#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/05/2010 12:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαμαρτυρία έξω από την ισραηλινή πρεσβείαΣε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στις 19:00, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας τη δολοφονική - όπως χαρακτηρίζεται - επίθεση του Ισραήλ ενάντια σε πολίτες από τουλάχιστον 50 χώρες που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση να προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.

Επίκαιρη ερώτηση για το θέμα κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η ελληνική κυβέρνηση ήταν σε πλήρη γνώση του σχεδίου της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας όσο και της πρόθεσης του Ισραήλ να εμποδίσει βιαίως την προσέγγιση της νηοπομπής στις ακτές της Γάζας. Σημειώνεται μάλιστα πως η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει την κυβέρνηση με επιστολή της στον Πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών «να αναλάβει πρωτοβουλία, τόσο δημόσια όσο και δια της διπλωματικής οδού», προκειμένου να μπορέσει η νηοπομπή να καταπλεύσει στη Γάζα.

Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Δρίτσας ερωτά τον κ. Παπανδρέου:

«1. Σε ποιες ενέργειες προέβη για να προστατεύσει τους έλληνες πολίτες που συμμετείχαν στην ειρηνική αποστολή προς τη Γάζα και πώς σκέπτεται να ενεργήσει για την αποτροπή πειρατικών ενεργειών σαν αυτή του Ισραήλ;

2. Ποιες πρωτοβουλίες ανέλαβε προκειμένου να καταδικαστεί διεθνώς η πειρατική ενέργεια του Ισραήλ και να απελευθερωθούν αμέσως οι απαχθέντες;»«Εγκληματική και δολοφονική» χαρακτηρίζει η ΑΔΕΔΥ την ισραηλινή επίθεση στη διεθνή νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και καλεί τους εργαζομένους να διαδηλώσουν στις 19.00 σήμερα έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ.

«Οι δυνάμεις του ΙΣΡΑΗΛ αξιοποιώντας την εγκληματική ανοχή αλλά και συνενοχή των κυβερνήσεων που τους παρέχουν ακόμη και διευκολύνσεις, πραγματοποίησαν και πραγματοποιούν ένα ακόμη έγκλημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

«Παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και σε διεθνή χωρικά ύδατα, δολοφονούν, τραυματίζουν και συλλαμβάνουν άοπλους ανθρώπους από 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και Έλληνες διαδηλωτές, που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της Γάζας και που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στον Παλαιστινιακό λαό», συμπληρώνεται.
(σκίτσο, Κουντουρης, Ελ.Τυπος)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GreenHorses avatar
  GreenHorses 31/05/2010 12:39:25

  Εδώ προτείνω να πάμε να πολεμήσουν στο πλευρό των Αράβων... να τους ξεφορτωθούμε και εμείς.

  • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο πέλαγος @ GreenHorses 31/05/2010 13:32:13

   Τι σε ενοχλούν οι Έλληνες στα Καρπάθια που γευματίζεις;

   • GreenHorses avatar
    GreenHorses @ Μποτίλια στο πέλαγος 31/05/2010 14:03:26

    Ποια Καρπάθια; Για ποιους έλληνες μιλάς αυτούς ποια νοιάζονται περισσότερο για την Γάζα παρά για την Θράκη το Αιγαίο και την Κύπρο;

    Να τους χαίρεσαι εγώ δεν τους χαίρομαι καθόλου.

   • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο πέλαγος @ Μποτίλια στο πέλαγος 31/05/2010 14:09:05

    Από που γνωρίζεις για ποιον νοιάζεται ή δεν νοιάζεται ο καθένας;
    Οι Έλληνες που δέχθηκαν την επίθεση βρισκόντουσαν σε μια ανθρωπιστική αποστολή. Γιατί τα συγχέεις σκόπιμα αυτά με τον πόλεμο; Κάνεις τον χαζό ή θέλεις να προκαλέσεις;

   • GreenHorses avatar
    GreenHorses @ Μποτίλια στο πέλαγος 31/05/2010 14:46:49

    Ξύπνααα πριν με το Γιωργάκη τώρα δεν βλέπεις ότι έχει ανοίξει πόλεμος Ισραήλ Τουρκίας, σε τουρκικό πλοίο μπήκαν οι Ισραηλινοί και ολα αυτά μετά από συμφωνία για τα πυριτικά Ιράν Τουρκίας.

