#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/12/2007 19:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δώστε το DVD στο λαό

 Δεσμευθήκαμε προηγουμένως (βλ.εδώ) ότι δεν θα αναφερθούμε στις γαργαλιστικές λεπτομέρειες του επίμαχου DVD. Για λόγους δικής μας αισθητικής κυρίως. Η  κατάστασις όμως έχει ξεφύγει πολύ. Ότι θέλουν γράφουν και λένε για το περιεχόμενο. Με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνεται η αλήθεια και να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος. Ως εκ τούτου, αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων, επειδή οι άλλοι συνάδελφοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα. Θα το κάνω εγώ. Προσεκτικά, όμως, για να μην μου μείνει κανένα κουσούρι εκεί που θα ερευνώ στην άβυσσο της ψυχής του ανθρώπου. Αρχίζω την έρευνα, από την «Αυριανή» την εφημερίδα δηλαδή που κάποτε «γκρέμισε τον καραμανλισμό», αλλά σήμερα υποστηρίζει την τελευταία εκδοχή του. Αυτές τις ημέρες η «Αυριανή» έχει αναλάβει ρόλο δημοσιογραφικής εμπροσθοφυλακής στην προώθηση της εκπορευόμενης από το Μαξίμου, «ροζ» εκδοχής του σκανδάλου. Αποκαλύπτει έτσι καθημερινά σκηνές από το επίμαχο DVD. Στις οποίες, όπως ισχυρίζεται, «δεν υπάρχει καμία αναφορά σε οικονομικά σκάνδαλα, αλλά μόνο προσωπικές στιγμές και διάλογοι ανάμεσα στον Ζαχόπουλο και την Τσέκου».

Τι σκηνές; Τον είχε λέει δεμένο με λουρί και τον πήγαινε βόλτα στο άντρο της ακολασίας. Και του τραβούσε  κι από πάνω το μουστάκι, «για να βγάλουν τα γατάκια μουστάκια». Γιατί τον έκανε να πονάει τόσο φρικτά; Για να της δώσει λέει πίσω κάποια λεφτά που του είχε δώσει και για να την …μονιμοποιήσει. Καλά, μόνον αυτά του έκανε για ένα σοβαρό θέμα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια Ελλήνων; Σιγά την «επικίνδυνη γυναίκα». Άλλες θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα και θα τον σιγόψηναν με το καμινέτο. Και γιατί παρακαλώ να αποτελεί κολάσιμο αμάρτημα αν γουστάρει κάποιος να τον πηγαίνουν βόλτα δεμένο με κολάρο; Τι έχουν δηλαδή οι σκύλοι που το παθαίνουν αυτό καθημερινά; Εξάλλου, μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου το έκαναν. Δεν τον πήγαινε βόλτα έξω από το Μαξίμου, για να δημιουργηθεί θέμα. Εδώ σε λίγο θα διδάσκονται τα βιβλία του Μαρκησίου ντε Σαντ στα σχολεία, αυτό τους μάρανε;

Ας σοβαρευτούμε, όμως, επειδή η κατάστασις δεν είναι για γέλια. Είναι για κλάματα. Η «Αυριανή» υποστηρίζει ότι αυτό το DVD είχε και το Μαξίμου. Κάποιοι όμως που ξέρουν υποστηρίζουν ότι το DVD της «Αυριανής» είναι «συρραφή διαφορετικών σκηνών». Είναι λοιπόν μοντάζ κι εκείνο του Μαξίμου; Υπάρχουν μήπως διαφορετικά DVD και πόσα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 29/12/2007 20:51:00

  Πρέπει να υπάρχουν αρκετές σκηνές που έχουν τραβηχτεί σε διαφορετικές συναντήσεις και επίσης δεν αποκλείεται ο ήχος σε κάποιες να είναι μονταρισμένος. Ποιός ξέρει τι υπάρχει κι αν στο μαξίμου έστειλαν μόνο ένα κομμάτι για δόλωμα. Απλά τώρα που είναι μέσα η άλλη και μάλλον θα πάνε και οι δικηγόροι τα κάνανε όλα γαργάρα. Δεν ξέρουμε δεν είδαμε. Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος τρελός, θα τα ανεβάσει στο youtube από καμιά μπανανία που θα πάει διακοπές κι άστους να κουρεύονται.

 2. alexandra avatar
  alexandra 30/12/2007 21:12:52

  Οσο διαβάζω γι΄ αυτήν την ιστορία, τόσο σιχαμάρα μπορώ να αισθανθώ για ένα σύστημα οικτρά απότυχημένο,που παράγει στρατιές μορφωμένων ανέργων-ομήρων, μια εκπαίδευση πανάκριβη κρεατομηχανή (πρώτη η κοπέλλα σε μία σχολή υψηλής μοριοδότησης,αρα, τουλάχιστον διάβαζε πολύ, απέδιδε πολύ) και το αποτέλεσμα, στα 34, αδίστακτη εν τέλει, χωρίς ορατό μέλλον, να τα παίζει όλα για όλα,να της τάζουν σύμβαση 3 χρόνων στο Υπουργείο Υγείας, κάτι για ναρκωτικά, σε μία αρχαιολόγο , θέση που θα της εξασφάλιζε ένας τίποτε, απλώς επιστήθιος, με αστείο βιογραφικό για την θέση που βρίσκεται,ένας ανύπαρκτος ανάμεσα στους σκηνοθέτες, που απλώς βρέθηκε στην παρέα των κουμανταδόρων. Και απο πάνω αυτός ο τύπος της Εταιρείας Ολυμπιακών ακινήτων, να λέει τα δικά του, και δεν μας ειπε ο κολλητός, ποιανού ξάδελφος ή μπατζανάκης ειναι και γιατί ειναι σε μια τέτοια θέση, γιατί εχει αποδειχτει οτι στις δύκολες μέρες που ζούμε τα κόμματα έχουν καταντήσει η πλάκα του κάθε αριστήνδην Μεγάλου.

 3. johnnyb avatar
  johnnyb 03/01/2008 18:35:48

  Εχουμε αυτό που μας αξίζει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.