#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/06/2011 22:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν γλιτώνουμε ούτε τα μέτρα, ούτε τις δηλώσεις του ΓΑΠΑφού τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε στην κυβερνητική επιτροπή και το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε τον εφαρμοστικό νόμο για το Μεσοπρόθεσμο, η Βουλή θα αποφασίσει για τα περαιτέρω. Η ουσία είναι ότι δεν γλιτώνουμε τα μέτρα – φωτιά που μας βάζουν “καπέλο” για τα επόμενα χρόνια. Όπως δε γλιτώνουμε και τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου ότι σώζεται η χώρα από την πολιτική της κυβέρνησης.

«Η Κυβέρνησή μας έλαβε χθες ψήφο εμπιστοσύνης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η ψήφος αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της εντολής για τη συνέχιση της δύσκολης, εθνικής προσπάθειας, που ξεκινήσαμε πριν 20 μήνες. Μιας σκληρής μάχης για τη σωτηρία και την αλλαγή της χώρας. Μάχη στο εσωτερικό, για να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας και να προωθήσουμε τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες διψούν όλοι οι Έλληνες. Μάχη στην ΕΕ και διεθνώς για να διασφαλίσουμε την ομαλότητα στην πορεία της χώρας. Να διασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση της χώρας και να καταστήσουμε διαχειρίσιμο το χρέος».

Όλα αυτά τα είπε σε μια έξαρση έπαρσης για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει και που οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι περίπου 11 εκατ. Έλληνες.

Και συνέχισε λέγοντας για το μεγαλόπνοο έργο που έχουν σχεδιάσει:

«Το συνολικό διεθνές περιβάλλον είναι σκληρό. Είναι ασταθές και συχνά αμήχανο. Αλλά ξέρουμε που πάμε. Υπάρχει συγκεκριμένο εθνικό σχέδιο που εφαρμόζουμε μέχρι το 2013. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Όπως έκανε μέχρι τώρα, παρά την καταστροφολογία και την μιζέρια ορισμένων. Βρισκόμαστε σε συνεχή και σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας. Απόφασή μας είναι να εγγυηθούμε με κάθε τρόπο και εγγυόμαστε τη σταθερότητα της πορείας μας, την προοπτική της κοινωνίας μας και την ριζική αλλαγή της πατρίδας μας. Αυτή η απόφαση είναι αδιαπραγμάτευτη».

Αν καταλάβαμε καλά, το εθνικό σχέδιο είναι για να σωθεί η χώρα μέχρι το 2013, ή για να καταστραφεί μέχρι τότε;

Η Σύνοδος Κορυφής που ξεκινά αύριο θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της χώρας. Αν και Γερμανοί αξιωματούχοι διαρρέουν ότι δεν θα υπάρξει οριστική λύση, εντούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δείπνο θα συζητηθεί το ελληνικό πρόβλημα και θα τεθούν τα ζητήματα του νέου δανείου για την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. hotdog avatar
  hotdog 22/06/2011 22:38:47

  ...μάλλον πύρρειος νίκη θα έλεγα με μόλις 153 ψήφους. Αυτός δε θα προλάβει να τη χαρεί αλλά προλαβε & παρήγγειλε τη ταφόπλακα της χώρας που λέγεται "μεσοπρόθεσμο".

  ...... και οι "εργολάβοι κηδειών" παραμονεύουν ήδη για το "πτώμα".

  • man8os avatar
   man8os @ hotdog 23/06/2011 00:09:26

   Δεν ξερει κανεις. Απο 155 μεχρι 145 ειναι το ευρος που δινω.

