#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/08/2010 22:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν πλέον «αριστεροί» και «δεξιοί». ΑντισταθείτεΠως περιγράφεται η κατάσταση σήμερα στην χώρα μας;

Βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως το κρέας, τα φρούτα, τα λαχανικά έχουν μετατραπεί σε ... χρηματιστηριακά ... είδη.

Ασκούν οικονομική τρομοκρατία σε βάρος του μέσου πολίτη , με την ανεργία να καλπάζει , κυρίως για τους νέους μας , καταδεικνύοντας το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας στην χώρα μας.

Τα ναρκωτικά, σαν μάστιγα τρυπούν το κορμί του νεότερου και δυναμικότερου κομματιού του λαού μας, της νεολαίας.

Η εγκληματικότητα , αποτέλεσμα της οικονομικής μας παρακμής , έχει γίνει καθημερινότητα στην ζωή των Ελλήνων .

Η ακρίβεια και τα χρέη είναι εκτός ελέγχου.

Τα νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες .

Η μεσαία τάξη είναι σε απόγνωση.

Ο πληθωρισμός κτυπά ρεκόρ δεκαετίας.

Η οικοδομική αγορά καταρρέει .

Δύο εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Εκτός όλων των παραπάνω , έχουμε μια πολιτεία, ένα κράτος χρεοκοπημένο και από ηθικές αξίες και αρετές, αλλά και οράματα για το λαό.

Έτσι σύμφωνα με τα εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξης πραγμάτων, τους εκπροσώπους της αμερικανοκρατίας και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης, τα προβλήματα του ελληνικού λαού είναι άλλα:

Είναι ο … μιλιταρισμός(!!!) που εμποτίζουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις ( στη συνέχεια φυσικά και οι ίδιες οι εθνικές επέτειοι).

Πρόβλημα είναι ο…ρατσισμός(! ! !) των Ελλήνων απέναντι στους λαθρομετανάστες.

Καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης, η κατάργηση των παρελάσεων και του Σταυρού από την σημαία. Το τελευταίο το έχουν ήδη πετύχει. Σε δημόσια κτίρια, υπουργεία κλπ, η γαλανόλευκη κυματίζει πάνω σε ένα κολοβό κοντάρι. Σταυρός πουθενά! Ακούγονται δε τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες «προοδευτικές» φωνές που ζητούν την αφαίρεση του σταυρού και μέσα από τη ίδια τη σημαία, στο επάνω αριστερό μέρος της!

Ζητούν δηλαδή, τον ακρωτηριασμό του Εθνικού μας συμβόλου , τάχατες πως είναι επιταγή της Ε.Ε., όπως π.χ.ήταν επιταγή της Ε.Ε. η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, από την κυβέρνηση των κ.κ. Σημίτη, Πάγκαλου και Παπανδρέου !!!

«Προοδευτικές» φωνές που κρατούν ομήρους τους πολίτες αυτής της χώρας, χωρίζοντας τους σε αριστερούς και δεξιούς. Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί. Υπάρχουν μόνον οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης και οι πολέμιοι τους.

Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε! Σαν ενεργοί πολίτες, σαν υπεύθυνα άτομα, σαν λαός που διαθέτει κρίση και διάθεση αντίστασης στη Νέα Τάξη και στους εδώ υπηρέτες της. Η ισοπέδωση, που οδηγεί μαθηματικά στον πιο ολισθηρό κατήφορο, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ειδάλλως, η γενιά μας θα στιγματιστεί με το πιο θλιβερό κατάντημα:

Να είμαστε εμείς η γενιά που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα απεθνοποιημένη και πεθαμένη. Που δεν θα είναι πια Ελλάδα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

Γιατί αύριο θα είναι πια αργά. Και το αύριο έρχεται πολύ γρήγορα. Και απείρως γρηγορότερα από όσο εμείς θέλουμε να πιστεύουμε...

Αποστόλου Παναγιώτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 06/08/2010 23:08:49

  Τελικά ποιά άποψη υπερισχύει, η παρούσα ή, η άλλη που θέλει την κρίση αποτέλεσμα ψυχολογικών κι επικοινωνιακών διεργασιών κι εντυπώσεων;

 2. neos agrotis avatar
  neos agrotis 06/08/2010 23:29:51

  Αφού έχουν μετατραπεί σε χρηματιστηριακά είδη γιατί δεν επενδύεις σε αυτά για να κερδίσεις?

  Τώρα φαίνεται το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας στην χώρα μας?

  «με την ανεργία να καλπάζει». Εδώ γελάνε. Πότε δεν κάλπαζε η ανεργία στην Ελλάδα? Επειδή την καλύπταμε με διορισμούς στο δημόσιο.

  Την τελευταία 15ετια η εγκληματικότητα οργιάζει.

  Τα νοικοκυριά ας πρόσεχαν. Τα μεταξωτά βρακιά είναι για ….

  Η καημένη η μεσαία τάξη τι έκανε όλα τα περασμένα χρόνια. Την ενδιέφερε τίποτε άλλο από το τομάρι της? Τώρα ας πληρώσουν τον λογαριασμό.

