27/12/2008 22:00:41


  Φίλες και φίλοι,
  ο γιος της Κωνσταντίνας Κούνεβα, Εμμανουέλ, είναι μαθητής της Ε΄ Δημοτικού σε σχολείο των Πετραλώνων. Ο πατέρας του εργάζεται στη Βουλγαρία. Η μητέρα του (ιστορικός - που βγάζει τίμια το ψωμί της στη χώρα μας σαν καθαρίστρια) πληρώνει το θάρρος της γνώμης της και την αντίστασή της απέναντι στην βάρβαρη εκμετάλλευση και την ασυδοσία της εργοδοσίας.
  Ο εκπαιδευτικός κόσμος της Αθήνας είναι ανάστατος και συγκλονισμένος.
  Η γυναίκα έχασε το φως της και παλεύει για τη ζωή της.
  Φίλοι και φίλες,
  αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι. Από παντού μας κυκλώνει η ανθρώπινη δυστυχία: δυστυχισμένοι και ταλαίπωροι μετανάστες, ναρκομανείς/ανθρώπινα σκουπίδια, ψυχικά πάσχοντες παρατημένοι στη μοίρα τους, άνεργοι, φτωχοί, άρρωστοι αντικείμενα κοροϊδίας στο ανύπαρκτο ΕΣΥ, σωφρονιστικό σύστημα ευφημισμός, παιδιά έξω από τα σχολεία, δίχως μέλλον, και γυναίκες θύματα της σεξουαλικής εμπορίας… Ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς.
  Ζούμε σε μια κοινωνία εκμετάλλευσης και βαρβαρότητας και ο ανθρώπινος πόνος δεν έχει όρια. Εθιστήκαμε.
  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.
  Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη. Πρέπει να αντιδράσουμε. Με όλους τους τρόπους.
  Με τη συμμετοχή μας σε όλες τις εκδηλώσεις που θα προγραμματισθούν.
  Με το λόγο μας. Ενυπόγραφα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπούμε.
  Με την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο συγκεκριμένο συνδικάτο.
  Με την απαίτηση για εφαρμογή (και έλεγχο της εφαρμογής) της εργατικής νομοθεσίας. Είναι ντροπή μέσα από την ασύδοτη λειτουργία θεσμών όπως οι εργολαβίες και υπεργολαβίες να γίνεται ενοικίαση/υπενοικίαση εργαζομένων με όρους σκλαβιάς και οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς και πρόσωπα να βολεύονται και να κοιτάζουν αλλού αντί να κάνουν το καθήκον τους.
  Με την έμπρακτη (και οικονομικά) αλληλεγγύη μας στην Κωνσταντίνα Κούνεβα και το γιο της.
  Δεν είναι Χριστούγεννα, είναι η κάθοδος στον Άδη γι’ αυτό το αγόρι και τη μάνα του.
  Είναι μαθητής μας, ένα ώριμο παιδί. Θα κάθεται στο θρανίο απέναντί μας.
  Η μάνα του δεν έκανε παρά το σωστό.
  Τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια;
  Χάρης Παπαδόπουλος
  σχολικός σύμβουλος δημ. εκπαίδευσης της 2ης περιφέρειας της Αθήνας
  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ
  Επίθεση με καυστικό οξύ στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον ώμο της Κωνσταντίνας Κούνεβα πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 12 τα μεσάνυχτα της 22-12, που την περίμεναν έξω από το σπίτι της την ώρα επιστροφής από την εργασία της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρίσκεται έκτοτε στην εντατική και να κινδυνεύει ακόμα να χάσει τη ζωή της, ή να μείνει με βαρύτατη αναπηρία.
  Η Κούνεβα είναι γραμματέας του Παναττικού Σωματείου Καθαριστριών και Οικιακών Εργαζομένων, το οποίο είναι ίσως το πιο ζωντανό σωματείο των επισφαλώς εργαζομένων στην Ελλάδα, που αγωνίζεται σκληρά και ηρωικά για την υπεράσπιση των εργαζομένων που βρίσκονται στην πιο σκληρή εκμετάλλευση και τη μεγαλύτερη εργοδοτική τρομοκρατία, και οργανώνει Ελληνίδες και μετανάστριες - κατά κύριο λόγο γυναίκες.
  Οι συναδέλφισσές της Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Σωματείου καταγγέλλουν ότι η επίθεση προέρχεται από κύκλους της εργοδοσίας, η οποία τρομοκρατούσε όλες τις εργαζόμενες, και σκληρότερα την Κούνεβα επειδή είναι βουλγαρικής καταγωγής και συνεπώς πιο ευάλωτη.
  Η εργολαβική εταιρία στην οποία δούλευε η Κούνεβα είχε δύο μεγάλους κρατικούς πελάτες (ίσως και άλλους) τον ΗΣΑΠ και την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΒΟ). Οι καταγγελίες του σωματείου προς τις εταιρίες για τη βαριά εκμετάλλευση των εργαζομένων από τον εργολάβο και για την καταπάτηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων έχουν πέσει μέχρι στιγμής στο κενό, δηλαδή οι κρατικές εταιρίες-πελάτες δεν αντιδρούσαν στα παράπονα για τον εργολάβο και δεν παρενέβαιναν για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας.
  Η τρομοκρατία της επιχείρησης ήταν συνεχής, όποια γυναίκα τολμούσε να ζητήσει βασικά δικαιώματα απολυόταν, και το σωματείο βρισκόταν σε διαρκείς παραστάσεις στην επιθεώρηση εργασίας, το υπουργείο Εργασίας αλλά και τη ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο, αλλά κανείς δεν προσπάθησε να ελέγξει πραγματικά τον εργολάβο Οικονομάκη που αντιμετωπίζει τις εργαζόμενες σαν σκλάβες.
  Η Κούνεβα όπως και οι άλλες συνδικαλίστριες αυτού του σωματείου, που είναι ανοιχτό στην κοινωνία, είχαν συνεργαστεί με γυναικείες οργανώσεις για την ανάδειξη των προβλημάτων του ασφαλιστικού, με έμφαση στον χαρακτηριστμό του επαγγέλματός τους ως βαρέως και ανθυγιεινού και τις σκληρές αντεργατικές συνθήκες.
  Τέλος τονίζουμε ξανά την ευθύνη των δύο μεγάλων κρατικών εταιριών για την τραγική αυτή εξέλιξη και απαιτούμε, μαζί με τις εργαζόμενες, την πρόσληψη καθαριστριών με κανονικές συμβάσεις εργασίας και όχι την χρησιμοποίηση εργολαβιών.
  Επείγον!!! Οικονομική ενίσχυση για την συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
  ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ
  Αυτός είναι ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι από τους μπράβους των εργολάβων σαν τιμωρία για τη δράση της ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία.
  5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
  DECHEVA ELENA KUNEVA KOSTADINKA NIKOLOVA
  Να καταθέσουμε την ενίσχυση μας χωρίς δεύτερη σκέψη και τσιγκουνιές. Όχι από το περίσσευμα μας. Ας μας λείψουν τα χρήματα. Είναι θέμα στοιχειώδους ταξικής και κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι δήλωση ότι η εργοδοτική τρομοκρατία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
  Οι νονοί της νύχτας και της μέρας θα μας βρουν απέναντι τους!