  • madprof avatar
   madprof @ hotdog 23/06/2011 01:47:19

   Ανοιχτή επιστολή στον Γ. Παπανδρέου
   Θεσ/νίκη 31-3-07
   Ο Γ. Παπανδρέου, ως αρχηγός, παρέλαβε ένα πολιτικό κόμμα ιδεολογικά και κοινωνικά στέρεα «δομημένο» (με τα όποια προβλήματα) και το οδήγησε σε πολιτικό μαρασμό, απαξιώνοντάς το.
   Στρατηγικά Πολιτικά Ατοπήματά του :
   1. Πολιτική ανυποληψία.
   Η εξωτερική του πολιτική (απροκάλυπτη υποστήριξη του σχεδίου Ανάν, όταν η τεράστια πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων και των Ελλήνων συνεπώς, δεν το αποδεχόταν) οδήγησε τους ψηφοφόρους του πασοκ σε ιδεολογική απάθεια, πολιτική σύγχυση και αυτόν σε πολιτική ανυποληψία δια παντός.
   2. Ιδεολογική αποσύνθεση του πασοκ.
   Με την περίφημη «διεύρυνση» «αριστερά» και ακρο-δεξιά, κατόρθωσε ένα συμπαγές ιδεολογικά και κοινωνικά πολιτικό κίνημα να το απόιδεολογικοποιήση εν μία νυκτί.
   Ειδικά με τους νεοφιλελεύθερους (Σ. Μάνο και Α. Ανδριανόπουλο, πολιτικούς συνοδοιπόρους των G. Bush, D. Cheney και λοιπά νεοσυντηρητικά κοράκια ) έβαλε ταφόπλακα στην όποια ιδεολογική κάλυψη απέμεινε στο πασοκ, από την αλά Παπαντωνίου λαίλαπα της «εκσυγχρονιστικής» επέλασης του χρηματιστηρίου και τον τρόπο εισαγωγής του ευρώ στην ζωή μας (ανεξέλεγκτη λειτουργία της αγοράς των καρτέλ με συνέπεια την μη συγκράτηση των τιμών) με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Έτσι φτάσαμε στο «πολιτικό αληταριό» Λ.Λ.
   Μόνη επιλογή του : Να παραιτηθεί από την αρχηγία του πασοκ και
   την εγχώρια πολιτική ζωή !, αξιοπρεπώς (sic).
   Ώστε το πασοκ με αρχηγό τον Ε. Βενιζέλο να οδηγηθεί και πάλι στην εξουσία ( χωρίς τα βαρίδια των οικονομικά εμπλεκομένων στελεχών) με γνώμονα την αξιοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την διαφάνεια και την λειτουργία των θεσμικών οργάνων της πολιτείας για το καλό των πολλών και όχι των ολίγων, των ημετέρων όπως πράττει η Ν.Δ των Πανάγων-κουμπάρων, των νταβατζήδων ενώ τα κυβερνητικά λαμόγια δηλώνουν άγνοια για τα δομημένα ομόλογα υψηλού ρίσκου, που οι ίδιοι σχεδίασαν-υλοποίησαν-διοχέτευσαν μέσω «δικών» τους «άπληστων χρηματιστών», off shore–«χρηματιστηριακών» εταιριών, με πελάτες=θύματα τα επικουρικά ταμεία των εγαζομένων άρα τους τίμια εργαζόμενους για το μεροκάματο πολίτες, ενώ οι «εργατοπατέρες» σιωπούν, ως είθισται πλέον !.
   Υ.Γ. Τα ως άνω είναι ανιδιοτελείς απόψεισ ενός πολίτη !.

   • madprof avatar
    madprof @ madprof 23/06/2011 01:49:05

    Κάνω την αυτοκρτική μου δημόσια και ανοιχτά !, εγώ πίστευα πως ο Ven θα μπορούσε να να ήταν η ελπίδα !. Νο comment

    • madprof avatar
     madprof @ madprof 23/06/2011 01:54:10

     Η επιστολή δημοσιεύθηκε στο site του πασοκ !

 2. Ίωνας avatar
  Ίωνας 22/06/2011 22:40:50

  Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε από τα μέτρα,είναι από αγανακτισμένοι στις πλατείες να σοβαρευτούμε και να γίνουμε επιτέλους ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ, ή και ΕΞΑΛΛΟΙ ακόμα. Όπως και να έχει, αν δεν σπάσεις αυγά,ομελέττα δεν γίνεται. Πολύ αμφιβάλλω όμως...

  • man8os avatar
   man8os @ Ίωνας 23/06/2011 00:10:07

   Θελει ηγεσια. Ποια ειναι η ηγεσια που θα σπασει αυγα?