  Η οικοδομική αγορά καταρρέει . Γιατί καταρρέει? Μήπως επειδή μπήκαν κάποιοι κανόνες που έπρεπε να υπήρχαν εδώ και 35 χρόνια και οι τράπεζες δεν θα άντεχαν το σκάσιμο (αν το αντέξουν) της φούσκας των ακινήτων?

  Για την κατάντια του κράτους ευθυνόμαστε όλοι διαχρονικά. Τις ηθικές αξίες και τις αρετές τις επιβάλλουν οι πολίτες μέσω της κοινωνίας και των θεσμών της οποίας δημοκρατίας μας.

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ neos agrotis 06/08/2010 23:33:55

   Η τακτική της ενοχοποίησης ανήκει σε άλλες εποχές.
   Κατι άλλο έχετε να αντιπαρατάξετε;

   • neos agrotis avatar
    neos agrotis @ χελιδόνι 06/08/2010 23:37:58

    Μπας και εισαι και εσυ στο pay roll δημοσίου η ανηκείς στην καημένη ελληνική μεσαία τάξη?

   • χελιδόνι avatar
    χελιδόνι @ χελιδόνι 07/08/2010 01:09:43

    Το δημόσιο όσα χρόνια ζω, μόνο το πληρώνω!
    Γι΄αυτό έχω την απαίτηση, να μη με κλέβουνε τα blue collar λαμόγια!
    Περαιτέρω, αν και θα στεναχωρήσω τους φίλους του κ.Δήμου, οι αστικοί προσδιορισμοί με αφήνουν αδιάφορη!

  • Misha avatar
   Misha @ neos agrotis 06/08/2010 23:40:43

   Αν νοιωθεις ενοχος μπορείς να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο να εξιλεωθείς.Η προσπάθεια συλλογικής ενοχοποίησης των ελληνων για το μοντέλο ζωής που διαφήμιζαν, προωθούσαν και συνιστούσαν οι πολιτικάντηδες με λόγους, έργα και κυρίως με το παράδειγμα τους, επιχειρείται από τον και τς συνοδοιπόρους του και είναι ΠΡΟΣΤΥΧΗ και ΧΥΔΑΙΑ.
   Η ευθυνη για το σημερινό χάλι ανήκει εξ ολοκλήρου στα λαμόγια τους πολιτικούς που μας παρίσταναν τις παρθενόπες και τους λογιστές (όπως ο Σημίτης) την ιδια ωρα που η συμμορία τους έκλεβε ασύστολα και ασταμάτητα τον πλουτο της χωρας.

   • neos agrotis avatar
    neos agrotis @ Misha 06/08/2010 23:50:56

    και εσυ τους ψηφιζες!!!!!!!!!!!!!

   • Misha avatar
    Misha @ Misha 06/08/2010 23:56:31

    Noμίζεις...

   • skeptiki avatar
    skeptiki @ Misha 07/08/2010 00:08:21

    Κάποιος τους ψήφιζε όμως βρε Misha και να δειτε που ακόμα τους ψηφίζει.... και κάποιος μοίραζε υποσχέσεις κι έβγαινε, το λεφτά υπάρχουν ήταν εξαπάτηση γιατί ο κόσμος ήθελε να εξαπατηθεί, λειτουργούσε και λειτουργεί στο "να αρπάξω κάτι" όχι στο πεδίο της πολιτικής.
    Το "λεφτά υπάρχουν" για να μοιράσω.. δεν είναι πολιτική, είναι εξαγορά ενός πουλημένου ήδη ψηφοφόρου, μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα άσχετα τι ψηφίζει και αν ψηφίζει ο καθένας μας

   • Misha avatar
    Misha @ Misha 07/08/2010 00:13:29

    Τα «λεφτα υπαρχουν» είναι κανονική εξαπάτηση.Πως πας σε ενα μαγαζί να πάρεις ψυγειο Μπός και σου φέρνουν μεταχειρισμένο κινέζικο; Ε,κάπως ετσι.

    Φαγαμε (όσοι το έφαγαν δλδ) το παραμύθι και πεσαμε στο λακκο με τα φιδια.Τι θα κάνουμε; Θα αρχισουμε να κλαιγόμαστε που την πατήσαμε;Ή θα παραιτηθούμε εν ονόματι μιας νεφελώδους συνενοχής;

    Εγω λέω αντι να κλαιμε τη μοίρα μας, να σκαρφαλώσουμε με νυχια και δόντια μακριά από το φιδόλακκο και να βρουμε αυτούς που μας παρέσυραν στον λάκκο , να τους φουντάρουμε μέσα και να χαρούμε το τσιμπούσι των φιδιών.

   • skeptiki avatar
    skeptiki @ Misha 07/08/2010 01:01:10

    δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εκτός από τους "γραφικούς" που αρνούνται τη μίζα και το συμβιβασμό και λένε όχι σε πρακτικές "εξαγοράς" ψήφου η σιωπής, χρόνια πρακτική στην ελλάδα, (σε ένα χώρο δουλειάς 300 ατόμων ξέρω 3-4 τέτοιους, βολέψου αυτό είναι το ποσοστό) όλος ο υπόλοιπος "αθώος" κόσμος θα ακολουθήσει αμέσως όποιον του τάξει κάποιο προνόμιο πάλι ή κάποιο διορισμό.... ναι ακόμα έτσι είναι, με αυτόν τον κόσμο έχεις να κάνεις ... ναι δεν θα παραιτηθεί θα ψάξει τον επόμενο σωτήρα που θα του "τάξει" , αυτή είναι η πολιτική τα τελευταία 200 χρόνια που ασκείται στην Ελλάδα

   • Misha avatar
    Misha @ Misha 07/08/2010 11:35:03

    skeptiki

    O χυδαίος ατομικισμός είναι ο πυρήνας του νεοφιλελεύθερου καπιτυλισμού.Τα έχει πει ο Μάξ Βέμπερ αυτά εδω και δεκαετίες.

