24/06/2012 12:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν θα πάει στη Σύνοδο Κορυφής ο Σαμαράς - δείτε τι είπε ο γιατρός τουΔεν θα μπορεί να πάει στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 28 και 29 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός, Αντώνη Σαμαρά, καθώς οι θεράποντες ιατροί τού συνέστησαν ακινησία μετά την επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας που πραγματοποίησε την επέμβαση, Π. Θεοδοσιάδης, ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της βαρύτητας του περιστατικού, που απαιτεί αποθεραπεία και ακινησία. Σημείωσε ωστόσο ότι η μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του Πρωθυπουργού εξελίσσεται ικανοποιητικά και τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τι είπε ο κ. Θεοδοσιάδης

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μετά τη ρητή απαγόρευση των ιατρών να ταξιδέψει ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής ορίζεται ο υπουργός Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται από τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γ. Ζανιά, τον νέο υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Iωάννης33 avatar
  Iωάννης33 24/06/2012 12:34:45

  Κάτι αστείοι τύποι,ροζ απόχρωσης,σχολιάζουν ειρωνικά και εντελώς ατυχώς για το Αττικόν.Γράφουν σε μπλοκς για το ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο απευθύνθηκε ο Σαμαράς.
  Ανόητοι,βιαστικοί και κομπλεξικοί παρουσιάζουν το Αττικόν ως ιδιωτική κλινική!

  • H pena tis orghs avatar
   H pena tis orghs @ Iωάννης33 24/06/2012 13:00:17

   Μόνο το Αττικόν; Εδώ ισχυρίζονται ότι ο άνθρωπος δεν έκανε εγχείριση κι ότι είναι πρόφαση για να μην πάει στην Σύνοδο. Μιλάμε για IQ ραδικιού.

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ H pena tis orghs 24/06/2012 13:15:10

    Χαχαχα, αυτό ομολογουμένως δεν το έχω δει, και ευτυχώς, γιατί θα συγχιζόμουν επικίνδυνα.

 2. μν avatar
  μν 24/06/2012 13:36:02

  η ουσία είναι ότι και από ανθρώπινης αλλά και από πολιτικής πλευράς,μιλάμε για ένα σοβαρό πρόβλημα...

  ήδη χάθηκαν αρκετές από τις κρίσιμες ''πρώτες 100 μέρες''...

  αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και το οριστικό ''κόλλημα'' του Ράπανου ν' αναλάβει το Υπουργείο Οικονομικών,η νέα κυβέρνηση δεν δύναται να εκκινήσει ακόμα (και κανείς δεν ξέρει να μας πει πότε θα το κάνει ακριβώς)...

  μην ξεχνάτε ότι όλοι έτρεμαν την ιδέα να υπάρχει ''ακυβερνησία'' με το ΣΥΡΙΖΑ νικητή των εκλογών (μάλιστα προέβλεπαν άμεση κατάρρευση της χώρας),και το ότι τώρα βρισκόμαστε ακριβώς σ αυτό το σημείο ...

  και τελικά άλλο να ψηφίζεις για Σαμαρά πρωθυπουργό και διαπραγματευτή κι άλλο να σου προκύπτει Αβραμόπουλος,Ζανιάς και Στα'ι'κούρας !!

  • Factorx avatar
   Factorx @ μν 24/06/2012 13:48:10

   Είσαι να ξανακάνουμε εκλογές; Κατά τα άλλα δεν θα μπορεί να μετακινηθεί ο Σαμαράς όχι να ...σκεφθεί. Την γραμμή αυτός θα την καθορίσει. Για τον Ράπανο τα γράφουμε αλλού

   • Kommenos avatar
    Kommenos @ Factorx 24/06/2012 14:34:55

    Και ποιος εκ μέρους της Ελλάδας θα μιλήσει με κύρος στους Ευρωπαίους ηγέτες για να υποστηρίξει τη γραμμή Ολλάντ κατά τρόπο που να συμφέρει την Ελλάδα;

    Οι Αρχηγοί κρατών μιλάνε μόνο σε Αρχηγούς κρατών. Έτσι ξέρω. Δεν θα μπουν νεοι κανόνες του παιχνιδιού, επειδή δεν αλλάζει η προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και κάποιοι μετέχουν ψυχικά μονάχα.

