#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/04/2010 23:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δώσε δράμα με τρομοκράτες στο λαό για να ξεχάσει το... παλούκι το χοντρόΣυγχαρητήρια Μιχάλη... Μ' αυτή τη φράση ο Γ. Παπανδρέου απευθύνθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη θέλοντας να τους απονείμει τα εύσημα για τις συλλήψεις των υπόπτων για τρομοκρατία. Αλλά ένας νομοταγής πολίτης, που πιστεύει στο Σύνταγμα και τους νόμους και που γνωρίζει πως δρουν οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να αναρωτηθεί: Γιατί συγχαρητήρια;

Το ερώτημα προκύπτει έπειτα από μια σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει και που το www.antinews.gr έχει προτάξει. Ωστόσο, θα πρέπει να ειπωθούν κι ορισμένες αλήθειες που αποδομούν πλήρως την “επιτυχία” του Μ. Χρυσοχοϊδη ο οποίος διεκδικεί πάντοτε τον τίτλο του “δελφίνου” στη μετά Παπανδρέου εποχή:

 1. Κατ' αρχάς για ποια επιτυχία μιλάμε αφού στην ουσία η υπόθεση είναι στον αέρα καθώς τα στοιχεία δεν επαρκούν για να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε καταδίκες. Αν καταδικαστικά στοιχεία είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις ή αυτή η αθλιότητα με τους διαλόγους – παρωδία που έχει διαρρεύσει η Αστυνομία, τότε εμείς τι να πούμε. Άλλωστε, το να κρατάς στοιχεία που θα σε κάψουν για 40 ημέρες από το θάνατο του Λάμπρου Φούντα, αυτό είναι εξωπραγματικό.

2. Να πεις συγχαρητήρια για κάποιον που δούλεψε μεθοδικά να το καταλάβω. Εδώ έτυχε να γίνει η συμπλοκή στη Δάφνη και να ξετυλιχθεί το κουβάρι, αν βέβαια ισχύει κάτι τέτοιο.

3. Οι συνήθεις ύποπτοι, οι στοχοποιημένοι και παρακολουθούμενοι επί χρόνια έγιναν οι νέοι στόχοι του Χρυσοχοϊδη και της κυβέρνησης στην προσπάθειά τους να επιδείξουν έργο στον τομέα αυτό;

4. Αν δεν βρεθούν όπλα και δεν υπάρξουν άλλα πιο σημαντικά στοιχεία, θα πάνε στα δικαστήρια με τα βιβλία για τον αναρχισμό; Ειδικά για τους 5 από τους 6 (αν βγάλουμε τον Μαζιώτη) τα στοιχεία είναι ελάχιστα και περιορίζονται στις φιλικές σχέσεις με άλλους υποτιθέμενους τρομοκράτες.

5. Αν ευσταθούν τα σενάρια για ύπαρξη δεκάδων άλλων τρομοκρατών που τα τελευταία χρόνια βάζουν βόμβες ή τραβάνε πιστόλι, τότε οι “6” είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Προς τι λοιπόν τα μπράβο;

Η απάντηση είναι απλή. Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι οι νοικοκυραίοι και το αίσθημα ασφάλειας που πρέπει να εμπεδωθεί. Σ' αυτούς απευθύνονται, εκεί ο Χρυσοχοϊδης βαφτίζεται σερίφης και προασπιστής του νόμου και της τάξης.

Άλλωστε, το έχουμε ξαναγράψει, με άδεια κοιλιά μπορείς να ζήσεις, με πιστόλι στον κρόταφο όχι. Άρα, δώσε δράμα και τζιπάκια με τρομοκράτες στο λαό για να ξεχάσει το... παλούκι το χοντρό που έρχεται αλλά ακόμη δεν το έχει καταλάβει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ωχαδελφέ avatar
  ωχαδελφέ 14/04/2010 00:06:16

  σωστός.