    Ναι όσο για τους Έλληνες που λες είναι από τους γνωστούς που θα διαδήλωναν για οποιαδήποτε λόγο πέρα των ελληνικών θεμάτων. Όποιος δεν είναι κολλημένος με την ψευτοαριστερά έχει μάτια και βλέπει.

 2. ΙΔ avatar
  ΙΔ 31/05/2010 12:59:25

  Τί τό πέρασαν τό Ισραήλ Παπανδρειστάν ή Παυλοπουλιστάν;Όλλοι αυτοί τών ΜΚΟ καί τού Σύριζα άs εξασκηθούν εκ΄τού ασφαλούs σέ μία ανέξοδη διαμαρτυρία καί στό κάτω κάτω τήs γραφήs ωραίοs καιρόs γιά ένα φραπόγαλο μετά πληρωμένο από τόν Σόροs. Kαί περαστικά τουs.

 3. dim D avatar
  dim D 31/05/2010 13:15:53

  Στο Κόσοβο μετέφεραν «ανθρωπιστική βοήθεια» φάρμακα που ανάμεσα είχαν όπλα, σφαίρες κτλ.
  Η ανθρωπιστική βοήθεια του Στόλου της Ελευθερίας ή του Πολέμου, είχε όπλα.
  Οι καημένοι οι «Έλληνες», που δεν γνωρίζουμε αν είναι ελληνοποιημένοι ή όχι, δεν ζήτησαν άδεια από την Ισραηλινή πρεσβεία και δεν δέχτηκαν τον έλεγχο των «τροφίμων και φαρμάκων».
  Ακόμα πως τυχαίνει το ΣΥΡΙΖΑ από την μία να γκρινιάζει για τα κεφάλαια από το Ντουμπάι και από την άλλη να υποστηρίζει τους αραβόφωνους λαθρομετανάστες σε βαθμό ακραίου ρατσισμού έναντι των χριστιανών ελλήνων και μεταναστών;

  Το να υποστηρίζεις κάποιος το Ισραήλ ή τους Παλαιστίνιους είναι η επιλογή ανάμεσα στο μεγάλο διάβολο και τον μικρό.
  Αν νικήσουν οι Παλαιστίνιοι το Ισλάμ θα ξεσαλώσει, σήμερα το Ισραήλ αύριο ο Κόσμος. Ο πόλεμος θα μεταφερθεί για αρχή στο Λίβανο και μετά στην επόμενη μη ισλαμική χώρα της περιοχής, που τυχαίνει να είναι η Ελλάδα.
  Αν νικήσει το Ισραήλ θα έχουμε θάνατο αμάχων, γυναικών και παιδιών, και πολλούς πρόσφυγες.

 4. PELIAS avatar
  PELIAS 31/05/2010 13:49:39

  Εβραίοι, (για να μήν σας χαρακτηρίσω διαφορετικά...),

  έξω απο τα χωρικά ύδατα - ότι και να πείτε σ'οποιον και να το πείτε - δέν ισχύει ό,τι προστάζει ο Σιωνισμός και η Λέσχη Bildenberg.

  'Eχετε προκαλέσει με την μπαμπεσιά σας την παγκόσμια αποστροφή, το νομοτελειακό τέλος της οποίας θα είναι ακόμα ένα Ολοκαύτωμα. Και την φορά αυτή μήν μας ζητήσετε να στήνουμε μνημεία για το σαπούνι του Auswitz.

  Φίλοι ακτιβιστές του στρατού των γιατρών όλου του κόσμού αλλά και υπόλοιποι φίλοι Έλληνες που ακόμα εννοείτε να την αράζετε είτε στο σπίτι σας στον καναπέ είτε όπου αλλού υπάρχει χαβαλές, ξυπνάτε για να απαλλάξουμε την Ελλάδα απο την εβραίϊκη σφραγίδα. Γιατί έχουμε αηδιάσει στην Ελλάδα με δαύτους, που είτε απο πολύ παλιά, είτε απο σήμερα δέν παύουν να είναι και αυτοί ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Πατρίδα έχουν εκεί στο Ισραήλ και όχι στις υπόλοιπες χώρες του Πλανήτη.

