#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/07/2010 22:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαδίκτυο και δημοκρατίαΑυτό που συνέβη με το ζήτημα της πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς για την εξαγορά της ΑΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ήταν πρωτοφανές.Τα καλοταϊσμένα, από την ίδια την Τράπεζα Πειραιώς, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποδύθηκαν σε μία πρωτοφανή προπαγάνδιση υπέρ μιας πρότασης, όχι απλώς βλαπτικής για τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου, αλλά ενδεχομένως και σκανδαλώδους, με δεδομένες τις μερικότερες πτυχές της (δανειοδότηση της Πειραιώς από τις εξαγοραζόμενες κρατικές τράπεζες, παραλαβή της πρότασης από την κυβέρνηση μία ημέρα πριν την ανακοίνωση κλπ.)Το πανηγύρι της κυβέρνησης δεν κράτησε όμως παραπάνω από μερικές ώρες. Το Ίντερνετ πήρε αμέσως στην κυριολεξία φωτιά και αποκάλυψε όλες τις κρίσιμες παραμέτρους της ιστορίας αυτής.Εκατοντάδες ανεξάρτητα μπλογκς δημοσίευσαν το ένα μετά το άλλο τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και ο κόσμος ενημερώθηκε ταχύτατα και με πληρότητα.Ίσως δεν έχει ξανασυμβεί μέχρι σήμερα τέτοια ταχεία και συντριπτική νίκη του αδέσμευτου διαδικτύου επί των κατεστημένων μέσων ενημέρωσης.Βέβαια, μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να ήταν υπερβολικά προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό όμως δεν μειώνει την επιτυχία του διαδικτύου, για το λόγο ότι όλες οι βλαπτικές για τη χώρα αποφάσεις των τελευταίων μηνών λαμβάνονται μέσα σε διαρκή αντάρα παραπληροφόρησης από τα κατεστημένα ΜΜΕ. Η παραπληροφόρηση εδώ, στο συγκεκριμένο ζήτημα, ανατράπηκε πλήρως.Χωρίς το διαδίκτυο, ίσως σε μερικές ημέρες η κυβέρνηση να είχε χαρίσει ανενόχλητη την ΑΤΕ και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον κ. Σάλλα!Η έκρηξη αυτή της αξιόπιστης και ανόθευτης από ιδιοτέλειες ενημέρωσης, είναι φανερό ότι μπορεί να οδηγήσει σε μια διαφορετική Ελλάδα. Μπορεί, για πρώτη φορά στο σύγχρονο βίο, να οδηγήσει σε πραγματική δημοκρατία, σε καθεστώς που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας και όχι αλλότρια συμφέροντα εις βάρος της χώραςΔεν είναι τυχαίο ότι, τα τελευταία χρόνια, ολόκληρη σειρά επικοινωνιακών μαχών κερδήθηκε μέσα από το διαδίκτυο. Το Σχέδιο Ανάν πολεμήθηκε κατεξοχήν μέσα από το διαδίκτυο, η αντίδραση κατά του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού ξεκίνησε από το διαδίκτυο, η υποστήριξη του Αντώνη Σαμαρά έναντι της πανίσχυρης, τότε, Ντόρας Μπακογιάννη, έγινε κυρίως μέσα από την αυτόβουλη δράση του διαδικτύου.Αν σωθεί τελικά το Ταμιευτήριο και η Αγροτική Τράπεζα, αυτό θα οφείλεται επίσης κατά κύριο λόγο στην αυθόρμητη και καθολική αντίδραση που σημειώθηκε μέσα από το διαδίκτυο.Στους φίλους και τις φίλες που δίνουμε καθημερινά μαζί τις μάχες ο καθένας για τα πιστεύω μας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που στεκόμαστε ο ένας πλάι στον άλλον, κι ας μην συμφωνούμε πάντοτε σε όλα.Επώνυμος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Wolf avatar
  Wolf 17/07/2010 22:14:13