 2. Tassos avatar
  Tassos 14/04/2010 00:07:30

  O Γιωτόπουλος καταδικάστηκε βάσει αποτυπώματος στα χειρόγραφα που βρέθηκαν σε σπηλιά στην Πάρνηθα το 75 που και καλά ήταν της 17Ν. Επαρκούν τα στοιχεία για να μπουν βαθιά μέσα. Και έπεται και η έκδοση στις ΗΠΑ.

  • SKAIs avatar
   SKAIs @ Tassos 14/04/2010 00:43:13

   Μα ο Γιωτόπουλος ήταν και ο αρχηγός της 17Ν

   Θυμάμαι όμως τότε ότι τα "κινητά" πειστήρια δεν επαρκούσαν, δηλ. βιβλία με αποτυπώματα σε γιάφκα δεν ήταν επαρκή για την απόδοση κατηγοριών.

   Και μια απορία: Πώς ξέφυγαν ο Μαζιώτης και οι άλλοι το 2003 και μετά από τον Σερίφη και τους μεγάλους της Αντιτρομοκρατικής???
   Τι ανάγκη είχε η Αστυνομία να διαρρεύσει ανύπαρκτους διαλόγους για την βόμβα που σκότωσε το παιδάκι???
   Μάλλον μαζί με το ΔΝΤ χάνεται και η μπάλλα!

 3. dim avatar
  dim 14/04/2010 00:33:34

  Μιχαλάκη μου.
  Τους άλλους τρομοκράτες
  που καταλήστεψαν τα δημόσια ταμεία,
  εξαπάτησαν 10.000.000 Έλληνες
  παρέδωσαν τη χώρα στους Αλβανό-Αφγανό-Πακιστανούς................
  και ταπείνωσαν ένα εθνος
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ

  • Orestios avatar
   Orestios @ dim 14/04/2010 01:27:09

   Αυτοί αγωνίζονται για το σοσιαλισμό

 4. mojo62 avatar
  mojo62 14/04/2010 02:28:25

  Ειδικά για τον Γιωτόπουλο,με αυτά τα στοιχεία ακόμα και στην Κίνα θα τον είχαν αθωώσει.Όταν διάβασα τα πρακτικά της δίκης της 17Ν ήθελα να μεταναστεύσω.Μετά θυμήθηκα τους Ολυμπιακούς αγώνες.Το Σύνταγμα και οι Νόμοι,κείμενα που βασίζονται στην κοινή λογική,κατάντησαν λάστιχα ξεχειλωμένα από το αδιάκοπο τράβηγμα.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ mojo62 14/04/2010 11:51:54

   Ναι, αλλά οι δικαστές έγιναν αρεοπαγίτες, αντιπρόεδροι και εισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Ποιος είπε ότι δεν λειτουργούν συστήματα κινήτρων και επιβράβευσης στο ελληνικό Δημόσιο;

 5. sim avatar
  sim 14/04/2010 08:29:38

  Στην φωτογραφία φαίνεται ότι ο συληφθείς είναι άνετος και χαμογελαστός γαιτί ξέρει ότι θα αθωοθεί λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.Τον άμθρωπο αυτό τον ξέρουν 20 χρόνια και άν είναι τόσο επικείνδυνος όσο λένε τότε αυτοί που του επέτρεΨαν να είναι έξω ελέυθερος θα πρέπει πρώτοι να πάνε μέσα.
  Κύριε υπουργέ σε περίοδο κρίσης απαιτείται σώου με μαύρα τζίπ για να μεταφέρετε 5 πολίτες υπο κατηγορία που όλοι τους ήξεραν και μέχρι χθές κυκλοφορούσαν ελεύθεροι?
  Δεν έιδαμε ποτέ το ίδιο σώου για την μεταφορά ναρκοεμπόρων,προαγωγών,εκτελεστών.εκβιαστών,δουλεμπόρων και άλλων επικινδυνων κακαοποιών.
  Κάποτε σε αυτή την χώρα θα πρέπει να αντιληφθούν οι πολιτικοί ότι υπάρχουν και πολίτες σκεπτόμενοι που εκνευρίζονται απο στημένες παραστάσεις και τηλεοπτικά σώου γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

