#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/09/2013 18:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είναι γλυκιά η καρέκλα για να την αποχωριστείΛαθρόβιοι στην πολιτική, την οικονομία και τον τραπεζικό χώρο υπήρξαν αρκετοί τα προηγούμενα χρόνια. Άνθρωποι για όλες τις καταστάσεις, που βολεύονται με μια εξαιρετικά αμειβόμενη θέση, που διαθέτει κύρος και εξουσία, ακόμη κι αν δεν τους θέλει κανείς.

Σ' αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος, όπως θυμάστε, έπειτα από συνεχή δημοσιεύματα του antinews είχε υποχρεωθεί να μειώσει... ελαφρά το μισθό του, ο οποίος φυσικά ξεπερνά τα 100.000 ευρώ ετησίως. Είχε εναρμονιστεί κι αυτός... αναγκαστικά στο πνεύμα των περικοπών που επιτάσσουν άλλωστε οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Ο κ. Προβόπουλος πέρασε πολλές... θύελλες αλλά όσο κι αν άλλαξαν κυβερνήσεις και καταστάσεις δεν θεώρησε σκόπιμο να παραιτηθεί από τη θέση του διοικητή της ΤτΕ. Τι κι αν βουίζει ο τραπεζικός κλάδος για τις σοβαρές ευθύνες που έχει η ΤτΕ τόσο στο θέμα της Proton Bank και του μεγάλου σκανδάλου όσο και στην καθυστέρηση της ανακεφαλαιοποίησης την οποία θα βρούμε μπροστά μας, διότι τα πράγματα δεν είναι καλά, όπως κάποιοι διαρρέουν σκοπίμως.

Για να μη μιλήσουμε για το ρόλο του κ. Προβόπουλου προτού αναλάβει πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου αλλά και στη συνέχεια όταν «λεφτά υπήρχαν» αλλά τα πήραν από τις τσέπες του ελληνικού λαού.

Ξαφνικά, λοιπόν, ο κ. Προβόπουλος έχει πολύ... άγχος για τη θέση του. Η θητεία του λήγει το Μάιο του 2014 και τον έχει πιάσει πρεμούρα να μάθει τις προθέσεις της κυβέρνησης. Έχει φτάσει μάλιστα να «ενοχλεί» ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες διότι προφανώς θέλει άλλη μια εξαετία στην αναπαυτική καρέκλα της ΤτΕ. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι πιο άξιοι, λες και ο Σαμαράς δεν μπορεί να βρει ένα στέλεχος με μεγάλη γνώση της οικονομίας ο οποίος να μην έχει παρελθόν και παρόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την «γκρίνια» και την «αγωνία» για την καρέκλα του ο κ. Προβόπουλος την εξομολογείται όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ενώ εσχάτως επιχειρεί να δημιουργήσει κυβερνητικό πρόβλημα προσεγγίζοντας και διάφορους πειρατές της δημοσιογραφίας και του διαδικτύου. Όμως, έχουν γνώσιν οι φύλακες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. B. avatar
  B. 30/09/2013 18:50:27

  Αυτουνού τη θέση δεν είναι που ....εποφθαλμιά ο Γιάννος ο Στουρνάρας ο ικανός, ο συνεργάσιμος και πάνσοφος; Από τη σκύλα στη Χάρυβδη πάμε!!

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 30/09/2013 19:42:43

  Αν ειναι οντως 100.000 ευρω ετησιως η αμοιβη Διοικητου Κεντρικης Τραπεζας δεν ειναι δα και υπερβολη...

 3. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 30/09/2013 20:18:54

  Η Ελληνική Κυβέρνηση επί πρωθυπουργίας Αλέξανδρου Ζαΐμη (ο οποίος Αλέξανδρος Ζαΐμης ήταν και Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος 1914 – 1920) και με όρους που έθεσε η Κοινωνία των Εθνών πήρε δάνειο 9.000.000 Λίρες για να συστήσει την Τράπεζα της Ελλάδος. Ταυτόχρονα παραιτήθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος από τον ρόλο της εποπτείας του χρηματοπιστωτικου συστήματος και της έκδοσης τραπεζογραμματίων.

  Ο Διοικητής της Τράπεζας επιλέγεται από το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας και μετά από έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου και η θητεία του, όπως και των Υποδιοικητών, είναι εξαετής.

  Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1927 επί Προεδρίας της Δημοκρατίας του Παύλου Κουντουριώτη και πρωθυπουργίας του Αλεξάνδρου Ζαϊμη με τον Νόμο 3423/7-12-1927/ΦΕΚ Α' 298 με βάση το άρθρο 4 του από 15/9/1927 πρωτοκόλλου της Γενεύης το οποίον υπεγράφη μεταξύ των κυβερνήσεων Γαλλίας, Μ. Βρετανίας και Ιταλίας αφ' ενός και της κυβέρνησης της Ελλάδος αφ' ετέρου για την έγκριση ενός δανείου 9.000.000 λιρών στερλινών και οι λειτουργίες της άρχισαν τον Μάιο του 1928. Βάσει της Συνθήκης του Μάαστριχτ, συμμετέχει στο σύστημα κεντρικών τραπεζών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Είχε το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο χαρτονομισμάτων στην Ελλάδα από το 1928 έως την εισαγωγή του ευρώ το 2002 και ήταν υπεύθυνη για τη χάραξη της νομισματικής πολιτικής της χώρας. Η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα. Η Τράπεζα της Ελλάδος, όπως και οι υπόλοιπες Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης, είναι οι αποκλειστικοί μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.[εκκρεμεί παραπομπή] Η Τράπεζα της Ελλάδος είχε το 2004 το 1,8974% των μετοχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας[εκκρεμεί παραπομπή].

  Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι κρατική αλλά μια Ανώνυμη Εταιρεία, έχει ειδικά προνόμια, ειδικές αρμοδιότητες αλλά και περιορισμούς,[1] όπως ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως εμπορική τράπεζα και το ποσοστό του Ελληνικού κράτους στην μετοχική της σύνθεση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 35% όπως ορίζεται στο καταστατικό της [2].

  Είναι διαφορετική από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είχε το εκδοτικό προνόμιο χαρτονομισμάτων στην Ελλάδα ως το 1928.

  Διοικητής της από το 2008 είναι ο Γιώργος Προβόπουλος. Ο Διοικητής της Τράπεζας επιλέγεται από το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας και μετά από έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου και η θητεία του, όπως και των Υποδιοικητών, είναι εξαετής.

  Διοικητής της τράπεζας υπήρξε και ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος ανέλαβε την πρωθυπουργία της Ελλάδος το Νοέμβριο του 2011.

  Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση. Βάσει του καταστατικού κανείς αντιπρόσωπος του Δημοσίου δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει τα βιβλία της τράπεζας σε κανένα από τα καταστήματα της πλην του επιτρόπου του κράτους ο οποίος μπορεί να ζητήσει στοιχεία αλλά υποχρεούται να τηρεί αυστηρή εχεμύθεια.[3]

  Το ανώτατο όργανο της Τραπέζης της Ελλάδος είναι η Γενική Συνέλευση των Μετόχων, όπου εκπροσωπείται το σύνολο των Μετόχων.
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82

  Όποιος διαβάσει τό καταστατικό τής ΤτΕ:

  http://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%88%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7_%CE%98.pdf

  θά αντιληφθεί ότι:
  Η ΤτΕ διοικείται από ανθρώπους που εκλέγονται μέσα από διαδικασίες ανακύκλωσης και αυτο-εκλογής, εξασφαλίζοντας έτσι τον παντοτινό έλεγχο της Διοίκησης.
  Η ΤτΕ ανήκει στους μετόχους της, οι οποίοι δεν ασκούν κανέναν έλεγχο στη Διοίκηση.
  Το Δημόσιο δεν δύναται να κατέχει περισσότερο του 35% των μετοχών της ΤτΕ.
  Η ΤτΕ καθορίζει από μόνη της τις πολιτικές της και τις δράσεις της με βάση τα συμφέροντά της και δεν λογοδοτεί πουθενά.
  Όλοι οι υπάλληλοι και οι ελεγκτές της ΤτΕ υποχρεούνταισε σε πλήρη και αυστηρή εχεμύθεια.
  Η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν έλεγχο και καμία πρόσβαση στα βιβλία της ΤτΕ.
  Όλοι οι υπάλληλοι της τράπεζας διορίζονται από τον Διοικητή.
  Η ΤτΕ δεν πληρώνει φόρους και δεν δίνει τόκους.

  Καί ... δέν είναι εγκληματική οργάνωση!!!

