10/02/2010 14:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δημοσκοπήσεις: Ο Γιώργος στο δρόμο του ….Καραμανλή

Σύμφωνα με το σημερινό ΕΘΝΟΣ η κυβέρνηση διεξάγει συνεχείς μετρήσεις της κοινής γνώμης , τύπου  «φόκους γκρουπς» - αντιγράφει δηλαδή κι εδώ τον Καραμανλή που έκανε το ίδιο με τον Λούλη. Τα πρώτα στοιχεία δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά:

- Οι πολίτες απαντούν πως «υπάρχει μεγάλη απόσταση λόγων και έργων».

- Εγκαλούν την κυβέρνηση γιατί «έχασε τέσσερις μήνες».

- Μιλούν για «δύο γραμμές» στο εσωτερικό της, που πληρώνουν οι ίδιοι!

- Θέτουν ερωτήματα: «Θα μπορούσε η κυβέρνηση να δανειστεί με πιο ευνοϊκούς όρους;».

-Κρατούν άκρως επιφυλακτική στάση για το αν το υπουργείο Οικονομικών θα καταφέρει, ακόμη και αν θα το τολμήσει, να πιάσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες.

Για τον Γιώργο
Από την άλλη, απέναντι οι πολίτες δείχνουν να διατηρούν τις προσδοκίες τους από τον Γιώργο Παπανδρέου

-Αναγνωρίζουν πως «ο Γ. Παπανδρέου προσπαθεί και κάνει ό,τι μπορεί».

-Πως «χειρίζεται προβλήματα που του άφησε ο Κ. Καραμανλής».

-Ότι «οι μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση της οικονομίας ανήκουν στη ΝΔ».

-Οι πολίτες συμφωνούν πως «η χώρα μας δέχεται κερδοσκοπική επίθεση που έχει ως στόχο το ευρώ».

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=10180837#

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 10/02/2010 15:06:40

  Μου τηλεφώνησαν κι εμένα χθες το απόγευμα για τοιαύτου περιεχομένου δημοσκόπηση. Είναι προφανές ότι ο Λούλης έχει πλέον δημιουργήσει με τις μεθόδους του... "σχολή" Κυβερνητικής. Μήπως να τον χρίσουμε κι αυτόν καθηγητή σε ΑΕΙ; Εδώ, τόσοι και τόσοι δημοσιογραφούντες εχρίσθησαν επί Σημίτη καθηγητές στα τμήματα ΜΜΕ των ΑΕΙ (και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών χωρίς να έχουν καν πτυχίο οι ίδιοι).

 2. Quicky avatar
  Quicky 10/02/2010 15:16:09

  Τί απάντησες,θα μας πεις?

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Quicky 10/02/2010 15:22:15

   Εσύ, τι θα απαντούσες δηλαδή; Ότι τα μέτρα είναι αναγκαία, δίκαια και αποτελεσματικά;

  • Quicky avatar
   Quicky @ Quicky 10/02/2010 16:29:19

   Μην αρπάζεσαι,για πλάκα σε ρώτησα.Φαντάζομαι τι θα απάντησες,ότί θα απαντούσε κάθε λογικός άνθρωπος..

 3. thespieys avatar
  thespieys 10/02/2010 15:32:14

  Δε μπορεί ο GAP όσο και να θέλει.

 4. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 10/02/2010 16:39:46

  Το Σεπτέμβρη oi "δημοσκόποι" των νταβατζήδων έφτασαν στο σημείο να μας λένε ότι οι οπαδοί τους πασόκ κάνουν περισσότερο σέξ από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς λόγω της αισιοδοξίας τους για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.
  Γιατί οι εθνικοί μας νταβατζήδες δεν ξανατρέχουν πάλι τη δημοσκόπηση να δούμε πόσο σέξ κάνουν ΣΗΜΕΡΑ οι οπαδοί του Γιωργάκη;

