#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/10/2011 08:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαρκές το έγκλημα του ΠΑΣΟΚ!

Κατά 340 εκ € μεγαλύτερο το έλλειμμα, στο εννεάμηνο του 2011 από αυτό του το 2009!!!


Με χειρότερα στοιχεία από το 2009, η κυβέρνηση προβλέπει «να συμμαζέψει» το φετινό έλλειμμα  στο 8%!


Γιατί  το 2009, ο ΓΑΠ   και η παρέα του,  το άφησαν να ξεφύγει (ή το φούσκωσαν) στο 15,4% ;Το γράφημα αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα. Με τόσα εξοντωτικά για τους Έλληνες μέτρα,  είμαστε χειρότερα από το σημείο που ξεκινήσαμε…κάτω από το σημείο μηδέν!


 Η κυβέρνηση συκοφάντησε και διέσυρε διεθνώς   τη χώρα με στόχο να πλήξει  τη ΝΔ.


Ολιγώρησε εσκεμμένα στη λήψη  μέτρων.


Μετέτρεψε μια γενικότερη κρίση ελλειμμάτων  σε κρίση χρέους για την Ελλάδα και εγκλώβισε την Οικονομία  στο φαύλο κύκλο της ύφεσης


Κατέστησε μεθοδευμένα  τη χώρα έρμαιο δάνειων  δυνάμεων-τοκογλύφων


Διαρκές το έγκλημα !

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ραβινος avatar
  Ραβινος 13/10/2011 08:49:55

  Διαρκές το έγκλημα !=Εξεταστικη=Ειδικο Δικαστηριο=Φυλακη και δημευση περιουσιων των επιορκων !

  • man8os avatar
   man8os @ Ραβινος 13/10/2011 12:11:43

   Ετσι ακριβως!!

  • raindog avatar
   raindog @ Ραβινος 13/10/2011 19:23:35

   πολλά λες... συνοπτικές διαδικασίες και οι προδότες στο Γουδί ή όπου αλλού πιο εύκαιρα. Να τελειώνουμε μια και καλή με δαύτους.

 2. Νίκος Πολίτης avatar
  Νίκος Πολίτης 13/10/2011 08:50:33

  Ποιος θα τους δικάσει: Ειδικό Δικαστήριο ή η Ιστορία;

  Βέβαια, υπάρχει και ο φοβισμένος, τρομοκρατημένος λαός...

