#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/06/2013 17:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είναι η λαθρομετανάστευση ηλίθιε!Διαφωνεί κανείς πως "Αν δεν αντιμετωπιστεί πλήρως το θέμα της λαθρομετανάστευσης και παράνομης διαβίωσης αλλοδαπών στη χώρα, η πολιτική ανατροπή θα κορυφωθεί ανεπιστρεπτί;" Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά κοινωνικό.

Εξηγούμαι: Όταν κάθε μικρή κοινωνία, χωριό και οικισμός έχει τουλάχιστον έναν δολοφονημένο συγγενή, γείτονα ή γνωστό, τότε κανένας "αντιρατσιστικός" νόμος και καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να ανατρέψει τη δεδομένη βούληση των λαϊκών μαζών (με αριστερή ορολογία) ή αλλιώς της κοινής γνώμης.

Κάποιοι "Πιπιλάνε" το Δουβλίνο ΙΙ, και τις "υποχρεώσεις" της χώρας έναντι των "εταίρων" μας... Φυσικά για τα σκουπίδια και τις παράνομες χωματερές των Δημαρχαίων τα πράματα είναι αλλιώς... εκεί το σύστημα μπορεί "να γράφει στα παλαιότερα των πολιτικών της υποδημάτων" τις "υποχρεώσεις" και να τρώει επί χρόνια πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ...

Επειδή ιστορικά ο εκφασισμός μιας κοινωνίας εξηγείται με τη λογική και συνήθως επέρχεται με εκλογές, η Δημοκρατία πρέπει άμεσα να αναγεννηθεί μέσω απλών πολιτικών βημάτων και κυρίως η σημερινή Κυβέρνηση να προβεί σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την οριοθέτηση του ποσοστού εισροής μεταναστών, όπου οι πολίτες θα αποφασίσουν Αν και Πόση μετανάστευση θέλουν σε σχέση με το γενικό πληθυσμό ΠΟΛΙΤΩΝ.

Περαιτέρω η Κυβέρνηση με δεύτερο μέρος στο ίδιο δημοψήφισμα να λύσει τα χέρια της, ρωτώντας τους πολίτες αν επιθυμούν:

1. Στρατό στη φύλαξη των συνόρων

2. Νέα υπηρεσία Ασφαλείας φύλαξης χωριών και υπαίθρου - (π.χ. "Χωρονομία") - (Ας βγάζουν "σπυριά" κάποιοι "επαναστάτες των ΒΠ". Δυστυχώς οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν τους απλούς πολίτες και όχι μόνο τους δήθεν "προοδευτικούς"...)

3. Αστυ-νομία μόνο στις πόλεις όπως συμβαίνει παντού στο κόσμο. (Δεν γίνεται να είναι αστυφύλακας στη Ορεστιάδα και στο πίσω μέρος του μυαλού του να έχει συνεχώς τη μετάθεση στη Θεσσαλονίκη...)

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το ύψιστο Αγαθό είναι αυτό της Ασφάλειας, μετά ακολουθεί αυτό της Στέγασης και της Τροφής.

Είτε οι ως "πρωτόγονοι" το 2013 π.Χ, είτε ως "πολιτισμένοι" το 2013 μ.Χ, οι λαοί κάλυπταν πρώτα αυτές τις 3 ανάγκες και στη σειρά που παρατίθενται.

Μετά τους ενδιέφερε το "πολίτευμα", ο πολιτισμός, οι "Τέχνες και τα Γράμματα"...

Ας το καταλάβουν οι "σωματοφύλακες" της μεταπολιτευτικής κατάπτωσης, πως χωρίς "τα ξύλινα τείχη" δεν θα υπήρχε Παρθενώνας, ούτε "Δημοκρατία"!

Tonia G.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. WY avatar
  WY 04/06/2013 09:23:43

  **Είναι η λαθρομετανάστευση ηλίθιε!**
  ..............................................................................................

  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΗΛΙΘΙΕ!!
  _______________________________________

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ WY 04/06/2013 17:43:24

   Τραγούδα...

 2. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 04/06/2013 09:53:11

  1. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ πιστεύουν ότι το πρόβλημα δεν είναι η λαθρο-μετανάστευση, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
  2. Γι’ αυτό ακριβώς δε στρατεύονται στη λήψη μέτρων για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης. Αντίθετα, όχι μόνο ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ». Χτες, με το νόμο Ραγκούση και το φιάσκο της Υπατίας. Σήμερα, με ένα νόμο-έκτρωμα, που ΔΕΝΕΙ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και παραδίδει τη χώρα ΒΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
  3. Όποιος θεωρεί τις παραπάνω θέσεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ, ας αναρωτηθεί ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ οι δρακόντειες αντιρατσιστικές διατάξεις του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη. Αποσκοπούν σε ένα και μόνο: ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, από την οποία διακατέχεται το ευρύτερο κοινό ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνουν εξοντωτικά πλήγματα ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ενώ κλείνουν πονηρά το μάτι ΣΤΟ ΑΙΤΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
  4. Όσο για τις συνέπειες που θα προκύψουν με μαθηματική βεβαιότητα από τον καινούργιο νόμο, αυτές θα είναι ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕς από όσα επαγγέλλονται οι εισηγητές του.
  • Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο του ρατσισμού, τον οποίο ΑΠΟΛΥΤΟΠΟΙΟΥΝ, αστυνομεύουν στην ουσία τη σκέψη και την έκφραση ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ θεμελιώδες συνταγματικές ελευθερίες. Ορισμένες διατάξεις του υπό συζήτηση νόμου παραπέμπουν σε ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Και αυτά όλα στο όνομα της ελευθερίας, της δημοκρατίας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της πολιτικής ορθότητας – για να μην ξεχνιόμαστε!...
  • Επιδιώκοντας ουσιαστικά, μέσω των δρακόντειων αντιρατσιστικών διατά-ξεών τους, να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΓΙΓΑ-ΝΤΩΝΟΥΝ. Και αυτό, γιατί ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΒΑΣΙΜΑ πως ο νόμος τους «στριμώχνει τους Έλληνες στη γωνία», ενώ μετατρέπει ταυτόχρονα τους λαθρομετανάστες σε κυρίαρχους στον κοινωνικό χώρο.
  • Θα αρκούσε να σκεφτεί κανείς ότι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θα ήταν:
  α) Η ποινικοποίηση να περιοριστεί αποκλειστικά και μόνο ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΒΙΑΣ εναντίον των λαθρομεταναστών Και να αφήσει ανέγγιχτη ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
  β) H Πολιτεία να πετύχει ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Με τον τρόπο αυτό, θα αφαιρέσει από τη Χρυσή Αυγή ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ, με το οποίο στρατολογεί οπαδούς από τις τάξεις όσων υποφέρουν τα πάνδεινα λόγω των λαθρομε-ταναστών.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Παρατηρητής 04/06/2013 13:53:35

