#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/04/2011 11:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν βαρέθηκαν να ανακοινώνουν μέτρα που ποτέ δεν υλοποιούνται;Αν πιστέψουμε όλα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μ. Χρυσοχοϊδης, τότε στην αγορά έχουν ή πρόκειται άμεσα να πέσουν γύρω στα 15 δις ευρώ. Έχει ανακοινώσει τους τελευταίους μήνες 4-5 δις με διάφορά προγράμματα ενώ σήμερα είπε ότι άλλα 10 δις θα μπουν άμεσα στην αγορά μέσω του επενδυτικού νόμου σε κάτι προκηρύξεις για την αγροτική επιχειρηματικότητα, την αλιεία, τον τουρισμό, τις μικρές επιχειρήσεις κ.λπ.

Πέραν του γεγονότος ότι όλα αυτά τα έχουμε ξανακούσει αφού κάθε υπουργείο που τον ενδιαφέρει (Αγροτικής Οικονομίας, Τουρισμού, Ναυτιλίας κ.λπ.) τα ανακοινώνει με την πρώτη ευκαιρία.

Πέραν του γεγονότος ότι έτσι όπως πάει ο κ. Χρυσοχοϊδης θα γεμίσει η Ελλάδα λεφτά και θα μας… κατηγορήσουν ότι τυπώνουμε χρήμα.

Καλά δε βαρέθηκαν να ανακοινώνουν μέτρα που ποτέ δεν υλοποιούνται; Γιατί προσπαθεί τώρα ένας υπουργός που επί τόσους μήνες στο κρίσιμο υπουργείο της Ανάπτυξης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε, να μας πείσει ότι κινείται δυναμικά; Μήπως περιμένει εκλογές και αναταραχές στο ΠΑΣΟΚ;

Αυτό λίγο μας ενδιαφέρει. Η ουσία είναι ότι παραμυθιάζουν τον κόσμο με προγράμματα και επιδοτήσεις που ποτέ δεν έρχονται. Διότι αν έρχονται και εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τότε κάποιοι επιτήδειοι τα τρώνε. Αλλά μάλλον όλα είναι φούμαρα για εσωτερική κατανάλωση και για δήθεν ανάπτυξη που ποτέ δεν έρχεται.

Και στο κάτω – κάτω, ας δώσουν 20-30 εκατ. ευρώ από τα 10 δις εκεί στα δύο νοσοκομεία να λειτουργήσουν αντί να βάζουν λουκέτο. Ας δώσουν και σε κανένα κακομοίρη συνταξιούχο κανένα 100άρι να αγοράσει δώρο για το εγγόνι του κι ας αφήσει τα δήθεν προγράμματα για την ανάπτυξη. Αυτά τα κόλπα τα έχει κάνει και στο παρελθόν κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και δεν ωφέλησαν ούτε τη χώρα, ούτε το ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymos avatar
  anonymos 13/04/2011 12:13:32

  Υπάρχουν 2 ειδών μέτρα. Τα μέτρα εξαγγελίες και οι περικοπές μισθών, τα πρώτα δεν γίνονται ποτέ τα δεύτερα γίνονται πάντα

 2. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 13/04/2011 13:19:02

  Είναι ολοφάνερο πλέον..
  Έρχεται η απόλυση των αχρήστων υπαλλήλων στο δημόσιο (στενό και ευρύτερο)...
  Άνθρωποι μεσήλικες θα αναγκαστούν να ψάξουν για πρώτη φορά στη ζωή τους εργασία, χωρίς καμία ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία, έχοντας ψηλά τον πήχη των αναμενώμενων αμοιβών, με πολλές ανοιχτές υποχρεώσεις (δάνεια,οικογένεια κλπ) και κυρίως σε μια πεθαμένη αγορά..

  Για αυτό το λόγο το Πασοκ ειναι διστακτικό και παλινοδεί..
  Πως να τα βάλει με το κομματικό του πυρήνα (το 70% των δημόσιων υπαλλήλων ειναι ψηφοφόροι του). Είτε θα περικοπεί δραστικά ο πληθυσμός των δημοσίων υπαλλήλων είτε θα χαθούμε όλοι (οι υπόλοιποι είμαστε χαμένοι έτσι και αλλιώς).

  Αλλίως τι έγινε και ξαφνικά εμφανίζουν τέτοια ευαισθησία για το τρόπο με τον οποίο θα ανακοινώσουν τα μέτρα?

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 13/04/2011 20:36:33

  Αλήθεια λέει το παιδί που έριξε τις τιμές 30%....

  Απλά εν τη ρύμη του λόγου αντί να

  πέσουν 15 δις στην αγορά
  έπεσε 15 δις η αγορά

  Μην ζητάμε ευθύνες ...γραμματικής από τους πετυχημένους

  YG
  να φανταστεί κάποιος ότι για την κατάρτιση ΠΔΕ το 2011 τα παιδιά ....ξέχασαν το ...ΘΗΣΕΑ

  Βρε τι είναι τούτοι; ...που θα έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.