06/05/2008 00:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δυο καινούργια υπουργεία;

Εκτός του ΥΠΕΧΩΔΕ που θα σπάσει σε «Περιβάλλοντος» και «Δημοσίων Έργων» καλά πληροφορημένες πηγές ισχυρίζονται ότι θα «σπάσει» και το υπουργείο Ανάπτυξης, επειδή, μεταξύ των άλλων «αυτό απαιτεί και η Ε.Ε.». Το ένα κομμάτι θα γίνει «υπουργείο Τεχνολογίας» και το υπόλοιπο (Εμπορίου) θα υπαχθεί στο υπουργείο Οικονομικών που θα γίνει πραγματικό «υπερ-υπουργείο».Ποιος θα το αναλάβει; Μα φυσικά η Ντόρα, λένε οι άνθρωποί της. Από την πλευρά του κ. Αλογοσκούφη διαδίδουν ότι θα πάει στο Εξωτερικών, αλλά εγώ προσωπικά δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Επειδή κάτι μου λέει ότι έχουν ενοχληθεί πολύ στο Μαξίμου με την επίδειξη δύναμης που έκανε με τον Κλαδά. Και ότι ανεβαίνει συνηθίζει και να κατεβαίνει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. agrotis avatar
  agrotis 06/05/2008 06:49:00

  σε ποιο δρόμο βρίσκεται το ολιγάριθμο σχήμα;
  το Γεωργίας τι ρόλο θα παίζει;
  άλλες χώρες έχουν το περιβάλλον και τα τρόφιμα στη γεωργία
  για παράδειγμα http://www.defra.gov.uk/

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 06/05/2008 07:40:07

  Ο Αλογοσκούφης φάνηκε ότι είναι πάνω και από τον Καραμανλή. Αυτό σημαίνει ότι έχει γερές πλάτες στο παρασκήνιο. Ποιες είναι αυτές? Αυτό είναι το ερώτημα.

 3. λίλυ avatar
  λίλυ 06/05/2008 07:55:15

  Μόνο ο Σαμαράς είναι άξιος να αναλάβει το Οικονομικών. Ποια Ντόρα; Αυτή είναι άσχετη. Δεν ξέρει οικονομικά!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.