#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/04/2012 11:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δώστε ντιμπέιτ στον λαόΣτο ΠΑΣΟΚ ξεκινούν λένε δημοσιεύματα την επιχείρηση «Αντώνης Σαμαράς», με στόχο να αποδομήσουν το «δυνατό χαρτί «της ΝΔ, τον Πρόεδρο της.

Στο πνεύμα αυτό ζητούν επιμόνως 4 τηλεμαχίες. Επειδή ίσως δε φτάνουν δύο τηλεοπτικές μονομαχίες μπορούμε να κάνουμε ορισμένες προτάσεις για την τελική αναμέτρηση των δύο αρχηγών. Προτείνουμε λοιπόν τα εξής στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:

1.  Να καλέσει σε μονομαχία τον Σαμαρά σε στίβο με… λάσπες. Η λασπομαχία άλλωστε είναι γνωστό αγώνισμα στο οποίο επιδίδονται οι Πασόκοι.

2.  Να καλέσει τον Σαμαρά σε διαγωνισμό σκοποβολής. Με τόσους «νεκρούς» την τελευταία διετία ο Βενιζέλος θα έχει γίνει εξπέρ. Βάζει στο στόχαστρο όποιον θέλει και πάρ’ τον κάτω.

3.  Να τον καλέσει σε μονομαχία τένις. Ο Βενιζέλος γνωρίζει πολύ καλά να πετάει τα μπαλάκια στους άλλους. Για όλα φταίνε οι άλλοι, ποτέ ο ίδιος.

4.  Ίσως θα μπορούσε να τον καλέσει στη Μαθηματική Ολυμπιάδα.  Είναι γνωστός φωστήρας στα Οικονομικά, θα τον διαλύσει τον Σαμαρά σε χρόνο ρεκόρ.

5.  Υπάρχει και η λύση των Αγώνων… Πείνας. Είναι η γνωστή ταινία που κάνει θραύση αυτές τις ημέρες. Για φανταστείτε ποιος θα είναι ο νικητής.

6.  Τέλος, θα μπορούσε να καλέσει σε μονομαχία… διαπραγματεύσεων. Που να ξέρει ο Σαμαράς από παζάρια, ο Βενιζέλος με τόσους αγώνες που έδωσε για την πατρίδα στις Βρυξέλλες έχει γίνει ειδήμων.

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γεννηματά τόνισε «ότι η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές είναι ένας εφικτός στόχος» (ξέρω ένα καλύτερο ανέκδοτο που είναι λιγότερο σεξιστικό), καθώς «το κλίμα έχει αρχίσει και αλλάζει» (μετά την αραβική, ήλθε και η πασοκική Άνοιξη), ενώ για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών υποστήριξε ότι «η ψήφος του κόσμου θα είναι πάρα πολύ σαφής και θα δώσει τις κατευθύνσεις για το πώς θα πρέπει να κινηθούμε» (ψήφος navigator στο γάιδαρο).

Παράλληλα, επανέλαβε την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να οργανώσει και ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις. Δεν θα γλιτώσει καμία ραχούλα τον αναβαπτισμένο πασοκικό λόγο. Όσοι δεν συμφωνούν μπορούν να κλειστούν σπίτια τους και να φτιάξουν την ιδρυτική διακήρυξη των «Αυτόνομων Ελληνοφώνων».

Να υπάρχει καβάντζα, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τους Ανεξάρτητους.

Για να μην μας λείψουν ο κ. Βενιζέλος και η κ. Γεννηματά  συντηρούμε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ψηφίζουμε καμμένους, (ΛΑΟΣ), Ντόρες, Μάνους, ΣΥΡΙΖΑ, Άρμα. Δράμα: μετά θα σφυρίζουμε αδιάφοροι...

Σύμφωνα, τέλος, με διεθνή ερευνητική ομάδα, που δημοσιεύει τα αποτελέσματα μελέτης της στην επιθεώρηση Trends in Plant Science, κάποια φυτά ανταποκρίνονται στον ήχο και επικοινωνούν μεταξύ τους παράγοντας κρότους.