 5. chrisss avatar
  chrisss 10/02/2010 19:13:55

  Ο GAP, όπως και το κόμμα του, είναι γνήσιοι σοσιαλιστές..δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους..δεν μπορούν να πολεμήσουν το καθεστώς του δημοσίου, αφού αφενός εκείνοι το δημιούργησαν και αφετέρου δεν τους συμφέρει να το κάνουν,αφού άλλωστε οι δημόσιοι υπάλληλοι αποτελούν την μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων του πασοκ..(μαζί με τους πακιστανούς βεβαίως..)
  Όσον αφορά την ΝΔ, θεωρώ εγκληματική την συμπεριφορά του Καραμανλή.Με το να εξαφανίζεται από το προσκήνιο και να μην υπερασπίζεται τον εαυτό του , το κόμμα του και την κυβέρνηση του ,αφήνει την ΝΔ έρμαιο των δημοσιοκάφρων των πασοκικών media, διαμορφώνοντας στην μάζα(γιατί περί μάζας πρόκειται, όταν το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων ασχολείται με την Μενεγάκη, όταν κοσμογονικές αλλαγές συντελούνται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωερικό της χώρας)αυτήν την στρεβλή εντύπωση για το μερίδιο ευθύνης της ΝΔ και το αντίστοιχο του πασοκ, για την κατάσταση της χώρας.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ chrisss 10/02/2010 19:24:16

   Νομίζω ότι με κάλυψες φίλε μου. Δυο εγκλήματα έκανε η ΝΔ, δεν υπερασπίστηκε το όποιο έργο της και δεν τόλμησε να εκμεταλλευτεί τη λαική της εντολή. Τώρα οι κουμπαριές και τα ψιλορουσφέτια, καλά για τα ΠΑΣΟΚικά σκάνδαλα που μετουσιώθηκαν θαυματουργικά ως Θεία Κοινωνία (Θε μου σχώρα με) σε ΝΔίτικα δεν το συζητώ, που γιγαντώθηκαν για να θαμπώσουν τους ιθαγενείς ήταν δυστυχώς παθογένειες ενός συστήματος εγκατεστημένο από προγενέστερους που γοήτευσε (ακόμα πιο δυστυχώς) μικρά και μεγάλα στελέχη σε στιγμές αδυναμίας (και απύθμενης βλακείας), που όμως σε καμιά περίπτωση δεν φτάνανε τα έργα και της ημέρες της σοσιαλΗστικής λαίλαπας που καλοτάιζε τα παιδιά της και πετούσε τα ψίχουλα στα αποπαίδια της από αυτά που έστελνε δανεικά η θεία από τις Βρυξέλλες. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα περάσει ως μια άνευρη κυβέρνηση, ο μη χείρων βέλτιστος και τέτοια, αν και προς το παρόν η μνήμη χρυσόψαρου καλά κρατεί.

 6. xrhxa65 avatar
  xrhxa65 10/02/2010 19:39:08

  Ο Κωστάκης πρέπει μια μέρα να βγεί και να δώσει εξηγήσεις, γιατί έφυγε πανικόβλητος και τρέχοντας......στα ξαφνικά έκανε εκλογές και την έκανε...δεν είχε τα κότσια να πάρει μέτρα; ή τι; είχε τάμα να δώσει λίγο το τιμόνι και στον GAP; Αλλαξοκολιές κάνανε;

  Να πούμε την αλήθεια ...εμένα μου θυμίζει εκείνα τα παιδάκια που τους κάναν ζαβολιά και φεύγουν παραπονεμένα....άντε καλέ ...εγώ δεν σε παίζω άλλο παιδάκι.......να παίξεις μόνο σου παιδάκι....


  Λέτε και το παιδάκι Γιωργάκης να βαρεθεί τις ζαβολιές που του κάνουν στο παιχνίδι τα άλλα παιδάκια και να φύγει κι αυτός σαν το παιδάκι που το λέγαν Κωστάκι;


  Μπααααααα........όσο το σκεύτομαι....δεν νομίζω να το αφήσει η μαμά του αυτον να φύγει.....


  Πάντως η γυναίκα είχε όραμα ,δεν μπορεί κανείς να της το αμφισβητήσει.....τόσα χρόνια πριν το είχε δηλώσει...ο Γιώργος μου εμένα θα γίνει προθυπουργός......(όπως λέμε γιατρός...)

  Τέτοια πράγματα..............

  • anonymous avatar
   anonymous @ xrhxa65 10/02/2010 19:51:17

   Ο Κωστάκης έκανε μια κίνηση και τους πήρε τις εκλογές το 2007. Τους χάλασε τη σούπα με τη δεξιά παρένθεση.
   Αμέσως μετά ξέσπασε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου όπου φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί (εν αγνοία της;) η Τσέκου από μυστικές υπηρεσίες. Οι λήψεις από την κάμερα ήταν επαγγελματικές.
   Μετά ξέσπασε το βατοπαίδι και ίσως και άλλα σκάνδαλα που δεν τα θυμάμαι.
   Κάποια από αυτά ήταν κατασκευασμένα από τα ΜΜΕ.
   Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κανείς δε θα μπορούσε να μείνει στην εξουσία, παρεκτός κι αν ήταν Πούτιν.

