05/09/2008 00:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διόρισε τον ταμία του στο ΝΑΤ

Ο διαχειριστής των εταιρειών του υπουργού Ναυτιλίας τοποθετήθηκε με υπουργική απόφαση πρόεδρος του Ταμείου των Ναυτικών, γράφει σήμερα το ΕΘΝΟΣ.

Ο διορισμός του κ. Παναγιώτη Μ. Παπαγιαννόπουλου στη θέση του προέδρου του ταμείου κύριας ασφάλισης των ναυτεργατών έγινε στις 12 Ιουνίου 2008 με υπουργική απόφαση και λίγες ημέρες αργότερα του ανατέθηκε η διαχείριση -με ενισχυμένες εξουσίες- στην εταιρεία «Αστική Επέκταση Εκμετάλλευση Ακινήτων ΕΠΕ».

Ο ίδιος είχε διατελέσει διαχειριστής και σε άλλη εταιρεία του κ. Βουλγαράκη, την «Αστική Ανάπτυξη-Εκμετάλλευση Ακινήτων ΕΠΕ», η οποία εκποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2007.

Η τοποθέτηση του κ. Παπαγιαννόπουλου στο ΝΑΤ έγινε σε μία περίοδο όπου έχει επανέλθει το θέμα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Ταμείου και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες στο Διοικητικό Συμβούλιο ελήφθη, προ ημερών, κατά πλειοψηφία, απόφαση για την προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη συμβούλου.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=1536537

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 05/09/2008 00:58:02

  Φακτορ

  Μηπως δεν ειναι ερωτημα αλλα απαντηση???

  Και πουσαι ακομα...

 2. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 05/09/2008 01:18:35

  Είστε κακοπροαίρετοι, διότι ο κύριος Υπουργός ορμώμενος από τη γνώση των ικανοτήτων του ταμεία και διαχειριστή της ΕΠΕ, τον διόρισε πρόεδρο στο ΝΑΤ.
  Τι θέλατε να βάλει κάποιον άγνωστο και να υπάρχει κίνδυνος να εκτεθεί?
  Αυτόν ξέρει αυτόν εμπιστεύεται.
  Εξάλλου δεν υπάρχει τίποτα μη νόμιμο στον εν λόγω διορισμό, για να τον κατηγορήσει κάποιος. (ελπίζω να διάβασε ...ο πεθερός την ανάρτηση)

  ΥΓ

  κύριε Πρωθυπουργέ, συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά δράττοντας την ευκαιρία της δημόσιας επικοινωνίας που μου παρέχει το εν λόγω blogs έχω να σας κάνω δύο προτάσεις για την Οικονομία που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο που μας έχει ρίξει ο κ Καθηγητής, μετά από τις ανεπάλληλες επιτυχίες του:

  Ο ΕΦΡΑΙΜ, ως επενδυτικός καθοδηγητής, μαζί με τον κ Βουλγαράκη, ως άριστο γνώστη του φορολογικού μας συστήματος (όπως η σημερινή πανελλαδική τηλεοπτική του παρουσία κατέδειξε), μπορούν να επιφέρουν την πολυπόθητη ανάκαμψη των Δημοσίων Εσόδων, πετυχαίνοντας τους επιδιωκόμενους στόχους του προϋπολογισμού του 2008.

 3. λαμπρος avatar
  λαμπρος 05/09/2008 08:16:54

  Το ΝΑΤ έχει ένα σκασμό ακίνητα που μάλιστα τα περισσότερα ή καταρέουν ή τα έχουν διάφορα λαμόγια με χαμηλό μίσθωμα.Ετσι ο Υπουργος έβαλε επικεφαλή τον άνθρωπο που θα τα τακτοποιήσει.Απλά πράγματα σε μιά χώρα που κάποιοι έχουν απλά τον τρόπο να απογειώνονται και οι υπόλοιποι (δστυχώς ΕΊΝΑΙ οι πολλοί)ειναι μονίμως τα κορόιδα που απορρημένα παρακαλου .
  Ακόμη βγαίνει οτι μια μονή Κυπρίων ανεβάζει κυβερνήσεις ,κατεβάζει Υπουργούς και όποιος πολιτικός άνδρας θέλει να διατηρηθεί στα δρόμενα έχει πάει και έχει προσκυνήσει στο Μοναστήρι.
  ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

 4. διπλωμάτης avatar
  διπλωμάτης 05/09/2008 08:23:22

  ρε σεις παιδιά με τη μπλέξαμε....πώς θα ξεκολλήσουν οι βδέλες?

