#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/06/2012 13:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διορισμένη συνεργάτιδα στο υπουργείο Άμυνας επί Άκη η Δούρου(Ανανεωμένο). Ένα από τα «νέα και άφθαρτα» πρόσωπα που προβάλλει, με κάθε αφορμή, ο Αλέξης Τσίπρας -στην προσπάθειά του να καταλάβει την εξουσία και να γίνει πρωθυπουργός- είναι η Ρένα Δούρου, η οποία εξελέγη μάλιστα στις 6 Μαΐου και βουλευτής Β΄ Αθηνών. Η κυρία Δούρου μάλιστα δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώνει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση.

Η σημερινή "Δημοκρατία" όμως συνδέει με δημοσίευμά της την κ. Δούρου με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών; Με το ΠΑΣΟΚ (του 2000-2004) του Ακη Τσοχατζόπουλου, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη...

Για την ακρίβεια, η κυρία Δούρου -σύμφωνα με την «Δημοκρατία»- ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας την περίοδο που επικεφαλής του ήταν ο (προφυλακισμένος σήμερα για τις μίζες στον Κορυδαλλό) κ. Τσοχατζόπουλος. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε και όταν πήρε τη σκυτάλη του υπουργείου ο Γιάννος Παπαντωνίου. Επικεφαλής στο ινστιτούτο αυτό, για το οποίο έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλά, είχε υπάρξει και ο εκλεκτός της οικογένειας Παπανδρέου Δημήτρης Χαλκιώτης, ο οποίος στη συνέχεια ορίστηκε διευθυντής του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου και γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η σημερινή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εμφανίζεται και ως ένα από τα μαχητικότερα στελέχη του κόμματος, είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία (προδήλως συμπτωματικά) ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις «δραστηριότητές» του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες με τις μίζες (όπως τώρα αποκαλύπτεται) εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η ίδια η κ. Δούρου πάντως δεν μας τα λέει καλά σχετικά με την απασχόλησή της στο υπουργείο Άμυνας επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Παρουσιάζει την πρόσληψή της στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων ως αποτέλεσμα ως κάτι απλό, που προέκυψε επειδή έστειλε ένα βιογραφικό και αμέσως αυτοί την προσέλαβαν επειδή είχε σπουδές στο εξωτερικό.

Την εποχή δηλαδή που οι προσλήψεις γίνονταν μέσω ΑΣΕΠ, ενώ όλες οι άλλες γίνονταν με “δόντι” -με βύσμα εν προκειμένω μιας και πρόκειται για οργανισμό του υπουργείου Άμυνας- το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι κάποιοι εκτίμησαν τα μοναδικά της προσόντα και της πρόσφεραν μια θέση αναλύτριας στο πιο ακριβοπληρωμένο ίσως κομμάτι του δημοσίου.

Εκεί όπου οι συμβάσεις ήταν ετήσιες και πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο και που λειτουργούσε ως φορέας “βολέματος” κάποιων πολύ ξεχωριστών ημετέρων...

Κάποιων δηλαδή που έπρεπε να πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους και η πληρωμές δικαιολογούταν με ειδικές γεωπολιτικές αναλύσεις για την περιοχή της νοτιοανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.

Σύμφωνα με την επίσημη άποψη του υπουργείου Άμυνας, σκοπός του Ινστιτούτου είναι η παροχή, αποκλειστικά στον ΥΕΘΑ, απόψεων ή γνωμών σε θέματα αμυντικής πολιτικής και εξοπλισμών και ειδικότερα η επιστημονική υποβοήθηση και προβολή του έργου του επί θεμάτων εθνικής αμυντικής και στρατηγικής πολιτικής στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων και της γεωπολιτικής.

