#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/05/2012 21:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δημοσκοπήσεων συνέχεια: "Φουλ" της ΝΔ με "Συριζαίους"Σε πανελλαδική έρευνα που διεξήγαγε η Metron Analysis, κατά το διήμερο 16-17 Μαϊου στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,7%, δεύτερη η ΝΔ με 19,7% και ακολουθεί  το ΠΑΣΟΚ με 14,4 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5%,  η ΔΗΜΑΡ με  5,2 %,  το  ΚΚΕ με 4,8%. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 4%, ενώ η «Δημιουργία Ξανά» στο 2,3% και ο ΛΑΟΣ στο 1,5%. Καταλληλότερος για Πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Τσίπρας μετά τον Κανένα, ενώ πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός είναι ο Κουβέλης. Το 44% θα δώσει ψήφο συνεργασίας, το 37% αυτοδυναμίας και το 10% ψήφο αντιπολίτευσης.

Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο, ότι μόλις το 56% δηλώνει ότι θα έχει την ίδια εκλογική συμπεριφορά στις επαναληπτικές εκλογές, ενώ το 40% θα αλλάξει την επιλογή του. Σε επίπεδο κομμάτων το 54% των ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι θα μετακινηθούν, το 25% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 18% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 15% όσων επέλεξαν ΝΔ.

Μέσα σε λίγες ημέρες το 30% αυτών που δήλωναν ότι δεν θα ψηφίσουν το ίδιο κόμμα, έγινε 40%, ενδεικτικό των ανακατατάξεων, αλλά και των νέων διλημμάτων που τίθενται. Το δίπολο μνημόνιο/αντιμνημόνιο αντικαθίσταται σταδιακά με την παραμονή ή όχι στην Ευρωζώνη. Οι πολίτες κρίνουν ως αρνητική εξέλιξη τη μη δημιουργία Κυβέρνησης και δηλώνουν ότι θα προσέλθουν τις κάλπες μαζικά.Στον ΣΥΡΙΖΑ το προβάδισμα, αλλά τα ποιοτικά στοιχεία δείχνουν ΝΔ. Ιδίως το στοιχείο της αποδόμησης του εκλογικού ποσοστού των ΑΝΕΛ, όπου λογικά οι περισσότεροι θα κατευθυνθούν προς τη ΝΔ.

Public Issue

Διαφορά τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων και οκτακομματική Βουλή προκύπτει από  τη δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της "Καθημερινής της Κυριακής", τα αποτελέσματα της οποίας φέρνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 28%, δεύτερη τη ΝΔ με 24% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 15%. Ακολουθούν τέταρτοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, έπεται η ΔΗΜΑΡ με  7%, ενώ εντύπωση σε ακόμη μία μέτρηση προκαλεί το πολύ χαμηλό ποσοστό του ΚΚΕ, περί το 5%. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 4,5%, ενώ η «Δημιουργία Ξανά» του Θ. Τζήμερου κινείται πάνω στο όριο του 3% και δείχνει ότι ενδέχεται να μπει στη Βουλή, αν και είναι η μόνη δημοσκόπηση που τον ανεβάζει σε τέτοιο ποσοστό.

MRB

Ενώ διαφορετική εικόνα δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για τη Real News της Κυριακής: προβάδισμα της ΝΔ, η οποία προηγείται με 20,1% έναντι 19,6% του ΣΥΡΙΖΑ και 11,9% του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ενώ η παράσταση νίκης δείχνει ΣΥΡΙΖΑ.

Alco

Επίσης προβάδισμα της ΝΔ δίνει και δημοσκόπηση που θα δημοσιεύσει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΝΔ συγκεντρώνει 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,4%,το ΠΑΣΟΚ 13,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,3%, το ΚΚΕ 5,2%, η Χρυσή Αυγή 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 6%. 'Αλλα κόμματα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 7,7% και οι αναποφασιστοι φθάνουν το 12%.

