#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/06/2009 16:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον ΕΤ

 Διαδήλωση από την ΕΣΗΕΑ στη Βουλή, έκαναν σήμερα εργαζόμενοι στα ΜΜΕ με αφορμή τις εξελίξεις που δημιουργήθηκαν στο Ελεύθερο Τύπο, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα κατάσταση στον Ξένιο και σε άλλα ΜΜΕ.

Ακούστηκαν συνθήματα όπως:

"Θέσεις εργασίας σταθερές, όχι απολύσεις και περικοπές"
"να και μια πρόταση για περικοπές, golden boys και διευθυντές"
"Γιάννα- Γιάννα, άσε τα ρετούς, μας άφησες στο δρόμο κι εμείς σου λέμε ούστ"
"Μαγαζί μοντέλο, το έκανες μπουρδέλο"

Μετά το τέλος της διαδήλωσης έγινε συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ όπου οι εργαζόμενοι στον Ελεύθερο Τύπο και τον City ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους για τα τεκταινόμενα και έγινε ανταλλαγή απόψεων. Για λίγη ώρα αργότερα είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του διασωματειακού, για την οποία θα σας ενημερώσουμε το βράδυ, για το περιεχόμενό της.

http://financialcrimesnews.blogspot.com/2009/06/blog-post_4457.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δημος . avatar
  δημος . 23/06/2009 17:15:34

  factorx: τελικά είσαι μεγάλο νούμερο

 2. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 23/06/2009 17:28:15

  Όχι, η περίπτωση δέν είναι εκείνη του επιχειρηματία που μπαϊλτισε (Κόκκαλης με Φλάς), ή που ζορίστηκε, ή που φοβήθηκε μήν παρεξηγηθούν οι προθέσεις του (έλα Χριστέ !)

  Αυτό είναι πρόκληση, κανονιά, πράξη στοχευμένη, επιθετική. Απροειδοποίητη, γιατί σκοπεύει στον αιφνιδιασμό. Σκοπεύει σε αποτελέσματα, επιδιώκει να γίνει καταλύτης

 3. palios avatar
  palios 23/06/2009 17:32:18

  Υπάρχει "διάσταση", ενδωσυζυγική, μεταξύ Θεόδωρου-Γιάννας για το εκδοτικό εγχείρημα, αλλά και για άλλα ουσιαστικά; Γιατί πολλά ακούγονται στην πιάτσα. Μέχρι και για προσωπικές κατινιές. Τελίκά, καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα.

 4. Ποναν ωρε τα παλλικαρια; avatar
  Ποναν ωρε τα παλλικαρια; 23/06/2009 17:35:38

  Για μια ακόμη φορά τα μπλόγκς απ[οδεικνύονται η εναλλακτική μορφή πληροφόρησης. Και στην περίπτωση του Ελεύθερου Τύπου, μόνον απο μπλόγκς και ειδικά το Αντινιούς, μάθαμε κάτι και είχαν οι εργαζόμενοι υποστήριξη.

 5. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 23/06/2009 18:04:17

  Είχε μια σκασίλα η Γιάννα για τους άνεργους πλέον εργαζομένους της. (Δώστους παντεσπάνι θα λέει στον Θόδωρο)
  Και αυτοί θα βρουν το δίκιο τους κάνοντας διαδήλωση; Μα ήμαρτον.

