#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/11/2011 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν είστε μόνος κ. Σαμαράκ.Σαμαρά,

Οι μέρες που περνάει η πατρίδα μας και ο λαός της,όλοι εμείς, είναι πολύ δύσκολες. Η απελπισία, ο φόβος, η  αβεβαιότητα,  κυρίεψαν τις καρδιές μας.Το ξέρουμε όλοι ότι και συ υποφέρεις μαζί μας. Ξέρουμε επίσης ότι οι πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό έχουν σαν μοναδικό σκοπό την εξόντωσή σου! Γνωρίζουμε ότι σ' έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν τους κάνεις.Είσαι ανυπάκουος! Να ξέρεις όμως πως δεν είσαι μόνος! Τα δικά μας χέρια ξεπροβάλλουν πάνω από τους ώμους σου, προσπαθώντας να κρατήσουν το μαχαίρι μακριά από το στόχο του! Σε κρατάμε για να μας κρατάς για να σε κρατάμε, μέχρι να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος που ταλαιπωρεί την Πατρίδα μας και να ξεκινήσει ένας αειφόρος νέος κύκλος για όλους μας! Μην προσκυνήσεις! Βάλε κερί στ' αυτιά σου και μην ακούς τις Σειρήνες!Κάνε και όποιους ελιγμούς νομίζεις εσύ σωστούς για να τελειώνουμε με τους εγχώριους και εισαγόμενους νεροκουβαλητές της κάθε Μέρκελ, γιατί μας παίρνουν και τις τελευταίες σταγόνες! Και επειδή είσαι η τελευταία μας ελπίδα,δες και την παρακάτω ιστοριούλα για την ελπίδα!

"Τέσσερα κεριά έλιωναν αργά αργά… Ο χώρος ήταν τόσο ήσυχος, που μπορούσε να ακουστεί η συζήτησή τους…
Το πρώτο έλεγε: “Εγώ είμαι η ΕΙΡΗΝΗ. Μα οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να με διατηρήσουν: πιστεύω ότι δε μου μένει άλλο από το να συνεχίσω να σβήνω!” Κι έτσι αφέθηκε σιγά σιγά να σβήσει ολοκληρωτικά…

Το δεύτερο είπε: “Εγώ είμαι η ΠΙΣΤΗ. Δυστυχώς δεν χρειάζομαι πουθενά. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ξέρουν για μένα, κι έτσι δεν έχει νόημα να παραμένω αναμμένο.” Μόλις ολοκλήρωσε τα λόγια του, ένα ελαφρύ αεράκι φύσηξε πάνω του και το έσβησε…

Πολύ λυπημένο το τρίτο κερί, με τη σειρά του είπε: “Εγώ είμαι η ΑΓΑΠΗ. Δεν έχω τη δύναμη να συνεχίσω να παραμένω αναμμένο. Οι άνθρωποι δεν μου δίνουν σημασία και δεν αντιλαμβάνονται το πόσο σημαντικό είμαι. Αυτοί μισούν ακόμα και αυτούς που τους αγαπούν περισσότερο”. Και χωρίς να περιμένει άλλο, το κερί αφέθηκε να σβήσει…

Ξαφνικά, ένα μωρό μπήκε στο δωμάτιο και είδε τα τρία κεριά σβηστά. Φοβισμένο από το μισοσκόταδο, είπε: “Μα τι κάνετε! Πρέπει να παραμείνετε αναμμένα, γιατί εγώ φοβάμαι το σκοτάδι!” Και ξέσπασε σε δάκρυα…

Τότε το τέταρτο κερί είπε με συμπόνια: “Μη φοβάσαι καλό μου, μην κλαις. Εγώ είμαι η ΕΛΠΙΔΑ. Όσο θα είμαι αναμμένο, θα μπορούμε πάντα να ξανανάψουμε τα άλλα τρία κεριά”. Με μάτια λαμπερά και γεμάτα δάκρυα, το μωρό πήρε το κερί της ελπίδας, και ξανάναψε όλα τα άλλα…"

Μην αφήσεις να σβήσει η ελπίδα μέσα στις καρδιές μας…Δώσε μας Ελπίδα!!!