   Ποιος να διαφωνήσει με το α) και το β) σου στο τέλος; ολόσωστα αλλά ο Α. Σαμαράς που έχει σήμερα την ΑΝΟΧΗ της πλειοψηφίας πρέπει να τη μετατρέψει σε ΠΡΑΞΗ-ΔΡΑΣΗ.

 3. WY avatar
  WY 04/06/2013 09:57:07

  **Περαιτέρω η Κυβέρνηση με δεύτερο μέρος στο ίδιο δημοψήφισμα να λύσει τα χέρια της, ρωτώντας τους πολίτες αν επιθυμούν: **


  Καί συμπληρώνω :

  4.΄Ως έσχατο αλλά συγχρόνως καί πολύ αποτελεσματικό μέτρο τήν χρήσιν/εφαρμογήν τού φαινομένου,**τής θερμικής ακτινοβολίας**
  ** Ή αφεκτική ικανότης ενός ακτινοβολούντος σώματος είναι ανάλογος τής τετάρτης δυνάμεως τής απολύτου θερμοκρασίας **.

  4,500C-5,000C είναι αρκετοί κι εφικτοί,διά ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!!!!

  • LV avatar
   LV @ WY 04/06/2013 10:38:52

   Κυρίες και κύριοι το νέο είδος ΧρυσΑυγίτη... μυρίζεις από kmτρα.
   Δήθεν μορφωμένος (επιφανειακά πολυτονικός), αλλά στην ουσία γεμάτος κουτοπονηριά όπως άλλωστε όλη η φάρα σου.
   Μακάρι ο Σαμαράς να κάνει δημοψήφισμα για τους λάθρο. Θα του λυθούν τα χέρια από τους εκβιασμούς του Μπένι και του κυρ-Φώτη...
   και η Ελλάδα και οι Ελληνες θα είναι πιο ασφαλείς αφού θα φύγουν οι λάθρο.

   • WY avatar
    WY @ LV 04/06/2013 13:25:28

    Quote
    LV είπε:
    04/06/2013 στις 10:38 am
    Κυρίες και κύριοι το νέο είδος ΧρυσΑυγίτη… μυρίζεις από kmτρα.
    ............
    Unquote
    .....................................................................................

    Εύγε !!!
    Μέ **ξετρύπωσες**!!!!
    Τί νά πώ τώρα δλδ!!!!!
    Αποκαλύπτομαι στίς ικανότητές σου καί φυσικά στήν δυνατή.............................. όσφρησίν σου,αφού μέ **μύρισες** από.......... χλμ.μακριά!!!!
    Τί.......μύτη είναι αυτή ρέ **Τζάκ**!!!!!!!
    Ούτε τό ΧρυσΑυγήτικο Ροτβάιλλέρ μου νά ήσουν,
    ό Έκτωρ !!!

    Μήπως είσαι τό νέο **κβαντικό κατασκεύασμα** , κουκουλοφόρου-αστυνόμου Σαίνη ,τής Κουμουνδούρου???

    Αιχοις μαιγαλλει πλακκκα!!!

 4. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 04/06/2013 10:00:52

  Δεν είναι εύκολο αυτό όταν οι δικοί μας έχουν βολευτεί με τη λαθρομετανάστευση. Αυτό είναι το κλειδί της υπόθεσης, η συνενοχή των χρήσιμων ηλίθιων, όχι μόνο της Αριστεράς, αλλά και των διαφόρων μικρο- και μεγαλο-εργοδοτών. Από τον έμπορα χαρτικών μέχρι τον έμπορα μπαχαρικών και τον γεωργό και τον ιδιοκτήτη πάγκου λαϊκής και τον μικροπωλητή. Πλέον, στα πανηγύρια το 70% των πάγκων έχουν Πάκιδες. Μέχρι και υπαίθριο βιβλιοπωλείο με Πάκι γιδοβοσκό-εκδοροσφαγέα-"βιβλιοπώλη" είδα (σκέφτηκα να πάω και να αρχίσω να τον ρωτάω να μου υποδείξει κανένα τίτλο βιβλίου, έτσι για να τον προκαλέσω...). Προφανώς, αυτός που έχει άδεια του πάγκου, έβαλε τον "υπάλληλο".
  Είδατε ότι στην Καρδίτσα Πακιστανός βίασε ανήμπορη ηλικιωμένη και η αστυνομία το απέκρυπτε για μία εβδομάδα....Και δεν μπορούν να το βρουν, γιατί ο κάμπος είναι γεμάτος από τέτοιους που δουλεύουν στα χωράφια...
  Αφαιρέστε τη δυνατότητα στους γεωργούς και τους μαγαζάτορες να προσλαμβάνουν λάθρο μέσω της δίωξης των λάθρο και όσων τους απασχολούν.
  Η λύση είναι η απηνής καταδίωξή τους και η απονομιμοποίησή τους με κάθε νόμιμο ή νομιμοφανές μέσον. Ακόμα και με "απώλεια" των χαρτιών τους ή εφεύρεση κάποιων "κωλυμμάτων". Επίσης, να γίνεται κοινωνικός στιγματισμός όσων απασχολούν λαθρομετανάστες, όπως ο μακαρίτης ο γιατρός, που ασφαλώς και θα μπορούσε να βρει Έλληνα για τις δουλειές του κήπου (στο Αλιβέρι εργαζόταν, ήξερε την τοπική κοινωνία...).
  Είμαστε σε έκτακτες καταστάσεις και χρειάζεται, όχι μόνο αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, αλλά και άλλα μέτρα, υπόγεια, χωρίς φυσικά να κακοποιούνται σωματικά οι λαθρομετανάστες. Συνεχείς έλεγχοι στον δρόμο, γραφειοκρατικά εμπόδια, κλπ. Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν καρότσια με σκραπ στην πλατεία Κολωνακίου και δίπλα οι αστυνομικοί της Δίας να κοιτούν απαθείς....
  Και πάνω από όλα χρειάζεται η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της εισόδου στη χώρα δίχως άδεια και η εφαρμογή του αξιώματος "ΑΠΑΞ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ". Κανείς δεν νομιμοποείται αν δεν αποδείξει ότι εισήλθε στη χώρα νόμιμα και ότι παραμένει νόμιμα.