Το επιβεβαιώνουμε στην Ελλάδα: ακόμη μιλάμε μεταξύ μας (βρίζοντας έστω) και όλα τα «άνθη» θα πάνε να ψηφίσουν…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. farofylakas4 avatar
  farofylakas4 05/04/2012 12:04:28

  "Για να μην μας λείψουν ο κ. Βενιζέλος και η κ. Γεννηματά συντηρούμε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ψηφίζουμε καμμένους, (ΛΑΟΣ), Ντόρες, Μάνους, ΣΥΡΙΖΑ, Άρμα. Δράμα: μετά θα σφυρίζουμε αδιάφοροι…"

  Αυτή είναι όλη η ουσία και το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών.

 2. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 05/04/2012 12:34:24

  Η κα Γεννηματά, είναι υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας ακόμα; Ως teller προσελήφθει, "βεβαίως με τις πλάτες του πατρός" και ξαφνικά στα δεκανίκια του αποθανόντος, "έχτισε πολιτική καριέρα". Θεέ μου, γιατί εξακολουθείς να τιμωρείς την Ελλάδα;

 3. restart avatar
  restart 05/04/2012 12:52:57

  Τα μέχρι τώρα ελληνικά ντιμπέιτς ήταν νερόβραστη σούπα.
  5 καθεστωτικοι δημοσιογραφοι, στημένες ερωτήσεις, άσχετες απαντήσεις, στην πραγματικότητα οι εκάστοτε πολιτικοί αρχηγοί επαναλάμβαναν προεκλογικά συνθήματα και αοριστολογίες.
  Θα ήταν ευχής έργο να δούμε έστω ένα ουσιαστικό ντιμπέιτ.


  Τι ωραία να βλέπαμε μια κόντρα ενας με εναν, με ερωτήσεις απο τους πολίτες, και τις απαντήσεις τους να αξιολογούνται On line.
  με επιλογές του στυλ

  α)συμφωνω καλα τα λεει
  β)η απαντηση με καλυψε αλλα διαφωνω
  γ)ασχετη απάντηση
  δ)παπαρολογιες

  σε περίπτωση που έβγαινε το "ασχετη απάντηση" να ήταν υποχρεωμένοι να ξανααπαντήσουν
  ενω σε περίπτωση που έβγαινε το
  "παπαρολογιες" 3 συνεχόμενες φορές να ανοιγε μια καταπακτή και να εξαφανιζόταν για πάντα ο υποψήφιος :)

 4. Ο Βουνίσιος avatar
  Ο Βουνίσιος 05/04/2012 13:09:10

  Μ Ο έχει υπολογίσει κανείς πόσους παπανδρέλληνες έχουν εγγράψει στους εκλογικούς καταλόγους αυτά τα 2 1/2 χρόνια; Μήπως είναι καβάλα στο άλογο και εμείς κοιμόμαστε στα χαμομίλια;

 5. Φιλιππος avatar
  Φιλιππος 05/04/2012 14:01:32

  Ποιο το περιεχομενο αυτων των ντιμπειτ;ποιες οι διαφορες που θα αντιπαρατεθουν;Δειχνουν οτι δεν εχουν καταλαβει τιποτα απ'οτι συμβαινει γυρω τους.

  • Ιωάννης33 avatar
   Ιωάννης33 @ Φιλιππος 05/04/2012 15:22:23

   Ανούσια τα ντιμπέιτ.Θα είχε ενδιαφέρον ένας διαγωνισμός πολιτικών αρχηγών με κόνσεπτ dancing on ice

