#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/08/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν φταίει ο Τραγάκης, φταίνε ο Άκης, οι TOR-M1 και ο...έρωταςΟρισμένες φορές δεν πρέπει να καταδικάζουμε ανθρώπους και δη πολιτικούς, πριν ακούσουμε την «απολογία» τους.

Απόλυτα επαρκείς ξηγήσεις  δίνουν «κύκλοι» του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη αναφορικά με τις αποκαλύψεις που τον θέλουν να έχει διορίσει στη Βουλή όλως τυχαίως κάποιους στενούς συγγενείς του.
 Ειδικότερα, για την κόρη του, Αργυρώ Τραγάκη - Λεοντή, αναφέρει ότι ήταν στο γραφείο του από το 1992 και κατάφερε να μονιμοποιηθεί στη Βουλή με τον νόμο Σιούφα το 2009.

Έτσι βγήκε από την εργασιακή ομηρεία στην οποία την είχε καταδικάσει ο πατέρας της. Για τις εργασιακές συνθήκες ας μην μιλήσουμε καλύτερα, γιατί αυτές ήταν όμοιες με τους βιοτεχνικούς εργάτες του Βιετνάμ.

Ο σύζυγος της κόρης του, Αναστάσιος Λεοντής, είχε προσληφθεί το 1985 στο Κανάλι του Πειραιά και, σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Τραγάκη, τον απέσπασε στο Κανάλι της Βουλής και μονιμοποιήθηκε ως υπάλληλος της Βουλής με το νόμο Σιούφα.

"Dura lex sed lex” και έτσι η οικογένεια απλά πειθάρχησε στον σκληρό νόμο, αλλά νόμο...

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος διόρισε ως μετακλητή και την αδελφή του κ. Λεοντή  και κάπως έτσι ξεκίνησε η όλη δημόσια συζήτηση.

Θέλοντας εμφανώς να υπερασπιστούμε τον κύριο Αντιπρόεδρο υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τραγάκης σημειώνει ότι ουδέποτε «βόλεψε» το γιο του στην Βουλή και πως εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (πολιτικός μηχανικός). Ο νόμος Σιούφα φταίει που δεν προέβλεψε μία θέση πολιτικού μηχανικού με μπλοκάκι, για το γραφείο του κ. Τραγάκη…

Επίσης με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι καμία κουνιάδα, κανείς μπατζανάκης, κανείς κουμπάρος, κανείς πρωτοξάδελφος του κ. Τραγάκη δεν είναι στη Βουλή.
Τώρα όσον αφορά στην πρόσληψη της συζύγου του γιου του, επίσης δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο. Συγκεκριμένα, η κυρία Έσμη Κρουστάλη-Τραγάκη, δικηγόρος στο επάγγελμα, διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή το 2004, προκειμένου να συνδράμει στο έργο της εξεταστικής επιτροπής που διερευνούσε το σκάνδαλο TOR-M1.  (Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν… ο κ. Τραγάκης).

Οι δύο νέοι -η κυρία Κρουστάλη και ο γιος του -δεν γνωρίζονταν τότε και ο έρωτας προέκυψε στην πορεία σύμφωνα με τον κύριο Τραγάκη…
Και σωστά το μαντέψατε, η κυρία Κρουστάλη-Τραγάκη μονιμοποιήθηκε επίσης με τη ρύθμιση Σιούφα…

Για όλα δηλαδή φταίει ο Άκης με τα TOR-M1, το ΚΥΣΕΑ που συμφώνησε στην προμήθεια τους, αλλά πάνω από όλα ο φτερωτός θεός: «έρως ανίκατε μάχαν» που λένε και στην Αντιγόνη του Σοφοκλή.

Άτυχη η Αντιγόνη, ήταν λίγο μεγάλη για να επωφεληθεί από τη ρύθμιση Σιούφα.

