21/06/2012 11:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δώρο…ένα δις ευρώ στη νέα κυβέρνηση Σαμαρά

Δώρο… 1 δις ευρώ στη νέα κυβέρνηση Σαμαρά, αναμένεται να δώσουν την Πέμπτη οι δανειστές μας κατά τη διάρκεια του Eurogroup. Πρόκειται για το παρακρατηθέν ποσό από τη δόση του Μαΐου που δε δόθηκε ως μέσο πίεσης λίγο μετά από τις πρώτες εκλογές. Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί σχεδόν αποκλειστικά για να εξοφληθεί η συνεισφορά της Ελλάδας (900 εκατ. ευρώ) προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Ωστόσο, θα είναι ένα καθαρό μήνυμα αρχικής στήριξης στον Σαμαρά για να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. «Είναι μια συμβολική χειρονομία, ότι θα δώσουμε ξανά λεφτά σε μια ελληνική κυβέρνηση», αναφέρει αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη συνεδρίαση, στην οποία θα πάει ο κ. Ζανιάς, θα ζητηθεί από τους Έλληνες εκπροσώπους η πλήρης εφαρμογή των νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν τους προηγούμενους μήνες αλλά και οι απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τον περιορισμό του δημοσίου.

Η αρχή για τη διαπραγμάτευση της επιμήκυνσης του Μνημονίου θα γίνει με την επιστροφή στην Αθήνα της τρόικας, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα συζητηθεί και η επόμενη δόση ύψους 30 δις αλλά και τα επιπλέον 20 δις που θα πρέπει να δοθούν σε περίπτωση διετούς παράτασης.

Τι θα ζητήσει η τρόικα; Σίγουρα απολύσεις από το δημόσιο μέσω λουκέτων σε διάφορους φορείς και περικοπές στα ειδικά μισθολόγια δηλαδή αυτά των δικαστικών και των στρατιωτικών. Από νωρίς στα δύσκολα μπαίνει ο Σαμαράς...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tas avatar
  tas 21/06/2012 11:55:54

  «Είναι μια συμβολική χειρονομία, ότι θα δώσουμε ξανά λεφτά σε μια ελληνική κυβέρνηση»
  Γιάννης κερνάει... Γιάννης πίνει.

 2. Ανδρέας avatar
  Ανδρέας 21/06/2012 11:56:25

  Το "τουίτερ", ...βράζει
  "Αυτό είναι το 1 δις που θα παίρναμε για άμεσες ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, εσωτερικές ανάγκες, όπως φάρμακα"

 3. giannis avatar
  giannis 21/06/2012 12:03:17

  τι δωρο ειναι αυτο;;;900.000.000 στους τοκους του δανειου κ μονο 100.000.000
  θα μεινουν στην ελλαδα!!!!!! ξυπνηστε!!!!

 4. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 21/06/2012 12:23:22

  Α ρε Ελλαδίτσα πού σε κατάντησαν οι σοσιαλιστικές αρλούμπες στις οποίες πίστεψες και η επίδραση των οποίων ακόμη δεν έχει περάσει! Να αναζητάς σαν τον ναρκομανή τη δόση σου. Να παρακαλάς για δανεικά ώστε να συντηρήσεις το μεγάλο σου πάθος. Τον κρατισμό.
  Γειά σου Έλληνα γκιαούρη που κάνεις τα πάντα για ένα πιάτο φαΐ αρκεί να μην ιδρώσεις.
  Γειά σου και 'σένα Έλληνα πολιτικέ που σήμερα λίγο πριν το γκρεμό τσακώνεσε με τους δήθεν συναγωνιστές σου για την υπουργική καρέκλα.
  Αρχηγέ, δεν υπάρχουν περιθώρια. Ρίξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος. Ασφυκτειώ...

  • Ανδρέας avatar
   Ανδρέας @ Δεξιόχειρας 21/06/2012 12:28:33

   Οι δόσεις χρειάζονται μέχρις ότου μπορούμε να παράγουμε τόσα ώστε όχι μόνο να μην έχουμε έλλειμμα αλλά να έχουμε και τόσο πλεόνασμα ώστε να καλύπτουμε και τις δόσεις αποπληρωμής που αρχίζουν από το 2014 αν δεν απατώμαι.
   Το ζήτημα είναι με ποιο τρόπο και ποιες μεθόδους θα γίνει αυτό. Με ύφεση πάντως δε γίνεται.
   Προτείνεις δεξιόχειρα άμεση χρεοκοπία?

