15/10/2008 17:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δραματικό πολιτικό παιχνίδι με τις επιτροπές

Είκοσι χρόνια μετά την σύσταση των εξεταστικών επιτροπών και στη συνέχεια της προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Κοσκωτά που οδήγησε τον τότε πρωθυπουργό και υπουργούς στο Ειδικό Δικαστήριο και το ΠΑΣΟΚ στην κατάρρευση, ήρθε τώρα και η σειράν της ΝΔ να πληρώσει το τίμημα της διαφθοράς. Πρωταγωνιστής ο κ. Ρουσόπουλος.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά προανακριτική επιτροπή για την διερεύνηση ευθυνών σε βαθμό κακουργήματος εναντίον δυο υπουργών και ενός υφυπουργού. Προανακριτική Επιτροπή ζητά επίσης και το ΛΑΟΣ. Ενώ  η ΝΔ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκαν υπέρ της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής. Η ΝΔ κατέθεσε ήδη πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή, αφού ο κ. Καραμανλής αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών μετά τις χθεσινές δραματικές εξελίξεις.

Η συζήτηση των προτάσεων θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με το άρθρο 144 του κανονισμού της Βουλής, η απόφαση της Ολομέλειας της για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων, η οποία δεν μπορεί να είναι κατώτερη από τα δύο πέμπτα (120) του όλου αριθμού των βουλευτών. Για τη σύσταση όμως προανακριτικής επιτροπής απαιτούνται σε κάθε περίπτωση 151.

Οι διαφορές τους είναι οι εξής: Η εξεταστική επιτροπή διερευνά μόνο πολιτικές ευθύνες και έχει αρμοδιότητες ανακριτικών αρχών και εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Δεν υπάρχουν χρονικοί προσδιορισμοί στο έργο της. Αντιθέτως η προανακριτική επιτροπή διερευνά συγκεκριμένες ποινικές ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων και έχει αρμοδιότητες εισαγγελέα Πρωτοδικών. Η προανακριτική επιτροπή μπορεί να διερευνήσει ποινικές ευθύνες για πράξεις που έγιναν στη διάρκεια μίας κοινοβουλευτικής θητείας με χρονικό περιθώριο, που εκπνέει με τη λήξη της δεύτερης Συνόδου της επόμενης Βουλής. Έτσι όσες πράξεις έγιναν κατά τη θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης, εκείνης δηλαδή που προήλθε από τις εκλογές του 2004 παραγράφονται στο τέλος Ιουνίου 2009 αν δεν προκηρυχθούν στο μεταξύ εκλογές.

Αυτά σημαίνουν ότι αν συσταθεί εξεταστική επιτροπή τώρα και όχι προανακριτική, τότε όλα τα πιθανά αδικήματα της περιόδου 2004-2007 παραγράφονται τον Ιούνιο του 2009.

Έτσι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πολιτικό πόκερ για το ποια πρόταση θα επικρατήσει.

Ήδη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να διαμορφώσουν μαζί την αναγκαία πλειοψηφία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. «Αυτή η πλειοψηφία, αριθμητικά και πολιτικά, μπορεί να διαμορφωθεί μέσα στη Βουλή, γιατί οι κατηγορούμενοι υπουργοί δεν μετέχουν στην ψηφοφορία, η οποία είναι, ούτως ή άλλως, μυστική και ο κάθε βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπος με το πολιτικό και ηθικό δίλημμα, εάν θα μετάσχει στη συγκάλυψη ή αν θα βοηθήσει στην αποκάλυψη» είπε.

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει δηλαδή σε διαφοροποιήσεις βουλευτών της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 15/10/2008 18:17:44

  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος -θυμάστε τον τίγρης, εκεί που έφτυνε δημόσια ,τώρα κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης .Καλό και ευγενή επάγγελμα . Αυτά βλέπουν οι φοιτητές του και συνεχίζουν να αντιγράφουν

 2. osaperas avatar
  osaperas 15/10/2008 18:35:39

  Καλέ μου άνθρωπε
  Το Βενιζέλο τον γνωρίζουμε όλοι καλά και ουκ ολίγες φορές έχει "ξεπατωθεί" από εδώ πέρα
  Έχεις να μας πεις κάτι για το σκάνδαλο και ποιος φταίει κι εαν πρέπει ή όχι να πάει κανείς φυλακή;

 3. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 15/10/2008 19:00:03

  osaperas-Επαγγελματικά καμία σχέση με την δικαιοσύνη .
  Ρωτάς ποίος φταίει –απάντηση όλοι μας που μπουλούκια καθημερινός κατακλύζουν την Μονή –εδώ και λίγα χρόνια (λόγο αναγκών το λένε) ,μη υπολογίζοντας δυνατότητες -υποδοχής ,τους γέροντες( σκλάβους που υπηρετούν ) κλπ .δηλ. εμποροποιηση το Όρος .Με αυτό είμαι κάθετα αντίθετος .