    Στις παλιότερες γενιές έβλεπες πολλους που αρνούνταν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι.Γνωρίζω διοικητή μεγάλης μονάδας του Δημοσίου που δέχτηκε στο γραφείο του την επίσκεψη κάποιου αντιπροσωπου ιδιώτη «επενδυτή», ο οποίος του άνοιξε μπροστά του ένα χαρτοφύλακα γεμάτο πεντοχίλιαρα προκειμένου να υπογράψει μια σύμβαση.Ο άνθρωπος πέθανε σε ένα τριαράκι μικρομεσαίας πολυκατοικίας, Θεός σχωρέστον , αλλά είχε τη συνείδηση του καθαρή.

    Λοιπόν, όταν θεοποιείται ο μαμωνάς και θρησκειοποιείται ο νόμος της ζουγκλας , τα φαινόμενα του χυδαίου ατομικισμού θα διαχυθούν από τους θιασώτες αυτων των ιδεολογημάτων, λαμόγια-πολιτικάντηδες, και στην υπόλοιπη κοινωνία.

    Ε, γι αυτό λεμε πως χρειάζεται συλλογική αντίσταση, για να σταματήσει αυτή η διάχυση , να σταματήσει ο οχετός του χυδαίου πολιτικαντιδμού να χύνει τα βοθρολύματα του στα μυαλά μας.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Misha 07/08/2010 12:32:33

    Μισα, ο Μάξ ηταν τυχερός, δεν τον πρόκαναν οι νεοφιλελεύθεροι ακριδαίοι.
    Τότε οι καπιταλιστές ήταν ακόμη πιό ασκητικοί και πίστευαν στην επένδυση.
    Τυχεράκιας, πέθανε νωρίς ο μάξ.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ neos agrotis 06/08/2010 23:51:15

   Εκδικητικος φαινεσαι, Συλλογικη ευθυνη καταλογιζε ο Σταλιν και ο Χιτλερ.
   Δεν υπαρχουν εντιμοι πολιτες; Εντιμα νοικοκυρια; ελευθεροι επαγγελαμτιες; υπαλληλοι;
   Για την ανεργια εισαι σιγουρος οτι την καλυπτουν οι διοιρισμοι στο δημοσιο εξ ολοκληρου;
   Οι εκαστοτε κυβερνησεις εχουν παντα τον πρωτο λογο. Αυτες διευθυνουν την ορχηστρα.
   Να σου θυμισω λιγο τον Κωσκοτα; Το χρηματηστηριο; Το κτηματολογιο; την Αυριανη; τα δωρακια των 500.000.000 δραχμων; Την ρηση μονο ενας θεσμος ο λαος; Το mea culpa; την υποτιμηση λιγο πριν μπουμε στην ΟΝΕ; Το ευχαριστουμε τις ΗΠΑ; το σχδεδιο ΑΝΑΝ; το αρθρο 4
   τα γεγονοτα του 2008 που καποιοι πανηγυριζαν; δεςτα πρωτοσελιδα εκεινων των ημερων!!

   Και πανω απο ολα μην ειρωνευεσαι τη αγωνια του κοσμου. Υπαρχουν οικογενειες που τα 400€ που εχασνα το μηνα τις οδηγουν 20 χρονια πισω. Εκτος και εαν πιστευεις οτι ο κεθε εργαζομενος ξυπνουσε ενα πρωι πηγαινε στο ταμειο και ελεγε τοσα θελω γαι μισθο αυθαιρετα.

   • neos agrotis avatar
    neos agrotis @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 07/08/2010 00:00:20

    Αυτες οι οικογένειες που είναι στο pay roll δημοσίου, εκτός ελαχίστων, αξίζουν τα υπόλοιπα που παίρνουν?
    Δεν μίλησα για ανέντιμους.
    Αυτα περι συλλογικής ευθύνης μακρια απο εμένα. Αλλά δυστυχώς αυτή ειναι η πραγματικότητα. Τώρα αν εσύ δεν θέλεις να την δείς προβλημά σου.

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 07/08/2010 00:12:12

    Ποια ειναι η πραγματικοτητα; οτι στοχοποιουν το δημοσιο υπαλληλο συλληβδην για να δικαιολογησουν τα αισχη των διοικουντων;
    Δεν βλεπεις οτι στρεφουν τους εγαζομενους εναντιων αλληλων;
    Ωραια να γινουν αλλαγες..αλλα οχι εκμδενιζοντας την κοινωνια, οχι με εκβιασμους και λασπη. Βεβαια αντιπαρερχεσαι τα ερωτηματα μου αλλα μια ειναι η πραγματικοτητα...Το ΠαΣοΚ αντιμετωπιζει τα προβληματα που χρονια δημιουργουσε..Η ζωη και η ιστορια το εκδικειται και ο ΓΑΠ με τους κολαουζους του εκδικειται τον ελληνικο λαο.

