28/05/2008 10:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διατραπεζικός πόλεμος και στο real estate.

Νέα Διεύθυνση real estate δημιουργεί η Εθνική και έψαξε για στελέχη με εμπειρία προκειμένου να διαχειριστούν την τεράστια ακίνητη περιουσία ύψους 1 δις ευρώ και πλέον. Που τα έψαξε; Μα φυσικά στον ανταγωνισμό, όπως συμβουλεύει κάθε εγχειρίδιο τραπεζικού οργανισμού. Αυτό όμως που δεν λένε τα εγχειρίδια είναι πως καμιά φορά ο ανταγωνισμός … θολώνει τα νερά. Κι όταν ψαρεύεις σε θολά νερά, όπως ο ανυπόμονος αλλά μάλλον άπειρος γενικός διευθυντής της μεγάλης μας φίλης, κινδυνεύεις να «δολώνεις» για φαγκρί και να «τσιμπάει»….μαρίδα. Πολλά κυκλοφορούν στην αγορά κι ακόμα περισσότερα στην Eurobank,  η οποία απ’ ότι ακούγεται, μάλλον μόνη της άνοιξε την πόρτα εξόδου σε πρώην στελέχη της και τώρα αρμενίζει στην … κοσμάρα της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Eric Hundin avatar
  Eric Hundin 28/05/2008 11:32:37

  I found your blog on MSN Search. Nice writing. I will check back to read more.

  Eric Hundin

 2. Factorx avatar
  Factorx 28/05/2008 22:47:44

  Το αφήνω για να καταλάβετε το πρόβλημα. Καθημερινά λαμβάνουμε δεκάδες ή και εκατοντάδες διαφημιστικά e-mail και δεν ξερω πως μας βρίσκουν και τα στέλνουν. Αναγνωσιμότητα; Αναγκάζομαι λοιπόν να τα σβύνω κάθε τόσο. Επειδή έχω βάλει φίλτρο το ένα link, γι αυτό το λόγο καμία φορά παρουσιάζεται καθυστέρηση στο ανέβασμα και δικώνα σας παρόμοινων. Η μου ξεφέυγει κανένα διαφημιστικό. Τέλως πάντων. Αυτα. Το είδα τώρα, λόγω ΄Ράλλυ Ακρόπολις που άρχισε για μας από χθες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.