Ήταν και από λάθος σόι…

Πέραν αυτών, σε δεύτερη διευκρινιστική δήλωση, ο κ. Τραγάκης αναφέρθηκε και στο πολιτικό κομμάτι της υπόθεσης, λέγοντας: «Η ανυπαρξία μέχρι τώρα νομοθετικής ρύθμισης για τον τρόπο επιλογής των μετακλητών υπαλλήλων έδινε τη δυνατότητα στους βουλευτές να επιλέγουν τους συνεργάτες τους με βάση τα κριτήρια εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας. Από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει συγκεκριμένους κανόνες σε αυτή τη διαδικασία, σταματάει μια πρακτική που δικαίως ή αδίκως έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις».

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός τα πήρε στο κρανίο, θα ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν και άλλοι υπάλληλοι έμπιστοι και αποτελεσματικοί, εκτός συγγενών εξ’ αίματος και εξ’ αγχιστείας…

(το ζήτημα σχολιάστηκε από «κύκλους» του Μικρού Οδυσσέα)

ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιωργος avatar
    γιωργος 24/08/2012 10:17:06

    Η ανυπαρξία μέχρι τώρα νομοθετικής ρύθμισης για τον τρόπο επιλογής των μετακλητών υπαλλήλων έδινε τη δυνατότητα στους βουλευτές να επιλέγουν τους συνεργάτες τους με βάση τα κριτήρια εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας.ταδε εφη τραγακης
    Μαλλον το σοι του τραγακη ηταν το πιο αποτελεσματικο!!!
    Οπως και η κορη του πολυδωρα!!!

    • piofar avatar
      piofar @ γιωργος 24/08/2012 13:28:42

      esi otan gineis vouleutis pigene sto asep na sou dosi sinergates kai grapse sta arx... sou osous etrexan na se voithisoun! Na do o factorx pou politevete stin periferia tou tragaki ti tha kanei tous sinergates kai tin oikogeneia tou???

      • anetos avatar
        anetos @ piofar 24/08/2012 14:53:45

        γι αυτο βοηθανε ολοι "ανιδοτελως" ...για την παρτιδα ...

      • Η Αριστερά της Δεξιάς avatar
        Η Αριστερά της Δεξιάς @ piofar 24/08/2012 16:08:08

        Δηλαδή καλά έκανε, μας λες.
        Σε όλη τη Β' Πειραια, σε όλη την Ελλάδα, δεν υπήρχαν άνεργοι νέοι, που να είχαν περισσότερα προσόντα από το σοι του μπαρμπα Τραγάκη; Και τι είναι η Βουλή, χώρος για να ανταμείβουν οι πολιτευαμενοι τις κόρες, τους γαμπρούς, τα μπατζανακια, τους συμπεθερους; Άμα τους ευγνωμονει για την υποστήριξη, να τους πάρει από
        μια γραβάτα. Μια γραμματέα κι ένα συνεργάτη να δικαουνται και πολύ τους είναι. Κι αυτούς, ναι, από το ΑΣΕΠ. Πολύ καλη ιδεα!

      • WB avatar
        WB @ piofar 24/08/2012 16:50:45

        Tι μας λες δηλαδή ότι μεταξύ ΑΣΕΠ και του να διορίζουν την οικογένεια τους στη Βουλή, δεν μπορούν να βρουν αξιόλογα στελέχη εμπιστοσύνης;

      • κύριος Χ avatar
        κύριος Χ @ piofar 24/08/2012 19:32:55

        Τι πινεις μεγαλε?

  2. Δρυς avatar
    Δρυς 24/08/2012 11:01:26

    Το ρίξαμε στο χιούμορ, μ'αρέσει.

  3. kotstak avatar
    kotstak 24/08/2012 11:29:06

    Στις ΔΕΚΟ, οι αριστεροί πολιτικοί έχουν “βολέψει” τους συγγενείς όχι μόνο 2ου, αλλά “22ου” βαθμού.
    Ο λόγος που “γκρεμίζουν τα πεζοδρόμια”, σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης των ΔΕΚΟ, είναι για να προστατεύσουν τα προνόμια των συγγενών τους που εργάζονται σε αυτές.

