#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/04/2011 13:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν θα μεταδώσουν την πασχαλινή λειτουργία για να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι !!!Όπως είπε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, μια πληροφορία που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Δημοκρατία» αναφέρει ότι, με άνωθεν εντολή, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9,84», μετά από πολλά χρόνια, δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και την Ανάσταση.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, που διαβιούν στη χώρα και φτάνουν το ένα εκατομμύριο.

Πρώτα απ’ όλα ποιος τους είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι;

Πήγε κάποια αντιπροσωπεία μουσουλμάνων και ζήτησε κάτι τέτοιο;

Από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως!

Από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.

Είναι  μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός.

Οφείλει, σήμερα κιόλας, να αναθεωρήσει την απόφασή της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 20/04/2011 13:39:56

  Το σκοπό τους δε θα τον πετύχουν. Καλή Ανάσταση σε όλους (και στους "άλλους")

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 20/04/2011 13:44:18

  Καμίνη (και Μπουτάρη οι Θεσσαλονικείς) δεν ήθελαν; Ας λουστούν τώρα σε θέσεις-κλειδιά όλους τους σαλονάτους ψευτοαριστερούς του Κουβέλη και τους νεοφιλελεύθερους του Μάνου!

 3. ο ξένος avatar
  ο ξένος 20/04/2011 13:48:16

  Κάτι πρέπει να γίνει επίσης και με τις Κυριακές τα πρωινά που βγαίνουν από τις εκκλησίες οι χριστιανοί με αντίδωρα στο χέρι, έχοντας καταναλώσει προηγουμένως μικροποσότητα (κουταλιά) αλκοόλ.
  Για να μην προκαλείται το κοινό αίσθημα συμπολιτών μας άλλων θρησκευτικών δογμάτων, να υπάρξει σύσταση, αν δεν γίνεται να αποφευχθεί η θεία κοινωνία, τουλάχιστον να καταναλώνονται τα αντίδωρα εντός της εκκλησίας.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ο ξένος 20/04/2011 13:57:44

   Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις χιούμορ...

   • ο ξένος avatar
    ο ξένος @ Αυριανιστής 20/04/2011 14:10:37

    Φάνηκε κρύο; Πάντως, δεν το αποκλείω να το δούμε και σε είδηση!

    • Misha avatar
     Misha @ ο ξένος 21/04/2011 16:54:07

     Την περίοδο της προπαγάνδας για την γρίππη των χοίρων προτάθηκε από «μαχητικούς αντιχριστιανούς» να απαγορευθεί , με κρατική παρέμβαση, η Θεία Μετάληψη ....

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ ο ξένος 20/04/2011 17:22:51

   Επίσης εγω προτείνω να βγάλουμε το σταυρό από τη σημαία και να βάλουμε ημισέλινο...Θα μα αντιπροσωπευει καλύτερα..
   ..όπως έκανε ο Μπουταρης, που έβαλε στο λιμάνι μπροστά από το Μακεδονία Παλλάς μια 3ημετρη μαρμάρινη ημισέλινο..

 4. siakkas avatar
  siakkas 20/04/2011 13:54:27

  Πρέπει να είσαι απ έξω και να τους βλέπεις για να έχεις τέτοια γνώση.
  και να στο πω στη γλώσσα που θες να ακους;
  ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!!

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 20/04/2011 14:00:39

  Μεγάλη κάψα και λατρεία ο δήμος Αθηναίων με τους λαθρομετανάστες.

  Από το Έθνος.
  Συγκροτείται Συμβούλιο Ενταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων
  Το όργανο θα είναι 11μελές, με 11 αναπληρωματικά μέλη.

  Η υπεύθυνη κ. Κουβέλη επεσήμανε ότι καθώς "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δημοτολόγιο-αρχείο, για την εκλογή των μελών του συμβουλίου γίνεται πρόταση μιας πρώτης εκπροσώπησης με βάση γεωγραφικά και πληθυσμιακά κριτήρια, καθώς και το κριτήριο της συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα???

  Σύμφωνα με την πρόταση που έγινε και δεκτή κατά πλειοψηφία, πρόεδρος του συμβουλίου θα είναι η Μαρία Κουβέλη, δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμίνη και τακτικά μέλη οι:

  Ελευθέριος Σκιαδάς, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κακλαμάνη,

  Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος της "Λαϊκής Συσπείρωσης",

  ο Αχμέτ Μοαβία συντονιστής του "Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών", από την σουδανική κοινότητα, η Φλούτουρα Ταφιλάκου πρόεδρος της "Ομοσπονδίας Αλβανικών Συλλόγων στην Ελλάδα", ο Τζο Βαλέντσια πρόεδρος της "Ένωσης Φιλιππινέζων Μεταναστών", ο Γιουνούς Μοχαμαντί πρόεδρος του "Συλλόγου Αφγανών Νομίμων Μεταναστών και Προσφύγων", η Κατερίνα Κουτσίρκου πρόεδρος της "Κοινότητας των Ουκρανών στην Ελλάδα", η Μαρία Οχιλέμπο πρόεδρος της "Οργάνωσης Γυναικών από τη Νιγηρία", ο Δημήτρης Χριστόπουλος πρόεδρος της "Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" και ο Νικόδημος Κίνουα Μαϊνά πρόεδρος της ΜΚΟ "Ασάντε".

  Αναπληρωματικά μέλη είναι ο Γιώργος Αμυράς δημοτικός σύμβουλος του "Επιμένουμε Αθήνα", η Μαρία Κανελλοπούλου δημοτική σύμβουλος της "Ανοικτής Πόλης", ο Πέτρος Κωνσταντίνου δημοτικός σύμβουλος της "ΑΝΤΑΡΣΥΑ", ο Ιωσήφ Αζέρ Σαμουήλ πρόεδρος της "Ένωσης Αιγύπτιων Εργαζομένων, ο Μουνίρ Σίντο πρόεδρος του "Ελληνοπακιστανικού Συλλόγου", ο Φαρούκ Χουσεϊν πρόεδρος του "Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαγκλαντές", η Πετρονέλα Κωτσοπούλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του "Ελληνομολδαβικού Επιμορφωτικού Συνδέσμου Φιλίας", η Λορέτα Μακόλεϊ πρόεδρος των "Ενωμένων Γυναικών Αφρικής", ο Ελίας Αλί Χασάν πρόεδρος της "Ένωσης Σομαλών Ελλάδας", ο Τζανέτος Αντύπας πρόεδρος της ΜΚΟ "Πράξης" και η Καλλιόπη Λυκοβαρδή μέλος της "Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου".

  Την πρόταση, όσον αφορά τόσο την συγκρότηση του συμβουλίου όσο και τον κανονισμό,
  υπερψήφισαν οι παρατάξεις του Γιώργου Καμίνη και του Νικήτα Κακλαμάνη.

  Υπέρ της συγκρότησης του συμβουλίου ήταν η "Λαϊκή Συσπείρωση" και λευκό έδωσε η "Ανοικτή Πόλη" ενώ την καταψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος της "ΑΝΤΑΡΣΥΑ". Κατά του κανονισμού τάχθηκαν τόσο η "Λαϊκή Συσπείρωση", όσο και η "Ανοικτή Πόλη" και η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ". Οι ενστάσεις των παρατάξεων της αριστεράς αναφορικά με τον κανονισμό είχε να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή τα μέλη του συμβουλίου διορίζονται και δεν εκλέγονται.

  Από την συζήτηση και την ψηφοφορία απουσίαζε ο δημοτικός σύμβουλος της "Χρυσής Αυγής".

  Ιδιαίτερη ένσταση εξέφρασε ο Πέτρος Κωνσταντίνου από την παράταξη "ΑΝΤΑΡΣΥΑ", αναφορικά με τον πρόεδρο του "Ελληνοπακιστανικού Συλλόγου", δηλώνοντας ότι πρόκειται για «άτομο αμφίβολης αντιπροσωπευτικότητας όσον αφορά την ίδια του την κοινότητα».

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ αλλενάκι 20/04/2011 19:20:56

   Ο Δ. Χριστόπουλος του Παντείου είναι από την παρεούλα του Καμίνη και του Καμπύλη.
   Μιλάμε για παρεούλα.
   Αντί να κοιτάξουν να ξεβρωμίσουν την Αθήνα, που μέχρι και το πάρκο Ριζάρη είναι μέσα στο σκουπίδι, κοιτάνε την "ένταξη" των μεταναστών. Και δεν βλέπουν ότι όσοι θέλουν να ενταχθούν εντάσσονται. Δεν νομίζω να αρέσει στους Αλβανούς και τους Ουκρανούς, ούτε και στους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής, να τους βάζουν μαζι με τον Αχμέτ Μωαβία, τους Σομαλούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ΒΙΣ 20/04/2011 19:55:31

    Kαι αν παρατήρησες, οι Πολωνοί που είναι μακράν οι πιο πολιτισμένοι όλων, και των ντόπιων συμπεριλαμβανομένων, απαξιούν εντελώς.

   • Misha avatar
    Misha @ ΒΙΣ 25/04/2011 12:30:46

    ΒΙΣ

    Χριστός Ανέστη , φίλε!

    Σα δαιμονισμένοι είναι , χωρίς πλάκα...Διάβασε και φρίξε για τα έργα του Χριστόπουλου (μαγαρίζει και το ωραίο επώνυμο του):

    «Ο Ιησούς σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης και ηδονής με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια είναι το θέμα που απεικονίζει πίνακας του εικαστικού καλλιτέχνη John Φιστίκη. Ομως... Ανύπαρκτος ο πίνακας που θα σόκαρε τουλάχιστον κάθε χριστιανό, φανταστικό πρόσωπο ο εικαστικός καλλιτέχνης, που δεν θα είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά υπαρκτό το πρόσωπο που εμπνεύστηκε τη ζωγραφική σύνθεση.

    Πρόκειται για τον επίκουρο καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρη Χριστόπουλο, που επέβαλε ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του Παντείου «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια». Το θέμα δόθηκε στους φοιτητές το Φεβρουάριο από τον γνωστό για τις αιρετικές του απόψεις καθηγητή, στο πλαίσιο του μαθήματος «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία». Η πλειονότητα των φοιτητών αιφνιδιάστηκε από το θέμα, αλλά έπρεπε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και τις φαντασιώσεις ίσως του καθηγητή.

    Διαβάζοντας τα τρία θέματα που τους έδωσε προς εξέταση ο καθηγητής, διαπίστωσαν ότι και το τρίτο είχε να κάνει και πάλι με τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, αφού αφορούσε το βιβλίο του Αυστριακού σκιτσογράφου Γκέρχαρντ Χάντερερ στο οποίο μεταξύ άλλων ο Ιησούς εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο σαραντάχρονος καθηγητής (του Παντείου) ζητούσε από τους εξεταζόμενους φοιτητές να σχολιάσουν στη συνέχεια τις διάφορες παραμέτρους που έθετε.

    Φοιτητές που μίλησαν στην «Espresso» δήλωσαν: «Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι όμως η πρώτη φορά που στο στόχαστρο μπαίνει η Ορθόδοξη Εκκλησία. Συχνά και μέσω γραπτών εξετάσεων μας επιβάλλονται απόψεις που αποτελούν προπαγάνδα συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων και πολιτικών κομμάτων. Στο Πάντειο, στο τμήμα ΠΕΚΙ (Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας), ακούγονται συχνά προκλητικές απόψεις που δεν τιμούν την Ελλάδα και την Ιστορία της. Στο τμήμα αυτό, από άλλον καθηγητή έχουμε ακούσει πολλές φορές την εξής άποψη και σας μεταφέρω ακριβώς τη φράση του: “Η αντίληψη που θα έπρεπε να επανεξεταστεί είναι η άποψη που θεωρεί την Ορθοδοξία ως πρόμαχο του εθνικισμού”». Και οι φοιτητές μάς υπενθυμίζουν: «Στο ίδιο τμήμα είναι και ο καθηγητής Αλέξης Ηρακλείδης, που έχει δηλώσει: “H Eλλάδα πρέπει να αναγνωρίσει την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας, να αποζημιώσει τις δημευμένες περιουσίες των εκδιωχθέντων κατοίκων της”».

