#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/04/2013 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δώστε το αίμα του Παναγιώταρου στον... ΤαμίρΕπεισόδια έγιναν χθες κατά τη διάρκεια της εκστρατείας αιμοληψίας από τη Χρυσή Αυγή με κάποιους να πετάνε καφέδες στο βουλευτή Ηλιόπουλο. Από την άλλη οι Χρυσαυγίτες κάνουν λόγο για κοπρόσκυλα που διαδίδουν ψέματα. Είναι όμως αυτό το θέμα; Αν έγιναν επεισόδια; Αν φταίνε οι Χρυσαυγίτες ή μήπως οι ΠΑΜΕτζήδες έχουν λύσει το ζωνάρι για καυγά;

Δεν είναι αυτό το θέμα κύριοι που ασχολείστε με το δέντρο και χάνετε το δάσος. Το μείζον θέμα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι... σπέρνουν το μίσος στην ελληνική κοινωνία. Κάνουν εκστρατείες αιμοδοσίας μόνο για Έλληνες λες και το αίμα που θα σώσει τη ζωή ενός ξένου καλύτερα να πεταχτεί.

Δηλαδή τι ζητούν οι Χρυσαυγίτες. Να μαζέψουν 50-100 μπουκάλια αίμα και να το δίνουν όποτε το χρειάζεται κάποιος Έλληνας; Κι αν είναι αλλοδαπός τον αφήνουμε και πεθαίνει;

Δεν έχει λογική αυτή η ιστορία, αλλά τι λογική να περιμένεις από ανθρώπους... που κάνουν τέτοιες ενέργειες;

Αλλά αντί να κάνει επεισόδια το ΠΑΜΕ, να κινητοποιούνται οι γιατροί, να δίνει εντολές το υπουργείο και να δημιουργείται αναταραχή, την οποία άλλωστε επιζητεί η Χρυσή Αυγή, θα μπορούσαμε να προτείναμε κάτι που θα έβγαζε όλους από το αδιέξοδο.

Να αφήσουν τον Παναγιώταρο, τον Κασιδιάρη, τον Παππά, ακόμη και τον Μιχαλολιάκο να δώσουν αίμα. Στη συνέχεια να βάλουμε το όνομά τους σε κάθε μπουκάλι που γεμίζει. Και ύστερα, κάθε φορά που αρρωσταίνει ένας Αλβανός, ένας Αφγανός ή ένας Πακιστανός να τους δίνουμε το αίμα καθενός από τους παραπάνω προβεβλημένους Χρυσαυγίτες. Για παράδειγμα ο Ιλία από τα Τίρανα να σωθεί γιατί πήρε το αίμα του Κασιδιάρη. Ο Ουμίρ από το Αφγανιστάν να πάρει το αίμα του Μιχαλολιάκου και να γίνει καλά και ο Ταμίρ από το Πακιστάν να «απολαμβάνει» δια παντός το αίμα του Παναγιώταρου. Μάλιστα, να τους βγάλουν και στην τηλεόραση τους μετανάστες να ευχαριστούν τους Χρυσαυγίτες για το θεάρεστο έργο που επιτέλεσαν.

Με τη λύση αυτή που προτείνουμε θα επιτευχθούν τα εξής: Πρώτον δε θα πάει χαμένο το αίμα (αν και καλό είναι να γίνουν κάποια τεστ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει ο άνθρωπος).

Δεύτερον οι Χρυσαγίτες θα σκυλιάσουν τόσο πολύ που δε θα ξανακάνουν τέτοιες εκστρατείες μόνο για Έλληνες. Και τρίτον. Δε θα ασχολούμαστε με επεισόδια και σκηνικά μίσους. Οι αλλοδαποί θα γίνουν φίλοι με τους Χρυσαυγίτες αφού θα έχουν το ίδιο αίμα και η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος.

Ο μόνος κίνδυνος είναι μήπως το αίμα «μεταλλάξει» αυτούς που θα το πάρουν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 28/04/2013 10:09:52

  Σωστός ο αρθρογράφος!!! Παρότι προχωρώ σε μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη ότι θα βρεθούν σχολιαστές που θα υπερασπιστούν τη ΧΑ σε αυτό το θέμα. Το αστείο με τη ΧΑ είναι ότι στέλνει μαυρομπλουζάκηδες με το σήμα της να κουβαλούν τον Επιτάφιο ή την περιφορά εικόνων των Αγίων ως καλοί Χριστιανοί(!) και από την άλλη αρνούνται το αίμα τους να πάει σε ξένους πέρα από κάθε χριστιανική διδασκαλία!!! Ψηφαλάκια ψάχνουν οι άνθρωποι και να κάνουν ντόρο για να δείξουν τα κανάλια. Η αρνητική δημοσιότητα ξέρουν ότι τους ''θρέφει'' πολιτικά και γι'αυτό προσπαθούν να την προκαλέσουν ακόμα και με τον πιο χυδαίο τρόπο. Αν ήθελαν να δώσουν αίμα μόνο σε Έλληνες, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων ασθενών που θα μπορούσαν με αθόρυβο τρόπο να βοηθήσουν. Πάντως η πρόταση του αρθρογράφου για τη διαχείριση του αίματος των χρυσαυγιτών είναι όλα τα λεφτά!!!!

