#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/02/2011 14:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν την έπαιρνε την κυβέρνηση να τα πει και έβαλε την ΤρόικαΖούμε το θέατρο του παραλόγου και της κοροϊδίας με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, Αφού η Τρόικα βγήκε και ανακοίνωσε πανηγυρικά το πρόγραμμα εκποίησης της Ελλάδας, στις 3 χθες το απόγευμα, η κυβέρνηση Παπανδρέου θυμήθηκε να αντιδράσει διά του κ. Πεταλωτή στις 2 τα ξημερώματα – αφού βεβαίως προηγουμένως οι Πασόκοι κόντευαν να ανεβούν στα κάγκελα.

Τι παριστάνει η δήλωση Πεταλωτή; Ότι η κυβέρνηση δεν ήξερα τάχα τίποτα. Ιδού λοιπόν η αλήθεια: Από νωρίς το απόγευμα, παράλληλα με την συνέντευξη της Τρόικα κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία (εμείς το ανεβάσαμε στις 18:12) Ενημερωτικό Σημείωμα για την τρίτη επικαιροποίηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής που εκδόθηκε από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!! Εκεί γράφει για τα 50δις αποκρατικοποιήσεων:

Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων

·Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.
·Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.

Γιατί λοιπόν “μέμφονται”  την Tρόικα;;;; Επειδή το ανακοίνωσαν πρώτοι;;;

Διαβάστε το έγγραφο και στην επίσημη εκδοχή του http://government.gov.gr/2011/02/11/7894/

Διαβάστε και τι είπε ο Deroose

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 12/02/2011 14:28:12

  Η Τρόικα είπε αυτά που συζητούσε τόσο καιρό με την Κυβέρνηση.
  Τα λόγια της Κυβέρνησης ουσιαστικά ακούμε, αφού αυτό το feedback έχουν οι Τροϊκανοί. Δεν λένε κάτι εντελώς δικό τους αλλά ότι έχουν συναποφασίσει με το GAP.
  Το GAP άλλωστε τα είπε εχθές πρωΐ πρωΐ: "δεν υπάρχει θέμα (όλα είναι ΟΚ δηλαδή) να απολέσουμε βασικά στοιχεία της Κυριαρχίας μας". Έδωσε το πράσινο φως για την εκποίηση της Ελλάδας δηλαδή.

  Η πρόθεση του GAP είναι το ξεπούλημα, η υποταγή στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση, η εθνική αλλοίωση και υποδούλωση.
  Αυτό πως λέγεται?

 2. anonymous avatar
  anonymous 12/02/2011 15:01:04

  Η στάση της κυβέρνησης και του ΓΑΠ μου θυμίζει τη στάση του και στο Ερζερουμ. Τα είχε συμφωνήσει στα κρυφά και μετά έβγαινε κι έκανε λεκτικές επιθέσεις για να κοροϊδέψει το πόπολο. Το ίδιο και τώρα. Τα έχει συμφωνήσει και κάνει το θιγμένο.
  Οι δικοί του ενθουσιασμένοι και τότε και τώρα. Κατέβηκαν από τα κάγκελα.

  • Orestios avatar
   Orestios @ anonymous 12/02/2011 16:08:39

   Το GAP έδωσε την λίστα με τα εδάφη προς πώληση στην Τρόικα!!
   Το ομολογούν στο βίντεο.
   Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. spiros avatar
  spiros 12/02/2011 15:14:37

  Τόσο γρήγορα οι υποσχέσεις περί πατριψτισμού και πόλεμο για την κυριαρχία να μεταβληθούν δεν ματάγινε. Λέτε λόγω κεκτημένης ταχύτητας να ανακοινώσει εκλογές και να τις πάρει πίσω; ΕΙΠΑ -ΞΕΙΠΑ; Θα το δούμε και αυτό.

 4. anonymous avatar
  anonymous 12/02/2011 15:17:02

  Χε χε έχουν πλάκα. Θα κάνουν και διάβημα λέει!

  Διάβημα προς τους επικεφαλής της τρόικας Ντομινίκ Στρος-Καν (ΔΝΤ), Ζοζέ Μπαρόζο (Κομισιόν) και Ζαν-Κλοντ Τρισέ (ΕΚΤ) πρόκειται να κάνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους στην Αθήνα, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

  Όπως αναφέρει το ΒΗΜΑonline, ο πρωθυπουργός επιθυμεί να διασφαλίσει ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοιες συμπεριφορές.
  Πηγή Γράφει κι άλλα αλλά τα έκοψα γιατί τα έχουμε ήδη πει από χτες.

