#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/11/2010 22:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαβάστε τι συνέβη σε ένα εκλογικό τμήμα της ΤρίποληςΔημοσιεύουμε e-mail αναγνώστη μας δικαστικού αντιπροσώπου  που περιγράφει τι ακριβώς συνέβη στο τμήμα του.

Κι αφού το διαβάσετε σκεφτείτε ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Πόσες εκατοντάδες άλλα παρόμοια σκηνικά υπήρξαν χθες;

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους τηλε-παπαγάλους και τους αναλυτάδες της αντιδικομματικής εξέγερσης διά της ...αποχήςΟι  μεγάλες μάχες, κρίνονται από λεπτομέρειες.

Την Κυριακή ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος σε μεγάλο εκλογικό κέντρο του Δήμου Τριπόλεως.

Μερικές παρατηρήσεις:

Πρωϊ – πρωϊ  ήρθαν δυο νεαρά παιδιά του ΚΚΕ,  συστήθηκαν ευγενικά, έλεγξαν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών τους και απεχώρησαν, αφού μας χαιρέτησαν.

Λίγο αργότερα  κατέφθασαν αντιπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, του κ. Τατούλη και των άλλων συνδυασμών.

Μέχρι το μεσημέρι κανένας εκπρόσωπος από τη Νέα Δημοκρατία ή  από τον συνδυασμό του κ. Δράκου δεν εμφανίστηκε. Τουλάχιστον κανένας δεν μας συστήθηκε.

Αρκετοί, κυρίως ηλικιωμένοι,  ψηφίζοντας Τατούλη, πίστευαν ότι ψήφιζαν τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας!

Μια γιαγιά επέμενε να ψηφίσει «αυτό το νέο σύμβουλο που έφερε ο Καραμανλής στη θέση του», εννοώντας προφανώς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Μια άλλη πάλι, ήθελε να ψηφίσει τον κ. Καραμανλή! (Αυτά για όσους νομίζουν ότι όλοι ασχολούνται μ’ αυτά που λένε τα κανάλια)

Το απόγευμα, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι, όλων των κομμάτων και όλων των συνδυασμών.

Όχι, από τη Ν.Δ και τον συνδυασμό του κ. Δράκου δεν εμφανίστηκε κανένας!

Όταν άρχισε η διαλογή, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και του κ. Τατούλη, καθόταν σχεδόν δίπλα μου και παρακολουθούσαν άγρυπνοι την καταμέτρηση. Αποχώρησαν όταν τελείωσε η καταμέτρηση.

Όχι, εκπρόσωποι  της Ν.Δ. και του κ. Δράκου, δεν εμφανίστηκαν!

Τα αποτελέσματα: Ο κ. Τατούλης, πήρε σχεδόν διπλάσιους ψήφους από τον κ. Δράκο.

Όμως, ο υποψήφιος Δήμαρχος που στηριζόταν από τη Ν.Δ. πήρε περισσότερους ψήφους από τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ.

Ας το έχουν υπόψη  τους για το δεύτερο γύρο.

Δικαστικός Αντιπρόσωπος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Οδυσσεύς avatar
  Οδυσσεύς 08/11/2010 22:31:31

  Θα ήθελα να πω το εξής.
  Ο αγώνας φορτώνεται για μια άλλη φορά στις πλάτες του αρχηγού. Όλοι οι άλλοι κάνουν τον έξυπνο και στο τέλος την ευθύνη φέρει ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς. Οι ηλίθιοι Μιχαλολιάκοι, Ζαγορίτηδες και Τασούληδες βγαίνουν στον αφρό ότι δήθεν παράγουν έργο. Κάποτε ο εκάστοτε αρχηγός θα πάψει να κάνει ευκαιριακές συμμαχίες με άτομα του υποκόσμου (θυμηθείτε κάτι εκρηκτικούς μηχανισμούς) ή ανθρώπους που στήριζαν εδώ στα Γιάννινα (Τασούλας) την Ντόρα και τώρα είναι θεσμικά όργανα στο κόμμα. Αγανακτήσαμε. Οδυσσεύς

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Οδυσσεύς 09/11/2010 16:23:58

   Αν θέλεις χρησιμοποίησε άλλο νικ, για αποφυγή συγχύσεων

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 08/11/2010 22:43:09

  Αυτά είναι πασίγνωστα. Απλάα ο Λούλης πήρε την κατσάδα όταν μίλησε για "ληγμένο προϊόν".