    Γιατί δεν μιλά κανείς για τις ΔΕΚΟ;

    • nestrom avatar
      nestrom @ kotstak 24/08/2012 13:25:38

      Σωστότατος

    • anetos avatar
      anetos @ kotstak 24/08/2012 15:00:18

      ετσι ειναι

  4. romeo avatar
    romeo 24/08/2012 11:31:06

    Ντενεκέδες ξεγάνωτοι! Κατά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο! Όταν στερεί η πολιτική ηγεσία του τόπου τη δυνατότητα των παιδιών των άλλων Ελλήνων, πέρα από τα δικά της, να διεκδικήσουν κάποιες καλές θέσεις.
    Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει όσες περιπτώσεις βρει να τις στείλει "σπίτι" και τους πολιτικούς στη χλεύη...

    • kotstak avatar
      kotstak @ romeo 24/08/2012 11:52:04

      “κάποιες καλές θέσεις”

      Δεν πρέπει να υπάρχουν “καλές” θέσεις.
      Οι θέσεις έγιναν “καλές” γιατί κατελήφθησαν από “επιθυμητά” πρόσωπα.
      Η ΜΟΝΗ σωστή λύση στο πρόβλημα αυτό, είναι οι θέσεις αυτές να γίνουν “κακές”.
      Πχ. Ανώτατος μισθός συγγενούς πολιτικού που εργάζεται σε ΔΕΚΟ, στο δημόσιο, ή σε τράπεζα 800 ευρώ.
      Βάλτε όποιον θέλετε. Θα παίρνει 500- 800.
      Η λύση σε μερικά προβλήματα είναι απλή.

    • kotstak avatar
      kotstak @ romeo 24/08/2012 12:00:36

      Με αυτό το τρόπο κανείς πολιτικός δεν θα “χαρίζει” ούτε θα “προστατεύει” προνόμια.
      Το συγγενολόι δεν θα ωφελείται από τα προνόμια, όποτε οι πολιτικοί δεν θα τα δίνουν.
      Τα προνόμια αυτά μας κατέστρεψαν.
      Τα προνόμια αυτά όταν δίνονταν η αριστερά τα αποκαλούσε "ψίχουλα".

  5. Φελίζα avatar
    Φελίζα 24/08/2012 11:55:49

    Τελικά ....είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστούν αυτά τα - χειρίστου πολιτικού ήθους - φαινόμενα ....και έχουν γνώση οι φύλακες όπως μου είπε κάποιος το πρωί σε μια συζήτηση......

  6. Φελίζα avatar
    Φελίζα 24/08/2012 12:10:49

    kotstak καλά τα λέτε ..αλλά έρχεστε δεύτερος - δεν το λέω υποτιμητικά - νομίζω ότι ο πρωθυπουργός ήδη το κάνει πράξη ....

  7. Κώστας ο Μακεδόνας avatar
    Κώστας ο Μακεδόνας 24/08/2012 12:58:26

    ......Η μεγαλοσύνη επιφανών πολιτικών ανδρών ιστορικά και διαχρονικά διαφαίνεται από τη στάση και συμπεριφορά των .Το ήθος και το ύφος τους αποτελεί το μοναδικό κριτήριο της αυτοαξιολόγησής των και της υστεροφημίας των .Ο λαός και βλέπει και κρίνει . Τα στερνά τιμούν τα πρώτα .

  8. Αιρετικός avatar
    Αιρετικός 24/08/2012 13:03:57

    Αυτούς (!) ψηφίζουμε(?) με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες....Μία αυτομούντζα από όλους είναι απαραίτητη....

  9. Η Αριστερά της Δεξιάς avatar
    Η Αριστερά της Δεξιάς 24/08/2012 13:43:39

    Δηλαδή η λύση είναι "κακά παιδιά μην το ξανακάνετε"; Κι ολοι αυτοί που ηδη έχουν προσλάβει τα σόγια τους; Δηλαδή ο Τραγάκης θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το κόμμα, η κόρη του, ο γαμπρός του, η αδερφή του γαμπρού του και δεν ξέρω ποιος άλλος, θα συνεχίσουν να δουλευουν στην Βουλή; Υποθέτουμε δε πως ο γιγας της πολιτικής στις επόμενες εκλογές θα βάλει τον γιο υποψήφιο στη Β' Πειραια, για να μην. χαθεί η ράτσα από την πολιτική. Ηδη τον περιφέρει και μοιραζουν μαζί χαιρετούρες. Ωραία είναι εδώ στην Παραγουάη!