    Συγκεκριμένα, το γραπτό θέμα που δόθηκε στους φοιτητές για γραπτές εξετάσεις στο μάθημα «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία» ανέφερε τα εξής:

    «1ο ΘΕΜΑ: Ενα έργο του εικαστικού καλλιτέχνη φίλου σας John Φιστίκη αποκαθηλώνεται από την έκθεση σε μια μικρή ελληνική πόλη διότι ο δήμαρχος της πόλης αυτής θεωρεί ότι το έργο αυτό “θίγει τα ιερά και τα όσια του λαού του”. Ο πίνακας αυτός αναπαριστά τον Ιησού σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης και ηδονής με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια.

    Ο φίλος σας, ανερχόμενος ζωγράφος -πλην όμως ακόμη πτωχός και άρα μη δυνάμενος να προσλάβει κάποιο γνωστό ποινικολόγο- έμαθε ότι φέτος παρακολουθήσατε στο Πάντειο το μάθημα “Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία” και ζητά να πάτε στη δίκη του ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο John διώκεται, ανάμεσα στα άλλα, για παραβίαση του άρθρου 198 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει… πως με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Θεό, και του επόμενου άρθρου 199 που προβλέπει πως “όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση δύο ετών”. Ο John, όπως κάθε άνθρωπος, φοβάται να περάσει δύο χρόνια φυλακή.

    Α. Αποφασίζετε ότι θα πάτε και ετοιμάζετε, την προηγούμενη της δικάσιμου, αυτά που πρόκειται να πείτε περιορίζοντάς τα στις 700-800 λέξεις το μέγιστο, καθώς ξέρετε ότι δεν θα σας δοθεί παραπάνω χρόνος.

    Β. Αποφασίζετε ότι δεν θα πάτε επειδή δεν συμφωνείτε να υπερασπίσετε τον φίλο σας και του εξηγείται τους λόγους πάλι σε 700-800 λέξεις το μέγιστο. Να αναπτύξετε ή το Α ή το Β».

    Αλλά και στο τρίτο θέμα, την ίδια μέρα, γινόταν αναφορά σ’ ένα κόμικς που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αφού παρουσίαζε τον Ιησού Χριστό και ως χρήστη ναρκωτικών. Ο καθηγητής Δημήτρης Χριστόπουλος έθετε τους κάτωθι προβληματισμούς προς τους φοιτητές:

    «3ο ΘΕΜΑ: Το βιβλίο “Η ζωή του Ιησού” του Αυστριακού Χάντερερ.

    Α. Κατάσχεται σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, διότι παρουσιάζει τον Χριστό να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

    Β. Στη συνέχεια το Εφετείο αθωώνει τον συγγραφέα και τον εκδότη του βιβλίου επαναφέροντάς το στην κυκλοφορία.

    Γ. Μετά την αθωωτική απόφαση ο εκδότης, για να διαφημίσει το έργο του, στήνει γιγαντοαφίσες έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, στις οποίες παρουσιάζεται ο Ιησούς στις επίμαχες σκηνές.
    Σχολιάστε τα Α, Β και Γ».

    ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 20/04/2011 14:01:31

  Νομίζω ότι περιμένουν η αντίδραση μου να είναι "έξω οι μουσουλμάνοι". Αυτή είναι και ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνθηκα έτσι μέχρι που άρχισε ο ΓΑΠ τις ΓΑΠιές του.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ archaeopteryx 20/04/2011 14:05:16

   Δεν είναι ΓΑΠιές, είναι κεντρική στόχευση στην καρδιά της Ελλάδας.

   • johnnythespecs avatar
    johnnythespecs @ αλλενάκι 20/04/2011 15:09:19

    Πέστα ρε αλλενάκι...!!!

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ archaeopteryx 20/04/2011 19:22:09

   Εγώ το λέω αυτό εδώ και περίπου 5-6 χρόνια. Οταν κατάλαβα τί παίζεται πίσω από την πλάτη μας. Πρώτα ήμουν πολύ πιο μετριοπαθής.

   • Dora avatar
    Dora @ ΒΙΣ 21/04/2011 13:53:47

    Εγω σταματησα να ειμαι μετριοπαθης,απο τοτε που ασχοληθηκα σοβαρα(και λογω σπουδων)με το τι ειναι στην πραγματικοτητα το ισλαμ,που αποσκοπει και ποιες μεθοδους ακολουθει:Εφριξα!!!!
    Μα περισσοτερο φριττω,με την ελληνικη απαθεια για τα οσα συμβαινουν στην πατριδα μας,που θα επρεπε να ξερει κι απο πρωτο χερι, λογω 500 χρονων ισλαμικης κατοχης,περι τινος προκειται!!!

 7. kiki avatar
  kiki 20/04/2011 14:04:49

  Ιν σαλαχ,
  γιαβρουμ ,κουζουμ ,
  και καλο γκαι-παρτυ,
  ε ρε χαρα οι κυβερνωντες.
  τον κατακαημενο τον Καμ τα εχει χασει τελειως.
  Το 95% των Ελληνων ειμαστε ΧΟ, και οσα κανει απλως γινομαστε πιο ΧΟ.
  Θυμαμαι στον πολεμο στην Σερβια μας κατηγορουσαν οτι ειμαστε με τους Σερβους γιατι ειμαστε ΧΟ, και τελικα αρχισαμε και χρεισημοποιουσαμε αυτο το επιχειρημα , ναι ρε ειμαστε ΧΟ.
  Μετα απο μια περιοδο- πλην περιοδου Χριστοδουλου- που ειμασταν χαλαροι, αυτοι θα μας κανουν και φανατικους.
  Καλο για την χωρα, να ξαναθυμηθουμε τις καταγωγες μας.

  • kiki avatar
   kiki @ kiki 20/04/2011 14:05:52

   χρησιμοποιουμε.

 8. firiki2010 avatar
  firiki2010 20/04/2011 14:05:15

  Κατά την άποψη μου κάθε σταθμός αποφασίζει τι θα μεταδώσει και τι όχι. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Είναι στο σκεπτικό το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση - εφ΄ όσον αληθεύει η πληροφορία - είναι απλώς ... ηλίθιο. Το να φαντάζεσαι ότι κάποιος - μουσουλμάνος , Χριστιανός ή Βουδιστής- θα ενοχληθεί από το άκουσμα της Θεία Λειτουργία που φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει είναι μάλλον άρρωστο.

  • A.M. avatar
   A.M. @ firiki2010 20/04/2011 14:54:22

   Συμφωνώ.

  • Αστος avatar
   Αστος @ firiki2010 20/04/2011 14:56:29

   Οχι αρρωστο, συμφεροντολογικο !!! Μιας και συμφεροντα εξυπηρετουνται κυριως τα δικα τους.
   Κατα τ'αλλα δικιο εχεις, βαλε απλους ανθρωπους διαφορετικης καταγωγης και θρησκειας να κατσουν γυρω απο ενα τραπεζι και να συζητησουν για θεματα πολιτικα ,θρησκευτικα και αλλα και θα τους δεις να κανουν περισσοτερη προοδο πανω σε αυτα τα θεματα απ' οτι εχει κανει οποιοσδηποτε πολιτικος η' θρησκευτικος ηγετης τα τελευταια 200 χρονια.

 9. Νίκος avatar
  Νίκος 20/04/2011 14:05:54

  Καλώς ήλθατε στην πολυπολιτισμική (και πολυβαρβαρική) σας κόλαση.
  Και αυτό είναι μόνο η αρχή του ανθελληνικού (δεν το πιστεύω ότι χρησιμοποιώ χουντική ορολογία) νεοταξικού φασισμού.

  Καλή Ανάσταση σε όλους!

 10. man8os avatar
  man8os 20/04/2011 14:08:39

  Ντροπη και προδοσια αθρησκα και αντεθνικα καθαρματα

 11. A.M. avatar
  A.M. 20/04/2011 14:11:41

  Δεν είναι υποχρεωτικό να ακούμε τον 9,84.
  Το κάθε άλλο μάλιστα.
  Εξ άλλου η Πειραϊκή Εκκλησία μεταδίδει ανελλιπώς όλες τις Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες.
  Και αν και Πειραϊκή μια χαρά ακούγεται και στην Αθήνα και όχι μόνο.

  Και μεταξύ μας, καλή και ευλογημένη είναι η απόφαση.

  Τις Ακολουθίες και την Θεία Λειτουργία ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ στην Εκκλησία και συμμετέχουμε και ΔΕΝ τις ακούμε απ το ραδιόφωνο.
  Και οι μή δυνάμενοι λόγω εργασίας, υγείας, γηρατειών ή άλλων δυσκολιών έχουν επιλογές είτε διαδικτυακές Πειραϊκή Εκκλησία live tv είτε ραδιοφωνικές.

  Κοινώς, κάτι τρέχει στα αθιγγάνικα (έχουμε και τον νόμο Καστανίδη βλέπεις και πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε) που ο 9,84 δεν θα μεταδώσει Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες.

  Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ 9,84 όχι μόνο για εκκλησιαστικά θέματα αλλά γενικά.

  Και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ΜΗΝ ξανακούσετε ποτέ 9,84.

  Καλή συμμετοχή στις Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ από τώρα και μετά και ΟΧΙ στο ραδιόφωνο.

 12. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 20/04/2011 14:16:41

  Βρε παιδί μου εδώ 500 χρόνια σκλαβιά και δεν πάθαμε τίποτα. (Εδώ ο κομμουνισμός στην Ρωσία έσπειρε νεομάρτυρες ομολογητες της Ορθοδοξίας και προσπάθησε αυτό που θέλει ο Καμίνης και οι συν αυτώ, δια πυρός και σιδήρου και το μόνο που κατάφερε ήταν μετά την πτώση του καθεστώτος να ξεπήδησει μια ολοζώντανη Ορθοδοξία και) θα μας τρομάξουν τα θυμιατήρια του Γιωργάκη;

  Πρέπει να ξέρουν ότι η Ρωμιοσύνη "εν φυλή συνότζαιρη του κόσμου. κανένας δεν ευρέθηκε για να την εξιλύψη....Η Ρωμιοσύνη εν να χαθεί όταν ο κόσμος λείψει"όπως λέει και ο Κύπριος εθνικός ποιητής.
  Ματαιοπονούν άπαντες που καταφέρονται εναντίον της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας. Η Ιστορία θα τους κατατάξει με τους Πηλιογούσηδες και τους Εφιάλτες. Ειναι μικροί και ασημαντοι...

