#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/12/2012 08:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: ισχνό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, πολιτική κυριαρχία Σαμαρά 

Ισχνό προβάδισμα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πρόθεση ψήφου, καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research.
Η έρευνα που δημοσιεύεται στο "Βήμα της Κυριακής" δίνει ποσοστό 22,6% στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει  το 21,5% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όχι μόνο δεν κερδίζει περαιτέρω δυνάμεις από τη λαϊκή δυσαρέσκεια, αλλά χάνει και 0,5%, κάτι που προβληματίζει τους επιτελείς της Κουμουνδούρου όσον αφορά την ορθότητα της αντιπολιτευτικής τακτικής. Η ΝΔ αντίθετα  κερδίζει πάνω από μία ποσοστιαία μονάδα γεγονός που αποδίδεται στην ομαλή εξέλιξη της δανειοδότησης της χώρας, αλλά και στην κυρίαρχη αίσθηση ότι «κάτι επιτέλους κινείται».

Σε ακόμη μία δημοσκόπηση η ΧΑ καταγράφεται τρίτη πολιτική δύναμη με 9,8%,το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με ποσοστό 6,2%, έπεται το ΚΚΕ με 5,2%, ενώ έκτη ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν το 3,8% πέφτοντας κατακόρυφα μετά τις μαζικές αποχωρήσεις.  Ο ΛΑΟΣ κερδίζει το 0,8% της εκλογικής προτίμησης και ακολουθεί η Δημιουργία ξανά με 0,7%.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της KAΠΑ Research για την ίδια εφημερίδα, η οποία δημοσιεύτηκε στις 10/11, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συγκέντρωνε 23,1%, η ΝΔ 20,4%, η Χρυσή Αυγή 10,4%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4% το ΚΚΕ 5,7%, η ΔΗΜΑΡ 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ήταν της τάξεως του 14,8%. 
Το 42,5% θεωρούσε καταλληλότερη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μια κυβέρνηση συμμαχική με κορμό τη ΝΔ έναντι 37,6% που θεωρεί καταλληλότερη μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ. Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρούνταν ο Α. Σαμαράς με ποσοστό 38,25% έναντι του Αλ. Τσίπρα, που συγκέντρωνε 33,35%.
Το 35,3% επιθυμούσε άμεσα τη διενέργεια εκλογών ενώ το 51,6% ήθελε να δοθεί περισσότερος χρόνος στην κυβέρνηση. Τέλος, το 46,1% των ερωτηθέντων ήθελε να συμμετέχουν στην κυβέρνηση ενεργά πολιτικά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ έναντι του 42,5% που δεν το επιθυμούσε.

 

Πολιτική κυριαρχία Σαμαρά

 

Καταλληλότερος ως πρωθυπουργός συνεχίζει να εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνοντας 46,1% (λαμβάνοντας 8 επιπλέον ποσοστιαίες μονάδες) έναντι 31,4% του Αλέξη Τσίπρα (από 33,35%).

Αξιοσημείωτο είναι  το στοιχείο ότι σχεδόν οι μισοί (21%) που θεωρούν καταλληλότερο τον κ. Σαμαρά είναι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων (εκτός ΝΔ), κάτι που αναδεικνύει την πειστικότητα των λόγων και έργων του Πρωθυπουργού και εκτός του στενού κομματικού ακροατηρίου.

Ιδιαιτέρως σημαντικό είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία εξακολουθεί να θέλει τη χώρα εντός της Ευρωζώνης και παράλληλα να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές.

Το 62% υποστηρίζει τις αποκρατικοποιήσεις ενώ σε ότι αφορά τη συγχώνευση φορέων του Δημοσίου το 86% διάκειται θετικά.  Δύο στους τρεις βλέπουν θετικά το μέτρο της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων που προσελήφθησαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εκτός ΑΣΕΠ.

Σε ότι αφορά τους παράγοντες που παρακωλύουν την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων, το 77,4% απάντησε πως η γραφειοκρατία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ το ασαφές φορολογικό πλαίσιο βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Τέλος, ένα εντυπωσιακό στοιχείο που αντλείται από την έρευνα είναι ότι το 74% δηλώνει ότι θα πληρώσει κανονικά τους φόρους του το 2013.

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 30/12/2012 09:14:41

  Καλημέρα αγαπητέ Μ.Ο.
  Ποιός νοιάζεται για τις σοφίες της ΚΑΠΑ Research !!!!
  Πάλι νικάει η εικόνα, γιατί αυτό που τελικά εισπράττουμε, είναι πως εμφανίζεται μπροστά μας ξαφνικά ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ εν δυνάμει πολιτικό δίδυμο, που θα μπορούσε με μεγάλες δόσεις φαντασίες (δε λέω), να επιτύχει το ...άπιαστο !!!
  ''ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ''
  :-).

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ BLACKQUEEN 30/12/2012 09:55:57

   Ειμαι απο αυτους που νοιαζονται !Καπου πρεπει να πατησει καποιος για να κανει κατι μιας και οταν ο ΑΣ ελεγε'' δωστε μου την δυναμη νάλλαξω την Ελλαδα'' οι Ελληνες κοιτουσαν ακομη το ''λεφτα υπαρχουν ''και εξακολουθουν να το κανουν ακομη κοιτωντας τους συριζαυγητες !Για τον Σαμαρα λοιπον εξακολουθει να υπαρχει το «Δος μοι πα στω και ταν γαν κινάσω» και οι''σοφιες της Kapa Research'' κατι λενε προς αυτην την κατευθυνση !Ας μην τα μηδενιζουμε ολα στον βωμο του τι μας αρεσει !

   • BLACKQUEEN avatar
    BLACKQUEEN @ Ραβινος 30/12/2012 10:18:34

    ...Δεν πιστεύω στις κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις αγαπητέ Ραβίνε, ΟΤΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ.
    ...Όσο για το που κοίταξε ο κ.Α.Σ ξαφνικά και απροσδόκητα, ας μην το ΞΑΝΑσυζητήσουμε. Δεν υποχρεούται ν΄ακολουθεί κανείς τις ...αναστροφές κανενός, παρά μονάχα αν αποδέχεται το ρόλο του πειθήνιου ποίμνιου, που καθοδηγείται υπάκουα από τον πάνσοφο τσοπάνη.
    Δε χρειαζόμαστε την όποια παραδόπιστη Kapa Research, για να αποδεχτούμε οτι παρά τις όποιες διαφωνίες με τις επιλογές του κ. Α.Σ, στο πολιτικό σκηνικό αυτή τη στιγμή υπερέχει ΗΘΙΚΑ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ και ΨΥΧΙΚΑ έναντι των αχρείων εγκληματιών, των ασήμαντων μπαρμπάδων και του νεαρού και άπειρου Αλέξη. Εννοείται.....
    Γι αυτό ο συνδυασμός θα ήταν σωτήριος, όσο και να μοιάζει διανοητική .....ακροβασία !!!

