#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/12/2011 20:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν βαρέθηκε να ... "τρώει πόρτα" από τον Σαμαρά ο Γκρούεφσκι;Στην πρόσφατη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στη Μασσαλία, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ξεσήκωσε τα ΜΜΕ της χώρα του που διαμαρτύρονταν ότι  “έφαγε πόρτα” από τον Σαμαρά, επειδή ζήτησε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να συναντηθούν στο περιθώριο του Συνεδρίου του, αλλά ο Σαμαράς αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα, με το αιτιολογικό πως ο κ. Σαμαράς είχε βεβαρημένο πρόγραμμα και ήταν απασχολημένος. Η ΝΔ είπε τότε πως δεν γνωρίζει κανένα σχετικό αίτημα.

Σήμερα ο Νίκολα Γκρούεφσκι, έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με την οποία τον προσκαλεί εκ νέου σε συνάντηση. "Δεν γνωρίζουμε καμιά επιστολή" λένε πάλι απο τη ΝΔ

(Δεν βαρέθηκε να ... "τρώει πόρτα" από τον Σαμαρά ο κ. Γκρούεφσκι; Κι αν τώρα που ο κ. Σαμαράς είναι ακόμα αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει έτσι, τι θα κάνει όταν αύριο γίνει πρωθυπουργός; Θα κατασκηνώσει ...έξω από το Μαξίμου;)

Στην επιστολή, που δόθηκε το απόγευμα στη δημοσιότητα από το γραφείο του κ. Γκρούεφσκι αναφέρεται: "Αφορμή για την επιστολή μου αυτή προς εσάς, αποτέλεσαν οι ανακριβείς φήμες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε μερίδα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ότι δήθεν δεν υπήρξε πρόσκληση ή προσπάθεια για συνάντηση με εσάς ,στη διάρκεια του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία...Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την αίσθηση ότι ίσως πρόκειται για λάθος ή για σύγχυση αυτού που διέδωσε την ανακριβή αυτή τοποθέτηση προς τα ελληνικά ΜΜΕ, και για άλλη μια φορά σας εκφράζω το ενδιαφέρον μου για την πραγματοποίηση συνάντησης....

...Θα ήθελα με την επιστολή αυτή, και προς το συμφέρον της ενδυνάμωσης του διαλόγου μεταξύ των χωρών μας, να σας προσκαλέσω σε συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, σε χρόνο και τόπο που εσείς θα επιλέξετε. Με τον τρόπο αυτό νομίζω ότι θα μπορούσε να υλοποιηθεί η δέσμευση για τη συνέχιση του διαλόγου επί ουσιαστικών θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και παράλληλα θα ήταν δυνατόν να συμβάλουμε στις προσδοκίες για κοινή ευημερία και στην οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης. Για άλλη μια φορά τονίζω ότι αφήνω στην δική σας ευχέρεια να ορίσετε τον τόπο και το χρόνο της συνάντησης".

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymous avatar
  anonymous 16/12/2011 20:25:00

  Να του επιστρέψει την επιστολή ως απαράδεκτη λέγοντας δυο πράγματα:
  1) Δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Μακεδονία αλλά FYROM
  2) Παραβιάζουν την ενδιάμεση συμφωνία
  3) Δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος.

 2. Φρίξος Γιαννιός avatar
  Φρίξος Γιαννιός 16/12/2011 20:44:52

  Ευελπιστούμε ότι η αρμόδια υπηρεσία της Ν.Δ. θα πρέπει να ελέγξει με ποία ιδιότητα ο κ. αυτός επιθυμεί την συνάντηση αυτή. Παράλληλα θα πρέπει να ελεγχθεί σε ποια κατάσταση βρίσκετε ο διάλογος με τις επίσημες επιτροπές διαχείρισης του θέματος των Σκοπίων. Η οποιαδήποτε συνάντηση θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο το οποίο θα πρέπει να συνυποβάλει ο κ Γκρουέφσκι δηλαδή ποια είναι τα θέματα που επιθυμεί να συζητήσει με τον Σαμαρά. Επίσης θα πρέπει να συνυποβάλει και τους στόχους που επιδιώκει από το διάλογο. Εάν τα συνυποβάλει ευκρινώς και τεκμηριωμένα τότε να γίνει η συνάντηση μια και ο Σαμαράς αυτή τη στιγμή είναι αρχηγός ενός αντιπολιτευόμενου κόμματος και δεν έχει καμία κυβερνητική νομιμοποίηση. Εάν τα συνυποβάλει ο κύριος ( που δεν το πιστεύω) ας δουν τι μπορούν να κάνουν με το γενίτσαρο.

 3. Abecedar avatar
  Abecedar 16/12/2011 21:00:02

  Aνατομία του Kόμματος της «Mητέρας Πατρίδας»

  http://abecedar.blogspot.com/2010/07/k-m.html

  • Kώστας ΜΠ avatar
   Kώστας ΜΠ @ Abecedar 16/12/2011 22:50:36

   Bρε, βρε, βρε καλώς τους σλάβους που αποφάσισαν πως η ζωή είναι ατέλειωτες Απόκριες και ντύθηκαν μακεδόνες.
   Πάρτε αυτά τα ολίγα για αρχή και βλέπουμε:

   -http://www.youtube.com/watch?v=mIRe5tnqRKM&feature=player_embedded
   ("αμαθείς και εξοργιστικούς" σας λέει...)