 3. Misha avatar
  Misha 06/08/2010 23:33:59

  Δεν ξέρω αν έχετε δει το βίντεο.
  Είναι ένας παππούς που μιλούσε στους παραταγμένους σωματοφύλακες του ΔΝΤ επί πολύ ώρα στη διαρκεια της συγκέντρωσης της 29/6.
  Τους έλεγε για την αναπόφευκτη Νέμεσι για τα ελικόπτερα που θα χρειαστούν για να φυγουν τα αφεντικά τους και άλλα ωραια

  http://www.youtube.com/watch?v=J-7LiqVQrr0

 4. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 06/08/2010 23:39:08

  Yπαρχουν και παραυπαρχουν.Αν μου βρεις αριστερους εσυ που να κανουν θεμα την καταργηση του σταυρου ή των παρελασεων γραψε μου.
  Ειτε το θελεις ειτε οχι αυτοι μπορει να φωναζουν για τα οικονομικα αλλα σε θεματα "αποεθνοποιησης" ειναι με την κυβερνηση.

 5. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 06/08/2010 23:41:11

  Ίσως όχι πολύ σχετικό αλλά...
  "Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Δεξιοί και Αριστεροί. Υπάρχουν Επιδέξιοι και Αδέξιοι" !
  Το είπε ο Κονδύλης, όταν τέθηκε θέμα, που θα καθήσουν στο Κοινοβούλιο οι "Σοσιαλιστές", στην πρώτη τους εκλογική επιτυχία. Οι Γάλλοι είχαν καθήσει αριστερά, και επικράτησε ο όρος.

 6. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 06/08/2010 23:46:55

  Για σας δεν ξέρω κύριε Αποστόλου αλλά εγώ είμαι δεξιός εθνικόφρων και πολύ περήφανος γι'αυτό.Η ισοπέδωση των πάντων είναι τακτική της νέας τάξης ώστε να ελέγχει τον κόσμο.Και μάλιστα στις μέρες μας φανερώνεται ότι το "προοδευτικό" πασοκ τόσα χρόνια ήταν εκφραστής και διεκπεραιωτής αυτών των τακτικών.
  Ο Σαμαράς άραγε τι λέει για τη νέα τάξη πραγμάτων και την παγκόσμια διακυβέρνηση;Γιατί δεν τον ακούω και πολύ αντίθετο.

  • παρατηρητης avatar
   παρατηρητης @ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 07/08/2010 00:04:17

   Καλά έπεσες στην περίπτωση. Πιό δεξιά απο τον Π. Αποπστόλου είναι μόνο ο ...γκρεμός. Όσο για τον Σαμαρά μάλλον έχεις δίκαιο...αριστερούλης μου φαίνεται σαν το antinews

 7. spartaner avatar
  spartaner 06/08/2010 23:52:16

  Προς neos agrotis
  Λές πάρα πολύ λογικά πράγματα, αλλά η φωνή σου είνα φωνή βοώντος....και συμπληρώνω....
  Σχόλιο. Τα νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες .
  Απάντηση. Ας μήν έπαιρναν δάνεια για να πάνε διακοπές στη Μύκονο οι ξυπασμένοι και να πουλήσουν Μουρη στο γείτονα.
  Σχόλιο. Η οικοδομική αγορά καταρρέει .
  Απάντηση.. Αφού χτίσαμε όλη την Ελλάδα..στις παραλίες στα δάση στα φαράγγια..πόσο να χτίσουμε πιά.. 85 τοις εκατό τών Ελλήνων έχουν δικό τους σπίτι ..απο τα υψηλότερα στη Ευρώπη...
  Σχόλιο. Εκτός όλων των παραπάνω , έχουμε μια πολιτεία, ένα κράτος χρεοκοπημένο
  Απάντηση..Ας πληρώναμε όλοι οι Έλληνες τους φόρους που τους αναλογούσαν και αν δεν τους πληρωνε κάποιος να πήγαινε στη φυλακή οπώς στη μητρόπολη του καπιταλισμού που λέγεται Ηνωμένες πολιτείες αλλα μετά θα έβλεπες πως θα έλεγαν οι έλληνες.. Τι ανάλγητο κράτος...φαίνεται και οι γερμανοί που εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα είναι,,..ανάλγητοι..
  Σχόλιο. Η ακρίβεια και τα χρέη είναι εκτός ελέγχου.
  Απάντηση. Να κάνει έρευνα αγοράς πρίν ψωνίσεις..και να ψωνίζεις απο τον παραγωγό αν είσαι κοντά σε αγροτική περιοχή όπως κάνω και γώ...
  Σχόλιο. Δύο εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.
  Απάντηση. Δέν έχω αυτή την εντύπωση..μέσα στο κατακαλόκαιρο χάλασε το ψυγείο μου και τηλ σε 3 ψυκτικούς ...κανείς δεν μπορούσε να έλθει αμέςως διότι (πνιγόντουσαν) στη δουλεία.. ημουν μιάμιση βδομάδα τον Ιούλιο χωρίς ψυγείο...Αυτοί τουλάχιστον δεν υποφέρουν..ψυκτικοί ..ηλεκτρολόγοι...ξυλουργοί ..ειναι δυσεύρεστοι..
  Σχόλιο.Ασκούν οικονομική τρομοκρατία σε βάρος του μέσου πολίτη , με την ανεργία να καλπάζει ,...
  Απάντηση.. Στο χωριό μου μέχρι και πριν 15 χρόνια δούλευαν οι αγρότες στα χωράφια τους τώρα δουλεύουν οι ξένοι και οι αγρότες απέκτησαν συνείδηση αφεντικού....καπιταλιστες δηλαδη..