 2. Στέργιος avatar
  Στέργιος 28/04/2013 10:10:49

  Τον Ταμίρ τον ρωτήσαμε αν θέλει να κυλάει στις φλέβες του το αίμα τού Παναγιώταρου;

 3. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 28/04/2013 12:46:49

  Οι σύλλογοι αιμοδοτών διαθέτουν τις μονάδες, ως αριθμό, στα μέλη τους. Ήτοι ο σύλλογος αιμοδοτών άνω πετινίτσας, εάν τα μέλη του έχουν δώσει εκατό μονάδες, μπορεί να διαχεισισθεί για τις μελλοντικές ανάγκες των μελών του εκατό μοναδες.

  Οι συγκεκριμένες μονάδες, Ως ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ διδονται στον οποιονδήποτε, δεν διαρκεί για πάντα το αίμα, που είναι συμβατό το αίμα του. Συνεπώς ως φυσικό αίμα θα μεταγγισθεί σε μετανά στη και το μέλος του συλλόγου αιμοδοσίας της χρυσής αυγής, όταν χρειασθεί, υπάρχει περίπτωση να πάρει αίμα μετανάστη (χλωμό βέβαια, η αιμοδοσία δεν είναι στις συνήθειές τους, εξ ου και οι εισαγωγές αίματος στην Ελλάδα...)

  Σε έκτακτο συμβάν, που τέτοια είναι συνήθως τα συμβάντα των μεταναστών, κάθε αιμοδοσία χορηγεί αίμα και ζητάει από τους συγγενεις να καταθέσουν ως αιμοδότες τις αντίστοιχες μονάδες εκ των υστέρων. Στα προγραμματισμένα χειρουργεία τις καταθέτουν εκ των προτέρων: εκεί έρχονται οι σύλλογοι αιμοδοτών και δηλώνουν στην Αιμοδοσία, για τον τάδε διαθέτουμε από τον σύλλογό μας οκτώ μονάδες ( πχ για επεμβάσεις καρδιάς )

  Η Ελλάδα εισάγει αίμα γιατί οι μετανάστες δεν καταθέτουν αίμα

  (αρα ο Ταμίρ θα λάβει σίγουρα το φυσικό αίμα του Παναγιώταρου. άμα είναι συμβατό, ομάδα-rhesus-αντισώματα, ο Παναγιώταρος έχει ελάχιστες πιθανότητες να λάβει από τους Ταμιρ αίμα, γιατί απλώς δεν καταθέτουν.. )

 4. δημης avatar
  δημης 28/04/2013 13:08:49

  ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ..;;;;
  -ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ "...
  -ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ...

 5. stamoschios avatar
  stamoschios 29/04/2013 19:38:38

  ΗΓΟΥ ΔΕ ΤΟΘ’ ΕΞΕΙΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΞΙΑΝ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΗιΣ ΕΙΛΩΤΕΥΕΙΝ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΑΜΕΝΩΝ, ΤΟΝ ΔΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΜΕΓΑΝ ΠΡΟΣΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ ΠΟΙΗΣΗιΣ ΤΟΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥ ΠΡΟΣΤΑΤΤΗιΣ. ΟΥΔΕΝ ΓΑΡ ΕΣΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΙ ΠΛΗΝ ΘΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.


  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΜΕΝ ΩΣ Η ΤΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙ.

  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

 6. dim avatar
  dim 30/04/2013 16:45:46

  Η ιστορία δεν σε έχει διδάξει τίποτα εσένα? Κάθε φορά που επικράτησαν εθνικιστικές μαξιμαλιστικές επιδιώξεις η πατρίδα μας οδηγήθηκε στην εθνική καταστροφή... Τι να απολαύσουμε λοιπον? Την εθνική καταστροφή μας? Τη πατρίδα σου την υπερασπίζεσαι καλύτερα με υπευθυνότητα, διπλωματία, επιχειρήματα... Όχι με μαξιμαλισμό, εχθρότητες, μίση, επιθετικές πολιτικές χωρίς διπλωματία κλπ κλπ κλπ... Ναι στον Κεντροδεξιό Πατριωτισμό, Όχι στο εθνικιστικό παραλήρημα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.