21/10/2008 15:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είδες ο ΟΤΕ;

Περίπου 135 καταστήματα πώλησης προϊόντων του ΟΤΕ θα κλείσουν στο πλαίσιο της διαδικασίας εξορθολογισμού του Δικτύου των Καταστημάτων του Οργανισμού, αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν θα απολυθούν αναφέρει σε ανακοίνωση του ΟΤΕ.Αυτά λένε στις ειδήσεις, αλλά όλοι τους κάνουν πως ξεχάσαν εκείνον τον Γερμανό. Οι ανάγκες της ψηφοφορίας στη Βουλή βλέπετε.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Αφού πλήρωσε κερατιάτικα ο ΟΤΕ για να αγοράσει το (μάλλον άχρηστο) δίκτυο του Γερμανού, πληρώνει τώρα άλλα κερατιάτικα για να κλείσει το (επίσης άχρηστο) δικό του δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ.

Ράβε ξήλωνε δηλαδή για να περνάει η ώρα και να γίνεται τζίρος κάτω από το τραπέζι

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ronnie avatar
  ronnie 21/10/2008 16:00:42

  Γιατί δεν μας τα λέτε τα αποτελέσματα κ.Βουρλούμη?

 2. o βουνισιος avatar
  o βουνισιος 21/10/2008 16:02:06

  Υποβαθμίζει τη φυσική αγωγή το ΥΠΕΠΘ

  Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Υπουργείο παιδείας της χώρας μας για να καλύψει τα χιλιάδες λειτουργικά κενά που υπάρχουν στα σχολεία προσλαμβάνει ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που αμείβονται για 7 ευρω την ώρα και δεν έχουν παραπάνω από 12 ώρες την εβδομάδα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες την τρέχουσα χρονιά το ΥΠΕΠΘ έχει προσλάβει για το κανονικό σχολείο τους περισσοτέρους ωρομισθίους από κάθε άλλη χρονιά και κυρια στη φυσική αγωγή οι ωρομίσθιοι θα ξεπεράσουν στο κανονικό σχολείο τους 4000, καθώς δείχνουν τα πράγματα.

  Αξίζει να αναφερθεί ότι για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στα σχολεία και σύμφωνα με την νομοθεσία το ΥΠΕΠΘ υποχρεούται να προσλαμβάνει αναπληρωτές εκπαιδευτικούς με πλήρες ωράριο, με την πρόσληψη ωρομισθίων καταστρατηγείται η κείμενη νομοθεσία.
  Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται σημαντικά η σχολική φυσική αγωγή τι στιγμή μάλιστα που η σημερινή πολιτική ηγεσία διατυμπανίζει ότι ενδιαφέρεται για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης.


  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!

 3. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 21/10/2008 16:02:38

  Θα "σκασει" και το γερμανο-μαρτιγοπουλο θεμα, δεν γλιτωνουν.


  ΠΠ

 4. makis avatar
  makis 21/10/2008 16:36:20

  Θα ήθελα να τονίσω εδώ, ότι τα καταστήματα του ΟΤΕ, δεν είναι καθόλου άχρηστα. Εμένα προσωπικά με έχουν εξυπηρετήσει, τρομερά ειδικά σε απογευμτινές ώρες. Απλά άργησα πολύ να τα ανακαλύψω, ενώ υπάρχει στο διπλανό τετράγωνο. Δεν φανταζόμουν οτι θα παρήχαν τόσες υπηρεσίες με σχεδόν τέλεια εκπαιδευμένο προσωπικό, κάτι που δε συναντάς στα κλασικά γραφεία του Οργανισμού. Η εκπαίδευση είναι ίδια, η νοοτροπία έχει αλλάξει σ' αυτά τα καταστήματα.
  Το θέμα είναι στο Γερμανό θα μπορούν να κάνουν ανάλυση λογαριασμού, ώστε να βρεθεί η πατάτα που έκαναν οι κλασικοί οτετζήδες, όπως έγινε με μένα πριν απο λίγο στο κατάστημα της Τσιμισκή?