   -Για τους Έλληνες του Μοναστηρίου δεν λέτε τίποτα στο μπλογκ σας ε; Σας το απαγορεύει ο Βοσκόπουλος;
   http://www.youtube.com/watch?v=xjrC9jA5m0M&eurl=http%3A%2F%2Fmacedonia%2Dgreece%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

   -Και λίγος Γκλιγκόρωφ για να μην ξεχνάτε τα αφόρητα συμπλέγματά σας:
   "Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε μετά τον Μέγα Αλέξανδρο στην περιοχή", δηλώνει χαρακτηριστικά, ο 92χρονος πρώτος πρόεδρος των Σκοπίων. "Σοβαροί ιστορικοί γελούν με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μου τα τελευταία χρόνια"
   http://www.athina984.gr/node/71938   -

   -

 4. Κακαβούλης avatar
  Κακαβούλης 16/12/2011 21:12:51

  Εγώ ανεξαρτήτως της ουσίας, βρίσκω ευφυέστατες και τις δύο δηλώσεις.
  Και την πρώτη ότι δεν ζητήθηκε συνάντηση και τη δεύτερη πως δεν υπάρχει επιστολή.
  Άζαξ με διπλό αμονιαζόλ.
  Τα κάνει όλα αόρατα.

 5. Y. avatar
  Y. 16/12/2011 22:34:21

  “…H οριστική αναγνώριση των Σκοπίων περνάει μόνο μέσα από την Eλλάδα και όχι από οποιονδήποτε τρίτο. Eπομένως, σημασία δεν έχει τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνουμε εμείς…”
  Vs
  “…σε δέκα χρόνια, θα το έχουμε ξεχάσει...”

 6. The Saint avatar
  The Saint 16/12/2011 23:38:42

  Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι τελευταία και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς πράττει, αλλά και γύρω του τα πράγματα κινούνται, να μην πώ σαν να είναι ήδη πρωθυπουργός, αλλά με τη σιγουριά ότι θα είναι ο αμέσως επόμενος... (και σχετικά σύντομα...)

  Τυχαίο? Δεν νομίζω...

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 17/12/2011 06:31:40

  Η Μακεδονία Δεν φιμώνεται και Δεν σκλαβώνεται. Και συχνά Επαναστατεί !
  Aσυμβίβαστα για το Ονομα, τον Ελληνα και την Ιστορία μας
  Η Παγκόσμια Επιτροπή του Μακεδονικού Αγώνα
  3.500.000 Μακεδόνες του Κόσμου

  Ελληνικό τηλεοπτικό συνεργείο κατορθώνει να μπει σε Γυμνάσιο των Σκοπίων και τρομάζει με αυτά που βλέπει: χάρτες με διαμελισμένη την Ελλάδα και μαθητές που έχουν διδαχθεί Γεωγραφία Αλυτρωτισμού, δηλώνοντας στην κάμερα ότι τα σύνορα των Σκοπίων είναι στον Όλυμπο, στη Χαλκιδική και στη Λάρισα! (πηγή: noiazomai.net) http://bit.ly/uQuZ19

 8. Ραβινος avatar
  Ραβινος 17/12/2011 10:20:19

  Ολα τα περιλαμβανομενα στο παρον αρθρο πρεπει να περασουν με καποιον τροπο και στα μυαλα ολων των κοπαδιων των Ελληνων που πλημμυριζουν τις αγορες των Σκοπιων και τα Καζινα τους τωρα τις γιορτες και σε καθε γιορτη !Δεν μπορει την δεκαετια του 90 αρχες του 2000 να οργωνουμε την Ευρωπη προς αποκλεισμο του ονοματος και της χωρας των Σκοπιων απο καθε φορουμ , διαδηλωναμε με καθε μεσο , εκινουμεθα τελος παντων μονοι ως Ελληνες εναντιον ολων και τωρα να εχουμε σκεπαστει ολοι με την ασημοσκονη της ληθης και της πνευματικης αλλοπροσαλης ραστωνης του πανηλιθιου ΓΑΠ παρακολουθωντας τα γεγονοτα απαθεις κατηγορωντας ακομα και τον ΚΚ για την γενναια σταση του στον αποκλεισμο των Σκοπιων απο το ΝΑΤΟ στο Βουλουρεστι και την ΕΕ χωρις αποδοχη του erga omnes για την ονομασια του κρατιδιου !Παρακολουθω λογω διαδρομων μου τα φορτηγα των Σκοπιων με την συνταγματικη ονομασια τους στις πινακιδες κατι παμπαλαια και επικινδυνα οχηματα {ιδιως αυτα που μεταφερουν χημικα & καυσιμα απο τα διυλιστηρια Ελευσινος και της Κορινθου} που ψαχνουν βρισκουν και κινουνται σε ολους του επαρχιακους δρομους αποφυγης πληρωμης των διοδιων προς εξοικονομιση του αντιτιμου και απορω πως μπαινουν αυτες οι κινουμενες νεκροφορες εντος του Ελληνικου εδαφους ετσι χωρις ελεγχο!Εκμεταλλευονται το μπαχαλο των δημοσιων υπηρεσιων της Ελλαδος , μας κοροιδευουν κιολας με πανω προτρεποντας μας στην πτωχευση ,ετοιμαζονται να γυρισουν ταινια τα χαλια της Ελλαδος ,γεμισαν τις πολεις τους με κακοτεχνα αγαλματα των ηρωων της ιστοριας μας κι εμεις αδωμεν τραγουδια για μια Ελλαδα νεα μα παντελως απαξιωμενη ! Οι καιροι ου μενετοι πατριωτες !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.