Φουλ της ΝΔ με Συριζαίους δηλαδή. Αν προσπαθήσουμε  να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα από τις –πολλές φορές αντιφατικές- δημοσκοπήσεις που κλείνουν την εβδομάδα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ κοντά και αμφότεροι εμφανίζουν μεγάλη δυναμική. Το ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως καταγράψει και μικρότερο ποσοστό από τις εκλογές, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα κόμματα που μπήκαν στη «Βουλή των δύο ημερών» δείχνουν ότι θα διατηρήσουν την κοινοβουλευτική τους δύναμη. Ευμετάβλητο το τοπίο με έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, από την οποία δείχνουν να κερδίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Μ.Ο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 19/05/2012 21:29:25

  Στον ΣΥΡΙΖΑ το προβάδισμα, αλλά τα ποιοτικά στοιχεία δείχνουν ΝΔ. Ιδίως το στοιχείο της αποδόμησης του εκλογικού ποσοστού των ΑΝΕΛ, όπου λογικά οι περισσότεροι θα κατευθυνθούν προς τη ΝΔ.

  Ἀπὸ ποῦ κι ὣς ποῦ καλέ μου;;; Αὐτοὶ οἱ ἄνθρωποι ἔχουν ψηθεῖ τοὺς τελευταίους ὄχι λίγους μῆνες ὅτι Σαμαρᾶς καὶ Βενιζέλος εἶναι "δωσίλογοι", κι ὅτι ἔχουν "πολλὰ κοινὰ στοιχεῖα μὲ τὸ ΣΥΡΙΖΑ", καὶ ὅτι "τὸ διακύβευμα εἶναι νὰ φύγει τὸ κατοχικὸ Μνημόνιο". Πῶς εἶσαι τόσο σίγουρος;

  • man8os avatar
   man8os @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 19/05/2012 21:41:56

   Τωρα πρεπει να καταλαβουν οτι ερχονται οι Μαοικοι, και κακα τα ψεματα η Ελληνικη δεξια το κεντρο και η ακροδεξια εσωσαν το 1944-1949 την Ελλαδα απο μια φρικτη μοιρα.

   • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
    Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ man8os 19/05/2012 21:43:43

    Δὲν εἶναι κάθε μέρα τοῦ Ἅη-Γιαννιοῦ.

    • man8os avatar
     man8os @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 19/05/2012 21:55:46

     Ο Θεος ειναι μεγαλος, και εχει δειξει μεχρι στιγμης οτι προστατευει την Ελλαδα.

    • ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
     ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 20/05/2012 12:24:22

     Aφιέρωμα γιά όσους δέν πιστεύουν στόν καθημερινό ερχομό τού Αη Γιαννιού.

     Απόσπασμα από τό βιβλίο τού Γεωργίου Κ. Γεωργαλά
     ##KOMMOΥΝΙΣΜΟΣ.
     ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΑΞΙΣ,ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.

     ΙΙΙ.Η θεωρία περί επαναστάσεως.##

     Quote

     ##Ή επανάσταση,διά τήν επικράτηση τού κομμουνισμού πρέπει νά είναι διαρκής κι ένοπλη##
     Λένιν.
     ..........
     Κι ακόμη τόνιζε,υποστηρίζοντας τήν θεωρία (του), ##τού ασθενούς κρίκου##,διά τήν επανάσταση σέ μία μόνον χώρα:

     ......Ή χώρα πού θά διαλέξουμε πρέπει νά είναι εκείνη στήν οποία θά υπάρχη εκείνη τήν στιγμήν,μία γ ε ν ι κ ή κ ρ ί σ ι ς.Ή κρίσις θά πρέπει νά είναι πολύπλευρη καί νά υπάρχη τόσο ##επάνω## όσο καί ##κάτω##.
     Δηλαδή,ή άρχουσα τάξις νά μήν είναι πιά σέ θέσιν νά κυβερνήση,ό λαός νά έχη συνειδητοποιήσει αυτό τό γεγονός καί νά βρίσκεται σέ επαναστατική έξαρση.
     Ή ταυτόχρονη συνύπαρξη όλων αυτών τών ευνοικών παραγόντων,διεθνών καί εσωτερικών,καθορίζει τόν στόχον καί τόν γενικό χρόνο τής Επαναστάσεως καί αποκλήθηκε από τόν Λένιν ##γενικός νόμος τών επαναστάσεων##.
     Από πλευράς όμως τού ακριβούς χρόνου τής ενάρξεως τής επαναστάσεως,θά πρέπει νά γίνη μία ειδικώτερη έκτίμησις όλων τών επί μέρους συνθηκών.
     Ό χρόνος είναι κατάλληλος γιά νά εξαπολυθή Επανάστασις όταν υπάρχουν τά εξής τρία πράγματα :

     1).Στίς τάξεις τού ταξικού εχθρού,νά επικρατεί πλήρης σύγχυσις καί οξεία διαίρεσις.
     2).Οί ενδιάμεσες λύσεις τών αμφιταλαντευομένων στρωμάτων έχουν αποτύχει ή χρεωκοπήσει,καί
     3).Τό προλετάριο είναι αποφασισμένο νά δράση επαναστατικά.
     ...........
     Οί ##τρείς όροι τής νίκης##.
     -----------------------------

     α).Τό κομμουνιστικό κόμμα πρέπει νά έχη ισχυρότατες οργανώσεις μέσα στήν εργατική τάξιν.
     β).Τό κομμουνιστικό κόμμα πρέπει νά έχη ισχυρές οργανώσεις σέ όλα τά βασικά κέντρα τής χώρας.
     γ).Τό κομμουνιστικό κόμμα θά πρέπει νά έχη διαβρώσει ή καθ΄οιονδήποτε τρόπο εξουδετερώσει σέ αξιόλογον βαθμόν,τίς Ένοπλες δυνάμεις καί τά Σώματα Ασφαλείας.
     Τότε, τό καθεστώς δέν θά δύναται νά προβάλη σοβαρήν αντίσταση στήν Επανάσταση.
     Όλη ή δραστηριότης λοιπόν ενός Κ.Κ.,πρέπει νά αποβλέπη στήν εξασφάλιση αυτών τών ##τριών προυποθέσεων τής νίκης##,ώστε νά είναι σέ θέσιν,μόλις δημιουργηθή μία ευνοική συγκυρία διεθνών καί εσωτερικών περιστάσεων,νά εξαπολύση μέ επιτυχία τήν επανάστασίν του γιά τήν κατάληψιν τής εξουσίας.

     Συνεπώς τό μέγεθος τής κομμουνιστικής απειλής σέ μία χώρα δέν πρέπει νά κρίνεται από τό ποσοστό τών ψήφων πού παίρνει τό ΚΚ,ούτε από τόν αριθμόν τών εδρών πού διαθέτει στήν Βουλή.Αλλά,από τό ώς ποίο σημείο έχει προχωρήση στήν συγκέντρωση τών ##τριών όρων τής νίκης##.
     Γιά νά εξασφαλίση τούς ##τρείς όρους τής νίκης## τονίζει ό Λένιν,όφείλει νά εφαρμόζη μία πολύ ευέλικτη στρατηγική καί τακτική.Στήν τακτική του πρέπει νά συνδιάζει τήν άμυνα μέ τήν επίθεση,νά ξέρη νά κάνη ελιγμούς,υποχωρήσεις καί συμβιβασμούς.
     Μά νά μή διστάζη νά δίνη υποσχέσεις τίς οποίες δέν πρόκειται νά τηρήση ή νά ιδρύη ενιαία μέτωπα μέ συμμάχους,τούς οποίους πρόκειται αργότερα νά εξοντώση
     .Όλα αυτά, τόνίζει απροκάλυπτα καί μέ μακιαβελλική ειλικρίνεια ό Λένιν,ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΥ.
     Πρέπει νά είμεθα συνεπείς ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ.
     ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ή ΑΛΛΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.