 5. Under-Uber avatar
  Under-Uber 21/10/2008 16:38:59

  Καλά, ας βάλουν τη φωτογραφία του Βγενόπουλου σε κάδρο και να την τοποθετήσουν στο εικονοστάσι τους, που χωρίς αυτόν ο Αλογοσκούφης ΔΕΝ θα είχε πουλήσει στον αιώνα τον άπαντα τον ΟΤΕ με 29 ευρω τη μετοχή (στα 10,24 σήμερα)και της MIG στα 26. Οσο για τα καταστήματα που κλείνουν, ε, αυτό ειναι πρόβλημα της Deutsche Telekom άν δεν κάνουμε λάθος...

 6. mareli avatar
  mareli 21/10/2008 18:01:32

  Μιά σημαντική παρατήρηση:
  Η εισαγγελέας Κα Σωτηροπούλου που αυτή την ώρα διενεργεί την ανάκριση για την υπόθεση Βατοπεδίου, ήταν η ίδια εισαγγελέας που άσκησε τις διώξεις για την υπόθεση COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Δηλαδή, η κα Σωτηροπούλου ΔΕΝ κουκούλωσε αυτή την υπόθεση...
  Τώρα, παρά τις παραιτήσεις των "ηρώων", η Κα Σωτηροπούλου συνεχίζει τις ανακρίσεις εκτελώντας την εισαγγελική παραγγελία "κατά παράβαση του Συντάγματος", όπως λέει ό ήρωας των ηρώων Ζορμπάς.
  Συμπέρασμα: Η Κα Σωτηροπούλου συμμετέχει στο κουκούλωμα της υπόθεσης σχετικά " με ενέργειες υφυπουργών"
  Προφανώς κάποιοι μας κοροϊδεύουν, αλλιώς πρέπει να συμπεράνουμε ότι η εν λόγω "κουκούλα" που φοράνε οι υποθέσεις είναι λαστιχένια!!!

 7. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 21/10/2008 19:20:54

  Και τι μας νοιαζει φιλε μου, τι κανει το υπουργειο με τους γυμναστες;Οταν μπηκατε στη σχολη σας, σας εκανε κανεις καποιο συμβολαιο, οτι θα γινετε ισοβιοι υπαλληλοι στο δημοσιο;
  Για ηρεμηστε λοιπον και βρειτε καμια αλλη δουλεια που χρειαζομαστε και βαζουμε τους Αλβανους να την κανουν και πορευτειτε εν ειρηνη.
  Εκτος και αν θεωρειτε οτι αυτες οι δουλειες, ειναι παρακατιανες για τα καμαρια σας.

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 21/10/2008 19:46:41

  Υπάρχει σειρά γεγονότων που όλα μαζί συνθέτουν το σκηνικό.

  Η Γερμανός ήταν μια οριακή εταιρία, από χρηματοοιοκονομικής άποψης. Το ξέρω.

  Ο ΟΤΕ είχε το Δημόσοιο σαν ελέγχοντα μέτοχο, αλλά προκειμένου να εξαγοραστεί η Γερμανός, ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ (ότι δηλαδή ήταν ήδη ιδιωτικοποιημένος)

  Ο ΟΤΕ αγόρασε τον Γερμανό...Ακριβά; φτηνά; Θα βρεθούν ανθρωπάρια να ισχυριστούν το ένα ή το άλλο. Είμαι ένα ανθρωπάριο που νομίζει ότι ήταν ακριβά.

  Η DT αγόρασε τον έλεγχο του ΟΤΕ. Κατά την γνώμη μου σε τριγωνική συναλλαγή, αλλά νομιμοφανή. Νόμιμα, νομότυπα, κλπ

  Έλα ντε που η DT έπρεπε να κάνει προσφορά για το υπόλοιπο των μετοχών από τους μετόχους του εισηγμένου ΟΤΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 20% ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και η εξαγορά του 20% ήταν «ιδιωτικοποίηση» και επόμένως δεν χρειαζόταν να γίνει προσφορά στους άλλους μετόχους.

  Ιδιωτικός ο ΟΤΕ για τον Γερμανό, Δημόσιος για τους Γερμανούς.

  Η DT αγόρασε τον έλεγχο του ΟΤΕ χωρίς προηγουμένως να κάνει οποιονδήποτε έλεγχο, τουλάχιστον φανερά. Και αυτό νόμιμα και νομότυπα. Εικάζω τώρα: Ή είχε εσωτερική πληροφόρηση, ή πήρε αυτό που ήθελε τόσο φτηνά (πληρώνοντας μόνο το 20%) που δεν είχε σημασία. Ήταν ευκαιρία!