 5. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 12/02/2011 15:21:47

  Για να καταλάβω όταν ο Σαμάρας ζητούσε να αξιοποιηθεί η δημοσία περιουσία ήταν λάθος και τώρα μας κακοφαίνεται;

  Το θέμα τι μπορούμε να πουλήσουμε/αξιοποιήσουμε ώστε να επαναγοράσουμε χρέος με ένα spread 8-9%-10% σαν λύση κακή δεν την βρίσκω, ουτως ή άλλως η δημόσια περιουσία αναξιοποίητη μένει θα μπορούσε να υπάρχει μια χρονομισθωση ή να πουληθούν όσα κρίνονται μη απαραίτητα.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Σοσιαληστής 12/02/2011 15:23:20

   Ο Σαμαρας δεν μίλησε για ξεπούλημα. Για αξιοποίηση μίλησε

   • Σοσιαληστής avatar
    Σοσιαληστής @ Factorx 12/02/2011 16:02:10

    Το ξεπούλημα με την αξιοποίηση δεν είναι μακριά άσε που γίνεται και λάστιχο.

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ βάφτηκε το ξεπούλημα την Ολυμπιακή μην πέσουμε πάλι στα ίδια.

 6. Berlousconication avatar
  Berlousconication 12/02/2011 15:27:32

  Γιατί λοιπόν “μέμφονται” την Tρόικα;;;; Επειδή το ανακοίνωσαν πρώτοι;;;

  'Ελα ρε φάκτορα που δεν καταλαβαίνεις!
  Ασχολούνται με την κοινωνία, όποτε έρχονται ΕΚΛΟΓΕΣ.

  Let the show begin!

 7. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 12/02/2011 15:40:57

  Τώρα φάνηκε το σχέδιο των τοκογλύφων.
  Αν επέτρεπαν την εξαγορά του ελληνικού χρέους που σήμερα το έχουν ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ και ΤΡΑΠΕΖΕΣ σε αγοραίες αξίες
  που τόσο εκτιμούν θα πλήρωναν 330 διςχ70%=231 δις και θα ήταν 90% του ΑΕΠ όσο και ο μέσος όρος των χωρών της Ε.Ε. και με ετήσιους τόκους αντί 18 δις
  12 δις.
  Δηλαδή δεν θα υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην ελληνική οικονομία.
  Με τα μέτρα της εξαθλίωσης που επέβαλαν οι ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ
  δια των οργάνων της ΤΡΟΙΚΑ και του IMF και των εγχώριων συνεργατών τους, είχαν και έχουν σκοπό να παραπλανήσουν τον εξαθλιωμένο Έλληνα πολίτη και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αντιστέκονται ακόμα, ώστε να συναινέσουν στο ξεπούλημα της ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, στους κερδοσκόπους τοκογλύφους και μάλιστα με χρήματα κλεμμένα από τους ίδιους τους έλληνες πολίτες και έπιχειρηματίες σε μεγάλο μέρος και από τους Ευρωπαίους πολίτες που θα επωμισθούν το χρέος σε ένα μικρότερο μέρος.

  • drider avatar
   drider @ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 12/02/2011 16:10:16

   Η εξαγορά του χρέους δεν μπορεί να γίνουν στα ποσοστά που αναφέρονται. Αν μας δανείζανε χαμηλότοκα οι Ευρωπαίοι για να εξαγοράσουμε μαζικά τα ομόλογα μας, θα ανέβαινε η αξία τους. Έτσι λειτουργούν οι αγορές - ισοσκελιστικά.