  • LV avatar
   LV @ ΒΙΣ 04/06/2013 13:16:28

   "Και πάνω από όλα χρειάζεται η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της εισόδου στη χώρα δίχως άδεια και η εφαρμογή του αξιώματος “ΑΠΑΞ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ”. "

   Σωστό. Και να ξεκινήσουν επιτέλους τη δουλείά με μαζικό τρόπο.

  • Zugzwang avatar
   Zugzwang @ ΒΙΣ 04/06/2013 13:21:13

   Τον τελευταιο καιρο εχουμε αρκετες δολοφονιες Ελληνων μικροεργοδοτων απο (λαθρο)μεταναστες εργαζομενους σ'αυτους. Υποθετω οτι θ'αρχισουν πλεον σιγα σιγα oi ergodotes να φοβουνται να τους χρησιμοποιουν στις δουλειες τους. Αν δεν ειναι τελειως ηλιθιοι, θα αρχισουν να καταλαβαινουν ποσο επικινδυνο ειναι γι'αυτους τους ιδιους και τις οικογενειες τους να τους δινουν δουλεια.

   • Λευκό Κοτσίφι avatar
    Λευκό Κοτσίφι @ Zugzwang 04/06/2013 14:58:39

    Η δυστυχία, παράγει βία. Δυστυχώς.
    Οι πρωτόγονοι πεινασμένοι, δεν διαθέτουν την ψυχική καλλιέργεια να διαχειριστούν ψύχραιμα το μίσος που τους γεννά η τεράστια διαφορά επιπέδου διαβίωσης. Ο εργοδότης στη χλιδή, ο εργάτης στην εξαθλίωση. Δεν ξέρουν να διαβάσουν καν. Τι να εννοήσουν από Μαρξ;
    Συμπέρασμα : Είναι ασυγχώρητη αφέλεια μες στο κλουβί με τα παγόνια να πετάς ξάφνου, μιά πεινασμένη αλεπού.
    Κι όταν είσαι εύπορος Έλληνας, είναι εγκληματικό να θές φτηνό εργάτη σου, τον πεινασμένο Πακιστανό που δεν τον έμαθε ποτέ κανείς να σέβεται ως αξία την ανθρώπινη ύπαρξη.

 5. Αν... avatar
  Αν... 04/06/2013 10:38:58

  Ένα δημοψήφισμα επί του συγκεκριμένου κρίσιμου ζητήματος, είναι πραγματικά απαραίτητο και αποτελεί τον μόνο δημοκρατικό τρόπο να αποφασίσουμε για το παρόν και το μέλλον μας.
  Αλλά, δημοψήφισμα; Δεν τολμούν να κακομάθουν σε τόση Δημοκρατία τον Ελληνικό λαό, οι σοφοί κρατούντες.

 6. ο τρικαλινός avatar
  ο τρικαλινός 04/06/2013 10:43:59

  οι μετανάστες κατά κύριο λόγο προσφέρουν εργασία χαμηλού κόστους και ανασφάλιστη. Οι κυρίως χαμένοι είναι οι έλληνες εργαζόμενοι και εργάτες,΄που δεν βρίσκουν δουλειά ή δουλεύουν με χαμηλούς μισθούς και χωρίς ασφάλεια. Η υπερπροσφορά εργασίας ρίχνει τους μισθούς. Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία πρέπει να εμποδίζουν την αθρόα εισαγωγή μεταναστών στη χώρα.Ειδικά σήμερα δεν πρέπει να δέχονται κανένα μετανάστη εργάτη.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ ο τρικαλινός 04/06/2013 13:54:34

   Ας το κρίνουν οι Πολίτες με ένα σωστά διαμορφωμένο δημοψήφισμα. Ένα ποσοστό άνω του 70% θα ήταν λυτρωτικό για τις Κυβερνητικές αποφάσεις... και για την Πατρίδα.

 7. Ρηνα avatar
  Ρηνα 04/06/2013 11:42:00

  Η λαθρομεταναστευση "φορεθηκε" στη χωρα για συγκεκριμενους λογους που εχουν χιλιοειπωθει εδω: [φρενο για την εξαπλωση στην Ευρωπη, φοροδιαφυγη, φτηνα χερια και το σπουδαιοτερο αλλοιωση του πληθυσμου απο τα γνωστα κεντρα]. Αφου λοιπον δεν μπορουσαν να το αποφυγουν και λογω των υπογραφων που ειχαν βαλει, κοιταξαν να το εκμεταλλευτουν ιδιως το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερα.
  Χανοντας διαρκως τους οπαδους τους, με τις Ελληνοποιησεις και τις υπηκοοτητες αποκτουν νεους και διατηρουνται στο προσκηνιο. Απλο και σατανικο!

