#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/09/2011 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δωρητές μυαλού για την κυβέρνηση υπάρχουν;Εξαιρετική πράγματι η πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου να κάνει δωρητές οργάνων όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της κυβέρνησης. Ετσι από την Τετάρτη δωρητές οργάνων έγιναν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μ.Παπαϊώαννου, ο υπουργός Επικρατείας, Ηλ.Μόσιαλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Π.Κουκουλόπουλος, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ.Κουτρουμάνης, ο υφυπουργός Εργασίας Ι.Κουτσούκος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Μπεγλίτης, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Κ.Σπηλιόπουλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ.Δόλης. Δωρητής οργάνων έγινε επίσης ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Σταυρόπουλος.
Σημειώνεται ότι δωρητές οργάνων ήταν ήδη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος Α' της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, οι υφυπουργοί Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ.Τιμοσίδης, Χρ.Αηδόνης και Μ.Μπόλαρης, ο υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος, η υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Οθωνας και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μ.Έξαρχος.

Αξιόλογη η προσπάθεια, αλλά πρέπει να πούμε την κακία μας. Υπάρχει μήπως σε όλο τον κόσμο κάποιος δωρητής μυαλού για να το δώσει σε κάποιους από αυτούς στην κυβέρνηση που διαχειρίζονται την τύχη της χώρας αυτή την περίοδο;

Διότι οι περισσότεροι στο υπουργικό συμβούλιο δεν έχουν μυαλό για να καταλάβουν ότι βουλιάζουν το καράβι και μόνο με μια μεταμόσχευση θα σωθούν κι αυτοί κι εμείς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. TopGunZ avatar
  TopGunZ 01/09/2011 09:23:55

  Εγώ έχω υπ'όψιν μου μια τριπλέτα οργάνων την οποία ευχαρίστως πολλοί άρρενες σχολιαστές θα τους δώριζαν.

  Για το δε μυαλό, είμαι πεπεισμένος ότι οι ΠΑΣΟΚοι είναι φορείς κάποιου μεταλλαγμένου ιού που τρέφεται με εγκεφαλικά κύτταρα, καταναλώνοντάς τα σε ρυθμό βροχής μετεωριτών που περνάει δίπλα από μαύρη τρύπα, οπότε οποιαδήποτε μεταμόσχευση τζάμπα θα πάει.

 2. danaos avatar
  danaos 01/09/2011 09:38:26

  Τορ καλημέρα! Το εγκεφαλογράφημά τους είναι ευθεία γραμμή!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ danaos 01/09/2011 09:43:29

   Φήμες λένε ότι θα φυλάξουν εγκεφαλογράφημα ΠΑΣΟΚου μαζί με το πρότυπο κιλό στο Παρίσι, ως πρότυπο επιπεδότητας.

   • danaos avatar
    danaos @ TopGunZ 01/09/2011 09:47:53

    Εμ είδες λοιπόν; Πάλι πασίγνωστοι, αχάριστε, θα γίνουμε στον κόσμο!!!

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 01/09/2011 09:57:27

  Από άνθρωπο που αγκαζάρισε C-130 για ένα κολικό εντέρου μου είναι δύσκολο έως αδύνατο να δεχθώ δηλώσεις ανιδιοτέλειας...

  Σε άνθρωπο που δεσμεύει το 80% της σύνταξης των ιδρυματικών ψυχιατρικά πασχόντων επειδή αυτοί δεν είναι σε θέση να αντιδράσουν, μου είναι αδύνατο να του αναγνωρίσω ειλικρινείς σκοπούς.

  Σε ανθρώπους των οποίων η φύλαξη μας κοστίζει πανάκριβα -στη ΔΕΘ θα φυλάσσονται από 4.500 αστυνομικούς που τους πληρώνουμε εμείς για να φυλάνε το τομάρι τους - θα ήταν ΗΛΙΘΙΟ από μέρους μου να τους αναγνωρίσω ανιδιοτελή κίνητρα.

