#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/06/2013 13:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχει δίλημμαΤου Ανδρέα Παπαμιμίκου

Ζούμε μέρες περίεργες. Η χώρα προσπαθεί να γυρίσει σελίδα, την ώρα που ορισμένοι πολιτικάντηδες συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του λαού. Συνεχίζουν να δρουν προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων, υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο, το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης κατέρρευσε και η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά, ανέδειξε πως τελικά δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν πολιτικοί που δουλεύουν. Αντιλαμβάνονται την κοινωνία και μπορούν να λειτουργούν υπερβατικά, βάζοντας την Πατρίδα πάνω από το προσωπικό συμφέρον.  Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πολιτεύονται εγωιστικά και όταν οι περιστάσεις το επιβάλουν, βρίσκουν το θάρρος να κάνουν και βήματα προς τα πίσω, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η χώρα.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, η Νέα Δημοκρατία καλείται να παίξει κυρίαρχο ρόλο. Να στηρίξει το κυβερνητικό έργο και να δώσει στον πρωθυπουργό νέα ώθηση προκειμένου να προχωρήσει ακάθεκτος τις μεταρρυθμίσεις. Τώρα που σταδιακά ξεμπερδεύουμε με τα προνόμια των «λίγων», πρέπει να δουλέψουμε ώστε να πιάσουν τόπο οι θυσίες των πολλών.

Πρέπει, να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό επεκτείνοντας τις ρήξεις και τις δημιουργικές ανατροπές μέσα στην παράταξη μας. Πετυχαίνοντας να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο ανθρώπους με θέληση να προσφέρουν.

Ο πολιτικός μας οργανισμός, πρέπει πλέον να μπει σε νέες βάσεις. Να ανοίξει ξανά τις πόρτες του στην κοινωνία. Να δώσει τα ηνία του σε ένα μικρό και ευέλικτο πυρήνα. Σε στελέχη με διάθεση να λύνουν ζητήματα. Να δώσει χώρο σε καταξιωμένους ανθρώπους, επαγγελματικά ή κοινωνικά, ώστε να βγουν μπροστά και να μιλήσουν  με τους πολίτες.

Με την κεντρική ατζέντα άλλωστε να είναι σήμερα περιορισμένη, οι περιφερειακές παρεμβάσεις μπορούν να εγκαινιάσουν μία νέα σχέση της Νέας Δημοκρατίας με τον πολίτη και παράλληλα μέσα από μία θεματική διάρθρωση των δομών μας, να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε όλο το οπλοστάσιο στελεχών που σήμερα παραμένει αδρανές.

Με απλά λόγια, συνθέτοντας τη δράση έμπειρων και νεότερων εξειδικευμένων στελεχών, μπορούμε να δώσουμε τεράστια δυναμική στην κοινοβουλευτική μας ομάδα και να μιλήσουμε με τον κόσμο, μέσα από την καθημερινότητα του. Να συνδέσουμε την παράταξη μας ξανά με την κοινωνία και να πάρουμε πίσω την ιδεολογική κυριαρχία, ανοίγοντας μέτωπα με τα άκρα του πολιτικού συστήματος.

Έχουμε άλλωστε μοναδικά σημεία υπεροχής, ώστε να το κάνουμε. Για περισσότερο από μισό αιώνα, συμβάλουμε ως πολιτικός χώρος απρόσκοπτα στην πρόοδο της Ελλάδας και την επιμονή της προς τη Δύση.

Είναι μονόδρομος λοιπόν, να συγκρουστούμε στο πεδίο της Ιστορίας και της Ευρώπης, όπου όλες οι μεγάλες επιλογές του κεντροδεξιού χώρου δικαιώθηκαν και σε μεγάλο βαθμό συνέβαλαν στο να ξεφύγει η χώρα από μια τριτοκοσμική μιζέρια.  Την ώρα που άλλοι έκαναν τους αντι-ευρωπαϊστές, όπως και σήμερα, εμείς αταλάντευτα στρέφαμε την χώρα στην Ευρώπη.