 8. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 04/06/2013 11:44:36

  Tonia G, εύγε! Λιτό και επί της ουσίας.

 9. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 04/06/2013 11:52:08

  Απουσία παντελής βασικών παραμέτρων του φαινομένου της Λαθρομετανάστευσης και τούτο γιατί το μεγάλο πρόβλημα λέγεται Αιγαίο.Η Ερώτηση είναι σαφέστατη.
  Ποιά η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων; Η σύλληψη τους ; Και μετά τί;

  Στα κέντρα φύλαξης Λαθρομεταναστών και μετά ποιό το επόμενο βήμα; Η απέλαση τους ; σε ποιά χώρα; Μήπως είναι σε θέση κανείς να την εντοπίσει;

  Και αντε και ταυτοποιείται η χώρα καταγωγής τους υπάρχει με αυτή συμφωνία επανεισδοχής; Και στην προκειμένη περίπτωση να ληφθεί υπόψιν ότι απέναντι μας έχουμε την Τουρκία

  Οποτε αν υπάρχει κάτι να ειπωθεί επι τους ουσίας ορθώς.Απλή περιγραφή των γεγονότων δεν αρκεί πιά.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Δρόλαπας 04/06/2013 13:50:35

   Αυτό κατάλαβες;
   Μάλλον πρέπει να το ξαναδιαβάσεις.
   Όσο για το σε ποια χώρα θα επιστρέψει ο καθένας μην ανησυχείς. Την απόφαση να πάρει η Πολιτεία μας και όλα βρίσκονται...

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ Tonia G. 04/06/2013 17:34:24

    Πώς τα βρίσκουν άλλες χώρες, δηλαδή; Όχι, το πρόβλημα δεν είναι η εξεύρεση της χώρας, ούτε η χώρα έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να δεχτεί έναν εξακριβωμένα υπήκοό της, απλώς επειδή έσχισε τα χαρτιά του.

 10. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 04/06/2013 12:40:26

  Το κράτος χρειάζεται να πατάξει με την ίδια αποτελεσματικότητα ρατσισμό και λαθρομετανάστευση. Να κάνει συγκεκριμένη αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που θα γίνονται δεκτά και θα νομιμοποιούνται, από συγκεκριμένες χώρες κατά σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τις ανάγκες της οικονομίας και του προβλήματος των ασφαλιστικών ταμείων. Να φέρει και στην Ελλάδα διατάξεις που αφορούν προϋποθέσεις στέγασης και εργασίας, με αυστηρές ποινές. Και να πατάξει ρατσιστικές ενέργειες και υποκατάσταση του κράτους από παρακρατικές ομάδες.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ MAYRO XABIARI 04/06/2013 13:53:11

   Ο λαός με το δημοψήφισμα θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση που επί χρόνια δεν έχουν για να βάλουν κανόνες στη φύλαξη και δράση στην απέλαση. Μόλις "λυθεί" το θέμα θα δεις για πότε εξαφανίζεται ο "ρατσισμός".

 11. popaia avatar
  popaia 04/06/2013 12:41:55

  Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα πιο απλό και σατανικό: Το δημοψήφισμα! Υπό φυσιολογικές συνθήκες 90% θα είναι το αποτέλεσμα.
  Φυσικά όλοι αυτοί οι ψυχανώμαλοι μισάνθρωποι σαδιστές λάτρεις των σφαγών (και ουχί των μεταναστών) είναι τόσο καταχθόνιοι και θα βυσσοδομήσουν τόσο πολύ και τόσο ύπουλα με προπαγάνδα επιστημονική, με φοβέρες, απειλές, εκβιασμούς, υποσχέσεις, κολακείες, τρομοκρατικές ενέργειες, προβοκάτσιες, χρήμα ατελείωτο, διασυρμό, διαπόμπευση, ατίμωση, κλπ, κλπ, ώστε θα κατεβάσουν πολύ το ποσοστό. Θα πάρουν με το μέρος τους όλους αυτούς τους σάπιους Έλληνες που οι ίδιοι εξαχρείωσαν και που για 20 ευρώ πουλάνε τη μάνα τους. Θα πάρουν και τους δειλούς, τους ανεγκέφαλους, τους δουλοπρεπείς, τους δήθεν. Έτσι κι αλλιώς πάνω σε τέτοιους σκάρτους Έλληνες στηρίζεται η διάσημη για το ήθος της Αριστερά!...
  Όσο να' ναι όμως η πλειοψηφία κρατάει ακόμα κι είναι ακόμα στα συγκαλά της. Δεν της σάλεψε. Και θα ψηφίσει σωστά οπότε ο Σαμαράς πλέον όχι μόνο θα μπορεί να λύσει το πρόβλημα αλλά θα είναι υποχρεωμένος να το λύσει.
  Το δημοψήφισμα είναι η πιο άμεση και πεντακάθαρη δημοκρατικά λύση.

 12. αργατεία avatar
  αργατεία 04/06/2013 13:02:51

  νάτος χτύπησε ο κ.Λιάκος πάλι....αυτός ο κύριος ορίζει το τι είναι ιστορια και πως πρέπει να διδάσκεται μάλλον....κάποιο σχόλιο από τους διαχειριστές?
  http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF-%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF

 13. αργατεία avatar
  αργατεία 04/06/2013 13:06:05

  Δημοσιογράφος-Το ελληνικό κράτος έχει κατά το παρελθόν κάνει ή προσπαθήσει να κάνει εθνοκάθαρση;

  Αντώνης Λιάκος- Ναι βεβαίως. Μετά την Επανάσταση διώχτηκαν όλοι οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι. Οι μόνοι που έμειναν ήταν της Εύβοιας, η οποία περιήλθε με συνθήκη στο Ελληνικό κράτος. Και μετά το 1912 βουλγαρικά χωριά κάηκαν, όπως στο Κιλκίς (The other Balkan Wars, A 1913 Carnegie Endowment Inquiry, επανέκδοση 1993)

  Και η ανταλλαγή των πληθυσμών, αυτό το χαρακτήρα είχε. Να κάνει εθνικά καθαρές χώρες. Αυτό είναι το νόημα της εθνοκάθαρσης, όρου που καθιερώθηκε μετά τους πολέμους στη Γιουγκοσλαβία.