 6. οκτώ avatar
  οκτώ 23/06/2009 22:14:12

  Το 1922 ο Θ.Α Αγγελόπουλος εκμεταλλεύεται το κύμα των εξαθλιωμένων προσφύγων της Μικράς Ασίας και ανοίγοντας τα Ελληνικά Συρματουργία ανοίγει το δρόμο για την ζοφερή ιστορία της οικογένειας. Τη δεκαετία του 30 ο ένας από στους 4 γιους του καταφέρνει να γίνει επιθεωρητής του υπουργείου οικονομικών και επιθεωρητής του ανωτάτου οικονομικού συμβουλίου.
  Το 1941 με την είσοδο των ναζιστικών στρατευμάτων οι Αγγελόπουλοι συνεργάζονται με τους ναζί και διαθέτουν το εργοστάσιο τους στη Βέρμαχτ, πληρώνοντας τους εργάτες με…πεταλόκαρφα που είχαν περισσέψει στις αποθήκες.
  Μετά το τέλος του πολέμου , έχουν συμμετοχή στο καταστροφικό εμφύλιο, αφού ο Αγγ. Αγγελόπουλος συμμετέχει ως υπουργός στην κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»(sic) του Γ. Παπανδρέου, τσεπώνουν τα πακέτα Μάρσαλ και ιδρύουν το 1948 τη Χαλυβουργία.
  Τη δεκαετία του ‘ 50 έχοντας άψογες σχέσεις με Μαρκεζίνη και Καραμανλή πετυχαίνουν μέσω του δεύτερου να αρπάξουν την άδεια λειτουργίας των Τσιμέντων Ηρακλής από την οικογένεια Τσάτσου.
  Τα κολλητηλίκια με το πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και το Πατριαρχείο Βορείου και Νοτίου Αμερικής τους επιτρέπουν να ξεπλένουν βρώμικο χρήμα δωρίζοντας δις στα δυό πατριαρχεία, με αποτέλεσμα να τα «αγοράσουν» και να χριστούν μεγάλοι ευεργέτες (sic), επηρεάζοντας έτσι τις αποφάσεις του πατριαρχείου, αφού αποκτούν θέση στη παγκόσμια ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας
  Από το 1963 μέχρι το 1972 η φαμίλια κατέχει κολοσσούς όπως Χαλυβουργία, μονάδα παραγωγής οξυγόνου και εργοστάσιο παραγωγής ΚΟΚ, αρχίζει εξαγωγές ενώ αποτελούν μονοπώλιο στην Ελλάδα.
  Όλα αυτά μέσω του βασιλιά Παύλου που είχαν και με αυτόν κολλητηλίκια.
  Κρατούν τα ΜΜΕ της εποχής μακριά από την οικογένεια, ενώ ασχολούνται όλη την ώρα με Ωνάση, Νιάρχο κλπ.
  Τη δεκαετία του ’70 με τη κρίση του χάλυβα απολύοντας εργάτες στρέφονται σε πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις…έτσι τη δεκαετία του ’80 με τη βοήθεια του οικουμενικού πατριαρχείου που εξασφαλίζει τις επαφές, η φαμίλια γίνεται μεγαλομέτοχος εταιριών με έδρα την Ελβετία, λιβεριανών πλοίων, τραπεζών και χαλυβουργικών μονάδων στην Ουαλάι και τις ΗΠΑ..
  Το 1984 επιβάλλεται στη φαμίλια πρόστιμο 9δις δραχμές για υπερτιμολογήσεις, η οικογένεια διαμαρτύρεται στο παλιό οικογενειακό φίλο A. Παπανδρέου που πιέζοντας όντας πρωθυπουργός το Συμβούλιο Επικρατείας για να κάνει δεκτή την αίτηση των Αγγελόπουλων να δοθούν αυτά τα χρήματα στο πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης. Το πατριαρχείο ελέγχεται από τους Αγγελόπουλους οπότε φράγκο δεν έφυγε από τη τσέπη τους, τις υπερτιμολογήσεις τις πλήρωσαν οι φορολογούμενοι.
  Με την είσοδο της Γιάννας στη φαμίλια, η διεκδίκηση των ολυμπιακών που είναι το προσωπικό της στοίχημα, είναι προτεραιότητα για τη φαμίλια. Μετά το μυστήριο θάνατο του Λιβανέζου της ΔΟΕ και τα λαδώματα κάποιων μελών της ΔΟΕ υπερψηφίζεται ο ελληνικός φάκελος…έτσι αγοράζεται και η προσοδοφόρα επιχείρηση της υλοποίησης του 2004…
  Πρόεδρος της επιτροπής του 2004 που είναι ιδιωτική εταιρία… φυσικά είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου.
  ( από το politokokafeneio(dot)com )

  Τελικά κάτι λάθος κάναμε το ‘21 αφού μας έμειναν οι κοτζαμπάσηδες μέχρι και σήμερα.

 7. Factorx avatar
  Factorx 23/06/2009 22:47:34

  @οκτώ, δεν έγραψες ομως τι κατασκέυαζαν τα εργοστασια που παρεδωσαν στους Γερμανούς.

 8. mesaios daktylos avatar
  mesaios daktylos 23/06/2009 23:52:32

  ΑΠΟΡΙΑ
  Που είναι οι φωνές και τα μπλοκ (κουρδιστό κλπ)που έλεγαν και υποστήριζαν το εσαεί ιδρυόμενο(?) νέο κόμμα επιχειρηματιών που θα σαρώσει την Ν.Δ υπό την ηγεσία της Γιάννας??. Γιατί δεν βγαίνουν τώρα να μας πουν την γνώμη τους?? Στην προσπάθια τους να υποσκάψουν τον ανεπαρκέστατο ΚΚ, σαν τον Ε.Τ θα καταντούσαν την Ελλάδα. Θα βάζαμε λουκέτο σαν χώρα.

 9. nick avatar
  nick 24/06/2009 01:27:50

  Ζαχαράτος και Κοτρώτσος ένα αχτύπητο δίδυμο.
  Ποτέ δεν έκαναν το ίδιο λάθος δύο φορές.
  Πάντα κατάφερναν να κάνουν και ένα καινούριο...

 10. ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ avatar
  ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ 24/06/2009 12:02:41

  ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

 11. οκτώ avatar
  οκτώ 24/06/2009 23:30:44

  Φάκτορα
  Επίσημα παρήγαγε τσαρουχόκαρφα και σύρματα,
  Ανεπίσημα δεν ξέρω, μπορεί συρματοπλέγματα για οδοφράγματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.