Είναι καιρός να μιλήσουμε για το οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο που υπηρετούμε και σήμερα αποδεικνύεται το μόνο βιώσιμο, σε αντιδιαστολή με  τη δημοσιο-υπαλληλική νοοτροπία και διαφθορά σήμα κατατεθέν της Αριστεράς.

Να πούμε ξεκάθαρα, πως η αλληλεγγύη και η κοινωνική προστασία δεν είναι προνόμιο των αριστερών ιδεών, αλλά βασικός πυρήνας του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Μέτρο της δικής μας πολιτικής είναι ο άνθρωπος και η εξέλιξη του.

Αλλά και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο γύρω από τον πατριωτισμό. Να διαχωρίσουμε τους εθνολαϊκιστές από αυτούς που εργάζονται αδιάλειπτα για την πατρίδα, ρίχνοντας φως στους σκελετούς του Μάο ή του Χίτλερ που πολλοί από τους όψιμους σωτήρες, έχουν ξεχασμένους στις ντουλάπες τους από το παρελθόν.

Η επιστροφή στην ιδεολογική κυριαρχία λοιπόν είναι μονόδρομος. Αρκετά παραδώσαμε αμαχητί και ακόμα περισσότερα εγκαταλείψαμε στα χέρια των δήθεν προοδευτικών. Η γενιά μου, δεν έχει άλλη επιλογή. Για πολλά χρόνια ζήσαμε στη σκιά του εφήμερου, όμως η υπερβατικότητα με την οποία αντιμετωπίζει την πολιτική ο Αντώνης Σαμαράς, αποτελεί σημαντικό κίνητρο προκειμένου να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η παράταξη να γίνει ξανά κυρίαρχη.

Διλήμματα δεν υπάρχουν. Αν πιστεύεις όσα λες, έχεις σύγχρονη αντίληψη και ξέρεις τι πρέπει να αλλάξει, τότε πρέπει να βγεις μπροστά στα δύσκολα. Οφείλεις να υπηρετήσεις το όραμα για μία ισχυρή Ελλάδα και να προσπαθήσεις να μετατρέψεις τη Νέα Δημοκρατία σε σύγχρονο πολιτικό οργανισμό που θα δώσει μάχες, ώστε να μπορέσουμε σύντομα να σπάσουμε την ιδεολογική ηγεμονία αυτών που μας χρεοκόπησαν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 22/06/2013 13:30:45

  Οι εκλογές του περασμένου Μαΐου απέδειξαν ότι η Ν.Δ "έχει μαγιά". Είναι η μοναδική παράταξη που διαθέτει φανατικούς ανειδιοτελείς οπαδούς. Αυτοί κράτησαν Θερμοπύλες και δεν διολίσθησε η χώρα στα χέρια του Τσίπρα και του Καμμένου. Αυτοί πήραν μετά από χρόνια το λόγο και διαφώνησαν στα καφενεία και στα blogs με τους παλιούς τους δήθεν ομοϊδεάτες. Διαφώνησαν με εκείνους οι οποίοι ως αρουραίοι εγκατέλειψαν το πλοίο το οποίο όμως ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ. Και δεν βούλιαξε γιατί διαθέτει πιστούς ανειδιοτελείς οπαδούς. Αυτούς τους ανειδιοτελείς ψάξτε και επανδρώστε το κόμμα. Δεν λαϊκίζουν και δεν μαζεύουν ψήφια τάζοντας όμως πολεμάνε χωρίς προσωπικό ώφελος. Είναι οι πιστοί εργάτες της παράταξης που το μόνο που τους ικανοποιεί είναι η εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος.

  • MantisKalhas avatar
   MantisKalhas @ MantisKalhas 22/06/2013 13:59:45

   ....όφελος...

  • Karanus avatar
   Karanus @ MantisKalhas 22/06/2013 16:19:59

   "Αυτούς τους ανειδιοτελείς ψάξτε και επανδρώστε το κόμμα."
   Πολύ σωστή τοποθέτηση.
   Μπράβο σου!!!

  • fotis160 avatar
   fotis160 @ MantisKalhas 23/06/2013 00:37:44

   Μάλλον δίνεις μια γηπεδική διάσταση στο σχόλιο σου όταν αναφέρεσαι σε ''φανατικους οπαδούς''.Όσο για τη ''μαγιά'' καλύτερα να την δώσουμε στις γιαγιαδες μας να φτιάξουν κανά ψωμι ζυμωτό γιατί μόνο αυτές ψηφισαν Πασοκ-Νδ. Φιλικά πάντα χάριν αστεϊσμού !!!