  Επώνυμε, δεν πειράζει καθόλου που δεν συμφωνούμε σε όλα.
  Αλλώστε μέσα από τις κόντρες και τις διαφωνίες προκύπτουν πολλές φορές τα πιο δημιουργικά πράγματα.
  Η αλήθεια όμως είναι ότι συμφωνούμε όλοι εδω μέσα, σε ενα, το πιο σημαντικό.
  Ότι δηλαδή, δεν θα αφήσουμε κανέναν πια να μας παραπληροφορεί και να "ταϊζει" τη "δική" του είδηση, όπως και όποτε θέλει αυτός.
  Αυτό το κερδίζουμε κάθε μέρα που περνάει.
  Στα χαρακώματα θέλουν, εκεί θα μας βρούν και θα τους ξεμπροστιάζουμε κάθε φορά που θα βρίσκονται απεναντί μας.
  Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι, το πάρτι τους τελείωσε.
  Η δημοκρατία, η αληθινή δημοκρατία του διαδυκτίου, που μας δίνει βροντερή φωνή, είναι εδώ και κάποιοι, έχουν χάσει τον ύπνο τους.
  Εμείς θα είμαστε κάθε ημέρα εδώ και θα δίνουμε από το δικό μας μετερίζι, τις μάχες, για ενα καλύτερο αύριο, όλων και κυρίως των νεων γενεών. Των παιδιών μας.

 2. Γιάννης Χριστόπουλος avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος 17/07/2010 22:21:43

  Μπράβο επώνυμε για την δημοσίευση. Το διαδίκτυο πραγματικά εύχομαι να τους θάψει (κεφάλι πρώτα) στην άμμο της περιφρόνησης και της λησμονιάς. Είναι υπάλληλοι των νταβατζήδων όπως και τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης και οι εφημερίδες, οι δήθεν αξιόπιστες, οι δήθεν μαχητικές, οι δήθεν ανεξάρτητες. Που είναι τώρα τα αυταπατώμενα αυτόκλητα παπαγαλάκια της "Ελευθεροτυπίας" να απολογηθούν για τον ρόλο της συγκεκριμένης ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ εφημερίδας; Οι αναγνώστες του συγκροτήματος τι λένε τώρα; Οι ψηφοφόροι του "σοσιαλιστικού" Πασόκ έχουν άποψη; Είναι το ξεπούλημα του αιώνα (μετά το ξεπούλημα της χώρας στο ΔΝΤ, μην ξεχνιόμαστε), ας το επισημάνουμε με κάθε τρόπο από το διαδίκτυο, ξανά και ξανά και ξανά. Αναμένω λυσσαλέα μάχη κατά του ξεπουλήματος και από το παρόν καλό ιστολόγιο.

 3. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 17/07/2010 22:40:09

  Eπώνυμε, είμαστε κάτι περισσότερο από μια οικογένεια!
  Ένα Σώμα, μια Ψυχή! όπου Γης Έλληνες. Νά ΄σαι καλά.

  {Ντόνα και Αλλενάκι, Σας Ευχαριστώ...}

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Β.Κ.Σ. 17/07/2010 22:45:26

   Εγώ σε ευχαριστώ. Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να το γνωρίζεις μου "έδειξες" κάποια πράγματα. Όπου είσαι εσύ είμαι και εγώ... όπου δεν είσαι δεν είμαι.

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/07/2010 22:47:08

  Επώνυμε την καλησπέρα μου.
  Προσυπογράφω.

  Είναι καιρός για ανάπτυξη πλήρους e-δράσης, όχι μόνο αντίδρασης, έτσι;

  e-δράση που θα ΟΔΗΓΗΣΕΙ τα πράγματα.

 5. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 17/07/2010 22:55:09

  H παρουσια μας εδω ειναι η δυναμη μας.

  Σπαμε κοκκαλα.

  ΠΠ

 6. Olympia avatar
  Olympia 17/07/2010 22:59:00

  και ακόμα δεν είδαν τίποτα. Κάποιοι επιμένουν να βαυκαλίζονται για την "κυριαρχία" που διαθέτουν στα συμβατικά (και απαξιωμένα) ΜΜ"Ε". Βουβουζέλες τύπου Δελατόλα, pr εταιρείες, μέχρι και ο ...Σεφερτζής! Καποιοι δεν πήραν το μάθημα τους από την εκλογή Σαμαρά. Κάποιοι επιμένουν να ταΐζουν τον κόσμο με μαϊμού δημοσκοπήσεις (φάκτορα επιμένω ότι και της VPRC είναι μαϊμού δημοσκόπηση). Αυτό που θα ζήσουν σε λίγο καιρό δεν θα έχει προηγούμενο.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Olympia 17/07/2010 23:05:10

   desmovizites έγραψες!