 13. leonidas avatar
  leonidas 20/04/2011 14:16:49

  Την βρηκαν την λυση τα χαμουρια,δεν θα τους ψηφιζουν οσοι Ελληνες εχουνε λιγο μυαλο,θα τους ψηφιζουν οι πολυαγαπημενοι οικονομικοι μεταναστες.Μην γραφετε λαθρομεταναστες γιατι θα μας βαλει φυλακη ο Καστανιδης με τον νομο για την εχθροπαθεια.Εμεις ολους τους αγαπαμε ,σφαξε με αγα μου να αγιασω

 14. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 20/04/2011 14:20:11

  Όλες οι αριστεροδέξιες νεοταξίτικες δυνάμεις στηρίζουν σκανδαλωδώς τη νέα διοίκηση του "9.84". Στο κυριακάτικο ένθετο περιοδικό της αλαφουζοφυλλάδας υπήρχε ρεπορτάζ-"αγιογραφία" του Καμπύλη, υπό το μανδύα δήθεν "ιστορικής αναδρομής", όπου παρουσιαζόταν πόσο μεγάλη ήταν η κακοδιοίκηση των προηγουμένων ετών και πόσο αποφασιστικά βάζουν τάξη στο χάος ο Καμπύλης και ο Καμίνης...

 15. A.M. avatar
  A.M. 20/04/2011 14:20:38

  Όσο για την δικαιολογία ότι θα ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι είναι μεγάλο παραμύθι.
  Οι μουσουλμάνοι όχι μόνο δεν ενοχλούνται αλλά πολλές φορές ακούν και μάλιστα με μεγάλη ευλάβεια - ενίοτε μεγαλύτερη και απ αυτή των χριστιανών - τις ορθόδοξες Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες έστω και αν δεν καταλαβαίνουν γρί απ τα όσα λέγονται.

  Μπορούσαν οι του σταθμού να πούν πολύ έντιμα και ειλικρινά ότι δεν θέλουν να μεταδίδουν θρησκευτικές τελετές και όχι να προσπαθούν να μας παραμυθιάσουν με δικαιολογίες.

  • Dora avatar
   Dora @ A.M. 21/04/2011 16:49:54

   A.M,Nαι,ακουνε τις ακολουθειες και τους αρεσουν γιατι μοιαζουν,λεει,με την δικη τους μουσικη και αμανεδες!!!!
   Ετσι μου ειπε ενας φιλος παλαιστινιος καποτε.

 16. Kώστας Ροδινός avatar
  Kώστας Ροδινός 20/04/2011 14:21:20

  Αν αληθεύει η πληροφορία, την θεωρώ απολύτως ....ορθή!
  Θα πρότεινα, επίσης, να καταργηθεί η ..περιφορά του Επιταφείου και η υπαίθρια τελετή της Αναστάσεως.
  Kαι οι καμπάνες ενοχλούν αφόρητα και προκαλούν ...ηχορύπανση.
  Οι πιστοί μπορούν άνετα να ενημερώνονται με .....SMS.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Kώστας Ροδινός 20/04/2011 14:49:56

   Μέχρι το τέλος της θητείας Καμίνη, μη σε παραξενέψει αν τα παραπάνω (πλην, ίσως, των... SMS) έχουν ήδη συμβεί. Θα περιορίσουν την άσκηση της θρησκευτικής λατρείας εντός των ναών.

  • Dora avatar
   Dora @ Kώστας Ροδινός 21/04/2011 14:21:23

   Οι λαθροεισβολεις βεβαιως, εχουν το δικαιωμα να καταλαμβανουν ανοιχτους χωρους και να "προσευχονται" η να αυτομαστιγωνονται,σε γη που δεν τους ανηκει,σε χωρα που εχει καποτε τα μυρια οσα υποφερει υπο την κατοχη της "ευγενους" θρησκειας τους κι η αριστερα και τα τσιρακια της τα ΜΚΟ (οπως καποιοι εδω μεσα),να το βρισκουν καλε πολυ "προοδευτικον"!
   Α ρε κουνια που μας κουναγε εμας εδω ολους τους τσογλανους,που αντι να βγουμε στους δρομους και ν'απαιτησουμε την Πατριδα μας πισω,καθομαστε εδω και σχολιαζομε δηθεν πικαρισμενοι!
   Μα δεν εμεινε πια τσιπα αξιοπρεπειας σ' αυτον τον λαο,η θα ψηφισουμε την "χρυση αυγη"οσοι αισθανομαστε τα στομαχια μας ετοιμα για ξερασμα,απ' την τρισαθλιοτητα μας?

   • Dora avatar
    Dora @ Dora 21/04/2011 14:28:14

    Ολοι,οι πιστοι(οσοι απομειναν)εξω απο τις εκκλησιες!
    Καταλαμβανουμε πλατειες,περνουμε μεγαφωνα και ψαλλουμε ολοι μαζι,"Χριστος Ανεστη εκ νεκρων",μπας κι αναστηθουν και οι υπολοιποι απ' τον θανατο της ψυχης τους και γινουν ξανα αφεντικα στην χωρα των προγονων τους!
    Κι ολ'αυτα,οχι μονο στην Αθηνα,αλλα και σε ολη την Χωρα μας.

    Εμπρος,οσοι παπαδες εχουν ψυχη,εδω να το δειξουν.ΑΝΥΠΑΚΟΗ λεγεται η καινουρια αρετη. ΑΝΥΠΑΚΟΗ στους λησταρχους αξιων,της Νεας Ταξης!
    Και ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ,η γλωσσα που καταλαβαινουν,οπως ειπε καποιος πολυ ευστοχα πιο πανω!

 17. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 20/04/2011 14:22:19

  Και το καλοκαιράκι ετοιμαστείτε για το Athens Gay Parade που θα γίνει υπό την αιγίδα του κου Δημάρχου. Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν κατά των παρελάσεων.

  • Kώστας Ροδινός avatar
   Kώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/04/2011 14:24:59

   εξαρτάται για τι είδους παρελάσεις μιλάμε!

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/04/2011 14:26:55

   Μόνο που δεν ξέρει ότι οι λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι κυνηγάνε με τις πέτρες τους γκέι.

   • Περίεργος avatar
    Περίεργος @ Γιώργος 20/04/2011 16:23:52

    Η ΣΑΡΙΑ (νόμος των μουσουλμάνων) τί προβλέπει για gay ??

    • Dora avatar
     Dora @ Περίεργος 21/04/2011 16:50:55

     Περιεργε,
     Απαγχονισμο!

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/04/2011 14:27:23

   Καμίνι του έρωτα θα γίνει η Αθήνα. Γεμάτη Καμπύλες!

   • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
    ΝΙΚΟΛΑΣ @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/04/2011 14:31:11

    Lol!

 18. Loretta avatar
  Loretta 20/04/2011 14:28:35

  Τελικα που μας οδηγουν? εχουν συνειδητοποίηση και οι ιδιοι τι κανουν? ειναι δυνατον να ακολουθουν εντολες τυφλα??

  ειλικρινα δεν τους καταλαβαινω .

  • Dora avatar
   Dora @ Loretta 21/04/2011 14:31:52

   Τι να καταλαβεις μωρε,Λωρεττα? Εκει εισαι ακομα?
   Εγω ταχω αρπαξει προ καιρου στο κρανιο και δεν ξερω πως να βρω(ναι,ωρε,εγω)εναν τροπο η μια οργανωση ,ν' αρχισω να αγωνιζομαι ουσιαστικα πια!

  • Dora avatar
   Dora @ Loretta 21/04/2011 14:33:34

   Αυτοι Λωρεττα μου ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ πολυ καλα τι κανουν.
   Η δικια μας ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ειναι το προβλημα.

 19. SERTIS avatar
  SERTIS 20/04/2011 14:28:59

  ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ

  ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ.....ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ...
  ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ Τ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ....

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ SERTIS 20/04/2011 14:36:01

   Ηταν απολυτως γνωστο τι θα ακολουθουσε και το ειχαμε γραψει εδω πολλες φορες.

 20. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 20/04/2011 14:32:58

  Περισσοτερο ενοχλειται ο Καμπυλης και η συμμορια του.Οι μουσουλμανοι πιο πολυ δεν χωνευουν τους αθεους παρα τους χριστιανους.
  Αυτα θυμιζουν τον Μπλαιρ που συνεστησε να καταργηθουν τα χριστουγεννιατικα δενδρα γιατι ενοχλουνται οι μουσουλμανοι και βγηκαν μετα οι ενωσεις μουσουλμανων της Αγγλιας και ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα.
  Εδω η καμινοδιοικηση κατηργησε το δενδρο στα μουλωχτα απο φετος - ειχαν προσπαθησει να το καταργησουν στην πραξη καιγοντας το οι αλητοαναρχικοι υποστηρικτες του.

 21. platon avatar
  platon 20/04/2011 14:33:44

  ε που ειναι το παραξενο?
  τη δουλεια τους κανουν και την κανουν πολυ καλα.
  δουλεια του σοβιετικου καθεστωτος ειναι η καταστροφη καθε τι εθνικου και ελληνικου, η εξοντωση και γενοκτονια ολου του ελληνικου λαου και η αντικατασταση του με αλλους λαους.

  οποιος δεν το εχει καταλαβει και συνηδητοποιησει ακομα ειναι πανηλιθιος κρετινος αστος υπερκαταναλωτης χαζοδεξιουλης της καρπαζιας και προβατο αξιο σφαγης...

  το ερωτημα που τιθεται ειναι τι κανει ο δικος μας πατριωτικος χωρος και η πανξεφτιλισμενη νουδουλα της φαπας και ροχαλας...
  τρεμουν ολοι μην μας πουν ρατσιστες φασιστες και ναζι, οι μπολσεβικοι εαμοβουλγαροι?????
  μα ετσι κιαλλιως μας λενε...

  τι τρεμει ο χαζοσαμαρας?
  ο χαμενος καραμαλης που κρυβεται το δειλο και κατεξευτελισμενο αυτο ανθρωπακι?
  ειμαστε αξιοι της τυχης μας
  μονο οι δειλοι και οι πεθαμενοι δεν αντιδρουν!!!!

  οποιος θελει να ζησει πρεπει να πολεμησει!!!!

 22. FRIDA avatar
  FRIDA 20/04/2011 14:38:22

  μήπως θα επρεπε να παρουμε και την αδεια απο τους μουσουλμανους?μηπως τελικα δεν ειμαστε στην ελλαδα μας αλλα στη στη πατριδα των αλβανων και των μουσουλομάνων ?ξυπνηστε ρε.. μας διώχνουν απο την ελλαδα αυτοι που είναι επανω στην κυβέρνηση και εμείς καθομαστε να δω μεχρι πότε οσο για τον σταθμο τσιρακια της κυβέρνησης είναι τι περιμένουμε .

 23. A.M. avatar
  A.M. 20/04/2011 14:48:17

  «Περιφρόνηση διδάσκουν οι Πατέρες, περιφρόνηση!»

  Δεν ξέρετε τι σημαίνει;
  Μην ασχολείστε!

  • zonitis avatar
   zonitis @ A.M. 20/04/2011 16:11:37

   Ακριβως!
   Και να ξερουν οι ανεγκεφαλοι που αποφασιζουν τετοιου ειδους ενεργειες οτι λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο. Δεν μιλω για τον κοσμο, αλλα για τον μεγαλο, τον ενα και μοναδικο ξενοδοχο.

  • Dora avatar
   Dora @ A.M. 21/04/2011 14:37:47

   Α.Μ, εχω μεγαλο σεβασμο για τους Αγιους Πατερες,αλλα αυτο που ειπαν εχει να κανει με την προσωπικη ζωη κι οχι με τον δημοσιο βιο και εθνικο κινδυνο.
   Σκεψου δηλ.να εκαναν το ιδιο κι οι επαναστατες του 1821.να εδειχναν δηλ. περιφρονηση.

 24. nick avatar
  nick 20/04/2011 14:48:27

  Αυτά ήταν γνωστά λίγο-πολύ στος Αθηναίους όταν ψήφιζαν Καμίνη ή επέλεγαν την αποχή για να δώσουν μηνύματα κλπ.
  Ας τα λουστούνε τώρα...