 3. περήφανος δεξιός avatar
  περήφανος δεξιός 08/11/2010 22:53:35

  είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..

 4. κοινη λογικη avatar
  κοινη λογικη 08/11/2010 23:00:07

  Ο ένδοξος Γραμματέας της ΝΔ Α. Λυκουρέντζος είναι Τριπολιτισώτης....και τόσο αποτελεσματικός για όλη την παράταξη, όσο ακριβώς και για το εκλογικό τμήμα της πατρίδας του, της εκλογικής του περιφέρειας, της γειτονιάς του...για κάτι τέτοια η ΝΔ έχασε 550.000 ψηφοφόρους από πέρσι και δεν πήρε ούτε μισό από τους 1.100.000 που έχασε το ΠΑΣΟΚ

 5. thanos avatar
  thanos 08/11/2010 23:14:00

  Aν το περιστατικό είναι μοναδικό μικρό το κακό.
  Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν κ άλλες τέτοιες αναφορές.
  Αυτή την εβδομάδα ο αγώνας δεν αφήνει περιθώρια για άλλες ενέργειες.
  Μετά τις εκλογές ο Σαμαράς ΟΦΕΙΛΕΙ να δει πάλι τα πρόσωπα στα οποία έχει αναθέσει ρόλους και "αξιώματα". Δεν ξεχνώ -προσωπική μου άποψη που δεν την αλλάζω- ότι ο Κ.Κ. προδόθηκε από τα πρόσωπα, τα οποία βέβαια ο ΙΔΙΟΣ επέλεξε για να στελεχώσουν την κυβέρνησή του.

 6. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 08/11/2010 23:29:03

  Διάβασα πως επικεντρώνονται σε Αττική και Πελοπόννησο για τον Β' γύρο. Θα είναι τραγικό λάθος αν αφήσουν την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Είναι πολύ κοντά τα ποσοστά και δεν πρέπει να αφήσουμε το προξενείο να αλωνίζει. Ας ξυπνήσουν.

 7. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 09/11/2010 00:33:13

  Στην Αρκαδία χρειάζεται κινητοποίηση όπως και στην Αργολίδα με την υπονομεύτρια-αποστάτρια Έλσα. Είναι θετικό πως θα πάει ο Σαμαράς εκεί τις επόμενες ημέρες. Πρέπει όμως επιτέλους να καταλάβουμε οτι ο Πρόεδρος δεν είναι σούπερμαν και δεν μπορεί να βρίσκεται παντού ταυτόχρονα. Τί σόι κόμμα είναι η ΝΔ χωρίς αξιόλογα στελέχη, έτοιμα για μάχη? Πού είναι οι αντιπρόεδροι και οι βουλευτές? Θα τα πούμε από βδομάδα και μερικοί θα τρέχουν να κρυφτουν..

 8. Sophia p avatar
  Sophia p 09/11/2010 01:05:55

  Για να λυθεί πρέπει οι περήφανοι δεξιοί να πάνε εθελοντές εκλογικοί αντιπρόσωποι.
  Σχόλια και κριτική κάνουν πολλοί χωρίς όμως να συμμετέχουν.
  Πολλές φορές, πολλοί από τους συμμετέχοντες στην ανταλλαγή απόψεων στο site αναφέρονται, κρίνουν, κατακρίνουν χωρίς γνώση, την προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη των τοπικών της Νέας Δημοκρατίας για να στελεχώσουν με εκλογικούς αντιπροσώπους τα τμήματα.
  Αντί σχολίων λοπόν καλό θα είναι να προτρέψετε και εσείς όλους να πάνε στις τοπικές, να ενημερωθούν για την διαδικασία και να βοηθήσουν να κερδηθούν την Κυριακή και οι δήμοι και οι περιφέρειες.