  • Misha avatar
   Misha @ spartaner 07/08/2010 00:08:58

   Τα δάνεια διαφημίζονταν επι μια δεκαετια και βάλε, με μεθόδους νευρομάρκετινγκ που παρακάμπτουν το συνειδητό μέρος του εγκεφάλου για να κάμψουν ευκολότερα την αντισταση του υποψήφιου δανειολήπτη.

   Και αυτη η συμπεριφορά των τραπεζων ενισχυόταν από τους πολιτικούς που άφησαν τις τράπεζες αναξέλεγκτες να κάνουν ό,τι τους αρέσει.

   Σε αυτό το κλιμα κινούνται και τα υπόλοιπα.

   Ο Μπόμπολας , ο Κόκκαλης και οι λοιποι αρουραίοι του δημοσιου χρήματος τις συμφωνίες τις έκαναν με τους πολιτικούς , όχι με τον κοσμάκη που του έκαναν το μυαλό χυλό πότε με τα διλήμματα του Σημίτη και πότε με το κοινωνικό προφίλ του ΓΑΠ.


   To social engineering το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας σαν σε ταινία και πλέον αφορά εμάς και την πατρίδα μας.

   • neos agrotis avatar
    neos agrotis @ Misha 07/08/2010 00:12:43

    και εσυ απλως θεατής του social engineering και σχολιαστής του antinews. Και πιστεύεις οτι ετσι θα αλλάξουμε τα πράγματα για εμάς και την πατριδα.

   • Misha avatar
    Misha @ Misha 07/08/2010 00:17:11

    Η αντισταση στην προπαγάνδα περνα και μέσα από το διαδικτυο, μάλλον κυριως μεσα από αυτό πλέον.
    Τη χαρη στο ΓΑΠ να αυτομαστιγωνομαι σαν δηθεν συνένοχος της συμμοριας του, δεν θα την κανω.
    Όσοι θέλετε να αυτομαστιγωθείτε, πάρτε παρεα σας και τον Βουλγαράκη που ειχε εκδηλώσει ανάλογα βιτσια, και πηγαίνετε εξω από τη Μ.Βρεττάνια να συρθείτε στα πόδια της τρόικας, ομολογώντας τα εγκλήματα σας και ζητώντας έλεος.

   • neos agrotis avatar
    neos agrotis @ Misha 07/08/2010 00:20:09

    Αμα η αντισταση στην προπαγανδα πέρναγε μεσα απο το διαδικτυο θα το είχαν καταργήσει. Μας το διαθέτουν για εκτόνωση και ψυχολογική υποστήριξη.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Misha 07/08/2010 00:40:02

    Πσστ...νέε αγρότη...τσίμπα ένα λινκ να δεις τι λέει ο κυριούλης:

    h**p://www.youtube.com/watch?v=oDBlABD01U0

    Δώσε βάση από 2.12 εώς 3.20...κι αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Μπρεζίνσκι και ποιων τα συμφέροντα υπηρετεί γκούγκλισέ το.

    Το ίντερνετ είναι ο λόγος που εσύ και η οικογένειά σου δεν ξυπνήσατε ένα πρωί με ένα υποχρεωτικό εμβόλιο Η1Ν1 παραμάσχαλα.
    Το ίντερνετ είναι ο λόγος που δεν ξύπνησες ένα πρωί για να δεις ένα νέο "κλιματικό" φόρο καρφιτσωμένο πάνω στο τιμολόγιο της ΔΕΗ.
    Το ίντερνετ είναι ο λόγος που γνωρίζεις έννοιες όπως social engineering.
    Το antinews είναι ένα ελάχιστο κομμάτι του ίντερνετ που σου/μας επιτρέπει να ανταλλάσουμε απόψεις περί σοβαρών και αστείων κατά την εποχή της διασποράς της πληροφορίας σε κανονικό χρόνο.

   • neos agrotis avatar
    neos agrotis @ Misha 07/08/2010 01:00:24

    απο το χρησιμο μεχρι αντισταση στην προπαγανδα πάει πολύ.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Misha 07/08/2010 01:11:49

    Όταν η προπαγάνδα ανοιχτά παραδέχεται την ριζική αλλαγή στο επίπεδο ενημέρωσης του κοινού τότε η απόσταση αυτή (από το χρήσιμο στην αντίσταση) έχει καλυφθεί και ξεπεραστεί.

    Ο καημός τους πλέον είναι το regulation...αλλά και η φορολόγηση δεν τους χαλάει.Χρήμα να ναι κι ότι να ναι.