Δηλαδή, η κυρία Δούρου ενημέρωνε αποκλειστικά τον Άκη;

Η ίδια πάντως υποστηρίζει ότι “αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα ως αναλύτρια, δεν είχα δει ποτέ τους υπουργούς...αλλά γνώρισα πολύ σημαντικές προσωπικότητες και επιστήμονες που πέρασαν από εκεί συνεργαστήκαμε και έμαθα αρκετά πράγματα”...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 12/06/2012 13:51:16

  πρόσωπο χωρίς εμπειρία από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ή πολύ περισσότερο αστράτευτο δεν πρέπει να τοποθετείται Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε μια Πατρίδα σαν την Ελλάδα

  γυναίκα ή άντρας δεν έχει σημασία

  εκτός εάν έχει υπηρετήσει στρατιωτικη θητεία η κα Δούρου

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ αλλενάκι 12/06/2012 14:25:16

   Υπηρέτησε μήπως ο Άκης;
   Και παρεμπιπτόντως, ξέρει η κα Δούρου πόσα παιδιά είναι με διδακτορικά στις διεθνείς σχέσεις κλπ που δεν βρίσκουν δουλειά;
   Πόσο δε μάλλον σε θέση δίπλα στους αρμόδιους που έβλεπαν τις μίζες να περνούν σαν σφαίρες....
   Αλλού τα παραμύθια κα Δούρου.

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 12/06/2012 13:52:25

  εννοείται ότι πρέπει να είναι υψηλόβαθμος Στρατιωτικός (αυτό σημαίνει με εμπειρία στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις)

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ αλλενάκι 12/06/2012 14:33:10

   Χα χα, υψηλόβαθμος!
   Σαν τον υψηλόβαθμο ...λογοκλόπο δεξιό υπουργό άμυνας της Γερμανίας Γκούτενμπεργκ, που τον πιάσανε στα πράσα με μαιμού διδακτορικό και τώρα είναι στις ΗΠΑ ως ...πολιτικός πρόσφυγας. Εκεί δεν διώκεται ποινικά η λογοκλοπή.
   Κρίμα στο βιβλιόφιλο επώνυμο: Γουτεμβέργιος !!!

   • Bodinus1576 avatar
    Bodinus1576 @ Ο Θείος 12/06/2012 14:42:44

    Θείε γιατί συγχέεις τα υπηρεσιακά αξιώματα με τα κληρονομικά (που και στη Γερμανία πλέον είναι μέρος του ονόματος και τπτ άλλο); Επίσης εμείς εδώ έχουμε αναδείξει τον Δρούτσα, ο οποίος παρίστανε μέχρι και τον καθηγητή, χωρίς να έχει καν υποβάλει διδακτορικό, όχι να το έχει πάρει κιόλας και διαχειριζόταν κρατικά μυστικά. Μην το ξεχνάμε.. Και εν πάσει περιπτώσει ο Γερμανός, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του, ο Δρούτσας είναι μονίμως καλεσμένος στη ΝΕΤ να μας ενημερώσει για τις εξελίξεις από τις Βρυξέλλες. Η παρανομία είναι παρανομία είτε προέρχεται από δεξιό είτε από αριστερό.

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Bodinus1576 12/06/2012 14:57:57

     Δεν συγχεω, καμμία σχέση, δεν ανέφερα άλλωστε το κληρονομικό ευγενές πρόθεμα zu μπροστά από το επώνυμο.
     Ο εν λόγω νεαρός κ. τσού Γκούτενμπεργκ ανήλθε στο υπουργικό αξίωμα που δεν φθείρει πολιτικά, επειδή ήταν κομματικός ευνοούμενος της κ. Μέρκελ και προοριζόταν ως δελφίνος. Αυτά στην αξιοκρατική Γερμανία.
     Ο νέος δελφίνος κ. Ρέττγκεν (κοινός θνητός χωρίς zu) απεπέμφθη σκαιώς μετά την πρόσφατη κομματική ήττα στην Βόρεια Ρηνανία. Τώρα δεν υπάρχει δελφίνος.
     Ο κ. Δρούτσας είναι Ελληνικό φαινόμενο. Δυστυχώς, η χώρα μας δεν διεκδικεί αξιοκρατικές δάφνες.