  Ο ΟΤΕ θα κλείσει το δικό του δίκτυο, με κόστος απολύσεων, διαγραφών από τα βιβλία κλπ -- με κόστος. Πλήρωσε με δικά σας λεφτά, ξαναπληρώνει, πάλι με δικά σας λεφτά.

  Οι κλοπές και οι απάτες γίνονται μεθοδευμένα και προσεκτικά, είναι εκ προμελέτης και να άλλη μια φορά που εμπλέκεται το Ράϊχ...

  Είχε κάποτε αναρωτηθεί κάποιος επιχειρηματίας, στον Χριστοδουλάκη, αν ήταν Υπουργός της χωρας του ή καποιας άλλης χώρας. Το ίδιο αναρωτιέμαι για κάτι τωρινούς υπουργούς.

  Ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Αφού δεν ντρέπεστε να κυκλοφορείτε και να παριστάνετε τους ανθρώπους, εγώ είμαι με τον Αθ. Κλάρα σε κάτι τέτοια θέματα (τον original)

 9. mareli avatar
  mareli 21/10/2008 21:41:36

  Ξέρετε πως πέρασαν την ημέρα τους οι απεργοί σήμερα;
  Το ΠΑΜΕ ήταν στην πορεία, οι υπόλοιποι ήταν στις καφετέριες, αφού ΔΕΝ απεργούν ΠΟΤΕ οι σερβιτόροι και οι ιδιοκτήτες και κάποιοι ψώνιζαν στο ΓΕΡΜΑΝΟ, γιατί τα OTEshop ήταν κλειστά!!!

 10. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 21/10/2008 21:44:56

  Το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας δικαίωσε οικογένειες θυμάτων ναζιστικής κατοχής με ποσόν 800.000 Ευρώ .Η μαζική εκτέλεση 203 αθώων στα χωριά Civitella, Cornia και San Pancrazio 29.6.1944 έγινε σε αντίποινα εκτέλεσης 3 γερμανών από ιταλούς αντάρτες . Για να δούμε επιτέλους εδώ στο Ελλαδισταν την εφαρμογή παρόμοιων αποφάσεων για την ελληνική τραγωδία .

 11. bruce waine avatar
  bruce waine 22/10/2008 00:31:57

  Προς τον/την Mareli: Θα ήταν σημαντική η παρατήρησή σου, αν δεν τα είχες μπερδέψει λίγο. Η εισαγγελέας που κάνει τώρα την έρευνα για το Βατοπαίδιο είναι η Ευσταθία Σπυροπούλου, όχι η Σωτηροπούλου. Η Σωτηροπούλου έχει παραιτηθεί. Τη δίωξη για τον ΟΤΕ έχει ασκήσει η Σπυροπούλου, όχι η Σωτηροπούλου. Μάλλον τα επώνυμα μοιάζουν λίγο και σε μπέρδεψαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθείς και σε περίεργους συνειρμούς και συμπεράσματα. Η πραγματικότητα είναι ότι η Σωτηροπούλου ασχολήθηκε με το Βατοπαίδιο και παραιτήθηκε, ενώ η Σπυροπούλου είχε ασκήσει τις διώξεις για την υπόθεση Γερμανού και τώρα ασχολείται με το Βατοπαίδιο. Τίποτα το περίεργο, λοιπόν.

  Υ.Γ. Ο ΟΤΕ κλείνει το ιδιόκτητο δίκτυό του, γιατί ο Γερμανός δεν πάει καλά και θέλει να τον ενισχύσει με τον τζίρο των δικών του καταστημάτων, τα οποία παραδόξως πήγαιναν καλά.
  Υ.Γ. 2: Ο παραλογισμός της εξαγοράς του Γερμανού οδηγεί σε νέους παραλογισμούς: σε μια εποχή που όλες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών πασχίζουν να αποκτήσουν ιδιόκτητα δίκτυα, ο ΟΤΕ κλείνει (ούτε καν πουλάει!) ένα απο τα σημαντικότερα ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ δίκτυα της αγοράς. Και μένει στην ουσία χωρίς δίκτυο, αφού ΟΛΑ τα καταστήματα του Γερμανού λειτουργούν με franchising, δηλαδή ΔΕΝ είναι ιδιόκτητα. Συγχαρητήρια, κ. Βουρλούμη!