Από καρδιάς

danaos 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. TopGunZ avatar
  TopGunZ 27/11/2011 11:25:42

  Καλημέρα δάσκαλε.

 2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ 27/11/2011 11:31:15

  Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.

 3. TopGunZ avatar
  TopGunZ 27/11/2011 11:55:08

  Εμ, συγνώμη, δεν αφήνει ο Σαμαράς τους ρούληδες στο κόμμα, τους έβαλαν εξ'αρχής εκεί οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι. Αν μετά από τόσο καιρό κάποιος συνεχίζει να λέει τα ίδια, τότε είναι ή προβοκάτορας ή χαμένη υπόθεση.

  • Χρήστος Δημάρης avatar
   Χρήστος Δημάρης @ TopGunZ 27/11/2011 12:56:16

   ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΛΗΔΕΣ: TopGunZ το επιχείρημα σου δεν είναι σωστό και θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί: Όταν ένα κόμμα προτείνει στον λαό υποψήφιους βουλευτές του λέει ότι αυτοί που σου προτείνω είναι ικανοί και άξιοι εμπιστοσύνης. Κατά συνέπεια τα κόμματα δεν πρέπει να δίνουν την ευκαιρία στους Ρούληδες να εκλεγούν αφού οι Ρούληδες έχουν τους δικούς τρόπους για να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα. Όταν ένα κόμμα δίνει ευκαιρίες στους Ρούληδες τότε κερδισμένοι βγαίνουν οι Ρούληδες και χαμένο το κόμμα.

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Χρήστος Δημάρης 27/11/2011 13:29:33

    Έχετε απόλυτο δίκιο αγαπητέ, αλλά ξεχνάτε κάτι: δεν τους έβαλε εκεί ο Σαμαράς. Ούτε καν ο Καραμανλής είναι 100% υπόλογος για ορισμένα ονόματα. Ας δούμε πρώτα τις λίστες που θα καταρτίσει ο Σαμαράς. Το ενδεχόμενο να είναι πολλοί από αυτούς ξανά υποψήφιοι, δυστυχώς είναι ζωντανό, όχι για λόγους δειλίας ή υποτέλειας στο σύστημα εκ μέρους του Σαμαρά, αλλά καθαρά για λόγους "τάξης": έχουνε ψηφιστεί από χιλιάδες κόσμου και όσο ακροβατούν πάνω στην κόκκινη γραμμή που έχει θέσει ο Πρόεδρος και δεν την περνάνε, δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να τους "αδειάσει". Το ουσιώδες είναι να τους "πλαγιοκοπήσει" με σοβαρούς και άξιους ανθρώπους στα ψηφοδέλτια, ώστε να δώσει την ευκαιρία στον απλό κόσμο να τους "μουτζώσει". Έτσι, και τη συνοχή της παράταξης δεν δυναμιτίζει, δίνοντας πατήματα σε νεοφιλελεύθερα κλωσσόπουλα, και αποκτά, πλέον του υπάρχοντος ηθικού, και πολιτικό έρεισμα στο να τους απομονώσει.

 4. Enzo avatar
  Enzo 27/11/2011 12:25:57

  Είναι ο κόσμος όμως μόνος του αλλα περιμένει αυτόν τον έναν που θα κάνει την διαφορα.
  Θα είναι ο Σαμαρας ;

  • factorx avatar
   factorx @ Enzo 27/11/2011 13:02:50

   Πες μας ένα όνομα βρε Enzo, να μας φύγει η αγωνία τόσους μήνες που γράφεις; Καμένος; ....Νικολόπουλος; Φούφουτος;

 5. Γιώργος1 avatar
  Γιώργος1 27/11/2011 12:34:51

  Όταν ανεβεί στην εξουσία ο Σαμαράς, θα βάλει στη φυλακή όσους φέσωσαν την Ελλάδα; Μπαααα....

  • danaos avatar
   danaos @ Γιώργος1 27/11/2011 13:16:39

   Αν το πρώτιστο για σένα Γιώργο είναι να μπουν φυλακή όσοι "φέσωσαν" την Ελλάδα, για μένα είναι να μπορέσει αυτός ο τόπος να σταθεί στα πόδια του και ο λαός μας να αρχίσει να παίρνει πάνω του.Να ξαναβρεί τα χαμένα και μετά όλα θα μπουν στη σειρά τους.