   • Δεξιόχειρας avatar
    Δεξιόχειρας @ Ανδρέας 21/06/2012 12:40:44

    Όχι, απλά εκφράζω τη λύπη μου για την εξάρτηση.

    • Παύλος avatar
     Παύλος @ Δεξιόχειρας 21/06/2012 16:01:32

     Βρε Δεξιόχειρε για βάστα λίγο.
     Εδώ είπαμε αμάν να κάνουμε μια νέα αρχή, με προσδοκία, όνειρο και ελπίδα και εσύ βρίσκεις την ώρα να μιλήσεις για εξάρτηση τώρα ;;;
     Αφήστε να δούμε .
     Τουλάχιστον, ας μην εμποδίζουμε κάποιον άνεμο αισιοδοξίας να πνεύσει !!!! Τον έχουμε όλοι μας τόσο πολύ ανάγκη !
     Τον έχει ανάγκη η Ελλάδα !
     Τον έχει ανάγκη ο διπλανός μας !
     Τον έχει ανάγκη η αγορά !

     Τον έχει ανάγκη ....και ο Σαμαράς !!!!!

 5. nikolas avatar
  nikolas 21/06/2012 12:45:27

  Άμα είναι δώρο πάει να πεί οτι δεν το θέλουν πίσω σωστά; Αυτή είναι η έννοια του δώρου. Ευχαριστούμε τότε πολύ και περιμένουμε και άλλα τέτοια δωράκια ας μην είναι μεγάλα ας είναι μικρά και πολλά.

 6. kanis avatar
  kanis 21/06/2012 13:36:00

  Είναι αυτά για τα οποία ο Λομβέρδος είχε πει: «Ζούμε την πρώτη πράξη της εφαρμογής του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της στάσης του οποίου δεν πήραμε 1 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα, με τμήμα του οποίου θα είχε λυθεί αμέσως αυτό το θέμα, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας»????