 3. φωνη avatar
  φωνη 13/10/2011 09:08:08

  Σώπα και μεις περιμέναμε να ρίξουν το έλλειμμα. Μένουμε άναυδοι! Τι αιφνιδιασμός! Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα κατάφερναν να ρίξουν το έλλειμμα. Αυτή η κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση εκβίαζε τον Καραμανλή, δεν τον άφησε να πάρει μέτρα για την οικονομία παρότι ΓΝΩΡΙΖΑΝ πολύ καλά την κατάταση, πέτυχαν εκλογές με το ζόρι και προεκλογικά λέγανε λεφτά υπάρχουν παριστάνοντας ότι δεν ξέρουν ποιό είναι το έλλειμμα ήταν βέβαιο ότι θα μειώσει το έλλειμμα αυτή η κυβέρνηση.
  Ο άνθρωπος που ανέλαβε την ευθύνη της διακοπής των σχέσεών μας με τη Ρωσία,παρότι ήταν εθνικά συμφέρουσες, ήταν βέβαιον ότι τον έκαιγε το έλλειμμα της χώρας και θα έκανε τα πάντα για να το μειώσει.
  Ο άνθρωπος που φούσκωσε το έλλειμμα στο 15.4% είναι παραπάνω από βέβαιον ότι το μόνο που τον απασχολούσε είναι πως θα μειώσει το έλλειμμα.
  Ο άνθρωπος που δούλεψε υπογείως με τον Στρος Καν . Ο άνθρωπος που επί των ημερών του άνοιξε ο ασκός της κερδοσκοπίας με τα CDS και ένα εξάμηνο δυσφημούσε τη χώρα ανεβάζοντας το κόστος δανεισμού και πετώντας μας με τεχνητή κρίση δανεισμού έξω από τις αγορές ήταν βέβαιο ότι ήθελε να ρίξει το έλλειμμα.
  Ο άνθρωπος που κάλεσε το ΔΝΤ για να μας σώσει λες και δεν είχε δει τι έκανε το ΔΝΤ σε άλλες χώρες, αν και τον είχαμε δει παλιότερα σε συνεντεύξη στον Κούλογλου να ξέρει πολύ καλά τι κάνει το ΔΝΤ, αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιον ότι έκανε απλώς τα τυπικά και καθιερωμένα που θα έκανε ο κάθε ηγέτης για να ρίξει το έλλειμμμα της χώρας του.
  Ο άνθρωπος που έβαλε λουκέτο στη χώρα και από εκεί και πέρα ξεζουμίζει τη μεσαία τάξη με φόρους και περικοπές τι άλλο να ήθελε εκτός από το να ρίξει το έλλειμμμα;; Πολύ λογικό να πέσει το έλλειμμα όταν η χώρα σταμάτησε να λειτουργεί. Πολύ λογικό. Και το χρέος ακόμα πιο λογικό να μειωθεί τώρα που δε δουλεύει κανείς στη χώρα.....απλή λογική είναι.
  Καθόμαστε και μετράμε το έλλειμμα πόσο είναι και πόσο θα το έριχνε, αλλά τελικά το ανέβασε, στα σοβαρά τώρα; Είχε αυτός ποτέ σκοπό να ρίξει το έλλειμμα; Δουλευόμαστε;;; Φυσικά και τίποτα δε θα έκαναν. Ποιός δεν έχει καταλάβει ότι ο ΓΑΠ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία που στόχος της ΔΕΝ ήταν η μείωση του ελλείμματος;

 4. Αλεξης avatar
  Αλεξης 13/10/2011 09:09:21

  Το ΠΑΣΟΚ θα καταστρέψει τη χώρα αλλά δε θα πειράξει τον κομματικό στρατό του στο δημόσιο γιατί βασίζεται πάνω του για δομική αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση Σαμαρά.
  Όσο και να φωνάζουμε θα γαντζωθεί στην εξουσία μέχρι να προετοιμάσει μερικές καφτές πατάτες για τους επόμενους.

 5. καθηγητής avatar
  καθηγητής 13/10/2011 09:33:41

  Για όσους πιστεύουν ότι τα μνημόνια εφαρμόζονται με επιτυχία στις άλλες χώρες...

  Εκτός στόχων προϋπολογισμού φαίνεται να κινείται και η Ιρλανδία –μετά την Πορτογαλία και την Ελλάδα- σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal καθώς το ιρλανδικό συμβούλιο σε θέματα δημοσιονομικής πολιτικής ανέφερε πως η ιρλανδική κυβέρνηση θα χρειαστεί ακόμη 4 δισ.. € με προοπτική το ποσό αυτό να αυξηθεί.

  Τα χρήματα αυτά είναι αναγκαία έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί από την τρόικα για το 2012 ενώ επιπρόσθετα θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές στον προϋπολογισμό. Τόσο η ΕΕ όσο και το ΔΝΤ απαιτούν τη μείωση του ελλείμματος από το 10% που είναι φέτος στο 8,6% για το 2012. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος κυβερνητικοί αξιωματούχοι δήλωσαν πως θα καταφύγουν σε περικοπές ύψους 3,6 δισ. € στον κρατικό προϋπολογισμό ενώ εξετάζουν και την αύξηση των φόρων για το 2012.

