Διπλωματικό θέμα για το τραπέζωμα της Ντόρας στον Αλίεφ
16/06/2014 16:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διπλωματικό θέμα για το τραπέζωμα της Ντόρας στον Αλίεφ

Διπλωματικές πηγές διατυπώνουν σοβαρά ερωτήματα τόσο για το ποιος το οργάνωσε, όσο και για τη σύνθεση του τραπεζιού αλλά και για τον χρόνο και τον τόπο που επελέγη.

(Ανανεωμένο) - Αντί να κάτσει στ’ αυγά της, να πίνει τα τσάγια της με τις μεγαλοκυρίες των βορείων προαστίων και να ανάβει κανένα κεράκι στον Σαμαρά που την έβαλε στο Επικρατείας και την έκανε βουλευτή, η Ντόρα Μπακογιάννη αυτή συνεχίζει να παίζει τα δικά της παιχνίδια. Ένα από αυτά συνέβη πριν δύο ημέρες όταν υποδέχθηκε στο σπίτι της στη Γλυφάδα τον πρόεδρο του Αζερμπαιτζάν, κ. Αλίεφ και άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους για να τους φιλέψει φάβα με χταπόδι και αχινοσαλάτα και ψάρι με αρμυρίκι.

Αυτό ήταν το μενού που κέρασε η Αγία Οικογένεια τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ και τη σύζυγό του Μεχριμπάν Αλίεβακαι τους άλλους υψηλούς προσκεκλημένους, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος. Παρευρέθησαν επίσης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης, Αγγελική Φράγκου και Ευτύχης Βασιλάκης.

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το τραπέζι το οποίο ενισχύει το προφίλ της αγαπημένης Ντόρας η οποία θέλει να πάρει τη θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν και αν το καταφέρει αυτό έχει βάλει πλώρη να πάρει και το χαρτοφυλάκιο της Ενέργειας, το οποίο είναι εξαιρετικά κρίσιμο αυτή την περίοδο. Και έχει και πολύ χρήμα, εξουσία και παρασκήνιο θα λέγαμε εμείς. Και αν δείτε τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι θα διαπιστώσετε ότι ήταν σχεδόν όλο το... αμερικανικό λόμπι. Κάτι ψήνεται και η Αγία Οικογένεια θέλει να είναι μέσα.

Σύμφωνα ωστόσο με διπλωματικές πληροφορίες του antinews, το δείπνο αυτό προκαλεί σοβαρά ερωτήματα και έντονο προβληματισμό τόσο για το ποιος το οργάνωσε, όσο και για τη σύνθεση του τραπεζιού αλλά και για τον χρόνο και τον τόπο που επελέγη.

Συγκεκριμένα, διπλωμάτες διατυπώνουν έντονα ερωτηματικά για το συγκεκριμένο τραπέζωμα καθώς θεωρούν ότι δεν είναι δυνατόν ο ηγέτης μιας χώρας να έρχεται για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και για να συζητήσει τόσο κρίσιμα θέματα και η πρώτη επαφή που έχει να είναι με την Ντόρα, την οικογένεια Μητσοτάκη και συγκεκριμένους επιχειρηματίες που παρεμπιπτόντως έχουν έννομα συμφέροντα αφού εμπλέκονται σε δραστηριότητες που αφορούν την ενέργεια.

Εκτός κι αν η Ελλάδα είναι μπανανία ώστε ο ηγέτης ενός κράτους να συναντάται -και μάλιστα στο σπίτι όχι σε κάποιο ξενοδοχείο- πρώτα με μία βουλευτή και άλλους και μετά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και υπουργούς.

Γνώριζε άραγε το Μαξίμου για το δείπνο αυτό; Κι αν ναι γιατί δεν έκανε συστάσεις στην κ. Μπακογιάννη να το αποφύγει διότι θα δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο. Όπως κι έγινε αφού πολλοί διπλωμάτες είναι στα κάγκελα για την παράκαμψη αυτή του πρωτοκόλλου στο όνομα κάποιων άδηλων διασυνδέσεων.