  • ΕΜΜ.ΑΡΚΑΣ avatar
   ΕΜΜ.ΑΡΚΑΣ @ Olympia 18/07/2010 16:14:22

   ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ,ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

 7. Olympia avatar
  Olympia 17/07/2010 23:04:02

  ...όπως και για το θέατρο με τα εύσημα που απένειμε το ΔΝΤ στην κυβέρνηση. Όλα τα κανάλια το διατυμπανίζουν λες και είναι είδηση ο ...πωλητής να διαφημίζει τις αρετές του πελάτη. Για τον προϋπολογισμό που ήδη τινάχτηκε λόγω συντάξεων, κουβέντα.
  http://olympia.gr/2010/07/17/budget-pension-expense-imf-greece/

 8. gram avatar
  gram 18/07/2010 00:07:30

  Νομίζω ότι δεν διαβάζετε καλά τα γεγονότα. Την πρόταση Σάλλα ακολούθησε η αντιπρόταση Πανταλάκη, και η κυβερνητική απόφαση για πρόσληψη συμβούλου για τις σχετικές αποτιμήσεις. Ο χορός των τραπεζικών συγχωνεύσεων ξεκίνησε και καλώς έκανε και τα υπόλοιπα είναι θέματα τεχνικά. Αρα κανείς δεν έκανε πίσω σε τίποτα και να με συγχωρήσετε που δεν καταλαβαίνω τις αυτάρεσκες θριαμβολογίες περί Θερμοπυλών

 9. aurora3363 avatar
  aurora3363 18/07/2010 00:07:57

  ναι φιλε επωνυμε εχεις απολυτο δικιο! Το διαδυκτιο και οι ανθρωποι πισω απο αυτο, που μοιραζονται τις γνωσεις και τις εμπειριες τους,ειμαι σιγουρη αν δεν εχει γινει ηδη, οτι εχουν δωσει μια αλλη δυναμικη και ποιοτητα στην ελληνικη κοινωνια.Ευχομαι να συνεχισετε ακαθεκτοι..

 10. Κικη avatar
  Κικη 18/07/2010 07:58:17

  Σε αγροτικες περιοχες οπου και ζω ,οι αγροτες τρεξανε εντρομοι στην Αγροτικη ρωτωντας για την τραπεζα τους.Ολη ηκτηματικη περιουσια ειναι υποθυκευμενη στην Αγροτικη,τους διευκολυνει με τις επιδοτησεις που συνηθως δεν διδονται ,και οχι στην ωρα τους,αν πουληθει σε ιδιωτη τι θα γινει ολη η αγροτια,θα εξαφανισουμε την αγροτικη παραγωγη στην χωρα μας.Ηδη εχει επελθει τεραστια καταστροφη και απο χωρα με πληρη αγρτικη επαρκεια γιναμε χωρα εισαγωγης σκορδων και λεμονιων και απο την Αργεντινη,και καλα και αυτοι ΔΝΤ,εχουν να τους στηριξουμεολοι οι αλλοι.
  Επισης την ΔΩΔΩΝΗ την πουλανε .Απο κερδοφορα αγροτικη βιομηχανια την μετρατεψανε σε ελλειματικη,βαλανε και τον μιστερ Κοντο,φιλο της οικογενειας Παπανδρεου,απο πολυ παλια ,συζυγο της γνωστης κ. Κοναλλυ,που ηταν παρεα με τον Ραντο στο υπουργειο εξωτερικων με τον ΓΑΠ.Ο κ Κοντος γνωστος και αυτος στην προηγουμενη κυβερνηση ΠΑΣΟΚ,τοποθετηθηκε στην προβληματικη ΕΛΙΝΤΑ,δηλαδη ΠΙΤΣΟΣ ΙΖΟΛΑ,εφαγε και αυτος ως προεδρος την χρεωκοπησε και την εκλεισε.Ολα καλα παλι τα ιδια και εδω.Αν κλεισει η ΔΩΔΩΝΗ,αγροτες θα μεινουν χωρις εισοδημα, η παραγωγη της φετας γιατι μονο αυτο ειχε αρχικα η βιομηχανια,θα μεινει στα χερια του Κοκκαλη στην περιοχη της Ηπειρου,με την φετα Ηπειρος αρα μονοπωλειο,εκτος οπως θελουν να πουληθει σε τουρκους επιχειρηματιες.Και μονο που το συζητανε την πωληση και των δυο τραπεζων ,καταλαβαινουμε πλεον πιο ακριβως ειναι το σχεδιο του ΓΑΠ,και των προθυμων πουλημενων σοσιαλιστων του.Ας μεινει στον Πορο ας παει αλλου γιατι εδω προβλεπω ναναι μαυρες οι μερες του συντομα.