  Ευχαριστώ,

 9. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 09/11/2010 02:27:21

  @ δικαστικό αντιπρόσωπο....γράφεις ότι κατά την καταμέτρηση των ψήφων,οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και του κ. Τατούλη, παρακολουθούσαν άγρυπνοι την καταμέτρηση....αυτό δεν νομίζω ότι επηρέασε την εκλογική διαδικασία....ούτε σε αυτό το γεγονός ευθύνεται ότι ο κύριος Τατούλης, πήρε σχεδόν διπλάσιους ψήφους από τον κύριο Δράκο στο εκλογικό τμήμα που εκτελούσες καθήκοντα δικαστικού αντιπροσώπου.
  Και έστω ότι ορισμένοι ηλικιωμένοι έκαναν λάθος και ψήφισαν τον κύριο Τατούλη, πιστεύοντας ότι ψήφιζαν τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας(παρόλο που έχω μεγάλη επιφύλαξη για αυτό, επειδή η ψηφοφορία είναι μυστική και δεν γνωρίζει κανένας, ούτε όμως και εσύ, τι ψηφίζει ο καθένας).
  Αυτοί οι ορισμένοι ηλικιωμένοι ευθύνονται για τους διπλάσιους ψήφους του κυρίου Τατούλη?

 10. kiki avatar
  kiki 09/11/2010 07:37:13

  Σας τα γραφω αλλα χαμπαρι νεοδημοκρατες,νομιζετε οτι ολα δουλευουν με τον αυτοματο πιλοτο.
  Μονο με τους δημαρχους ασχολιουνται.Αποτελεσμα,δημος Ανατολικης Μανης,Ανδρεακος δημαρχος ,ψηφιστηκε απο ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,και συγγενεις και φιλους.Αυτοι που τον ψηφισαν εριξαν στον Τατουλη,διοτι αυτο τους ειπε,ο επικεφαλης,πηγαν χερι χερι.Ουτε ξερουν ποιος ειναι ο Τατουλης.Ουτε και ο Δρακος.
  Βουλευτες αφαντοι.
  Ξυπνηστε μωρε,οργανωθειτε και αγωνιστειτε,τι μαμουχαλοι τεμπεληδες ειστε.Πως θα κερδισετε? Εδω καταφερε το ΚΚΕ και εβγαλε συμβουλο,και εσεις στην κοσμαρα σας.Τι λεξη εθελοντικα την ξερετε?
  1000 ψηφοι του ΛΑΟσ στον Τατουλη,ακομα και ο Δημακογιαννης Μισα,ψηφισε αυτο το γελοιον ειδος.
  Ετσι η αλλιως ο Τατουλης αν βγει,η συμβαση για τα σκουπιδια εχει υπογραφει απο τον Χατζημιχαλη με τον Μπομπολα κατ αναθεση.Η συμβαση του Ανδρεακου για τις ανεμογεννητριες εχει υπογραφει με την Τερνα,και τωρα σκοτωνονται για τα φωτοβολταικα με τον Καραγκουλε.
  Αντε κουνηθειτε.

 11. minaras avatar
  minaras 09/11/2010 13:55:15

  Και στην Αγία Παρασκευή Αττικής (στο εκλογ.τμήμα που ήμουν εγώ) δεν εμφανίστηκε αντιπρόσωπος του Κικίλια...

 12. tripolitsiotis avatar
  tripolitsiotis 09/11/2010 14:40:01

  Δεν καταλαβα ακριβως τι θες να παρουσιασεις ως "περιεργο" (περα απο την αποχη αντιπροσωπων του Δρακου). Το οτι ο Τατουλης θα επαιρνε πολυ περισσοτερες ψηφους στην Τριπολη ειναι δεδομενο μιας και καταγεται απο δω και τοσα χρονια σαρωνε στις βουλευτικες ενω ο Δρακος ειναι απο την Καλαματα και παντου κυκλοφορει δυσπιστια προς το ατομο του και τις προθεσεις του για την πολη μας.

 13. Greg avatar
  Greg 09/11/2010 15:29:41

  Ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι υπεύθυνος για την ορθή καταμέτρηση των ψήφων στο εκλογικό τμήμα. Τί πιστεύει μια γιαγιά ή ένας παππούς, που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, εξαρτάται από τη γενικότερη επιρροή των κομμάτων. Η προπαγάνδα, οι υποδείξεις ή οι επεξηγήσεις εκπροσώπων κομμάτων ή άλλων μέσα στο εκλογικό τμήμα απαγορεύονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.