     Unquote

   • Α avatar
    Α @ man8os 19/05/2012 22:00:10

    Άσε κατά μέρος εκείνη τη μαύρη εποχή, που δίχασε την Ελλάδα, αυτές είναι πληγές που επουλώθηκαν. Δεν τις ξανανοίγουμε. Να εύχεσαι τέτοιες μαύρες μέρες να μην ξαναπεράσει η πατρίδα μας.
    Σύνεση από όλους!

  • Μ.Ο. avatar
   Μ.Ο. @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 19/05/2012 22:33:49

   To 58% όσων ψήφισαν ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν με βάση το μέλλον και όχι το Μνημόνιο. Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν κάτι άλλο. Εσύ μιλάς για τον "σκληρό πυρήνα" που σαφώς υπάρχει και θα τους βάλει στη Βουλή

   • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
    Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Μ.Ο. 19/05/2012 22:42:50

    Καλύφθηκα!

   • Ιωάννης33 avatar
    Ιωάννης33 @ Μ.Ο. 20/05/2012 12:33:10

    Mην πιστεύεις σε γκάλοπ και ποσοστά.Εδώ γράφουν το 8% της ΧΑ θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.Είναι ποτέ δυνατόν;

 2. man8os avatar
  man8os 19/05/2012 21:40:28

  Το παιχνιδι θα κριθει απο το ποσοστο της ακροδεξιας που θα ψηφισει ΝΔ και του κεντρου. Παιζουμε σε διπλο ταμπλο με ενα κοινο στοχο: Να εκφρασουμε ολους τους Ελληνες που πιστευουν σε αξιες οπως ηθικη φιλοπατρια τιμιοτητα, Ευρωπαικη κατευθηνση εργατικοτητα και θελουν προοπτικη και οχι καταλυση της ταξης και επαναστατικη βια.

 3. anonymous avatar
  anonymous 19/05/2012 21:57:16

  Οι δημοσκόποι να μη γίνουν αξιόπιστοι;;
  Γιατί πρίν 10 μέρες ήταν πιόνια του συστήματος, αργυρώνητοι, διαπλεκόμενοι.

  Δυστυχώς η ΝΔ χάνει παταγωδώς σε νέους και παραγωγικές ηλικίες οι οποίες αυτές κατηγορίες πλήττονται περισσότερο από τις μνημονιακές πολιτικές και έχει σαφέστατο προβάδισμα μόνο στις ηλικίες 65+.

  Πιστεύει κανείς ότι διεύρυνση θα έχει αποτέλεσμα;
  Θα ψηφίσουν οι νέοι ΝΔ επειδή γύρισε η φίλη Χριστοφοράκου , ο άνεργος επειδή θα γυρίσει η Τζαβέλλα και ο Κιλτίδης ή ο εργαζόμενος σε ΔΤ ΙΤ με τον Ελ.Επαγγελματία επειδή γύρισε ο Πλεύρης;;

  • Α avatar
   Α @ anonymous 19/05/2012 22:10:53

   Tότε ας μείνουμε στο 19%. Κάποιοι τους ψήφισαν κι΄αυτούς στις εκλογές.
   Γιατί δεν θέλετε να προστεθούν αυτά τα ποσοστά;
   Να ξέρετε όμως ότι αυτή η στάση μετράει αρνητικά , όσο αφορά στο στόχο.
   Κοιτάτε το δέντρο και δεν κοιτάτε το δάσος.
   Πάντα όπου βρίσκεσαι, τους γουστάρεις όλους;
   Στη δουλειά σου τους γουστάρεις όλους;
   Στην παρέα , στο συγγενολόϊ, σε άλλες κονωνικές ομάδες τους γουστάρεις όλους;
   Για μένα, στάση ζωής είναι να βρίσκομαι και να τοποθετούμαι εκεί που πιστεύω ότι εξυπηρετείται καλύτερα ο στόχος που έχω βάλει.
   Αν θέλω να κλείνω τα μάτια μπροστά στη πραγματικότητα, εγώ θα είμαι ο υπεύθυνος για ότι συμβεί και κανένας άλλος!