 7. tas avatar
  tas 21/06/2012 14:04:39

  Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΆΡΣΑ. ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ Ο ΑΠΛΌΣ ΜΕΛΕΤΗΤΉΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΌΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΎΔΑΣΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΈΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΚΆΦΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΊΑΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΩΣ ΣΩΤΗΡΊΑ. ΓΙΑΤΊ; ΉΤΑΝ ΆΣΧΕΤΟΙ; ΈΚΑΝΑΝ ΛΆΘΟΣ; ΜΑ ΠΩΣ ΣΤ’ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΡΊΝΕΤΑΙ ΜΊΑ ΕΠΙΛΟΓΉ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΕΠΙΣΤΉΜΗΣ; ΜΕ ΤΟ “ΝΟΜΊΖΩ, ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ, ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ”; Ή ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΈΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΏΝ ΣΕ ΠΑΡΌΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΈΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ;
  ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΕΚΈΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009, ΌΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΎΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΠΑΠΝΔΡΈΟΥ – ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΕΊΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΎΤΗΚΕ Ο ΜΈΝΕΜ ΔΙΆ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ (ΤΟΝ ΈΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΌΝ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ, ΌΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ), ΕΝΏ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΌΒΛΗΤΟ, Ο ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΎΑ ΈΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΟ ΑΦΉΝΟΝΤΑΣ ΠΊΣΩ ΤΟΥ ΜΊΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΈΝΗ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΈΝΟ ΛΑΌ.
  ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΊΕΣ ΌΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΕΆΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΞΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΉ ΤΙΜΩΡΊΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΏΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΜΕ ΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΌ ΚΆΘΑΡΜΑ ΣΕ ΜΊΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ.
  Ο ΜΈΝΕΜ ΛΟΙΠΌΝ, ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΊ ΤΟ ΑΡΓΕΝΤΊΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΎ ΠΛΈΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΌΤΙ ΈΛΑΒΕ 19 ΕΚ. ΔΟΛΛΆΡΙΑ ΜΊΖΑ ΑΠΌ ΤΗΝ …SIEMENS, ΕΠΊ ΣΥΝΌΛΟΥ 100 ΕΚ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ ΜΑΝΤΈΛΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΉ. 120ΕΚ. ΉΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΕΣ ΜΊΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
  ΌΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΓΡΆΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ, ΟΙ ΜΊΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΔΥΌ ΚΑΛΏΔΙΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΉΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΈΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΕΠΙΔΙΏΞΕΙΣ. ΌΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΛΊΤΣΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΕΊ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΆΚΟ, ΕΊΣΑΙ ΔΙΑ ΒΊΟΥ ΈΡΜΑΙΟ.
  ΌΤΑΝ ΕΔΏ ΛΟΙΠΌΝ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΊΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΎΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΌ ΤΗΣ ΣΕΡΒΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΣΈΡΒΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΊΟΥ ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΈΣ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΎ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΎ, ΘΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΤΑ ΘΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΟΥ ΈΛΑΒΕ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΉ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΉ. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΎΡΙΝΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΆ ΤΟΥ “ΣΦΑΓΈΑ” ΜΙΛΌΣΕΒΙΤΣ.
  Ε, ΜΆΘΕΤΕ ΤΏΡΑ ΌΤΙ Ο ΜΈΝΕΜ ΔΙΏΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑ ΆΛΛΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ: ΤΗΝ ΠΏΛΗΣΗ ΌΠΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΆΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΎΣ ΦΑΣΊΣΤΕΣ! ΜΈΣΩ ΑΡΓΕΝΤΙΝΉΣ ΤΑ ΌΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΈΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΊΑ! ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΛΆΒΕΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ ΕΛΈΩ ΚΊΡΣΝΕΡ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΥΡΉΞΕΙ ΑΝΈΝΔΟΤΟ. ΌΧΙ, Ο ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΎΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ…
  ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΦΤΆΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΤΑΦΌΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΉΣ ΠΟΥ ΟΔΉΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ ΣΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΠΟΡΕΊΑ. Ο ΜΈΝΕΜ ΈΦΥΓΕ ΑΤΙΜΏΡΗΤΟΣ “ΤΙΜΩΡΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΑΌ”. Ο ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΎΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ -ΕΝΏ ΔΙΑΦΩΝΟΎΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ- ΈΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΟ.
  ΤΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΛΟΙΠΌΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ. ΕΆΝ Η ΝΈΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΉΣ ΝΑ “ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ ΜΌΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΎ”, Η ΠΟΡΕΊΑ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΗ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΈΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΔΗΛΑΔΉ) ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΌΤΙ ΚΆΤΙ ΓΝΩΡΊΖΕΙ. ΌΠΩΣ Ο ΜΈΝΕΜ ΠΟΥ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ, ΠΑΡΊΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΙΝΣΤΡΟΎΧΤΟΡΑ ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΚΎΡΟΥΣ ΚΑΙ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΆΜΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ!
  ΤΟ ΠΛΈΟΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΌ ΔΕΊΓΜΑ, ΕΊΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΊΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΈΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΆΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΉΣ ΠΕΡΙΌΔΟΥ ΣΗΜΊΤΗ ΌΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΈΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΆΤΩΝ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ.
  Ο ΜΌΝΟΣ ΔΡΌΜΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΉ, ΔΡΑΚΌΝΤΕΙΑ ΤΙΜΩΡΊΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΉΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.
  ΑΛΛΙΏΣ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΊΛΑΠΑ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΊΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΊ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΆΓΝΟΙΑ. ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΉ (ΣΥΝΕΥΘΎΝΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΆΖΕΙ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ).

 8. johnny avatar
  johnny 21/06/2012 14:26:19

  Ο εκβιασμος σε συνεργασια με τους εδω συνεργατες τους επιασε τοπο.Τωρα αν πεθαναν και μερικοι καρκινοπαθεις δε βαριεσε τι τωρα τι σε λιγους μηνες,γλυτωσαμε και τα εξοδα νοσηλειας.Ποιος θα μας σωσει απο τους σωτηρες;

  • vardarskian avatar
   vardarskian @ johnny 21/06/2012 22:09:13

   Κανένας καρκινοπαθης δεν πέθανε. Ας είμαστε σοβαροί στα επιχειρήματα μας.