 2. o βουνισιος avatar
  o βουνισιος 27/12/2008 22:41:46

  Το γεγονός ως γεγονός είναι απαράδεκτο, θέτει ομως μια σειρά από ζητήματα και αναδεικνύει μια αρκετά άσχημη κατάσταση που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες ωρομίσθιοι και μερικής απασχόλησης εργαζόμενοι.
  Η λύση είναι η κατάργηση της μερικής απασχόλησης και του ωρομίσθιου προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία με την ταυτόχρονη πρόσληψη καθαριστριών πλήρους απασχόλησης. Αν τα κόμματα και τα συνδικάτα έχουν αποφασίσει να αναλάβουν δράση, οι προτάσεις τους πρέπει να επικεντρωθούν κύρια προς αυτή την κατεύθυνση, όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση

 3. maquis avatar
  maquis 28/12/2008 00:35:55

  Ποια είναι ή ποιες ειναι αυτές οι εταιρείες που αναλαμβάνουν εργολαβικά "καθαρισμούς" κτιρίων και χρησιμοποιούν σύγχρονους σκλάβους; Δωστε ονοματα να μαθαίνουμε.

 4. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 28/12/2008 01:13:10

  Ντροπη.

  Αν λεγεται Κουνεβα η Κουνενακη ειναι ησσονος σημασιας.

  Δεν νοειται σημερα στην Ελλαδα να μην εχεις το δικαιωμα στο συνδικαλισμο,η μαλλον να στο στερουν τραμπουκοι!

  Το κρατος ΠΡΕΠΕΙ πρωτα απ ολους να την βοηθησει...

 5. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 28/12/2008 02:30:12

  Ψάξτε το google για Νικήτα Οικονομάκη, τον εργολάβο καθαρισμών κτιρίων να καταλάβετε

 6. PATRA avatar
  PATRA 28/12/2008 02:41:18

  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ...

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.


  ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 97-98 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ(ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ)...ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (ΟΙ).

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

 7. PATRA avatar
  PATRA 28/12/2008 02:42:23

  ΔΙΟΡΘΩΣΗ
  ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ)

 8. ataktos avatar
  ataktos 28/12/2008 09:25:41

  Ήμασταν και είμαστε έλληνες μετανάστες –πολιτικοί και οικονομική πρόσφυγες στην ζωή μας, όμως αυτή την ξεφτίλα με τους εδώ ανθρώπους ντρέπομαι να την βλέπω και ποτέ δεν την αποδέχτηκα όπως και τώρα τα ανασφάλιστα μας παιδία .