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ Ιαπετός 01/10/2013 01:43:22

   ..χρωσταω διευκρίνιση απο παλιά - οι κεντρικές τράπεζες στον πολιτισμένο κόσμο είναι φτιαγμενες 'ανεξάρτητες' απο την κεντρική κυβέρνηση - θεσμικά - οπως πχ ανεξαρτητη είναι και η δικαιοσύνη - (τωρα τι ειδους αναξαρτησία έχουμε απο την στιγμή που διορίζεται ο επικεφαλής απο την κυβέρνηση ειναι άλλη κουβέντα)

 4. Ραβινος avatar
  Ραβινος 30/09/2013 21:16:22

  Τι θελει να πει ο ποιητης με τις πολλαπλες ενοχλητικες λογω του απυροβλητου που απολαμβανουν ολοι της ΤτΕ αναφορες του ?Για μενα οι αναφορες αυτες μου λενε οτι υπαρχουν πολλοι λογοι παρα πολλοι λογοι να ισχυσουν και στην ΤτΕ οι λεγομενες ''μεταρρυθμισεις '' που εχουν σαρωσει τα παντα εν Ελλαδι για να μην αναφερθω και στα πολλαπλα προνομια που απολαμβανουν οι αποχωρουντες διοικητες της ΤτΕ με αποφασεις των ιδιων πριν φυγουν .Ορατε περιπτωση Γκαργκανα! !

 5. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 30/09/2013 21:20:15

  Εσύ θα αποχωρούσες από θέση -άνευ εξαναγκασμού- αν σε πλήρωνε (ο Έλληνας φορολογούμενος) με 500 χιλιάρικα/έτος ; Δεν νομίζω...

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ Νίκος Αργεάδης 30/09/2013 22:59:53

   Φίλτατε Νίκο

   «Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι κρατική αλλά μια Ανώνυμη Εταιρεία, έχει ειδικά προνόμια, ειδικές αρμοδιότητες ...»

   Άρα ο Προβόπουλος δέν πληρώνεται από τό Δημόσιο (μέ τήν στενή έννοια) αλλά από τά κέρδη (αφορόλογητα) τής ΤτΕ, η οποία συμμετέχει μέ συγκεκριμένο ποσοστό στήν ΕΚΤ. Τά δέ κέρδη της (στό ποσοστό πού τής αναλογούν) τά μοιράζονται (αφορολόγητα!!!) οι ιδιώτες μέτοχοί της.

   Τώρα πώς γίνεται μιά ιδιωτική ΑΕ νά είχε καί νά έχει τό εκδοτικό προνόμιο παραγωγής χαρτονομισμάτων από τό πουθενά (τά οποία τά δανείζει μέ τόκο!!! ) καί γενικά νά κατέχει τά ελληνικά αποθέματα χρυσού σάν εγγύηση (στήν Αγγλία καί στήν Αμερική φυλασσόμενα φυσικά!!!) γιά τό λογιστικό χρήμα πού παράγει είναι μιά άλλη ιστορία.

   Αλήθεια πώς ορίζεται η εθνική ανεξαρτησία όταν κάποιοι άγνωστοι ιδιώτες ελέγχουν τήν έκδοση καί κυκλοφορία μέ δανεισμό τού εθνικού ή ευρωπαϊκού νομίσματός μας από τό 1927;

   Καί άντε νά δεχθώ τό γεγονός ότι (υποτίθεται) η δραχμή είχε κάποιο αντίκρυσμα σέ χρυσό παλαιότερα ( «πληρωτέες επί τή εμφανίσει» γράφανε τά χαρτονομίσματα τής δραχμής ) καί αυτή η υπόσχεση δικαιολογούσε κάποτε τόν έλεγχο τού χρυσού τής χώρας από αυτή τήν ΑΕ ώς εγγύηση!!! ( τό πρώτο πράγμα πού εξασφάλισαν οι Άγγλοι όταν οι γερμανοί εισέβαλαν στήν Ελλάδα ήταν η προστασία τής εγγύησης αυτής τής ΑΕ μέ μεταφορά τού χρυσού -καί τού βασιλιά- στήν Κρήτη, Αίγυπτο, Ν. Αφρική, Λονδίνο ), σήμερα πού καταργήθηκε η εγγύηση χρυσού καί τό χρήμα είναι καθαρά λογιστική μονάδα ποιός είναι ο ιδιοκτήτης τού ελληνικού χρυσού; Η ΑΕ ΤτΕ ή τό ελληνικό κράτος;

   Παλιά κυκλοφορούσε: «τό πολύ τό κάπα - κάπα κάνει τό παιδί μ......α». Σήμερα πώς νά τό ξαναπούμε ώστε νά ισχύει γιά όλο τό φάσμα, μνημονιακό καί αντιμνημονιακό;