 3. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 22/06/2011 22:53:11

  Καί φυσικά το 2013 ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ (Κουκουλόπουλος), με κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ; Δέν καταλαβαίνουν ότι οδηγούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ στον εμφύλιο; Ο ''κύριος'' Παπανδρέου μαζί με Καραντζαφέρη , Κόρη , Τρόικα τράβηξαν κλήρο και έβγαλαν τα 23 του Λαού μας στην εξαθλίωση ; KAI NOMIZOYN ότι όλα όσα έχουν κάνει θα περάσουν χωρίς γρατζουνιά;
  Κύριε ΣΑΜΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 22/06/2011 23:50:24

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ΄΄ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...
  ΥΓ: ΄΄ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΄ΧΕΙ ΜΠΟΥΚΛΑ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ΄΄ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

 5. Enzo avatar
  Enzo 23/06/2011 00:16:07

  Ήρθε η ώρα για ολομετωπη επίθεση απο την αξιωματική αντιπολίτευση, οποίος δεν μπορει ας παει σπίτι του διαφορετικά ας το κλείσουν όλο όπως είναι

 6. αεροπόρος avatar
  αεροπόρος 23/06/2011 00:58:18

  Έχω μια ερώτηση . Δίπλα - δίπλα, δεν ήταν όλες αυτές τις ώρες ο ΓΑΠ και ο Μπένι. Γιατί σπεύδουν να χαιρετίσουν ο ένας τον άλλον! μήπως γιατί πήραν 153 ψήφους, όταν όλος ο κόσμος στην πλατεία τους μουνζώνει. Ας μην βιάζονται να χαρούν την επιτυχία τους. Ας περιμένουν λίγο ακόμη.

  • juliet avatar
   juliet @ αεροπόρος 23/06/2011 07:31:21

   Δεν χαιρετιώνται, το χονδρό παιδί λέει στο αμερικανάκι ''κόλλα το φιλαράκι''.

 7. Decodex avatar
  Decodex 23/06/2011 01:03:59

  Οταν ερθουν οι εξωγηινοι "βοριλον" και επιβαλλουν μετρα να προσφερουμε εθελοντικα 40 χ

  • Decodex avatar
   Decodex @ Decodex 23/06/2011 01:11:21

   (συνέχεια) να προσφέρουμε εθελοντικά 40 χρόνια δουλείας έκαστος γιατί σύμφωνα με τον γαλαξιακό κανονισμό αναπνέαμε τον αέρα που είχαν αυτοί φτιάξει πριν 300 χιλιετηρίδες, η ελληνική κυβέρνηση θα επιβάλλει τα μέτρα μετά από την έγκριση του κοινοβουλίου και θα ανακοινώσει στον ελληνικό λαό ότι για άλλη μια φορά μας έσωσε...

 8. Θετταλός avatar
  Θετταλός 23/06/2011 02:05:57

  Παρακολουθήστε το με προσοχή όλο. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά

  http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/max-kaizer.html

 9. ΜΠΛΟΥΜ avatar
  ΜΠΛΟΥΜ 23/06/2011 02:17:23

  Πάντως νομίζω ότι ακόμη καθόμαστε στους καναπέδες. Είναι πολύς κόσμος που δεν κατεβαίνει στο συνταγμα. Να τους βάλουμε κωλόχερο? σε καποιους φιλους δηλαδή.
  Ξερω γω, εκτός και τον αυγουστο πάρουμε τις ξαπλωστρες μας και τις σκηνες μας και το ταυλι μας και παμε όλοι διακοπές στην Αμαλιας.
  Αλλα κλείνει το μπουρδελο δεν κλεινει?
  Αν και το μπουρδελο ειναι εξω, μεσα ειναι οι νταβαδες!

  • madprof avatar
   madprof @ ΜΠΛΟΥΜ 23/06/2011 11:38:10

   Μην (Ξ)ευτελίζεις τα μπουρδέλα. Έχουν τάξη και μένει και κάτι για μεζονέτα,Stringakia, κόκκινα κραγιόν και καμιά decapotable porsche στις του επαγγέλματος ασκούμενες ιερόδουλες !. Εμείς ξεβράκωτοι στηνόμαστε στο trotoire της Αχχ !, ΦρουδοΦεουδοΤάτιανοΝεποτισμοΤάτιανοΤσιτσιολινοΣοσιαΛηστοΚαπιταλιστρο2ΓιωργοΑντωνο2Κώσταινας !

 10. αεροπόρος avatar
  αεροπόρος 23/06/2011 09:08:59

  Φοβερό το Video του Θετταλού. Πραγματι οι Έλληνες δεν γνωρίζουν την μεγάλη προδοσία του ΓΑΠ!!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.