   • ~Mara~ avatar
    ~Mara~ @ Ραβινος 30/12/2012 10:53:48

    Καλημέρα!

    Αγαπητέ Ραβίνε, δημοσκοπήσεις = εργαλείο χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
    Να θυμίσω τις έγκυρες.... δημοσκοπήσεις της εσωκομματικής για την αρχηγία της Ν.Δ.???
    Από αλλού ερχόταν το τσουνάμι.... και αυτοί έως και την τελευταία στιγμή μας έδειχναν το κυμματάκι.....

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ BLACKQUEEN 30/12/2012 11:19:28

   Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΥΝΑΜΗ από μόνος του. Γι αυτό άλλωστε στηρίζω το όνομα.
   Ό,τι ποσοστό να του δίνουν οι λάθος ή σωστές δημοσκοπήσεις, είναι στιβαρά δικό του.

   Ο Αλέξης Τσίπρας, πότε έγινε Πολιτική Δύναμη;
   Σαν πρόεδρος δεκαπενταμελούς; Σαν καταληψίας ΠΑΣΟΚοκινούμενων καταλήψεων; Σαν δακτυλιδοδοσμένος Πρόεδρος Πολιτικού Σχηματισμού κινούμενου στις παρυφές του Πολιτικού και άλλου περιθωρίου; Ή τώρα με την μαζική μετανάστευση των πράσινων ακρίδων στο δικό του ξεροχώραφο;

   Γράφεις βαθυστόχαστα κι εκλεπτυσμένα αλλά, η πολιτική σου κρίση κι εμμονή, είναι για τον γάϊδαρο καβάλα!
   Όπως θα έλεγε κι Χάρυ Κλην στα ντουζένια του... "κουλτούρα να φύγουμε!

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Σταύρος 31/12/2012 21:42:41

    Σταύρο, σε άλλη δημοσκόπηση παλιότερα είχε πάντως αναφερθεί ότι δημοσκοπικά ο Τσίπρας έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδος. Με την προσθήκη δε του Πέτρου του Τατσόπουλου, εμφανίζεται μπροστά μας ξαφνικά ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ εν δυνάμει πολιτικό δίδυμο, που θα μπορούσε με μεγάλες δόσεις φαντασίας (δε λέω), να επιτύχει το …άπιαστο !!!

    • Ο Μίτος της Αριάδνης avatar
     Ο Μίτος της Αριάδνης @ ΚΜ 02/01/2013 08:55:57

     Σε όλες τις δημοσκοπήσεις όμως ΚΜ σταθερά, στις ηλικιακές ομάδες των υπερηλίκων (όπως πολύ καλά γνωρίζετε εκ προσωπικής πείρας), ποιός επροηγείτο;;; Σημασία τελικά, έχει να επενδύει ''επάνω σου'' ο ...ψημένος από τη ζωή. Αρκεί να μην έχει ξεροψηθεί τόσο, που να έχει πλέον γκαγκανιάσει.
     Υou know.

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ Ο Μίτος της Αριάδνης 02/01/2013 11:03:04

      Τώρα άρχισες και τις αλλαγές νικνέημ;

     • Ο Μίτος της Αριάδνης avatar
      Ο Μίτος της Αριάδνης @ ΚΜ 02/01/2013 13:52:11

      Καλή Χρονιά αγαπημένε ΚΜ. Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει φώτιση, ψυχραιμία, ανοχή στη διαφορετικότητα, κατανόηση σε όλους, αλλά κυρίως να σας καθοδηγήσει ώστε να κατακτήσετε κάποια μέρα την ανωτερότητα-σοφία που οφείλουν να διαθέτουν οι...πρεσβύτεροι, ώστε να είναι σεβαστοί από τους νεότερούς τους.
      Με συμπάθεια,
      Θησέας.

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ Ο Μίτος της Αριάδνης 02/01/2013 19:34:47

      Ευλογημένη, εγώ είμαι νεότερος από τον γεροντο-έρωτά σου, τον Τσίπρα!

     • Ο Μίτος της Αριάδνης avatar
      Ο Μίτος της Αριάδνης @ ΚΜ 03/01/2013 12:58:43

      Εσείς αγαπητέ, είστε απλά, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. Στην ηλικία, στη σκέψη (εκ γενετής), στο συναίσθημα και..... εκ των πραγμάτων.
      Α, παρεπιπτόντως, ρώτησα την Αριάδνη και μου είπε οτι ο Τσίπρας δεν έχει καμία τύχη. Δεν περνάει ούτε τη βάση. Υπάρχει σταθερή προτίμηση στου ψηλούς και αδύνατους. Πάλι βρίσκεστε εκτός πραγματικότητας!!!!Με συμπάθεια, Θησέας

 2. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 30/12/2012 12:28:50

  1) '' Ο Αλέξης Τσίπρας, πότε έγινε Πολιτική Δύναμη;''
  Aγενή, λαϊκαντζουροαπλοϊκέ και παρωπιδοφόρε Mr.Stavros, εσείς είστε ικανός να μιλάτε μόνο για τον περιορισμένης κριτικής ικανότητας και αντίληψης πτωχό, εαυτό σας.
  Την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, στις Δημοκρατίες την δίνει μόνο η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που επιλέγει την κυβέρνηση ή την Αξιωματική αντιπολίτευση,(ακόμα κι αν επιλέγει κατά τη γνώμη μας λάθος).

  2) ''Γράφεις βαθυστόχαστα κι εκλεπτυσμένα αλλά, η πολιτική σου κρίση κι εμμονή, είναι για τον γάϊδαρο καβάλα!''
  Εσείς γράφετε με το ύφος του άξεστου μαναβοκαλντεριμιτζή - ανεγκέφαλου, φανατικού ξεπεσμένου δεξιούρα και η...πολιτική σας κρίση είναι επιπέδου συνταξιούχου σε επαρχιακό καφενέ.
  Και όπως είπε και ο Φλωμπέρ : ''Η βλακεία είναι ακατάβλητη. Τίποτε δεν μπορεί να την προσβάλει χωρίς να συντριβεί επάνω της''.
  Ή αν προτιμάτε, : ''Αν η βλακεία αρχίσει και κινείται, ποιός μπορεί να την σταματήσει; ''.... Ζουράρης.
  Και τώρα, μπορείτε να ...φύγετε όσο ... κουλτουριασμένος ήρθατε :-)

  • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
   ΗΛΕΚΤΡΑ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 13:25:50

   TI ΑΓΕΝΕΙΑ ...ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ!!!!!!
   ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ
   ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ
   ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΚΟΜΨΑ
   ΞΕΠΕΖΕΨΕ
   ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
   ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ
   ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
   ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ

   • Karenin avatar
    Karenin @ ΗΛΕΚΤΡΑ 30/12/2012 13:41:39

    Ηθικό δίδαγμα. Με μια εστεμένη δεν μπαίνεις ποτέ σε αντιπαράθεση, απλα την υπηρετείς....

    • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
     ΗΛΕΚΤΡΑ @ Karenin 30/12/2012 15:18:14

     ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
     ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΙ
     ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ
     ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ
     ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ
     ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ ΗΛΕΚΤΡΑ 30/12/2012 15:35:53

      Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, αν προσπαθεί καθημερινά μη καταδεχόμενος τη χυδαιότητα, ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Το τι ''γουστάρετε'' και το τι δεν ''γουστάρετε'', αφορά εσάς και μόνον. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να το μάθει, πόσο μάλλον να το...παραβιάσει και να σας προσλάβει ως Αυλικό -Υπηρέτη !!!! Ξέρετε πόσο κοστίζουν τα ένσημα του ΙΚΑ για έναν αυλικό σήμερα??? Αφήστε.
      Απελπισία μιλάμε..... :-) Ρωτήστε κι εμάς τους...εστεμένους. Ένα δράμα ζούμε !!
      Ηθικό δίδαγμα αγαπητή Ηλέκτρα : Όταν δεν εννοούμε και όταν βαριόμαστε να διαβάσουμε ώστε να εννο'ησουμε, ΔΕΝ σπεύδουμε να κατηγορήσουμε, γιατί απλά, φλυαρούμε ασκόπως....

   • BLACKQUEEN avatar
    BLACKQUEEN @ ΗΛΕΚΤΡΑ 30/12/2012 14:15:04

    Aγαπητή και άσχετη με το θέμα Ηλέκτρα, το όνομά μου παραπέμπει απλά σε ένα πιόνι κάποιας ....φανταστικής σκακιέρας. Δεν σας αφορά και δεν χρειάζεται και να το εγκρίνετε. Μπορεί το συγκεκριμένο πιόνι, η βασίλισσα δηλαδή, να είναι ιδιαίτερα πολύτιμο λόγω των ποικίλων κινήσεων τις οποίες δύναται να πραγματοποιεί..... Ωστόσο δεν θα είχε καμία απολύτως αίγλη, αν απέμενε χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη των υπόλοιπων ''κομματιών΄΄.....
    Αν τώρα εσείς δεν γνωρίζετε από
    συμβολισμούς αλλά και αδυνατείτε να αναγνωρίσετε τη χυδαιότητα και την αγένεια των οποιονδήποτε ...Σταύρων, που θαρρούν οτι έχουν το δικαίωμα να απευθύνονται σε αγνώστους με το ύφος και τη γλώσσα που επιλέγουν να απευθύνονται στους ομοίους τους,τους φίλους και τους συγγενείς τους, είναι ένα εντελώς δικό σας πρόβλημα που καθόλου δεν με αφορά :-).

    • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
     ΗΛΕΚΤΡΑ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 15:33:59

     ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
     "ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ"
     ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ
     ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ
     ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ
     ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
     ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ
     ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ
     Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
     ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
     ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ
     ΟΥΤΕ ΑΓΕΝΕΙΑ
     ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ
     ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ
     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ
     ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ
     ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ
     ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ
     ΠΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΑ ΜΟΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ
     ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΣΟΥ
     ΑΓΝΟΕΙΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ
     ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ
     ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ
     ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ
     ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ ΗΛΕΚΤΡΑ 30/12/2012 15:43:36

      '' ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ''
      '' ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ
      ΟΥΤΕ ΑΓΕΝΕΙΑ ''

      Αφού δεν την διακρίνατε την αγένεια του κ. Σταύρου, ή δεν γνωρίζετε το σχόλιο του Χάρυ Κλύν το οποίο παραλλαγμένο χρησιμοποιεί, ή απλά σας ταιριάζει το ύφος, η φρασεολογία και ο φανατισμός του κ. Σταύρου. Φυσικά και είναι δικαίωμά σας. Ποιός νοιάζεται; Εγώ επιλέγω όταν μου απευθύνονται με τον τρόπο που ο συγκεκριμένος κύριος επανειλημμένα επιλέγει να το κάνει, να τους απαντώ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. Λυπάμαι αν διαφωνείτε, ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Εσείς, ανεχτείτε ότι επιθυμείτε.... Δεν υποχρεούμαστε όλοι να υπακούουμε στη δική σας ....κλιμακα ανοχής των συνανθρώπων !!! Φαντάζομαι να μας το επιτρέπετε...ΕΣΕΙΣ !!!! :-)

     • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
      ΗΛΕΚΤΡΑ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 16:41:06

      ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
      ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
      ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ (ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ) ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΕΝΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ Χ. ΚΛΥΝ(ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ)
      ΠΡΩΤΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΧΑΡΥ
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ
      ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ
      ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΑ
      ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
      ΔΙΑΦΩΝΩ
      ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ
      ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ
      ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
      ΕΓΩ
      ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ ΗΛΕΚΤΡΑ 30/12/2012 15:45:59

      Α!! και μη φοβάστε για μένα. Μπορεί εσείς και ο κ.Σταύρος να είσαστε.... πλειοψηφία
      :-), αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ σας ομοιάζουν.

     • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
      ΗΛΕΚΤΡΑ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 16:44:44

      ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
      ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ
      ΕΥΤΥΧΩΣ

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ ΗΛΕΚΤΡΑ 30/12/2012 17:31:12

      Χαίρομαι που καταφέρνετε χωρίς προσπάθεια να είσαστε τόσο ικανοποιημένη από τον εαυτό σας. Είναι κοινό χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ. Ευτυχώς δε, που οι ....πλειοψηφίες, είναι πάντα κταδικασμένες στην κοινοτοπία. Εγώ πάντα φιλοδοξώ να μην αφομοιώνομαι. Το επιλέγω.
      ΕΥΤΥΧΩΣ :-) !!

     • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
      ΗΛΕΚΤΡΑ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 20:04:55

      ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ
      ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΑΣ
      ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΙΓΑΝΗ ΒΡΟΧΗ
      ΠΡΟΣΟΧΗ
      ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΛΑ
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙΤΕ ΛΙΓΟ
      ΑΝ ΒΡΑΧΥΚΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
      ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ
      ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
      ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ
      ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ BLACKQUEEN 30/12/2012 20:29:53

      @Ηλέκτρα : Χαμένα πάνε τα λόγια σας αγαπητή μου. Όσοι συμβιβάζονται με τη μετριότητα, βουλιάζουν κάθε μέρα πιό βαθιά στην ψυχική μιζέρια και στην επιθετικότητα όπως εσείς. Αν σας έχει κουράσει η αδιάφορη ζωή σας και αποζητάτε τη...λύτρωση ως ασήμαντη θνητή όπως δηλώνετε, σταματήστε να ασχολείστε αρνητικά με τις απόψεις και τις συμπεριφορές των άλλων και προσπαθείστε να κάνετε λίγο καλύτερη την πραγματικότητά σας. Εσείς στη βροχή θα βγαίνετε χωρίς ομπρέλα πάντοτε φαντάζομαι, μιας κι ότι ήταν να καεί από βραχυκύκλωμα εντός του κρανίου σας, μάλλον έχει καεί προ πολλού χρόνου και πάει!!
      :-)
      Εγώ μέχρι εδώ ότι μπορούσα να κάνω για εσάς, το έκανα. Από εδώ και πέρα για παράπονα, υποδείξεις, εκμυστηρεύσεις, παρακαλώ απευθυνθείτε στον Ψυχαναλυτή σας. Πρέπει να ζήσουν και οι ...ειδικοί. Καλή σας νύχτα :-)

     • Σταύρος avatar
      Σταύρος @ ΗΛΕΚΤΡΑ 31/12/2012 01:00:22

      Αγαπητή μου Ηλέκτρα, σε ευχαριστώ επειδή παίρνεις το μέρος μου αλλά, τα λόγια δεν πονάνε!
      Μόνο οι μπουνιές και τις οποίες αποφεύγω να δέχομαι ως ο διάβολος το λιβάνι!!!

      Αν θες να έρθεις σε αντιπαράθεση με την Βασίλισσα, αποδόμησε τον Alexis!
      Πονάει!!!!!!!

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ BLACKQUEEN 30/12/2012 13:56:29

   Βασίλισσά μου, όπως και οι τενεκέδες, όσο πιό άδειος είναι, τόσο περισσότερο θόρυβο κάνει!
   Σεις δε, να προσέξετε μήπως κατά την πτώση του, αναπηδήσει η σκακιέρα και βρεθείτε σε λάθος τετράγωνο!

   Από το εξατάξιο Γυμνάσιο αποφοίτησα(δεν πρόλαβα το επτατάξιο!) και την Σχολή Μηχανικών της Νέας Μηχανιώνας τελείωσα.
   Οι παραστάσεις μου είναι λαϊκές και μέσα από την ζωή.
   Τι κρίμα που δεν μπορώ να συλλάβω το όλον νόημα του Πολιτικού Λόγου του (διάττοντα ευτυχώς) αστέρα Αλέξη Τσίπρα.
   Υιού του Παύλου, συνιδρυτή της Σκαπανεύς ΑΕ η οποία μονοπωλούσε τα Χουντικά μεγάλα έργα και οικογενειακού φίλου της Οικογένειας των Αλαβάνων, η οποία οικογένεια, εκμεταλλευόταν με Χρυσόβουλο παρακαλώ, το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Παναγίας στην Τήνο!

   • Σταύρος avatar
    Σταύρος @ Σταύρος 30/12/2012 14:01:02

    (ως άλλος Θείος να με απαντήσω!)

    Παρεμπιπτόντως, πιστεύω ότι είναι σας είναι γνωστή η ρήση, "μην διαφωνείς με έναν ηλίθιο διότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας".
    Εγώ είμαι αυτός!

    • BLACKQUEEN avatar
     BLACKQUEEN @ Σταύρος 30/12/2012 14:21:12

     Τουλάχιστον διαθέτετε μία στοιχειώδη αυτογνωσία, η οποία εάν εργασθείτε αυτοβελτιωτικά, μπορεί μακροπρόθεσμα να σας κάνει λίγο πιό ευγενή, (η ...λαϊκότητα και καλά, δεν προσφέρει συγχωροχάρτι στους χυδαίους και τους προσβλητικούς εκ πεποιθήσεως ξέρετε), λίγο πιό προσεκτικό στους χαρακτηρισμούς σας και λίγο πιό ανεκτικό στους διαφωνούντες μαζί σας. Όλα αυτά, δεν φαντάζεστε πόσο καλό θα σας κάνουν. Θα σας κάνουν λίγο καλύτερο άνθρωπο..... Προσπαθείστε. Δεν είναι κακό!!! Έτσι, θα βοηθήσετε και τους συνανθρώπους σας που δεν επιλέγουν πρώτοι τη ''λεκτική βία'', να μην οδηγούνται σε αυτήν εξ΄αιτίας της εκτόξευσης προσβολών από μέρους σας. Καλό σας απόγευμα.

   • BLACKQUEEN avatar
    BLACKQUEEN @ Σταύρος 30/12/2012 14:33:08

    Αγαπητέ κ. Σταύρο, και βέβαια ο Αλέξης δεν διαθέτει το ταλέντο του αξεπέραστου ....πολιτικού ηγέτη, φυσικά πριν από μερικούς μήνες δεν ήταν παρά ο εκφραστής ενός πτωχού 4% και ο επί κεφαλής δεκάδων ασυνάρτητων συνιστωσών, αμφιβόλου ιδεολογίας και ασαφούς (έως και επικίνδυνου προσανατολισμού). Δεν ανήκω στο χώρο τους ώστε να αδυνατώ να διακρίνω το ...μέγεθος των πραγμάτων.
    Απλά, προσπερνάω το χθες, κοιτάζω μόνο το διαμορφωθέν σκηνικό και φαντάζομαι το κοντινό μέλλον. Ότι και αν λέμε λοιπόν εσείς κι εγώ, οι επόμενες εκλογές όποτε και εάν γίνουν, θα οδηγήσουν τον κ.Αντώνη Σαμαρά και τον κ. Αλέξη Τσίπρα στις 2 πρώτες θέσεις του βάθρου. Δεν με αφορούν καθόλου οι εμπάθειες και τα κολλήματα ΚΑΝΕΝΟΣ. Πιστεύω οτι το ιδεώδες αυτή τη χρονική στιγμή για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, θα ήταν οι δύο αυτές δυνάμεις να δράσουν από κοινού, γεφυρώνοντας τις επουσιώδεις διαφορές τους και στοχεύοντας στο Εθνικό συμφέρον. Οι δύο χώροι και το άθροισμα του Ελληνικού λαού επιθυμώ να συνταχθούν. Τα άτομα, είναι δευτερεύουσας αν και καθοριστικής σημασίας.
    Τα λοιπά, καθόλου δεν με απασχολούν. Δικαίωμά μου να ζητάω ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ και να βαριέμαι τα τετριμμένα.
    Εσείς πάλι, συνεχίστε σε ότι γνωρίζετε και σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλής. Κανείς δε νοιάζεται να σας αλλάξει γνώμη. Κρατήστε την, γυαλίστε την συντηρήστε την !!!!