  Και δέν ειναι μόνο αυτό και μάλιστα και για αυτούς που καθεύδουν τον ύπνο του δικαίου και της αγνοίας. Οι Jews στην χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ είτε για ακίνητα είτε για εισοδήματα. Τους χαρίζουν τους φόρους λόγω του Ολοκαυτώματος !!! Αυτοί πληρώνουν στο Ισραήλ για να αυγατίζουν εκεί τα όπλα και το νταηλίκι. Στην Ουγγαρία μόλις εξελέγη ο νέος Πρωθυπουργός είπε στον πρώτο λόγο του προς τον λάο της χώρας του ότι, σήμερα οι Εβραίοι κατέχουν το 70 % των ακινήτων στην Ουγγαρία ! ! !

  Σκεφθείτε τώρα τον βασικό λόγο της επισκέψεως στην Ουγγαρία του ΔΝΤ.

  Στην χώρα μας κανένας απο τους κάθε είδους Λοβέρδους δεν μας είπε μέχρι σήμερα, πόσα χάνει η Ελλάδα απο την ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Μήπως χωρίς αυτήν θα είχαμε γλιτώσει απο το Δ.Ν.Τ.?

  Μάλλον όχι φίλοι μου, γιατί εδώ ισχύει περίπου ό,τι και στην Γερμανία, όπου σχετικός ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ( εδώ του Κ.Σημίτη, Εβραίου την καταγωγή ! ) λέει ότι, οτιδήποτε συμβαίνει - προσέξτε καλά - έργω, λόγω Ή ΔΙΑΝΟΙΑ εναντίων των Εβραίων, επισύρει αυτόφωρο σύλληψη και φυλάκιση. Αρνητές του Ολοκαυτώματος συλλαμβάνονται και οδηγούνται αρμοδίως δια τα περαιτέρω. Μόνον που μέχρι σήμερα δεν αποστέλλονται αεροπορικώς στο Ισραήλ. Στην Ελλάδα ο Σημίτης τον πέρασε απο την Βουλή και δέν είναι γνωστό, αν εφαρμόζεται όπως κατα γράμμα εφαρμόζεται στις ΗΠΑ, Γερμανία και Αγγλία.

  Την στιγμή αυτή και να θέλουμε δέν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προκειμένου η χώρα μας να απαλλαγεί απο αυτόν τον συρφετό. Και τούτο επειδή στην χώρα μας πολλές δημόσιες θεσεις κατέχονται απο αυτά τα ανθελληνικά προϊόντα. Αρχής γενομένης απο το παιδί των Μινέϊκο, τον μετανάστη και μή Έλληνα Γιωργάκη, που τον κάναμε και Πρωθυπουργό και εκπρόσωπο - νταβατζή του ΔΝΤ στην χώρα μας!

  Ψάξτε να βρείτε και τους υπόλοιπους, άν νομίζετε ότι, χρειάζεται. Μπορείτε όμως και να συμβιβασθείτε με την σκέψη ότι, άν κάποια στιγμή βάλουμε κάποια τρικλοποδιά στις Κοινότητες και στις συναγωγές τους, στα σχολεία τους και στα μουσεία τους, τότε εσείς οι λεβέντες ακτιβιστές αλλά και όσοι 'Ελληνες έχουν καρδιά και φορούν παντελόνια, σίγουρα θα προσφέρετε στον τόπο μας πολλά περισσότερα απο όσα θα μπορούσατε να προσφέρετε στους Παλαιστινίους, άν σας άφηναν οι κομπλεξικοί Jews να φθάσετε ώς εκεί.

  Θέλω να πιστεύω ότι, μετά απο αυτήν την εβραίϊκη προσβολή και ατιμία σε βάρος των Ελλήνων, κανένας Έλληνας δέν θα υπάρξει να κατηγορήσει όσους θα προχωρήσουν στην κάθαρση της χώρας μας απο αυτήν την παγκόσμια αλητεία για ρατσισμό και εθνικισμό. Και άς μην βρεθεί κάποιος που να θελήεσει να αποχαρκτηρίσει την επίθεση των Jews στην μέση της Μεσογείου σαν ειρηνική πράξη.

  PELIAS

  • BIΣ avatar
   BIΣ @ PELIAS 01/06/2010 16:06:11

   Πειράζει αν δεν συμφωνήσω με το λογύδριο;

 5. panos33 avatar
  panos33 31/05/2010 13:55:16

  τα πραγματα σοβαρεβουν πολυ αποτομα,και πολυ φοβαμαι οτι ειμαστε στο κατωφλι μεγαλων στιγμων.....αν ξεκινισει η φωτια μεταξυ εβραιων και τουρκων αυτοματος μπαινει και το ιραν κολλητος της τουρκιας γαρ,και αναρωτιεμαι στην γειτωνια μας, πιο αρμα θα ακολουθησουμε?