 11. Κικη avatar
  Κικη 18/07/2010 08:45:39

  ο Σαλλας, οικογενειακος φιλος των Παπανδρεου,καθηγητης την δεκαετια του 70 και συγκεκριμενα το 77 78 των Γιωργακη και Νικολακη,στο Καστρι επι θεματων οικονομιας ιδιαιτερα τους εκανε ,τα αποτελεματα τα βλεπουμε τωρα,ο Γαπ ασχετος ο Νικολακης αστερι.,ξεκιναει λοιπον την μακρα αλλα επιτυχη πορεια του στο ΠΑΣΟΚ.Στην τραπεζα Κρητης και μετα στην ΕΤβα διοικητης οπου την μεταβιβαζει ,την κλεισανε δηλαδη.Απο εκει με κεφαλαια επιχειρηματιων αγορασε την τραπεζα Κρητης και εξελιχθηκε.Σημερα -εδω και δυο χρονια η τραπεζα Πειραιως ειναι στο κοκκινο -με τι λεφτα θα αγορασει τις αλλες δυο οταν η κτηριακη αξια της Αγροτικης ειναι περιπου 12 δις,το ΤΤ ισχυροτερο της Πειραιως.Εκτος σε συνεργασια με τον εγκαθετο Παντελακη ,την δωσουν σε αυτον.Ας κοιταξουμε ομως πισω.Ποιος μαραζωσε την Αγροτικη επι διοικησεως του ο Λαμπρου ταμιας του ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη,και σημερα αντι για υποδοικος για απατη για το χρηματηστηριο συμβουλος στο Μαξιμου ,του ΓΑΠ.Ολοι αυτοι μαζεμενοιειναι τυχαιο,οχι βεβαια.Το κακο στην ολη ιστορια ειναιοτι οι δημοσιογραφοι κυριως των τηλεοπτικων παραθυρων,ειναι λαδωμενοι και η ενημερωση περναει μεσα απο το φιλτρο των διαπλεκομενων συμφεροντων των εκδοτων.Αρα μονο το διαδυκτιο μενει να αντιδρουμε και να φωναζουμε.Το σχεδιο του ΓΑΠ καλα κρατει.

  • Θραξ Αναρμόδιος avatar
   Θραξ Αναρμόδιος @ Κικη 18/07/2010 13:57:40

   @Κικη

   Πρέπει να λέμε και να ξαναλέμε γραπτώς εδώ στο ίντερνετ και να ενημερώσουμε όσους μπορούμε για την Αγροτική Τράπεζα, τουλάχιστον. Εύγε και καλά κάνεις.

   Εγώ δεν έχω στοιχεία για τα μεγέθη ούτε είμαι ειδικός. Ξέρω τον ρόλο της Αγροτικής επειδή είμαι από αγροτική οικογένεια.

   Ομως το πιο σημαντικό είναι πως η Αγροτική Τράπεζα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ελέγχει έναν ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ της οικονομίας μας. Την παραγωγή τροφίμων.

   Αν όπως είμαστε τώρα, που εισάγουμε τα περισσότερα τρόφιμα, σταματήσουμε τις εισαγωγές τροφίμων θα λιμοκτονήσουμε ως έθνος.