 3. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 12/06/2012 13:55:09

  Πολλή δουλειά έκανε ρε παιδια μην την κατηγορητε,Αφού τις ξεβαψαν τα μαλλιά απο την πολλή δουλειά Λέμε

 4. Θ avatar
  Θ 12/06/2012 14:28:23

  ο κος. Κασιδιάρης, να ζητήσει έναν χορό απ' την κα. Δούρου -μιλάμε για σύνοδο κορ(υ)φής -, κι η κακιά "λέσβια" να ζηλέψει, που ορέγεται αφράτες. με την κιθάρα του ο κος Τζήμερος να παίξει μιάν ωδή, γραμμένη απ' τον κο. Ψαριανό. δίπλα ο κος. Φαήλος, να δηγιέται στην κα. Ρεπούση, την "ιστορία του Οτσαλάν" -Ocalan name-.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Θ 12/06/2012 15:27:09

   η Δούρου η ναζιάρα θέλει να της ζητήσει συγγνώμη δημόσια ο Κασιδιάρης για το δρόσισμα και τότε θα αποσύρει τη μήνυση εναντίον του...

   :)

 5. Απορών avatar
  Απορών 12/06/2012 14:36:02

  Έχουν τέτοια στελεχάρα και στο πρόγραμμά τους για την άμυνα λένε ότι η θέσπιση της ΑΟΖ θα έχει ως αποτέλεσμα την ασφυξία της Τουρκίας και άρα πρέπει να κάνουμε διμερείς διαπραγματεύσεις μπερδεύοντας την ΑΟΖ που είναι αποκλειστικά οικονομική έννοια με τα χωρικά ύδατα που είναι τελείως άσχετο θέμα και επί του οποίου υπάρχει το Casus Belli, απεμπολώντας έτσι τη μοναδική δυνατότητα που έχουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε (εκμετάλλευση / ορυκτό πλούτο) παρακάμπτοντας παράλληλα το Casus Belli;
  Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι και επικίνδυνοι...

 6. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/06/2012 14:36:33

  Απορία: Μήπως πίσω από το νέο στρατηγικό δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ με την κωδική ονομασία "θα ρισκάρουμε", ή αλλιώς "μπάτε Τούρκοι αλέστε", βρίσκεται η "τουρκολόγος" κα Δούρου;

  • ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
   ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ @ Strange Attractor 12/06/2012 16:27:55

   Προφανως.

 7. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 12/06/2012 14:39:11

  Λέτε τελικά ο Ακης να ....παρασύρθηκε από τις αναλύσεις της Δούρου και να αγόραζε οπλικά συστήματα;
  Να είναι....θύμα δηλαδή!!!

 8. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 12/06/2012 14:42:36

  Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ): Δίδασκε η Δούρου την αλφαβήτα της Άμυνας....
  Μην σας κάνει εντύπωση: ΟΛΟΙ οι Συριζαίοι, όπως και το παλιό ΚΚΕ Εσ από το οποίο σε μεγάλο βαθμό προέρχονται, είναι αμιγώς κρατικοδίαιτοι. Και μάλιστα όχι σε όποιες και όποιες θέσεις, δευτεράντζες (πρωτόκολλα, κλπ). Αυτές τις άφηναν στους Πασόκους. Οι Εσωτερικάκηδες, ως ο "ανθός" του προοδευτισμού, επέλεγαν τα φιλέτα. Έχουμε και λέμε: Πανεπιστήμια, διευθυντικές θέσεις στον Δημόσιο Τομέα, ήδη επί γέρου Καραμανλή και Ράλλη, διορισμούς σε κάτι "Ινστιντούτα" (έτσι τα είχε αποκαλέσει ο Άκης), κάτι περίεργες ΜΚΟ, κάτι Κυριακάτικα Σχολειά (Ισλαμιστών Λαθρο)Μεταναστών, κάτι Συνηγόρους του Πολίτη (βλ. Καμίνης, Δ. Τάκης), κάτι άλλες περίεργες "Ανεξάρτητες Αρχές" που άνθισαν επί Σημίτη...Ο Εσωτερικάκιας δεν ζει χωρίς το Κράτος, χωρίς να αρμέγει το Κράτος. Και να το αρμέγει κανονικά, να το ξεζουμίζει.
  Πρέπει κανείς κάποια στιγμή να καθήσει και να γράψει τη "Μαύρη Βίβλο του ΚΚΕ Εσ", όχι λιβελλογράφημα, αλλά με τεκμηριωμένα στοιχεία.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΒΙΣ 12/06/2012 16:05:05