   • Χρήστος Δημάρης avatar
    Χρήστος Δημάρης @ danaos 27/11/2011 13:26:14

    Η ΑΥΤΟΑΝΑΠΑΡΑΓΩΜΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΑΣ: Δαναέ για να σταθεί στα πόδια του ο λαός μας και να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του πρέπει και να τιμωρηθούν όσοι φέσωσαν την Ελλάδα. Αν δεν γίνει αυτό τότε οι ένοχοι θα παραμείνουν στην θέση τους και η ολιγαρχία μας θα συνεχίσει την αυτοαναπαραγωγή της.

 6. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 27/11/2011 12:47:02

  Ο αυτοκράτορας Αδριανός διέταξε να χτυπηθεί η 10χρονη Ελπίδα με ραβδιά...μετά την έβαλαν σε αναμμένο καμίνι..την κρέμασαν σε πάσσαλο και την έγδερναν με μεταλλικά νύχια..στη συνέχεια την έβαλαν σε αναμμένο καζάνι με πίσσα και ρετσίνι..Η Αγία Ελπίδα δεν έπαθε τίποτα....!
  Πολύ ωραίο Δαναέ!

 7. τσωφλι πασατεμπου avatar
  τσωφλι πασατεμπου 27/11/2011 12:56:37

  Κρατησε τη λυρικη σου φλεβα, Δαναε μου για την ποιηση σου. Μην την ξοδευεις σ αυτη την ανοητη προσπαθεια να γινει Περον ο Αντωνης, δε χρειαζεται πατερουληδες η χωρα μας.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ τσωφλι πασατεμπου 27/11/2011 13:33:53

   Εδώ άλλοι ξοδεύουν την ελάχιστη φαιά τους ουσία σε ηλιθιώδεις προσπάθειες ισοπέδωσης, η ντόμπρα πένα του Δαναού μας πειράζει? Κανείς δεν θέλει να γίνει ο Αντώνης Περόν, Τσε Γκεβάρα, Μαρξ ή ότι άλλο σκαρφιστεί η αρρωστημένη φαντασία ορισμένων. Ο Αντώνης των Ελλήνων θέλουμε να παραμείνει, ο εγγονός της Πηνελόπης και θα κοτσάρουμε και όσο λυρισμό μας γουστάρει γιατί δεν είμαστε ανέραστοι Βησιγότθοι ή ρηχά Αμερικανάκια.

   • Diamond Angel avatar
    Diamond Angel @ TopGunZ 27/11/2011 16:32:15

    TopGunZ: !!!!!!!!!!!!!

   • Δικερως avatar
    Δικερως @ TopGunZ 27/11/2011 22:09:06

    Σωστοος!
    Η δε Πηνελοπη Δελτα(Τα μυστικα του βαλτου) εγινε και best seller σημερα απ'το Βημα.
    Ε ρε πως αλλαζουν οι καιροι!

  • φωνη avatar
   φωνη @ τσωφλι πασατεμπου 27/11/2011 15:37:00

   Τι πρόβλημα έχουν ορισμένοι με τα συναισθηματα; Μήπως δεν είναι αρκετά ρεαλιστικά όπως η λογική;

   Ακόμα και στην ποίηση(παρότι εσύ παρουσιάζεις την ποίηση ως κάτι μόνο συναισθηματικό) και στην τέχνη έχει κατηγορηθεί ο συναισθηματισμός ως κατώτερος της λογικής. Η Πρωτοπορία έχει κατηγορήσει τη συναισθηματικότητα. Και έχουν γίνει έρευνες γιαυτό και υπάρχουν πολιτικοί λόγοι και κοινωνικοί λόγοι και ταξικοί λόγοι που ενοχοποιείται το συναίσθημα ακόμα και στην τέχνη και φτάνουμε στο σημείο να έχουμε το "τέχνη για την τέχνη" και να γίνεται υπόθεση μιας ελιτ που δεν απευθύνεται στις μάζες.

