18/11/2009 18:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν είμασταν εμείς, λέει ο Επαναστατικός ΑγώναςΠροκήρυξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» έστειλε σήμερα η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» και η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη αύριο στην εφημερίδα.

Ωστόσο,όπως ανακοινώθηκε από το «Ποντίκι»,η οργάνωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής στις 27 Οκτωβρίου 2009, ενώ αρνείται την εμπλοκή της σε όλες τις επιθέσεις που έχουν μείνει χωρίς ανάληψη ευθύνης και αποδίδονται από την αστυνομία στην συγκεκριμένη οργάνωση.

Ακόμα αρνείται κάθε σχέση με τους επικηρυγμένους ως «ληστές με τα μαύρα| αλλά και ότι υπάρχουν πραγματικά στοιχεία για μέλη του.

Παράλληλα διαχωρίζει τον εαυτό της από όλες τις άλλες οργανώσεις, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και αντικρούει τη θεωρία περί διασύνδεσης αντάρτικου πόλης και κοινού εγκλήματος.΄

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της προκήρυξης που θα δημοσιευτεί είναι:


«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις ενέργειες αυτές που εμείς έχουμε πραγματοποιήσει. Κάθε απόπειρα από μεριάς του κράτους να μας χρεώσει ενέργειες άσχετες με εμάς, “ορφανές” ή όχι, σχετίζεται με τα ευρύτερα κρατικά κατασταλτικά σχέδια.Όσον αφορά τις “ορφανές” ενέργειες, πιστεύουμε ότι μια δυναμική ενέργεια χάνει μεγάλο μέρος της σημασίας και της σπουδαιότητάς της όταν δεν αναλαμβάνεται. Αλλά και όταν αναλαμβάνεται, το περιεχόμενο της προκήρυξης προσδιορίζει τη σοβαρότητα ή την έλλειψη σοβαρότητας του πολιτικού λόγου και την βαρύτητα της ενέργειας».

Η προκήρυξη βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα πίσω από το Εφετείο στην περιοχή Γκύζη, στην οδό Σολιώτη και πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η οργάνωση στέλνει προκήρυξη χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο χτύπημα.

Έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία να δούμε γιατί τη δεδομένη συγκυρία ο Επαναστατικός Αγώνας διαχωρίζει τη θέση του από τους ληστές με τα μαύρα;

Μήπως επίκεινται συλλήψεις; Μήπως επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από "τυφλά και μαζικά τρομοκρατικά χτυπήματα";

Όπως και να έχει θα υπάρχει συνέχεια..

ΣΧΟΛΙΑ

  1. noworries avatar
    noworries 18/11/2009 19:40:19

    Κανένα πρόβλημα. Θα βγει αύριο ο αστυνόμος Σαϊνης-Χρυσοχοϊδης να το επεξηγήσει κι αυτό. Εδώ κατάφερε μέσα σε ένα μήνα να κάνει αποτελεσματική την αστυνομία, στους τρομοκράτες θα κολλήσει;

  2. Orestios avatar
    Orestios 18/11/2009 20:12:26

    Πείτε ότι θελετε κύριοι του ΕΑ. Εσείς θα την πληρώσετε για όλα. Όχι πως κάνατε λίγα δηλαδή. Αλλά στο πτώμα σας θα χτίσει καριέρα ο ΠΡΟΠΟ. Κορόιδα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.