    • Factorx avatar
     Factorx @ Kommenos 24/06/2012 14:38:47

     Τεκά δεν θέλεις να καταλάβεις. ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ο άνθρωπος στο μάτι του. Δεν αρρώστησε πολιτικά, όπως γράφει το ΒΗΜΑ κι ...εσυ

     • Kommenos avatar
      Kommenos @ Factorx 24/06/2012 14:59:44

      Στο στρατό, όταν γίνεται μια πολεμική επιχείρηση, ο Στρατηγός δεν αντικαθίσταται από μιά ομάδα ταξίαρχου-συνταγματάρχη-υπηρεσιακού ταγματάρχη (από άλλο σχήμα που δεν υπάρχει).

      Όταν υπάρχει τέτοια περίπτωση αντικαθίσταται ο Στρατηγός από άλλον ΣΤΡΑΤΗΓΟ. Δεν θα εμπνευστούμε νέους κανόνες στο πόδι.

     • Κώστας ΜΠ avatar
      Κώστας ΜΠ @ Kommenos 24/06/2012 15:58:01

      Δεν γίνεται καμία ΄"πολεμική επιχείρηση" σε αυτή τη σύνοδο.
      Στοιχειώδη ενημέρωση να έχει κανείς το καταλαβαίνει.
      Τίποτα δεν ξεκινάει αν δεν υποβάλλει την έκθεση της η Τρόικα. Θα πάρει εβδομάδες.
      Τα υπόλοιπα δείχνουν πόσο κακό κάνει η υπεραπλούστευση και έλλειψη στοιχειώδους ενημέρωσης.

     • Kommenos avatar
      Kommenos @ Κώστας ΜΠ 24/06/2012 16:16:37

      Συζητάνε το μέλλον της Ευρώπης οι Αρχηγοί Κρατών της Ε.Ε.

      Εμείς θα το διαβάσουμε στις εφημερίδες; Άλλο η αποστολή της Τρόικας στην Αθήνα και άλλο ο αγώνας που έχει αναλάβει ο Ολλάντ.

     • Γεώργιος Τ. avatar
      Γεώργιος Τ. @ Kommenos 24/06/2012 18:49:41

      Δεν πάμε καλά!!! Στρατηγός στο κράτος είναι μόνο ο πρωθυπουργός! Και δεν αντικαθίσταται. ΤΕΛΟΣ!!!

     • Kommenos avatar
      Kommenos @ Γεώργιος Τ. 25/06/2012 00:11:06

      Σκέψου στην υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάννης να μην πήγαινε ο Βενιζέλος ή ο Υπουργός Εξωτερικών τους επειδή θα νοσηλεύονταν ξαφνικά ....

      ... και να έλεγαν "Συγγνώμη, ελάτε πάλι όταν γίνουν καλά, επειδή ... ο πρωθυπουργός δεν αντικαθίσταται".

  • Κώστας ΜΠ avatar
   Κώστας ΜΠ @ μν 24/06/2012 14:25:46

   Στη σύνοδο κορυφής ΔΕΝ θα γίνει αναδιαπραγμάτευση.
   Ούτε η αναδιαπραγμάτευση είναι μια διαδικασία που θα γίνει κάποτε, κάπου σε μία μέρα, σε μία σύνοδο.
   Και το πιο ουσιαστικό κομμάτι της αναδιαπραγμάτσευης θα γίνει εδώ , στην Αθήνα , με την τρόικα.
   ΕΕ και ΔΝΤ έχουν δηλώσει πως πρώτα θα καταρτήσει την έκθεσή της η Τρόικα και μετά θα γίνουν συζητήσεις. Για να καταρτήσει την έκθεση της θα πρέπει να γυρίσει τα υπουργεία στην γνωστή διαδικασία που έχουμε ζήσει. Μετά θα φύγουν. Και μετά θα συντάξουν την έκθεσή τους. Διαδικασίες αρκετών εβδομάδων. Μέτα την έκθεση θα αρχίσει η κουβέντα του τι θα αλλάξει: επαναφορά κατώτερων συντάξεων- μετενέργεια- πολυτεκνικά επιδόματα.