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 6. Dark Angel avatar
  Dark Angel 13/10/2011 09:51:37

  Όταν τους τα΄λεγε ο Σαμαράς ήταν Χάρυ Πότερ...
  Τώρα που τα έκαναν σαν τα πράσινα μούτρα τους, τι είναι;
  Χουντίνι; Αυτός τουλάχιστον είχε και ένα ταλέντο στοις αποδράσεις...Αυτοί έχουν;

  • φωνη avatar
   φωνη @ Dark Angel 13/10/2011 10:06:42

   Ναι και τότε όταν έκανε το Ζάππειο 1 όλοι (μμε κ κόμματα και της αντιπολίτευσης) το παίζανε τρελίτσα ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέει. Πιστεύαν δήθεν τα μμε ότι κάπου μπορεί και να οδηγήσει ο δρόμος αυτός. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να πιστέψεις ότι χωρίς να παράγεις κάτι εδώ μέσα θα αντιμετωπίσεις το χρέος; Πόσο ηλίθιος είσαι όταν πιστεύεις ότι με την ύφεση θα πέσει το έλλειμα. Δηλ ένα άτομο όταν χρωστάει δεν δουλεύει περισσότερο για να ξεχρεώσει; Αν χρωστάς και βρεθείς άνεργος μπορείς να εξυπηρετήσεις το χρέος σου; Πώς θα μπορούσε η χώρα να το εξυπηρετήσει;
   Και τώρα ξαφνικά 2 χρόνια μετά ανακάλυψαν όλοι την ύφεση και την ανεργία. Τι να το κάνω τώρα όταν τα έλεγε ο Σαμαράς και ήταν αναστρέψιμη η κατάσταση δε θέλανε να το καταλάβουν. Και τώρα δεν καταλαβαίνουν δήθεν τι θα πει επαναδιαπραγμάτευση γιατί θελουν και να χρεοκοπήσουμε και να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση μέτρων με χειρότερες επιπτώσεις. Την ύφεση και την ανεργία την βλέπουν τώρα την αναποτελεσματικότητα την βλέπουν την ανάγκη για ανάπτυξη στα λόγια τη διαπιστώνουν, αλλά δε βλέπουν τι πρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε.

 7. ΜΠ avatar
  ΜΠ 13/10/2011 09:53:55

  Πού πάνε τα λεφτά μας;;; Πότε θα δώσουν αναλυτική καρτέλα εσόδων - εξόδων;;;
  Τα μυστικά κονδύλια πότε θα γίνουν φανερά, από ποιούς και πότε;;;;;;

  • pikras57 avatar
   pikras57 @ ΜΠ 13/10/2011 10:04:56

   ....καλά ...περίμενε....όσο θα βγούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των ΜΚΟ του ΥΠΕΞ (για αναπτυξιακή συνεργασία ...και κουραφέξαλα)

 8. pikras57 avatar
  pikras57 13/10/2011 10:02:06

  ...διαφωνείς ...συμφωνόντας με την ανάρτηση!
  Η ουσία είναι μία!
  Χρησιμοποίησαν το έλλειμμα για να κατασυκοφαντήσουν την χώρα!
  ...και να μας βάλουν συνειδητά μέσα στο θανατηφόρο σπιράλ που οδηγεί ...στην άλωση της χώρας....
  ....το 2009, μετά τις εκλογές, τα δημοσιονομικά μας στοιχεία ήταν στα επίπεδα τα σημερινά...και χωρίς εξαθλιωτικά μέτρα...

  ...θα μπορούσαν λοιπόν να συγκρατήσουν και όχι να φουσκώσουν τα ελλείμματα με αλχημείες στο 16% , με τη λήψη κάποιων αναγκάιων μέτρων...


  Το φούσκωμα του ελλείμματος έγινε τελικά εργαλείο υποδούλωσης της χώρας...

  • pikras57 avatar
   pikras57 @ pikras57 13/10/2011 10:06:33

   ....αφορά στο σχόλιο τησ "φωνής"