  10. SPOQ avatar
    SPOQ 24/08/2012 14:16:13

    Dura lex sed lex - ASICS - SPA - AMK (Ares Mares Koukounares)
    ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  11. roadrunner avatar
    roadrunner 24/08/2012 14:48:19

    Πολιτεύεσαι FactorX ; πότε ; προλαβαίνω να κάνω μεταδημότευση ;

    • Factorx avatar
      Factorx @ roadrunner 24/08/2012 15:12:01

      Ποτέ

  12. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
    ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 24/08/2012 16:45:32

    Και μετα παει ο αλλος, επειδη ειναι απλα πατριωτης και εξυπνος και ιδεολογος και εργατικος και μορφωμενος και λογοτεχνης και ευαισθητος και κυριως....πιστο σκυλι, να βγει του Τραγακη, στα ψηφοδελτια του Πειραια.
    Ασε μας ρε φιλε !
    Παρε τα διπλωματα , τις περγαμηνες σου και τα αισθηματα και παιξε παραπερα !!!

  13. Ενωσις Ταβερνιαραιων Νικαιας-Ρεντη avatar
    Ενωσις Ταβερνιαραιων Νικαιας-Ρεντη 24/08/2012 17:07:36

    Αει ρε ζαγαρια, δεν ηξευρετε να τιμάτε τις αληθινές αξίες. Ο αντιπρόεδρας τση Βουλης και προεδρος του ...Πειθαρχικού της ΝΔ, απλά δείχνει την πίστη του στον θεσμό της Οικογένειας ως Έλλην. Τι θέλατε δηλαδή, να πάρει μετακλητό κανενα ξένο, άνεργο από τη Νικαια 'η τη Σαλαμινα, αριστούχο, με μεταπτυχιακά βαρβάτα; Και τι θα ελεγε ωρε στην Οικογένεια, πως θα κοιτούσε στα μάτια τον γαμπρό, την κόρη κλπ;

  14. Μπουγάτσα με τυρί avatar
    Μπουγάτσα με τυρί 24/08/2012 17:35:49

    Ξύνω το καρντασικο κεφάλι μου να βρω μια ιδέα, μια πράξη για την οποία η Ιστορία θα χαραμισει δυο γραμμές, έστω σε μια υποσημείωση γι' αυτόν τον κολοσσό της πολιτικης. Να, γι' αυτά θα τον θυμούνται αλλα μόνον οι συγγενείς κι οι παρατρεχαμενοι.

  15. Άγγελος avatar
    Άγγελος 24/08/2012 17:51:21

    Ποιός μπορεί να μας πληροφορήσει για όλο το Διοικητικό προσωπικό της Βουλής ;;;
    (Ονοματεπώνυμα - προσόντα -τρόπος επιλογής - ημερομηνία πρόσληψης ..κλπ ) Η Διαφάνεια πρώτα -πρώτα δεν αφορά ιδιαίτερα τη Βουλή ;;;
    Θα μας είναι πολύ χρήσιμο να ξέρουμε κάθε Βουλευτής κάθε κόμματος ποιόν ( ή ποιούς) έχει προσλάβει με πρότασή του σαν μετακλητό υπάλληλό του στη Βουλή.
    Στα πλαίσια της Διαφάνειας επιβάλλεται κάθε Πολίτης να γνωρίζει και να αξιολογεί και γι΄αυτό το θέμα κάθε υποψήφιο Βουλευτή.
    Δεν προβλέπονται για τις προσλήψεις του προσωπικού της Βουλής αξιοκρατικά κριτήρια ;
    Οπωσδήποτε η εύστοχη παρέμβαση του Αντ.Σαμαρά θα πρέπει να έχει και αναδρομική ισχύ.

  16. CK avatar
    CK 24/08/2012 18:18:55

    Ελπίζω όλα αυτά να τα θυμάστε και όταν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

    Και τον θυμό του πρωθυπουργού μας. Που αφού γέμισε με Μεσσήνιους το μουσείο της Ακρόπολης και το υπουργείο εξωτερικών (όσες θέσεις δεν είχαν καλυφθεί από συμπατριώτες του αντιστασιακού και ευσυγκίνητου Προέδρου της 'Δημοκρατίας΄μας) αποφάσισε να απαγορεύσει από εδώ και πέρα τον διορισμό συγγενών. Που ακόμη και αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει...