   Θέλεις να σου πω ποιά πολιτεύματα χρησιμοποίησαν διαστρεβλωμένη, όμως, τη συναισθηματικότητα για δικούς τους σκοπούς εφόσον όλοι οι "σοβαροί" την απέρριπταν; Τα ολοκληρωτικά-φασιστικά καθεστώτα. Εφόσον η υψηλή τέχνη δε γίνεται κατανοητή από τις μάζες τα ολοκληρωτικά καθεστώτα εκμεταλλεύονται αυτό το κενό, "χρησιμοποιούν" την συναισθηματικότητα για να παρασύρουν τις μάζες. Οπότε μη νομίζουμε οτι είναι πολύ καλό να καταδικάζουμε οτιδήποτε συναισθηματικό γιατί θα βρεθούν επιτήδειοι να μονοπωλήσουν και να διαστρεβλώσουν με επικίνδυνο τρόπο κάτι που είναι φυσικό να ενυπάρχει μέσα μας. Ούτε φυσικά να αποδεχόμαστε οτιδήποτε συναισθηματικό.

   Οι άνθρωποι έχουν και λογική και συναισθήματα. Όποιος δεν το αποδέχεται αυτό δε σέβεται την ανθρώπινη φύση. Απλά δεν πρέπει να παρασύρεσαι από τα συναισθήματα. Όσο κοντρολάρεις το συναίσθημα με τη λογική,όχι να το θυσιάσεις στη λογική, είσαι απλά ανθρώπινος.

   Και στην πολιτική ιστορία έχουμε γεγονότα που αν προσπαθήσεις να τα ερμηνεύσεις ορίζοντας τον άνθρωπο μόνο ως λογική οντότητα κάτι θα σου διαφεύγει. Και στρατηγοί και πολιτικοί ηγέτες υπήρχαν που έκαναν πράγματα που αν ζούσαμε τότε δε θα τα θεωρούσαμε εφικτά ή λογικά ή ρεαλιστικά.

   Το κείμενο έχει συναισθηματισμό αλλά δεν παρασύρεται από αυτόν. Δεν υπάρχει δηλ σήμερα πραγματικά η ανάγκη να ελπίζει σε κάτι η κοινωνία; Τι είναι η εθνική κατάθλιψη;

 8. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 27/11/2011 13:11:53

  Προς όλους, όσους προσπαθούν μάταια, να κλονίσουν την πίστη και την εμπιστοσύνη μας στον Αντώνη Σαμαρά:
  ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΡΧΗΓΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. (Τώρα, πιο φανατικά).

 9. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 27/11/2011 13:20:20

  ΤΟ ΄ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ΄ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Καλημέρα Δαναέ. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τον Σαμαρά δεν υπάρχει πολιτικός που να αξίζει να γίνει πρωθυπουργός μας. Η αλήθεια είναι ότι ο Σαμαράς είναι μόνος του και πρέπει συνεχώς να κρατά τις ισορροπίες. Όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια πως ο λαός μας είναι παρατημένος και απογοητευμένος. Κατά συνέπεια περιμένουμε και από τον Σαμαρά να μας πείσει ότι δεν είμαστε μόνοι. Αν το κάνει αυτό τότε είναι που θα απογειωθεί το αεροπλάνο και για τον Σαμαρά και για τον λαό μας.

  • danaos avatar
   danaos @ Χρήστος Δημάρης 27/11/2011 13:40:07

   Χρήστο καλημέρα! Πάντα σέβομαι τη γνώμη σου και η σημερινή άποψή σου νομίζω ταυτίζεται με το παραπάνω: " Σε κρατάμε για να μας κρατάς για να σε κρατάμε."Αυτός ο "παρατημένος και απογοητευμένος λαός¨, όπως λες, πρέπει να μπει ασπίδα "στας των εναντίων εφόδους."Για να σπάσει το κακό σπυρί.