 25. D.M avatar
  D.M 20/04/2011 14:49:48

  ΟΛΟΙ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
  ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΩΞΟΙ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

 26. Γιώργος Μεσσηνίας avatar
  Γιώργος Μεσσηνίας 20/04/2011 14:50:31

  Αξίζει να σχολιάσει κανείς τίποτα;
  Πραγματικά αναρωτιέμαι πλέον...
  Μόνο να γνωρίζουν πως πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν, και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο...
  Καλό πάσχα(που διαφαίνεται μακρύ) και καλή Ανάσταση σε όλους!

  Υ.Γ Εύχομαι να μην πληρώσει το antinews για τις ποινικού χαρακτήρα ευχές που εξέφρασα!

  • Dora avatar
   Dora @ Γιώργος Μεσσηνίας 21/04/2011 14:43:46

   Γιωργο Μεσσηνιας,

   Μηπως μωρε γι'αυτο το κανουν τελικα?Για να τονωσουν το πνευμα και την δυναμη της ορθοδοξιας?Τωρα που το λες,τι να σου πω,αρχιζω και το σκεφτομαι.
   Θυμασαι τοτε που ειχε ο Καποδιστριας(νομιζω?) απαγορευσει την καλιεργεια της πατατας τι ειχε γινει? Η η ποτοαπαγορευση στην Αμερικη?

   Καλη Ανασταση σε ολους σας ,δυνατα στους δρομους,στις εκκλησιες και στα σπιτια!

 27. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 20/04/2011 15:03:31

  Γι' αυτό όμως βλέπω δεν ενοχλήθηκε κανείς αν και είναι η τρίτη φορά που το λέω:“Απίστευτη γκάφα του υπουργείου Πολιτισμού που …παραχώρησε το Καστελόριζο στην Τουρκία. Το Καστελόριζο, το νησί από το οποίο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στους Έλληνες πολίτες ότι η Ελλάδα μπήκε κάτω από το ζυγό του ΔΝΤ, στο Υπουργείο Πολιτισμού το… παραχώρησαν στους Τούρκους. Στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα ανήρτησε τον χάρτη της επικράτειας χωρίς το Καστελόριζο”.
  Επιτέλους ακούσατε, "πήρε" κανενός το αυτί κάτι;;;;;;;

  • D.M avatar
   D.M @ Ναυσικά... 20/04/2011 16:24:41

   ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΣΩΣ ΡΩ (ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΥΨΩΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ)ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛ ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....)http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_5120.html

  • Dora avatar
   Dora @ Ναυσικά... 21/04/2011 16:53:28

   Ναυσικα,
   Για δωσε σε παρακαλω σε ποια ιστιοσελιδα ειναι αυτο!

 28. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 20/04/2011 15:12:24

  Οτι και να κάνουν οι Καμινομπουτάρηδες και τα τσατσάκια του ΓΑΠ δεν το σώζουν το παιχνίδι.Ο Φασισμός της ακροαριστεράς που υφιστάμεθα απο το 1974 τελειώνει.Όσο αυτοί πουλάνε διεθνισμό,λαθρομεταναστολαγνεία και ανθελληνισμό,τόσο θα πέφτουν οι σφαλιάρες απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ.....Την 25 Μαρτίου του 2011 είδα τις περισσότερες ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια απο ποτέ.Οι Εκκλησίες όλη τη Μ. Εβδομάδα ασφυκτιούν απο κόσμο,πολλά νέα παιδιά,που δηλώνουν την αντίδρασή και την αγανάκτηση τους.Δεν μπορούν να καταλάβουν τα χρηματοδοτούμενα πιόνια οτι ο ελληνικός λαός είναι έντονα αντιδραστικός και όσο βλέπει τέτοιες πράξεις,τόσο πορώνεται και συσπειρώνεται.Ευχαριστούμε τον 9,84 που συμβάλλει στην τόνωση του εθνικού μας αισθήματος,έστω και κατα λάθος

  • noldor avatar
   noldor @ Μαύρος Ιάκωβος 20/04/2011 15:40:03

   Πράγματι, και είναι ακόμη εκεί οι σημαίες!!!!

   Που ' σαι ρε Χριστόδουλε σήμερα που σε είχαμε ανάγκη;

 29. roberto ioannou avatar
  roberto ioannou 20/04/2011 15:13:14

  ΜΠΡΑΒΟ! Υπάρχει και μία εφημερίδα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που δεν καταλαβαίνει...Χριστό! Τους τα γράφει ολα

 30. Απόστολος avatar
  Απόστολος 20/04/2011 15:16:50

  Όποιος θέλει να ακούσει τη λειτουργία ας πάει στην εκκλησία ή ας βάλει το σταθμό της εκκλησίας, δε νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικό! Φτάνει πια! Που το παίζετε καλοί χριστιανοί και έχετε ξεχάσει να είστε άνθρωποι. Λίγος αλτρουισμός δεν βλάπτει.

  • Jefrey avatar
   Jefrey @ Απόστολος 20/04/2011 15:42:53

   Α γειά σου!
   Και λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει.
   Και μάλλον υπερεθνικιστές το παίζουν και όχι χριστιανοί ή τάχουν λίγο μπερδεμένα αυτά στο φαρισαϊκό μυαλό τους.

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Απόστολος 20/04/2011 15:44:22

   Ελπίζω να κάνεις πλάκα...

  • SOTHROPOULOS avatar
   SOTHROPOULOS @ Απόστολος 20/04/2011 16:01:20

   Σου εύχομαι να μην πάθεις οτι ο Ν. Κούνδουρος.....................και άλλοι πολλοί........

  • Γιώργος Μεσσηνίας avatar
   Γιώργος Μεσσηνίας @ Απόστολος 20/04/2011 17:37:58

   Και εσύ φίλε μου μη κρίνεις για να μη κριθείς...
   Και ο σύγχρονος φαρισαϊσμός έχει νομίζω τα όριά του!

   • Γιώργος Μεσσηνίας avatar
    Γιώργος Μεσσηνίας @ Γιώργος Μεσσηνίας 20/04/2011 17:39:11

    @Απόστολο

  • romios avatar
   romios @ Απόστολος 21/04/2011 07:48:37

   Αν δεν κάνεις πλάκα, τότε η απάντησή σου είναι αηδιαστικά υποκριτική.

  • Dora avatar
   Dora @ Απόστολος 21/04/2011 14:47:27

   Για πες μου για να καταλαβω κι εγω η ανεγκεφαλη που κολαει εδω η "ανθρωπια"για να καταλαβω?
   Αμα σου βιασουν την γυναικα η την κορη σου οι οπαδοι του αλλαχ,προσεξε μην παραπονεθεις!Και λιγη "ανθρωπια" δεν βλαπτει να τους πεις"ανδρες ειναι κι αυτοι,αναγκες εχουν" κι αυτες θα παρηγορηθουν.

 31. αποκατάσταση avatar
  αποκατάσταση 20/04/2011 15:17:18

  Δεν ικανοποιούν την κατοχυρωμένη πλειοψηφία για να μη δυσαρεστήσουν την εισερχόμενη (άρα με υποχρεώσεις) μειοψηφία;

 32. Enzo avatar
  Enzo 20/04/2011 15:20:28

  H Ρωσία πρέπει να καταστεί μια από τις πέντε κορυφαίες οικονομίες του κόσμου, μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, για αποφυγή εξωτερικής επέμβασης, στις υποθέσεις της, όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

  "Ας είμαστε ειλικρινείς. Στο σύγχρονο κόσμο, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να έρθει να παρέχει συμβουλές, για το πώς θα ασκηθεί η πολιτική και ο τρόπος διοίκησης σε μια χώρα, ειδικά αν αυτή είναι αδύναμη", είπε ο Πούτιν στη Δούμα.

  "Είναι, πάντα, πολύ φιλικοί, και έχουν διάθεση να δώσουν συμβουλές, αλλά στην ουσία πρόκειται για μια σκληρή δικτατορία και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παρέμβαση στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης χώρας, καθώς αυτοί κρύβονται από πίσω τους. Κάποιος πρέπει να είναι ανεξάρτητος και ισχυρός. Και η Ρωσία πρέπει να καταστεί μια από τις πέντε κορυφαίες ανεπτυγμένες οικονομίες του κόσμου", πρόσθεσε.

  κατανομαζει ευθεως την νεα ταξη των πραγματων του γαπ ο Πουτιν.
  α ρε Πουτιν που χρειαζομαστε.

 33. Misha avatar
  Misha 20/04/2011 15:41:42

  Περιδιαβείτε τους ιστοχώρους των αθεϊστών (στην πλειοψηφία τους προκειται για νεοφιλελεύθερα ευρωλιγούρια) και θα δείτε πως αυτά είναι μόνο η αρχή των σχεδιασμών τους...Μέχρι κατεδάφιση εκκλησιών προκρίνουν για να γίνουν πλατείες...Βρυξελλιώτικος σταλινισμός..

  • Dora avatar
   Dora @ Misha 21/04/2011 14:51:41

   Αμα ειναι τοσο μαγκες οι αθειστες να πουν το ιδιο και για τα τζαμια,αμα τους παιρνει.
   Αλλα,ειπαμε,οι ισλαμιστες δεν διαπραγματευονται: Παιρνουν κεφαλια!

   Μαγκια οι ευροληγουρες,μονο εκει που τους παιρνει,ετσι?

   • Misha avatar
    Misha @ Dora 21/04/2011 16:59:49

    Το μίσος τους είναι για τον χριστιανισμό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...

    Τρελαίνομαι όταν βλέπω έλληνες πολίτες, αυτοπροσδιοριζόμενους ως άθεους, να ηγούνται συγκεντρώσεων ισλαμιστών με τα κορανια και τις πράσινες σημαίες ανά χείρας.

    Πρόκειται για μαζική, στοχοπροσηλωμένη και ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ επίθεση εξωελληνικών , δυτικών κύκλων, που επιδιώκουν την παντελή διάλυση της Ελλάδας.

 34. lampropoulos avatar
  lampropoulos 20/04/2011 15:56:18

  ΚΑΙ πολυ σωστα κανουν!!!οΙ Καρατζαφερηδες ας ποιουν ξύδι!!

  • Γιώργος Μεσσηνίας avatar
   Γιώργος Μεσσηνίας @ lampropoulos 20/04/2011 17:57:14

   Τώρα αυτό θεωρείται επιχείρημα;
   Πόσο ακόμα θα πιπιλάτε ορισμένοι τη καραμέλα περί καρατζαφέρηδων;
   Δεν είναι φασιστική αυτή η αντίληψη ρε φίλε;
   Δηλαδή, όσα δεν μας αρέσουν τα ανάγαγουμε σε επίπεδο καρατζαφερισμού;
   Και εγώ σου λέω πως δεν εκτιμώ, ούτε ποτέ θα εκτιμήσω προσωπικότητες πολιτικές, όπως ο καρατζαφέρης, αλλά με ενοχλεί αυτή η νοοτροπία της αποδόμησης του χριστιανικου συναισθήματος αρκετών συνανθρώπων μας, ελλήνων ή μεταναστών, εσύ γιατί χαρακτηρίζεις ελαφρά τη καρδία κάποιους που διαφωνούν με αυτή την εξέλιξη ως ..καρατζαφέρηδες;
   Έχει επιβληθεί λογοκρισία και απαγορεύεται να εκφραζόμαστε, για να το καταλάβω επιτέλους!
   Με αυτά και με άλλα αντίστοιχα δείγματα γραφής ξενέρωσα με την γκαιμπελίστικη αριστερά και άλλαξα ρώτα...
   Δυστυχώς υπάρχει τρομερή υποκρισία και σε λίγο διάστημα οι φανατικοί κήρυκες του μεταπολιτευτικού πολιτικού ευπρεπισμού, θα μας βάζουν πιπέρι στη γλώσσα για να μη μιλάμε.
   Πείτε την αποψή σας, πείτε πως συμφωνείτε με αυτή την απόφαση, αλλά αυτή η ιστορία με τους κριτές των πάντων και την ευκολία της ρετσινιάς είναι πλέον κουραστική.

