29/09/2009 17:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διακριτική μεταχείριση της Ντόρας από την Δικαιοσύνη καταγγέλλει η MIG

Διακριτική μεταχείριση της υπουργού Εξωτερικών από τη Γραμματεία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με τη δικάσιμο που πήρε μετά την κατάθεση της αγωγής της κατά της Marfin Investment Group καταγγέλλει η MIG.

Όπως αναφέρει, ενώ η αγωγή της εταιρείας κατατέθηκε μία ημέρα νωρίτερα από αυτή της κ. Μπακογιάννη, πήρε δικάσιμο μετά από αυτή που έλαβε η αγωγή της υπουργού.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η MIG ζητά την επέμβαση του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου της Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών προκειμένου να διερευνήσει «τη διακριτική μεταχείριση της Γραμματείας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υπέρ της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και να αποδώσει ευθύνες στους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς».

Bάλλοντας με δριμύτητα κατά της υπουργού Εξωτερικών, η εταιρεία σημειώνει πως μετά την κατάθεση της αγωγής της κατά της κ. Μπακογιάννη, η τελευταία ανακοίνωσε ότι και η ίδια κατέθεσε αγωγή εναντίον της, «ώστε τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως να παρουσιάσουν το θέμα σαν "εκατέρωθεν" αγωγές».

«Η αλήθεια όμως είναι ότι η κα. Μπακογιάννη την ημέρα εκείνη δεν είχε καταθέσει καμία αγωγή και είπε ψέματα. Η αγωγή της κατατέθηκε τελικά τη Δευτέρα 28-09-09 και ώρα 10:49π.μ» προσθέτει.

Καταλήγοντας συμπληρώνει: «Σύμφωνα με την MIG, πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι, ενώ η αγωγή που κατατέθηκε η MIG μια μέρα νωρίτερα πήρε δικάσιμο για τις 26-05-2011, η αγωγή της κας Ντόρας Μπακογιάννη που κατατέθηκε μια μέρα αργότερα πήρε δικάσιμο για τις 22-04-2010 δηλαδή 13 μήνες νωρίτερα. "Ποια είναι επιτέλους η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τι προσβάσεις έχει στον κρατικό μηχανισμό;»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. o Μήτσος avatar
  o Μήτσος 29/09/2009 18:51:19

  Η ερώτηση του Αντρέα είναι ρητορική μάλλον.... Είναι σαφές τι άκρες έχει η Ντόρα!

 2. Στέργιος avatar
  Στέργιος 29/09/2009 19:04:26

  Έχει αρχίσει να μου γίνεται πολύ συμπαθής αυτός ο Βγενόπουλος.

 3. ISAAK avatar
  ISAAK 29/09/2009 20:34:55

  Ο πρωθυπουργός που μπορεί να αλλάξει τη χώρα είναι ο Βγενό

 4. kikos avatar
  kikos 30/09/2009 00:27:33

  Η απάντηση στο ερώτημά σας ειναι απλό. Τι περιμένετε σε ένα διαβρωμένο κρατος. Πιστεύω ότι έχετε κάποιες ηθικές αξίες που σας στις έδωσαν οι γονείς σας. Αν πράγματι αγαπάτε την χώρα σας όσο και την ομάδα σας τον Παναθηναϊκό ασχοληθείτε μαζί της. Είστε έξυνος δραστήριος ηθικός και μπορείτε να την βοηθήσετε. Ο Ελληνικός λαός θα το εκτιμήσει όπως και όταν αγοράσατε την Ολυμπιακή τον βραχνά που μας έπνγε και μας απαλλάξατε. Δώστε μας ελπίδα για μια νέα Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.