 9. tony avatar
  tony 28/12/2008 09:48:11

  Οι συμμορίες επιβάλλονται με τό δικό τους τρόπο.Και όσο ποιο αδύναμες γίνονται τόσο ποιο σκληρές.Στό τέλος εξαφανίζονται από την ίδια τη σκληρότητα τους.
  Ειναι η ικανότητα μιας κοινωνίας για αυτοκαθαρισμό.
  Όταν όλοι οι άνθρωποι θέλοντας και μη θα ενταχθούμε σέ μια συμμορία για να επιβιώσουμε τοτε για τροφή θά έχουμε τό μόνο που παράγουν οι συμμορίες.Τρόμο.
  Τότε το απόστημα θα σκάσει μια και καλή.Ο πλανήτης στο γύψο.Προφητικός ο Παπαδόπουλος.Και αν βάλουμε τους μισούς ανθρώπους στη γή να παρακολουθούν τους άλλους μισούς τότε γενάτε το ερώτημα ποιός θά παρακολουθεί τους παρακολουθώντας.Υπαρξιακά ερωτήματα του φασισμού που έγιναν επίκαιρα σήμερα.Οταν τό κεντρο της χώρας δόθηκε στις συμμορίες τι θα κάνει η περιφέρεια?

 10. ataktos avatar
  ataktos 28/12/2008 09:57:49

  tony - Παρακαλώ μην επικαλείσαι και «τσιταρης» ποια άλλο τα καθίκια αυτού του τόπου σε αυτό το blog έχουμε ποιο ωραίους από αχρείων χρόνων

 11. KaryID avatar
  KaryID 28/12/2008 11:17:40

  Είναι όνειδος αυτή η πράξη, δεν υπάρχουν λόγια. Δεν ειναι τυχαίο ότι στόχευσαν σε συνειδητοποιημένη συνδικαλισμένη εργαζόμενη, και όχι σε κάποια από το σωρό των "φτωχοδιαβόλων" που εργάζονται ως καθαρίστριες. Ας ελπίσουμε να σωθεί η κοπέλλα και να αποκατασταθεί ότι μπορεί να αποκατασταθεί με τις πλαστικές που θα χρειαστούν. Το ψυχικό τραύμα θα επουλωθεί όμως; Το οξύ χρησιμοποιήθηκε γιατί δεν υπάρχει "καλύτερη" μέθοδος να "σωφρονίσεις" μια γυναίκα. Είναι μέθοδος λούμπεν υποκόσμου.

 12. αθανασιος Ι avatar
  αθανασιος Ι 28/12/2008 11:40:52

  KaryID- το παρακράτος ξεσάλωσε !!!!

 13. ataktos avatar
  ataktos 28/12/2008 11:46:19

  Αυτά και αλλά τέτοια βλέπει αδελφέ ο λαός και ξεχείλισε η οργή του ,δυστυχώς ο Μπουλης στη γυάλα του ζει και δεν κατάλαβε τίποτα . «Τυφλός ο λαός» ,τυφλός και ο «άρχοντας του»

 14. KaryID avatar
  KaryID 28/12/2008 11:54:51

  Εδώ δεν είναι σε θέση να προστατεύσει ούτε τα "δικά του παιδιά", 180 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στις μάχες που έγιναν, περιμένουμε να μπορεί να προστατεύσει τους άμαχους και τα γυναικόπαιδα; Τα κτίρια στην περίπτωση αυτή θεωρούνται όχι απλώς παράπλευρη, αλλά τριτεύουσα απώλεια.

 15. tony avatar
  tony 28/12/2008 12:46:30

  Τό τρομερό δεν είναι οτι τον θυμήθηκα εγώ.Τρομερό είναι ότι η πραγματικότητα έχει γίνει τόσο φριχτή όσο και αυτός που θυμήθηκα.Για τόση φρίκη δεν είχα άλλον εύκαιρο.

 16. ataktos avatar
  ataktos 28/12/2008 12:49:07

  Το Σωματείο μας «Εργατική Αλληλεγγύη « συμπαραστέκεται στην Κουνεβα με ανακοίνωση και βοήθεια .

 17. adbusters avatar
  adbusters 28/12/2008 16:48:08

  Ειδικά η τηλεόραση τουμπεκί ψιλοκομμένο, όσο για τα κόμματα @19 κοίτα ποιοί την επισκέφτηκαν και μίλησαν για αυτήν και μετά ισοπέδωσε τα υπόλοιπα.

 18. Ανωνυμος avatar
  Ανωνυμος 03/01/2009 22:24:36

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ) ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΕΙ Ή ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΕΣ Ή ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ.Λ.Π.) ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

 19. Γιώργης Χολιαστός avatar
  Γιώργης Χολιαστός 13/02/2009 00:24:32

  λέει ο ιδιοκτήτης του μπλογκ ότι μόνο σε βάρβαρες κοινωνίες ταιριάζει να γίνεται ό, τι έγινε ενάντια στην Κούνεβα. Γιατί; Εμείς είμαστε πολιτισμένη κοινωνία;

  Γιώργης Χολιαστός

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.