   • Dora avatar
    Dora @ Γιώργος Μεσσηνίας 21/04/2011 14:55:36

    Γιωργο Μεσσηνιας,

    Κι εσυ...τεκνον Βρουτε? Κι εσυ...αριστερος ησουνα!!!!!!
    Ημαρτον Κυριε!
    Με τετοια ευγενεια γραφης και αποψεων!
    Αντε σε μενα φαινεται καθαρα το "συντροφικο" μου παρελθον,αλλα σε σενα...
    Μωρε μπραβο εκπληξη!

 35. A.M. avatar
  A.M. 20/04/2011 16:01:47

  Όταν ο δαίμονας της περιέργειας πιάσει τον άνθρωπο απ τον σβέρκο τον γυροφέρνει σαν δεμένο σκυλάκι από εδώ και από εκεί ζητώντας ικανοποίηση.
  Και ο ταλαίπωρος ο άνθρωπος δεμένος με λουρί κανονικά, σαν σκυλάκι, άγεται και φέρεται υπακούοντας στις επιθυμίες του αφεντικού του.

  Τι θλιβερό θέαμα!

  Και πείθει ο δαίμονας τον άνθρωπο ότι αυτό που κάνει είναι και θεάρεστο!

  Οποία πλάνη!

  Το να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει ως αληθινές τις φαντασιώσεις που του βάζει ο διάβολος στο μυαλό του.

  Θλιβερό κατάντημα «πιστών» ανθρώπων.

  • romios avatar
   romios @ A.M. 21/04/2011 07:51:37

   Μπα, έχεις και πτυχίο δαιμονολογίας βλέπω...

 36. Απορία avatar
  Απορία 20/04/2011 16:03:35

  Οι μη ομοφυλόφιλοι και μη μουσουλμάνοι Αθηναίοι ψηφοφόροι άλλη φορά να προσέχουν τι ψηφίζουν.

  Εαν τον ψηφίζαν μόνο πούστηδες και μωαμεθανοί δεν θα'χε βγει δήμαρχος.

  Ας τα φάμε τώρα στη μάπα.

 37. Misha avatar
  Misha 20/04/2011 16:09:08

  Τα ρατσιστικά Χρυσά Αυγά του κεντροευρωπαϊκού αποκρυφισμού και σατανισμού δεν έχουν, ούτε μπορεί να έχουν κάποια σχεση με τούτο τον τόπο.

  Αν η μόνη μας ελπίδα είναι τα ξυρισμένα ακατοίκητα του Μιχαλολιάκου, καλύτερα να κάνουμε πανεθνικό σεπούκου....

  • ZAFEIRIOU avatar
   ZAFEIRIOU @ Misha 21/04/2011 11:37:26

   Και ύστερα ξύπνησες. Πόση ώρα σκεφτόσουν αυτό που έγραφες? Επειδή είσαι και ανημέρωτη έπί του θέματος, θα εξεταστείς πάλι αύριο. Αλήθεια σου έταξε ο Αντωνάκης καμμιά εξυπηρέτηση soft και σε έπιασε η υστερία του πανεθνικού σεπούκου?

  • Misha avatar
   Misha @ Misha 21/04/2011 17:07:50

   Ψάξε την καταγωγή , τα σύμβολα , και την 100% αντιχριστιανική , ρατσιστική και ανθελληνική ιδεολογία των Χρυσων Αυγων και ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου...

   • SOTHROPOULOS avatar
    SOTHROPOULOS @ Misha 21/04/2011 19:52:31

    Η δάδα της Νουδούλας τι συμβόλιζε ? Με το νέο συννεφάκι τι θέλει να πει ο ποιητής? Πολυ χριστιανικά τα βλέπω, άσε που με το πρώην σύμβολο εύκολα σε θεωρούσαν εμπρηστή και ρατσιστή. Ο Μαίανδρος αποτελεί σύμβολο Νίκης και Ενότητας, σύμβολο του άπειρου και της αιώνιας ζωής. Βλέπεις κάτι το μεμπτό?
    Ένας τέλειος κύκλος είναι ο κύκλος θα μπορούσε να αναπαρασταθεί με δύο σύμβολα: το Όμικρον και το Θήτα…βλέπεις πάλι κάτι κακό και ανθελληνικό?
    Ανθελληνικό είναι το κομματάκι σου, που δεν παίρνει θέση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Πέρασε τώρα απο το γραφείο του Πρόεδρα να πάρεις τη soft εξυπηρέτηση που κέρδισες για τον ιδρώτα που έριξες για τη Νουδούλα, συγνώμη για την Πολιτική Ανοιξη ήθελα να πω.

    • Misha avatar
     Misha @ SOTHROPOULOS 26/04/2011 15:21:54

     Από πού κι ως πού ζητάς από εμένα να απολογηθώ για τη ΝΔ;

     Σου επαναλαμβάνω : ψάξε την προέλευση του ονόματος, της θεωρίας και των συμβόλων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Θα δεις ότι πρόκειται για την ελληνική Κου Κλουξ Κλαν που δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ούτε με τον ελληνικό και τον ρωμαίικο πολιτισμό.

 38. Κοινὸς νοῦς avatar
  Κοινὸς νοῦς 20/04/2011 16:35:46

  Αἰσθανόμενος παντελῶς ἀνίκανος νὰ ἀντιμετωπίσει τὴν οὐσία, ὁ Δήμαρχος Ἀθηναίων προσπαθεῖ νὰ δημιουργήσει ἐντύπωση "πεπραγμένων" μὲ ἀνέξοδες κινήσεις ἐντυπωσιασμοῦ ὅπως αὐτή.

  Ἐνθυμίζει ἔφηβο ποὺ προκαλεῖ τὸν μπαμπᾶ του... Ἀπολύτως ταιριαστὸς μὲ τὴν λοιπὴ παιδικὴ χαρὰ ποὺ καμώνεται πὼς κυβερνᾶ τὴν χώρα....

 39. Κώστας avatar
  Κώστας 20/04/2011 16:42:39

  Kαι ποιός ακούει 9,84;
  Ποιός ασχολείται με αυτόν τον ανύπαρκτο σταθμό, πλην των αργόμισθων που νομίζουν πως είναι δημοσιογράφοι;
  4 χρόνια δήμαρχος θα είναι ο Καμίνης και μετά ας ετοιμαστούν για άλλα 25 χρόνια Κεντροδεξιού δημάρχου, αρκεί η ΝΔ να έβαλε μυαλό και να μην επαναλάβει τα λάθη τύπου Κακλαμάνη....

 40. petros avatar
  petros 20/04/2011 16:46:04

  Τι περιμένατε ; Δεν είναι διευθυντής του σταθμού ο κ. Τάκης Καμπύλης, της γνωστής παρέας ( Ρεπούση, Δραγώνα, Δήμου κλπ αναθεωρητές της ιστορίας ), ο γνωστός υβριστής της Παναγίας της Τήνου ( που με το ίδρυμά της έχει φροντίσει εδώ και 200 χρόνια χιλιάδες Τηνίους και δεκάδες χιλιάδες άλλους συμπολίτες μας ) ; Δεν σας κάνει εντύπωση, πως όλοι αυτοί ανέβηκαν και μπήκαν στα ΜΜΕ και τα κατέστρεψαν κυκλοφοριακά, όπως τον Ελεύθερο Τύπο ( παλιά ) και την Καθημερινή ; Δεν βλέπετε που αρθρογραφούν ( ΟΛΟΙ ! ) στις εβδομαδιαίες εφημερίδες των Αθηνών για νέους, γράφοντας συνεχώς, με εμμονές κατά της Εκκλησίας και της Ελληνικής Ιστορίας ; Δεν είναι αυτοί που έχουν μπει σε αποκόμματα τύπου Μάνου ( Δράση ) ή ( Δημοκρατική Αριστερά ) και σκάβουν το λάκκο της Ελλάδας ; Η καλύτερη απάντηση είναι η μαζική λαϊκή παρουσία των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών στους ναούς, με τάξη, ησυχία και ευλάβεια. Ας μείνουν με τα ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ τους ραδιόφωνα, που δεν θα τα ακούει κανείς, πέρα από τις γνωστές παρεούλες ...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ petros 20/04/2011 19:16:25

   Το γράφω και πιο κάτω. Πρόκειται για μια αντίχριστην κλίκα, όλοι από το παλιό ΚΚΕ Εσ (το πιο ύπουλο και δηλητηριώδες κομματικό μαγαζί στη μεταπολιτευτική Ελλάδα), τριγυρνούν γύρω από το Πάντειο οι περισσότεροι, γυμνοσάλιαγκες που ανελίχθηκαν επί Σημίτη. Είναι ηλικιακά 40+, πλην του "βαρέως πυροβολικού" του γκρουπούσκουλου, του Αλιβιζάτου, που είναι μεγαλύτερος. Είναι μετρημένα τα ψωμιά τους, ο ψευτο-εκσυγχρονισμός του Σημιτισμού θα θαφτεί μαζί με το μνημόνιο και την αναδιάρθρωση που έρχεται.

   • Misha avatar
    Misha @ ΒΙΣ 21/04/2011 17:03:17

    Είναι το τοξικό μιγμα παλιού σταλινισμού με την ηδονοθηρία του σύγχρονου κοσμοπολιτισμού...
    Σιχάματα και εμέσματα των οποίων την ακραίως καθεστωτική και διαβρωτική λειτουργία έχει επισημάνει(για τους δικούς του λόγους) το ΚΚΕ , εδώ και δεκαετίες...

 41. xriteo avatar
  xriteo 20/04/2011 18:34:48

  Κεντρικη ιδεα.Οσο μας πληγωνουν, τοσο μας πορωνουν!!Τοσα χρονια και δεν εχουν εμπεδωσει οτι ο τραχηλος του ΕΛΛΗΝΑ ζυγο δεν υπομενει.Πιαστηκαν μα@ακες!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 42. Στέργιος avatar
  Στέργιος 20/04/2011 18:58:58

  Εξυπακούεται ότι κανείς Μουσουλμάνος δεν προσβάλλεται από τις εκπομπές χριστιανικού χαρακτήρα. Αυτά είναι όλα κόλπα των κυνικών άθεων και απάτριδων που δεν πιστεύουν πουθενά παρά μόνο στα πορτοφόλια τους και στο Εγώ τους για να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα στους πιστούς όλων των θρησκειών και να πουν μετά, "α, είδατε τι κακές που είναι οι θρησκείες;".
  Ιδεολογικά τέκνα των άθεων μαζικών δολοφόνων Ατατούρκ, Χίτλερ, Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ, δεν μασάμε από τις προπαγάνδες σας.

  • Dora avatar
   Dora @ Στέργιος 21/04/2011 15:00:28

   Στεργιε μου,παντως ο Χιτλερ κι ο Σταλιν,αθειστες μεν,λατρεις του ισλαμ δε!
   Τι περιεργο που οι αθειστες επιτιθενται ολες τις θρησκειες εκτος απ' το ισλαμ,τι περιεργο...