 12. mareli avatar
  mareli 22/10/2008 01:05:44

  @bruce waine
  Σ' ευχαριστώ για τη διόρθωση. Τη Σπυροπούλου εννοούσα κι εγώ! Αυτή που ΔΕΝ κουκούλωνε την υπόθεση ΚΟΣΜΟΤΕ- ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τώρα συνεχίζει την ανάκριση, που όμως αντιβαίνει στο Σύνταγμα (έτσι είπαν οι "ήρωες"). Δεν είναι περίεργο αυτό; Τι κάνει τώρα που συνεχίζει την ανάκριση; Κουκουλώνει;

 13. bruce waine avatar
  bruce waine 22/10/2008 02:16:33

  Mareli, πάλι τα έχεις μπλέξει, βγάλε τους γαλάζιους φακούς: η Σπυροπούλου είναι δεξιά εισαγγελέας, προερχόμενη από οικογένεια παλιού αρεοπαγίτη. Στο δικαστικό σώμα δεν έχει κακή φήμη.
  Όμως, στην υπόθεση Cosmote/Γερμανού, που την αναφέρεις σαν δήθεν υπόδειγμα "μη κουκουλώματος" σου θυμίζω ότι η δικαστική έρευνα πολύ βολικά για την ΝΔ κινήθηκε με ρυθμούς χελώνας (Μάιο του 2006 έγινε η εξαγορά, ενώ οι διώξεις ασκήθηκαν αρχές του 2008, με αποτέλεσμα η ΝΔ να πάει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 χωρίς αυτό το υπερ-σκάνδαλο στην πλάτη της).
  Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει πόρισμα (και αυτό απελπιστικά καθυστερημένο...) της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που τιμωρεί τον Γερμανό και άλλους για χειραγώγηση μετοχής με βαρύτατα πρόστιμα -για τα ελληνικά δεδομένα- θα ήταν αδιανόητο να μην ασκηθούν διώξεις. Ούτε ο Σανιδάς ο ίδιος δεν μπορούσε να στείλει αυτό το καραμπινάτο σκάνδαλο στο αρχείο!
  Συνεπώς, η Σπυροπούλου δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που ήταν απολύτως επιβεβλημένο για όποιον εισαγγελέα εξέταζε την υπόθεση.
  Όσο για την έρευνα για το Βατοπαίδιο, η Σπυροπούλου όντως συνεχίζει την έρευνα που άφησαν οι ήρωες (άνευ εισαγωγικών...) εισαγγελείς, εκτελώντας τις εντολές του προϊσταμένου της. Αυτό αποδεικνύει, ίσως, ότι δεν την διάλεξαν τυχαία και για να "παγώσει" την έρευνα για τον Γερμανό. Είναι, όντως, μια καλή Δεξιά εισαγγελέας, με φιλοδοξίες ανόδου, που εκτελεί καλά τις εντολές, χωρίς και να αυτοεξευτελίζεται (για αυτό και άσκησε τελικά τις διώξεις για τον Γερμανό).
  Αυτή είναι η πραγματικότητα, και αν ρωτήσεις γνώστες των νομικών/δικαστικών πραγμάτων θα στα πουν, για να μην κοιμάσαι και ονειρεύεσαι ανεξάρτητους εισαγγελείς που καλώς συνεχίζουν την έρευνα για το Βατοπαίδιο.
  Είτε μας αρέσει, είτε όχι, αφού υπάρχουν εξώφθαλμες υπερτιμολογήσεις και υποτιμολογήσεις ακινήτων που ζημίωσαν το Δημόσιο, με υπογραφές υπουργών φαρδιές-πλατιές, οι εισαγγελείς ήταν υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα και το νόμο περί ευθύνης υπουργών να στείλουν την υπόθεση στη Βουλή. Όλα τα άλλα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ εφευρήματα του Μαξίμου και του Σανιδά...

 14. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 10/12/2008 23:32:22

  ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΡΙΜ ....ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ??? Θ Υ Σ Ι Α ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ?????...ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

 15. ΧΧΧΧΧΧΧΧ avatar
  ΧΧΧΧΧΧΧΧ 10/12/2008 23:41:28

  ΑΙΣΧΟΣ ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΥΝΕΤΑ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ...ΧΑΛΑΛΙ Η ΘΥΣΙΑ ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΕΥΣΟΥΝΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΑΡ Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.