    • Ραβινος avatar
     Ραβινος @ BLACKQUEEN 30/12/2012 15:12:39

     Αφιερωμενο ειδικα .
     ''Η αρετή''
     '' Σε βράχια
     η Αρετή δυσκολοπάτητα φωλιάζει
     κι έναν τόπο θείο και πάναγνο αφεντεύει·
     δεν µπορούν του καθενός θνητού τα µάτια
     να τη δουν· την αντικρίζει µόνο εκείνος
     που από µέσα του ο ιδρώτας, σπαραγµός
     της καρδιάς του, θ’ αναβρύσει,
     µόνο εκείνος που ως τ’ ακρόκορφο θα φτάσει
     της αντρείας.''Σιµωνίδη του Κείου.

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ Ραβινος 30/12/2012 15:22:09

      Αφιερωμένο ΓΕΝΙΚΑ αλλά και ειδικά αγαπητέ Ραβίνε :-) :

      Σὰρλ Μπωντλαίρ - Μέθα

      Ἂν κάποτε στὰ σκαλιὰ ἑνὸς παλατιοῦ, στὸ πράσινο γρασίδι
      μιᾶς τάφρου, στὴ μουντὴ μοναξιὰ τοῦ δωματίου σου,
      ξυπνήσεις ξεμέθυστος πιά, ῥώτα τὸν ἄνεμο, ῥώτα τὸ κύμα,
      τὸ πουλί, τὸ ῥολόι, κάθε τι ποὺ φεύγει,
      κάθε τι ποὺ στενάζει, κάθε τι ποὺ κυλάει, ποὺ τραγουδάει,
      ποὺ μιλάει· ῥώτα τί ὥρα εἶναι;
      Κι ὁ ἄνεμος, τὸ κύμα, τὸ ἄστρο, τὸ πουλί, τὸ ῥολόι,
      θὰ σοῦ ἀπαντήσουν: Εἶναι ἡ ὥρα τῆς μέθης!
      Γιὰ νὰ γίνεις ὁ μαρτυρικὸς σκλάβος τοῦ χρόνου,
      μέθα· μέθα ἀδιάκοπα!
      Ἀλλὰ μὲ τί; Μὲ ῥακή, μὲ κρασί, μὲ ΠΟΙΗΣΗ, μὲ ΑΡΕΤΗ...
      -Μὲ ὅ,τι θέλεις, ἀλλὰ μέθα!...

     • GreekInLux avatar
      GreekInLux @ BLACKQUEEN 30/12/2012 18:01:01

      Αγαπητή μου χειρίζεστε τον λόγο τόσο μοναδικά που κάποιες φορές αγγίζετε τα όρια του επιτηδευμένου. Δεν μπορώ βέβαια να μην σταθώ στην "ευφράδεια" σας όπως αυτή αποτυπώνετε στα γραφόμενα σας έστω και αν όλη αυτή η επίδειξη πνεύματος και γνώσεων έχει, καθώς φαίνεται, μπουχτίσει αρκετούς ή έστω κάποιους από τους σχολιαστές στο πάντα φιλόξενο antinews. Και μια φιλική συμβουλή, αν και κάτι μου λέει ότι η μεγαλειότητά σας κάθε άλλο παρά θα την αποδεχθεί. Εφόσον διαλέξατε να αυτοαποκαλείστε βασίλισσα... έστω κάποιας σκακιέρας, σταθείτε στο ύψος του... τίτλου σας και μην ξεκατινιάζεστε επιδιδόμενη σε χαρακτηρισμούς όταν κάποιος σας ασκεί έστω και σκληρή κριτική. Δεν συνάδει με το προφίλ σας. Α! και βάλτε ένα όριο στα smiley`s επιτέλους... φτηναίνουν τον γραπτό λόγο σε επίπεδα facebook, n'est ce pas?

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ GreekInLux 30/12/2012 20:18:17

      Αγαπητέ -ή GreekInLux :
      1) Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αν και καθόλου δεν τα χρειάζομαι. Φλυαρείτε άνευ ουσίας :-)
      2) Όποιος αγαπητός συνσχολιαστής ''μπουχτίζει'' με τα σχόλια των άλλων, εδώ στο φιλόξενο antinews, (αλλά και παντού),απλά και δημοκρατικά τα προσπερνά (όπως κάνω κι εγώ με όσα με κουράζουν) και προχωρά στην ανάγνωση αυτών που του ταιριάζουν.
      3)Βασίλισσα ξε-Βασίλισσα :-), όταν κάποιος με προκαλεί (υποκειμενική είναι η αίσθηση της προσβολής), εγώ επιλέγω να του απαντώ με τη μόνη γλώσσα που καταφέρνει να εννοήσει. Τη δική του δηλαδή. Τα ...αφ΄υψηλού , θα κρίνω εγώ πότε θα τα προτιμήσω :-) και το τι....συνάδει με το προφίλ μου θα το κρίνω εγώ. Εξ΄άλλου μία μαύρη Βασίλισσα, πάντα οφείλει να είναι έτοιμη για κάποια μάχη !!!!
      4) Τα smiley`s μου αρέσουν και θα τα χρησιμοποιώ στην ποσότητα που με ευχαριστούν. Αν σας ενοχλεί το χρώμα τους, μην τα κοιτάζετε :-)
      5) Τίποτε πιό ενδιαφέρον από βαρετές....νουθεσίες και άχρηστες παρατηρήσεις έχετε άραγε να μας πείτε;
      Μπααααα... Δεν έχετε. Γι αυτό καλύτερα σκεφτείτε λίγο πιό σοβαρά, μήπως και κάτι ανακαλύψετε...
      Ν’est ce pas? :-) :-) :-)

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ BLACKQUEEN 30/12/2012 21:17:10

      Όταν κάποιος (εν προκειμένω κάποια) είναι καβαλημένος και το διατυμπανίζει ανερυθρίαστα, φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα πολύ σοβαρό !
      "Επιστήμη χωριζομένη αρετής,
      ......."
      άστα !!

     • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
      ΗΛΕΚΤΡΑ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 21:19:35

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ
      ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ
      ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ
      ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ
      KAI......
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ BLACKQUEEN 30/12/2012 21:45:39

      @ Hλέκτρα : Σιγά-σιγά μαθαίνετε και τον ...πληθυντικό. Κάτι είναι κι αυτό. :-)

     • ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
      ΗΛΕΚΤΡΑ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 23:03:26

      ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ
      ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ
      ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΗ
      ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
      ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ
      ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ
      ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ
      ΔΗΛΩΣΕΣ
      ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΒΑΡΕΤΗ
      ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;;
      ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ......

     • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
      ΝΙΚΟΛΑΣ @ BLACKQUEEN 30/12/2012 23:50:59

      @Παύλος : Το πρόβλημα είναι δικό σας. Ξύδι, σόδα, βάλιουμ, αντιμετωπίστε το με κάτι επί τέλους. Πολλοί με θέμα μαζευτήκατε.

     • Aναξίμανδρος avatar
      Aναξίμανδρος @ GreekInLux 30/12/2012 20:22:59

      @Greek in Luxembourg
      Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

    • Σταύρος avatar
     Σταύρος @ BLACKQUEEN 31/12/2012 01:20:27

     Αγαπητή μου Βασίλισσα την "δημοκρατία" την έχω χε...ρετήσει προ πολλού.
     Προτού οι ηλίθιοι νεοελληναράδες παρασυρθούν πάσι Θεού την Κυριακή στις Κάλτσες από έναν που είχε μπουρμπούνια στο κεφάλι του και το μόνο που ξεχώριζε από τον βόμβο ήταν η φράση: "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
     Αυτό το "δημοκρατικό" ποσοστό ηλιθίων πέρασε από την μετεξέλιξη της πράσινης νιρβάνας στην ροζ νιρβάνα, δίνοντας στον Αλέξη Τσίπρα το 25% των ψηφησάντων ψηφοφόρων. Υπήρξαν περισσότερο ηλίθιοι νεοελληναράδες οι οποίοι θεώρησαν ότι το θέμα δεν τους αφορούσε και πήγαν... πλατεία!
     Γιατί λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς να συνεργαστεί/συγκυβερνήσει με τους γλοιώδεις πασοκοσυριζέους και να μην το κάνει με τους original ΠΑΣΟΚους που δείχνουν να είναι πιστά σκυλιά στον αφέντη;!
     Βάσει του δικού σου σκεπτικού πάντα για να μην θεωρηθώ ότι κι εγώ ασπάζομαι τις απόψεις σου.

     Δεν του δώθηκε του Alexis η εντολή δημιουργίας Κυβέρνησης;
     Του δώθηκε!
     Και την την έκανε το... παιδί;
     Την θεώρησε βαθμολογία τριμήνου και την έδειχνε στην... ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
     Αυτός θέλει να Κυβερνήσει;
     Ε ναι, αφού έτσι ορίζει η "δημοκρατία" των ηλίθιων νεοελληναράδων ψηφορόρων.
     Ε;

     • αννιβας avatar
      αννιβας @ Σταύρος 02/01/2013 17:45:19

      Σταύρο δεν μου φαίνεσαι για χαζός . Δόθηκε του Alexis η εντολή δημιουργίας Κυβέρνησης απο τον Κάρολο.
      Απο τον Σαμαρά μήπως θυμάσαι τι του δόθηκε?

   • Samurai avatar
    Samurai @ Σταύρος 02/01/2013 04:45:35

    Σταύρε καλή χρονιά.
    Το ήξερα ότι έχεις στοιχεία βόρειου.
    Μπορεί από καταγωγή ή μπορεί να τα απόκτησες κατά τη διάρκεια των σπουδών σου.
    Η πρόταση για τα μπακαλιαράκια και τη ρετσινούλα ισχύει.

 3. Παύλος avatar
  Παύλος 30/12/2012 21:08:58

  Διάβασα ολόκληρη την αντιπαράθεσή σας με αυτούς που προσπάθησαν αδίκως να σας επαναφέρουν σε κάποια τάξη και με κατέλαβε απέραντη βδελυγμία !
  Κάποιος έπρεπε από καιρό να σας σκουντήσει ευγενικά στον ώμο και να σας πει : " Είστε το ποιο καβαλημένο άτομο που σχολιάζει εδώ ! Παρακαλώ, κάντε μια προσπάθεια να κουρέψετε τον υπερφίαλο εγωισμό σας, μήπως έτσι γίνεται πιο "χρήσιμη" στις συζητήσεις, γιατί διαθέτετε γνώσεις και λόγο" .
  Φοβούμαι όμως, ότι το μεγαλύτερο λάθος σας είναι ότι στη ζωή σας έχετε περιφρονήσει υπέρ το δέον την αξία και χρησιμότητα των ....ψυχιάτρων !

 4. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 31/12/2012 06:45:25

  Αγαπητέ κ. Σταύρο, αναρωτιέστε : ''Γιατί λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς να συνεργαστεί/συγκυβερνήσει με τους γλοιώδεις πασοκοσυριζέους και να μην το κάνει με τους original ΠΑΣΟΚους που δείχνουν να είναι πιστά σκυλιά στον αφέντη;!''
  Η απάντηση είναι απλή : Ποιό ΠΑΣΟΚ ;; Σιγά μην υπάρχει :-). Θα μπει στη Βουλή εικάζετε; Εγώ θεωρώ οτι ΟΧΙ και εύχομαι να ΜΗΝ.
  Κατά δεύτερον, εντός του Σύριζα υπάρχουν άνθρωποι (εκτός των καιροσκόπων-αγυρτών που εσχάτως συνέρευσαν) που διαθέτουν κάποια σοβαρότητα και οπωσδήποτε δεν έχουν ηθικά επιβαρυνθεί με χυδαία διαχείριση της εξουσίας, ψηφίσεις Μνημονίων και λαμογιές εν γένει.
  Από την άλλη πλευρά, όσο και να μας ...ενοχλεί ο μέσος νεοΈλλην αφελής-ιδιοτελής ψηφοφόρος-πελάτης, εάν δεν αλλάξει το πολίτευμα, η πλειοψηφία, δηλαδή αυτός, θα διαμορφώσει και τα επόμενα εκλογικά αποτελέσματα.
  Εγώ απλά προτιμώ επί τέλους το 45% να συννενοηθεί και να κυβερνήσει, αποβάλλοντας ΟΛΟΥΣ όσους είναι χρεωμένοι το ανάξιο, άτιμο και βαρύ τους παρελθόν. Να αλλάξει ολοσχερώς το σκηνικό και να γίνει νέα αρχή.

 5. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 31/12/2012 06:50:57

  :-) Μόνο τον ίδιο μπορεί να πονάει.... Ποιός νοιάζεται; Ο κάθε Αλέξης είναι αναλώσιμος. Καταλάβετέ το πια !!!