 4. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 15/10/2008 19:03:06

  Anonymous..............

 5. nikosx avatar
  nikosx 15/10/2008 19:14:04

  συγνώμμη για το offtopic.

  Παιδιά έσπασα το πόδι μου. Θα χρειαστώ δυο δεκανίκια. Μήπως ξέρει κανείς από που θα αγοράσω...

 6. osaperas avatar
  osaperas 15/10/2008 19:21:33

  δημοσθένη με μπέρδεψες
  Βεβαίως και φταίμε όλοι μας για πολλά πράγματα. Εμείς ψηφίζουμε και είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
  Εδώ όμως συζητάμε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα που δεν είναι άλλο από το σκάνδαλο του ΒΑτοπεδίου δηλαδή το αλισβερίσι με τα οικόπεδα και τις παράνομες (εάν έχουν γίνει) πράξεις κάποιων υπουργών με όλο τον κόσμο να βοά ότι πρώτο τραπέζι πίστα σε αυτό το αλισβερίσι είναι ο Ρούσόπουλος.
  Συμφωνείς, διαφωνείς και πες μας εαν θέλεις το γιατί.
  Δεν μας αφορά τώρα τι διδάσκει ο Βενιζέλος...
  Αλλιώς θα μπερδευτούμε και θα χαλάσει η κουβέντα και δεν νομίζω να θέλεις να χαλάσει η κουβέντα

 7. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 15/10/2008 19:48:58

  Να που συγκλινουν πάλι ΚΚΕ και ΣΥΝ στην υποστηριξη της Δεξιας προ του "σοσιαλιστικού" κινδύνου. Στα αρ@δ@ τους οι ποινικές και πολιτικές ευθυνες των κυβερνόντων . Σημασια έχει να σταματησει η ανοδος του ΠΑΣΟΚ. Εξεταστική από το 1998 θα ψηφισουν μαζι με τον Ρουσο τον Δουκα και τον Μπασιακο, δηλαδη κουκούλωμα και συγκάληψη. Το ΚΚΕ μας κάλεσε μάλιστα να βλέπουμε τα πολιτικά προβλήματα και οχι τα σκάνδαλα. Σε λίγο Αλέκα και Αλέκος θα κυκλοφορούν με αυτοκόλλητα I like Theodore & his boss

 8. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 15/10/2008 20:10:05

  Ο κ Πρετεντερης μόλις αποφάνθη: Εξεταστική και αν προκυψουν ευθυνες τότε ..... Ομορφα..

 9. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 15/10/2008 20:12:19

  osaperas-Από το 1990 που ο Κόκκινος έβγαλε αθώο με 7-6 δύσκολα να πιστεύω τους κυρίους ..

 10. Factorx avatar
  Factorx 15/10/2008 20:26:03

  Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους κάλεσε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε ό,τι αφορά τη στάση τους έναντι της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
  «Με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ το ζήτημα αυτό, πολύ φοβούμαι ότι θα πάμε σε παραγραφή των αδικημάτων» σημείωσε χαρακτηριστικά.
  Τόνισε ακόμη πως η κίνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επιβεβλημένη «μετά από την επιστολή των εισαγγελέων και την παραίτησή τους» και κάλεσε τη ΝΔ να συναινέσει και να ψηφίσει την πρόταση για προανακριτική επιτροπή.
  Ερωτηθείς σχετικά σημείωσε πως «μας εξέπληξε η πλήρης ταύτιση όσων εξέφρασε ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ με όσα ακούσαμε από τον κ. Ρουσόπουλο» και πρόσθεσε ότι «η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά κανένα τρόπο δεν εμποδίζει να ερευνηθούν όλες οι περίοδοι».
  «Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν ευθύνες από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της Προανακριτικής Επιτροπής να εξεταστούν και αυτές, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε.

 11. ΝΑΥΠΛΙΟΣ avatar
  ΝΑΥΠΛΙΟΣ 15/10/2008 20:57:24

  Αλαβάνος και Παπαρήγα συμβάλουν στην λεηλασία της Δημόσιας περιουσίας!