   • rally monkey avatar
    rally monkey @ Ιαπετός 01/10/2013 02:02:38

    φανταζομαι θυμάσαι τις υποτιμήσεις της δραχμής ..και το τι κάνουν αυτές στην αξία του νομίσματος που εκδίδει η ΤτΕ
    η απόφαση για την υποτίμηση ειναι του Υπ. Οικ και όχι της Τράπεζας- η οποία ειναι εργαλείο άσκησης νομισματικής πολιτικής (όσο την ασκουσαμε δηλ. στην Ελλάδα και στον βαθμό που την ασκούσαμε ως μελη ενος διεθνούς συστήματος οπου ο καθενας ποτε δεν μπορουσε να κανει ότι του κατέβαινε) ...
    εργαλειο λοιπον η τραπεζα μαζί με τον χρυσό, τον οποιον το κρατος τον 'τοποθετει' στην τραπεζα για να μπορεί αυτη να εκδόσει νομισμα για λογαριασμό του ..ανεξαρτητα απο το αν το νομισμα ειναι μετατρεψιμο ή όχι

   • Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης @ Ιαπετός 01/10/2013 08:55:54

    "πώς γίνεται μιά ιδιωτική ΑΕ νά είχε καί νά έχει τό εκδοτικό προνόμιο παραγωγής χαρτονομισμάτων από τό πουθενά (τά οποία τά δανείζει μέ τόκο!!! "

    Άντε ντε ! πως ; Ηκαλύτερη ερώτηση:

    Αγαπητέ Ιαπετέ, αυτό είναι -αφελές- ερώτημα που δεν μπορώ να απαντήσω, ούτε και στα άλλα και ούτε στην Αμερική μπόρεσε κανένας να με διαφωτίσει. Διάβασα και το βιβλίο του Φεργκυσον και πάλι τίποτα.
    Αναρωτιέμαι, γιατί ενώ η "αγορά" είναι "ελέυθερη" εγώ, εσύ και όσοι θέλουν να μην μπορούν, με βάση το κεφάλαιό τους, ο,τι δήποτε είναι αυτό, να κόβουν και να πουλάν χρήμα όπως πουλάμε μπιφτέκια, κλπ κλπ. Γιατί να μπορούμε, θεωρητικά, να ανοίγουμε επιχειρήσεις οιασδήποτε μορφής και να μην έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο και με το χρήμα ;

    • rally monkey avatar
     rally monkey @ Νίκος Αργεάδης 02/10/2013 01:29:44

     γιατι το 'χρημα' ειτε ως μεσον ανταλλαγής ειτε ως μεσον αποθηκευσης αξίας ειναι συνδεδεμενο με την 'εμπιστοσύνη' .. οποτε οπως καταλαβαινεις επειδη δεν μπορεις να επιστευσαι και πάρα πολλους .. αυτοι που τελικα θα εχουν το δικαιωμα να το εκδιδουν θα είναι λίγοι..

     ΟΚ αφου δε σε διαφωτισε ο Φεργκιουσον ειναι βεβαιο πως σε διαφωτισα εγώ.. προτεινω να ξαναδεις την ιστορία της Αγριας Δυσης..(δεν σου κανω πλακα) ..πολλες τραπεζες εξεδιδαν δικο τους 'χαρτί' .. το συστημα δουλευε αλλα και πολλες τραπεζες επεφταν έξω και ο κοσμος έχανε τα λεφτά του ή μπορουσε να τα χρησιμοποιησει μονο στο σαλούν στην γειτονια της τραπεζας.. και την κατασταση την εχεις δει φανταζομαι στα γουέστερν ..
     κανενας δεν ήταν πιο καχυποπτος απο τους Αμερικάνους στο να συστήσει το κράτος κεντρική τραπεζα .. τελικά μετα απο καμποσες φουσκες και πανικούς πειστηκαν ακριβως πριν απο 100 χρονια ..
     αλλα και πάλι οι πολιτικοι δεν 'τολμησαν' να την ονομασουν 'central bank' αλλά Federal Reserve System ... αποκεντρωμενο συστημα απο κεντρικες τραπεζες με κυβερνητες διοριζόμενους απο τον προεδρο και την γερουσία ..
     εκτός απο την τραπεζα της Νεας Υορκης.. (Federal Reserve Bank of NY) .. εκει κουμαντο κανουν οι μέτοχοι (οι μεγαλες τραπεζες) και η τραπεζα της ΝΥ ειναι η μονη επιφορττισμενη με την εκτελεση της νομισματικης πολιτικής .. μεσα απο αυτο που λενε Open Market Operations..
     προς τα εκει ψάχτο..
     το συστημα προφανως εχει πλεονεκτηματα και .. δουλευει - μαλιστα το να υπαρχει κοινο και ευρυτερα διαδεδομενο νομισμα ειναι τοσο πρακτικο και βοηθητικο για το εμποριο που το θες να επεκτείνεται και περα απο τα συνορα κρατών..

