Δεν θα συναινέσει σε νέα φοροεπιδρομή η ΝΔ
19/05/2015 06:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν θα συναινέσει σε νέα φοροεπιδρομή η ΝΔ

Στην καταψήφιση της ενδεχόμενης συμφωνίας της κυβέρνησης με τους πιστωτές προσανατολίζεται η ηγεσία της ΝΔ που βλέπει μια νέα φοροεπιδρομή να έρχεται.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αφού ακόμα συμφωνία κυβέρνησης και πιστωτών δεν υπάρχει, παρά το γεγονός ότι έχουν αρχίσει και φωνάζουν διάφοροι και μη εξαιρετέοι για τους δικούς τους λόγους.

Από τη Συγγρού εκπέμπεται δυνατό μήνυμα για ρητή διαφοροποίηση από μία ενδεχόμενη συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επιμένουν ότι η σύγκριση θα γίνει μεταξύ του «email Χαρδούβελη» και της όποιας συμφωνίας.

Είναι προφανές ότι η ΝΔ δεν μπορεί, όσο και να φωνάζουν ορισμένοι, να δεχθεί μια συμφωνία που θα είναι χειρότερη και θα έχει φορολογικά μέτρα που θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

Και επειδή πολλοί κόπτονται τελευταίως για την εσωκομματική δημοκρατία στη ΝΔ, να τους ενημερώσουμε ότι ο Αντ. Σαμαράς θα συγκαλέσει την Κ.Ο. για να συζητηθεί η στάση της ΝΔ έναντι της συμφωνίας.

Και το μήνυμα το έστειλε από το βήμα του ΣΕΒ: Κάποιοι μας συμβουλεύουν να δεσμευτούμε ότι θα ψηφίσουμε κάτι που ακόμα δεν είδαμε. Αν δεν τα ψηφίσουν οι ίδιοι οι κυβερνητικοί βουλευτές πώς θα εφαρμοστούν; Αυτό είναι ο ορισμός της ακυβερνησίας.

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.