 6. ΑΝΤΩΝΗΣ avatar
  ΑΝΤΩΝΗΣ 31/12/2012 07:11:21

  @ Παύλος : Εγώ πάλι διαβάζοντας ολόκληρους τους διαλόγους της ΒLACKQUEEN με την επιθετικότατη κ.ΗΛΕΚΤΡΑ η οποία μας τύφλωσε με ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ της, την αυθάδεια και τον ξεχειλίζοντα φθόνο που αδυνατεί να κρύψει, κατέληξα οτι ούτε εσείς ούτε εκείνη διαθέτετε κάτι περισσότερο, από προκατάληψη και κακή διάθεση. Σε ολόκληρο το Antinews, εσείς και καναδύο ακόμη δεν διαθέτετε άποψη και εμφανίζεστε μόνο όταν υπάρχει χώρος αντιπαράθεσης. Όσο για τη....βδελυγμία που σας κυριεύει, να την κοιτάξετε. Μην την αφήνετε έτσι. Είμαι Ψυχοθεραπευτής - Ψυχαναλυτής. Μπορώ να σας βοηθήσω, αν τολμήσετε να ζητήσετε βοήθεια. Όταν δεν έχουμε θέσεις, προχωρούμε σε...αντιθέσεις. Κλασσική επιλογή των ευρισκόμενων σε αδυναμία.

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ ΑΝΤΩΝΗΣ 31/12/2012 21:13:23

   Γειά σου βρε Αντώνη με τις θέσεις σου !!!!!
   Κρίμα, που δεν αξιώθηκα να εκφράσω τις θέσεις μου εδώ στο Site του Antinews, ώστε να μπορώ να σταθώ επαξίως απέναντί σας !
   Φροντίστε, πάντως, να μάθετε , για να μην με αδικείτε και να μην εκτίθεστε! ! !

   Οφείλω να αναγνωρίσω το δίκαιό σας σχετικά με τα κεφαλαία της ΗΛΕΚΤΡΑΣ. !

   Κατά τα άλλα, επί της ουσίας, επειδή είμαι σχετικός με το θέμα, επίτρεψέ μου να σας κάνω μια ταπεινή πρόταση :
   Σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη σας και κάντε την ψυχανάλυση που προτείνετε σε ' μένα !!!
   Πιστέψτε με θα ....πιάσει τόπο !!!!!
   Την χρειάζεστε επειγόντως !!!!!!!!!!!!!!!!

   ΥΓ. Ευχαριστώ για την προσφορά σας !
   Ανταποδίδω με μια φιλική Παθολογική εξέταση !

 7. τις avatar
  τις 31/12/2012 07:47:24

  Δαπανώμενοι εφ΄ ά μη δει ολίγοι εσόμεθα εφ' ά δει...
  Σε όσους χειρίζονται άριστα την γλώσσα δεν τους πρέπουν προσωπικές αντιπαραθέσεις, ευρίσκονται στον ίδιο υπερχώρο και ας μη γνωρίζονται μεταξύ των.
  Χρόνια πολλά.

 8. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 31/12/2012 10:34:18

  @ Παύλος : Για να το κλείσουμε το ...θεματάκι σας ώστε να να μην κουράζουμε με ανοησίες μας και τους αθώους συνανθρώπους που μας ανέχονται : Όλα μπορώ να τα αντέξω. Και την επιθετικότητα και την εμπάθεια και την προκατάληψη και την αμετροέπειά σας. Αλλά αυτή τη.....βδελυγμία σας την απέραντη!!!!! Πώς να τη διαχειριστώ; Χώμα είμαι από χθές.... :-).
  Αλήθεια αναρωτηθήκατε μήπως προέρχεται από εσώψυχα αίτια και ΟΧΙ από εξωτερικά ερεθίσματα;;; Για δείτε το. Πάντως γελάσαμε πάλι. Καλά να είσαστε. Εσείς από χιούμορ τίποτε ε;;; Φαίνεται αυτή η έλλειψη και όχι μόνον αυτή..
  Άντε τώρα καλή χρονιά να έχετε και να θυμάστε ότι όλα περνάνε :-).

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ BLACKQUEEN 31/12/2012 16:21:39

   Τελικά είστε αμετανόητη και στο τσακ δεν μπαίνω στον πειρασμό ν' απαντήσω στην απύθμενα βλακώδη ειρωνεία σας την οποία και προφανώς στο μυαλό σας την έχετε βαφτίσει πνευματική ανωτερότητα. Μην διανοηθείτε να πιστέψετε ότι δεν μπορώ. Απλά είστε αφόρητα πληκτική και με απίστευτες εμμονές. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι σπαταλάτε τόσο πολύ χρόνο για ν' απαντήσετε με τόσο "δήθεν" τρόπο στις επικρίσεις επιστρέφοντας στο παρόν "τόπικ" επί ένα ολόκληρο 24άωρο.

   Φαντάζομαι πόσο υπερήφανη πρέπει να αισθάνεστε που ως γνήσια her majesty αποκτήσατε επί τέλους και υπηκόους όπως ο Νικόλας, ο ψυχαναλυτής Αντώνης και ο Αναξίμανδρος πιο κάτω. Διαδίκτυο είναι αυτό, ανωνυμία υπάρχει και ο καθένας μπορεί απλά με την αλλαγή ενός nick ν' αποκτά όσους οπαδούς - θαυμαστές επιθυμεί. Άξιο απορίας είναι βέβαια πως όταν προ κάποιου καιρού σας έκραξε δημοσίως ο διαχειριστής ακριβώς γι αυτό το λόγο, ούτε εσείς ούτε οι... θαυμαστές σας εμφανίστηκαν για να σας υπερασπιστούν όπως τώρα.

   υγ. Τα εύσημα ή μη για τις παρατηρήσεις μου δεν τα περιμένω από εσάς μανδάμ. Το ύφος με το οποίο σας απευθύνομαι είναι ακριβώς αυτό που σας αρμόζει. Περισσότερο σε αναλύσεις επ' αυτού δεν προχωρώ, λέω να φανώ ελάχιστα γενναιόδωρος μέρες που είναι και να σας χαρίσω την επίπλαστη ικανοποίηση ότι με "κολλήσατε στον τοίχο". Εσείς οι ευγενείς παντός τύπου και καιρού το έχετε άλλωστε ανάγκη ως οξυγόνο. Όπως τις εκδηλώσεις θαυμασμού και τις κολακείες κι ας λέτε ότι δεν τις χρειάζεστε. Καλή σας χρονιά.

   • ~Mara~ avatar
    ~Mara~ @ GreekInLux 31/12/2012 21:01:58

    GreekInLux έλυσες... βλέπω ζωνάρι, όχι αστεία... (χα... χα!)
    Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη, ψυχραιμία και φώτιση για όλους μας!!!

   • αννίβας avatar
    αννίβας @ GreekInLux 01/01/2013 21:30:09

    Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα Υψηλότατε Ελληνα απο το Πριγκηπάτο του Λουξεμβούργου που παράγει χρήμα απ' το χρήμα...