 5. διπλωμάτης avatar
  διπλωμάτης 05/09/2008 08:24:04

  συγγνώμη..."με τι μπλέξαμε"

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 05/09/2008 09:07:04

  σε τι διαφέρει από τον άλλο Υπουργό που πλήρωσε τον διαφημιστή του με κρατικές δουλειές;

 7. nikoleta avatar
  nikoleta 05/09/2008 09:09:24

  Χρειάζεται επανεκκίνηση της χώρας. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να γίνουμε πιο ενεργοί, και να αναλάβουμε δράση.
  Σε αυτό τα blogs πρέπει να πρωτοστατήσουν. Τελείωσε πια η περίοδος των καταγγελιών. Μόνοι μας θα σώσουμε τη χώρα από τα λαμόγια τύπου Ρουσόπουλου και Βουλγαράκη...
  Ρίξτε ιδέες για πρωτοβουλίες!

 8. Aθανάσιος Ι. avatar
  Aθανάσιος Ι. 05/09/2008 09:20:13

  Άμεση διαλύσει σήμερα της Νέας Δημοκρατίας από τον Κ. Καραμανλή !!

 9. χαμένη αξιοπρέπεια avatar
  χαμένη αξιοπρέπεια 05/09/2008 09:30:12

  Από δέλφινος ο Βουλγαράκης μετατρέπεται σε Φαλκονέρα αλλά πρέπει να είναι πολύ μεγάλο το πακέτο της "προσφοράς του" γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά να έχει κάνει τόσα και να είναι ακόμα στην επιφάνεια!
  Το θέμα είναι ξέρουν ότι δεν ξαναβγαίνουν και έχουν πέσει όλοι υπουργοί και όλοι παρατρεχάμενοι και ότι προλάβουν και αρπάξουν.

 10. ataktos avatar
  ataktos 05/09/2008 09:30:29

  @Aθανάσιος Ι.
  Το ίδιο αφόρα βεβαίως και τον Γιωργάκη και την Αλέκα μας

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 05/09/2008 09:39:09

  για την Αλέκα, δεν ξέρω, αλλά ο ΓΑΠ ίσως θα έπρεπε να βάλει καινούργια ταμπέλα. Βέβαια, ποιός μαγαζάτορας τολμά να αλλάξει βιτρίνα εν μέσω υφεσης?

 12. Aθανάσιος Ι. avatar
  Aθανάσιος Ι. 05/09/2008 09:58:05

  @archeopteryx-.η διεθνή γύρο μας εμπειρία τα τελευταία 20 χρόνια κάτι τουλάχιστον εμάς τους απλούς ανθρώπους δίδαξε η θα έπρεπε. Ο κάθε λαός έχει να επιλέξει έχουμε παραδείγματα τύπου Τσαουσέσκου (ακραίο) αλά και αλλά π.χ. Βουλγαρία ,Τσεχία ,Σοβιετική Ενώσει,Γερμανια .Παίρνουμε και διαλέγουμε .Και μην πλακώσουν τα γνωστά κοράκια να μας βάνουν πάλι στον πάγκο .