  Ο Αλαβάνος και η Παπαρήγα βάζουν πλάτη και στηρίζουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
  Πως είναι δυνατόν να αδιαφορούν για τα 30 συμβόλαια της λεηλασίας;
  Γιατί δεν συμφωνούν με την Προανακριτική;
  Είναι υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία...

 12. potamiotis avatar
  potamiotis 15/10/2008 21:02:58

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ 15% ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΟΣ..Α ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΚΑΜΠΙΛΑΚΗ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ....(ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙ NEWS ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BLOG ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΓΙΕΣ)ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΚΤΟΡΑ-ΕΣ.....

 13. Γιώργος avatar
  Γιώργος 15/10/2008 21:06:23

  Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ως πραγματικότητα και όχι ως φάρσα.Αν πραγματικά οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς έχουν καταλήξει σε ονόματα οφείλουν για το καλό της δημοκρατίας να τα αναφέρουν. Αν στα ονόματα αυτά υπάρχει και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, οφείλει το ΠΑΣΟΚ να το συμπεριλάβει στον κατάλογο του και να ζητήσει την προανακριτική του εξέταση. Να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και να δω μετά ποιοί θα στηρίξουν την εξεταστική και ποιοί την προανακριτική. Δεύτερη φορά δεκανίκι την αριστερά δεν θέλω να δω, ούτε τσάμπα μάγκα το ΠΑΣΟΚ.

 14. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 15/10/2008 21:08:14

  Η μακρά παράδοση της ανεπάρκειας της ηγεσιας της σταλινικής και νεοσταλινικής αριστεράς συνεχίζεται. Λέγαμε παλια πως όταν το δακτυλο δειχνει το φεγγάρι ο Κνιτης κοιτάζει το δάκτυλο αλλα ειναι ψέμματα.
  Κνιτες και πρώην κνιτες κοιτάζουν την μύτη τους και δεν τη βλέπουν ούτε κι αυτή!!!
  το ζητούμενο για την "αλεπού της Αριστεράς" (χα, χα, ΧΑ) και την Αλέκα ειναι η περιχαράκωση του εκλογικού ποσοστού τους. Το κερδος της χώρας από την πολιτική της αριστεράς μετριεται σε ψήφους του κομματος και σε τίποτα άλλο. Αν ειναι να κυβερνα η ΝΔ, να ξεπουλά τη χώρα , να ξεφτιλιζει τη δικαιοσύνη αλλα να αυξανεται το ποσσοστό μας όλα καλά.
  Μια ζωη λίγοι, κατώτεροι των περιστάσεων ανίκανοι να δουν το μείζων και γι αυτό στο περιθώριο.
  Χαιρετισματα.....

 15. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/10/2008 21:22:06

  Προανακριτική σημαίνει ότι δεν εξετάζονται οι πράξεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ γιατί έχουν παραγραφεί.
  Εάν γίνει εξεταστική θα εξετασθούν και τα γεγονότα προ του 2004.Φυσικά δεν θα ασκηθούν διώξεις αλλά θα εξετασθούν υπουργοί και κάθε κόμμα θα βγάλει το δικό του πόρισμα.
  Με προανακριτική οποιαδήποτε κλήση υπουργού προ του 2004 είναι άτοπη αφού ετσι κι αλλιώς δεν διώκεται.
  Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή θέλει να στραφεί η προσοχή μόνο στα της ΝΔ και να μη ασχοληθούμε με τα δικά του και έχει τη συμπαράσταση του ΛΑΟΣ που ψαρεύει ψήφους από ΝΔ.
  Αλλά γιατί ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να δεχθούν να μην εξετασθούν οι πράξεις Δρυ - Φωτιαδη;

 16. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 15/10/2008 21:32:27

  Είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό να βλέπει κανείς το ΠΑΣΟΚ να ελίσεται άγαρμπα, νομίζοντας ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει την δική του περίοδο.
  Αφού εξασφάλισε την παραγραφή των ευθυνών (εγκλημάτων)των δικών του ανθρώπων, προσπαθεί τώρα να εμφανισθεί και ως αναμάρτητος κατήγορος.
  Και μάλιστα,έχει ανάγει τον εαυτό του σε στάνταρ δημοκρατίας και ηθικής, με το οποίο όλοι οι άλλοι πρέπει να συγκρίνονται.