    Κοίτα να το εκμεταλευτείς όσο είναι τζάμπα ακόμα.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ spartaner 07/08/2010 00:17:43

   Να σου θυμισω τι εγινε οταν η επαρατος Δεξια ειπε να πληρωνουν οι ελευθεροι επαγγελματιες τουσ φορους που τους αναλογουν;
   Της κακομοιρας!!! ΓΑΠ ζητουσε εκλογες μερα και νυχτα...τωρα τα μετρα ειναι αναγκαια...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ spartaner 08/08/2010 00:00:17

   Η χολή που χύνεις φαίνεται καθαρά από τη μαγική φράση που σου ξέφυγε: "85 τοις εκατό τών Ελλήνων έχουν δικό τους σπίτι ..απο τα υψηλότερα στη Ευρώπη…"

   Αυτό είναι που πονάει τους νεοταξίτες, και δεν το κρύβουν. Θέλουν ένα ποσοστό ιδιοκατοίκησης όπως στους "παραδείσους" των χωρών τους, με τη μεσαία τάξη αποδεκατισμένη και τους κάποτε νοικοκύρηδες να χάνουν για ένα κομμάτι ψωμί τα σπίτια τους και να γίνονται νοικάρηδες των real estate παραρτημάτων των τραπεζών.

   Ό,τι δεν ολοκληρώσατε με το έγκλημα του χρηματιστηρίου που οργάνωσε η συμμορία του αχαμνού λογιστάκου, θέλετε να το ολοκληρώσετε τώρα με την υπερφορολόγηση της μικροϊδιοκτησίας. Τουλάχιστον στον "υπαρχτό" δεν υπήρχε μικροϊδιοκτησία στέγης, αλλά δεν πλήρωνε και κανείς ενοίκιο. Στη νέα κολλεκτιβοποίηση που θέλουν να κάνουν (για λογαριασμό τους) οι τράπεζες, κάθε Έλληνας "πρέπει" να γίνει νοικάρης και να τις πληρώνει αδρά για μια ζωή.

   Για τέτοια νεοφιλελεύθερα απολειφάδια, αρμόζει το πιο οδοντωτό κονσερβοκούτι!

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Αυριανιστής 08/08/2010 11:53:27

    +1000

 8. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 07/08/2010 00:39:58

  @neos agrotis says:
  07/08/2010 at 00:20 Αμα η αντισταση στην προπαγανδα πέρναγε μεσα απο το διαδικτυο θα το είχαν καταργήσει. Μας το διαθέτουν για εκτόνωση και ψυχολογική υποστήριξη

  Εχεις λοιπον μια σοβαρη προταση για αντισταση; Εδω φυσικα συζηταμε τιποτε περισσοτερο και τι ποτε λιγοτερο
  Μηπως ακουσες σημερα το πρωι πως αποκαλεσε ο ο επιτημος προεδρος της ΕΚΤ τα συνδικατα; Εσωτερικο στρατο κατοχης( οχι οτι αυτα δεν εχουν ευθυνες για το χαλι μας,αλλα οχι και ετσι!!!) Επομενως δεν ειναι μακρια η ημερα που καθε διαμαρτυρια θα ειναι το λιγοτερο κατακριτεα...οσο γαι το ιντερνετ εγραψε η Ελευθεροτυπια προχθες τις σκεψεις του Υπουργου Δικαιοσυνης,υπαρχει και σχετικη αναρτηση στο ANTINEWS..διαβασε την και τα συμπερασματα δικα σου

  • neos agrotis avatar
   neos agrotis @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 07/08/2010 01:05:18

   Ειπε ψέμματα οσο αφορά την Ελλάδα? Οσο για το ιντερνετ ειναι ενα χρησιμο εργαλειο που προσφέρεται για προπαγανδα και οχι για αντισταση κατα της προπαγάνδας και φυσικά για εκτόνωση των "επαναστατων" και ψυχολογική υποστήριξη μεταξύ μας.
   Καληνυχτα ομως τώρα γιατί το πρωι ξυπναμε 6.00.

  • neos agrotis avatar
   neos agrotis @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 07/08/2010 01:07:35

   Και οσο για σοβαρη πρόταση για αντίσταση εγω δεν ειμαι σωτήρας την αποψή μου λέω.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ neos agrotis 07/08/2010 01:15:27

    Κανείς δεν είναι...όλοι την άποψή μας λέμε...άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο ενημερωμένος...άλλος πιο περιγραφικός κι άλλος πιο λακωνικός.

    Το "μέσο" αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη από ότι του καταλογείς και εξαρτάται από εμάς τους χρήστες αν η εξέλιξή του θα ναι προς ώφελος της πατρίδας.

 9. ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ avatar
  ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 07/08/2010 01:30:12

  Απόγονοι ηρώων και ηρωίδων, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δε θα δεχτούμε την ισοπέδωσή μας από τους προδότες και το ΔΝΤ και θα διαλύσουμε τα σενάρια του πειράματος που οδηγούν στην εξαθλίωσή μας και το ξεπούλημα της περιουσίας μας (ιδιωτική και δημόσια) σε λίγα μεγαλολαμόγια.

 10. fwteinh avatar
  fwteinh 07/08/2010 04:47:27

  "...Σε δημόσια κτίρια, υπουργεία κλπ, η γαλανόλευκη κυματίζει πάνω σε ένα κολοβό κοντάρι. Σταυρός πουθενά!..."

  Ο Δρούτσας υποδέχτηκε τον Νταβούτογλου στη Ρόδο λέγοντας, "Τον καλοσωρίζουμε στην ΠΕΡΙΟΧΗ μας". Η λεξη ΧΩΡΑ ή ΕΛΛΑΔΑ πουθενά. Τι γίνεται και τι κάνουμε?

