03/01/2008 18:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είναι καθ΄ όλα νόμιμη η «ΑΝΕΜΗ» ;

Αντιγράφουμε από το www.kentri.gr : Ήταν κοινό μυστικό, ότι ο Χρ. Ζαχόπουλος διαχειριζόταν ανεξέλεγκτα κονδύλια εκατομμυρίων €. Πληθαίνουν μάλιστα οι καταγγελίες, ότι από ειδικούς λογαριασμούς επιχορηγούσε απλόχερα γαλάζια σωματεία και ΜΚΟ φίλων και κολλητών συμπεριλαμβανόμενης και της «ΑΝΕΜΗΣ» με πρόεδρο την πρωθυπουργική σύζυγο και αντιπρόεδρο τον ίδιο. Υπάρχουν και κάποιοι καχύποπτοι που αμφιβάλλουν κατά πόσον η «ΑΝΕΜΗ» λειτουργεί νόμιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στο kentri.gr, από μια πρώτη έρευνα που έγινε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, δεν βρέθηκε εγκεκριμένο καταστατικό της «ΑΝΕΜΗΣ». Κατόπιν τούτου, η  κυβέρνηση οφείλει να δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα:

1.Υπάρχει εγκεκριμένο καταστατικό της «ΑΝΕΜΗΣ» και σε ποιο Πρωτοδικείο;
2. Έχει επιχορηγηθεί η «ΑΝΕΜΗ» από πού και με ποια ποσά;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Suhoi avatar
    Suhoi 03/01/2008 18:34:30

    Ευτυχώς που είναι νόμιμα τα Ιδρύματα Καραμανλή, Παπανδρέου και Μητσοτάκη και ευτυχώς που θεσπίστηκε ειδικός νόμος για την επιχορήγησή τους από το υπουργείο Πολιτισμού.

  2. Observer avatar
    Observer 05/01/2008 01:07:14

    Πολύ "κολλητός" φίλος της Νατάσσας Καραμανλή, είναι χρόνια τώρα ο μερακλής ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Πληροφορίες θέλουν τον Ζαχόπουλο να έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση "ΑΝΕΜΗ" της Νατάσσας και μέσω αυτής στον τραγουδιστή Λουδοβίκο των Ανωγείων. Γύρευε να βγει στη φόρα ότι ο Καραμανλής, ανέλαβε προσωπικά το Υπ. Πολιτισμού έπειτα απο απαίτηση της Νατάσσας. Γι αυτό σας λέω. Ο Καραμανλής κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την πολιτική του καριέρα αλλά και τη προσωπική του ζωή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.