 17. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 15/10/2008 21:36:31

  Ψυχραιμία:
  Το ζητημα ειναι απλό: Δινεται μια ευκαιρία (με την προανακριτική) να αποδωθούν για μια φορά ποινικές ευθύνες για ενα σκάνδαλο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
  Η εξεταστική επιτροπή ειναι κουκούλωμα ευθυνών και άλλα λόγια ν αγαπιομαστε.
  Ο νομος περι ευθυνης υπουργών ειναι κατορθωμα του ΠΑΣΟΚ ειναι απαράδεκτος αλλα ισχύει. Αν το ζητούμενο ειναι τα κερδη απο το μικροπολιτικό παιγνιο και ποιός θα κερδισει τις εντυπώσεις και μια χουφτα ψήφους (ενδεχομένως) πάει καλά. Η στάση της Αριστεράς ειναι σωστή. Αν όμως το ζητούμενο ειναι να πάει καποιος στο δικαστήριο, να τιμωρηθεί (εστω με διασυρμό)και να δοθεί ενα σαφές μήνυμα από την Αριστερά και οποιον άλλο (το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ τον διαολο τον ιδιο)πως μεχρι εδώ ηταν, οποιος πούστης (ΠΑΣΟΚΟΣ , ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) κλέβει, καταχράται ή χειριζεται την δημοσια περιουσία ως λάφυρο τιμωρειται ανεξαρτήτως συγκυρίας, τότε η Αριστερά τα εκανε μουσκεμα ακομη μια φορά. ΑΝτι να παρει τη Ρομφαία και να βγει μπροστά, βουτάει στο βουρκο και τα σκατά ελπίζοντας να αποσπάσει μεριδιο απο τις δεκάρες που κολυμπανε μέσα.

 18. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/10/2008 21:44:00

  @ Περαστικός
  Δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί σε καμμία περίπτωση.Και τούτο γιατί όλοι οι υπουργοί είναι καλυμμένοι από εισηγήσεις υπαλλήλων.Αν οι υπάλληλοι πουν ότι τους πίεσαν θα το αρνηθούν και αποδείξεις δεν υπάρχουν.
  Μπορεί κανείς να μη πιστεύει ότι οι υπάλληλοι "παραπλάνησαν" τους υπουργούς αλλά αποδείξεις δεν έχουν.
  Συνεπώς είναι θέμα προπαγάνδας και κάθε κόμμα παίρνει θέση ανάλογα με το τι συμφέρει.

 19. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 15/10/2008 21:51:33

  Πολύ Βολικό οντως.
  Αν κατάλαβα καλά Ζητω η Αριστερη Μικροπολιτική

 20. thanos avatar
  thanos 15/10/2008 22:39:21

  i-Reporter

  Αυτο εδω σας θυμιζει κατι?

  Πριν Αλέκτωρ λαλήσει... «ο αξιόπιστος» κ. Καραμανλής, λέει και ξελέει.
  Πριν τρεις μήνες, στις 15 Ιουλίου, σε απαντητική του επιστολή προς τον κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος, ζητούσε σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα SIEMENS, είπε την αλήθεια.
  Η εξεταστική επιτροπή οδηγεί σε συγκάλυψη του θέματος, κάτι, με το οποίο είμαστε απόλυτα σύμφωνοι.
  Σήμερα, ξεχνώντας, το τι είπε τότε, ζητάει ο ίδιος, να γίνει εξεταστική επιτροπή, για το θέμα του Βατοπεδίου.
  Εδώ πηγαίνει γάντι το «Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

  Να γιατι ΝΔ-ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ζητουν εξεταστικη επιτροπη

 21. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 16/10/2008 08:14:33

  Και πάλι ως παλιός ημερολογιακός ( λόγο μνήμης) θα σας ξαναθυμίσω την απόφαση του Κόκκινου 7:6 που κάποιοι εδώ ξεχνούν(είσαστε όλοι του Ψυχάρη, Ντεμπεντερη ;) –ήταν πολύ παλιά .Αλλά πρόσφατα στην αναθεώρηση του Συντάγματος πάλι η Αριστερά συμμετείχε(ως δεκανίκι της Δεξιάς –θα μου ξαναπείτε ) και το κυρίαρχο ΠΑΣΟΚ δεν την έκανε με πηδηματάκια ;;; .Φταίει για το παραπάνω πάλι η «ανιστόρητη « Αριστερά .
  Τότε ρωτώ Πότε θα αναλάβουμε και εμείς ως πολίτες της ευθύνες και όχι ως μη παπαγαλάκια .

 22. potamiotis avatar
  potamiotis 16/10/2008 19:45:56

  ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΤΦΛΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.