  • αρχιμηδης avatar
   αρχιμηδης @ MantisKalhas 23/06/2013 14:55:36

   "Αυτοί κράτησαν Θερμοπύλες και δεν διολίσθησε η χώρα στα χέρια του Τσίπρα και του Καμμένου."
   Tους βοήθησαν λιγάκι και οι Γερμανοί με τουε Υπερτραπεζίτες βέβαια, αλλά γλυτώσαμε απο τη Σκύλλα όπως λές...

 2. Μελανας avatar
  Μελανας 22/06/2013 14:11:32

  Και πως θα λειτουργήσει κανά η ΝΔ; Με το νεκροταφείο της Συγγρου; Ο πιο μικρός εκει μέσα ειναι 50 και το μόνο που ξέρει ειναι να παίζει πασιεντζα στον υπολογιστή. Άμα δεν κάτσει ο Σαμαρας να τους διώξει όλους και να βάλει νεα παιδιά δεν υπαρχει σωτηρια. Σαν να πας να πολεμησεις στον πόλεμο των αστρων με σφεντονες. Αυτή τη στιγμή όλη η ΝΔ ειναι ο Σαμαρας. Το μόνο κεφάλαιο. Αλλα πόσο να αντέξει και αυτος μόνος του;

 3. Nik avatar
  Nik 22/06/2013 14:40:33

  Κανένας καταξιωμένος και νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει κατανοητός στο σημερινό επικοινωνιακό κλίμα. Επιχειρήματα και θέσεις βασισμένες στην κοινή λογική είναι ακατανόητα σε ένα κοινό που έχει γαλουχηθεί με τσιτάτα και σλόγκαν. Αυτό είναι το πρόβλημα που εμποδίζει την συμμετοχή καταξιωμένων ανθρώπων στα κοινά. Λύστε το αυτό και τα άλλα θα γίνουν μόνα τους.

 4. Χριστόφορος Μίχου avatar
  Χριστόφορος Μίχου 22/06/2013 14:54:48

  Σωστός ο Nik, καλησπέρα σας.

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ 22/06/2013 15:59:52

  ΨΨ

 6. Γιώργος Β. avatar
  Γιώργος Β. 22/06/2013 18:34:09

  Μπράβο Ανδρέα!
  Πολύ εύστοχο το σχόλιο "Πρέπει, να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό επεκτείνοντας τις ρήξεις και τις δημιουργικές ανατροπές μέσα στην παράταξη μας.". Μακάρι τέτοιες φωνές να είναι στην πρώτη γραμμή που θα διαμορφώσουν την Ν.Δ. του αύριο!
  Ο Παπαμιμικος έχει αποδείξει ότι όπου πήγε πέτυχε!
  Είμαστε δίπλα του!

 7. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 22/06/2013 20:03:33

  Η τελευταια παραγραφος νομιζω οτι τα λεει ΟΛΑ. Καποια πραγματα ειναι αρκετα απλα!

 8. Γνώστης avatar
  Γνώστης 22/06/2013 20:48:52

  Παπαμιμίκο διέψευσες όσους σε έλεγαν μπουλη το 2010. Μακαρι να καταφερεις να βαλεις ταξη στο κομμα. Καλη επιτυχια

 9. Σπορέας avatar
  Σπορέας 22/06/2013 21:33:34

  Ευχές, προθέσεις, εκθέσεις ιδεών.
  Κάτι χειροπιαστό ? Κάτι σχεδιασμένο ? Κάτι που να δείχνει αληθινό ?