  από σημερινή του συνέντευξη στο tvxs....δεν κατάλαβε άλλο δράμαλης άλλο κολοκοτρώνης, εξισώνει κατακτηκή και κατακτημένο, είναι τελικά γελοίοι οι άνθρωποι, γελοίοι ιστορικοί και έχουν και πολλά μαθητούδια

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ αργατεία 04/06/2013 15:15:15

   Ας ψηφίσουν την αναγνωριση σε ένα άρθρο την δίωξη της άρνησης των:

   α) γενοκτονία Εβραίων από τη Γερμανία
   β)γενοκτονία Ελλήνων Μικράς Ασίας από Οθωμανική Αυτοκρατορία
   γ) γενοκτονία Αρμενίων Μικράς Ασίας από Οθωμανική Αυτοκρατορία
   δ) γενοκτονία Ασσυρίων Μικράς Ασίας από Οθωμανική Αυτοκρατορία

   και θα σου πω που θα πάνε να χωθούν οι καθηγηταραίοι της ανιστόρητης και ανήθικης "προοδευτικότητας"...
   Περαιτέρω ο κύριος ας πάει μετά να γράψει κανα βιβλίο υπέρ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Μούρων, Μαυριτάνων και Αράβων της Ισπανίας...

 14. Ελπιδοφορος avatar
  Ελπιδοφορος 04/06/2013 13:37:43

  Εάν δεν θέλουν δημοψήφισμα , υπάρχει και η άλλη λύση.
  Τους υποστηρίζετε μεγαλοδημοσιογράφοι (οι υπεύθυνοι για την “διαμόρφωση της κοινής γνώμης” ) και πολιτικοί όλων των αποχρώσεων;
  Θα μένετε υποχρεωτικά σε δυαράκι τριαράκι πολυκατοικίας - χωρίς ιδιωτική η δημόσια φρουρά - στο μεταξουργείο στην Ομόνοια στο Μοναστηράκι , στα χωριά για τους υπόλοιπους που έχουν γίνει γκέτο των λαθροεισβολέων και που δεν μένουν στην Αθήνα.
  Εφόσον τους εργάτες και τους λαθρομετανάστες υποστηρίζουν ας το κάνουν πράξη να μένουν μαζί τους.
  Τότε και μόνο τότε θα τους πιστέψω πως το κάνουν από αγάπη στον συνάνθρωπο τους εργάτη μετανάστη κλπ.

  Τώρα από τα “μεγαλοπροάστεια” με φύλαξη ιδιωτικής η το αισχρότερο δημόσιας ασφάλειας που πληρώνει αυτός που μένει στο δυαράκι και τρέμει να βγει έξω από την φυλακή του ξέρω και εγώ να το παίζω αντιρατσιστής.

  Βεβαίως όπως έγραψαν και άλλοι παραπάνω στόχος τους δεν είναι ο ρατσισμός αλλά οι ψήφοι των λαθρομεταναστών για να συνεχίζουν να μας αρμέγουν, γιατί οι Έλληνες τους πήραμε χαμπάρι!

 15. Zugzwang avatar
  Zugzwang 04/06/2013 13:48:31

  Το πραγμα ειναι απλο. Η περναει ψευδορατσιστικος νομος, οπως τον θελουν Βενιζελος, Κουβελης και τα ξενα κεντρα, οποτε χανεται πολιτικα ο Σαμαρας και η ΝΔ, η ο Σαμαρας αντιστεκεται και κερδιζει το παιγνιδι. Αν αντισταθει σθεναρα στους εκβιασμους που υφισταται σημερα, θα ειναι πρωθυπουργος για τα δεκα επομενα χρονια.
  (Εννοειται οτι ο λαος δεν θα δεχθει σαν προεδρο της Δημοκρατιας καποιον απο το σαπιο πολιτικο συστημα. Σαμαρα η Κουβελη, ας πουμε.)

  Το δημοψηφισμα θα ηταν καλη λυση. Τα ξενα κεντρα ομως δεν θα επετρεπαν να γινει γιατι θα ζητουσαν δημοψηφισμα και στην χωρα τους και αλλοι λαοι της Ευρωπης.

 16. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 04/06/2013 14:26:46

  Ο Θεός βοηθός τούτο μας έλειπε

 17. Mm avatar
  Mm 04/06/2013 15:36:52

  Εγω διαβάζω τις ειδήσεις και βλέπω οτι οι ίδιοι οι ΕΛληνες τους υποθάλπτουν και τους δίνουν εργασία,χωρίς να ελεγχουν ποιον βαζουν στο σπιτι τους.
  Αν δεν εβρισκαν δουλεια, θα εφευγαν ή δεν θα ερχονταν.

  Ο,τι να'ναι βαζει ο ξενομανής Ελληνας στο σπίτι του και συχνά προτιμά αλλοδαπούς και ανασφάλιστους, παρόλο που ο Ελληνας και με απόδειξη και ασφαλιση του στοιχίζει περίπου τα ίδια.

  Και λιγότερο να στοιχίζει, ΔΕΝ προτιμά τον Ελληνα, γιατί λυπάται να μην δώσει δουλεια στον αλλοδαπό.
  Τα βλέπω με τα μάτια μου, δεν θελω να αρχίσω να λεω παραδείγματα.

  Ο συνειδητοποιημένος λαός ΔΕΝ προσλαμβάνει αγνώστους και μάλιστα στην μαύρη.