Και το πιο σοβαρό ερώτημα: Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε ως όφειλε η Ελληνική Προεδρία;

Από την άλλη, γνωρίζει η ελληνική κυβέρνηση τα ταξίδια της Ντόρας στο Αζερμπαϊτζάν και σε άλλες χώρες με στόχο να ενισχύσει το προφίλ της και να διεκδικήσει το χαρτοφυλάκιο της ενέργειας ως κοινοτική επίτροπος;

Είναι δυνατόν μια απλή βουλευτής, ακόμη κι αν αυτή είναι η Ντόρα, να κάνει παιχνίδι με τους ξένους για την ενέργεια η οποία τα επόμενα χρόνια θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, χρήμα και εξουσία; Το γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται στην ευρύτερη περιοχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο αγωγός TAΡ, το αζέρικο και το ρώσικο πετρέλαιο, ο ρόλος της Ουκρανίας και η τροφοδότηση της Ευρώπης με φυσικό αέριο είναι θέματα που ξεπερνούν έναν βουλευτή ή ορισμένους επιχειρηματίες. Αν για παράδειγμα «τα πάρει στο κρανίο» ο Πούτιν για τις περίεργες διασυνδέσεις των Ελλήνων με τον Αζέρο πρόεδρο, ποιος θα τρέξει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα; Η Ντόρα; Όχι βέβαια, η επίσημη κυβέρνηση, δηλαδή ο Σαμαράς, θα το κάνει.

Επομένως, η επίσημη κυβέρνηση γνωρίζει τα σχέδια της Ντόρας; Συναινεί σ’ αυτά; Έχει πάρει η κ. Μπακογιάννη επίσημο χρίσμα για τη θέση του κοινοτικού επιτρόπου; Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Σαμαράς το έχει «παγώσει» το θέμα, όμως, κάποιοι ομοτράπεζοί του δεν θα είχαν πρόβλημα να δουν την Ντόρα επίτροπο και μάλιστα επίτροπο που θα αντικαταστήσει τον Γερμανό Γκίτερ Εντιγκερ. Φαίνεται δε ότι τη λύση της «βολικής» Ντόρας προωθεί και το Βερολίνο που δεν μπορεί να έχει ξανά το χαρτοφυλάκιο της ενέργειας, αλλά θα ήθελε έναν δικό του άνθρωπο εκεί. Και φαίνεται ότι τα ταξιδάκια και οι επαφές της Ντόρας των τελευταίο καιρό έχουν ως μοναδικό στόχο να την καταστήσουν το απόλυτο φαβορί για τη θέση ώστε και ο πρωθυπουργός, ακόμη κι αν δε θέλει, να εξαναγκαστεί στην συγκεκριμένη επιλογή.

Πόσο ηθικό, όμως, είναι η... υποψήφια για επίτροπος ενέργειας να τραπεζώνει εκτός από τον Αλίεφ και συγκεκριμένους επιχειρηματίες; Και πόσο ηθικό είναι η Ντόρα, προτού βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Αλίεφ, να τον έχει ήδη τραπεζώσει στη Γλυφάδα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 16/06/2014 17:05:53

  Γιατί τον κέρασε ψάρι; Μα προφανώς επειδή έχει μια γυναίκα σκέτο λαυράκι :-)

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Επισκέπτης 16/06/2014 17:53:03

   Αν τη δείς πρωί και άβαφη,ερωτεύεσαι τη Ντόρα μέχρι παρεξηγήσεως..

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ Κυθήριος 17/06/2014 11:03:07

    Εσύ, .... πώς/πού την είδες; Μην σε παρεξηγήσει ο Αλίεφ και φαίνεται και ... μαντράχαλος! :-)

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ Επισκέπτης 17/06/2014 12:42:59

     Βρέ,τη φαντάζομαι. :-)

     • my way avatar
      my way @ Κυθήριος 17/06/2014 20:11:13

      Ε, ρε, βίτσια!

     • Κυθήριος avatar
      Κυθήριος @ my way 17/06/2014 20:19:54

      Δε τη φαντασιώνομαι..

     • my way avatar
      my way @ Κυθήριος 17/06/2014 20:22:43

      Έλα, έλα, πέστε όλα. Θα ξαλαφρώσεις.

 2. airman avatar
  airman 16/06/2014 17:14:22

  Δε "μασάει" από τέτοια ο Αζέρος! Το μάτι του βγάζει σπίθες και ξέρει ποια "πιόνια" θα του δώσουν το πλεονέκτημα. Εάν η Ντόρα πιστεύει πως αποτελεί πύργο ή βασίλισσα, δικαίωμά της!

  • Η άλυτη εξίσωση avatar
   Η άλυτη εξίσωση @ airman 17/06/2014 22:08:58

   Είναι ένα χοντρό κακοκομμένο πιόνι, αλλά και τι μ΄αυτό; Προωθούμενη στην πρώτη γραμμή, εκμεταλλευόμενη τις συγκυρίες και ...βασίλισσα (έστω και με το Β μικρό), γίνεται άμα λάχει....