    Τριτοκοσμική χώρα με τους πολιτικούς και τον Τύπο που μας αξίζουν...

  17. Ελικωνιάδα Μελέτη avatar
    Ελικωνιάδα Μελέτη 24/08/2012 20:13:33

    Σωστά, σωστά, πολύ σωστά τα λόγια σου CK.
    Αλλά και ο κυρ Αντώνης που μας τόνισε "εγώ δεν είμαι Παπαντρέου" δεν ήξερε ποιος ήταν ο Τραγάκης; Δεν ήξερε, δεν ρώταγε προτού του δώσει αξιώματα;
    Εκτός και αν σκόπιμα οδήγησε εκεί τα πράγματα ο κυρ Αντώνης για να έχει κατοπινά την ευκαιρία να υπάρξει ως νέος Ηρακλής που θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία της ΝΔ, που παραμένει ακόμη δέσμια στις κακές συνήθειες του παρελθόντος της.
    Αν θέλει (ας σοβαρευτούμε όσο είναι καιρός) ο Πρωθυπουργός της χώρας να πιστεύουμε τα λόγια του ας απομακρύνει τουλάχιστον την τραγική φιγούρα του Τραγάκη από το πειθαρχικό συμβούλιο.
    Μια συμβολική του κίνηση για ηθική στην κυβερνητική πολιτική στην τραγικότητα των ημερών μας είναι απαραίτητη για να ανακτήσει μέρος της αξιοπιστίας του που φθίνει. Ειδάλλως φοβούμαι πως θα είναι και αυτός από τους πρωθυπουργούς των βραχύχρονων διακυβερνήσεων και ίσως αρχηγός μιας κυβέρνησης Συριζα-Πασόκ-Δημάρ που την βλέπω να έρχεται.

  18. tpe avatar
    tpe 25/08/2012 00:25:24

    Δεν καταλαβαίνω το μένος σας :)
    Στα σοβαρά όμως τώρα, είναι προφανές πως ένας χοντρός άνθρωπος δεν έχει αίσθηση του μέτρου... Άρα, δεν έχει σημασία τι είναι ηθικό, αλλά τι είναι "νόμιμο".

    Επίσης, να ξέρετε πως οι πιο ξύπνιοι, δεν ζητούσαν δουλειά στο δημόσιο, αλλά θέση σε "πολυεθνικές"... Γιατί καλοί οι 16 ή ι 17 μισθοί, αλλά ακόμα καλύτεροι οι μισθοί των 5000+ το μήνα ΚΑΘΑΡΑ... ΟΚ?

  19. ορεσείβιος avatar
    ορεσείβιος 25/08/2012 10:00:38

    ΑΚΗΣ , π_ΑΚΗΣ, τραγ_ΑΚΗΣ, βουλγαρ_ΑΚΗΣ, μητσοτ_ΑΚΗΣ,γιωργ_ΑΚΗΣ, κωστ_ΑΚΗΣ....
    Εχει πράμα μωρέ ακόμα...
    Αν δεν προσέξει ο αντώνης, ένα κλίκ θέλει και τον μάζεψε το τραίνο που σφυρίζει πάντα τρείς φορές...Το βαγόνι αντων_ΑΚΗΣ θα προστεθεί στην αμαξοστοιχία.

