30/09/2008 02:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διπλωμάτες εναντίον πρέσβεων της Ντόρας

Σε απεργία προσανατολίζεται το διπλωματικό σώμα με το νέο έτος, όταν δηλαδή θα ξεκινήσει η ελληνική προεδρία του ΟΑΣΕ. Οι πρόσφατες εκλογές στην Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων φέρνουν πιο κοντά αυτό το ενδεχόμενο αφού τις περισσότερες ψήφους πήρε ο μέχρι τώρα πρόεδρος Γιώργος Αϋφαντής που έχει εισηγηθεί την απεργία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως όλα δείχνουν, θα εξακολουθεί να εναντιώνεται στις δέκα νέες θέσεις πρέσβεων εκ προσωπικοτήτων και μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου. Θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τη συζήτηση ζωντανή ώστε να μην μπορεί να τοποθετήσει η Ντόρα τους δικούς της σε σημαντικές ξένες πρεσβείες.

Να σημειωθεί ότι τους συμπαρίστανται όλες οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης, αλλά και στελέχη της ΝΔ. Την ημέρα μάλιστα που μιλούσαν οι διπλωμάτες ενώπιον της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής τους πλησίασε γαλάζιος βουλευτής-μέλος της επιτροπής και τους είπε ότι διαφωνεί με το νομοσχέδιο, παρόλο που θα το ψηφίσει. Συγκρατήστε ότι ο βουλευτής δεν είναι αντάρτης, αλλά εξαιρετικά συνεπής στο κομματικό καθήκον

ΣΧΟΛΙΑ

 1. mavros avatar
  mavros 30/09/2008 12:29:18

  Συγκρατήστε ότι ο βουλευτής δεν είναι αντάρτης, αλλά εξαιρετικά συνεπής στο κομματικό καθήκον...


  πως να τον χαρακτηρησουμέ λοιπόν;

 2. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 14/10/2008 15:13:49

  Μἀ θἀ ἐπρεπε οἰ διπλωμἀτες νἀ ανἠκουν σἐ κὀμματα;
  Δἐν θἀ ἐπρεπε νἀ λειτουργοὐν ΜΟΝΟ γιἀ τὀ ἐθνος;Τἰ εἰναι αυτἐς οἰ ντροπἐς;

 3. FILODIMOS avatar
  FILODIMOS 14/10/2008 19:51:21

  Δεν πειράζει ας φάνε και οι διπλωμάτες καμμιά χλαπάτσα. Εξ άλλου οι περισσότεροι στήριξαν με νυχια και με δόντιατη κυβέρνηση.
  Θελουν να ελεγχουν τα πάντα στο ΥΠΕΞ . Το 1983 ο Αντρεας είχε διορίσει 2-3 πρέσβεις και κοντεψανε να τον φανε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.