 3. Naruto avatar
  Naruto 16/06/2014 18:43:06

  Κακές γλώσσες λένε ότι σε κατι τέτοια τραπέζια παίρνονται σοβαρές αποφάσεις .Εκείνο που δεν κατάλαβα ο τέως τι ρόλο παίζει ?

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Naruto 16/06/2014 22:44:17

   Ως μέλος της ΔΟΕ μάλλον,μαζί με το Νικολάου.

 4. δημης avatar
  δημης 16/06/2014 22:57:38

  Όοοοολοι οι καλοί ..... στο τραπέζι..... Του ιδιωτικά δημόσιου τομέα (υποταγμένου σε λίγες καλές οικογένειες) ...όλα τα αφεντικά.... Αυτοί ξέρουν τους πλέον αποδοτικούς (και τους αμοίβουν ) ...Αυτοί ξέρουν για την μείωση του κόστους των επιχειρήσεων με "συμφέροντες " Υπαλλήλους .. Και μετά ψάχνουμε να βρούμε πώς η Κόρη του Πατρός έγινε δεκτή έλαβε αξιώματα επέβαλε υπουργούς και οι...άσπονδοι "΄φίλοι " της υποτάσσονται και την δέχονται "δόξη και τιμή"....

 5. η Dimi avatar
  η Dimi 16/06/2014 23:06:07

  Η Αυτού Βασιλική Υψηλότης, Πρίγκιπας Παύλος, έδωσε συνέντευξη στον Max Foster του CNN, με θέμα: η οικονομική κρίση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ιδιαίτερα. http://youtu.be/Y9nx0HYHje4 Έτσι εξηγούνται η ανεμελιά και οι καφεδιές του τέως, επί ώρες στη “πλατεία” και που δεν λέει να ξεκολλήσει από την Ελλάδα, ενώ οι πρίγκιπες-αργόσχολοι γιοί του, με τα πολυτελή σκάφη τους, οργώνουν το Αιγαίο. Μοιράζοντας “συμπάθεια και κατανόηση” στους κατοίκους των ακριτικών νησιών. Να είναι καλά ο συμπέθερος Σαντάλ, που βοηθάει τα παιδιά. Παραιτήθηκε και ο άχρηστος “φιλόζωος” (αυτός, που μόνον από λάθος, ελέφαντες σκοτώνει – ελεφαντόδοντο γαρ), θείος χουάν κάρλος, βασιλικός-κηφήνας της Σοφίας της Ελλάδος, της οποίας με χρήματα των γονιών μας, πληρώθηκε η προίκα της! Και ο οποίος χουάν κάρλος, σε αγαστή συνεργασία με τους δωσίλογους προέδρους της Αργεντινής, Μένεμ και Ντε Λα Ρούα, φυγάδευαν το πάμφθηνο Αργεντινό πετρέλαιο και το μοσχοπουλούσαν στο εξωτερικό, έναντι αδράς τιμής. Αφήνοντας τα νεογέννητα Αργεντινόπουλα, να πεθαίνουν από το αφόρητο κρύο της Ανταρκτικής. Με τους εξαθλιωμένους γονείς, να μην έχουν χρήματα για να ζεστάνουν τη σόμπα, ούτε χρήματα για ν’ αγοράσουν φέρετρα για τα μωρά. Μέσα σε ξύλινα καφάσια τα έθαβαν στο χώμα. Έτσι λοιπόν γίνονται τα βρώμικα λεφτά όλων αυτών των προσκυνημένων στους Μπίλντερμπεργκ και Ρόθτσιλντ. Με το αίμα των νεκρών βρεφών, και όχι μόνο αυτών, καυτό να κυλάει και να κολλάει επάνω τους. Χωρίς να το αισθάνονται οι απάνθρωποι. Αργεντινή και Ελλάδα, τηρουμένων των αναλογιών και λόγω των πλούσιων φυσικών πόρων τους και της γεωστρατηγικής σημασίας θέσης τους, ζουν βίους παράλληλους, μαρτυρικούς. Δείτε το βίντεο “Argentina.avi”, με τις συγκλονιστικές ομοιότητες μεταξύ των δύο χωρών. Με ελληνικούς υπότιτλους (μετάφραση: LarissaPortal.gr) http://youtu.be/rmHv9sv8aDg

