09/04/2008 16:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δημοσιογράφοι υπεράνω όλων

Έπεσε στα χέρια μας μια αναφορά για επεισόδιο που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο, που δεν φαίνεται να τιμά και τόσο τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των δημοσιογράφων. Την δημοσιεύουμε αυτούσια και περιμένουμε μια απάντηση από τον  κ. Τσαλαπάτη, πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Ε.Σ.Η.Ε.Α. Στις 27-3-2008, λοιπόν, διαδραματίζονται τα εξής στο γκισέ της ΟΑ: «Στις 18,40 από το κάουντερ 94 ρώτησαν αν μπορούμε να δεχτούμε έναν επιβάτη στην πτήση. Από το γκέϊτ έλειπαν έξι επιβάτες. Πήρα το Staco, το οποίο όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά. Επειδή ο επιβάτης φώναζε βγήκα να του το πω. Πριν προλάβω να του εξηγήσω, άρχισε να φωνάζει και να μου ζητάει το τηλέφωνο του κ. Αραβανή, και να με απειλεί ότι θα με απολύσει. Αφού λοιπόν, ο κύριος ξεσήκωσε όλη τη διοίκηση  της εταιρείας και αποφάσισαν να τον βάλουν στην αυτόν πτήση, δεν ήθελε να μπει. Του μίλησε και ο κ. Πανταζής στο τηλέφωνο και το έβρισε και αυτόν . Έφυγε  και πήγε στο μπάρ να πιει καφέ. Πήγα στο μπαρ να του πω ότι το αεροπλάνο καθυστερεί με εντολή διοίκησης και να έρθει να επιβιβαστεί και μου απάντησε με τρόπο απαράδεκτο να τον αφήσω να πιει τον καφέ του. Όταν μετά από 5 λεπτά ξαναήλθε, το αεροπλάνο είχε φύγει από την φυσούνα. Τελικά ο επιβάτης με εντολή του κ. Μπανόπουλου θα ταξίδευε με τις κυπριακές αερογραμμές από ΟΑ. Ο κος Τσαλαπάτης για τον οποίο και ο λόγος, απ’ ότι είπε είναι πρόεδρος των δημοσιογράφων, χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για να απειλεί τους εργαζόμενους και να ξεσηκώνει το αεροδρόμιο στο πόδι».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fantomas avatar
  fantomas 09/04/2008 17:19:27

  Η ΕΞΟΥΣΙΑ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ) ΘΕΛΕΙ ΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ !!!!
  ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΛΗΤΙΑ !!
  ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ !!!

 2. YiannisM avatar
  YiannisM 09/04/2008 18:24:36

  Αφού δεν ήτανε κανένας τρελλός ο υπάλληλος να τον ξεβρακώσει μέσα στο αεροδρόμιο τον ξεφτίλα..
  Ά ρε Σταμούλος που του χρειάζεται..

 3. monahikoslikos avatar
  monahikoslikos 09/04/2008 20:01:24

  Δεν είναι μόνο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και αντιπρόεδρος του Σόμπολου στην ΕΣΗΕΑ αλλά έχει και πλάτες στο συγκρότημα Λαμπράκη γι αυτό νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.

 4. Bruce Wayne avatar
  Bruce Wayne 10/04/2008 01:44:51

  Μετά τη δημοσίευση του πορίσματος Ζορμπά στο Βήμα και την παραίτηση του Καπράνου από το ΤΣΠΕΑΘ θα έχει περισσότερα νευράκια ο Μήτσος (Τσαλαπάτης). Ψυχραιμία...

 5. Swell avatar
  Swell 10/04/2008 13:38:07

  Που είναι αυτοί που κυνηγούσαν τους καλαμοβάμονες;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.