 10. Γιώργος1 avatar
  Γιώργος1 27/11/2011 13:47:54

  Αυτό εννοώ φίλε μου. Πως θα πάει μπροστά η χώρα, αν είναι ελεύθεροι και σε καίρια πόστα άνθρωποι που δεν θέλουν με τίποτα η Ελλάδα να πάει μπροστά;

  • danaos avatar
   danaos @ Γιώργος1 27/11/2011 14:11:12

   Χρήστο και Γιώργο,ναι πρέπει να τιμωρηθούν και θα τιμωρηθούν.Πώς όμως από τους φαύλους;
   Να δείτε που θα έρθει η ώρα τους!

 11. Ραβινος avatar
  Ραβινος 27/11/2011 13:51:39

  Respect !!!

 12. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 27/11/2011 13:56:52

  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ: Και ασπίδα μπαίνουμε και θυσίες είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε. Πρέπει όμως τουλάχιστον να έχουμε τα απαραίτητα για την επιβίωση μας. Και πρέπει επι πλέον οι θυσίες που κάνουμε να πιάνουν τόπο. Και στον Γιωργάκη θα συμπαραστεκόμασταν αν ήταν δίκαιος. Αυτός όμως έβαλε να πληρώσουν τα σπασμένα αυτοί που δεν φταίνε και έτσι έγιναν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιώτεροι. Γι αυτό θέλουμε από αυτόν που θέλει να γίνει πρωθυπουργός μας να μας μιλήσει συγκεκριμένα και να μας δείξει πόσο δίκαιος είναι.

  • danaos avatar
   danaos @ Χρήστος Δημάρης 27/11/2011 14:24:17

   Θα σ' απαντήσω μ' αυτό: "Ευχαριστώ το Θεό που επέτρεψε σε έναν μικρό ναύτη ενός Ελληνικού νησιού, από τα πιο μικρά, να κάνει για την πατρίδα του κάτι."
   Κωνσταντίνος Κανάρης

 13. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 27/11/2011 14:39:22

  Στόν φίλτατο Δαναό τού μύθου καί τής πραγματικότητας.

  Όσο υπάρχει η μνήμη δέν σβήνει τό κερί τής ελπίδας.
  Όσο ανάβεται ένα κερί καί ένα καντήλι στήν μνήμη τών ψυχών δέν σβήνει τό κερί τής ελπίδας.
  Όσο η α-λήθεια (τό κερί τής ελπίδας) ενυπάρχει στό τραγούδι τής χαράς καί στό μοιρολόϊ τής ζωής, τό κερί τής ελπίδας παραμένει αναμμένο.
  Τό σκοτάδι τής λήθης συμβαδίζει μόνο μέ τό κλινικά καθαρό (clean) φώς τού «νέον» καί τό ψυγείο φύλαξης τού νεκρού σώματος.
  Τό κερί «ξενυχτάει» τόν νεκρό άνθρωπο καί παραδίδει τήν σωρό του στό φώς τής μέρας καί στούς οικείους της, ώστε νά μπορέσουν τήν «αποχαιρετίσουν» παραχώνωντάς την.
  Η ελπίδα συντηρεί τήν μνήμη, όχι γιά τό χθές, αλλά γιά τό αύριο.

 14. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 27/11/2011 16:12:58

  Συμβολικός ο διδακτικός λόγος του Δαναού!

 15. ΝΙΚΗ avatar
  ΝΙΚΗ 27/11/2011 16:15:05

  Δαναέ για άλλη μια φορά respect κι ευχαριστούμε..

 16. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 27/11/2011 16:36:20

  Δάσκαλε χτυπάς κέντρο. Και όπως λέει κι ο ποιητής του φωτός να το τρίπτυχο:

  "Τέχνη – Τύχη – Τόλμη.
  Ε ναι λοιπόν!
  Τέχνη, αφού, καλά ή κακά, θέλουμε να δώσουμε μια διέξοδο στην πυθική σπίθα, που δεν κοιτάει την ώρα να γίνει Λόγος και να μπει επικεφαλής μιας καινούριας αποτίμησης του κόσμου·
  και Τύχη, αφού είναι αυτή που θα σμίξει τα χρώματα και τα σχήματα, τις ευωδιές και τους ήχους, την καρδιά μας και την καρδιά του Σύμπαντος σ’ ένα σημείο, το λυρικό σημείο που ονειρευόμαστε·
  και Τόλμη, αφού κάθε βήμα σωστό μέσα στην κοινωνία αυτή γραφτό είναι ν’ αφήνει πίσω του αίματα, καπνούς, και δάκρυα…"

  Ιδού η ρόδος...