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ Mm 04/06/2013 18:17:20

   Προφανώς γράφεις, χωρίς να έχεις ιδίαν εμπειρίαν του πράγματος. Οπωσδήποτε ο χαρακτηρισμός "ξενομανής" είναι άτοπος.

   Θέλεις να κάνεις κάποιες γεωργικές εργασίες, ή έστω να βρεις κάποιον να σου σκάψει τον κήπο σου. Νομίζεις ότι βρίσκεις Έλληνες πια;

   Η φράση σου αυτή "συχνά προτιμά αλλοδαπούς και ανασφάλιστους, παρόλο που ο Ελληνας και με απόδειξη και ασφαλιση του στοιχίζει περίπου τα ίδια" δείχνει ότι δεν ξέρεις καθόλου την πιάτσα. Πού ζεις, εκτός Ελλάδος;

   α) Το είπα, δεν είναι θέμα προτίμησης, αλλά ανάγκης.
   β) Όλοι είναι ανασφάλιστοι, αλλοδαποί και Έλληνες (αν βρεις, που δεν βρίσκεις, το τονίζω).
   γ) Απόδειξη; Είδες ποτέ κανέναν χειρώνακτα να κόβει αποδείξεις;

   Φρόντισε να πληροφορηθείς, πριν εκφράσεις γνώμη τόσο αβασάνιστα.

   • Mm avatar
    Mm @ Επισκέπτης 05/06/2013 08:08:53

    δεν αναφέρομαι σε χειρωνακτες, αλλά ηλεκτρολόγους, οικιακούς βοηθούς, δήθεν κηπουρούς, καθαριστές, παιδιά για ολες τις δουλειες. Παμπολλοι μαλιστα τους έχουν παραχωρήσει σπιτια--ετσι επειδή ειναι λαρζ, για να τους καλοπιάνουν. Ουτε στην πιο πλουσια χώρα δεν θα τα εβρισκαν αυτα τα εξτρα.

    • Επισκέπτης avatar
     Επισκέπτης @ Mm 05/06/2013 11:50:03

     "δήθεν κηπουρούς". Και γι αυτούς έγραψα. Αν βέβαια θέλετε να απασχολήσετε επαγγελματία κηπουρό με συνεργείο (δηλ. έχετε μεγάλο κήπο και είσθε διατεθειμένος να πληρώσετε ακριβά), ο προϊστάμενος (αφεντικό), που θα τα πάρει "χοντρά", θα είναι Έλληνας, αλλά το συνεργείο, αυτοί που θα κάνουν την "βρωμοδουλειά", θα είναι αλλοδαποί. Διότι και ο Έλληνας το φτηνό προσωπικό θέλει, ή δεν βρίσκει Έλληνες σε λογική τιμή.

     "καθαριστές" Τι εννοείτε ακριβώς;

     Αλλοδαπές οικιακές βοηθούς και φροντιστές γερόντων/ασθενών χρησιμοποιούμε από παλιά, τις περίφημες Φιλιππινέζες, που τις κάναμε εισαγωγή από την δεκαετία του '70. Γιατί; Προφανώς επειδή δεν επαρκούσε η εγχώρια προσφορά. Εκείνες, όμως, ήσαν νόμιμες και όχι λαθρομετανάστριες.

     Ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί είναι Έλληνες. Δεν έχω ακούσει για Πακιστανούς ή άλλους.

 18. είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε avatar
  είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε 04/06/2013 15:52:49

  Όταν ο εφοπλιστής (σε πλοίο με ελληνική σημαία) μπορεί να έχει πληρώματα Φιλιππινέζους, Καμερουνέζους, Αιγύπτιους και Ινδούς, γιατί να μην έχει το ίδιο δικαίωμα και ο βιομήχανος, ο ψαράς, ο αγρότης και ο κάτοχος αδείας λαϊκής αγοράς (κλειστό επάγγελμα, ελληνική πρωτοτυπία το τελευταίο);

  Όταν ο μεγαλοεργολάβος συζητά απ' ευθείας με τον πρωθυπουργό για να του ζητήσει να ανεχθεί το κράτος να φέρνει φτηνούς τριτοκοσμικούς για τα έργα των ολυμπιακών αγώνων, μάλλον τυφλός είναι όποιος δεν βλέπει ότι το θέμα είναι ταξικό. Ο φτωχός έλληνας εργάτης δεν μπορεί να ανταγωνισθεί τον πιο φθηνό εισαγόμενο τριτοκοσμικό που χρειάζεται το αφεντικό του. Το πατριωτικό λούστρο με το οποίο βάφεται το πρόβλημα δεν αλλάζει την πραγματικότητα: λαθρομετανάστευση ίσον κέρδη.

  Επομένως, είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε και όχι η λαθρομετανάστευση. Παλαιότερα (πριν μερικούς αιώνες) που δεν είχαμε εκούσια λαθρομετανάστευση, είχαμε καραβιές σκλάβων (ακούσιοι μετανάστες) από την Αφρική να κάνουν τις δουλειές των αφεντικών στον νέο κόσμο.

  Όποιος πιστεύει ότι κόμμα του κεφαλαίου (ΝΔ, Δράση κ.λ.π.) επιθυμεί να διώξει τους λαθρομετανάστες, απλώς παραμυθιάζεται. Οι πάτρωνές τους δεν θα το επιτρέψουν (Αν νομίζετε ότι οι πάτρωνες δεν μπορούν να υπαγορεύουν τη θέλησή τους στην κυβέρνηση, θυμηθείτε την άτακτη υποχώρηση στο φόρο σκαφών). Τέλος αν κανείς αμφιβάλλει ότι η παρούσα κυβέρνηση δουλεύει για το κεφάλαιο, η επιστράτευση από το κράτος απλήρωτων ναυτικών σε ιδιωτικές παρακαλώ επιχειρήσεις και η πληρωμή μεγαλοεργολάβων που δεν έχουν πληρώσει το ΙΚΑ τους, διαλύει την όποια αμφιβολία.

  Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε...

 19. Zugzwang avatar
  Zugzwang 04/06/2013 16:51:27

  Η ερευνα του καθηγητη Πανα για τον δημο Αθηναιων, της οποιας τ'αποτελεσματα ανακοινωθηκαν χθες, επιβεβαιωνουν και τον τιτλο και το περιεχομενο του κειμενου που σχολιαζουμε.
  Πρωτο στα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι δημοτες ειναι η εγκληματικοτης και δευτερο η λαθρομεταναστευση.
  Ικανοτεροι για ν'αντιμετωπισουν τα προβληματα του δημου θεωρουνται: Δενδιας 19,4 ο/ο, Κασιδιαρης 18,9 ο/ο, Σακοραφα 18,8 ο/ο. Οι αλλοι καταποντιζονται, με τον Καμινη να περνει μολις 3,8 ο/ο!
  http://www.theseanation.gr/
  Εν τω μεταξυ, η Χ.Α κατεθεσε στην Βουλη προταση νομου για την καταπολεμηση του ρατσισμου κατα των Ελληνων.

  • Je ne regrette rien avatar
   Je ne regrette rien @ Zugzwang 05/06/2013 00:26:25

   Αυτό πού με σοκάρει αγαπητέ @ Zugzwang είναι το αναλογικά υψηλό ποσοστό πού πήρε ο Δένδιας ...19,4/%... Απίστευτο...
   Αγαπητοί σχολιαστές είναι πολύ σωστά και ενδιαφέροντα αυτά πού λέτε.
   Και τρομακτικά...(@ Popaia πόσο δίκιο έχεις...)
   " Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει" ξέρετε την παροιμία ;
   Μεταξύ μας τα αναμασάμε και τα γεγονότα τρέχουν...

 20. popaia avatar
  popaia 04/06/2013 21:36:24

  @ είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε
  Σωστά τα λέτε αλλά μισά. Μέχρις ενός σημείου το πάτε. Παραπέρα στοπ.
  " Λαθρομετανάστευση = κέρδη". Μάλιστα. Αλλά και εξαχρείωση=κέρδη. Και ζούγκλα=κέρδη. Και αφρικανοποίηση=κέρδη. Και αποευρωπαϊσμός=κέρδη. Και σκοταδισμός= κέρδη. Και χαβουζοποίηση=κέρδη. Και βούρδουλας της σαρία=
  κέρδη. Και εθισμός στο αίμα=κέρδη. Και εξοικείωση με τις σφαγές ανήμπορων= κέρδη. Και η σημειολογία που διαχέεται=κέρδη. Και εθνομηδενισμός=κέρδη. Και αποσύνθεση=κέρδη. Και τρόμος του λαουτζίκου=κέρδη. Και οι άτυπες εκτελέσεις των φτωχών=κέρδη. Και η αγριότητα στα ήθη=κέρδη. Και η αντικατάσταση των καλομαθημένων κι απαιτητικών άρα ασύμφορων λαών=κέρδη. Και η διαμόρφωση ανθυπολούμπεν εργατικής τάξης=κέρδη. Και η εξόντωση των μικρομεσαίων=κέρδη. Και η αντιστροφή του κλασικού αξιακού συστήματος= κέρδη.
  Κλπ, κλπ, ων ουκ έστι αριθμός. Σιγά που το μόνο κέρδος που θα προσδοκούσε ο σημερινός...."αντιρατσιστικός" καπιταλισμός από τους λατρεμένους του τριτοκοσμικούς θα ήταν μόνο χαμηλό κόστος εργασίας ή μαύρη εργασία. Πλάκα μας κάνετε;
  Ναι λοιπόν είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε αλλά πολύ τον εξωραϊζετε. Σα να' ναι απλώς ο γύφτουλας μεγαλοεργολάβος που ζητάει απ' τον πρωθυπουργό καραβιές σκλάβων για τζάμπα χέρια. Όχι, δεν είναι τόσο απλοϊκός και πρωτόγονος ούτε τον ενδιαφέρει μόνο το σήμερα. Έχει μακροπρόθεσμα σχέδια κι εξ όσων βιώνουμε επιδιώκει την αποανθρωποποίηση των ανθρώπων πολύ πιο έντονα απ' ό,τι μια αρπαχτή ή τα εξευτελιστικά μεροκάματα. Δεν ερμηνεύονται όλα τόσο στενά οικονομικίστικα επειδή ο Μαρξ είπε ότι οι οικονομικές σχέσεις διέπουν τα πάντα.

 21. dem avatar
  dem 04/06/2013 21:43:42

  Και μόνο η εικασία ή η υποψία του ποιά και πόσα εγκλήματα μπορεί να έχει διαπράξει ένας παράνομος μετανάστης στη χώρα του και γι' αυτό να ζήτησε καταφύγιο στη δική μας προξενεί ίλιγγο.
  Καμμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε το θέμα σοβαρά παρά μόνο για φτηνή κομματική εκμετάλλευση.
  Πόσες παράνομες Ελληνοποιήσεις έγιναν επί πασοκ αλλά και επί ΝΔ;;Πόσοι Αλβανοί και "Ρωσοπόντιοι" βαφτίστηκαν Έλληνες από της συκιάς το γάλα;;
  Πότε ενδιαφέρθηκε το Ελληνικό κράτος για το είδος των αλλοδαπών που θέλει να έχει ως μετανάστες; Ποιός ενδιαφερθηκε για το γνωστικό τους επίπεδο, για το αν μπορούν να αφομοιωθούν στην Ελληνική κοινωνία και για το τι μπορούν να προσφέρουν σε αυτή;;
  Αποτέλεσμα; Το σημερινό χάος, η εγκληματικότητα και η σήψη.