  Εκτός από το χιτλερικό/αντισυνταγματικό/εκβιαστικό της εκμαιευσης δημόσιας δήλωσης ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ (διότι αυτό είναι η δημόσια δήλωση δωρητή) και του εκβιασμού προς τους υπαλλήλους του υπουργείου στους οποίους πάσαρε τη δήλωση στη μούρη για να τους αποσπάσει/εκμαιεύσει/εκβιάσει δηλώσεις δωρητή- αυτού του είδους οι δημόσια και τηλεοπτικά ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ δωρεές οργάνων ΕΞΗΝΤΑΡΗΔΩΝ κυνικών εξουσιαστών συνιστούν ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, καθόσον στο νόμο προβλέπεται ότι όποιος δωριζει θα βρίσκεται ψηλά στη λίστα εκείνων που ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ.

  Τα όργανα από τις σαπιοκοιλιές των 60ρηδων του καθεστώτος της μεταπολίτευσης δεν τα θελει κανείς. Αν οι γιατροί ανοίξουν τα στομάχια τους θα τα κλείσουν όπως τα άνοιξαν...

  Ας κάνουν οι κύριοι αυτοί δηλώσεις ότι δωρίζουν τα όργανα των 16χρονων τέκνων τους ως υπεύθυνοι κηδεμονες τους για να μετρήσουμε την πραγματική τους "ανιδιοτέλεια"...

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ αλλενάκι 01/09/2011 16:56:02

   Ευστοχότατη παρατήρηση-συμπέρασμα..

 4. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 01/09/2011 11:13:27

  O Πάγκαλος τι θα δωρίσει;
  Πρώτη ύλη για σαπούνι;

  • Dee Jay Stelios avatar
   Dee Jay Stelios @ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 01/09/2011 16:30:47

   Την ομορφιά του.....

 5. StarPowerNone avatar
  StarPowerNone 01/09/2011 11:17:00

  Μεταμοσχεύσεις μυαλού σίγουρα δεν γίνονται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Μπορούν να γίνουν όμως μεταμοσχεύσεις εγκεφάλων και ήδη δημιουργήθηκε τράπεζα εγκεφάλων στην Αμερική. Εγκέφαλοι κορυφαίων ανδρών και γυναικών έχουν συντηρηθεί για μελλοντική χρήση. Για κάθε έναν η τιμή διαφέρει ανάλογα με την αξία του. Έτσι για παράδειγμα, ο εγκέφαλος του Αϊστάιν κοστίζει $20.000, του πρώην προέδρου Ρήγκαν $1.000.000. Αποτιμήθηκε και ο εγκέφαλος του πρωθυπουργού μας σε πάνω από 2 δις δολάρια.
  Όταν κάποιος εξέφρασε την εύλογη απορία πως ο εγκέφαλος του κορυφαίου επιστήμονα να αποτιμάται τόσο χαμηλότερα από αυτό του δικού μας παγκόσμιου στοχαστή… η απάντηση ήταν άκρως πειστική και εμπειρικά τεκμηριωμένη: «Einstein’s brain was heavily used, Papandreou’s is brand new, it has never been used in any way!”

 6. alish avatar
  alish 01/09/2011 11:24:08

  καλα αφου δια του νομου τους ολοι οι ελληνες ενηλικες ειναι αυτοματα δωρητες τι σημαινει οτι οΛοβερδος τους το προτεινε η μηπως αυτοι εξαιρουνται του νομου

 7. juliet avatar
  juliet 01/09/2011 11:40:55

  Ο Λοβέρβος τους εξωγενείς του αδένες δώρισε;
  (εξωγενείς είναι οι δακρυγόνοι)

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ juliet 01/09/2011 16:57:54

   Περίμενε λίγο juliet, πρέπει να συνεννοηθεί με τον Χρυσοχοΐδη πρώτα, διότι ο τελευταίος διαθέτει πείραν...

 8. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 01/09/2011 17:02:31

  Πετρουλάκης στὴν Καθημερινή, γελοιογραφία:

  Ὅλα τὰ μέλη τοῦ ὑπουργικοῦ συμβουλίου ἔγιναν δωρητὲς ὀργάνων: ὁ Ρέππας προσφέρει τὰ ὄργανα τοῦ Ραγκούση, ὁ Ραγκούσης τοῦ Παπουτσῆ, ὁ Παπουτσῆς τοῦ Παγκάλου, ὁ Πάγκαλος τοῦ Βενιζέλου, ὁ Βενιζέλος τοῦ Παπακωνσταντίνου, ὁ Παπακωνσταντίνου [...]

  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_01/09/2011_454495

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.