 9. Costan the Barbarian avatar
  Costan the Barbarian 21/06/2012 14:30:54

  Από τους δικαστικούς ας κόψουν, Υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο για περικοπές. Αλλά όχι και από τους στρατιωτικούς.

  • rasputin avatar
   rasputin @ Costan the Barbarian 21/06/2012 15:32:29

   Ε ναι , κάτι καημένοι στρατιωτικοί βγαίνουν στην σύνταξη στα 50κάτι , ώστε να έχουν τον χρόνο και το χρήμα για άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες . Ένας συνταξιούχος του στρατού στην γειτονιά μου κάνει τον υδραυλικό , άλλος τον ηλεκτρολόγο και ένας δουλεύει όλη μέρα στο ψιλικατζίδικο της γυναίκας του . Κανένας μισθός πάνω από τα 3 χιλιάρικα στο δημόσιο , καμία σύνταξη πάνω από 2 .

 10. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 21/06/2012 14:43:47

  ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ...ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ....ΔΩΡΑ. ΜΟΝΑΧΑ ΔΩΡΑ ....ΑΔΩΡΑ. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ.... ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ........
  ''Κάνε άλμα πιο γρήγορο από την φθορά''.

 11. Παύλος avatar
  Παύλος 21/06/2012 16:13:27

  Πράγματι, είναι θλιβερό, το να χαρακτηρίζουμε ως δώρο, μέρος του δανείου που παρεμποδίστηκε η εκταμίευση του από εκβιαστικό "γινάτι" !!
  Όμως αυτά αφορούν την προ Σαμαρά διακυβέρνηση .
  Αφήστε μας να ελπίζουμε (τουλάχιστον για μερικούς μήνες ), ότι δεν θα συνεχιστούν επί της δικής του !!!!!

 12. Χιροσιμα avatar
  Χιροσιμα 21/06/2012 23:38:53

  Η Νορβηγια με τον κρατισμο της και τις σοσιαλιστικες αρλουμπες της οχι μονο δεν εχει αναγκη απο δανεικα αλλα εχει και το μεγαλυτερο δημοσιονομικο πλεονασμα 15,1% του ΑΕΠ. Μου θυμιζεις τους χαζους φιλελευθερους που λενε οτι η Ελλαδα ειναι προτελευταια στην ανταγωνιστικοτητα γιατι εχουμε πολυ μεγαλους φορους και πολυ δημοσιο. Η Δανια εχει ανωτατο φορο 70% και βρισκεται στην πρωτη δεκαδα ανταγωνιστικων χωρων. Η Νορβηγια εχει πολυ δημοσιο και ειναι 8η στην λιστα. Ποτε απο χαζος φιλελευθερος θα γινεις ουσιαστικος και αντικειμενικος κριτης οχι των πολιτικων αλλα των τροπων εφαρμογης τους; Α, και το κομμα του αρχηγου σου εβαζε απο τα παραθυρα προσωπικο στην ΤΡΑΜ ΑΕ που για ενα διαστημα εψαχναν κι αλλο κτηριο να στεγαστουν γιατι δεν τους χωραγε. Ριξη και ανατροπη δεν μπορουν να φερουν τα παλαια, καταστροφικα κομματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

 13. The Saint avatar
  The Saint 22/06/2012 01:14:38

  Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λέει ο λαός. Δεν χρειάζεται να έχει πάει κανείς στη Νορβηγια για να γνωρίζει οτι είναι μια απο τις μεγαλυτερες πετρελαιοπαραγωγούς χώρες στο κόσμο. Αν η Ελλάδα είχε τόσο πετρέλαιο δεν θα είχε κανένα ανάγκη είτε είχε φιλελεύθερη οικονομία είτε κρατικίστικη. Επίσης, ο κρατικός τομέας στη Νορβηγία και την Δανία δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ, σιγοντάρισε η ΝΔ και υποστηρίζει η Αριστερά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.