   • Νίκος Α avatar
    Νίκος Α @ Α 19/05/2012 23:55:42

    +++++
    Έλεος, φθάνει πια με την γκρίνια.

  • zagor avatar
   zagor @ anonymous 19/05/2012 22:15:09

   Γιατί να μην ψηφίσει δηλαδή ο άνεργος ρε φίλε? Θα του δώσει λύση στο πρόβλημά του ο Τσίπρας που λέει ότι θα φορολογήσει-το άκουγα σήμερα το πρωί από τον Σταθάκη- τις επιχειρήσεις με επιπλέον 1% στον τζίρο τους δηλαδή να κλείσουν και αυτές που απέμειναν. Στον νέο θα προσφέρει διέξοδο ο Τσίπρας με τα πανεπιστήμια της αναρχίας όπως θα τα καταντήσει? ή μήπως ο Έλληνας πατριώτης πρέπει να τον ψηφίσει για τις θέσεις του για τους λαθρομετανάστες, το αιγαίο μας και τα σκόπια?οκ ξέρουμε ότι έχει μετακομίσει το σάπιο ΠΑΣΟΚ των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών αλλά μέχρι εκεί....

 4. B avatar
  B 19/05/2012 22:47:55

  δεν πιστευω οτι την ΝΔ την ψηφισαν μονο ατομα ανω τν 65.....ειδα μια δαπ νδφκ ν σαρωνει σε πανεπιστημια και τει της χωρα....η ΝΔ εκανε λαθη αλλα παρολα αυτα δεν νομιζω οτι υπαρχι καποια αλλη λυση για την χωρα.....δυστυχως απο τους τυφλους...επιλεγουμε τον μονοφθαλμο....ειδικα αν απεναντι ειναι ο τσιπρας μ το 'λεφτα υπαρχουν νο 2' κ τους λαθρομεταναστες του....καλο θα ηταν να σκεφτουμε με λογικη κ οχι με θυμο.....

 5. FALCON avatar
  FALCON 19/05/2012 22:53:05

  Ξανά στη μάχη όλοι μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά για να κερδίσει η Ελλάδα.

 6. Αποστόλου Δημήτριος avatar
  Αποστόλου Δημήτριος 20/05/2012 00:27:23

  Αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες,πρέπει να σκεφτούμε με ηρεμία τι θέλουμε και ποιόν πρέπει να εμπιστευτούμε με την ψήφο μας,για να μην μετανοιώσουμε αργότερα και θα είναι πολύ αργά. Θέλουμε τη Ν.Δ. ή τον Τσίπρα; ένας από τους δύο θα βγει πρώτος,οι άλλοι δεν διεκδικούν πρωτιά. Άλλωστε αυτά μας λένε και τα γκάλοπ. Μας αρέσουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; Κοιμούμαστε και δεν γνωρίζουμε ,αν την άλλη ημέρα θα έχουμε το κεφάλι μας στη θέση του. Μας αρέσει να ονομασθούν τα Σκόπια Μακεδονία; Μας αρέσει η διάλυση των Πανεπιστημίων; κ.α..... Τότε να ψηφίσουμε τον Τσίπρα, Αν οχι να ψηφίσουμε τη Ν. Δ. Και αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι νεοδημοκράτες διαμαρτυρόμενοι θα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη και θα το μετανοιώσουν αργότερα,αλλά θα είναι πολύ αργά......

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Αποστόλου Δημήτριος 20/05/2012 17:05:23

   "Και αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι νεοδημοκράτες διαμαρτυρόμενοι θα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη και θα το μετανοιώσουν αργότερα,αλλά θα είναι πολύ αργά……"

   Πίστευα ὅτι τό πάθημα τοῦ 09, εἶχε γίνει μάθημα! Ἄς ἐλπίσωμε ὅτι δέν θά πυροβολήσωμε τά πόδια μας στίς 17 Ἰουνίου!