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ panos33 31/05/2010 13:58:20

   Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα ξεκινήσει. Και η on-camera επίθεση του Ερντογάν στον Πέρες, σικέ ήταν για να εκβιάσει τους εβραίους να ξανακάνουν καμιά μπίζνα με την Τουρκία. Μην αμφιβάλλεις ότι οι εβραίοι όλο και κάποια συμφωνία επενδύσεων θα ρίξουν για να "μπουκώσουν" το στόμα των Τούρκων, και θα τους ξαναδούμε σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια!

   • man8os avatar
    man8os @ Αυριανιστής 31/05/2010 13:59:53

    Ιδομεν

   • GreenHorses avatar
    GreenHorses @ Αυριανιστής 31/05/2010 14:05:23

    Πολλά παίζουν μην είσαι σίγουρος αυτό που φαίνεται τώρα είναι πόλεμος έστω και έμμεσα Ισραήλ-Τουρκίας.

 6. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 31/05/2010 14:27:57

  Η ΑΔΕΔΥ τι είναι ρε παιδιά; Ισλαμική αδελφότητα;;;

 7. ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
  ποσα απιδια βανει ο σακος 31/05/2010 14:54:14

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ!
  ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  Τα συμφέροντα μας τωρα είναι με το Ισραήλ!
  Οι Τουρκοι κάνουν παραβιάσεις στη χώρα σας οχι οι Ισραηλινοί!
  Απορώ μωρέ!
  ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ?
  Έτσι πως το πάτε σε λίγο δεν θα υπάρχει βέβαια..

  • fitsulas avatar
   fitsulas @ ποσα απιδια βανει ο σακος 31/05/2010 15:05:49

   Καλή η συνεργασία αλλά μην πιάσουμε και κοριούς. Οι Πέρσες αποκτούν πυρηνικά και οι Εβραίοι έχουν αρχίσει να μην αισθάνονται τόσο καλά στην Παλαιστίνη. Η ιστορική σημιτοποίηση της Μακεδονίας και η θεωρία της Νέας Ιερουσαλήμ-Θεσσαλονίκης μου ζμπρώχνουν οι Μαζάουερ και τα ντόπια χρηματοδωτούμενα ρεπουσοειδή δεν είναι κάτι που πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.

  • NTINOS avatar
   NTINOS @ ποσα απιδια βανει ο σακος 31/05/2010 15:07:14

   ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΗΡΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ....ΑΠΟΠΑΤΗΣΕΙΣ.
   Ποιός σου είπε οτι τα συμφέροντα μας είναι με το Ισραήλ;;;
   Ξεχασες την συνεργασία της Τουρκιας με το Ισραήλ,και τις κοινες ασκησεις και άλλα πολλα.Πότε το Ισραήλ υπερψηφισε ελληνικά συμφέροντα σε διεθνεις οργανισμους.;;;;
   Ο σιωνισμός ηταν πάντα εχθρος της Ελλαδος και το σημερινό Ισραηλ ειναι σιωνιστικο και ...εθνικοσοσιαλιστικο αν αυτο σου λεει τιποτε.

   • man8os avatar
    man8os @ NTINOS 31/05/2010 15:09:05

    Τα εσπασαν οι Τουρκοι με το Ισραηλ.Δεν ειναι πλεον φιλοι.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ NTINOS 31/05/2010 15:12:07

    @Μάνθος

    Κι εσύ, το... πίστεψες;

    "Ναζάκια" κάνουν οι Τούρκοι, που τώρα απλώς θα ενταθούν λιγάκι. Όταν δουν το χρώμα του (εβραϊκού) χρήματος υπό μορφή επενδύσεων και λοιπών μπιζνών, θα δεις για πότε ξαναγίνονται τακίμια.

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ NTINOS 31/05/2010 15:12:32

    Χάσαμε πολλές συνέχειες από τη βιντεοσειρά.