 11. fwteinh avatar
  fwteinh 07/08/2010 04:50:00

  επίσης αυτή η ύπαρξη που φέρει τίτλο υπουργού τουρισμού, επίσης καλωσόρισε τον Τούρκο "στην ΠΕΡΙΟΧΗ μας". Ποιός τους κάνει εντατικά μαθήματα να λένε τα ίδια?

 12. Valentinos avatar
  Valentinos 07/08/2010 09:07:33

  Κανένας σας δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Το πρόβλημα είναι ο πλούτος που δεν επαρκεί πλέον για όλους. Για να εξακολουθήσει ο Κόκκαλης και κάθε Κόκκαλης να διαθέτει και να χρησιμοποιεί θαλαμηγό (κάτι που σίγουρα δεν θέλει να στερηθεί) πρέπει εσύ να σταματήσεις να έχεις αυτοκίνητο. Για να εξακολουθήσει να πηγαίνει για καφέ στη Ρώμη με το τζετ όπως του αρέσει θα πρέπει εσύ να ψωνίζεις λιγότερο απο τη λαϊκή. Αναδιανομή προς όφελος των ισχυρών. Αυτό είναι το μυστικό και αυτοί το έχουν καταλάβει εμείς ακόμη ψαχνόμαστε. Δεν έχουν καμία διάθεση να στερηθούν τίποτα και μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Ο ΓΑΠ είναι απλά ο μισθοφόρος στρατηγός τους.

  • spartaner avatar
   spartaner @ Valentinos 07/08/2010 13:11:04

   Για να εξακολουθήσει ο Κόκκαλης και κάθε Κόκκαλης να διαθέτει και να χρησιμοποιεί θαλαμηγό (κάτι που σίγουρα δεν θέλει να στερηθεί) πρέπει εσύ να σταματήσεις να έχεις αυτοκίνητοΓια να εξακολουθήσει ο Κόκκαλης και κάθε Κόκκαλης να διαθέτει και να χρησιμοποιεί θαλαμηγό (κάτι που σίγουρα δεν θέλει να στερηθεί) πρέπει εσύ να σταματήσεις να έχεις αυτοκίνητο....Ti sxesh exei to ena me to allo... Eleos piaa... me to misos enanti ton epituxhmenwn... Gia na kanei auto o kokalhs efteiakse etaireies pou APASXOLOUN perissoterous apo 1000 spoudagmenous mixanologous tou polutexneiou kai allwn sxolwn...Φτειαχνει λογισμο...που αγοράζουν τα κακα αμερικανάκια... ακόμα και οι ρώσοι πρώην κομμουνιστές αγοράζουν ελληνική τεχνολογία...(ααα το ξέχασα και στη Αμερική και στην Ρωσία είνα λαμόγια οι κυβερνήτες τους αλλα και σε άλλες χώρες που εξάγει ο Κοκαλης και κει Λαμόγια είναι) Εφτειαξε ο Κοκκαλης μια απο τις λιγες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ εταιρείες αρχίζοντας απο το 0 με 4 μηχανικούς...και έφτασε να προμηθεύει μηχανήματα μέχρι και την ΑΜΕΡΙΚΗ...και τον υβρίζουμε απο πάνω..Μακάρι να είχαμε 100 ακόμα σαν και αυτούς... δεν θα ήταν η Ελλάδα μια ζητιάνα να ζητάει χρήματα για να θρέψει τα παιδιά της...Τι σχέση έχει το τζετ για καφέ στη Ρώμη με τη λαική... ΕΛΕΟΣ...ΠΙΑ.. Κάνε και σύ μια τέτοια εταιρεία Βαλεντινος και θα σε παραδεχθώ...

   • Misha avatar
    Misha @ spartaner 07/08/2010 15:22:30

    Ο Θείος ήταν στη Σταζι.Όταν έπεσε το καθεστως , άνοιξαν τα κιτάπια και τον βρηκαν.Του προτειναν να κάνει την ιδια δουλειά με τους απεναντι κι εκεινοι θα τον έβαζαν μέχρι και τη Γουωλ Στρητ.Οι συμφωνίες αυτές τηρήθηκαν με ευλάβεια και από τις δυο πλευρές.Ο στρατός των κόκκινων κάφρων και η συμμορία Σημίτη -Τσουκάτου βοηθησαν όσο δεν παίρνει προς αυτη την κατεύθυνση.
    Ποιος δε θυμαται στο Μεγάλο Τηγάνι τον Τσουκάτο, τον Κακαουνάκη και τον Θείο καθισμένους διπλα δίπλα;

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ spartaner 07/08/2010 18:10:05

    O άνθρωπος δεν διαβάζει καν πρόσφατη επικαιρότητα να δει τα 200 μύρια που τσίμπησε ο "θείος" και πάλι χαριστικά από τον ΟΠΑΠ...κι εσύ του εξηγείς ανώτερα μαθηματικά...!!!