 13. maton avatar
  maton 05/09/2008 10:50:38

  @factorx
  Παιδιά αντί να ασχολείστε τόσες ώρες με την κ. Ζαχαρέα και το Ρουσσόπουλο και το πόσο αντιφεμινιστής είναι ο Τατούλης (άσε που έχουν παρεισφρύσει και ένα κάρο φασιστοειδή μέσα στο blog)δεν αναφέρεσθε - διεξοδικά όμως, όπως του αξίζει - στο θέμα της χθεσινοβραδινής εκπομπής του Κ. Βαξεβάνη;
  Το μεγαλύτερο μεταπολεμικό σκάνδαλο το πνίγετε;
  Η δικαιοσύνη ξέρουμε δεν κουνιέται. Αλλά εσείς;

 14. Helmut avatar
  Helmut 05/09/2008 10:53:01

  @archeopteryx- Είσαι σίγουρος ότι στο ΠΑΣΟΚ η ταμπέλα και η βιτρίνα φταίνε; Γιατί αυτά αλλάζουν εύκολα, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.

  Αν όμως φταίει το εμπόρευμα, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για το "μαγαζί"...

 15. aionios avatar
  aionios 05/09/2008 11:23:06

  @maton
  Πού είδες ρε μεγάλε να πνίγονται σκάνδαλα σε αυτό το blog? Τι είναι εδώ? troktiko?
  Και όσο για το ποιοι έχουν παρεισφρύσει και σχολιάζουν όλοι θα παρατηρήσουν τα περίπου 50 νέα ονόματα που όλα υποστηρίζουν Ρουσσόπουλο -όχι ΝΔ-
  και αποπροσανατολίζουν και προβοκάρουν κάθε νέο post.

 16. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 05/09/2008 11:53:11

  @GREECE-SALONIKA: O πρωθυπουργός είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη!


  Ενώ αρκετά σωματεία εργαζομένων ετοίμαζαν "θερμή" υποδοχή αύριο στον Πρωθυπουργό, με αποκλεισμούς δρόμων, διαδηλώσεις έξω απ΄το αεροδρόμιο, στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κλπ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Greece Salonika ο κ. Καραμανλής επέλεξε τελικά, με μια κίνηση που σίγουρα θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, να επισκεφθεί από σήμερα την πόλη..

  Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 21:30΄ στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός αναπαύεται στο ξενοδοχείο του.

  Οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επίσης αιφνιδιάστηκαν, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συναγερμό και στους δρόμους της πόλης κυκλοφορεί ένας πραγματικά μεγάλος αριθμός από περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας.

  Αύριο μάλιστα, το πρωί, θα επισκεφθεί αρχικά, στις 11:30, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 12:30, θα βρεθεί στο εργοτάξιο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Μετρό της πόλης επιχειρώντας φυσικά να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να μεταφερθεί το βάρος της επικαιρότητας στη Θεσσαλονίκη και στα της ΔΕΘ.. ..", (Πέμπτη, Σεπτέμβριος 04, 2008).

 17. machiavelli avatar
  machiavelli 05/09/2008 11:58:17

  @anonymous (16) + aionios (18) (το ίδιο είστε)
  ΄Εχει δίκηο ο/η maton. ΄Εχετε πνίξει το μεγαλύτερο σκάνδαλο δηλαδή ανταλλαγή υπερτιμολογημένης ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ περιουσίας των καλογέρων της μονής Βατοπεδίου με υποτιμολογημένα φιλέτα δημοσίων εκτάσεων συν το κτίριο του Ολυμπιακού χωριού. Μπλεγμένη είναι η μισή κυβέρνηση συν η εθνική συμβολαιογράφος σύζυγος υπουργού. Δηλαδή μιλάμε για τον ορισμό ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ και συμπεριφορά μαφίας.
  Να μου το θυμάσαι θα πάνε πολλοί φυλακή γι αυτό το θέμα.