   • man8os avatar
    man8os @ NTINOS 31/05/2010 15:17:26

    Αυριανιστη,
    Νομιζω οτι περνουν διαζυγιο. Βεβαια το Ισραηλ εχει παντα το Θειο Σαμ. Η Τουρκια με προβληματιζει. Ποιον γαμπρο θα ψαξει? Μετα απο αυτο το διαζυγιο θα ειναι συναινετικο.Το αιμα νερο δεν γινετε. Απαξ και χυθηκε δυσκολα θα επισκευαστει η συμμαχια.

   • fitsulas avatar
    fitsulas @ NTINOS 31/05/2010 15:17:54

    Ευσεβείς πόθοι. Η εξωτερική πολιτική δεν είναι μπακαλοτέφτερο. Όταν οι Τούρκοι πλακώνονται με Αμερικανούς και Ισραηλινούς, εμείς την πληρώνουμε. Τότε μας συμβαίνουν εθνικές καταστροφές. Οι Τούρκοι είναι γάτες με πέταλα, εκμεταλλεύονται τις διπλωματικές κρίσεις με τους μεγάλους για να ζητούν ικανοποίηση και γεωπολιτικές αποζημιώσεις που θα πληρώσουν όμως κάποιοι άλλοι και όχι οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

   • man8os avatar
    man8os @ NTINOS 31/05/2010 15:23:41

    Ιδομεν και επ αυτου. Σιγουρα εχουν σχεδιο, δεν παιζουν τυχαια. Το ερωτημα μονο ειναι τι επιδιοκουν. Αυτο δεν μπορουμε να το απαντησουμε...

   • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
    ποσα απιδια βανει ο σακος @ NTINOS 31/05/2010 16:24:50

    ΝΤΙΝΟΣ μου το είπε το αποτέλεσμα της τζάμπα μαγκιάς αριστερής πολιτικής που είχαμε υιοθετήσει τόσα χρόνια με τον Ανδρέα-Τσοβόλα-δώστα-όλα. Τσάμπα επαναστάτες είμασταν τόσο καιρό απο τη στιγμή που το μπακίρι έπεφτε στη χούφτα όλης της διορισμένης Ελλάδας στο δημόσιο τη μας ενδιέφερε αν η πολιτική μας ήταν ορθή η οχι. Δεν εξαρτιόμασταν απο τη σωστή και ρεαλιστική αμυντική μας γραμμή για τα έσοδα μας, όπως π.χ. το Ισραήλ ή η Τουρκία!
    Το καταλαβαίνω οτι οι Παλαιστίνιοι αδικούνται αλλά η Χαμάς είναι σκληροπυρηνική Ισλαμική οργάνωση, υπάρχει και η Φατάχ. Η Αίγυπτος γιατί γύρισε τη πλάτη στους Παλαιστινίους μόλις ανέλαβε η Χαμάς αφού πέταξε βίαια εξω τη Φατάχ?
    Το κόλλημα με τον αντι-εβραϊσμό μας δεν είναι ρεαλιστική αμυντική πολιτική, όπως και το κόλλημα που έχουμε να θέλουμε να γίνουμε κολλητοί με τους Τούρκους με το ζόρι ορισμένοι...
    Το κατανοώ οτι η συμμαχία με τους Εβραίους χρειάζεται προσοχή αλλά επιτέλους η ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας είναι τρομακτικές, όπως με Ρωσία και Ισραήλ. Ούτε με τη μια ούτε με την άλλη χώρα φαίνεται να έχουμε τα απαυτά να συνεργαστούμε. Ο ΚΚ ο νεότερος παρά την καλή του προσπάθεια έμεινε στη μέση και τελικά δεν του απέδωσε κανείς τα εύσημα γιατί ακριβώς, έκανε μισή δουλειά δεν το προχώρησε.
    Αν Τούρκοι και Εβραιοι είναι αντίπαλοι, σίγουρα δεν μπορώ να είμαι με τους Τούρκους ως Έλληνας. Μόνο όταν η Τουρκία πάψει να υπάρχει. Αυτή η χώρα οσο υπάρχει εμείς θα υποφέρουμε.