  • Dora avatar
   Dora @ Στέργιος 21/04/2011 15:05:46

   Εξ αλλου οι μουσουλμανοι εισβολεις,δεν ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να εχουν απαιτησεις ΤΩΡΑ που ειναι ακομα λαθρομειονοτητα! Οι απαιτησεις τους θα ερθουν αργοτερα,οσο μεγαλωνει ο αριθμος τους,οπως στις χωρες που κυριαρχουν.
   Να μην γραφουμε ποιες γιατι δεν μας παιρνει κι ο χρονος.

   Οχι,το κανουν αυτοι που μισουν τον Χριστο και συμμαχουν με καθε τι που τον καταδιωκει.

 43. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 20/04/2011 19:12:12

  Το έχω ξαναγράψει: Ο Τάκης Καμπύλης, κολλητός του Καμίνη, είναι υπεύθυνος στον 9,84. Είναι αντίχριστος μέχρι το κόκκαλο. Αυτός, ο Καμίνης, ο Δ. Τάκης (ΓΓ του Ραγκούση, πριν στον Συνήγορο του Πολίτη), ο Αλιβιζάτος, είναι μία παρεούλα προερχόμενη από το παλιό ΚΚΕ Εσ και κατόπιν την ΕΑΡ και μετά τον ΣΥΝ και τώρα το απόκομμα του Κουβέλη. Είναι εθνομηδενιστές και φανατικοί αντιχριστιανοί. Δεν λέω "άθεοι", γιατί έχουν την θρησκεία τους (τον "Διαφωτισμό", το δόγμα περί αέανης ανθρώπινης προόδου κλπ). Είναι αντιχριστιανοί και μόνο.

  • Misha avatar
   Misha @ ΒΙΣ 21/04/2011 17:04:48

   Σωστές διαπιστώσεις ΒΙΣ.
   Παιδάκια του Μισέλ Ονφρέ όλοι τους, σωστές ανοργασμικές γεροντοκόρες...

   • Dora avatar
    Dora @ Misha 21/04/2011 17:58:06

    Τσ,τσ,τσ...τι στομα,ξεπερασες και μενα σημερα!

 44. ΔημΒας avatar
  ΔημΒας 20/04/2011 19:14:49

  archaeopteryx
  Νομίζω ότι κάνεις λάθος στον τόνο. Γράφεται ΓΑΠίες και όχι ΓΑΠιές.
  Ανέτρεξα στο σχετικό λήμμα του νέου ΠΑΣΟΚ-ερμηνευτικού λεξικού και διάβασα τα εξής: ΓΑΠία (η) πληθ. ΓΑΠίες. συνώνυμα: μαλακία (η), αυνανισμός (ο), πεοπαλινδρώμηση (η)

 45. vassilis avatar
  vassilis 20/04/2011 19:42:53

  μουσουλμανοι- χριστιανοι 1-0.Αν στο χορο μπουν και τα λιονταρια θα εχουμε θεαμα.

 46. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 20/04/2011 19:47:48

  Άρχεται η «απογαλακτισμός» των Ελλήνων, όπως έλεγε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος, διά χειρών των Καμινομπουτάρηδων.
  Η ενόχληση των μουσουλμάνων είναι σκέτη πρόφαση! Αλήθεια τελικά ποιός είναι, έστω και κατά προσέγγιση, ο αριθμός των μεταναστών; Είναι όσοι επικαλείται ο Δήμαρχος ή όσοι επικαλείται η αρμοδία υφυπουργός , κυρία Νταλάρα;
  Μας μπερδεύουν σκόπιμα, γιατί ο καθένας τους προσπαθεί να εξυπηρετήσει τις δικές του πολιτικές, μα ο στόχος και των δύο είναι ένας και μοναδικός: Να κτυπήσουν το Έθνος, διά της μετατροπής της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική.
  Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά από τους νέους μας ΔυΝάσΤες!

 47. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 20/04/2011 22:23:38

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΝ...Ε, ΚΑΙ;;; ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ) ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΗ...

  • Dora avatar
   Dora @ ΕΥΑ 21/04/2011 15:09:28

   Ενοχλουνται Ευα μου,βεβαιως και ενοχλουνται,αλλα δεν ειναι ηλιθιοι να το δειξουν ακομα.
   Προς το παρον στρωνουν αλλοι το χαλι γι αυτους.Οι λεγομενοι "χρησιμοι ηλιθιοι"ντε!

 48. Orestios avatar
  Orestios 20/04/2011 22:34:24

  Failed State

 49. Ιεροκλής avatar
  Ιεροκλής 20/04/2011 22:40:46

  Η πνευματική αναφορά της Ελλάδας είναι ο Χριστός και ηΒασιλεία των ουρανών. Ο Έλληνας στο βίωμά του έχει προσαρμόσει και το κράτος του.Αυτό συμβολίζει το προΐμιο του Συντάγματος, αυτό ο όρκος στην Αγία Τριάδα (αν και υπάρχει παρέκλιση απ' τις προσταγές του Ευαγγελίου), αυτό ο σταυρός στη σημαία μας, αυτό η εικόνα του Χριστού σε σχολικές και δικαστικές αίθουσες. Λυσάνε με μανία οι κουλτουριάρηδες να το αλλάξουνε. Τους καίει η ενέργεια του Χριστού όπως καίει τους δαίμονες. Μπορεί και να τα καταφέρουν και να επιτύχουν νίκη (όπως τον προηγούμενο αιώνα στη Ρωσία). Η νίκη τους όμως σας διαβεβαιώ θα είναι πρόσκαιρη, η τελική επικράτηση ανήκει στον υιό της Παρθένου(δείτε σήμερα τη Ρωσία).

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Ιεροκλής 21/04/2011 14:53:43

   +1000

  • Dora avatar
   Dora @ Ιεροκλής 21/04/2011 17:59:25

   Ιεροκλη,υποκλινομαι,Καλη Ανασταση!

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Ιεροκλής 22/04/2011 02:59:05

   Έτσι ακριβώς!

 50. en avatar
  en 21/04/2011 00:44:04

  Ποιος νοιάζεται για τον 9.84;

  Βάλτε Πειραική Εκκλησία ή το ωραιότατο διαδικτυακό κανάλι 4Ε της Θεσσαλονίκης και τελείωσε το θέμα...

 51. en avatar
  en 21/04/2011 00:45:08

  Το ότι τα έχουν βάλει συγκεκριμένα με την Ορθοδοξία λέει πολλά. Καλό κάνουν ομως. Είμαστε ανάποδοι και ψυχάκηδες εμείς οι νεοέλληνες. Φτύνουμε τα πάντα μέχρι να μας τα χτυπήσει κάποιος. Καλό θα κανουν και δεν το ξέρουν.

  • Dora avatar
   Dora @ en 21/04/2011 15:10:45

   +100000000000000000000!

 52. Αργοναύτης avatar
  Αργοναύτης 21/04/2011 09:42:25

  Ρε στείλτε τους στην Φαλκονέρα να κάνουν παρέα στο "Ηράκλειο".

 53. Ευάγγελος avatar
  Ευάγγελος 21/04/2011 10:19:32

  Να μεταδοθεί η λειτουργία από όλα τα μέσα ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ! Κουμάντο εδω μέσα κάνουν οι Έλληνες.
  Αν οι μουσουλμάνοι δυσανασχετούν να κλείσουν τα ραδιόφωνα τους.
  ΩΣ ΕΔΩ !

 54. Φ ΓΑΠ avatar
  Φ ΓΑΠ 21/04/2011 11:05:16

  Κάτι τέτοια (my ass politically correct) έκαναν και οι αγγλοσάξονες και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει! Οι ισλαμιστές έφτασαν στο σημείο να ζητάνε από μη μουσουλμάνες να φοράνε μπούργκα αλλιώς θα τις ξυλοφορτώνουν...Άντε και στα δικά μας για να μην αισθάνονται άσχημα οι κ.Νταλάρα και Άφρα Αλ Σαλέχ....

  • Dora avatar
   Dora @ Φ ΓΑΠ 21/04/2011 15:15:37

   Φ ΓΑΠ,
   Το διαβασα κι εγω αυτο χθες και δεν ηξερα αν θα πρεπει να κλαψω η να γελασω!
   Σε πολυ λιγο χρονο θα συμβει και στην Ελλαδα,θα δεις.
   Προς το παρον επιδιδονται στο αυγατισμα για να γινουν πολλοι.Μετα θα δεις...
   Κι εδω στην ολλανδια πηγαν κατι να κανουν,αλλα με την καινουρια κυβερνηση,μαζευτηκαν ησυχα ησυχα στο καβουκι τους επιδιδομενοι στην μονη παραγωγικη εργασια που ξερουν:Να γεμιζουν τα μαιευτηρια!

 55. ZEUS avatar
  ZEUS 21/04/2011 13:21:57

  Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι τα πράγματα αλλαζουν.
  Αυτο που παλαιότερα ήταν αυτονόητο σήμερα είναι αδιάφορο. Ο χριστιανός δεν έχει ανάγκη το ραδιόφωνο, τον επιτάφιο, τις λαμπάδες...
  Άλλωστε Ειδικά για τον επιτάφιο Υπάρχει απόφαση συνόδου γύρω στο 1830 περίπου που απαγορεύει την περιφορά του, ως επιρροή απο τη Δύση που καλλιεργεί το συναίσθημα, κάτι που όπως γνωρίζουμε η ζωή του χριστιανούς δεν είναι συναίσθημα αλλα συναίσθηση: απο που Έρχομαι και που πάω!!

  Ο χριστιανός δε επηρεάζεται απο τις εξωτερικές συνθήκες και έχει ένα αφεντικό.
  Αν Αυτόν τον Αγαπώ, τα αλλα τα βγάζω απο τη ζωή μου.

  Δεν χρειαζόμαστε σταθμούς για να μας που αν είμαστε Χ.Ο. Το βλέπουμε την Κυριακή της Αναστάσεως μετα της 12:10 που λέει ο ιερέας: αναστητω ο θεός και διασκορπισθητωσαν οι εχθροί αυτού, και βλέπεις τους "χριστιανούς" να διασκορπιζονται λες και είναι οι "εχθροί" του παρα πάνω τροπαριου.

  Γίαυτο και στο Βυζάντιο δεν είχαν κόλλημα με τους "ξένους": αν ήσουν χριστιανός γινοσουνα αποδεκτός απο την κοινότητα και ας ήσουν και απο τα βάθη της Ασίας. Αν δεν ήσουν όμως, έστω και γεννιοσουνα στο Κεντρο της Αγια Σοφίας, δεν γινοσουνα αποδεκτός.

  • spartan avatar
   spartan @ ZEUS 21/04/2011 14:18:37

   Δεν πολυσκαμπαζεις ε; Το θεμα δεν ειναι τι χρειαζομαστε την λειτουργια απο ραδιοφωνου, και αν την βρισκουμε και εκτος ραδιοφωνου τον επιταφειο και τι ειναι σωστο κατα τη συνοδο και αλλα τετοια. Το θεμα ειναι η συγκεκριμενη ενεργεια η προθεση και ο συμβολισμος της.

 56. ZEUS avatar
  ZEUS 21/04/2011 13:39:06

  Συνέχεια απο προηγούμενο:

  Ας μην μπερδεύουμε την καταγωγή με τη θρησκεία.
  Η κοινότητα υφίσταται στο μέτρο της σχέσης με τον Θεό και όχι απο τις επίγειες καταβολές των πολιτών.
  Αυτά αφορούν τους χριστιανούς και δεν είναι υποχρεωμένο το κράτος να τα συμμερίζεται.