   Στη σύνοδο ίσως απλά διαφανεί αυτό που η ρητή οικονομική πραγματικότητα υπαγορεύει: την επιμήκυνση, άρα δεν χρειάζεται να πάρουμε μέτρα 11, 5 δις , αλλά 3, 5 ( και αυτά βγαίνουν χωρίς νέους φόρους και μέτρα).
   Το μόνο που προβλέπεται να επιμείνουν οι τροικάνοι είναι οι απολύσεις.
   Το Βήμα ήδη προλειαίνει έδαφος με ρεπορτάζ για τις προσλήψεις που έκαναν οι καταστροφείς του Πασόκ εν μέσω μνημονίου , για το πόσο δεν τήρησαν τον κανόνα 1:5 κλπ

   υγ: το άεριο( γιατί εκεί είναι το θέμα) από τον οφθαλμό σε επεμβάσεις σαν του Πρωθυπουργού απορροφάται εντός λίγων εβδομάδων.

 3. Κβάντα avatar
  Κβάντα 24/06/2012 14:23:56

  Μόνο ένας πολιτικά αφελής θα περίμενε το ιατρικό ανακοινωθέν για να βεβαιωθεί ότι ο Πρόεδρος δε θα πάει στη ΣΚ.

 4. Factorx avatar
  Factorx 24/06/2012 15:20:45

  Αν αφήσεις του στρατιωτικους να κάνουν πολιτική καταστραφηκες

 5. alex23 avatar
  alex23 24/06/2012 15:39:06

  αυτη τη στιγμη η τροικα κανει ελεγχο να δει σε τι κατασταση ειναι η οικονομια μετα τις εκλογες και τα απονερα τους..

  οποιαδηποτε αποφαση παρθει για την ελλαδα θα ειναι αφου μελετησουν οι ευρωπαιοι τα αποτελεσματα της ερευνας αυτης για να σχεδιασουν οπως ειπαν βιωσιμες λυσεις..

  η συνοδος ειναι για την ελλαδα δημοσιες σχεσεις, αν εξαιρεσεις το θεμα με τις επενδυσεις σε μεταφορες ενεργειας, που ομως ετσι και αλλιως η ελλαδα για παρα πολλους λογους εχει μεγαλο μεριδιο χωρις καν να χρειαστει να το απαιτησει..

  • Kommenos avatar
   Kommenos @ alex23 24/06/2012 16:31:39

   Η Σύνοδος Κορυφής δεν είναι καθόλου "δημόσιες σχέσεις" για την Ελλάδα.

   Είναι το μέλλον της Ευρώπης. Είναι η ελάχιστη βοήθεια που μπορούσε να προσφέρει η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής στο πλευρό του Ολλάντ, αντί να του παρουσιάσει τους Αβραμόπουλο-Σταϊκούρα-Ζανιά (με συνημμένο το κείμενο της συμφωνίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).

 6. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 25/06/2012 09:42:54

  Είναι τουλάχιστον ¨απάνθρωπα¨ τα σχόλια ορσμένων.
  Ο Σαμαράς υπερέβαλλε εαυτόν, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έκανε δύο απανωτές εκλογές χωρίς ανάσα και εις βάρος της υγείας του.
  Έγινε ¨θυσία¨, για το όφελος της Ελλάδας, κατάφερε με την εκλογική του νίκη να διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή θέση της χώρας και την παραμονή μας στο ευρώ.
  Κι΄όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι κι΄έπρεπε να χειρουργηθεί για να μην χάσει την όρασή του, ερχόμαστε και τι λέμε;
  Να πάει στη σύνοδο και ας κινδυνεύσει η υγεία του;
  Όλα θα συζητηθούν από πλευράς της Ελλάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η διαπραγμάτευση δεν είναι θέμα μιας στιγμής.
  Περαστικά στον πρωθυπουργό, να βγεί γερός και δυνατός από την περιπέτεια της υγείας του και είναι σίγουρο ότι θ΄αναλάβει τα δύσκολα καθήκοντά του, κατά τον καλύτερο τρόπο, με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αυτοθυσία και αυταπάρνηση!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.