Δημοσκοπήσεις τέλος στον ΔΟΛ
23/05/2014 10:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δημοσκοπήσεις τέλος στον ΔΟΛ

Δημοσκοπήσεις τέλος στον ΔΟΛ. Όπως αποφάσισε ο Σταύρος Ψυχάρης, οι εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» σταματούν τη συνεργασία τους με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων σε μια ένδειξη… διαμαρτυρίας για τις γκάφες με τα exit polls

Δημοσκοπήσεις τέλος στον ΔΟΛ. Όπως αποφάσισε ο Σταύρος Ψυχάρης, οι εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» σταματούν τη συνεργασία τους με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων σε μια ένδειξη… διαμαρτυρίας για τις γκάφες με τα exit polls. Μέχρι νεωτέρας καθώς από το Συγκρότημα τονίζουν ότι δεν θα συνεργάζονται «τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθούν ότι έγιναν όσα απαιτούνται για την αξιοπιστία των μετρήσεων».

Βέβαια, το να μιλάει ο ΔΟΛ για αξιοπιστία είναι τουλάχιστον κωμικό αλλά εν πάση περιπτώσεις. Τις εταιρείες δημοσκοπήσεων τις ταΐσαν και τις γιγάντωσαν τα κόμματα και ίσως ήρθε η ώρα να πάψουν να ασχολούνται με τα γκάλοπ. Τουλάχιστον με όσα στοιχεία είναι κραυγαλέα αναξιόπιστα και στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης,

Φτάνει πια με τις κυλιόμενες, τις μυστικές, τις φανερές δημοσκοπήσεις. Να γίνονται όπως σε όλο τον κόσμο αλλά στοχευμένα, λιτά και χωρίς να παίζονται πολιτικά παιχνίδια. Δε μπορεί να έχει κάθε εφημερίδα και κάθε κανάλι από έναν δημοσκόπο να φτιάχνει τα στοιχεία κατά πως τους συμφέρει. O Ψυχάρης, ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και όλοι οι εκδότες και καναλάρχες τάισαν καιρό τα παπαγαλάκια. Ας τα αφήσουν να ξεκουραστούν.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 23/05/2014 10:40:23

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ KAΠΑ-RESEARCH ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΧΙΤ POLE ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ.

  2. airman avatar
    airman 23/05/2014 15:34:06

    Στην παρούσα συγκυρία, η όποια δημοσκόπηση "κινδυνεύει" να τιναχτεί στον αέρα λόγω της στάσης τόσο των συμμετεχόντων όσο και της "κατά το δοκούν" ανάλυσης των δεδομένων που προκύπτουν. Σε κάθε περίπτωση "Κυριακή κοντή γιορτή", οπότε λίγο αργά αποφασίσθηκε η διακοπή της συνεργασίας. Υ.Γ. 1 Επισήμανση προς τους ψηφοφόρους: Η συμμετοχή σε Exit poll δε σημαίνει ότι η ψήφος προστίθεται σε εκείνη της κάλπης πίσω από το παραβάν. Διότι κάποιοι αυτό πίστεψαν την περασμένη Κυριακή! Υ.Γ. 2 Αληθεύει ότι φανατισμένοι παλαιοπασόκοι, που άλλαξαν "τόπο λατρείας" από τη Χαρ. Τρικούπη στην Κουμουνδούρου, προσπαθούν να βρουν εταιρείες δημοσκοπήσεων για να δηλώσουν εθελοντικά τι θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές; Όχι για άλλο λόγο αλλά για να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο δείγμα επειδή ο κόσμος δε σηκώνει το τηλέφωνο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.