 17. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 27/11/2011 16:44:03

  Δαναέ!!!!!!!!!!!!!! Κείμενο γεμάτο λυρισμό, συναίσθημα και αγάπη . Οτι λείπει από το βρώμικο κόσμο της πολιτικής. Και ότι, όπως θέλω να πιστεύω , έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Αντώνης. Ο Αντώνης , ο δικός μας ,που τον κρατάμε για να μας κρατάει και να τον κρατάμε........Αυτό , μη το ξεχάσεις ποτέ, Αντώνη.

 18. ΜΠ avatar
  ΜΠ 27/11/2011 16:47:02

  "Τότε το τέταρτο κερί είπε με συμπόνια: “Μη φοβάσαι καλό μου, μην κλαις. Εγώ είμαι η ΕΛΠΙΔΑ. Όσο θα είμαι αναμμένο, θα μπορούμε πάντα να ξανανάψουμε τα άλλα τρία κεριά”. Με μάτια λαμπερά και γεμάτα δάκρυα, το μωρό πήρε το κερί της ελπίδας, και ξανάναψε όλα τα άλλα…"
  Μην αφήσεις να σβήσει η ελπίδα μέσα στις καρδιές μας…Δώσε μας Ελπίδα!!!
  Δαναέ, άγγιξες τις καρδιές μας, γιατί οι Έλληνες έχουμε και καρδιά και συναίσθημα και ό,τι βιώνουμε τώρα περνάει πρώτα από τη ψυχή και μετά από το στομάχι ....
  Ελπίζουμε και έχουμε εμπιστοσύνη στον Α.Σ.
  Προσωπικά το κεράκι της Ελπίδας το ανάβω στην Εκκλησία και εύχομαι για το θαύμα.

 19. danaos avatar
  danaos 27/11/2011 16:54:44

  Σας ευχαριστώ όλους!Γι αυτό πριν την υπογραφή μου έγραψα "Από καρδιάς".

 20. Y. avatar
  Y. 27/11/2011 17:00:01

  Η συναισθηματική προσέγγιση, της συναισθηματικής πλευράς του φιλτότατου Δαναού. Συγχαρητήρια!!!

 21. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 27/11/2011 18:00:58

  «΄Ηταν η διαταγή τής ιστορίας 3.000 χρόνων κύριε».

  Τάδε έφη στόν δημοσιογράφο Βαξεβάνη ο Σταύρος Σταύρου, γνωστός καί ώς «Σύριος», υπαρχηγού τού Γρίβα, γνωστού καί ώς «Διγενή», στήν ερώτησή του γιατί η ΕΟΚΑ Β συνέχιζε τόν αγώνα γιά τήν ένωση Κύπρου - Ελλάδας, αφού από τό 1959 είχε λήξει αυτό τό θέμα.

 22. juliet avatar
  juliet 27/11/2011 18:45:20

  Δαναέ ,μερικές φορές η ευαισθησία ,η προσδοκία της δικαίωσης ,η αναμονή της λύτρωσης μπορεί να μη φτάνει στο τέλος .Μπορεί κάπου να χάνεται και τότε πονάς και δαγκώνεις τα χείλη και να μη τελείωνει η νύχτα .Και τότε;;;
  ..........................................................
  Αυτός ήτανε ένας άνθρωπος ,τίποτε άλλο.Ούτε αριστερός ούτε δεξιός.Ενας άνθρωπος που είχε ελπίσει άλλοτε,και τώρα δεν έχει ελπίδα ,και που νιώθει χρέος του να το πει.Βέβαια ,άλλοι θάχουν ελπίδα ,σκέφτηκε.Δεν μπορεί παρά νάχουν..................................................
  ......................................Έβγαλε την ατζέντα του του ,έκοψε ένα φύλλο κι έγραψε με το μολύβι του:
  ΖΗΤΕΙΤΑΙ ελπίς.
  ...............................................Σαμαράκης Αντώνης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.