  Υποχρέωση του κράτους είναι να μην υποχωρήσει στις πιέσεις των μουσουλμάνων, όχι γιατί θα χαθεί... Το έθνος και η θρησκεία, αυτά είναι γενικοτητες που μας βγάζει απο την ευθύνη.
  Δεν θα δεχτεί τις πιέσεις, αν πρώτα δεν αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα και οι χριστιανοί (ανεξάρτητου εθνικότητας), της σαουδικής Αραβίας και των άλλων μουσουλμανικων κρατών, που δεν τολμας να κανείς το Σταυρό σου, δεν τολμας να πεθάνεις στα μέρη τους, γιατί δεν σε θάβουν, που δεν έχεις λόγο και πρόσωπο, που τελικώς δεν έχεις λατρευτικο χώρο!

  Ας φροντίσουν να να πάρουν ανταλλάγματα για τους χριστιανούς που ζουν σαν ήρωες στα μουσουλμανικά κράτη, και τότε ας δώσουν και τη βουλή στον Αλλάχ.

  Εδω έδωσαν την ψυχή τους, στα κτήρια θα κολλήσουν;

  Μην φοβάστε!!

 57. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 21/04/2011 13:53:00

  Ποιοί ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ βρε παιδιά. ΑΛΛΟ θρησκευμα ειναι αυτό που ενοχλείται Μεγαλοβδομαδιάτικα. Αυτό που εφερε χιλιαδες μουσουλμανους στην Ελλαδα και που έχει και τα γενια και τα χτένια. Οι Μουσλουλμανοι τον Χριστό και την Μαριάμ τους τιμούν.

  ΥΓ. Ο κος Καργούδης πάντως, του 984, λογω των σχολιασμών μου σε γνωστό διαπλεκόμενο ανθελληνικό και αντιχριστιανικό blog υπονόησε ότι τα κείμενά μου και οι σχολιασμοί μου ειναι υποβολιμαίοι από το... Δικτυο 21. Οπότε αφού μου βγήκε το όνομα, μνησθητί μου εν τη βασιλεία σας για να αποκτησω και την χάρη.

  • Misha avatar
   Misha @ Theoprovlitos 21/04/2011 17:06:00

   Χαχαχαχαα ...Δίκτυο 21; Φαήλος και Χρύσανθος;;;
   Με τα 1000!

  • Dora avatar
   Dora @ Theoprovlitos 21/04/2011 18:02:43

   Θεοπροβλητε,οι μουσουλμανοι τον Ισα μονο σαν απλο προφητη τιμουν και την Μαριαμ την μπερδευει το κορανι με την αδελφη του Μωυση.
   Τους χριστιανους ομως τους καταδιωκουν.

   Αλλα,εχεις δικιο σε ολα τα υπολοιπα!

 58. en avatar
  en 21/04/2011 14:42:03

  Στους γκέυ δεν θα κάνουν τίποτα τα μουσλιμ, γιατί θα έχουν πάρει άνωθεν εντολές να το βουλώσουν. Μαζί δουλεύουν όλοι.

  Όσο για την Ορθοδοξία, είναι γεγονός πως τα τελευταία 20 χρόνια ειδικά η νεοελληνική κοινωνία ξεπούλησε πολλά για τριάκοντα αργύρια και τώρα σκούζει σαν βιασμένη ιερόδουλη που την βίασε πελάτης αλλά έστω δεν την πλήρωσε πριν φύγει.

  Επονται τα χειρότερα και ας θάβει το κεφάλι στην άμμο όσο θέλει. Η τρομοκρατία ήταν την πρώτη δεκαετία του νέου αιώνα, η οικονομική καταστροφή και εξαθλίωση θα είναι αυτής της δεκαετίας, και το τέλος κάθε χριστιανικής και εθνικής ταυτότητας αυτής που θα μας έρθει.

  Και όμως, βλέπω δειλά δειλά στην Εκκλησία μια αλλαγή. Ξεκίνησε με τον μακαριστό Χριστόδουλο. Υπάρχουν βέβαια ιερείς που είναι τελείως επαγγελματίες, υπάρχουν όμως και άλλοι που βλέπουν τι έρχεται. Μαζεύουν το ποίμνιο τους. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Πολλοί αρχίζουν και καταφεύγουν στην Εκκλησία όχι ως δεκανίκι αλλά ως παρηγοριά, καταφυγή και βαθύτερη συνειδητοποίηση των αρετών της ψυχής, σε έναν κόσμο πλέον χωρίς αρετές πουθενά.

  Και νέα παιδιά. Πολλά νέα παιδιά. Προβληματισμένα. Που δεν θέλουν τον κόσμο που τους άφησαν ούτε γουστάρουν τις προηγούμενες γενεές και τον κόσμο που ζουν.

  Δεν είναι πολύ εμφανές ακόμα, ξεκίνησε δειλά δειλά και εκκολάπτεται. Το έχω δει με τα μάτια μου. Τι θα βγάλει δεν ξέρω.

  Περιμένω να δω....

  • Dora avatar
   Dora @ en 21/04/2011 15:21:19

   Καθως περιμενεις,προσευχησου,οπως θα επρεπε ολοι μας να κανουμε αλλωστε!

   • en avatar
    en @ Dora 21/04/2011 15:28:13

    Έννοια σου αγαπητή και προσεύχομαι.

 59. Dora avatar
  Dora 21/04/2011 18:18:13

  http://www.youtube.com/watch?v=9TWg_JTFAeQ&feature=related

  Σημερον κρεμαται επι ξυλου...

  Πως σας ζηλευω αποψε.Εδω δεν εχει ελληνορθοδοξη εκκλησια.
  Μου λειπει η Ελλαδα, ιδιαιτερα αποψε.Η γιαγια μου η συγχωρεμενη, που ξενυχτουσε στην εκκλησια κι ελεγε μοιρολογια με τις αλλες γυναικες μεχρι το πρωι και προσευχες.Το θυμιατο του παπα,η καμπανα,τα κερια και οι εικονες μαυρισμενες απ' τα χρονια,στο χωριο μου,στην παλια εκκλησια.
  Εκει με βαφτισαν,εκει θελω να γινει η κηδεια μου.
  Σαν σημερα εβαφε η γιαγια μου τ'αυγα και εψηνε τα τσουρεκια.Ολη η γειτονια μυριζε τσουρεκι.
  Τι φτωχεια αποψε εδω στην Ολλανδια.Ουτε οι καμπανες χτυπανε,ουτε κανεις ιδεα εχει για το τι συμβαινει αποψε στις εκκλησιες μας τις ορθοδοξες.
  Πολυπολιτισμος,το απολυτο αδειασμα,το απολυτο τιποτα.
  Ευχαριστω τον Θεο για τις μνημες που μου επετρεψε να εχω.

  • en avatar
   en @ Dora 21/04/2011 23:46:59

   Dora λυπάμαι γι αυτο ειλικρινά. Γούγλισε την Πειραική Εκκλησία και το Κανάλι 4Ε, να βλέπεις και να ακούς τουλάχιστον. Και οι Έλληνες της Αλβανίας επι Χότζα, έκαναν το σπίτι τους Εκκλησία κρυφά βάζοντας δίπλα ένα ραδιοφωνάκι που αν ήταν τυχεροί, έπιανε κανέναν εκκλησιαστικό σταθμό απο Ελλάδα, και έτσι την έβγαζαν...

 60. θανος avatar
  θανος 22/04/2011 09:20:57

  Καλά δεν το ξέρετε ότι μας κάνετε μειονότητα στην ιδία μας την χώρα τη να πω ληπαμε πολύ

 61. ΜΑΝΟΣ avatar
  ΜΑΝΟΣ 23/04/2011 21:56:50

  αθεους δημαρχους θελαμε,ας τους λουστουμε ,υπομονη παιδια τρια χρονια θα περασουν,,,,,

 62. Αρράκις الراقص avatar
  Αρράκις الراقص 25/04/2011 13:17:25

  Ενώ στον "Ισλαμικό" Λίβανο, με τη Σιϊτική Χεζμπολάχ και το βαρύ φόρο αίματος στον εμφύλιό τους, συμβαίνει αυτό:
  http://www.youtube.com/watch?v=pt7cl6u4DjA

  Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πώς καταντήσαμε έτσι

 63. Misha avatar
  Misha 25/04/2011 13:29:11

  Στο κόλπο και ο Σκάι του Αλαφούζου με απροκάλυπτη αντιχριστιανική, καββαλιστική προπαγάνδα καθ όλη την Μεγαλοβδομάδα:

  Εν Πειραιεί τη 23η Απριλίου 2011-Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

  Διερωτώμην εάν απαιτείτο να εκφράσω την διαμαρτυρίαν μου δια τα φληναφήματα του κανονικώς ανυποστάτου αιρεσιάρχου του Βατικανού Βενεδίκτου 16ου δια την υπ' αυτού αναμάσησιν εις το κυκλοφορηθέν εσχάτως πονημάτιό του «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ» των φαιδροτήτων της λεγομένης Β Βατικάνειας Συνόδου (1965) της Ρωμαιοκαθολικής παρασυναγωγής δια των πορισμάτων της οποίας απενοχοποιείτο το Εβραϊκό έθνος δια την σταύρωση και δολοφονία του, υπό των προφητών αναγγελθέντος αληθούς Μεσσίου και ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού, Θεανθρώπου Ιησού Χριστού διότι τυγχάνει πασίδηλον και παγκοσμίως εγνωσμένο και διιστορικώς καταγεγραμμένο το άσβεστον μίσος και η ατελεύτητος εμπάθεια των λεγομένων ραββίνων του εβραϊκού έθνους κατά του υπό των πατέρων των θανατωθέντος Υιού του Θεού, οι οποίοι μετήλλαξαν τον Θεϊσμόν της Παλαιάς Διαθήκης και των Προφητών εις Εωσφορισμόν και Σατανολατρείαν προετοιμάζοντες την ανέγερσιν του λεγομένου γ Ναού του Σολωμόντος εις την θέση του αρχικού Ναού όπου σήμερον το τέμενος του Ομάρ δια την υποδοχήν και ενθρόνιση του ψευδούς Μεσσίου που αναμένουν και που δεν είναι έτερος από το ενεργούμενον του Σατανά, τον άνθρωπον της αποστασίας, τον και Αντίχριστον ονομαζόμενον.  Η δϊιστορική διαστροφή των Ραββίνων και των ηγετών του Εβραϊκού έθνους αποδεικνύεται πανηγυρικώς από τα γέμοντα φρίκη, μίσος και εμπάθεια κατά του Υιού του Θεού Ιησού Χριστού παράγωγα της Σατανιστικής τους εκτροπής, Ταλμούδ, Καμπάλα και Ραββινική παραφιλολογία, ως καταγγέλουν και οι ομοεθνείς των Ορθόδοξοι Εβραίοι εις τας ιστοσελίδας αυτών ανά τον κόσμον (http://www.israelversusjudaism.org καί http://www.jewsnotzionists.org/index. htm).