 7. ataktos avatar
  ataktos 10/02/2010 21:02:42

  Και με το μουστάκι τους.... μοιάζουν (έτσι μου φαίνεται)

 8. πατριωτης avatar
  πατριωτης 10/02/2010 22:37:07

  δεν χρειαζονται δημοσκοπησεις....ο παπανδρεου δεν χρειαζεται τους Ελληνες...εχει πλεον τους λαθρομεταναστες...

 9. tony avatar
  tony 10/02/2010 23:15:13

  Καλά αυτοί τις δημοσκοπήσεις τις κάνουνε.
  Περιμένουν να πληρωθούν κιόλας?
  Φίλοι δημοσκόποι δεν ξέρετε ότι όλα εδώ πληρώνονται?
  Βγάλατε και τι έγινε?
  Τώρα να δω ποιος θα σας πληρώσει.

 10. Μαυρη Αντιδραση avatar
  Μαυρη Αντιδραση 11/02/2010 02:42:49

  Βρε τους ατιμους ανωνυμους σκοτεινους κερδοσκοπους τι μας κανουν... ενω ειχε ολοκληρο προγραμμα το "παιντι" δε το αφηνουν να το υλοποιησει παρα μονο αυτο με τους μεταναστες.... και στο κατω κατω οι κερδοσκοποι που συνεχιζουν να ειναι ανωνυμοι και αρειανοι καλα κανουν.Αυτη ειναι η δουλεια τους. Οι δικοι μας οι "μη κερδοσκοποι και μη καιροσκοποι" τι κανουν? Κι ενω η Ευρωπη νοιαζεται για μας γιατι τους πεισαμε... (ε λεμε τωρα...) γιατι δε στελνει ναυτικο και αεροπορια να φυλαει τα συνορα ΤΗΣ στο Αιγαιο????? Αχχχ δυσκολος που ειναι ο "κερδοσκοπισμος " ε ?

 11. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 11/02/2010 04:06:02

  «Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει!

  Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
  Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
  Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
  Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!
  Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
  Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.
  Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.
  Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.
  Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
  Το δικαίωμα να φύγετε!
  Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
  Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
  Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
  Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD.

  Εμεις Τζεφρυ ??

  ΠΠ

  • alejandro avatar
   alejandro @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 11/02/2010 11:20:00

   Προσεχε φιλε μου, γιατι την ιδια αναρτηση που την ειχα κανει και εγω πριν αρκετο καιρο, κατηγορηθηκα ως φασιστας,ξενοφοβικος και αλλα πολλα...

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 11/02/2010 15:16:40

   Ντροπή, ντροπή. Είναι λυπηρό κάποιοι λαοί να θέλουν να διαφυλάξουν ό,τι έχει για αυτούς αξία εδώ και αιώνες και να μην αλλάζουν με το ζόρι για να ταιριάξουν στα γούστα αυτών που μπουκάρουν στη χώρα τους.

 12. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 11/02/2010 11:06:10

  Ο Καραμανλής είπε τις μαγικές λέξεις "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη"
  Οι προστάτες μας είπαν "πάρε δρόμο" γιατί θα πάθεις ότι έπαθαν οι μεταστάντες. Μην ξεχνάς το σχέδιο Αννάν για την Κύπρο, Την άρνηση να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ τα Σκόπια, την είσοδο των Κινέζων στην Ελλάδα, την μεταφορά του Πατριαρχείου στη Μόσχα και αρκετά άλλα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.
  Η εντολή είναι να κατηγορείτε συνεχώς ο ΚΚ για να πείσουν και τον τελευταίο ότι η καταστροφή της Ελλάδας ήταν αυτός. Τόσο πολύ φοβούνται μήπως και επανέλθει.
  Ο Γιώργος κουτοπόνηρος γάρ έκανε το λάθος να ζητήσει από τους Κινέζους να αγοράσουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου, αμέσως αντέδρασαν οι γνωστές τράπεζες που μας δανείζουν με αποκλειστικότητα, έπεσαν συγχρόνως και οι απειλές "απ' εδώ πήγαν και οι άλλοι" συνετίστηκε αμέσως έκανε όπισθεν και ούτε που το θυμάται πλέον.
  Όσο για την Ελλάδα σιγά-σιγά θα γίνει η αγουρίδα μέλι.
  Ο επόμενος εχθρός θα βρίσκεται εντός των τειχών (Μουσουλμάνοι)και θα καθορίζουν τις εξελίξεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.