 6. Pluto avatar
  Pluto 05/04/2012 20:30:15

  “Για να μην μας λείψουν ο κ. Βενιζέλος και η κ. Γεννηματά συντηρούμε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ψηφίζουμε καμμένους, (ΛΑΟΣ), Ντόρες, Μάνους, ΣΥΡΙΖΑ, Άρμα. Δράμα: μετά θα σφυρίζουμε αδιάφορα"
  Τί λέτε ορέ παλληκάρια;!!
  Εγώ ξέρω ότι ,από τον Νοέμβρη μέχρι τώρα, ο Βενιζέλος ,η Φώφη καί το λοιπόν όλον ΠΑΣΟΚ μετέχουν της εξουσίας υποβασταζόμενοι από την ΝΔ.Η οποία είχε ψηφίσει (2009-2011) τόσα καί τόσα νομοσχέδια του κατηραμένου ΠΑΣΟΚ κατ` εφαρμογήν του Μνημονίου 1.
  Τί λοιπόν μου λέει ότι η επιζητούμενη αυτοδυναμία της ΝΔ δεν θα καταλήξει σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ,ακριβώς όπως η αυτοδυναμία του ΓΑΠ κατέληξε σε συγκυβέρνηση (ειδικού σκοπού βεβαίως ,βεβαίως!) με την ΝΔ;
  Στοιχειώδης συνέπεια θα επέβαλλε στον συντάκτη της ανάρτησης να μην συμπεριλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ στο κουτί ανταλλακτικών του Μνημονίου (=ΛΑΟΣ,Μάνος, Ντόρα).Αλλά γιατί να περιμένει κανείς καλλιγραφία από της μυλωνούς τον ....;;
  Σε μιά ΝΔ που προτείνει στους ψηφοφόρους της λουλούδια όπως : τον Χατμάνο,τον Αris, τον χαλύβδινο Πάκη, τον Τσεκουράτο,τον Υιό Ψ,τον Κούλη, τον Αδώνιδα καί άλλους ων ουκ έστιν αριθμός,είναι αστείο να ισχυρίζονται μερικοί ότι δεν επίκειται μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Ακόμη καί αν ο Αντώνης Σαμαράς (ο μόνος σοβαρός στη ΝΔ) αντιταχθεί, θ` ανατραπεί με παλατιανό πραξικόπημα εν μιά νυκτί , πριν προλάβει ν` αμολήσει Φαήλο και τα λοιπά ροτβάιλερ...
  Συνεπώς,ας τελειώσει εδώ η προσπάθεια ενοχοποίησης της ψήφου στα αντιμνημονιακά κόμματα!Ιδίως απ` όσους έχουν εμπράκτως (αν όχι καί στα λόγια) αναδειχθεί σε μεγάλους του ΠΑΣΟΚ συντηρητές καί ευεργέτες!

  • Μ.Ο. avatar
   Μ.Ο. @ Pluto 06/04/2012 01:25:17

   Είναι αστείο να διαστρεβλώνεις κείμενο αναρτημένο πάνω από το σχόλιο σου και κωμική η προσπάθεια να βρίσεις τον γράφοντα περιφραστικά. Δεν ενοχοποιώ τίποτα αγαπητέ . Απαντώ σε όσους ΝΔκράτες δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο (και ΣΥΡΙΖΑ). Κατά τα λοιπά αναπαράγετε μια ξεπερασμένη επιχειρηματολογία...

 7. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 06/04/2012 01:44:50

  Απολαυστικό..θα προτείνω το γάιδαρο με gps..

 8. Pluto avatar
  Pluto 06/04/2012 02:01:52

  Εντάξει, δεν ήθελα να βρίσω ούτε περιφραστικώς ούτε απ`ευθείας.Να διαφωνήσω ήθελα! Απολογούμαι αν η προεκλογική οξύτητα έθιξε τον συντάκτη καί προσέβαλε την τιμή του. Δεν υπήρχε πρόθεση...

  • factorx avatar
   factorx @ Pluto 06/04/2012 02:24:24

   Το κάνεις μονίμως όμως

 9. Pluto avatar
  Pluto 06/04/2012 05:53:49

  Θα προσπαθήσω να συγκρατώ τα νεύρα μου Φάκτορα.Κάνω δημοσίως την αυτοκριτική μου!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.