  • Marcelos avatar
   Marcelos @ η Dimi 17/06/2014 15:43:18

   Οι "αργόσχολοι γιοι" του τέως οργώνουν το Αιγαίο και μοιράζουν "κατανόηση"... Για τους αργόσχολους γιους (και κόρες) που οργώνουν την επικράτεια, μοιράζουν "υποσχέσεις" και παίρνουν 40-50 χιλιάδες σταυρούς;;;;;; Οι "συμπέθεροι" και οι "κουμπάροι" να είναι καλά κι εκεί... Πλημμύρισε η Βουλή με αργόσχολους γιους και κόρες τους οποίους πληρώνουμε 10-15 χιλιάρικα μηνιαίως κι επιπλέον και από 3-4 χιλιάρικα μηνιαίως έκαστου "κομματικού στρατιώτη" που αποσπάστηκε στο γραφείο τους!!! Οι γιοι του τέως μας πείραξαν που χαλάνε και χιλιάρικα στις ταβέρνες, στα ξενοδοχεία, στα παντοπωλεία κτλ.;;;;;;; Όσον αφορά τον ίδιον τον τέως, δεν κατάλαβα γιατί να "ξεκολλήσει" από την Ελλάδα;;; Μια χαρά καταναλώνει χρήματα στις ταβέρνες, στα ξενοδοχεία, πληρώνει ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, οικιακό προσωπικό στα σπίτια του. Εδώ δεν "ξεκολλάνε" οι Πακιστανοί, που έρχονται και σκοτώνουν για να αρπάξουν τα κινητά ή για να βρούνε μαύρες δουλειές, να πάρουνε τα λεφτά, να τα στείλουνε πουγκί στο Πακιστάν, να φύγουν τα χρήματα από την ελληνική αγορά... Ποιον ενοχλεί να είναι στην Ελλάδα μια οικογένεια που να φέρνει κάθε χρόνο και να καταναλώνει στην Ελλάδα 2-3 εκατομμύρια Ευρώ.;;;;;; Εδώ οι άλλοι κοιτάζουν να τα βγάλουν από τη χώρα, εμείς κατηγορούμε αυτούς που τα φέρνουν να τα καταναλώσουν στην Ελλάδα;;;;; Είτε λεφτά συμπέθερων είναι είτε όποιων είναι. Αφού τα φέρνουν να τα καταναλώσουν στην Ελλάδα το ίδιο μας κάνει. Εδώ κάνουμε καμπάνιες και κυνηγάμε με το ντουφέκι τους ψωριάρηδες τουρίστες με τα "σαμάρια" να έρθουν να καταναλώσουν 150 Ευρώ σε 10 μέρες... Όσον αφορά τα "νεογέννητα Αργεντινόπουλα" κτλ., έχετε πάει στην Αργεντινή ποτέ;;; Την νοοτροπία εκεί την ξέρετε;;; Ξέρετε ότι το εθνικό σπορ (πιο πάνω και από το ποδόσφαιρο!!!) είναι να κλέβεις το κράτος ποικιλοτρόπως από το 1910 και μετά;;; Ξέρετε ότι ΌΛΕΣ οι κυβερνήσεις τους (εκλεγμένες και μη) ήτανε διεφθαρμένες (και είναι ακόμη) στο 100% σε πλήρη συνεννόηση με τους "βαρόνους" του καφέ, του καπνού, της κόκας, του κρέατος κτλ.;;; Και οι εκλεγμένες κυβερνήσεις τους, όχι μόνο οι "χούντες"!!! Ξέρετε ότι όλοι οι Αργεντινοί πολίτες βλέπουνε το "κράτος" σαν εχθρό επειδή υποτίθεται ότι πρέπει να έχει οργάνωση (ευνομία, εφορία κτλ.), ενώ αναπολούν τις παλιές εποχές των φεουδαρχών και των ντόπιων αρχόντων;;; Έχετε δίκιο για τη Bilderberg και την Rothschild αλλά αυτές μπορούν να προωθήσουν τα συμφέροντά τους μόνο όπου βρουν "πρόσφορο έδαφος"... Και το "πρόσφορο έδαφος" είναι: κακές νοοτροπίες του λαού, αναρχία, διαφθορά. Κατηγορούμε τους Rothschild την στιγμή που πάνε στη Edmond de Rothschild όλοι οι Έλληνες νταβατζήδες εργολάβοι που κλέβουν τον ελληνικό λαό μαζί με τους πολιτικούς και καταθέτουν τα κλοπιμαία... Αντί λοιπόν στην Ελλάδα να ασχοληθούμε με αυτούς που κλέβουν το κράτος και ποικιλοτρόπως το διαφθείρουν ενεργητικά ή παθητικά (60%-100% των πολιτών βάσει στατιστικής υπηρεσίας!!!), ασχολούμαστε με το πού πάνε τα κλοπιμαία...