 10. fotis160 avatar
  fotis160 22/06/2013 22:56:26

  Μπορείτε να μας πείτε ποιοι ακριβώς μας χρεοκόπησαν;Δεν είναι οι πολιτικές που υπηρετήσατε σαν παραταξη που μας έφεραν εδώ;Δηλάδη τώρα που ξεκίνησε το συμμάζεμα θα κλείσει και το μουσείο της Ακροπόλης ώστε να δούμε τι έφταιξε;

 11. Αίας ο Τιρυνθεύς avatar
  Αίας ο Τιρυνθεύς 22/06/2013 23:27:05

  "Διλήμματα δεν υπάρχουν. Αν πιστεύεις όσα λες, έχεις σύγχρονη αντίληψη και ξέρεις τι πρέπει να αλλάξει, τότε πρέπει να βγεις μπροστά στα δύσκολα. Οφείλεις να υπηρετήσεις το όραμα για μία ισχυρή Ελλάδα και να προσπαθήσεις να μετατρέψεις τη Νέα Δημοκρατία σε σύγχρονο πολιτικό οργανισμό που θα δώσει μάχες, ώστε να μπορέσουμε σύντομα να σπάσουμε την ιδεολογική ηγεμονία αυτών που μας χρεοκόπησαν."

  αυτό τα λέει όλα.

 12. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 24/06/2013 07:51:59

  Θεωρώ πως το άρθρο-παρέμβαση προέρχεται απο τον Γραμματέα του Κόμματος της Ν.Δ. με αυτή την ιδιότητα του προσεγγίζω τα γραφόμενα του.Απο ότι θα διαπιστώσει-αν θα διαβάσει τα σχόλια στο άρθρο του η κατάσταση περιγράφεται με την λαϊκή παροιμία "τρείς λαλούν, δύο χορεύουν και ένας βαρεί παλαμάκια" Δεν γυρίζει λοιπόν σελίδα η χώρα μας καθώς είναι αδύνατον να συγχρονιστούν στην κίνηση τους η πολιτική σκέψη, με την πολιτική δράση και την παρέμβαση στην καθημερινότητα.

  Θα μου επιτρέψει δε να πώ πως έχοντας νωπές τις θύμησες απο την στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού και τότε ΥΠΕΞ την ταραγμένη τριετία 1990-1993 και διαβάζοντας τις παρεμβάσεις του πρίν αρχίσει ο αγώνας της διαδοχής για το αξίωμα του προέδρου της Ν.Δ., αν και αριστερών πεποιθήσεων. είχα ξαναβρεί μαι δεκαετία στον λόγο του αυτόν το πολιτικό για τον οποίο πολλοί μη ανήκοντες στην Ν.Δ. λέγαμε δεν είναι ίδιος.Φυσικά ισχύει το ίδιο για τον στενό πυρήνα Συμβουλών του οι οποίοι και τον συνοδεύουν στην πολιτική του διαδρομή.Άφθαρτοι παρέμειναν για πάνω απο μια δεκαετία και αποτελεί αυτό το γεγονός εχέγγυο για την μετάλλαξη και την μετεξέλιξη του πολιτικού μας κόσμου.

  Δέν ζούμε περίεργες μέρες.Απλά η Ν.Δ. θα τραβήξει τον βασανιστικό δρόμο της συμπόρευσης με το ΠΑΣΟΚ χωρίς αριστερά αντανακλαστικά, με τεράστια πίεση περιμετρικά (Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ) και με ισχυρή αντίδραση στο εσωτερικό της η οποία με το πέρασμα του χρόνου δεν θα είναι μειούμενη αλλά αυξανόμενη και προσπαθώντας μάταια να πείσει την κοινωνία για το τί έπραξε.Κε Γραμματέα ζήσαμε δεκαετίες με την "ρετσινιά" της πολιτικής συμπόρευσης μαζί σας το 1989 και επιτρέψτε μου να γνωρίζω όπως και πολλοί άλλοι, καλύτερα τις συνθήκες

  Στην διελκυστίνδα απέναντι στο κατεστημένο, εντός και εκτός παράταξης, εντός και εκτός Ελλάδας δεν μπορείς να αντιπαραθέσεις οτι έρχεται απο το χτές γιατί απλά είτε είναι μέρος του προβλήματος με την στάση του, την σκέψη και την δράση του είτε αποτελεί συνειδητά η μή δομικό στοιχείο του.
  Κατά συνέπεια θα πρέπει για να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο, για να είσαι διαμορφωτής των εξελίξεων και να μην σύρεσαι απο αυτές να έχεις και το Ηθικό Πλεονέκτημα και την Ηγεμονία για την πραγμάτωση του.Σας μιλώ με αριστερούς όρους όμως δεν δύναται χωρίς αυτούς στην φαρέτρα σας να ξεπεράσετε τον σημερινό σκόπελο.Δεν διαθέτει ο πολιτικός σας χώρος ούτε την εμπειρία ούτε την δυνατότητα να πλησιάσει τον μέσο Έλληνα Πολίτη.


