23/05/2008 13:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν το πιστεύω. Υποχώρησε ο …Σουφλιάς

Την απόσυρση, από το Χωροταξικό, διατάξεων του άρθρου 12 που επέτρεπε χωροταξικές παρεκκλίσεις για μεγάλες επενδύσεις, προανήγγειλε χθες στη Βουλή ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ. Το συγκεκριμένο κεφάλαιο είχε προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις, καθώς μέσω γενικόλογων και ασαφών προβλέψεων οδηγούσε σε ελαστικοποίηση των διατάξεων προστασίας του περιβάλλοντος. Με βάση και τις εν λόγω προβλέψεις, η αντιπολίτευση υποστήριξε ότι το Χωροταξικό είναι ετεροβαρές υπέρ των ιδιωτών επενδυτών, σε αντίθεση με την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και του πολιτισμού. «Ήμουν προβληματισμένος γι’ αυτό το ζήτημα, άκουσα και τις παρατηρήσεις σας, σκέφτομαι, λοιπόν, να αποσύρω το κεφάλαιο γιατί ίσως θα μπορούσε να λειτουργήσει όντως ως κερκόπορτα», είπε χαρακτηριστικά στο κλείσιμο των εργασιών της πέμπτης και τελευταίας συνεδρίασης των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής ο κ. Γ. Σουφλιάς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 23/05/2008 13:55:37

  Κουφός αλλά ΟΧΙ και ,μη βράχος .

 2. Vass avatar
  Vass 23/05/2008 18:54:07

  Η απόσυρση των διατάξεων μου θυμίζει τη γνωστή ιστορία του Χότζα που έλυσε το πρόβλημα της έλλειψης χώρου διατάζοντας να βάλουν οι χωρικοί τα ζώα μέσα στο σπίτι τους.

 3. Swell avatar
  Swell 23/05/2008 20:41:50

  Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.