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ η Dimi 17/06/2014 18:09:39

   Συμφωνώ με τον Μάρκελλο κι ερωτώ: Πώς το ξέρεις ότι είναι αργόσχολοι οι γιοι του πρώην (και όχι ασφαλώς τέως) βασιλιά; Ξέρεις που ζουν και τι δουλειά κάνουν; Ο Παύλος, για παράδειγμα, ζει στο Λονδίνο και είναι χρηματιστής, ενώ η γυναίκα του, καίτοι πολύ πλούσια, εργάζεται ως συγγραφέας, εικονογράφος για παιδιά και σχεδιάστρια ενδυμάτων. Εσύ, αν επιτρέπεται, τι δουλειά κάνεις;

   • Tassos avatar
    Tassos @ Επισκέπτης 17/06/2014 18:17:48

    Και την προίκα της γιαγιάς τους , ο Ελληνικός λαός την πλήρωσε. Δάκρυσα πάντως με τον ...χρηματιστή και την πλακοραφού.

    • Επισκέπτης avatar
     Επισκέπτης @ Tassos 18/06/2014 09:44:28

     Ποιος ήθελες δηλαδή να την πληρώσει; Τις μίζες του Τσοχατζόπουλου και όλων των υπολοίπων καθαρμάτων, ποιος τις έχει πληρώσει; Η προίκα της Σοφίας σε μάρανε τώρα; Αν δάκρυσες για τον χρηματιστή (έχεις στοιχεία να το διαψεύσεις;), φρόντισε μαζί με το δάκρυ, να βγάλεις και την τσίμπλα. Ψηφίζεις αδούληδες κληρονόμους "δημοκρατικών" (sic) δυναστειών και κατηγορείς τον άλλον για αργόσχολο. Με τέτοια μυαλά, δεν εκπλήσσομαι που φτάσαμε σ' αυτά τα χάλια. ΥΓ: Όσο για την ... πλακοραφού (;), πήγαινε σε όλα τα μαγαζιά της Ευρώπης κι εδώ, στο Κωλονάκι και ζήτησε να δεις τα παιδικά ρούχα "Μαρί Σαντάλ".

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 17/06/2014 20:27:18

   Επειδή φαίνεται ότι το σχόλιό μου χτύπησε “νεύρο”: To 1974, με δημοψήφισμα και ποσοστό 69.2% οι 'Ελληνες Πολίτες, επέλεξαν ως Πολίτευμά τους, την αβασίλευτη δημοκρατία. Στο δικό μου λεξικό, αυτό σημαίνει ότι ο άναξ, ΕΞΕΠΕΣΕ του αξιώματός του. Έκτοτε, ζούσε στο εξωτερικό, αυτοεξόριστος. Από το 2013, όμως, ο ίδιος και η πολυμελής οικογένειά του, εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα. Κάνοντας αισθητή τη παρουσία τους είτε με παρεμβάσεις, είτε με δηλώσεις, είτε με κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε με.. Largess χειρονομίες (στο δικό μου λεξικό, “ψηφοθηρίες”). Ποιός τους τα ζήτησε όλα αυτά; Ερωτώ, επειδή για τη “(τέως) βασιλική οικογένεια της Ελλάδας ο όρος “ex-king”, ΔΕΝ υπάρχει ως όφειλε. Και στις μηχανές αναζήτησης, αναφέρεται ως “νυν” άναξ, βασίλισσα, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, πριγκιπόπουλα, Οικόσημα των Γκλύξμπουργκ, βασιλικές οικογένειες, κ.α. http://bit.ly/1oB1uQl Επειδή ΔΕΝ έγινε λόγος για τη βασιλική παραίτηση χουάν κάρλος, εδώ, η συνέντευξη του τέως της Ελλάδας στη Kristiane-Amanpour για το θέμα: http://www.greekroyalfamily.gr/press/interviews/550-hm-king-constantine-on-christiane-amanpour-regarding-the-abdication-of-the-king.html “ "Βασιλεύ Κωνσταντίνε σας ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή σας”. Μ’ έκπληξη, χθες είδαμε το σχετικό βίντεο και μάθαμε για την ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ Crown Princess Marie (Chantal) της Ελλάδας! με τον ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΑΒΥ της Ελλάδας πρίγκιπά της, και τα 5 (πέντε!) πριγκιπόπουλά τους http://youtu.be/LyqItbdPqqY Όλοι αυτοί “οι ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ γαλαζοαίματοι”, σε καιρούς πρωτόγνωρης για την Ελλάδα ένδειας, ξαφνικά μάς συμπόνεσαν κι αποφάσισαν να εγκατασταθούν στη χώρα μας γιά να μάς “βοηθήσουν”;;;; (4 τα ερωτηματικά σας στις “ενοχλημένες” ερωτήσεις σας). Έχω επισκεφθεί και την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Και διατηρώ αλληλογραφία με οικογένειες από τις δύο αυτές χώρες. Και μαθαίνω ιστορίες οι οποίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ιστορίες απίστευτες, τραγικές, απάνθρωπες. Έχω ταξιδέψει και ζήσει στο εξωτερικό αλλά δεν το κάνω θέμα. Ούτε υποτιμώ όσους θεωρώ ότι δεν έχουν τη δική μου ταξειδιωτική εμπειρία. Αν και το σπίτι μου είναι μόλις 130μ. από τη θάλασσα, ετησίως κάνω γύρους του κόσμου, σε μία χώρα. Στην άγνωστη Ελλάδα!