   Τό βαθύ πασοκ εἶναι πολύ σκληρό γιά νά πεθάνη, μετεπήδησαν στό συριζα γιά νά συνεχίσουν τό φαγοπότι καί τό "Ξέρεις ποιός εἶμαι ἐγώ;" Τελικά τό πασοκ δέν εἶναι κόμμα, εἶναι ἀρρώστια!!!!

 7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ 20/05/2012 00:46:26

  Υπάρχει και γεωγραφικό θέμα για ποσοστά της ΝΔ..Στις 6 Μαίου πήρε μόλις 13,15% στο λεκανοπέδιο Αττικής (Α-Β Αθήνας, Α-Β Πειραιά, Υπ.Αττικής)...Στην υπόλοιπη Ελλάδα είχε 21,4% ! Ιδού πού πρέπει να πέσει το βάρος.

 8. "Γαλάζιος" Αρης avatar
  "Γαλάζιος" Αρης 20/05/2012 02:18:38

  Διάβαζα προηγουμένως στο site, blog, ό,τι διάολο είναι του Ευαγγελάτου διάφορα πικρόχολα σχόλια εναντίον του Σαμαρά (κυρίως και λιγότερο του Βενιζέλου). Κάποιοι ανεγκέφαλοι υποστήριζαν ότι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για το "καινούργιο" και για τον "χαρισματικό" ηγέτη (απολίθωμα της εποχής του Ανδρέα Παπανδρέου). Αντίλογος δεν υπήρχε. Μήπως πρέπει να ξεχυθούμε κι εμείς και να σχολιάζουμε, γιατί αυτοί όλοι οι φαιδροί λαϊκιστές δημιουργούν εντυπώσεις; Μήπως πρέπει να τους υπενθυμίζουμε συνέχεια τις ανοησίες του Στρατούλη, τους διορισμούς των 100.000 στο δημόσιο, τον απεχθή κρατικισμό τους, τις γελοίες συνιστώσες με την έξοδο από το ευρώ και τα "αδέρφια μας" της Μακεδονίας; Σας το έχω ξαναγράψει: Ολοι συσπειρώνονται γύρω από τη ΝΔ!

  • man8os avatar
   man8os @ "Γαλάζιος" Αρης 20/05/2012 02:29:17

   Εχεις δικιο.

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ "Γαλάζιος" Αρης 20/05/2012 17:13:16

   Νά ΄ταν μόνο ἕνα σάϊτ, θά ἦταν καλά! Πολλά τέτοια σάϊτς ὑπάρχουν, "Γαλάζιε" Ἄρη, μέ ἐπιθέσεις καί λάσπη ἐναντίουν τοῦ ἈΣ, τρολλάκια κοινῶς λεγόμενα!

 9. Midnight avatar
  Midnight 20/05/2012 03:39:27

  Ψηφίζουμε ΝΔ, εμπιστευόμαστε (επιτέλους) τον πρόεδρό μας, και κρατάμε τις γκρίνιες για μετά τις εκλογές. Διαφορετικά θα κλάψουμε με τον θίασο του Τσίπρα. Πολύ χειρότερα απ' ότι με τον ΓΑΠ. Φως φανάρι είναι η υπόθεση.

 10. μαρία avatar
  μαρία 20/05/2012 20:40:53

  Εσείς, που χωρίς να αμφισβητεί κάποιος τα πατριωτικά σας αισθήματα, επικαλείστε την Ελλάδα,για να δικαιολογήσετε την ψήφο σας στον Τσίπρα,έχετε αντιληφθεί ότι ο έν λόγω κύριος και το κομματικό του συνονθύλευμα μόνο με την πατρίδα και τα ιδεώδη της δεν έχει σχέση;
  Ψηφίστε τον για την Ελλάδα του δελτίου και μιας επανάστασης αλά Φιντέλ Κάστρο, την ώρα που στην Κούβα η επανάσταση εγκαταλείπεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.