 13. Στέργιος avatar
  Στέργιος 07/08/2010 10:29:13

  Δεν υπάρχουν "αριστεροί" και "δεξιοί".
  Υπάρχουν οπαδοί και πολέμιοι τής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 14. radical avatar
  radical 07/08/2010 10:41:37

  Κ. Παναγιώτου, όσο θα υπάρχουν κοινωνικές ανισότητες, πλούσιοι και φτωχοί, θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα εκφράζουν αυτή την κοινωνική αναγκαιότητα μιας πιο δίκαιης αναδιανομής του πλούτου. Το πως και ποιοί αυτό το εκφράζουν η ζωή είναι που το δείχνει καθημερινά με την πραχτική του καθένα. Κατά τα άλλα, όπως υπάρχει η συλλογική ενοχοποίηση εξ ίσου υπάρχει και ο στρουθοκαμηλισμός «αρετή» που η φυλή μας ως άθλημα το κατέχει και το «παίζει» άριστα. άλλωστε απο την σύσταση του Νεοελληνικού κράτους πάντα έφταιγαν οι ξένοι. Εμείς είμαστε πάντα τα θύματα, αυτά σε μια χώρα που όταν ξεκίνησε η σύγχρονη κρατική της υπόσταση υπήρχαν κόμματα αφοσιωμένα στις τότε ξένες κυρίαρχες δυνάμεις.

 15. radical avatar
  radical 07/08/2010 11:05:27

  @neos agrotis
  Το διαδίκτυο φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και συμβάλλει στην ζύμοση των ιδεών. Μπορεί να συμβάλλει στην αυτοοργάνωση της μάζας και σε αμεσοδημοκρατικές λύσεις. Για αυτό άλλωστε υπάρχει ένας τόσο συστηματικός πόλεμος. Θα διαπιστώσεις πως κανείς δεν πηγαίνει στα κομματικά γραφεία να συζητήσει αλλά στο διαδίκτυο συζητά.

 16. radical avatar
  radical 07/08/2010 12:25:42

  «Καλωσορίζω τον κ. Νταβούτογλου στην Ελλάδα, στη Ρόδο. Οπως γνωρίζετε, βρίσκομαι στη Ρόδο, καθ’ οδόν για το Καστελόριζο και είναι μια ευτυχής σύμπτωση ότι βρίσκεται οικογενειακώς στην περιοχή.
  http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=07/08/2010&id=190960
  Επειδή η παραπληροφόρηση είναι πιο επικίνδυνη και απο το ψέμα.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ radical 07/08/2010 12:41:49

   Ασφαλώς!!

   Davutoglou προς Δρούτσα: “Είμαστε μία οικογένεια και τα μοιραζόμαστε όλα…”
   Ευκαιρία για να τονίσει ότι το Αιγαίο συνδιαχειρίζεται έδωσε για άλλη μια φορά στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ο ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας.
   Σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Τούρκος ΥΠΕΞ τόνισε χαρακτηριστικά:
   «Η θάλασσα του Αιγαίου είναι το κοινό μας σπίτι και όταν ήμουν στο Μποντρούμ τηλεφώνησα στο Δημήτρη για το αν θα ήταν δυνατόν να συναντηθούμε στη Ρόδο. Αυτός ευγενικά δέχτηκε να συναντηθούμε και είμαι ευγνώμων για αυτό.
   Είμαστε σαν μία οικογένεια, Τούρκοι και Έλληνες, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια γεωγραφία, την ίδια πολιτιστική κληρονομιά, την ίδια τουριστικό περιβάλλον και μακραίωνη πολιτιστική κληρονομιά».

   • Misha avatar
    Misha @ αλλενάκι 07/08/2010 13:34:19

    Και προσέθεσε ο Νταβούτογλου «θα μοιραζόμασταν και τα γιουσουφάκια αλλά δε θέλατε να τουρκέψετε και να περνάμε ζωή και κότα όλοι μαζί.Ιδου τωρα η κατάντια σας.Ποτέ δεν είναι αργά να αναθεωρήσετε τις λαθεμένες επιλογές σας»

    για να ανταπαντήσει ο Φον Δρούτσας «Για , για! Γιαβόλ μάινε Φύρερ»

 17. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 07/08/2010 13:02:59

  Κωνσταντίνου Ζ' του Πορφυρογέννητου - De Administrando Imperio
  Εκπληκτικά ΕΠΙΚΑΙΡΗ και σύγχρονη διπλωματική - σταρτηγική πραγματεία, άν τη διαβάσει κανείς αναλογικά.
  Εργαλείο για προσανατολισμό στο σημερινό διεθνοπολιτικό - γεωπολιτικό και διεθνο-οικονομικό χάος χάος:
  h**p://remacle.org/bloodwolf/historiens/constantin/table.htm

 18. Αποστόλου Παναγιώτης avatar
  Αποστόλου Παναγιώτης 07/08/2010 14:54:49

  οφείλω να διευκρινήσω πως με τους πολιτικούς όρους , αριστερός , δεξιός , είμαι δεξιός και δεν έχω λόγους να το κρύβω . Ομως πατριώτες μπορεί να βρει κανείς σε όλους τους πολιτικούς χώρους . Από εκεί και μετά , εξαρτάται πόσο σημαντικά είναι τα εθνικά θέματα στις επιλογές του κάθε πολίτη . Για εμένα προσωπικά είναι στην πρώτη θέση των επιλογών μου.

 19. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 07/08/2010 20:08:03

  Τι ακριβώς είναι "δεξιός";

 20. V FOR VENDETTA avatar
  V FOR VENDETTA 09/08/2010 00:48:50

  ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΓΙΑ ΖΩΕΣ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.