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ η Dimi 18/06/2014 09:49:02

    Καλή η προσπάθειά σου να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση, αλλά πολύ άγαρμπη και φαίνεται. ex-king = πρώην βασιλιάς, όπως ex-husband = πρωην σύζυγος. Πού είναι το πρόβλημά σου; Χάθηκες στην μετάφραση, Scarlett; :))

 6. Kράντωρ avatar
  Kράντωρ 17/06/2014 14:40:53

  Ποιος έχει επιλέξει την Μπακογιάννη για υποψηφία επίτροπο και ποιος πιθανόν να την επιλέξη; Βασιλάκης, Θεοχαράκης,Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης, Μητσοτάκης κλπ. οι κακές γλώσσες σχολιάζουν ότι έχουν συγκροτήσει την «κρητική μαφία». Σπύρος Καπράλος παλαιός πρωταθλητής κολυμβήσεως του Ολυμπιακού μαζί με τον εξάδελφο του μακαρίτη πλέον Θωμά Λαναρά, πρώτος εξάδελφος επίσης των Μιλτιάδη και Θωμά Βαρβιτσιώτη.

 7. Ρηνα avatar
  Ρηνα 17/06/2014 15:06:23

  Το μηνυμα προς ολους ειναι απλο: δεν μπορειτε να με προσπερασετε....

 8. η Dimi avatar
  η Dimi 17/06/2014 15:47:58

  Η έκφραση του προσώπου της, το βλέμμα της, η κόμμωσή της, η διάφανη μπλούζα της με τα κουμπιά που τα πιέζει η γυμνή κοιλιά, η όλη εικόνα γενικά, κατά τη γνώμη μου, προσβάλλει την οπτική και την αισθητική μας. Ώρα τώρα η κυρία να μείνει σπίτι της και ν’ ασχοληθεί με την οικογένειά της και τη μαγειρική της, όπου διαπρέπει. Εμείς, δώσαμε. Τέλος!

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ η Dimi 18/06/2014 17:01:01

   Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα... Τόση ζήλια πια!

 9. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 17/06/2014 16:49:59

  "Απιαστα πουλιά, χίλια στον παρά". Τώρα τον κοιτάει και γελάει ή τον κοιτάει και είναι έτοιμη να τον δαγκώσει;

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 17/06/2014 17:07:52

   Mάλλον να τον φιλήσει,που της έκανε τέτοιο χατήρι...

 10. ΝΙΚΑΝΩΡ avatar
  ΝΙΚΑΝΩΡ 17/06/2014 17:42:34

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.

 11. ρεμαλι avatar
  ρεμαλι 17/06/2014 22:17:18

  μια καποια ΑΟΖ η την καναμε περα και μεις ; Ναι δεν εχουμε πετρελαιο το νεο ανεκδοτο.

 12. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 18/06/2014 09:55:07

  Ο πρόεδρος Αλίεφ έχει ασφαλώς τους συμβούλους του, οι οποίοι του κανονίζουν εκείνες τις συναντήσεις, οι οποίες θεωρούνται σημαντικές. Αν, λοιπόν, του συνεβούλευσαν να δει την κ. Μπακογιάννη, αυτό δεν είναι λάθος δικό της, αλλά τον συμβούλων, που την θεωρούν σημαντική, εκτός κι αν όντως είναι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.