 6. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 14/04/2010 10:02:53

  Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010
  κ.Γερουλάνε σηκωθείτε φύγετε - Παραπλανείτε τον Ελληνικό λαό με την ΕΡΤ ή ο Κούλογλου λέει ψέμματα;


  Ο Παύλος Γερουλάνος θα μας δώσει μια απάντηση για την πολύ ορθή άποψη του Στέλιο Κούλογλου που αμφισβητεί τις συλλήψεις και τις γιάφκες που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ; Κάτι θα ξέρει αφού είναι στέλεχος της κυβέρνησης και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ τζάμπα μάγκας. Να μας το παίζουν δηλαδή όλοι "επαναστάτες" της φακής με χρήματα ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Έφαγαν τόσο καιρό και μέσα από το site του ο Κύριος Κούλογλου θέλει να είναι αρεστός στους αριστερούς-αντιεξουσιαστές για να τους πει: "Ορίστε εγώ έγραψα" αλλά την ίδια...


  ώρα να μην έχει τις τρίχες να παραιτηθεί από την ΕΡΤ που τον τοποθέτησε μια κυβέρνηση που κατά την άποψη του(το γράφει στο άρθρο του) βρίσκει - μαιμού γιάφκες και ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ τον κόσμο μέσω της κρατικής τηλεόρασης.

  Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ποιον κοροιδεύετε όλοι μαζί;

  κ.Γερουλάνε αν παραπλανείτε τον Ελληνικό λαό μέσω του κρατικού καναλιού τότε ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ αλλιώς να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ο Κούλογλου που μας κοροιδεύει. Δεν γίνεται να έχουν δίκιο και οι δύο. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ


  Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:10 π.μ.

  • elem avatar
   elem @ χελιδόνι 14/04/2010 10:11:09

   Το τροκτικό για άλλη μια φορά παίζει τη Φιλιπινέζα της ΓΑΔΑ. Είναι ακριβώς αυτό που λένε ότι η δημοσιογραφία πρέπει να στέκεται σταθερά απέναντι από τις εξουσίες...

   • χελιδόνι avatar
    χελιδόνι @ elem 14/04/2010 10:29:55

    ...άρα, να αναμένουμε "παραίτηση" Κούλογλου;

   • χελιδόνι avatar
    χελιδόνι @ elem 14/04/2010 12:06:40

    Κούλογλου ή Γερουλάνος...;;;

    Ποιός από τους δύο μας καροιδεύει τελικά κι εμείς μιλάμε περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας;;;

    Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο της συμπαιγνίας, αν δεν αποχωρήσει ουδείς!!!

 7. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 14/04/2010 11:22:18

  «έτυχε να γίνει η συμπλοκή στη Δάφνη και να ξετυλιχθεί το κουβάρι»


  Να προσθέσω κάτι. Δεν νομίζετε πως οι «συμπτώσεις» με πρόσωπα και καταστάσεις του «χώρου», παραείναι πολλές πια; Κοντά στα ξηρά, καίγονται και τα χλωρά. Έτσι φουντώνουν οι πυρκαγιές.

  • περαστικός avatar
   περαστικός @ Γιάννης Σ. 14/04/2010 12:39:11

   Στην περίπτωση αυτή όμως ήταν πράγματι σύμπτωση. Ο Φούντας πήγε να κλέψει αυτοκίνητο. Έτυχε να περνάει απλό περιπολικό της αστυνομίας. Αντέδρασε με πυροβολισμό ο Φούντας και έγινε η συμπλοκή. Αν το περιπολικό δεν ήταν απλό, αλλά ήταν φερ' ειπείν της τρομοκρατικής, θα μπορούσε να ευσταθεί ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Τώρα όμως απλά έτυχε, και κατόπιν βρήκαν τα στοιχεία, τα κινητά του κοκ.

 8. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 15/04/2010 14:43:13

  Πάντως ο χαμογελών εικονιζόμενος είναι φτυστός ο Schrek των κινουμένων σχεδίων, ή κάνω λάθος;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.