    Τώρα που το μπακίρι σταμάτησε να πέφτει στο τραπέζι, να δω πόσο τσάμπα μάγκες θα συνεχίσουμε να είμαστε.
    Τυχαίο δεν είναι που αυτός που κάνει αυτές τις παραχωρήσεις είναι γιός του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά σύμφωνα με οτι ξεκίνησε να πραγματοποιεί ο Α.Παπανδρέου και κανείς τοτε δεν το είχε πάρει χαμπάρι επειδή αποκοιμήθηκε απο το πολύ το φαγοπότι.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ NTINOS 01/06/2010 13:24:25

    Βαζω το εξης στοιχημα : Οι αντιεβραιοι και οι αντιαμερικανοι στην Ελλαδα θα προσπαθησουν μεχρι τελους να περασουν την εντυπωση οτι η συγκρουση Τουρκιας και Ισραηλ ειναι σικε.
    Αν η κατασταση φθασει στο αμην δηλαδη γινει πραγματικη μαχη και δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια θα προτιμησουν να ταχθουν υπερ της Τουρκιας.
    Δεν τους ενδιαφερει τιποτε αλλο παρα ο αντιαμερικανισμος τους και ο αντιεβραισμος τους.
    Aυτο φυσικα σημαινει οτι ο "πατριωτισμος" τους ειναι ετεροφωτος και η εθνικη ταυτοτητα τους το ιδιο.

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ NTINOS 01/06/2010 13:30:45

    @ ψυχραιμία.
    Κανένας φυσιολογικός έλληνας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να προτιμήσει Τούρκους από ....βάλε ότι θες: Ελοχίμ, Νεφελίμ,Παπαρίμ, Αρειανούς, Κρονιανούς κτλ κτλ...

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ NTINOS 01/06/2010 13:48:20

    Να ο ΝΤΙΝΟΣ... Πολύ καλά τα λέει...

 8. NTINOS avatar
  NTINOS 31/05/2010 15:27:15

  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,κινδυνευουμε οχι μόνο στα διεθνή υδατα αλλα ακόμη και στα Ελληνικα,σε λίγο οι Ισραηλινοι θα μας κάνουν ρεσάλτο και στα καράβια του Ιονίου.Με την κυβέρνηση Παπανδρέου κάντε αίτηση ακόμα και και για διαβατήριο της ΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΝΤΟΣΤΟΥ,θα έχετε περισοτερη υποστήριξη απο ότι εχετε σαν έλληνες με κυβερνηση ΣΚΙΩΝ

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ NTINOS 31/05/2010 16:29:39

   Οσο δικές μας είναι και οι Μη Κυβερνητικές που σε κυνηγάν επειδή προσπαθείς να απελάσεις τους λαθρομετανάστες άλλο τόσο "δικά μας" είναι αυτά τα καράβια, άλλο τόσο έχουν βάση οι φόβοι σου για γενικό ρεσάλτο των ισραηλινών στα "καράβια μας". Ας σοβαρευτούμε λίγο.

 9. Ηλίας avatar
  Ηλίας 31/05/2010 16:02:35

  Ο ΣΥΡΙΖΑ πόσες ακριβώς πορείες έχει πραγματοποιήσει έξω από την τουρκική πρεσβεία. Ας πούμε...το καλοκαίρι του 1996 που οι τούρκοι γάζωναν τα αδέρφια μας ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΥ. θυμήστε μου ρε παιδιά ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;;
  Και μας έπιασε ο πόνος για όλους τους καταφρονεμένους του κόσμου ξαφνικά...
  Να κόψουν το κεφάλι τους και οι τούρκοι και οι παλεστίνιοι. Ουδέν με ενδιαφέρει παρά η Ελλάδα.

 10. kastroHEL avatar
  kastroHEL 31/05/2010 16:08:13

  Εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα,για ποιο λογω αρχισε τους αυστηρους τονους ο @#%$#%Δρουτσας στους Ισραηλινους...τι μας νοιαζει???και το ποιο ακατανοητο...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΙΛΙΝΗς ΑΣΚΗΣΗΣ??ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ???ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΤΟΝ"φιλο Ταγιπ"....

 11. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 31/05/2010 16:10:22

  Η νεα γουρουνοειδης επιθεση των φασιστοσιωνιστων,πλεονασμος γιατι το σιωνιστων τα λεει ολα,ειναι και τα ευσημα γι αυτους που προπαγανδιζουν υπερ της περιβοητης Ελληνοισραηλινης "φιλιας".
  Αφελεις η κατι αλλο;
  Οπως και να εχει ας ριξουν μια ματια στα λεξικα τους και ας κανουν ορθογραφικη,εννοιολογικη,ετυμολογικη,αριθμολογικη,φιλοσοφικη αναλυση των εκ διαμετρου αντιθετων εννοιων ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
  Σμιγει το λαδι με το νερο;

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ Aris lalidis 31/05/2010 16:38:18

   Ενόχλησε πολύ τους Τουρκαλάδες που έγιναν Ελληνοισραηλινές ασκήσεις στα Δυτικά της Τουρκίας απο οτι κατάλαβα...
   Αντιλαμβάνομαι τώρα ποιοί έριχναν και τα μολότωφ στα αεροδρόμια της Κρήτης.
   ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!