 18. isnogood avatar
  isnogood 05/09/2008 12:22:39

  ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  Τα λέμε στις συζητήσεις με τους γνωστούς και φίλους, τα γράφουμε στα μπλόγκ και στις εφημερίδες, αλλά πάντα χωρίς αποτέλεσμα γιατί εξακολουθούμε να είμαστε ως λαός ‘μοιραίοι και άβουλοι αντάμα’ όπως λέει και ο ποιητής…
  Θα μπορούσε κανείς να γράψει πάνω από δέκα σοβαρές τομές-μέτρα για να αναπνεύσει ξανά η δημοκρατία στην πατρίδα μας και να γεμίσει κατεβατά με προτάσεις, αλλά τώρα θέλω να αναδείξω ένα ΜΕΤΡΟ, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει ΑΡΔΗΝ το όλο πολιτικό μας σύστημα, φυσικά κάνοντάς το δημοκρατικότερο: η βουλευτική θητεία να ισχύει για ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ και μετά να ΜΗΝ έχει δικαίωμα ο ίδιος πολίτης να είναι ξανά υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα.
  Το ίδιο να ισχύει για τους δημάρχους, για τους νομάρχες, τους συμβούλους, συνδικαλιστές κτλ.
  Να δείτε τι καλά σε λίγα χρόνια πως στρώνουν τα πράγματα…
  Να μην έχουμε κληρονόμους της βουλευτικής έδρας, του δήμου κτλ, ούτε για …δείγμα!
  Όχι όπως στη σημερινή βουλή, που η ‘κληρονόμοι’ είναι το τρίτο κόμμα!!!
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!
  ΚΑΝΕΝΑΣ!
  Ας εφαρμοστεί κάτι τέτοιο και να δείτε μετά πως θα επιστρέψει ο πολίτης ξανά πίσω στην πολιτική.
  Αλλά βλέπετε η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ κοινοβουλευτική δημοκρατίας μας, ΑΔΥΝΑΤΕΙ καν να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο…
  Η τάξη των Πατρίκιων δεν θέλει να χάσει τα προνόμιά της.
  Τα προνόμια που απέκτησε μετά την μεταπολίτευση εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων.
  Τους βολεύει καλά το σύστημα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ιδιαίτερα από το 1989 μέχρι σήμερα: οι πολίτες δέσμιοι της καθημερινότητα, των χρεών στις τράπεζες, των ανόητων εκπομπών στην τηλεόραση με τους δήθεν και τις δήθεν να πουλούν ελπίδες και εικονική πραγματικότητα.
  Έως πότε όμως κύριοι των Βορείων προαστίων;
  Έως πότε νομίζετε ότι θα σας ανέχονται οι πολίτες;
  Αν δεν γίνει κάτι ΑΜΕΣΑ, ο καιρός για ένα νέο ΓΟΥΔΙ, έχω την εντύπωση ότι πλησιάζει με απίστευτη ταχύτητα.
  Αφήστε τα σκάφη, την χλιδάτη ζωή, το ύφος του ξερόλα και σκύψτε στα προβλήματα του απλού πολίτη.
  Δώστε λύσεις!
  Ο λαός βαρέθηκε τις αστείες δικαιολογίες που λέτε συνεχώς, για να δικαιολογήσετε την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ζωή και την ΧΥΔΑΙΑ συμπεριφορά σας.
  Κάντε κάτι σύντομα, γιατί φοβάμαι πως αν συνεχιστεί η ίδια ΑΘΛΙΑ κατάσταση, οι πολίτες, σε λίγο θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
  ΣΥΝΤΟΜΑ!

 19. aionios avatar
  aionios 05/09/2008 12:47:57

  @machiavelli

  machiavelli, εγώ έγραψα και τα 2 σχόλια είναι τα ίδια απλά ξέχασα να βάλω το όνομα και το ξανανέβασα.
  Το μόνο blog που πνίγει, τι πνίγει δηλαδή το λέει ξεδιάντροπα ότι δεν υπάρχει θέμα σκανδάλου είναι το troktiko.

 20. Kraepelin avatar
  Kraepelin 05/09/2008 12:58:41

  "αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός αναπαύεται". Λες και σε όλες τις υπόλοιπες στιγμές της ζωής του έχει κάνει κάτι διαφορετικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.