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ BLACKQUEEN 31/12/2012 20:51:50

   Έλεος , λεβεντόπαιδα, έλεος!
   Από χθες που έγραψα το σχόλιό μου, μόλις τώρα κατάφερα να βρω λίγα λεπτά, να ξαναμπώ στην παρέα. Πριν ασχοληθώ με την φίλη Βασίλισσα, θα ήθελα να ρωτήσω ( ως άλλος Κωσταντάρας στην ταινία ¨" υπάρχει και φιλότιμο", την ΗΛΕΚΤΡΑ:
   "Καλά εσύ μωρέ αδερφή(ε) μου γιατί με άρπαξες ;;;;"
   Μα την αλήθεια δεν σε καταλαβαίνω, αφού ό,τι έγραψα προήρχετο από αγανάκτηση προς τη Βασίλισσα , για τον τρόπο που μίλησε προς εσένα , τον Σταύρο, την Karenin , τον Ραβίνο, κυρίως όμως προς εσένα , καλή μου ΗΛΕΚΤΡΑ ! Επιτέλους, καταλαβαίνεις 'ότι τρίβει τα χέρια της από χαιρεκακία η Βασίλισσα, για αυτή σου την σύγχυση ;;;;
   'Όσο για τον ΝΙΚΟΛΑ, άστον αυτόν, ο Θεός να τον φωτίσει !

   Και έρχομαι στην πέτρα του σκανδάλου :
   Καλή μου βασίλισσα, αν δεν βασίλευε μες την ψυχή σας η εσώψυχη "παθολογία", που ατυχώς κουβαλάτε και σας διέπει αυταρχικά και βάναυσα, θα είχα μια μικρή ελπίδα να επικοινωνήσω με το ....σκοτεινό βασίλειο της αβυσσαλέας εγωπάθειά σας !!!!
   Και γιατί το λέω αυτό ;
   Διότι :
   ¨γελάσατε πάλι" !
   "Γελά ο μωρός ( η μωρά εν προκειμένω), καν τι μή γελείον εί "!!!
   Όσο κι αν γελάτε αφελώς, ανοήτως, απερισκέπτως, ακρίτως, αφρόνως,
   δεν θα με αποθαρρύνετε από την προσπάθεια να σας υποδεικνύω ( όσο μισητός κι αν γίνομαι) τον δρόμο της συγκατάβασης και της μετριοπάθειας !
   Φιλικά
   Παύλος

 9. Karenin avatar
  Karenin 01/01/2013 02:22:01

  Κρίμα, γιατί στην όλη αντιπαράθεση διακρίνω έλειψη χιούμορ και μεγαλοπρέπειας που μέρες που είναι πρέπει να έχουμε.
  Οπως και να έχει με λιγοτερες ευχες περισσότερες πράξεις χαρείτε την ζωή σας, χρονια πολλά και υγεία σε όλους.

 10. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 01/01/2013 12:19:03

  .................................
  Αγαπητέ factora x Πιστεύω να μου επιτρέψετε αυτή την απάντηση, μιας και ΟΛΟΙ οι άλλοι καταθέτουν τη δική τους ανεμπόδιστα. Ευχαριστώ :-)

 11. factorx avatar
  factorx 02/01/2013 03:46:00

  Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κάποτε πρέπει να σταματάνε .....

  επίσης πρέπει να έχουμε και αίσθηση του μετρου

 12. Samurai avatar
  Samurai 02/01/2013 04:41:31

  Βασίλισσα Καλημέρα.
  Καλή χρονιά.
  Χαμός γίνεται βλέπω.Ο νέος χρόνος δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει
  και μας μοίρασε διαολάκια.
  Ανακωχή.Τουλάχιστον για μία μέρα.Να πιάσουν τόπο οι ευχές,όσες πιάσουν τέλος πάντων.
  Σας καταλαβαίνω, σας την πέφτουν πολλοί,(πολλές φορές όχι άδικα) και απαντάτε σε όλους.
  Δεν έχουν πάρει πρέφα μου φαίνεται οι φίλοι των αντινέων, αλλά ούτε και εσείς, πως δεν κινδυνεύει το ''βασίλειο'',ούτε καν η σκακιέρα.
  Πολύ ψηλοί τόνοι χρησιμοποιούνται, πολύ μένος κι ίσως και κακία με αποτέλεσμα να χάνουν την ουσία τους πολύ αξιόλογες απόψεις.
  Το να βάζετε δε με τέτοια συχνότητα χαμογελάκια δε σας τιμά.
  Έχετε να δώσετε πολλά,είστε διαίτερα ικανή.
  Χρησιμοποιήστε τις αρετές των φιγούρων μιας σκακιέρας και θα κάνετε θαύματα.
  Φιλικά (και με χαμόγελο).

 13. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 02/01/2013 07:54:00

  Καλημέρα. Οι προσωπικές ....αντιπαραθέσεις αγαπητέ factora x, του περιεχομένου και του ύφους που παραπάνω καταγράφονται, δεν υπήρξαν επιλογή μου. Προκλήθηκα.
  Για την αίσθηση του μέτρου όμως, θα συμφωνήσω. Φυσικά και πολλές φορές παρασύρομαι και τότε αυτή, με...χάνει :-) ....
  Για το 2013 όμως (επειδή της έκανα της αίσθησης του μέτρου) δώρο υπερσύγχρονο GPS, πιστεύω οτι θα καταφέρνει να με βρίσκει συχνότερα.
  Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε ;;;; :-)

  • Samurai avatar
   Samurai @ BLACKQUEEN 03/01/2013 00:48:43

   Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα τέτοιο χαμόγελο!

 14. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 02/01/2013 13:36:06

  Αγαπητέ Samurai καλημέρα και καλή χρονιά. Να σας πω την αλήθεια, εγώ δεν πήρα πραγματικά στα σοβαρά ούτε για μία στιγμή, κανένα από τα...επιθετικά σχόλια. Σαν ''παιχνίδι'' τους απαντούσα, εφ΄όσον μου απευθύνονταν. Το μόνο λάθος μου που αναγνωρίζω, είναι οτι απάντησα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!! Μία, αρκούσε. :-) Δεν είμαι ...πολεμοχαρής, δεν είμαι όμως και ρίψασπις.
  'Οσο για τα ανθρωπάκια που χαμογελούν, για μένα είναι μία χαρούμενη νότα, λίγο χρώμα στο κείμενο και βάζω μερικές φορές λίγα περισσότερα, σαν ...δώρο σ΄εκείνους που με κατηγορούν για την παρουσία τους.
  Σας ευχαριστώ για τις καλόπιστες παρατηρήσεις και για τον ευγενή σας λόγο.

  • αννιβας avatar
   αννιβας @ BLACKQUEEN 02/01/2013 17:52:39

   Πολύ αγαπητή Βασίλισσα, χαίρομαι που σε βλέπω και πάλι να χαμογελάς...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.