  Εξηγούμε ότι η χρήσις της Καμπάλα προϋποθέτει την φρικώδη τέλεση της μαύρης μαγείας, την χρήσι των αποκρυφιστικών βιβλίων και τις επικλήσεις δαιμόνων, πρακτική που προπαγανδίζουν δια της Εωσφορικής λατρείας εντός των Μασονικών στοών ανά την οικουμένη, εγνωσμένου πλέον όντος ότι ο περιώνυμος Μ.Α.Τ.Σ. δεν είναι έτερος από τον Διάβολο, που προπαγανδίζεται μεν φαιδρότης η αναφορά στο πρόσωπό του αλλά παραδόξως αποτελεί το κέντρο της λατρείας του Σιωνιστικού τέρατος.
  Ο καταιγισμός κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα από τα υποπροϊόντα του Αμερικανοσιωνιστικού διεφθαρμένου «λόμπυ», που μετά μανιώδους ορμής προέβαλλε και προβάλλει ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ του κ. Αλαφούζου δια των οποίων πλασσάρονται με επίφαση δήθεν επιστημοσύνης, χυδαία, συκοφαντικά, εξυβριστικά, πλαστογραφημένα, ανιστόρητα, ψευδή και κίβδηλα στοιχεία ως το δήθεν Ευαγγέλιο του Αποστόλου Φιλίππου η της Αγ. Μαρίας της Μαγδαλινής κατασκευασθέντα από τον ειρημένο εσμό του Σιωνιστικού τέρατος με έναν και μοναδικό στόχο να πλήξουν, να προσβάλλουν βαναύσως, να απομειώσουν και να εκμηδενίσουν την θεανδρικήν υπόστασιν του υπέρ της του κόσμου ζωής Σταυρωθέντος και Αναστάντος Υιού του Θεού με υποχρεώνουν απευθυνόμενος προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της καθ' ημάς Θεοσώστου Μητροπόλεως να καταδείξω την ανωτέρω αισχρά συμπαιγνία εις βάρος του ζώντος και αληθινού Θεού και να παρακαλέσω να επιδείξουν προς αυτούς τους διαχρονικώς πολεμίους της αληθείας την αρμόζουσα περιφρόνηση δεόμενοι εν ταις προσευχαίς υπέρ της μετανοίας των διότι τυγχάνουν επιχάρματα των δαιμόνων και μέλλουν να τους ακολουθήσουν εις την τραγική των αιωνίαν βάσανον και τραγωδίαν.

  Άπαντα τα θλιβερά υποπροϊόντα του Σιωνιστικού τέρατος, που προβάλλει μετά μανίας ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ, ερείδονται σε χαλκευμένα ψευδή στοιχεία, σε δήθεν ανακοινώσεις Εβραίων «καθηγητών», σε δήθεν ευρήματα του Μουσείου Ροκφέλερ του Ισραήλ της γνωστής οικογενείας ... και σε δήθεν ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης καθώς και σε αναμασήσεις φαντασιώσεων των ανά τους αιώνας αιρεσιαρχών η οπαδών της δυσωνύμου αθεΐας, ως π.χ. του Κέλσου και άλλων τινών, άπαντα επαναλαμβάνομεν συντρίβονται και κονιορτοποιούνται επάνω στο πασίδηλο, δϊιστορικό και αναντίρρητο γεγονός ότι αν τα ψεύδη των ήτο αλήθεια δια ποίον λόγον οι Απόστολοι και οι Ομολογηταί της εις Χριστόν πίστεως θα ανελάμβαναν μία επικήν ανά την οικουμένην πορεία ευαγγελισμού δια να διωχθούν, να κρεμασθούν, να καούν, να σφαγιασθούν, να αλεσθούν από τους οδόντας των θηρίων στις Ρωμαϊκές αρένες και επί τρεις ολόκληρους αιώνας 11.000.000 μάρτυρες με το αίμα τους και τη ζωή τους να διακηρύσσουν ότι «Ανέστη Χριστός θανάτω θάνατον πατήσας και ώφθει καμοί».

  Φαίνεται ότι όλοι αυτοί αγνοούσαν την «είδηση» που μόνον οι Σιωνιστές-Σατανιστές γνωρίζουν και την οποία μετά μανίας προβάλλει ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ. Βέβαια αν αυτό το είχε διαπράξει ο συγκεκριμένος τηλεπτικός σταθμός εις Μουσουλμανική χώρα εις βάρος της θρησκευτικής των παραδοχής όλοι γνωρίζομε ότι θα ήταν σήμερα αποκαΐδια, αλλά εδώ έγκειται το μεγαλείο της εις Χριστόν πίστεως και της αιώνιας ανατροπής των ενδοκοσμικών πραγμάτων εμπαθείας, εκδικήσεως και μίσους από τον «πράον και ταπεινόν τη καρδία» αιώνιο Θεό και αιώνιο άνθρωπο Ιησού Χριστό.


  Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ


  + ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

 64. aristeidis avatar
  aristeidis 25/04/2011 13:40:24

  τι ΄ψαχνεται ρε πρρρρρ πρόβατα,ποιά ειναι η αντίδρασή σας,τελειώσατε,τα χωριά σας είναι η κιβωτό σας όσο πιό γρήγορα πάτε εκεί ίσως σωθείτε,πεινάλες των κλεινών άστεων

 65. Misha avatar
  Misha 25/04/2011 14:57:53

  Αθρησκος δήλωνε κι ο καπετάν Γιώτης, αλλά στη διαθήκη του ζήτησε να τον θάψουν στον Αι Λιά «για να΄χει αγνάντιο» και στις τελευταίες μέρες του είχε μια μακρά κουβέντα με αγιορείτη παπά μέσα στον Περισσό ..Κάποιοι την είπαν κι εξομολόγηση....

 66. Χρήστος avatar
  Χρήστος 25/04/2011 20:36:58

  Εχετε αναρωτηθεί τι θα γίνει αν ξεσηκωθούν οι μουσουλμάνοι της θράκης, δήθεν "αυθόρμητα" και ειδικά αυτή την εποχή των αραβικών εξεγερσεων ???

  Εχετε ποτέ σκεφθεί τα σενάρια που θα σχεδιάσουν και θελήσουν να υλοποιήσουν οι "άρχοντες του κόσμου" ???

  Ας μας απασχολήσει λίγο....

  .

  Chris

 67. Paul avatar
  Paul 26/04/2011 12:27:42

  Νομίζω ότι κανείς δεν ενοχλήθηκε γιατί δεν μεταδόθηκε η Θ.Λειτουργία από τον δημοτικό σταθμό , τουλάχιστον για 2 λόγους,
  Ο ένας γιατι θα έπρεπε να απασχολεί καμιά 10ριά τεμπέληδες του Δήμου με πολλαπλάσιες υπερωρίες για δήθεν έργο που θα παρήγαν και ο δεύτερος λόγος είναι ότι τον ραδιοφωνικό σταθμό δεν το ακούει ΚΑΝΕΙΣ , ποσοστό μηδέν τοις χιλίοις... άρα μην στενοχωριέστε .
  Τώρα αν κόπτεται για το θρησκευτικό συναίσθημα κάποιος νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σπουδαιότεροι λόγοι να ανησυχήσουμε από αυτόν που υποκρύπτει ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
  Χρόνια πολλά σε όλους

 68. GiannisPar avatar
  GiannisPar 26/04/2011 15:36:30

  Ο Καμίνης ,ΓΑΠ και οι συναφείς τους, δεν είναι τόσο ,απαραίτητα, ενάντια στο Χριστιανισμό ειδικά, η στην Εκκλησία, αλλά θέλουν να εξαλείψουν όλες τις ΜΝΗΜΕΣ μας σαν λαού.
  Τις μνήμες μας, είτε εθνικές, είτε ιστορικές , είτε θρησκευτικές, αυτές που αποτελούν την παράδοση μας και λειτουργούν σαν συνδετικός κρίκος του λαού μας - όπως άλλωστε συμβαίνει και με κάθε λαό. Η εξάλειψη του βασικού αυτού στοιχείου συνοχής ενός λαού, σε συνδυασμό με την κατάργηση de facto ή de jure όλων των κατοχυρωμένων μας δικαιωμάτων που απορρέουν από το Σύνταγμα, οδηγεί στη δημιουργία , όχι ενός λαού με ιστορία, παράδοση, συνοχή που ξέρει τα δικαιωματα του και απαιτεί, αλλά μιας άμορφης μάζας ανθρώπων φοβισμένων- και πεινασμένων βεβαίως.
  Η μάζα αυτή θα ασχολείται κυρίως πως να αρπάξει κανένα ξεροκόμματο, και θα διαπληκτίζεται με τους άλλους πεινασμένους ( τους εισαγόμενους) για το ίδιο το ξεροκόμματο, αλλά και για τον ζωτικό της χώρο.
  Αυτό που κερδίζει βέβαια, όπως πάντα, είναι το μεγάλο κεφάλαιο, που αργότερα, αφού ξεπουληθούμε, θα έρθει να 'επενδύσει' στο πάμφθηνο εργατικό δυναμικό!
  Ο στόχος ακόμα δεν έχει εκπληρωθεί , αλλά εκεί αποσκοπεί με νύχια και με δόντια.
  Και βέβαια, έχει και τα άτομα που την εφαρμόζουν την τακτική-τσιράκια που είτε με την κατάλυση ή μη εφαρμογή των νόμων, είτε με το χλευασμό και διαστρέβλωση των παραδόσεων, είτε με τη σημαία των 'ανθρωπίνων δικαιωμάτων', είτε με την οικονομική εξαθλίωση, εξυπηρετούν το στόχο των αφεντικών. Ελπίζοντας σίγουρα ότι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων θα τους δοθούν προνόμια έναντι της εξαθλιωμένης μάζας.
  Και σίγουρα θα τα καταφέρουν , ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από αυτούς που βλέπουν και καταλαβαίνουν!

 69. Ελένη Φακουλωμύτη avatar
  Ελένη Φακουλωμύτη 27/04/2011 13:48:49

  Καλό θα ήταν να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να συναναστραφούμε τον κόσμο.Οι επέτειοι και τα πανηγύρια σ'αυτό αποσκοπούν, να μας βγάλλουν από την απομόνωση και να μας φέρουν κοντά στον κόσμο και τη φύση.Οι κροτίδες κάθε χρόνο αφήνουν πολλά θύματα κι εμείς περιμένουμε κάθε φορά και ελπίζουμε, πως η καινούρια κυβέρνηση θα διατάξει να σταματήσει το επικίνδυνο αυτό έθιμο, για να μπορέσουμε ανενόχλητοι να συμμετέχουμε χωρίς φόβο στα χριστιανικά δρώμενα της Πασχαλινής εορτής.

 70. kopritis avatar
  kopritis 27/04/2011 22:10:47

  O,ti na nai!! Episis na katargithoun oi fatnes ta Xristougenna kai na apagoreuthoun dia ropalou ta mistiria tou gamou kai tis vaptissis!! O Kaminis tha figei nixta kai de tha xei kai feggari!!oustttttttttttt

 71. ανωνυμη avatar
  ανωνυμη 17/12/2011 15:53:48

  Να σας ενημερώσω ότι μάθημα Ελευθερία Τέχνη και Λογοκρισία του καθηγητή Δ.Χριστόπουλου εξετάζει ακριβώς τέτοιου είδους ζητήματα και δεν γινόταν να βάλει κάποιο άλλο θέμα στις εξετάσεις με διαφορετικό περιεχόμενο. Εξάλλου, στα θέματα τονίζει να υποστηρίξουμε ή όχι τον καλλιτέχνη του συγκεκριμένου έργου τέχνης(ή όχι), καθώς πρόκειται για νομικό μάθημα. Εάν δεν έχετε ιδέα για το μάθημα και το περιεχόμενο παρακαλώ να μην κάνετε άστοχα σχόλια και συγχύζεστε. Το Πάντειο Πανεπιστήμιο ήταν είναι και ευελπιστούμε να συνεχίσει να είναι το ΠΡΩΤΟ πανεπιστήμιο στην Ελλάδα με τετοια κουλτούρα, καλλιέργεια και μόρφωση από μερους τουλάχιστον των καθηγητών του τμήματος ΠΕΚΙ. Και η κουλτούρα και φιλοσοφία(δυστυχώς)δεν είναι ανεκτή από όλους. Καλησπέρα σας από το Πάντειο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.