  Αυτό αν όντως είστε αποφασισμένοι πρέπει χτές να αλλαχθεί.Μήνες τώρα γράφω δώστε χώρο, χρόνο και τρόπο να έρθει σε επαφή ότι καλύτερο διαθέτει η Δεξιά στην Ελλάδα με το κοινωνικό σώμα.Να δοκιμαστεί η πολιτική τους σκέψη, να δοκιμαστούν οι ικανότητες τους, τα αντανακλαστικά τους επί της καθημερινότητας και επί των γενικότερων εξελίξεων.

  Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, η Νέα Δημοκρατία καλείται να παίξει κυρίαρχο ρόλο. Να στηρίξει το κυβερνητικό έργο και να δώσει στον πρωθυπουργό νέα ώθηση προκειμένου να προχωρήσει ακάθεκτος τις μεταρρυθμίσεις. Τώρα που σταδιακά ξεμπερδεύομαι με τα προνόμια των «λίγων», πρέπει να δουλέψουμε ώστε να πιάσουν τόπο οι θυσίες των πολλών.Αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια της Παράταξης σας γιατί αν παραμείνει εκεί η εσωστρέφεια θα είναι η βασική αιτία της αποτυχίας σας.
  .
  Η Κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. δεν διαθέτει μεγάλο αριθμό στελεχών ικανών να έρθουν σε επαφή με την κοινωνία με όρους πολιτικούς.Χρόνια τώρα αυτή η ένδεια της Ελληνικής πολιτικής ζωής αυτή έχει καταστεί το μεγαλύτερο καρκίνωμα .Πρέπει να ανατρέχω σε αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρώ τοποθετήσεις του Κου Κουμουτσάκου, της Κας Βούλτεψη του Κου Δημητρακόπουλου. Μου είναι αδιανόητο η πολιτική μου σκέψη να τρέφεται απο παρεμβάσεις στο twittwr, στο facebook στα πρωινά και μεσημεριανά, σε πολιτικές ενημερωτικές εκπομπές που είναι αδύνατον να τις αντέξω λόγο του ότι η ρήση του Κου Χαλβατζή αποδεικνύεται ως η μόνη που μπορεί να περιγράψει το όλο σκηνικό.Μπορεί να τρέφει το κομματικό ακροατήριο ο ξύλινος και φανατισμένος λόγος όμως δεν πείθει όσους απομακρύνθηκαν και τους αναποφάσιστους. Χρειάζεστε έναν χώρο που θα κάνει πολλούς απο εμάς να μπορούμε να σας προσεγγίσουμε να μιλήσουμε μαζί σας , να σας συναντήσουμε, φυσικά με την θέληση σας.