 9. βισάλτης avatar
  βισάλτης 13/10/2011 10:05:01

  Υπάρχουν πολιτικοί με τσίπα και φιλότιμο που βάζουν σε προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον , την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του λαού που εκπροσωπούν για οικονομική και κοινωνική ευημερία ,και άλλοι που έμαθαν να θεωρούν κορόιδα τους έλληνες οι οποίοι δεν τιμωρούν ούτε καν τους προδότες ούτε τους δολοφόνους τους (γερμανούς),-πόσο μάλλον τους σάπιους πολιτικούς-και οι οποίοι έχουν αναπτύξει με τον καιρό το ιδιοκτησιακό σύνδρομο στο έπακρο,θεωρούν ότι το π.χ πασόκ το έχουν κληρονομήσει μαζί με την χώρα την οποία συμπεριφέρονται σαν το γελάδι που το αρμέγουν καλά-καλά πριν το οδηγήσουν στο σφαγείο όπου και θα εισπράξουν αρκετά λεφτουλάκια προμήθεια πριν γυρίσουν στην χώρα που η μαμά τους τους έμαθε να θεωρούν πατρίδα- μια και παρόλο που τρέφεται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο εδώ και καμμιά πενηνταριά χρόνια περιφρονεί τόσο τους "ιθαγενείς"κατ αυτήν, που δεν έμαθε ελληνικά..Και ο καυμένος ο λαός καλά θα κάνει να αναλάβει τις ευθύνες του ,και να βιώσει τα αποτελέσματα του να συμπεριφέρεται δουλοπρεπώς προσερχόμενος στα πολιτικά γραφεία για ρουσφέτι ή με σημαιούλες σε προεκλογικά πανηγύρια...Το αντίτιμο είναι η εγκαθίδρυση μιας ανελέητης και αυταρχικής λουδοβίκειας τάξης ολιγαρχίας μεστή προνομίων και ασύλων,προστατευμένη από ένα κομματικό κράτος τεμπελχανάδων προνομιούχων και ευνοούμενων κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών του τύπου,των κατασκευών και των εισαγωγών..
  Εδώ θα πρέπει να εξάρουμε την συμβολή στην πλήρη κατάρρευση κάθε έννοιας ορθολογικής διαχείρησης ...της δικαιοσύνης ,που χωρίς αυτήν τίποτα από αυτά που ορέγονταν διεφθαρμένοι σάπιοι και ανάξιοι πειναλέοι γύφτουλες πολιτικάντηδες ,ντόπιοι και ξένοι κερδοσκόποι δεν θα είχε επιτύχει..Μια δικαιοσύνη που από ανεξάρτητος θεσμός περιθωριοποιήθηκε,απονευρώθηκε και κατάντησε ανέκδοτο η προσφώνηση "άν έχεις στοιχεία πήγαινε στον εισαγγελέα" ή "θα σχηματισθεί ΕΔΕ"
  Ετσι που κατάντησαν οι θεσμοί ..άντε και ναι έτσι είναι...το έλλειμμα είναι κατά πολύ υψηλότερο από το 2009 και μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας...άντε λοιπόν προσφύγετε στην ελληνική δικαιοσύνη για να ξεμπροστιαστούν για πράξεις και παραλείψεις οι υπεύθυνοι.....μιας ελληνικής δικαιοσύνης και επιτροπών της βουλής που δίκασαν υποβρύχια και σήμενς......λουστείτε τώρα τους θεσμούς σας έτσι που τους καταντήσατε!!!!!!!!

 10. kostasv avatar
  kostasv 13/10/2011 10:31:56

  Κάποιες φορές τα λόγια είναι περισσότερο φουσκωμένα από τις πράξεις. Και εξηγούμαι.
  Όταν λέγεται ότι φούσκωσαν το έλλειμα στο 15,5% δηλαδή ποιο ήταν το πραγματικό. Το γνωρίζει κανείς ή οι γνωστές αερολογίες.
  Φουσκώθηκε επίτηδες για να διαβάλει τη Ν.Δ. . Τα greek statistics ήταν χλεύη για τη χώρα και όχι για κάποιο κόμμα.
  Και κάτι άλλο. Η συνεχής καραμέλα ..αν τα έκανε αυτά ο Καραμανλής τι θα γινότανε....
  Ο Καραμανλής ΕΧΑΣΕ την ιστορική ευκαιρία το 2004 να ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ το κράτος. Όλα τ' άλλα είναι προς "λαϊκή κατανάλωση".