  20. θΩΜΑΣ Κ avatar
    θΩΜΑΣ Κ 25/08/2012 11:37:11

    Αδικαιολόγητος ο Τραγάκης που έβαλε όλο του το σόι.Εκμεταλεύτηκε μια ρύθμιση και υπερέβαλε μη κρατώντας τα προσχήματα.Από εκει και πέρα θέλει προσοχή για το πως θα επιλέγονται οι μετακλητοί υπάλληλοι της Βουλής αλλά και οι επιστημονικοί συνεργάτες.Στους επιστημονικούς συνεργάτες δεν μπορεί να μπεί κανένα κριτήριο παρά μόνο της εμπιστευτικότητας διότι δεν είναι υπάλληλοι της Βουλής, συνάπτουν σύμβαση με τον Βουλευτή και υποβοηθούν το κοινοβουλευτικό του έργο με αποτέλεσμα να χρειάζονται άτομα με ειδικές γνώσεις(αυτό βέβαια θα επέκλειε οποιονδήποτε έχει πανεπιστημιακό πτυχίο πλην νομικής) και να είναι απολύτου εμπιστοσύνης.Τώρα στο θέμα των μετακλητών υπαλλήλων πρέπει να θεσπισθεί διαδικασία αξιολόγησης προσόντων συναφών με τη θέση και όπου υπάρχει αμφιβολία για την υπεροχή μεταξύ των υποψηφίων τότε και μόνο να επιστρατεύεται το κριτήριο της εμπιστευτικότητας και να υπεισέρχεται η υποκειμενική κρίση του βουλευτή

  21. Mike Lamar avatar
    Mike Lamar 25/08/2012 12:16:29

    Τον θυμάμαι να κάνει δηλώσεις έξω από την Βουλή όταν κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε να σχολιάσει για τις περικοπές μισθών των βουλευτών από την κυβέρνηση Παπανδρέου. Είπε λοιπόν ο Τραγάκης κάπως σκεπτικός και κάπως αγανακτισμένος γι' αυτή την ιερόσυλη πράξη "..ας το ξανασκεφτεί η κυβέρνηση".
    Που να πάμε ρε παιδιά με αυτούς; Που;
    Που αλλού από την καταστροφή που μας οδήγησαν!

  22. yianna avatar
    yianna 25/08/2012 12:55:40

    Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί άμεσα. Όπως απολύονται από τον ιδιωτικό τομέα να απολυθούν και από την Βουλή. Και οι Τραγάκηδες του πατέρα συμπεριλαμβανομένου να μας αδειάσουν τη γωνιά.
    Παρακαλώ θερμά τον Πρωθυπουργό, να τον ξαποστείλει άμεσα, η ΝΔ πρέπει να καθαρίσει τα του οίκου της. Αυτούς τι τους θέλουμε?

    • yianna avatar
      yianna @ yianna 25/08/2012 12:58:37

      Ξέχασα και τον έτερο Καππαδόκη, τον Πολύδωρα, δηλαδή μόνο η κόρη του έχει τα προσόντα? Βρε αει στον αγύριστο πολιτικάντηδες του κ....Νέους και έντιμους χρειάζεται ο τόπος όχι αυτούς τους αγύρτες, αλλιώς θα γυρίσουμε στο 10%.

  23. ΑΓΡΟ avatar
    ΑΓΡΟ 25/08/2012 13:14:04

    ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ Κ Α Ν Ε ΝΑ Σ ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ Η ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

  24. Orfeas avatar
    Orfeas 25/08/2012 16:20:57

    ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!!Νισάφι πια...Δεν απολογούμαι για κανέναν Τραγάκη!

  25. starblond1 avatar
    starblond1 26/08/2012 12:22:15

    Να τον παραιτησει αμεσως ο Σαμαρας, ειδαλλως ειμαι πολύ κοντα να μην ξαναψηφίσω το κόμμα. Να έχει τα κότσια να καθαρίσει τους κόπρους-κοπρίτες

  26. ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ 28/08/2012 09:40:27

    Ο Τραγάκης είναι ίσως ο μόνος βουλευτής που ακούει τα 12 Ευαγγέλια της Μεγάλης Πέμπτης το καθένα και σε άλλη εκκλησία της περιοχής Νίκαιας-Κορυδαλλού!
    Εκκλησιότσαρκα.
    Μιλάμε για εντελώς cult φιγούρα. Με ισχυρό πελατολόγιο στην περιοχή, λόγω ρουσφετιών. Στο τέλος τον ψηφίζεις από λύπηση, λες "αν δεν βγει βουλευτής, θα μαραζώσει, κρίμα ο άνθρωπος στα γεράματά του...". Εγώ, σκεφτείτε, πιέστηκα πολύ συναισθηματικά για να ΜΗΝ τον ψηφίσω. Ένιωθα τύψεις μετά....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.