 22. LV avatar
  LV 04/06/2013 23:02:08

  Πόσα γεροντάκια τα πάντρεψαν τα παιδιά τους με 60άρες ρωσίδες, μολδαβές και καζακστανές για να τα παρκάρουν... Μόλις πεθαιναν τα γερόντια, οι αλλοδαπές 60άρες έπαιρναν τη σύνταξη, υπηκοότητα και έφερναν και όλο τους το σόι νομίμως στην Ελλάδα. Η βόρεια Ελλάδα έχει γεμίσει με Ουζμπέκους και Γεωργιανούς με αυτή τη αλλογιστη αντιπστριωτική στάση της γενιάς 1-1-4 και Πολυτεχνείου. Των γενιών-ακρίδων!

 23. Je ne regrette rien avatar
  Je ne regrette rien 05/06/2013 00:33:45

  Α, ξέχασα το σπουδαιότερο : Την καταπληκτική τελευταία φράση π ο ύ τ ά λ έ ει ό λ α της Tonia G : ΄
  ΧΩΡΙΣ ΤΑ " ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ " δεν θα υπήρχε Παρθενώνας ούτε Δημοκρατία.
  Υποκλίνομαι, Tonia G !

 24. κομμουνα avatar
  κομμουνα 05/06/2013 13:45:56

  "Πρωτα ασφαλεια μετα στεγαση και μετα τροφη;" Οτι να ναι..

  • Zugzwang avatar
   Zugzwang @ κομμουνα 05/06/2013 14:43:18

   Για να φας πρεπει πρωτα να εισαι ζωντανος. Τι δεν καταλαβες;

 25. popaia avatar
  popaia 05/06/2013 15:04:50

  Κατάπληκτος ο κύριος κομμούνα! Πρώτα το ζειν και μετά τα προς το ζειν;;; Αποκλείεται σου λέει. Γίνονται αυτά; Να' μαστε και λογικοί!...Χαχαχα...

 26. Nεστωρίδης avatar
  Nεστωρίδης 05/06/2013 17:23:22

  Για όποιον Μαρξιστή δεν γνωρίζει τι είπε και έκανε Μάρξ για τους εισαγόμενους εργάτες έχω να επισημάνω ότι τους θεωρούσε εχθρούς της εγχώριας εργατικής τάξης, τυχοδιώκτες και προδότες της εργατικής τάξης της χώρας τους. Για τον λόγο αυτό μαζί με Άγγλους εργάτες πήγαινε στο λιμάνι του Λίβερπουλ για να εμποδίσει την αποβίβασή τους, Δυστυχώς κανένα Μαρξιστικό κόμμα στην Ελλάδα σήμερα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλπ) ΔΕΝ ακολουθεί αυτήν την κατεύθυνση αλλά το αντίθετο, κάτι που συμφέρει το κεφάλαιο.
  Βεβαίως η λαθρομετανάστευση ΔΕΝ αποτελεί οικονομικό θέμα αλλά εθνικό, πρόκειται περί εισβολής και εποικισμού με στόχο την αντικατάσταση του πληθυσμού στην Ελλάδα μας.
  Δυστυχώς ακόμη και συντηρητικοί πολιτικοί σε θέσης υπουργική ευχαριστούσαν τους λαθρομετανάστες που ήλθαν στην χώρα μας για να μας γονιμοποιήσουν τον πολιτισμό!! ΑΙΣΧΟΣ τέλος η προδοσία
  Οι πολιτικοί του Κοινοβουλίου (δεν χρησιμοποιώ σκόπιμα επίθετο) γνώριζαν από το 1993 για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας ιδιαίτερα των μουσουλμάνων (υπάρχει πόρισμα σχετικής επιτροπής του Κοινοβουλίου με υπογραφές απο βουλευτές τριών κομμάτων!!) και ΔΕΝ έκαναν τίποτε.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Nεστωρίδης 05/06/2013 17:27:38

   Τα συγχαρητήρια μου! Ευγενής και ακριβής. Οπως ακριβώς πρέπει.

  • Zugzwang avatar
   Zugzwang @ Nεστωρίδης 05/06/2013 17:57:35

   @Nεστωρίδηs
   Τα κομματα που αναφερετε δεν ακολουθουν πια τον Μαρξ. Ακολουθουν τον Ποπερ (οπως και το ΠΑΣΟΚ, h DHMAP και μεριδα της ΝΔ) και αυτο φαινεται σε πλειστα οσα. Ο Μαρξ δεν ειχε ποτε στην Ελλαδα την επιρροη που εχει σημερα - αθορυβα και διακριτικα - ο Ποπερ. Επομενο ειναι ολοι αυτοι να αδιαφορουν για οσα λεει ο Μαρξ για τους εισαγομενους εργατες.

 27. Nεστωρίδης avatar
  Nεστωρίδης 05/06/2013 17:52:38

  Όσον αφορά το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, εγώ απορώ γιατί ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται σε αυτό και η άρνηση της Γενοκτονίας του Στάλιν (υπάρχει μάλιστα και Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης για τα εκατομμύρια θύματα Ναζισμού και Σταλινισμού). Μήπως ο Σταλινικός φασισμός είναι νόστιμος
  Αυτή την εποχή υπάρχει γενοκτονία εν εξελίξει απο ισλαμοφασίστες Σαλαφιστές σε Συρία (των Ελληνορθόδοξων Αραβόφωνων) και Αίγυπτο (των Κοπτών) και ΔΕΝ βλέπω ούτε διαμαρτυρία απλή. Μήπως τα θύματα αυτής της βάρβαρης βίας δεν είναι άνθρωποι; Μήπως είμαστε δειλοί, μήπως είμαστε υποκριτές, μήπως δεν έχουμε ανθρωπιστικές αρχές και αξίες;

 28. popaia avatar
  popaia 05/06/2013 18:24:18

  Αγαπητέ Νεστορίδη, τί πόρισμα είν' αυτό; Περισσότερα στοιχεία; Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον....Και μπορεί να το χρειαστούμε όλοι μας κάποια στιγμή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.