 11. η Dimi avatar
  η Dimi 13/10/2011 11:47:08

  ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
  (απόσπασμα) Του Γιώργου Δελαστίκ, Eπίκαιρα

  Ούτε το πιό διεστραμμένο μυαλό συγγραφέα θεατρικών έργων του παραλόγου δεν θα μπορούσε να γεννήσει πιό ψυχεδελική σκηνή, την οποία όμως, βιώνουν δέκα εκατομμύρια Ελλήνων.

  Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα φτάναμε στο σημείο οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων και των εμπόρων να κατηγορούν δημοσίως τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου (είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τρομάρα του!) – και τη κυβέρνησή του ως... αντεργατικούς απατεώνες και δωσίλογους!

  Δυστυχώς, όχι μόνο έγινε κι αυτό, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν έχουν και καθόλου άδικο στις κατηγορίες τους!

  «Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μιά χούφτα τεχνοκρατών «μερικής απασχόλησης» (Σ.Σ. εννοεί την τρόϊκα) σε συνεργασία με κάποιους λίγους «πρόθυμους γενίτσαρους» θα δείξουν ευαισθησία στην προαλειφόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Β. Κορκίδης.

  «ΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ... 660 ΕΥΡΩ»
  Η ανατριχιαστική απόδειξη του απύθμενου μίσους της κυβέρνησης Παπανδρέου εναντίον των εργαζομένων είναι, μεταξύ πολλών άλλων, και το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

  Οσο και αν ακούγεται απίστευτο, το μισθολόγιο αυτό ορίζει γιά τους πρωτοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς καθαρό μισθό... 600 Ευρώ!

  Γνωρίζουμε ότι όλοι οι νεοπροσδιοριζόμενοι καθηγητές και δάσκαλοι, πλήν ειδικών περιπτώσεων, τοποθετούνται στην επαρχία, άρα μακρυά από το σπίτι τους. Αν δώσουν ένα ελάχιστο ποσό 250 ευρώ γιά νοίκι, τους μένουν 400 ευρώ, με τα οποία πρέπει να πληρώνουν φως, να τρέφονται έναν ολόκληρο μήνα, να ντύνονται, να μετακινούνται, να αγοράζουν βιβλία, να ξοδεύουν βγαίνοντας έξω. Δηλαδή, ούτε 5 (πέντε) ευρώ την ημέρα δεν θα τους μένουν γιά φαγητό!

  Και όχι τίποτ’άλλο, αλλά σήμερα είναι και «ανεπρόκοποι» και «αφιλόξενοι» οι επαρχιώτες γιά να πηγαίνουν στους λιπόσαρκους δασκάλους... αυγά, χυλοπίτες ή ζαρζαβατικά, όπως έκαναν «οι καλοκάγαθοι χωριάτες» τη δεκαετία του 1950 κι έτσι επιβίωναν εν εντίμω πενία οι εξίσου κακοπληρωμένοι εκπαιδευτικοί.

  «Δανία του Νότου» είχε προεκλογικά υποσχεθεί να κάνει την Ελλάδα ο Γ. Παπανδρέου. Αντί γι’αυτό τη μετατρέπει ταχύτατα σε... «Ινδία του Βορρά»!

  ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΙΣΟΝ ΑΠΟΛΥΣΗ
  Τίποτα δεν αφήνει όρθιο από τις εργασιακές κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα το ολέθριο δίδυμο Παπανδρέου – Βενιζέλου, το οποίο θα περάσει στην ιστορία γιά το αβυσσαλέο μίσος που τρέφει εναντίον του κόσμου της εργασίας και γιά το επαίσχυντο έργο του στην αποδόμηση κάθε εργασιακού δικαιώματος.

  Πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών
  ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τη λεγόμενη «ευνοϊκή ρήτρα» που πρόβλεπε ότι ισχύει η σύμβαση πάντοτε που είναι πιό ευνοϊκή γιά τον εργαζόμενο.

  ΑΝΕΣΤΕΙΛΑΝ την υποχρεωτική επέκταση των κλαδικών συμβάσεων στο σύνολο του κλάδου, όταν υπογραφούν από το 51% των εργοδοτών.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τη διάταξη ελέγχου των επιχειρησιακών συμβάσεων από το Συμβούλιο Εργασίας.

