08/03/2010 18:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν ικανοποιήθηκε το Μαξίμου από τις εξηγήσεις Παπουτσή

Επειδή πολλά γράφτηκαν και άλλα περισσότερα ειπώθηκαν, καλό θα είναι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, από όσα ακολούθησαν την επίθεση Παπουτσή κατά Σαχινίδη.

Πρώτον, ο Σαχινίδης τελούσε υπό παραίτηση από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής. Δεν μεταπείστηκε ούτε από τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ούτε από υπουργούς που τον πήραν στο τηλέφωνο, ούτε καν από τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου που του το ζήτησε προσωπικά. Μεταπείστηκε όταν κτύπησε το τηλέφωνό του, μίλησε με τον Γιώργο Παπανδρέου που ακόμα ήταν στο Βερολίνο και του ζήτησε να κάνει υπομονή μέχρι να επιστρέψει.

Δεύτερον, ο υφυπουργός Οικονομικών δεν έδωσε συνέχεια γιατί δεν ήθελε να πάρει διαστάσεις το ζήτημα μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής που έκλειναν οι διεθνείς αγορές. Οι λόγοι ευνόητοι.

Τρίτον, ο Σκανδαλίδης τη γλύτωσε αλλά ζήτημα με τον Παπουτσή υπάρχει. Και θα το χειριστεί ο Παπανδρέου προσωπικά μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ.

Τέταρτον, στο Μαξίμου δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να ανασκευάσει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ 1.

Αυτά και έπεται συνέχεια...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 08/03/2010 19:37:40

  Τρελοκομείο η Ελλάς...

  Ο Γραμματέας ΚΟ, προσβάλλει τον Υπουργό της Κυβέρνησης της χώρας και που στηρίζει η ΚΟ που τον έχει γραμματέα, για μέτρα που ο ίδιος τα ψηφίζει.
  Δεν μπορώ να πω τίποτα για το επίπεδο της πολιτικής στην χώρα εν έτη 2010, αλλά από λογική η χώρα σχίζει...

 2. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 08/03/2010 20:48:16

  Μ'αυτά και με κείνα,συζητάει λέει το Μαξίμου, γιά τον Παπουτσή!!! Εδώ φθάσαμε λοιπόν.Ας πρόσεχαν τις επιλογές τους. Ακου γιά τον Παπουτσήήήή!!! Αυτός,ούτε γιά δήμαρχος δεν κατάφερε να εκλεγεί,παρ'όλη την σκανδαλώδη στήριξη των βοθροκάναλων.

 3. Orestios avatar
  Orestios 08/03/2010 21:31:55

  Καυγάδες εραστών

 4. optimist avatar
  optimist 08/03/2010 22:36:48

  Αν ο Παπανδρεέου δεν ... "τελειώσει" τον Παπουτσή, μόλις πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, έχει τελειώσει πολιτικά ο ίδιος και στα χάλια που είμαστε θα τελειώσουμε και εμείς σαν χώρα.

 5. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 09/03/2010 10:53:41

  optimist,δεν μπορεί να τον τελειώσει τόσο εύκολα.Μην λησμονείς δυό πράγματα:τα 'γραμμάτια' και την 'ομερτά'.Καταλαβαινόμαστε;;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.