  Επειδή η ιστορία είναι αδιάψευστος μάρτυρας, ως πολιτικός χώρος έχετε συμβάλλει τα μέγιστα για την πραγμάτωση της υπανάπτυξης της Ελλάδας και της καχεκτικότητας της Δημοκρατίας.Τα άκρα από τα σπλάχνα σας προέρχονται, στα σπάργανα σας το νεοφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα ανδρώθηκε , (και) εσείς τα θρέψατε ιδεολογικά μέσα απο τα εμφυλιακά και μετεμφυλιακα σύνδρομα. συστήματος (δείτε την στάση τριών στελεχών-βουλευτών σας ως καταγράφηκε και άλλων τόσο φιλικά προσκείμενων ). Πέντε φορές κατέπνιξε το δεξιό παρακράτος και το Κόμμα της Ν.Δ. προσπάθειες μεταρρύθμισης οι τρεις προέρχονταν απο στελέχη του Κόμματος σας και ηγετικές φυσιογνωμίες του Δεξιού Πολιτικού χώρου
  .
  Η Επιμονή σας προς την Δύση με όρους υποτέλειας και ουχί ισότιμης συνεργασίας δεν αποτελεί έπαθλο σας. Το 37% του Ελληνικού εδάφους κατέχετε απο την Τουρκία για το Ανήκομεν στην Δύσην και για το Κούβα της Μεσογείου.Η Τραγωδία της Κύπρου, η Χούντα των Συνταγματαρχών, ο έλεγχος στο Αιγαίο απ οτην Τουρκία (αποχώρηση στρατιωτικό σκέλος απο το ΝΑΤΟ) φέρουν την σφραγίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ ,του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Δεξιού Παρακράτους.Αν ενοείται την ένταξη μας στην Ε.Ε. και την εκσυγχρονιστή προσπάθεια του 1950 του Κου Καραμανλή , ο ίδιος σας ο χώρος φαλκίδευσε τα όποια θετικά παραγόμενα αποτελέσματα.Ο Γιάννος Κρανιδιώτης Θεωρούσε την μέγιστη πολιτική συναίνεση την μέγιστη κοινωνική συνοχή ως το εφαλτήριο της πραγμάτωσης της Εθνικής Στρατηγικής κα ιτου Εθνικού Σχεδίου την ώρα που κατέγραφε το πολιτικό στίγμα της Ελλάδας στον Δυτικό χώρο.Τα όσα θετικά επέτυχε η Ελλάδα και η Κύπρος απο το 1981 και μετά φέρουν την σφραγίδα του γιατί κινήθηκε με όρους ισότιμης συνεργασίας , με ρεαλισμό υπευθυνότητα συνέχεια και συνέπεια..

  Είναι μονόδρομος να αποκτήσετε πολιτικό λόγο αντάξιο της Ελληνικής Ιστορίας μας, των παραδόσεων μας, του Πολιτισμού μας και των σημερινών συνθηκών.Μια Ελλάδα που ταλανίζεται απο την οικονομική δυσπραγία και την πολυεπίπεδη κοινωνική κρίση. Δεν ζώ σε καμιά τρικοτοκισμική μιζέρια ζώ στην χώρα που γεννησε τον Πολιτισμό, την Λογική, την Κριτική, την Δημοκρατία. Την μιζέρια την παλεύουμε πολλοί ανεξάρτητα απο ιδεολογικό χώρο τον οποίο μπορεί να είμαστε φιλικά προσκείμενοι. Η Μιζέρια είναι και δεξιού πολιτικού χρώματος Κε Γραμματέα, όπως και η Διαφθορά και η Διαπλοκή.Το μοντέλο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της επίπλαστης ανάπτυξης φέρει την σφραγίδα του πολιτικού σας χώρου για πάνω απο 40 χρόνια
  Αν σας απαντώ είναι γιατί θέλω όταν μένω εγω και το προσκέφαλο να είμαι ήσυχος κια ήρεμος.

  Στίς παραινέσεις σας προς το κομματικό σας ακροατήριο δεν μπορώ να παρέμβω.Τοποθετήθηκα στα γραφόμενα σας με ήθος, ευγένεια, ευπρέπεια, με όρους πολιτικούς, με επιχειρήματα, με λόγο ενωτικό χωρίς διχασμούς μακριά απο σύνδρομα και παραδοχές.Το έπραξα γιατί πιστεύω ότι το έχει ανάγκη ο τόπος μου.

 13. μακεδων avatar
  μακεδων 25/06/2013 20:45:42

  Νέοι άνθρωποι , νέες ιδέες , αλλαγές στα πρόσωπα , πρωταγωνιστές με μάτι χορτάτο για να μην πλησιάζονται από τα τρωκτικά . Ειναι μονόδρομος η επιστροφη στις αξίες τις παραδοσιακές της παράταξης αλλιώς το μέλλον είναι πάρα πολύ σκοτεινό . Τα στελέχη της παράταξης πρέπει να είναι υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος και να μην ξεχνούν το παρελθόν και τις πρακτικές που οδήγησαν την παρίδα σ' αυτήν την κατάσταση και να τις διαλαλούν στον κόσμο και στα στελέχη της αριστεράς που κραυγάζουν για ακροδεξιά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.