#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/10/2010 16:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν πάνε καλά και αναβάλλουν τα νέα μέτρα για μετά τις εκλογέςΔεν πρόκειται να ληφθούν επιπλέον μέτρα, ούτε θα υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές.

Μιλώντας σε ημερίδα για νέους επιχειρηματίες που διοργανώνει το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε: «Ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων. Καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών πέραν όσων έχουμε δεσμευτεί».

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μήπως οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, ότι δεν θα θιγούν μισθωτοί και συνταξιούχοι, ισχύουν μόνο μέχρι και τις εκλογές;

Διότι τα μηνύματα που έρχονται, από όλες τις πλευρές, δείχνουν ότι προγραμματίζεται η λήψη νέων επώδυνων μέτρων.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επίσκεψη της Τρόικας έχει προγραμματιστεί για μετά τις εκλογές, ενώ η ανακοίνωση της πορείας των δημοσιονομικών μεγεθών- μόνο για την Ελλάδα- απ΄ ό,τι ακούγεται, θα αργήσει.

Δεν θα γίνει, δηλαδή, τις επόμενες μέρες, αλλά και αυτή θα αναβληθεί για αργότερα».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nyfitsa avatar
  nyfitsa 20/10/2010 16:49:11

  το καινούριο σύνθημα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ :’ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ – Μ’ΑΡΕΣΕΙ'!!! χα,χα,χα,

 2. Misha avatar
  Misha 20/10/2010 16:54:12

  To δεδομένο είναι πως ο απατεώνας δε φοβάται ότι θα χάσει κάτι σε προσωπικό επίπεδο κι έτσι δε θα διστάσει να πει οποιοδήποτε ψέμα όσο χοντρό και αν είναι.
  Τον φυλάνε «χίλιοι Εβραίοι-μύριοι Εβραίοι»,η φαμίλια έκανε τη μπάζα της με το Τ3-Τ10, και τώρα είναι σε διατεταγμένη αποστολή αφελληνισμού και ξεπουλήματος της χωρας.

 3. tsilivithras avatar
  tsilivithras 20/10/2010 16:56:26

  The boy who cried wolf...

 4. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 20/10/2010 16:58:06

  Αυτή η πινακίδα με το "AUDIO BRAIN" μπροστά από τον κ. Χρυσοχοϊδη σημαίνει κάτι;

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Κώστας Ροδινός 20/10/2010 19:48:00

   χαχαχα
   ...μην σχολιάζεις ....την Καμπούλ που έβαζε απολυτήρια Λυκείου σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές....

 5. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 20/10/2010 16:59:07

  Και το έλλειμμα μετά τις εκλογές θα το ανακοινώσουν.

 6. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 20/10/2010 19:46:47

  ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε: «Ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων. Καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών πέραν όσων έχουμε δεσμευτεί»....για το 2010 φαντάζομαι, θα είναι κάτι ανάλογο με τον ΦΠΑ ότι δεν θα ανέβει δήλωνε ο Πινόκιο στην Ν Υόρκη, δεν θα πάει από το 11 στο 23 δήλωναν οι πεταλωτές και ο Κώτσος του παπά... πάντα τη γλώσσα της αλήθειας αυτό το παιδί...η συγκεκριμένη δήλωση είναι σαν το λεφτά υπάρχουν που ...εννοούσε που πήγαν τα λεφτά..GAP όνομα και πράμα.

 7. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 20/10/2010 19:46:55

  Μετάφραση. Τα νέα μέτρα θα ληφθούν μετά τις εκλογές. Αφού σας ξανακλέψουμε την ψήφο πάλι.

 8. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 21/10/2010 00:24:34

  δεν έχετε καταλάβει ότι επώδυνα και σκληρά μέτρα για την μείωση των ελλειμμάτων λαμβάνονται σε όλη την Ευρώπη....στην Ουγγαρία, το παράδειγμα της οποίας αναφέρετε συχνά-πυκνά, θα απολυθούν κατόπιν απαίτησης της Ε.Ε 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι(το 10%) για να μειώσει η χώρα το έλλειμμα.....η Αγγλία που δεν ανήκει στην ευρωζώνη και δεν περνάει από ελέγχους του ΔΝΤ και καμιάς τρόικας, θα μειώσει σημαντικά τις κρατικές δαπάνες (εκτός της παιδείας και της υγείας), θα βάλει φόρους πολλών δισεκατομμυρίων στερλινών και θα απολύσει 500.000 περίπου δημόσιους υπάλληλους μέχρι το 2015!!!!!!!!!!
  Και πάει λέγοντας(Πορτογαλία,Ισπανία,Ιταλία κτλ).

  Στην δική μας περίπτωση, επειδή δεν μας δάνειζε κανείς από τις διεθνείς αγορές και για να μην πτωχεύσουμε, παίρνουμε από τον ευρωπαικό μηχανισμό στήριξης, δάνειο 110 δις ευρώ σε δόσεις.
  Οι δανειστές μας όμως ταυτόχρονα, επειδή μας θεωρούν αναξιόπιστους και για να κατοχυρώσουν τα λεφτά τους, μας επέβαλλαν μια σειρά μέτρων για την μείωση του ελλείμματος και την δημοσιονομική πειθαρχία.
  Δηλαδή περίμενε κανείς να μας δανείσουν χωρίς τις σχετικές εξασφαλίσεις ότι και τα χρήματά τους θα πάρουν πίσω και ότι τα χρήματά τους δεν θα πάνε χαμένα?

  Τώρα, προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κύριος Παπανδρέου λέει δημόσια ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, θέλοντας να το ακούσει η Γερμανία και να την πιέσει με αυτό τον τρόπο για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου.
  Έχει ξεκινήσει και διαδραματίζεται ήδη μια "πολιτική" παρτίδα σκάκι ανάμεσα στις 2 διαφορετικές τάσεις στην Ε.Ε (η μια τάση συζητά και αποδέχεται με όρους την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, η άλλη τάση την απορρίπτει κατηγορηματικά).
  Θα δείτε ότι η Γερμανία τελικά μέσα από διαπραγματεύσεις (και θέσπιση συγκεκριμένων όρων) κάποια στιγμή θα δεχτεί επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, όπως δέχτηκε την στήριξη της Ελλάδας μέσα από έναν μηχανισμό στήριξης - που στην αρχή δεν δεχόταν να δημιουργηθεί τέτοιος μηχανισμός για στήριξη κρατών-μελών της ευρωζώνης.

 9. deldio avatar
  deldio 21/10/2010 02:21:32

  Όπως έλεγε εξαρχής η Αλέκα, για να μην ξεχνιόμαστε, αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν δεν θα είναι τα μόνα αλλά θα έρχονται διαρκώς και άλλα (είτε με το κόλπο της αναθεώρησης του ελλείμματος είτε αλλιώς) για να διασωθεί η ρημάδα η κερδοφορία των μονοπωλίων, και το μνημόνιο θα είναι μόνιμο, ακριβώς επειδή τα διαρθρωτικά μέτρα έχουν προσυμφωνηθεί με το Μάαστριχτ και τη Λισσαβώνα. Δεν έφερε η κρίση τα μέτρα απλώς είναι μία καλή ευκαιρία και τα επιτάχυνε, γι' αυτό και τα ίδια κάνουν χθες στην Πορτογαλία και Ισπανία, σήμερα στη Γαλλία και ανακοινώθηκαν και στην Αγγλία αύριο οι υπόλοιποι. Φίλοι το σχέδιο αυτό δεν έχει τέλος...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.