 8. spiros1 avatar
  spiros1 12/02/2011 15:45:30

  Από το «Τσοβόλα δώστα όλα» του Πατέρα, φθάσαμε στο σημερινό «Πάρτε τα όλα» του Υιού.
  «Από τρελό, από μικρό και ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ μαθαίνεις πάντα την Αλήθεια». Δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε ορό της αλήθειας για να πουν την αλήθεια. Είναι βέβαιο ότι όλα αυτά περί «ξεπουλήματος του Εθνικού Πλούτου», οι αποικιοκράτες με το ροδοκόκκινο χρώμα στις μύτες τους, τα είχαν συζητήσει με την Κυβέρνηση και τα είπαν ΩΜΑ, επάνω στην «τρελή χαρά τους». Είπαν όμως την αλήθεια. Η κατοχική, υποτακτική κυβέρνηση και αυτοί που ψήφισαν τον αντισυνταγματικό Νόμο 3845/2010 είναι προδότες. Έχουν υπογράψει στο Μνημόσυνό μας για «ενυπόθηκα δάνεια». Τόσο η δανειακή σύμβαση Ελλάδας-χωρών Ευρωζώνης όσο και η δανειακή συμφωνία με το ΔΝΤ Δεν έχουν επικυρωθεί από την βουλή ! Απαξίωσαν την Βουλή, η οποία έχει καταργηθεί από το ΔΝΤ και έχει μεταβληθεί σε μια απλή λέσχη συζητήσεων ! Ας μην μας εμπαίζει ο Πεταλωτής της Βουλής, ο κάθε Ρέππας και ο κάθε εργατοπατέρας Κουκουλόπουλος. Οι Διεθνείς τοκογλύφοι μας δίνουν τοκογλυφικά δάνεια, για να εξοφλούνται άλλα απαιτητά δάνεια. Άρα λοιπόν, καταρρίπτεται ο Μύθος ότι «σώσαμε την Ελλάδα» και ότι «τα δάνεια πάνε σε μισθούς και συντάξεις !».Εύκολα έσφαξαν και σφάζουν εργαζόμενους, συνταξιούχους, μας λεηλάτησαν. Δεν σταματάνε με τίποτα εάν δεν τους σταματήσουμε εμείς. Μιλάνε για «προσβολή της αξιοπρέπειας του Ελληνικού Λαού» όταν οι ίδιοι καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού ! Μέχρι και ο Πρασινοφρουρός, γλείφτης της εξουσίας, δημοσιογράφος Χασαπόπουλος με κλαμένο ύφος έκανε κωλοτούμπες σήμερα 08.31 «Τώρα δικαιώνεται η Κατσέλη που έλεγε ότι αυτοί που έρχονται δεν κάνουν καλό στην οικονομία» ! Πριν από λίγο μάλιστα με κατεβασμένα μούτρα είπε «ο ΓΑΠ είναι ενοχλημένος για την παρεμβατική στάση τους έναντι των απεργών ! Έντονη δυσφορία για το ύφος των δηλώσεων της Τρόικας που στο κάτω – κάτω είναι υπάλληλοι !».
  Οι δηλώσεις του Τόμσεν προσβάλλουν βάναυσα τους Έλληνες Πολίτες ! Με ροδοκόκκινο χρώμα στο πρόσωπό του, μπέρδευε τα λόγια του, ψέλλιζε. Χαρακτηριστικό των Βορειο-Ευρωπαϊκών λαών, των Σκανδιναβικών χωρών. Αν δεν ήταν μεθυσμένος είναι βέβαιο ότι ήταν βαθειά ξενυχτισμένος σε κάποιο κωλάδικο. Δεν φταίει όμως Αυτός. Φταίνε όλοι αυτοί που μας τους επέβαλαν, φταίνε όλοι αυτοί που έφεραν την Πατρίδα σε αυτό το χάλι, Η Οικογενειοκρατία, η Συντεχνία των Εθνοσωτήρων, οι Εθνοπατέρες, οι δήθεν Μακεδονομάχοι και οι επαναστάτες της τσέπης, οι Εθνικοί εισαγγελείς και οι Εργατοπατέρες της συμφοράς (Τόμπρας, Μαυρίκης, Ραφτόπουλος, Πρωτόπαπας, Κουσελάς, Κολάς, Πολυζωγόπουλος, Κουκουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Δρέττα, Κουτρουμάνης, Παπασπύρου, Ρίζος, φωτόπουλος, Παναγόπουλος) με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό τους και να με συγχωρέσετε αν ξέχασα κάποια άλλα αστέρια και μπουμπούκια. Για όλα φταίνε και «οι γκόμενες οι πρώην και οι επόμενες».

 9. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 12/02/2011 16:03:15

  βάφτισε το ξεπούλημα της Ολυμπιακής*

 10. LOKROS avatar
  LOKROS 12/02/2011 16:34:38

  Μας χτύπησαν μέχρι θανάτου και μας άφησαν να πεθάνουμε μόνη μας, Είναι ο ανέντιμος πιστωτής αυτός που ρίχνει την πρώτη πέτρα, γιατί πιστεύει ότι νομιμοποιείται και θεωρεί τον εαυτό του αναμάρτητο. Η έχθρα είναι πάντα ειλικρινής, η φιλία ποτέ?

 11. zackii avatar
  zackii 12/02/2011 18:07:47

  Ούτε ο πατέρας ούτε ο γιός -ήταν- και είναι ζογκλέρ. Απλώς κατάλαβαν σε ποιό ηλίθιο λαό απευθύνονταν

 12. Χρήστος avatar
  Χρήστος 12/02/2011 18:57:38

  Η κυβέρνηση, αλλά και γενικότερα τα κόμματα, εξακολουθούν να αγνούν το τεράστιο αριθμό των πολιτών που απήχαν απο τις πρόσφατες εκλογές. Κάποια στιγμή θα μας βρούν μπροστά τους και θα καταλάβουν οτι τα "πρόβατα" στους οποίους απευθύνονται είναι "λύκοι".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.