   ήδη επί γέρου Καραμανλή και Ράλλη

   Αυτούς τους υποστήριζε ο ΓεροΚαραμανλής. Όταν του έλεγαν τίποτε έλεγε: Αυτούς μη μου τους πειράζετε. Μετά το 1974 αποφάσισε να κάνει συμφιλίωση. Τους ΚΚΕ Εξ. τους θεωρούσε πράκτορες, οπότε άφησε μερικούς του ΚΚΕ εσ. να ανέβουν προς τα πάνω και να τα καζάντια μας. Δε μιλάω ως δεξιός αλλά ως Έλληνας. Μου είναι αδιάφορο αν η ΝΔ θα επιβιώσει ή όχι. Όμως η χώρα πρέπει να επιβιώσει και όταν γίνονται αυτά που λες οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι λίγες.

   • Ραβινος avatar
    Ραβινος @ anonymous 12/06/2012 17:44:56

    ''Μου είναι αδιάφορο αν η ΝΔ θα επιβιώσει ή όχι'' Καλομελετα κι ερχεται η συριζοτσιπραιικη παρεα για να επιβιωσει η πατριδα !Ε ρε τι μυαλα κουβαλαμε σε τουτη την ερημη πατριδα !Φασκελοκουκουλουστα !!

 9. TopGunZ avatar
  TopGunZ 12/06/2012 14:43:53

  Βγάλτε ρε αύριο ένα διάγγελμα με αυτό το γεγονός. Κι ας είναι στο περίπου, κι ας πετάει προπέτασμα καπνού η βαψομαλλού, ας κάνει και μηνύσεις! "Αυτοί είναι κύριε Ελληνικέ Λαέ οι δήθεν άμωμοι που δεν κυβέρνησαν και δεν έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και καλά!" Όχι άλλος καθωσπρεπισμός!

 10. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 12/06/2012 14:45:19

  Αφήνω και την άλλη παράμετρο του θέματος: Μία ακραία διεθνίστρια και ανύπαρκτης εθνικής συνείδησης μανταμίτσα, με υπόπτου καταλληλότητας πτυχία, στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
  Δηλαδή, μας σώνει η μπουνταλοσύνη των Τούρκων που έλεγε ένας μακαρίτης θειος μου;

 11. Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
  Κωστας Ε. Χριστοδουλου 12/06/2012 15:26:53

  Όλα θά ξεδιαλύνουν μετά τήν 17/6 ............

  • Σφύριζας avatar
   Σφύριζας @ Κωστας Ε. Χριστοδουλου 12/06/2012 16:26:23

   Μακάρι αλλά χλωμούς μας βλέπω.

 12. anonymous avatar
  anonymous 12/06/2012 15:32:45

  Αν το ψάξετε θα βρείτε πολλά άτομα από την αριστερά οι οποίοι να το παίζουν από αναλυτές μέχρι εκδότες και από καθηγητές πανεπιστημίου μέχρι διανοούμενοι. Αυτοί οι άνθρωποι δε μπορούν να λειτουργήσουν έξω από αυτό το πλαίσιο και θα κάνουν τα πάντα για να διασωθούν.

