27/05/2008 00:28
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διακριτικές επερωτήσεις για σοβαρότατα ζητήματα

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν με επερώτησή τους στην Βουλή μια μεγάλη εταιρεία, που ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες της, δραστηριοποιείται και στον τομέα της ελαιουργίας (παραγωγή σπορελαίου) και φέρεται να αυθαιρετεί σε πολλαπλά επίπεδα ζημιώνοντας το περιβάλλον, διακινδυνεύοντας τη δημόσια υγεία και επιβαρύνοντας τα δημόσια ταμεία. Κι όλα αυτά, χάρις στην ασπίδα κυβερνητικής προστασίας που απολαμβάνει. Η συγκεκριμένη εταιρεία λειτουργεί στο Βόλο και παρόλο που δεν είχε τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας, δεν τηρούσε τις υποχρεώσεις της για την προστασία του περιβάλλοντος και επιπλέον δεν λειτουργούσε ο βιολογικός της καθαρισμός,  στοιχίζει στο Κράτος, 9.200.000 ευρώ περίπου σε επιδοτήσεις, και «παγωμένα» πρόστιμα. Το μέγεθος της ασυδοσίας που συνοδεύει αυτήν την υπόθεση, καταλήγει η επερώτηση, «αφήνει περιθώρια να ευσταθούν οι εκδοχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ανήκει σε αυτές που για να τις «καλύψει» η Κυβέρνηση Καραμανλή, αρνείται να ανακοινώσει στον Ελληνικό λαό το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων στο τελευταίο σοβαρότατο διατροφικό σκάνδαλο με το νοθευμένο ηλιέλαιο».  

Πολύ σοβαρά όλα αυτά, αλλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί το ΠΑΣΟΚ αφού έχει τόσα στοιχεία δεν αποκαλύπτει και το όνομα της εταιρείας. Επειδή ψάξαμε ανάμεσα στις πολλές λέξεις της επερώτησης και δεν βρήκαμε κανένα όνομα. Προφανώς τους διέφυγε. Όπως διέφυγε και στην κυβέρνηση να μας πει αυτό που ρωτήσαμε επανειλημμένως. Αν δηλαδή με συγκεκριμένη εταιρεία του Βόλου που εμπλέκεται στο ηλιέλαιο έχει σχέση ανιψιός υπουργού (βλ. Με κρατική επιδότηση η εισαγωγή του ηλιελαίου). Οπότε μπορεί να εξηγείται και η διακριτικότητα του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.