 6. ARISTOMENIS VIGILANT avatar
  ARISTOMENIS VIGILANT 30/09/2013 21:21:45

  Γιαυτό στα Κύθηρα φιλοξενούσε τον Πάρι, αυτόν μωρέ που ψιλοδιαφωνεί με τον μέλλοντα Συμπέθερο του...

 7. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 30/09/2013 22:30:19

  Γιά ρώτα καί τί ρεύμα πλήρωνε στό σπίτι του στόν Κάλαμο στά Κύθηρα...

 8. makis Stefanatos avatar
  makis Stefanatos 01/10/2013 00:37:08

  Ελπίζω ότι η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί στο μέλλον με την περίπτωση Προβόπουλου...τα λευκά κολάρα δεν απαλλάσουν πάντα....

 9. Πτωχός τω πνεύματι avatar
  Πτωχός τω πνεύματι 01/10/2013 00:59:45

  Ο Προβόπουλος και ο Παπαδήμας (ο ...εξαφανισμένος πρώην), μου λένε αυτοί που έχουν μυαλό, ότι οι δυό τους πιθανά να γνωρίζουν τα πάντα: για το τί έγινε στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το 1999 και το τί έγινε με τα ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
  Κι εγώ κάθομαι και τους ακούω προσεκτικά και αναρωτιέμαι, αν έχουν δίκαιο...
  Και αν έχουν δίκαιο, πώς θα το μάθω εγώ;;;

 10. rally monkey avatar
  rally monkey 01/10/2013 01:35:49

  οι ευθύνες του τεράστιες για το σκανδαλο του Τ+10 (ή 'σορτάρετε Ελλάδα - τζάμπα!')

  co-sponsor της υποτιμιτικής κερδοσκοπία σε βαρος τιτλων του Ελληνικου Δημοσιου μαζι με τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου

  καθοριστική η συμβολή του ωστε να πάμε εξπρές μεχρι Καστελόριζο

  αργότεερα θεώρησε αναγκαίο για να υπερασπιστεί τη θέση του να αποστειλει επιστολή στους Φαινανσιαλ Ταιμς οπου προσπαθησε να δικαιολογήση τα αδικαιολογητα .. χωρις φυσικά να λεει απολύτως τίποτα

  για την ιστορία μονο θα αναφέρω ότι κατι Sovereign CDS (τα θυμαστε αυτά..) σόρτς έχουν απαγορευτεί προ πολλού... όχι ευροζώνη δεν θα υπήρχε σημερα ..
  οι δικοί μας δεν είχαν καιρό για χάσιμο ..

 11. anetos avatar
  anetos 01/10/2013 10:38:42

  Για το άλλο σκάνδαλο της «εξαφάνισης» της PROBANK μέσα σε μια νύχτα ετσι για πλακα , ποιος θα τον δικάσει ?

 12. victoria (true) avatar
  victoria (true) 01/10/2013 14:04:44

  Μόνο μη δούμε κανέναν τύπου Παπουτσή, δεν θα το αντέξουμε.

 13. The Camel avatar
  The Camel 01/10/2013 16:36:30

  Ο άνθρωπος που φέρει μεγάλη ευθύνη για την χρεοκοπία του τραπεζικού συστήματος θέλει κι άλλη θητεία;

  Ας είναι καλά ο Σουφλιάς που εκβίασε τον Καραμανλή για να τον κάνει διοικητή παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις του τότε προέδρου της ΕΚΤ κ.Τρισέ.

  Θα βρεθεί τώρα άλλος Σουφλιάς να τον κρατήσει στη θέση του ή μήπως δεν χρειάζεται αφού στηρίζεται απο το "σύστημα" μεγάλης τράπεζας;

  Πρωθυπουργέ, κόψτον. Εσυ ξέρεις ποιός είναι ο κύριος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.