 13. irida avatar
  irida 12/06/2012 15:45:36

  Πρόσφρατα, μετά το..νεράκι, η Δούρου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε κι από την ΕΛΕΠΑΠ. Είχε κει μαζεμένους όλους, εν ώρα εργασίας, και τους μιλούσε. Φυσικά ο διευθυντής της μονάδας βλέπει το κοντινό μέλλον!! Ο νοών νοείτω. Πόσο νόμιμο είναι να επισκέπτεται μία πολιτικός εν ω΄ρα εργασίας και να περνά τις θέσεις της; Εξ όσων γνωρίζω απαγορεύεται η είσοδος σε συγκεκριμένους χώρους, με εγκυκλίους υπουργών, πολλών προσώπων που δε σχετίζονται με το χώρο. Βέβαια η ΕΛΕΠΑΠ θεωρείται ένας χώρος που περνάν και κάνουν το κομμάτι τους διάφοροι. Εντάξει. Φυσικά έλεγε διαφορετικά από όσα λένε στη τιβι και της το θέσανε κάποιοι. Αλλά....
  Η νυν υπουργός παιδείας ανακάλεσε απόφαση της Διαμαντοπούλου, για την οποία σιώπησε κι ο Αρβανιτόπουλος, που χορηγούσε σε συνδικάλες όλων των κομμάτων το βαθμό Α με τις αποδεοχές που συνεπάγεται!!
  Μια ερώτηση: πόσο πιο σημαντικοί είναι οι αστυνομικοί από τους εκπαιδευτικούς που ο Σαμαράς τους έταξε,αν θα πάρουν άλλο θέμα, πως δε θα αγγίξει το μισθολόγιό τους; Και γιατί οι χαμηλόμισθοι εκπαιδευτικοί να τρέξουν να πριμοδοτήσουν τον Σαμαρά; Από ευχαρίστηση;
  Αλήθεια ο Πάγκαλος μη ων υπουργός ούτε βουλευτής πόσα άτομα από την προσωπική του φρουρά διατηρεί ακόμα;

 14. Σφύριζας avatar
  Σφύριζας 12/06/2012 15:52:27

  Εντάξει το καταλάβαμε τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

 15. kostas avatar
  kostas 12/06/2012 16:03:33

  Μάλιστα αυτό χρειαζόμαστε. Μια δασκάλα που θα διαμορφώνει την πολιτική μας στα ελληνοτουρκικές σχέσεις, την ΑΟΖ κλπ...έλεος πια! πόσο πιο χαμηλά;;;;

 16. Παστός Αστός avatar
  Παστός Αστός 12/06/2012 16:05:57

  Εαν τα λέει καλά ο υποστράτηγος, ήταν μάλλον άσχετη ουσιαστικά, με το αντικείμενο.

  h**p://parisis.wordpress.com/2011/03/02/%CE%B9%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3/

  Η καθιερωμένη πράσινη πρακτική της ξεφτίλας «άλλος ένας φορέας για βόλεμα» κάθε είδους; Που χωράει κάθε πικραμμένο, ακόμα κι αν έχει μείνει το πολιτικό του ένστικτο 70 χρόνια πίσω, ή οραματίζεται εμφύλιο και Κορυσχάδες;

  Είτε ύφεση, είτε ανάπτυξη υπάρχει στην οικονομία, προφανώς και δε μπορεί να οργανώσει άμυνα, κάποιος που λειτουργεί διαχαστικά.
  Ένας κι ένας...
  verb-Alexis, τζάμπα οι λέξεις :)

 17. Γιώργος Βλάχος avatar
  Γιώργος Βλάχος 12/06/2012 16:14:47

  Αν σκεφτεί κανείς ότι την θέση αυτή θα μπορούσε να την κατείχε ο μακαρίτης ο Νεοκλής Σαρρής τότε....

  • ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
   ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ @ Γιώργος Βλάχος 12/06/2012 16:28:20

   !!!!!!!!!!!!

 18. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 12/06/2012 17:22:15

  Η κυρία Δούρου κρατικοδίαιτη επί ΠΑΣΟΚ; Και δεν της φαινότανε ...