   Πρέπει επίσης να επισημαίνουμε σε κάθε ευκαιρία το γεγονός ότι η Αγροτική Τράπεζα κατέχει με υποθήκες μεγάλο μέρος της αγροτικής περιουσίας. Με κανέναν τρόπο δεν πρέπει η τράπεζα αυτή να φύγει από τον έλεγχο του δημοσίου. Οσο έλεγχο έχει τώρα τελοσπάντων το δημόσιο μετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο.

   Θραξ Αναρμόδιος

   ΥΓ. Χαίρομαι να ακούω να προκόβουν οι συμμαθητές μου, όπως ο κ. Κοντός. Λείπω χρόνια από τα "πάτρια εδάφη" και έχω αποσπασματική γνώση. Δεν ήξερα ότι ήταν οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου ή ότι είχε νυμφευθεί αλλοδαπήν. Είναι μια "χρήσιμη" κοινωνική γνώση. Στην τελευταία πάντως συγκέντρωση παλαιών συμμαθητών που παρευρέθηκα δεν μας έκανε την τιμή να παραστεί ο, τότε, υπουργός. Κρίμα. Θα είχαμε την ευκαιρία να ξανα-τραγουδήσουμε τα παλιά μας σχολικά τραγούδια που λέγαμε στις εκδρομές.

   Θραξ Αναρμόδιος

 12. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ avatar
  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ 18/07/2010 09:57:45

  Αγαπητοί φίλοι, αντιγράφω τον ευατό μου από κείμενο που ανήρτησα στο capital.gr σχολιάζοντας τον κ.Μαυρίδη (δημοσιογράφο). Τέτοια χυδαία προπαγάνδα δεν αντεχεται!! Ας δούμε λοιπόν κάποια απλά στοιχεία και όσων ο εγκέφαλος δεν έχει πάθει απόλυτη βλάβη από τις ανοήσιες και την χυδαία προπαγάνδα που γίνεται απο τηλεοράσεως (κυρίως), ραδιόφωνο, πιθανόν απο κάτι που μας ρίχνουν στο νερό …. ή μας ψεκάζουν, ας τα μελετήσει, ελέγξει την ορθότητά τους και ας βγάλει συμπερασματα. θα το παρουσίαζω (το κείμενο) όπου μπορώ! Λοιπόν ξεκινάμε….

  H ΑΤΕ ανάμεσα στ’ άλλα κατέχει το 93% της Αγροτικής Ασφαλιστικής (ΑΓΡΑΣ). Τον Δεκέμβριο του 2008 (στην πορεία κορύφωσης της διεθνούς κρίσης – σημαντική λεπτομέρεια) η διοίκηση της ΑΤΕ ήθελε να πουλήσει πλειοψηφικό πακέτο της ΑΓΡΑΣ στην Groupama πρός 6-7 ΕΥΡΩ/μετοχή (αποτίμηση εταιρείας 160-192 εκ. ΕΥΡΩ – σύνολο μετοχών ΑΓΡΑΣ 27.318.000). Η αντίδραση των συνδικαλιστών και της κας Κατσέλη λυσσώδης. Η κα Κατσέλη να καταγγέλει ξεπούλημα (!!) της εταιρείας. Η πώληση δεν έγινε ποτέ. Ο κ.Σάλλας αποτιμά το 100% της ΑΤΕ στα 474 εκ. Ευρώ!!!!!!! Ταυτοχρόνως με 700 εκ ΑΠΟΚΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα 4,5-5 δισ ΚΑΘΑΡΑ ρευστά διαθέσιμα (καταθέσεις-δάνεια) του ΤΤ!!! Μία μόνιμη πηγή χρηματοδότησης (έστω και μέσω της διατραπεζικής) για την Πειραιώς!!!! Η ΑΤΕ είναι μέτοχος και στις παρακάτω εισηγμένες στο ΧΑΑ εταιρειες (31/12/2009): ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (!!!!!!) 2%, ΕΥΔΑΠ 10% (!!!), Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) 20% (!!!), ΟΤΕ 0,9%, Ελληνικά Πετρέλαια 2,65% (!!!), Ελληνικά Χρηματιστήρια (ΕΧΑΕ) 4,5 %.
  ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ 12ΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ (Και για όλες από τις άνω εταιρείες ΑΠΟΛΥΤΑ ιστορικά χαμηλα – πλην από ΕΧΑΕ που όμως είναι κοντά, ΕΧΑΕ
  το μέγιστο σκάνδαλο/πώληση το 2003 για όσους ξέρουν και θυμούνται) οι αποτιμήσεις των παραπάνω συμμετοχών (με τιμή κλεισίματος 16/07/2010) ανέρχεται στα 240 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!!!! ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΣΑΛΛΑΣ ΑΠΟΤΙΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΕ 474 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η ΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ 2010 (ΚΥΡΙΩΣ) – Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; Με την πολιτική αυτή τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια για την ΑΤΕ ανέρχονται πλεον στο 7,8% και της ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο 5,8% (εκτίμηση της UBS gia το 2010)!!
  Α ΡΕ ΜΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ;