 12. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 31/05/2010 16:43:53

  Mια χαρα την κανει την εκδουλευση στους εβραιους Ο ΣΥΡΙΖΑ... παει πρωτος και με την καταπτυστη σημαια του να κανει μια νεροβραστη δηθεν διαμαρτυρια ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ αλλα και που κανει εμετο μονο και μονο στην σκεψη οτι θα τον καπελωσει το ελεεινο και βαθεια ανθελληνικο ΣΥΡΙΖΑ... οποτε ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ και ετσι το θεμα περναει στα μαλακα.....δυο-τρεις διαμαρτυριουλες και σπιτι μας...

  Εκτακτα , εκτακτα.....

 13. ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
  ποσα απιδια βανει ο σακος 31/05/2010 16:45:06

  Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε να δούμε οτι η ΜΙΤ αλωνίζει απο άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και κάνει οτι θέλει.
  Δάση 2007, εξεγέρσεις 2008, Μολότοφ 2010 και ίσως και οι νεκροί της MARFIN ακριβώς πριν τη "φιλική" επίσκεψη Ερντογάν, και έπεται συνέχεια.
  Έτσι ακριβώς εθελοτυφλούσαμε πάντα με τους Τούρκους. Φαίνεται είναι θέλημα Θεού, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

 14. thespieys avatar
  thespieys 31/05/2010 21:36:37

  Αναρχικοί μπουγέλωσαν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο, την ώρα που συμμετείχε σε πορεία εναντίον του Ισραήλ. :-)

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ thespieys 31/05/2010 23:53:31

   Τον Τρεμόπουλο το έχουν στη μπούκα επειδή μάλλον δεν είναι τοσο ακραίος οσο θα ήθελαν. Κανάκης, Τρεμόπουλος, Καιλή. Σε αυτή τη συνομοταξία τον έχουν κατατάξει οι αναρχικοί, ή οτι έχουν καταντήσει να είναι ολοι αυτοί. δεν αξίζει να ασχολείσαι ποιό ειναι το νόημα και το μήνυμα, μόνο φαιά ουσία χάνουμε με δαύτους.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ thespieys 31/05/2010 23:55:35

   Πάλι καλά που δεν του βάλανε φωτιά, μαζί με τον βάζελο.

 15. ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
  ποσα απιδια βανει ο σακος 01/06/2010 01:44:43

  H αρχική υποδοχή που δέχτηκαν οι Ισραηλινοί απο τους φιλειρηνιστές Τούρκους...

  http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo

 16. βλουτης δημητρης avatar
  βλουτης δημητρης 01/06/2010 13:06:59

  τα Ελληνικα ΜΜε αποκαλουν την αποστολη των πλοιων,,, νηοπομπη της ελευθεριας,,, και της ανθρωπιστικης βοηθειας και οχι FREE GAZA!!!!
  Το FREE GAZA ακουγεται απειλητικο καιεπειδη οι δημοσιογραφοι ,,αριστερων αποχρωσεων ως επι τω πλειστω,,απεχουν απο την ενημερωση και απλα προπαγανδιζουν,,δεν τολμουν να εκστομοσουν οτι η νηοπομπη ΣΠΑΕΙ το εμπαργκο των Ισραηλινων,,, οπως λεγανε στην αρχη!!!Η Τζαμπα μαγκια τους εγινε τζαμπα θλιψη επειδη οι Ισραηλινοι δεν μασησανε οπως εδω και πολλα χρονια μασανε εδω στο Ελλαδισταν!!!Και για ποια κατακραυγη του κοσμου αναφερονται οταν δειχνει μονο τους Τουρκους και τον εκπροσωπο της HAMAS!!!επειδη οι Ευρωπαιοι αναγνωριζουν πως υπευθηνος για ολη αυτη την πατατα ειναι η νηοπομπη!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.