 19. nonameatall avatar
  nonameatall 12/06/2012 18:15:25

  ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ, ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΟ ΙΑΑ/ΥΠΕΘΑ, ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΕΣ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ).
  ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΩΧΟΒΛΑΚΟΚΟΜΕΙΟ.
  Αντικείμενα του ΙΑΑ, αρκούντως συναφή με την Παιδαγωγική Ακαδημία (Αμυντική ανάλυση,Ανάλυση Εθνικής Άμυνας,Στρατιωτική Επιχειρησιακή Έρευνα,Πολιτική και Στρατηγική Ασφάλειας,Μελέτες Διοικήσεως και Ελέγχου,Οικονομικά της Άμυνας,Ανάλυση Στρατηγικού Περιβάλλοντος,Τεχνολογική Πρόβλεψη και Εκτίμηση) ρωτήστε και τον δάσκαλο του παιδιού σας ή την νηπιαγωγό.

 20. petron avatar
  petron 12/06/2012 21:22:22

  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

  βρηκαμε τη νεα ΥΕΘΑ στην κυβερνηση ΑΛΕΞΗ....

 21. roadrunner avatar
  roadrunner 12/06/2012 21:57:24

  Γιατί μας το κράταγε κρυφό αυτό το μικρό της μυστικό η κ.Δούρου; Γιατί τέτοια προϋπηρεσία τουρκολόγου στο ΥΕΘΑ επί Άκη-Σημίτη να απουσιάζει από το βιογραφικό της; γιατί αυτοπροσδιορίζεται στο βιογραφικό της ως απλή "σύμβουλος εκδόσεων" ;; Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Αν ήταν καθαρή θα τα έγραφε αυτά στο βιογραφικό της.
  Τι άλλο κρύβει η κ.Δούρου για τις σχέσεις της με Τσοχατζόπουλους, και άλλους εγχώριους και εξωχώριους της αυτής συνομοταξίας ;

  • petron avatar
   petron @ roadrunner 12/06/2012 22:02:31

   ειναι μυστικο.....

   οπως το προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.....

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ petron 12/06/2012 22:24:01

    Θα το ρίξω το επίπεδο, δεν αντέχω πια !!
    Τι νομίζει δηλαδή, η "Ρένα στο ΥΕΘΑ",
    ότι δικαιούται να κρατά μυστικό το παρελθόν της ως υφισταμένη του Τσοχατζόπουλου, και να μας το παίζει "η Αλίκη στο Ναυτικό: έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη ";;;
    Κάτι ξεχασμένες λεξούλες, όπως διαφάνεια και καθαρότητα, ειδικά σε ότι αφορά τα δημόσια πρόσωπα, τους θυμίζουν τίποτε εκεί στον ΣΦΥΡΙΖΑ ; 'Η απλά ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ αδιάφορα ;

 22. Nik avatar
  Nik 12/06/2012 22:30:45

  "την προσέλαβαν επειδή είχε σπουδές στο εξωτερικό." Τέτοια μοναδικά προσόντα δηλαδή!!!

  Και κατέθεσε μόνο ένα βιογραφικό, χωρίς να έχει προηγούμενη πείρα, και ω του θαύματος, την προσέλαβαν.

  Τι διάολο βιογραφικο ήταν αυτό που έπεισε την ελληνική διοίκηση να προσλάβει ένα άγνωστο νιόβγαλτο άτομο!

  Ρε δούλεμα που πέφτει....

 23. chris avatar
  chris 12/06/2012 23:55:49

  "αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής " εγώ για κατάσκοπο την κόβω

 24. airman avatar
  airman 13/06/2012 00:37:29

  Εμένα εκείνες οι σπουδές στην Τουρκία κάπως μου κάθονται.
  Εκεί δραστηριοποιούνται και κάποιοι ”παράξενοι δάσκαλοι”, που όλως τυχαίως η ”διδασκαλία” τους απηχεί και τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ανησυχητικά μεγάλο βαθμό.

 25. ioannis avatar
  ioannis 13/06/2012 11:03:58

  Ξέχασες τους διεθνείς οργανισμούς που στελεχωνονται αποκλειστικά απο εσωτερικούς-σιρυζαίους λόγω των μοναδικών ουσιαστικών κυρίως προσόντων τους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.