  ΔΙΑΣΠΟΥΝ τον συνδικαλισμό, επιβάλλοντας στα δικαστήρια να εγκρίνουν ή όχι μέσα σε δέκα (!) μόλις ημέρες τις αιτήσεις γιά επιχειρησιακά – δηλαδή κατά κανόνα εργοδοτικά – Σωματεία, ενώ δίνουν το δικαίωμα υπογραφής επιχειρησιακών συμβάσεων ακόμη και σε «ενώσεις προσώπων» σε επιχειρήσεις που είναι τόσο μικρές, ώστε δεν έχουν καν είκοσι έναν εργαζόμενους γιά να συγκροτήσουν επιχειρησιακό σωματείο. Αρκούν... τρεις εργαζόμενοι σε μία επιχείρηση με πέντε υπαλλήλους γιά να υπογράψουν επιχειρησιακή σύμβαση! Το παν είναι να υπονομευτεί ο συνδικαλισμός – και αναφερόμαστε, βεβαίως, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Ιδιωτικό Τομέα.

  Οσο γιά τον Δημόσιο, η κυβέρνηση Παπανδρέου – Βενιζέλου άφησε πιά κατά μέρος τα προσχήματα και δείχνει καθαρά τα σχέδιά της να απολύσει εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, αν κατωρθώσει να ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της μέσω του κόλπου της «εφεδρείας».

  Ανενδοίαστα πλέον νομοθετεί με το πολυνομοσχέδιό της ότι «η ένταξη σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας λογίζεται ως προαγγελία απόλυτης γιά κάθε νόμιμη συνέπεια», όπως αναφέρει επί λέξει.

  Οι μάσκες έπεσαν, αλλά οι «κουκουλοφόροι» συνεργάτες των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων παραμένουν στην εξουσία...

  ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 190% !
  Λεηλασία των μισθών, λεηλασία των συντάξεων, λεηλασία του εφάπαξ, άγρια φορολόγηση, χειρότερη κι από την εποχή της Τουρκοκρατίας – αυτό είναι το έργο της συνεργασίας της κυβέρνησης Παπανδρέου με την ΕΕ και ΔΝΤ.

  Ετσι θα μάς έσωζαν, με την εξαθλίωση, μάς έλεγαν πέρσι. Γδέρνοντάς μας και κρεμώντας μας στο τσιγκέλι, θα βελτιωθούν οι μακρο-οικονομικοί δείκτες ισχυρίζονταν. Ελεγαν συνειδητά ψέμματα.

  Παπανδρέου, ΕΕ και ΔΝΤ παρέλαβαν το 2009 από την κυβέρνηση Καραμανλή το δημόσιο χρέος το 115% του ΑΕΠ. Τι έκαναν; Λεηλατώντας τα εισοδήματα του Ελληνικού Λαού, το εκτόξευσαν σε δύο μόλις χρόνια στο... 160% (!) του ΑΕΠ και του χρόνου, όπως ανακοίνωσε το ΔΝΤ, θα το έχουν εκτοξεύσει, στο τέλος του 2012 συγκεκριμένα, στο... 190% του ΑΕΠ !

  Κατακρήμνησαν στα Τάρταρα της δυστυχίας και της μιζέριας τον Ελληνικό Λαό δήθεν γιά να τον σώσουν, στην πραγματικότηκα γιά να τον ληστέψουν και να τον εξανδραποδίσουν, και το αποτέλεσμα είναι ότι αύξησαν κατά 75 εκατοστιαίες μονάδες το δημόσιο χρέος, διασφαλίζοντας έτσι ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί οπωσδήποτε σε χρεωκοπία με τους όρους που θα επιβάλει το Βερολίνο μέσω της ΕΕ, ώστε να καταστεί υποτελής επαρχία του γερμανικού Ράϊχ.
  ♠ ♠ ♠

 12. man8os avatar
  man8os 13/10/2011 12:14:23

  Χαιρομαι που πλεον γινετε παλαικη απαιτηση η εξεταστικη επιτροπη και η σκληρη καταδκη των υπευθυνων για την κατασταση

 13. Ignoramus avatar
  Ignoramus 13/10/2011 13:09:14

  αμα κρινουμε απο αυτα που λεει η αναρτιση με τους στοκους για τα αεροπλανα τοτε καταλαβαινουμε γιατι μεγαλωνει το ελειμα παρα τις μειωσεις μισθων στο δημοσιο.