  • ataktos avatar
   ataktos @ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ 18/07/2010 10:03:14

   χιχχι

 13. Qeqe avatar
  Qeqe 18/07/2010 12:37:54

  Αποκαλυπτικό το πρώτο θέμα της Ελευθερουπίας σήμερα Έχει διαλύσει ο κρατικός μηχανισμός εξαιτίας του κύματος φυγής απο το Δημόσιο και της λευκής απεργίας. Ο Πετσάλνικος ετοιμάζει νέες προσλήψεις στην Βουλή μέσω ΑΣΕΠ. Εδώ προκύπτουν δυο ζητήματα α)Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να κάνει νέες προσλήψεις στην Βουλή ενώ δεν διορίζει τους επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στο Υπ Οικονομικών πού είναι πιο αναγκαίοι για τον κρατικό μηχανισμό. Αφου ο κ Παπανδρεου θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλο κράτος γιατί δεν καλύπτει τις ανάγκες στελέχωσης προσωπικού της βουλής με μετατάξεις μέσω μίας ανοικτής προκήρυξης που θα απευθύνεται στους ήδη υπάρχοντες δημοσίους υπαλλήλους.Την διαδικασία της επιλογής των μεταταγέντων θα έχει οπωσδήποτε το ΑΣΕΠ.Όταν η κυβέρνηση θεωρεί ότι στην Βουλή υπάρχει έλλειμμα στην στελέχωση προσωπικού της (ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ) ας μας ενημερώσει σε ποιους τομείς το δημοσίου υπάρχει πλεόνασμα στα Νοσοκομεία στα Σχολεία στο Ικα στις Εφορείες στα ΚΕΠ? Πού άραγε ?

 14. ataktos avatar
  ataktos 18/07/2010 13:17:24

  factorx- Προτείνω!!!! Άμεση ενεργοποίηση όλων τον άρθρων σου στο Facebook --Οι φίλοι του αντινιουζ

 15. stroumfaki avatar
  stroumfaki 18/07/2010 23:17:09

  Πως μπορεί να πουλήσει η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση μια τράπεζα, σε μια άλλη, όταν χρωστάνε χρήματα (πολλά εκατομμύρια ευρώ ο καθένας) και στις δυο αυτές τράπεζες. Έχουμε τρελαθεί τελείως, δηλαδή.

  Ποιός καθορίζει εδώ αν είναι "νόμιμο και ηθικό" κάποιο κόμμα που είναι στη κυβέρνηση να πουλάει κάτι στο οποίο χρωστάει σαν κόμμα (δάνεια εκατομμυρίων) αλλά να χρωστάει και σε αυτούς που το πουλάει.

  οι "εντιμοι" του ΔΝΤ τι έχουνε να πούν. Συμφωνούν βέβαια, γιατί μόνο ο συνταξιούχος και ο μισθωτός, καθώς και μικρομεσαίος επιχειρηματίας "καλοπερνούσαν" σ' αυτή τη χώρα και όχι κανείς απο τα λαμόγια υπερπλούσιους που έχουν ΦΑΕΙ τα πάντα σ' αυτή τη χώρα. Εδώ πρέπει να βρίσω......... .......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.