 14. ΝΙΚΗ avatar
  ΝΙΚΗ 13/10/2011 13:27:01

  "Η κυβέρνηση συκοφάντησε και διέσυρε διεθνώς τη χώρα με στόχο να πλήξει τη ΝΔ."
  Δε γίνονται αυτά!!! Ούτε σε σενάριο!!!! Ελληνάρες!!!!!

 15. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 13/10/2011 18:41:00

  Να προτεινω κατι?

  Γιατι δεν λαδωνετε την τρο'ι'κα να πει οτι παμε καλα;

  • φωνη avatar
   φωνη @ ΝΕΚΚ 13/10/2011 18:50:28

   Ρε άνθρωπε να σε ρωτήσω κάτι; Εσένα η έγνοια σου όλη είναι η έκθεση της τρόικας ή η κατάσταση της χώρας και ως εκτούτου και η δική σου;
   Δηλ αν ξαφνικά η τρόικα για όποιο λόγο πει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι παράδεισος θα γίνει κιόλας; Το θέμα δεν είναι να βελτιωθεί πραγματικά η κατάσταση;

 16. η Dimi avatar
  η Dimi 13/10/2011 18:55:41

  Απευθείας από τους μισθούς και τις συντάξεις θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης από το 2012, σύμφωνα με τροπολογία που κατατίθεται την Παρασκευή στη Βουλή (ανανεωμένο) ~πηγή: news.gr/msn.com

  Όπως δήλωσε από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, που κυμαίνεται από 1% έως 4% δεν θα καταβάλλεται στις εφορίες, αλλά θα παρακρατείται απευθείας από μισθούς και συντάξεις από το 2012.

  Όπως είπε ο υπουργός, με τον τρόπο αυτόν, η έκτακτη εισφορά, αντί να καταβάλλεται σε 6 δόσεις, θα καταβάλλεται σε 12-14 μηνιαίες δόσεις. «Αυτό δεν συνιστά περαιτέρω παρακράτηση, είναι ένα τεχνικό θέμα», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

  Παράλληλα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ανακοίνωσε επέκταση της αναστολής των κλαδικών συμβάσεων έως ότου να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση.

  Να σημειωθεί ότι αρχικά και σύμφωνα με το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου το «πάγωμα» των κλαδικών συμβάσεων είχε οριστεί στα 2 χρόνια.

  Επιπροσθέτως, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής ότι κατέθεσε και την τροπολογία που φέρνει μείωση κατά 35% στους μισθούς των ΔΕΚΟ καθώς και ότι θα φέρει επιπλέον δύο οι οποίες θα επιτρέπουν στο ελληνικό δημόσιο να διοργανώσει διεθνή διαγωνισμό για την παραχώρηση της άδειας των κρατικών λαχείων και θα ξεκαθαρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα εισπράττεται η εισφορά αλληλεγγύης.

  Στις αλλαγές περιλαμβάνεται επίσης η προσθήκη που ξεκαθαρίζει τον ρόλο των σωματείων στην σύναψη επιχειρησιακών συμβάσεων και η αποκατάσταση της αδικίας μεταξύ υπηρετούντων και προσληφθέντων στο μισθολόγιο – βαθμολόγιο. Τέλος ο κ. Βενιζέλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν επιπλέον αλλαγές.

 17. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 13/10/2011 19:22:35

  Ελα ρε Φωνη...και για αστειο να σου ελεγαν οτι παμε καλα, θα τους πιστευες; ´Η μηπως οταν σου ειπε ο υπουργος οτι ειμαστε στο 2004 βγηκες στο μπαλκονι να δεις πυροτεχνηματα 400εκ. Ευρω; Ακραια ειρωνεια ηταν η τοποθετηση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.